![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Ogarnelam chate! tzn jeszcze balkon a wieczorem przyjedzie moja kumpela ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Wtajemniczenie
|
Ania13.03 napisz mi na priv link do tych rzeczy co wystawiasz może mi się coś spodoba? Ja też miałam czas, że tak próbowałam ale drobniutkie rzeczy, np. z chin mi przychodziło i na all szło 2 lub 3 razy drożej. Kojarzycie tą opaskę Mai z dużym kwiatem? Ja za nią dałam około 3,5 a wczoraj patrzyłam, że na all idą po 16
![]() Kupiłam dziś za 5 zeta dla Majeczki na ciuchach fioletową tuniczkę z długim rękawkiem z metkami firmy Dunnes ![]() a w Biedrze są fajne silikonowe rzeczy ![]() ![]() Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2013-07-18 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Illusion dużo miłości z okazji rocznicy ![]() Sarah super, że chrzciny udane i mam nadzieję, że się ułoży z praca męża ![]() Wszystkiego dobrego dla Leo, Dominisi, Wiktorka, Lilci, Lenki, Antosia i Yae ![]() Cytat:
![]() Hej, ja na moment, drugie pranie się zrobiło i muszę wytachać na balkon. I zaś głodna jestem :/ Muszę się zaraz za obiadem zakręcić i może jakieś ciasto upiekę bo mąż wczoraj kupił mąkę pełnoziarnistą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
Mały śpi na wizazu cisza, normalnie nudzi mi sie
![]() ![]()
#4685 | |
Zadomowienie
|
Ewulko-samolot to kiedy dziecko leży na brzuchu i podnosi wszystkie kończyny do góry i wydaje mu się chyba, że leci :d A samolot bo tak Lady kiedyś pisała, że Pietraszko robi
![]() Sarah-Oj nie masz za łatwo ![]() Cytat:
![]() Zajadam ruskie ze skwarkami <świnka> Ale dobreeeee. Uwierzycie, że zarejestrowałam dziś na NFZ małą na bioderka na PONIEDZIAŁEK? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Blanka pozdrawiam ciocie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciocie odpozdrawiają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zadomowienie
|
O jaka uśmiechnięta pięknotka
![]() ![]() A zupkę jem tak: |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Szaja, dziekuje za odp.odnosnie rozszerzania i za te dotyczaca witaminy A ![]() Ewik, jak przebieralam w nocy to Kuba sie rozbudzal i zaraz bylo "agogogoo" i nastepne spanie za co najmniej 1h :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Poza tym o tej 7 nie budze go specjalnie, zeby go przebrac. Widze, ze sie kreci na jedzonko, wiec najpierw pielucha, a potem zarelko. Czasem sie uda mu jeszcze kimnac, a jak nie to nie ma tragedii, bo to nie 2 w nocy :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za brawa za nową umiejętność Igorka. Siada skubaniec już często a dopiero wczoraj się nauczył. No ale nie puszcza się rączkami podłoża, ostrożny jest
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niedawno był przypadek gdzie ojciec uruchomił przed domem silnik od paralotni i podszedł jego synek 3-letni i pocharatało mu śmigłem główkę i w ciężkim stanie trafił do szpitala...ojciec się powiesił zaraz jak karetka dziecko zabrała Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Igorek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie właśnie dziś się zastanawiałam i leci 5 rok jak jem tylko ryby. Absolutnie nie tęsknię. Po prostu nigdy mi nie smakowało i bez żalu zrezygnowałam. Z ryb nie zrezygnuję bo uwielbiam. U mnie niejedzenie mięsa to tylko dlatego że nie lubię i się brzydzę. Też nie dla idei. Widzisz ja znam dwie dziewczynki które nigdy mięsa nie jadły i powiem Ci że to okazy zdrowia. Jedna ma 7 druga 5 lat i jeszcze nigdy nie brały antybiotyku. Wydaje mi się że to zależy od tego jak rodzic się przykłada do diety dziecka, bo uważam że to nie jest najprostsze, bo nie zawsze dzieci jedzą to, co byśmy chcieli ![]() Ciekawa jestem tylko czy Miś zasmakuje w mięsie bo nigdy nie czuł jego smaku w moim mleku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Buziaczki dla słoneczka Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wyslalam sms do siostry tz i napisalam na fejsie czy wybierze sie z nami na spacer zero odpowiedzi siedza sobie tam wszyscy a ja tu sama jak druga siostra tz urodzila *teraz tez ma urlop( to my codziennie jezdzilismy do malego zabieralismy na spacer tak mi przykro chcialabym zeby wszyscy kochali moje dziecko a tak Nati ma tylko mnie tate moja mame i siostre ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Igorek siedzi ![]() ale gada jak szalona baba baba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Jutro robię bo jednak jutro będziemy świętować ze względu na to że mąż dziś o 13 już z domu wybył do pracy i kończy o 22. A robię polędwiczki pod skorupką i blok czekoladowy (tylko to mój mąż ze słodkości uwielbia..i jeszcze sernik ale mi się nie chce robić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czwarta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciocia Ania z Igorkiem też pozdrawiają małą podróżniczkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4696 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() na szczepieniu dzisiaj byliśmy, Filip się rozpłakał już przy badaniu, bo mu lekarz stetoskopu nie chciał dać ![]() ![]() 0 15 sprzedałam go mojej kuzynce i do teraz młody do domu nie wrócił ![]() w piekarniku ciasto illusion, jak pachnie ![]() Cytat:
![]() i brawa dla Igusia za siadanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj jadł i dzisiaj były 2 normalne kupki, więc chyba jest ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaka zadowolona w tej spacerówce ![]() no to poszalała ![]()
![]() |
#4697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a zobaczysz jakie pycha jest to ciasto ![]() No właśnie co do jogurtów to też się nad tym zastanawiałam...trzeba by składy chyba poczytać czy to że to dla dzieci to nie jest tylko "chłyt marketingowy"... A co do siadania to wygląda to tak że on sobie raczkuje, nagle podnosi wysoko dupkę, jedną nóżkę podkłada pod siebie, dupkę na bok i siedzi ale rączką się podpiera...w efekcie wychodzi to tak jak w załączniku ![]() Jak ja go posadzę to chwilę posiedzi bez trzymanki z prostymi pleckami ale nie długo...no ale nie robię tego, tylko 2 razy bo chciałam sprawdzić czy się utrzyma. No ale sam już się garnie jak widać ![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej, my juz po wizycie...
no wiec sprawdzilo sie to co podejrzewalam... Kubulencjusz ma problem z miesniami. nie ma tragedii ale rehabilitacja wskazana. pani doktor powywijala nim na wszystkie strony, jest wszystko ok, odruchy, ruchy prawidlowe tylko przez te miesnie tez mu ciezej i trzeba go rozluźnic ![]() pytalam sie o o siedzenie a raczej jego brak to powiedziala ze bardzo dobrze ze nie siedzi ![]() ![]() ![]() mowilam jej ze mamy wizyte w poradni reh ale dopiero w polowie wrzesnia (nawet nie chce myslec na kiedy umowiliby nas na reh ![]() dala kilka numerow do prywatnych reh no i sie zaczelo dzwonienie ![]() umowilam sie z babeczka na 12 sierpnia. wizyta 80zl, pokazuje cwiczenia, potem ja cwicze przy niej i za 2,3 tyg wizyta sprawdzajaca postepy.... dala tez "skierowanie" na usg p/ciemiaczkowe. swoja droga myslalam ze za te 120zl to usg bedzie w pakiecie... o ja naiwna! ![]() ehh, mam nadzieje ze te cwiczenia nie beda bolesne dla malego ![]() Szajka, mozesz polecic jakas pilke do reh z all? bo chcielismy dzis kupic ale niegdzie nie ma :/ Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nic, jakos bede musiala z tym życ ![]() gratki za ciacho! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ooooo, to dzisiaj wlasnie pani doktorka powiedziala mi ze Kuba wlasnie tak usiadzie, z czworaka, sposobem bocznym ![]() ![]() i absolutnie zakazala jakiegokolwiek sadzania, podpierana poduchami itd! nadejdzie jego czas to samu usiadzie, sam sie utrzyma itd! ale my to wszystko przeciez doskonale wiemy!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym chyba olała! ilez razy mozna komus w d.upe wlazic i go zapraszac i sie przymilac itd? daj spokoj. niech dzieciatko ma jedna ciocie ale za to kochajaca, taka co sie nim naprawde interesuja a nie takie homo niewiadomo! ![]() Cytat:
![]() pamietaj ze ja allegrowy zwierz jestem ponoc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41847317] W stosunku do rozpiski na mm jestem do tyłu, a do kp do przodu :d ja chyba pomieszałam i tyle. [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ło losie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobilam! ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- aha, bylam tez w rossmanie, zrobilam hippowe zakupy rabatowe, odebralam pudelko z soczkiem i marchewka a po drodze wstapilismy jeszcze do pepco i kupilam troszke ciuszkow malemu ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
ciasto meeeeeega
![]() ![]() ![]() ![]() ale super sobie siedzi siłacz mały ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4702 | ||
Wtajemniczenie
|
Ooo widzisz ale dobrze że sprawdziliście. Troszkę się porehabilitujecie i będzie super
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ania daj pstryczkowej linka to Ci wykupi wszystko ![]() A to dziady jedne....widzisz a ja wczoraj odbierałam i mi soczku pożałowali i jeszcze trafiliśmy dziewczyńską łyżeczkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
nie wierzysz
![]() ![]()
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Nadrobiłam i powoli wracam do rozmawiających... ![]() ![]() ![]() Chciałam się pochwalić - w załączniku moje piękne JC Lita Brown, wczoraj dostałam i od razu przetestowałam, są boooooskie. ![]() ![]() A do klubu dodałam fotkę z Oliwą, z dzisiejszego spacerku nad jeziorem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Wtajemniczenie
|
wiesz...piszesz że tylko piernik umiesz a jednak nie takie wyjadaczki próbowały i nie wyszło
![]() ![]()
#4706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie autko sobie kupujecie? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zadomowienie
|
Blanka pozdrawia z plażingu
![]() ![]() ![]() ![]()
#4708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4709 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja niunia nie raczkuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Nioch.
![]() Przeczytałam, ale w sumie to wpadłam, żeby się pochwalić, że moje dziecko zrobiło furorę w Rossie, najpierw oglądając wszystko z wielkim "eeee", "aaaa", a potem brechtając się na cały głos z koleżanką przy kasie. Nawet poważny pan ochroniarz się uśmiechał. ![]() Jutro się odezwę tradycyjnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.