Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 17:41   #631
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Widze, ze Kate na tapecie

Ja co prawda nie widzialam wyjscia (ba, tv od 2tyg nie wlaczam), ale sie wtrace.
Tez wychodzilam z czystymi wlosami, mejkapem na twarzy i wcale nie okrakiem
Kate na pewno ma mase ludzi do pomocy, ale w pl warunkach tez sie da

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

a tak to ja tez, w dniu wyjscia wykapalam sie porzadnie, wybalsamowalam, uczesalam wlosy, pomalowalam sie i nawet prosty casualowy set mialam przygotowany na wyjscie.
ale to nie zmienia faktu ze wychdzilam w pol zgieta i robilam malenkie kroczki - strasznie mnie to wyjscie zmeczoylo przy okazji, ale cc to jednak operacja

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Laski wygrałam do testowania Depilator Silk-epil 7 SkinSpa jak odpakowałam paczkę to normalnie ze szczęścia się prawie nie popłakałam Muszę napisać recenzję, tylko mi nie przesłali wiadomości gdzie bożesz jak ja się cieszę chyba powinnam w lotto grać
szczesciara! chcialabym kiedys cos wygrac
ps. mialam go, ale jakis starszy model i powodowal u mnie mega wrastanie wlosow
Stary 2013-07-24, 18:33   #632
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
a tak to ja tez, w dniu wyjscia wykapalam sie porzadnie, wybalsamowalam, uczesalam wlosy, pomalowalam sie i nawet prosty casualowy set mialam przygotowany na wyjscie.
ale to nie zmienia faktu ze wychdzilam w pol zgieta i robilam malenkie kroczki - strasznie mnie to wyjscie zmeczoylo przy okazji, ale cc to jednak operacja

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------
ja tez sie umalowalam.. tzn z musu..bo wygladałam jak dracula...taka biała...ach tylko dłuższe kły i moglabym grać w filmie o wampirach :p

Blogerko. A Ty chcialas cc? czy poprostu tez nie moglas naturalnie??

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:35   #633
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
24 h po porodzie?
pewnie, ze nie 2 dni jednak tam musialam siedziec.
Ale na drugi dzien od porodu i tak musialam maznac rzesy i ulozyc wlosy, nie moglam sie inaczej odwiedzajacym pokazac :P

Blogerko, u Ciebie to zrozumiale, w koncu cc mialas.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:39   #634
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
pewnie, ze nie 2 dni jednak tam musialam siedziec.
Ale na drugi dzien od porodu i tak musialam maznac rzesy i ulozyc wlosy, nie moglam sie inaczej odwiedzajacym pokazac :P

Blogerko, u Ciebie to zrozumiale, w koncu cc mialas.

ja nidgy nie zapomne na drugi dzien moich wlosów... nad ranem... ojeju laski... normalnie jakbym nie myła z miesiąc. takie poskklejane no taka zajechana byłam ze tylko modliłam sie zeby isc sie wykąpac ;p
a i jeszcze pod prysznicem upadlo mi mydło... chyba je podnosiłam z 10 minut

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-07-24, 18:46   #635
hje
Zakorzenienie

Deli to ja miałam na odwrót. Na następny dzień po porodzie włosy miałam takie, jak gwiazdy na okładkach : takie uniesione, pofalowane, zrobiony artystyczny nieład.
A co do malowania, to ja własnie jakoś od porodu przestałam tak się tym przejmować, tzn. maluję się na jakieś wyjścia, po domu to czasem nawet rzęsy śmignę, ale ogólnie przestałam nakładać podkład na twarz, tylko oczy maluję i to nie zawsze, i zauważyłam, że w cale nie wyglądam źle, a i cera dużo lepiej wygląda.
Choć zawsze miałam problemy z cieniami pod oczami, czasem wyglądają jak siniaki. No to już wtedy ew. jakoś zamaskuję.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 18:59   #636
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Laski wygrałam do testowania Depilator Silk-epil 7 SkinSpa jak odpakowałam paczkę to normalnie ze szczęścia się prawie nie popłakałam Muszę napisać recenzję, tylko mi nie przesłali wiadomości gdzie bożesz jak ja się cieszę chyba powinnam w lotto grać
kolejny raz coś wygrałaś gratki

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Deli to ja miałam na odwrót. Na następny dzień po porodzie włosy miałam takie, jak gwiazdy na okładkach : takie uniesione, pofalowane, zrobiony artystyczny nieład.
A co do malowania, to ja własnie jakoś od porodu przestałam tak się tym przejmować, tzn. maluję się na jakieś wyjścia, po domu to czasem nawet rzęsy śmignę, ale ogólnie przestałam nakładać podkład na twarz, tylko oczy maluję i to nie zawsze, i zauważyłam, że w cale nie wyglądam źle, a i cera dużo lepiej wygląda.
Choć zawsze miałam problemy z cieniami pod oczami, czasem wyglądają jak siniaki. No to już wtedy ew. jakoś zamaskuję.
ja też od porodu mniej się maluje.... czasem mi się nawet nie chce

mała gratuluję zęba

Bokeh dołączam do zachwytów babcią

Ja po porodzie też jeszcze ciężko szłam, w ogóle ponad tydzień źle chodziłam..

Zrobiłam ciasto Ill i jeszcze Brownie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:07   #637
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ja tez sie umalowalam.. tzn z musu..bo wygladałam jak dracula...taka biała...ach tylko dłuższe kły i moglabym grać w filmie o wampirach :p

Blogerko. A Ty chcialas cc? czy poprostu tez nie moglas naturalnie??

chciałam od samego poczatku

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
ja nidgy nie zapomne na drugi dzien moich wlosów... nad ranem... ojeju laski... normalnie jakbym nie myła z miesiąc. takie poskklejane no taka zajechana byłam ze tylko modliłam sie zeby isc sie wykąpac ;p
u nas pod prysznicem nie bylo zadnych "poleczek" ja sobie gdzies tam miedzy rurki zaczeiplam zel i szampon i tez mi spadly ze 3 razy i to byl dramat zeby sie schylic, podniesc je, podniesc sie i jeszcze przy tym wszytskim rany nie zamoczyc
Stary 2013-07-24, 19:07   #638
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
O, kurde, mydlo wiem, ze Ci nie bylo do smiechu, ale wyobrazilam sobie Twoje starania

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:09   #639
hje
Zakorzenienie

Hope, to ja po 2 tyg. zaczęłam w miarę chodzić, ale potem po miesiącu nie wiem co się stało, że przez jakiś tydzień chodziłam jeszcze gorzej, niż zaraz po porodzie. Nie mówiąc o siadaniu (tutaj szew i blizna).

Charliz, jak się Ciebie widzi na zdjęciach, to nie ma się co dziwić.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:50   #640
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Charliz, jak się Ciebie widzi na zdjęciach, to nie ma się co dziwić.
że niby taka duża ze mnie kobita, że nawet poród nie zaszkodził?

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-07-24 o 19:52
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:32   #641
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hehe, ja też wychodziłam (w trzeciej dobie) z podmalowanym okiem, uczesanymi włosami w jakiegoś warkocza, ubrana w czarny płaszcz i długie bikery (mam na myśli buty), czyli po swojemu... Szłam normalnie do samochodu, też normalnie wsiadłam i nie było problemu... A jak poszłam do położnych się pożegnać i mówię, że zwolniłam łóżko w pokoju którymś tam (nie pamiętam już, w którym), to główna położna tak patrzy na mnie, patrzy i po chwili "Aaaa, to pani! Nie poznałam". Musiałam niezbyt dobrze wcześniej wyglądać - bez makijażu i z nieogarem na głowie. Mnie blizna długo bolała, z tydzień? I dopiero potem zaczęła się goić, ale mimo to dawałam jakoś radę normalnie funkcjonować... Do tej pory mnie czasem zaboli, jak jest zmiana ciśnienia itp itd - też tak macie? Ale tak ogólnie to nie czuję jej, nie przeszkadza mi w niczym.

Hje, a propos podkładów - one nie niszczą cery. Chyba że jakiś z bazaru, ale nie sądzę, byś takich używała.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:36   #642
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Black, pokłady serio w żaden sposób na cerę nie wpływają? myślałam, że sie zapycha skóra itd i że bez makijażu odpoczywa

Stary 2013-07-24, 20:38   #643
BlackSanctum
Zakorzenienie

Jak podkład jest dobrze dobrany, to nie zrobi krzywdy, wręcz przeciwnie - będzie chronił twarz przed czynnikami zewnętrznymi, jak zanieczyszczenia czy promienie słoneczne... Są też podkłady, które pozytywnie wpływają na starzenie się skóry, nawilżają ją i nie obciążają jej.

Oczywiście nie należy chodzić z makijażem non stop, bo to by była paranoja, żeby spać w tym , ale warto w nim wychodzić - tzn w domu można nie nosić, a na zewnątrz warto mieć chociaż bb krem na twarzy...
Stary 2013-07-24, 20:42   #644
charlizz
Zadomowienie

Black, odmieniłas moje życie żylam w takim kłamstwie
Stary 2013-07-24, 20:43   #645
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
zapytalam sie meza wczoraj ile by dal za Zofije - 10zl
no to go uswiadomilam ze to oryginalna zabawka, ze taka zabawke maja dzieci gwiazd itd
ok...
dzis rano przychodzi do nas do pokoju z takim bananem i mowi-wiesz co w tivi slyszalem przed chwilka? ze ten syn łiljama i kejt ma fotelik maxi cosi! i tu do Kubusia - no Stary, teraz z toba to juz nie pogada - ksiażęcy fotelik, zyrafka od Britnej Spirs...
rozwala mnie Twój mąz, macie identyczne poczucie humoru
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
widzę księciunia na tapecie musi ładnie wyglądać ale to co mi się podobało:
-nie była po balowemu ubrana
-zeszli jak ludzie do ludzi a nie celebryci nie wiadomo jacy
-w ogóle po ludku wyglądali
-no i właśnie zwróciłam uwagę bez czapki, widać u nich nie ma takich spięć jak tu u nas
co do czapki, moja koleżanka w Anglii mieszka- tam preferują zimny wychów, żadnych czapek, krótki rękaw przy 20 stopniach kiedy my w swetrach chodzimy
Cytat:
\
Meduza!! Sto lat kobieto!! buziaki!!!!!!

nie dosc ze nie mialam internetu to jeszcze w tv mam tylko 1 i 2.. ;] to sie wzielam za porządki, umyłam podlogi, ogarnelam naczynia, umylam lazienke, poprasowałam sterte ubran..starlam wszedzie kurze, pozabijalam muchy ;] zjadlam obiad ;o ;p i wlasnie Amelce gotuje zupke ) a pozniej jade do t. zostawie mała, wroce i ogarne samochód i dywany ach.
jakie to dobrodziejstwo byc odcietym od swiata jak mi sie komputer zepsuł to myslałam,ze krecka dostane

z tego, co rzuciło mi sie w oczy-
Mała gratuluje kolejnego zeba w kolekcji

Meduzza, wszystkiego najwspanialszego

ja po porodzie smigalam po oddziale na drugi dzien ale wchodzenie na łózko było masakrą.... takie wysokie, pokraczne, pólkoliste, a feeeee

Bartulowi przekłuł się ząbek

i to chyba tyle na dzis ode mnie bo padam, cały dzien z małym sama, mąz do pracy na 6, wrócił o 14, zjadł, wykąpał sie i pojechał na impreze branzową z okazji ich świeta, piernik wie o której wróci

jeszcze w klubie musze dokonczyc ale chyba dzis nie dam rady bo to sporo pisania..
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:45   #646
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, a wiesz, co jest najlepsze? Że często rodzice idą z nastolatkami do dermatologa, by ten im wytłumaczył, że w wieku 14stu lat przy cerze trądzikowej NIE MOGĄ się malować, a co on mówi? Że powinny! Bo dzięki temu uchronią swoją zainfekowaną buzię przed dodatkowymi zanieczyszczeniami... I taka jest prawda, ale - jak wyżej pisałam - podkład musi być dobrze dobrany, bo może cerze nie pasować i wtedy ją zapcha. Jeśli jednak odpowiada, to można go nosić na twarzy ile się chce.
Stary 2013-07-24, 20:46   #647
sarah67
Zadomowienie

Lady
Nie dziwie sie Biedny Pietraszko
a przyjechac karetka uwazam, ze powinna
duzo zdrowka

Djerba
trzymam kciuki za Sade
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:48   #648
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
chciałam od samego poczatku

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

u nas pod prysznicem nie bylo zadnych "poleczek" ja sobie gdzies tam miedzy rurki zaczeiplam zel i szampon i tez mi spadly ze 3 razy i to byl dramat zeby sie schylic, podniesc je, podniesc sie i jeszcze przy tym wszytskim rany nie zamoczyc
U mnie za poleczke robil TZ :p Podawal wszystko, pomogl sie wytrzec ogolem przez 3 doby po cesarce byl ze mna codziennie od jakiejs 10 rano do 21, gdyby nie on raczej nie bylabym wstanie sama pod prysznic wejsc.

Co do wlosow po porodzie, dziewczyny mialam taki koltun po umyciu, ze rozczesujac je wyrwalam spora czesc z tylu... Inaczej po prostu sie nie dalo. Za to na wyjscie ofkors mejkap

Cytat:
ooooo ja bez makijazu nie wyjde z domu I to nie dlatego, ze wygladam zle, tylko dlatego, ze mam taki przyklad z domu. Moja mama sie nie tapetuje, ma lekki mejkap, prawie niewidoczny i wyglada super mimo 50tki na karku. Ale jest. Bez niego nie wyjdzie. I ja mam tak samo, nie wyjde nieumalowana

Illusion ostatnio sie zastanawialam kiedy do pracy wracasz :P Bo z rocznego nie korzystasz?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2013-07-24 o 20:50
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:51   #649
charlizz
Zadomowienie

o w mordę, Black , otwarlas mnie oczy
a nie to ja mam teraz git podkład, lekki, rozswietlajacy z BORSZŁA
jeszcze jedno-bo pamiętam, że Ty mówiłaś , że masz mega blada twarz i nie każdy podkład ma tak jasny odcień, jakich używasz? Bo mnie po ciąży sie tak zrobiło, wcześniej NIGDY nie używałam tak jasnych podkładow

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-07-24 o 21:13
Stary 2013-07-24, 20:52   #650
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oznajmiam iż: Mamy 3 zęba

klask i:
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:54   #651
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
U mnie za poleczke robil TZ :p Podawal wszystko, pomogl sie wytrzec ogolem przez 3 doby po cesarce byl ze mna codziennie od jakiejs 10 rano do 21, gdyby nie on raczej nie bylabym wstanie sama pod prysznic wejsc.

Co do wlosow po porodzie, dziewczyny mialam taki koltun po umyciu, ze rozczesujac je wyrwalam spora czesc z tylu... Inaczej po prostu sie nie dalo. Za to na wyjscie ofkors mejkap

ooooo ja bez makijazu nie wyjde z domu I to nie dlatego, ze wygladam zle, tylko dlatego, ze mam taki przyklad z domu. Moja mama sie nie tapetuje, ma lekki mejkap, prawie niewidoczny i wyglada super mimo 50tki na karku. Ale jest. Bez niego nie wyjdzie. I ja mam tak samo, nie wyjde nieumalowana

Illusion ostatnio sie zastanawialam kiedy do pracy wracasz :P Bo z rocznego nie korzystasz?
zazdroszcze ze mialas Tzta przy sobie, u mnie panowala grypa w szpitalu i d.pa... ale powinna byc choc jedna osoba najwazniejsza... cięzko było nie powiem, szczerze? boje sie myslec o kolejnej cc.. ten ból... a na drugi dzien ta kroplówka ...myślałam ze umre..

a co do tapety, mam to samo.. ;p i wielbie krem bb ;p
kurna, nie ma w tej chalupie czesto wody ;((
sylwieta, nie zamulaj, sio do k. opisuj ;p;*

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-07-24, 20:55   #652
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, podkłady z Borszła są dobre. A ja używam Revlonów Kolorstejów dla cery suchej i normalnej w odcieniach 110 i 150, oba są tak samo jasne, różnią się jedynie tym, że 110 jest dla zimnego typu urody, a 150 dla ciepłego - ja mam bardzo neutralny kolor skóry na twarzy i u mnie tak samo wyglądają te oba odcienie, dlatego używam ich na zmianę. Są bardzo jasne.

W ogóle Revlon Colorstay to mój master podkładów, można go znaleźć w dobrej cenie na necie, a jest nie do zdarcia! Naprawdę, mój makijaż ślubny nie drgnął, poprawiałam jedynie usta co jakiś czas (ich się nie da utrwalić, bo się zjadają)... Reszta w nienaruszonym stanie, mimo że było mi bardzo gorąco i co jakiś czas zbierałam pot z twarzy bibułką (a mimo potu i tak się nie świeciłam, ciekawa sprawa ).

Co prawda miałam makijaż zafixowany, ale mimo wszystko. Revlon CS wymiata.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-07-24 o 20:58
Stary 2013-07-24, 20:56   #653
eff8
Zakorzenienie

Dziekujemy a buziaki dla Mikoljka

ja tak na szybkiego podczytalam

Lady wspolczuje przezyc nie dziwie sie ze tak spanikowaliscie...

Djerba nie smucaj sie, moze i droga bedzie dluga ale uda wam sie zwalczyc to cholerstwo

Meduzzka Najlepszego Kochana

Mała brawa dla Was za 3 zabek

maz mial dzisiaj wolne wiec bylismy pozalatwiac kilka rzeczy i pozniej nad woda na wycieczce

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:00   #654
BlackSanctum
Zakorzenienie

W ogóle muszę się Wam do czegoś przyznać - mam 120 cieni z Inglota.
Stary 2013-07-24, 21:02   #655
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość

Cytat:
nie no, jasne ze ja odpowiednio "zrobia" ale juz samo poruszanie sie jej mnie zdziwilo! ja chodzilam jak kaczka na dodatek zgieta w pol bo placy mnie napitalaly

uzywala ktoras z was wkladek laktacyjnych Dad? ale porazka! dobrze ze tylko jedno opakowanie kupilam
Ja mimo dużego szycia, normalnie funkcjonowałam, siadałam po turecku itp. Co prawda dopiero jak wleli we mnie trzy kroplówy glukozy, bo wcześniej byłam zbyt słaba, żeby się podnieść z łóżka, ale to nie z bólu

Ja m iałam te z Dada i jak dla mnie ok

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

lenova wspolczuje i bardzo rozumiem Twoja tesknote do tz. Wczoraj sie mojemu tz wyplakalam i ustalilismy, ze od poniedzialku wracamy z Yae do naszego domu
Super

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oznajmiam iż: Mamy 3 zęba
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

A nam przyszło do głowy wyprowadzić się do innego kraju... Tylko pracy TŻta szkoda.
Tak na poważnie ?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Bartulowi przekłuł się ząbek

gratuluje ząbka

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Charlizz, podkłady z Borszła są dobre. A ja używam Revlonów Kolorstejów dla cery suchej i normalnej w odcieniach 110 i 150, oba są tak samo jasne, różnią się jedynie tym, że 110 jest dla zimnego typu urody, a 150 dla ciepłego - ja mam bardzo neutralny kolor skóry na twarzy i u mnie tak samo wyglądają te oba odcienie, dlatego używam ich na zmianę. Są bardzo jasne.

W ogóle Revlon Colorstay to mój master podkładów, można go znaleźć w dobrej cenie na necie, a jest nie do zdarcia! Naprawdę, mój makijaż ślubny nie drgnął, poprawiałam jedynie usta co jakiś czas (ich się nie da utrwalić, bo się zjadają)... Reszta w nienaruszonym stanie, mimo że było mi bardzo gorąco i co jakiś czas zbierałam pot z twarzy bibułką (a mimo potu i tak się nie świeciłam, ciekawa sprawa ).

Co prawda miałam makijaż zafixowany, ale mimo wszystko. Revlon CS wymiata.
A mnie CS zapycha

Cytat:
Zazdroszczę

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:06   #656
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja przez cale zycie mialam mozez 10. wariatka
Stary 2013-07-24, 21:07   #657
BlackSanctum
Zakorzenienie

Insolito, jak mówiłam, podkład musi odpowiadać cerze, a niestety CS nie wszystkim odpowiada, bo jest silikonowy. Więc dla Ciebie coś bez silikonów w składzie.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-07-26 o 09:30
Stary 2013-07-24, 21:11   #658
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Insolito, jak mówiłam, podkład musi odpowiadać cerze, a niestety CS nie wszystkim odpowiada, bo jest silikonowy. Więc dla Ciebie coś bez silikonów w składzie.

Dziewczyny, specjalnie dla Was
- http://www.youtube.com/watch?v=fmATLaCdK-E A zwłaszcza dla tych, które nie widziały zdjęć ślubnych.
a jakie polecasz bez silikonu?
Stary 2013-07-24, 21:12   #659
meduzza
Zadomowienie

Hej piękne! Dziękuję za urodzinowe życzenia, kochane jesteście
Mam zaległości od południa ale przyjechała szwagierka z dzieciakami więc totalny sajgon

Co mi mignęło: Witaj Djerba
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:14   #660
insolito
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny, specjalnie dla Was
- http://www.youtube.com/watch?v=fmATLaCdK-E A zwłaszcza dla tych, które nie widziały zdjęć ślubnych.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html teraz używam ten, ale na składach się na tyle nie znam, żeby wiedzieć czy ma sylikony
|Przyłączam się do pyt. Blogerki

Filmik zaraz luknę

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości