Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 13:44   #661
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
ale takie duże masz czy douszne ?
Douszne, Jiby zdaje się, albo te drugie douszne i są też różowe jak coś
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 13:50   #662
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ty wyobraź sobie że spytałam się go gdzie są moje słuchawki to mi odpisał że nie brał. Nosz kurfa jasne, to normalne że w domu jest ipod bez słuchawek. Właściwie to słuchawki do tego sprzętu są zbędne i od zawsze tak miałam.

Dżizas krajst zaraz wsiadam w samochód i do saturna chyba jadę bo mnie coś trafi.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:05   #663
pipson
Zadomowienie

drabineczka, rozumiem Cię doskonale, też nie lubię biegać bez muzyki - ja za to miałam tak, że przez zmianę z windowsa na Ubuntu nie chciał mi działać iTunes- nie moglam więc wrzucić na telefon nowych skocznych kawałków, miałam tylko jakieś melancholijno-pesymistyczne playlisty i szlag mnie trafiał
Stary 2013-07-16, 14:08   #664
heroine86
Zakorzenienie

Cześć nadrobię Was trochę póki mam dostęp do neta co by nie mówić, iplus bywa kapryśny

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Taaaa, mówisz? Ja w tych paznokciowych sprawach jestem ciemniak totalny więc wierzę na słowo, tym bardziej że mam baaardzo słabe paznokcie (tak jak gdzieś już wspominałam nawet jak biorę suplementy to się łamią ). Ojj to nie, nie zrobię. Jakoś ładnie pomaluję, ewentualnie postaram się zapuścić trochę i będzie git. Ewentualnie niech mi te hybrydy walnie.
No mówię jaki to u mnie skutek wywołało... buuu ciągle się teraz łamią, kruszą, rozdwajają jeszcze wczoraj drylowałam cały dzień wiśnie to masakra teraz będę ich 2 tyg do ładu doprowadzać nie dość, że połamane to jeszcze zabarwione jejku, jak ja bym chciała mieć takie pazurki jak nasza Meedzik już mi nie chodzi nawet o taką długość () ale o twardość

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
My też mieliśmy wczoraj grila a że pogoda nie dopisała a mamy elektrycznego to palilismy w korytarzu i jak mi się poprzypalało i nadymiło tak do dziś w całym domu grila czuć , albo raczej spaloną karkówkę

Jedziemy do zakopanego Wg mnie bardzo fajnie tak jest ale wiadomo co kto lubi
My też mamy elektrycznego z TŻ-tem i w chałupie zawsze robimy uwielbiam jedzonko z grilla za to, że jest smaczne i można je przyrządzić bez tłuszczu

To żeś mi doradziła myślałam, że zdradzisz więcej szczegółów no ale już mamy zarezerwowane wakacje! teraz dieta

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość
Witam mozna sie dolaczyc?
Jasne, że można! Rozgość się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:20   #665
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w 2 sklepach - straszna drożyzna (no ale trzeba było się na to szykować więc już pomijam ten fakt), ale nie było nic w czym siebie widziałam Strasznie były strojne, a na naszą kameralną uroczystość szukam czegoś o wiele prostszego. Była jedna prześliczna sukienka tego typu KLIK ale długa ofc, ale w kolorze malinowym Prze-pię-kna. Ale kobita mówiła że w wersji ślubnej nie ma takich I .upa. Tylko się wkurzyłam. Na All mają mój ideał ale się boję zamawiać tam suknię
Faktycznie piękna ta sukienka uwielbiam takie szkoda, że białych nie ma... co do all to też się boję tam cokolwiek kupować jeden jedyny raz zakupiłam sobie tam przed ślubem bieliznę modelującą (taki gorset co to miał wsio wygładzać ), rozmiar XS i wiecie co? Za duży był i tyle w temacie zakupów na all

Cytat:
Zjadłam kostkę czekolady. Chodziła za mną cały dzień
Bosszz, co to kostka czekolady ja u mamy przesadzam nie służy mi pobyt tutaj bo się rozbestwiłam na maxa

Cytat:
Napisane przez Barbielka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.... też od dłuższego czasu staram się utrzymać 1000kcal i się więcej ruszać ale jak jest.... raz lepiej raz gorzej. Niestety te słodycze mnie kiedyś dobiją
Hej 1000 kcal to mało dosyć, my tu raczej 1200-1500 jemy ruszasz się coś? mnie też gubią słodycze

Cytat:
Za to otworzę sobie Radlera Znowu Kiedyś jeszcze będę przez nie płakać ale zauważyłam że zwykłe piwo już mi przestało smakować jakoś. I tak doję Radlery, ostatnio prawie codziennie po 1, ale nic nie jem za to.
Piłaś tego jabłkowego? Pyyycha taka oranżadka i też ostatnio łoję codziennie coś a to winko mamuśka wyciągnie, a to właśnie jakiś redd's, radler, no porażka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-16, 14:21   #666
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Widzę,że większości week minął grillowo,mi też
Wczoraj byłam w Reservedzie i upolowałam miętowe jeansy i malinową spódniczkę Jutro idę do gina a dziś wybieram się do Lidla,bo dzieciaki oblukały w gazetce ciuchy z Spidermanna Pogoda do wczoraj przynajmniej ciepło było,no cóż piękną mamy jesień w tym lecie
Poookaaa zakupy! pogoda do siedzę codziennie w chałupie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine a to taka imprezka na której jest pokaz sztucznych ogni na wodzie piękny efekt już w zeszłym roku byliśmy i było tak pięknie, że i w tym roku pojechaliśmy
Tu możesz zobaczysz wszystkie 3 pokazy
pierwszy
drugi
trzeci
Naprawdę na żywo to coś pięknego
a co do ikonki to mi tez już działa

Zmierzyłam dziś włoski i w ten miesiąc 2 cm urosły chyba przez picie skrzypokrzywy zaraz fotkę do albumu wrzucę
Co prawda musiałam poświęcić duuuużo czasu przy tym zasranym iplusie żeby to obejrzeć ale coś niesamowitego! A na żywo to dopiero woowww
Super, że ikonka love działa!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A tu włoski klik
O matko wreszcie mogę to adekwatnie opisać:
Stary 2013-07-16, 14:27   #667
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Piłaś tego jabłkowego? Pyyycha taka oranżadka i też ostatnio łoję codziennie coś a to winko mamuśka wyciągnie, a to właśnie jakiś redd's, radler, no porażka
Bleah!

Też codziennie u mnie coś...ech ech ech...te wakacje

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 14:41   #668
201604181004
Konto usunięte

Te radlery to jest pułapka. One smakują jak oranżadka......
Stary 2013-07-16, 15:05   #669
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Witam w ogóle Zbieram się do ćwiczeń i idę do pracy na 36 lub 48
Cześć i jak, żyjesz? mój jak wracał po 30 godzinach to nie wiedział jak się nazywa także troszku potrafię Cię zrozumieć

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość
Ćwiczenia:
30min rower
100brzuszków
100 przysiadow
100 cwiczen na nogi
Za ćwiczonka!

Cytat:
Hej więc, mam 165 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę 62 kg... Tragedia.
Czeeeeść powodzenia życzę

Cytat:
Jak w środę pojadę do mamy to będę się udzielać. Albo jeśli jutro będę miała luźniejszy dzień.

Ale chudnąć mi nie wolno bo wszystkie kiecki na mnie za duże w sklepach
Ty jedziesz do mamusi, a ja wracam

Chuuuudzino Ty! weź daj spokój rowerkowi bo nic z Ciebie nie zostanie ile ważysz?

Cytat:
Napisane przez Natizz Pokaż wiadomość
Co was kochane motywuje ?
Lustrrrro

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
musze sie do 1 sierpnia doprowadzic do porzadku!
A ja do 10 sierpnia bo jedziemy na wakacje

Cytat:
Napisane przez lenik33 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Przeglądam Wasz wątek od jakiegoś czasu Wprawdzie wybiórczo jak to gość, ale to co przeczytałam było miłe dla oka i duszy
W pierwszej wersji myślałam , że skoro Jesteście już tak długo "ze sobą" Wasze środowisko będzie bardzo hermetyczne
Hej, super, że dołączyłaś nowe osóbki-nowa motywacja do trzymania diety może w końcu się ogarnę
Tylko powiedz ile masz wzrostu i ile obecnie ważysz trzymam kciuki za osiągnięcie celów!

Cytat:
kurfa wyjdę chyba z takimi hełmofonami z domu.

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Bleah!

Też codziennie u mnie coś...ech ech ech...te wakacje
Spadaj, nie znasz się!
Stary 2013-07-16, 15:12   #670
pipson
Zadomowienie

heroinko, no ja wlasnie 1 sierpnia mam wakacje, wprawdzie nie takie plażowe, więc nie ma źle, ale i tak będzie dużo okazji do fotografowania, także muszę na fotkach dobrze wyglądać, inaczej znów każę sobie strzelać od pasa w górę fajnie, że wpadłaś na chwilkę

ja jestem wlasnie po tak obfitym obiedzie, że leżę do góry brzuchem i się do prasowania zabrać nie mogę ale dietkowo było ładnie ( oprócz orzechów... czemu one są zdroweee, jakby były niezdrowe jak czipsy to bym je sobie wybiła z łba ) zjadłam właśnie zupę jarzynową z duużą ilością kapusty, pomidorkiem, fasolką, kalafiorkiem co prawda dodano ćwierć kostki masła, ale na cały wielki gar, więc myślę, że te moje dwie chochelki to nie było takie zło dobiłam się teraz domowymi ogóreczkami kwaszonymi i bobem
Pomijam 4 posiłek ( tymbardziej, ze podjadałam te orzechy rano) bo nie zmieszczę, ja kolację jaja zjem albo moją sałątkę z tuńczykiem i fasolką
Stary 2013-07-16, 15:16   #671
201604181004
Konto usunięte

Ja muszę właśnie wstać i tę zupkę ugotować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 15:18   #672
pipson
Zadomowienie

no dobra, porobię przelewy; zamówiłam sobie w końcu buty do biegania, na które sie czaiłam cały sezon, co prawda nie mogę jeszcze śmigać, ale teraz są sporo obniżone ceny, a te będą idealne na jesienną pluchę , no i masło kakaowe czyste zamówiłam na mazidłach, walnę sobie ze trzy razy solarium przed tymi wakacjami A potem poscieram kurze, przelecę z odkurzaczem, zwalę prasowanie na mamę (ostatnio spaliłam tacie koszulę, to pewnie nie będzie tak cieżko ją namówić ) i nauka

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Ja muszę właśnie wstać i tę zupkę ugotować
tez jarzynowa? Ja uwielbiam w lecie jarzynowe własnie jesc bo te świeże warzywa są przepyszne i do tego zapychają to nie potrzebuję drugiego dania, a zwykle w inne pory roku jakby mi ktoś zaproponował na obiad jedynie zupe, to bym wyśmiała
Stary 2013-07-16, 15:25   #673
201604181004
Konto usunięte

Też jarzynowa wczoraj zrobiłam przepyszną pomidorówkę (pierwszy raz w życiu)
ale przesoliłam ((
myślałam że się poryczę

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

apropo solarium to ja chodzę regularnie ale zastanawiam się - czym przykryć znamię? potrójnym plastrem?
Stary 2013-07-16, 15:27   #674
lenik33
Raczkowanie

Bardzo mi miło dziękuję za ciepłe przyjęcie
Co do wzrostu to całe 164 cm - waga 57,4 matko i ojcze jak ja się mogłam tak zapuscić help.
No nic, samo sie nic nie zrobi dzis po pracy koniecznie jakieś ćwiczenia, rano zaliczyłam pośladki i brzuch mel b, na więcej nie miałam czasu
Wygrana to mnie mobilizuje - ale sama sobie zrobiłam pod górkę i muszę się bardzo spiąc w związku z tym już precyzuję
założyłam się z moim najlepsiejszym kumplem iż do 1.09 będę ważyła 49 kg i na pytanie ile w związku z tym mam do zrzucenia, bez namysłu palnełam 6 - rzeczywistość jest mniej różowa, gdyż jak pokazują pomiary jest to nie mniej ni więcej a 8,4 w związku z czym nie mogę tracić czasu gdyż założyliśmy się o 2 tys - muszę mieć mocną motywację kasową, jak wygram wyjadę gdzieś w nagrodę

Uzupełnię się jeszcze o informację wymiarowe i wiekowe ( a właśnie, moja kategoria wiekowa tutaj dominuje czy przestrzeliłam
wiek 33 wiosny
waga-57,4
wzrost-164

Obwód biustu:85 cm
Obwód pod biustem:72 cm
Obwód w talii:74 cm
Obwód na wys. pępka:80 cm
Obwód biodra:96 cm
Obwód uda:53 cm
Obwód łydki:34 cm
Obwód ramienia:27 cm

chciałabym, żeby już było za miesiąc i wszędzie 10 cm mniej no prawie wszędzie

cele:
do 1.08 - 54 kg
do 1.09 - 49 kg
cel finalny - utrzymać wagę i wyrzeźbić ciało
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 15:28   #675
201604181004
Konto usunięte

O kurde faktycznie duża nagroda finansowa
weź... ja weszłam na wagę, jednak 63 kg.... jak ja mogłam się tak zapuścić, to też nie wiem.
Boze mój boże dopiero teraz mi brakuje papierosków
Stary 2013-07-16, 15:48   #676
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejka nowe dziewczyny

Ja tam sie nie chwalę, bo moja dieta i ćwiczenia leżą i kwiczą Ale mam zamiar od sierpnia wrócić na fit

Cytat:
Ty wyobraź sobie że spytałam się go gdzie są moje słuchawki to mi odpisał że nie brał. Nosz kurfa jasne, to normalne że w domu jest ipod bez słuchawek. Właściwie to słuchawki do tego sprzętu są zbędne i od zawsze tak miałam.

Dżizas krajst zaraz wsiadam w samochód i do saturna chyba jadę bo mnie coś trafi.
ooo widzę nie ja jedna co mi w tajemniczy sposób słuchawki zaginęły. Byłam ostatnio u cioci i jestem przekonana że u niej zostawiłam a mi mówi że nie ma Jak ja zniosę podóż pociągiem tyle czasu bez muzyki ;/ Musze jakieś kupić jakiekolwiek ;/

Cytat:
Te radlery to jest pułapka. One smakują jak oranżadka......
Mniami Moje ulubione

Ah napisze mój piękny jadłospis
ś- bułka z serem i dan mleko
2ś- mini milky way i twix
0- 3 pancakes z monte i nektarynką
p- 2 gałki losów
k- bedzie grill omniom
hahah tak bijcie mi brawo że moja dupa rośnie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-07-16 o 15:49
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 16:28   #677
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Poookaaa zakupy! pogoda do siedzę codziennie w chałupie
Takie,o
Dzis byłam u gina i załamka,normalnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0557.jpg (102,5 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-07-16, 16:56   #678
201604181004
Konto usunięte

kiedy ja się w takie ślicznosci wcisnę

a co się stało?
Stary 2013-07-16, 16:58   #679
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
kiedy ja się w takie ślicznosci wcisnę

a co się stało?
eh,szkoda gadać.Nie będę Wam tu smucić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 17:00   #680
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Takie,o
Dzis byłam u gina i załamka,normalnie
Co jest kochana?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:

Obwód biustu:85 cm
Obwód pod biustem:72 cm
Obwód w talii:74 cm
Obwód na wys. pępka:80 cm
Obwód biodra:96 cm
Obwód uda:53 cm
Obwód łydki:34 cm
Obwód ramienia:27 cm

chciałabym, żeby już było za miesiąc i wszędzie 10 cm mniej no prawie wszędzie

cele:
do 1.08 - 54 kg
do 1.09 - 49 kg
cel finalny - utrzymać wagę i wyrzeźbić ciało
ojj, moja droga, nie jest z Tobą tak źle - przy wzroscie 160(no 162, pielęgniarka w liceum za każdym razem mówiła co innego ) mam tylko 1 cm mniej w udzie i 3 cm więcej w łydkach także zazdroszczę nóżek
Stary 2013-07-16, 19:07   #681
lenik33
Raczkowanie

Ile ja bym dała za Twoją wagę
drugi trening mel b pośladki właśnie zaliczony
Dzień kalorycznie zamykam na 920 kcal to przez ten ryż z warzywami, którym mnie właśnie mój były napchał pycha.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

i dziekuję za słowa otuchy ale mam świadomość...
I lepiej napisz ile masz w tali i biodrach a nie mi tu łydkami oczy mydlisz - super figura, gratuluję.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Drabineczka, a Ty kochana ile masz wzrostu, bo widzę że cel ten sam i na kiedy go sobie wyznaczyłaś?
Stary 2013-07-16, 19:56   #682
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Ile ja bym dała za Twoją wagę
drugi trening mel b pośladki właśnie zaliczony
Dzień kalorycznie zamykam na 920 kcal to przez ten ryż z warzywami, którym mnie właśnie mój były napchał pycha.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

i dziekuję za słowa otuchy ale mam świadomość...
I lepiej napisz ile masz w tali i biodrach a nie mi tu łydkami oczy mydlisz - super figura, gratuluję.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Drabineczka, a Ty kochana ile masz wzrostu, bo widzę że cel ten sam i na kiedy go sobie wyznaczyłaś?
lenik, 920 kcal to stanowczo za mało! zjedz jakieś jajko, rybkę, cokolwiek jeszcze... Dietowanie ponieżej 100-1200 kalorii dziennie prędzej czy później skończy się efektem jojo.

W talii mam ok 60/61 cm, w biodrach ok 82/83, biust zwykle mniej więcej tyle ile talia, dokładnie dziś nie zmierzę, bo mam okres, więc mogłabym nimi orzechy łupać Przez pierwsze dwa dni cyklu są lekko o rozmiar większe. pupy nigdy nie mierzę, udo w najszerszym miejscu 52 cm, łydka 37. Właśnie te łydki i uda chciałabym poprawić, bo czasem moja talia wygląda aż smiesznie, jestem typową gruszką.

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-07-16 o 19:58
Stary 2013-07-16, 20:18   #683
201604181004
Konto usunięte

Wzrostu ok 165-166 a daty... w sumie to nie mam

przyszłam żeby się pochwalić i pożalić

chwalenie:
dystans: 13 km
czas: 1godzina 1 minuta 4 sekundy
średnia przędkość: 12,9 km/h
maksymalna prędkość: 25,2km/h
spalone kalorie: 444
hydration... to będzie chyba stracona woda? 0,49 litra
maksymalne nachylenie: 65m

no, to na dzisiaj pojeździłam :p

żalenie: pojechałam po te zasr*ne słuchawki, wydałam kupę kasy, kupiłam różowe...
i są beznadziejne. posłuchałam na nich chwilę ale potem dałam sobie spokój i zmieniłam na stare tanie za 5 zł z kiosku ruchu....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 20:22   #684
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Wzrostu ok 165-166 a daty... w sumie to nie mam

przyszłam żeby się pochwalić i pożalić

chwalenie:
dystans: 13 km
czas: 1godzina 1 minuta 4 sekundy
średnia przędkość: 12,9 km/h
maksymalna prędkość: 25,2km/h
spalone kalorie: 444
hydration... to będzie chyba stracona woda? 0,49 litra
maksymalne nachylenie: 65m

no, to na dzisiaj pojeździłam :p

żalenie: pojechałam po te zasr*ne słuchawki, wydałam kupę kasy, kupiłam różowe...
i są beznadziejne. posłuchałam na nich chwilę ale potem dałam sobie spokój i zmieniłam na stare tanie za 5 zł z kiosku ruchu....
to może sprawdź czy możesz zwrócić
i brawo za bieg, ja zwykle śmigałąm góra 9km/h, nie dałabym rady 12
Stary 2013-07-16, 20:47   #685
201604181004
Konto usunięte

ale to rower xD
(boże, pominełam najważniejsze )

pojechałam nim na zakupy hihi

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

śniadanie 250 kcal, obiad 320 kcal, kefirek do popicia 210 kcal. 780 kcal
-serek homogenizowany 200 kcal
-zupka 200 kcal
-serek wiejski 120 kcal

1300 kcal... a ja się czuję jakbym nic nie zjadła :////
Stary 2013-07-16, 20:59   #686
Margot85
Wtajemniczenie

Wróciłam ze wschodu i od razu w łapy teściowej ale właśnie i od niej wróciłam

Nadrabiam i widzę tyle nowych "twarzy"

Zostawiłam pół sękacza u teściów i reszty rodziny Tż więc mam połowę zła w domu a tak serio wracam od jutra do ćwiczeń i eleganckiej diety - jak tylko się wyspie
Stary 2013-07-16, 21:00   #687
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
lenik, 920 kcal to stanowczo za mało! zjedz jakieś jajko, rybkę, cokolwiek jeszcze... Dietowanie ponieżej 100-1200 kalorii dziennie prędzej czy później skończy się efektem jojo.

W talii mam ok 60/61 cm, w biodrach ok 82/83, biust zwykle mniej więcej tyle ile talia, dokładnie dziś nie zmierzę, bo mam okres, więc mogłabym nimi orzechy łupać Przez pierwsze dwa dni cyklu są lekko o rozmiar większe. pupy nigdy nie mierzę, udo w najszerszym miejscu 52 cm, łydka 37. Właśnie te łydki i uda chciałabym poprawić, bo czasem moja talia wygląda aż smiesznie, jestem typową gruszką.
pipson słonko wiedziałam, że mnie tu bajerujesz z tymi łydkami za Twoje wymiary sprzedałabym duszę diabłu
Radź mi tu natychmiast proszę co jadłaś, co ćwiczyłaś, ile Ci to zajeło i powiedz, że zaczynałaś od takiego słoniątka jak ja i że mam szansę na 60 w tali i 82 w biodrach
Ok, jajeczko grzecznie zjadłam jednakże, dla równowagi zaliczyłam skalpel
Buziaki
Stary 2013-07-16, 21:37   #688
pipson
Zadomowienie

Cytat:
pipson słonko wiedziałam, że mnie tu bajerujesz z tymi łydkami za Twoje wymiary sprzedałabym duszę diabłu
Radź mi tu natychmiast proszę co jadłaś, co ćwiczyłaś, ile Ci to zajeło i powiedz, że zaczynałaś od takiego słoniątka jak ja i że mam szansę na 60 w tali i 82 w biodrach
Ok, jajeczko grzecznie zjadłam jednakże, dla równowagi zaliczyłam skalpel
Buziaki
ja przyznaję, że nie jest ze mną tak źle Ale bywało lepiej - w liceum ważyłam 47, czasem nawet (o zgrozo) 46, jedząc wszystko - ale wiadomo, człowiek piękny, młody, niewyspany Jadłam absolutnie wszystko, ale też bez przesady. Na 1 roku studiów przytyłam do prawie 54... i tak sobie zeszłam spowrotem do 49, ale się ostatnio zapuściłam $8/9 to taka moja idealna waga, bardzo chciałabym do niej wrócić, ale w odchudzaniu nie działa niestety zasada "im dalej w las, tym koniom lżej" tylko własnie te ostatnie 2-3 kg są zabójcze... No a mój brak silnej woli i rozregulowany metabolizm ( zaczynałam od 1000, jak Ty, naprawdę MUSISZ jeśc więcej) mi w tym nie pomagają. Cwiczyłam skalepl Chodakowskiej, ale tez biegałam. Skalpela Ci nie polecam, w ogóle odradzam Chodakowską- jeśli masz ciut więcej do zrzucenia, to polecam Jillian Michaels, bieganie, rowerek No i faktycznie bardzo się trzymałam diety. Teraz jestem po zabiegu, więc nie ćwiczę w ogóle, ale też nie stronię od niezdrowego, czasem coś mi wpadnie niestety. Ale staram się, zrobiłam zdjęcie poglądowe i jeśli moja pamięc nie zawiedzie, to za tydzien zrobię kolejne i za 2 tyg też ( 1 sierpnia jadę na wakacje i chciałabym wyglądać ok) Trzymam kciuki

Aha, jak ćwiczysz, to naprawdę powinnaś jeść więcej! Zresztą, każda z dziewczyn na wątku podpowie Ci to samo

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Wróciłam ze wschodu i od razu w łapy teściowej ale właśnie i od niej wróciłam

Nadrabiam i widzę tyle nowych "twarzy"

Zostawiłam pół sękacza u teściów i reszty rodziny Tż więc mam połowę zła w domu a tak serio wracam od jutra do ćwiczeń i eleganckiej diety - jak tylko się wyspie
Kochaaana, no w końcu jesteś!!! Tęskniłam Proszę o sprawozdanie z ważenia jutro, ciekawa jestem, jak to naprawdę wyglądało z tym jedzonkiem u mamy- czy przypadkiem trochę nie demonizowałaś i waga elegancko nie wzrosła
Stary 2013-07-16, 21:53   #689
eybitches
Przyczajenie

bilans dzisiejszy:
s:musli
2ś: sredni wloski lod -.-
o: pol miski zupy warzywnej (takiej na wypasie haha )
p:kaszka manna z cynamonem, 1 ciastko otrebowe
k:brokuły z jogurtem naturalnym+przyprawy

ćwiczenia
1h rower
100 cwiczen na nogi
50 przysiadow

no i zaraz zakładam masażer na brzuch i nogi
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 22:36   #690
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochaaana, no w końcu jesteś!!! Tęskniłam Proszę o sprawozdanie z ważenia jutro, ciekawa jestem, jak to naprawdę wyglądało z tym jedzonkiem u mamy- czy przypadkiem trochę nie demonizowałaś i waga elegancko nie wzrosła
pipson jakie Ty masz boskie wymiary aż się chce porzucić słodycze
Ważenie pewnie będzie traumą bo spodnie przyciasne

Właśnie chwile grozy w łazience przeżyłam bo soczewki zdjąć nie mogłam- jakby się przykleiły do oka normalnie 30min grozy...niby takie super uwodnione i cieniutkie ale podejrzewam, że od 6 rano do teraz plus okulary przeciwsłoneczne czyli otwarte oko prosto w słońce i się ciut wysuszyły...

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości