|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 3,57% |
| Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka |
|
1 | 1,79% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
20 | 35,71% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
21 | 37,50% |
| Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! |
|
8 | 14,29% |
| Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
4 | 7,14% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI
pora spać
jutro kolejny ciężki dzien leżingu...śpijcie dobrze |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI
Misia ,dobrze że już w domku jesteście, uważaj na siebie i oszczędzaj się na maxa
Mąż wspaniały , bardzo zdrowe podejście ma i widać że dba o Was ,super i brawa
09-07-2011 ![]() 06-10-2013 Michaś 07-04-2015 Kamiś Edytowane przez Aaamelkaa Czas edycji: 2013-07-25 o 23:34 |
|
|
|
#693 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale i tak wiem że mnie kocha Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Ja też uciekam bo mi się oczka zaczęły kleić. Dobranoc
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
ciemno i jasno szary z elementem zieleni
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Super kolor
Uniwersalny - dla chlopczyka i dla dziewczynkiMój brat ma niema identyczny, może kilka tonów ciemniejszy i w realu wygląda super - no i nie brudzi się tak szybko (tzn brudzi się tak samo ale nie widać )Kurde, zarzekałam się, że o ile bede się czuć dobrze to będe pracować prawie do końca i wezme sobie może ze 2 tyg wolnego przed terminem, ale musze przyznać, że coraz ciężej wysiedzieć mi tyle godzin brzy biurku. Plery bolą, w biodrach ciągnie - coś czuję że jednak jednak wykorzystam cały miesiąc przed terminem na labe w domu.. Poza tym, taka laba może się prędko nie powtórzyć, więc chyba warto ![]() I ostatnio pochwaliłam się, że zgagi nie mam w ciązy to dziś franca oczywiście przylazła. Wywołałam wilka z lasu Zajadam się migdałami, na szczęście w pracy mamy ich pod dostatkiem bo oczywiście zapomniałam jak zwykle wpakować do torebki. Oby pomogły bo zacznę zionąć ogniem za chwile..
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana!
Ktos poszedl siusiu u 5 i niemoze spac... Pomyslnosci dla wszystkich Anek, Ann i Andzi z okazji imienin..
Edytowane przez karolson Czas edycji: 2013-07-26 o 06:27 |
|
|
|
#697 | ||||
|
BAN stały
|
Witam w 33 tygodniu.
Wczoraj byłam u lekarza, mały już sie obrócił, główką ma ładnie na dole. Czy wasze dzieci też tak bardzo drażni KTG?Bo mojego bardzo.Kopie i szamocze się cały czas.Aż padnie i jest trochę spokoju, za chwilę odpocznie i znowu zaczyna... Jeszcze USG rozumiem, bo są tak jakieś fale, ale ktg chyba nic nie wydziela... ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Ja ani wieczorem nie mogłam zasnąć, ani rano pospać też ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
Wczoraj u mnie była burza.I co z tego?Popadało 15 min, a potem wyschło i dalej to samo.Brakuje mi tlenu ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Poszły prasować |
||||
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Ale jestem nie wyspana:/ Szykuje się własnie na standardową wizyte.Dzis wezmą wymaz na paciora.Ciekawe jak dlugo trzeba czekac na wynik... Trzymajcie kciukasy za moja wizyte bo jak zwykle mam stresa:/ No i dzis 36 czyli rozpoczety 37(!)Coraz blizej,oj blizej
|
|
|
|
#699 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jadę na IP. Byłam wczoraj i nie chciałam zostać, ale w nocy ból mi promienieje w kierunku pleców. Pewnie zostawią mnie na obserwację. Nie będę miała neta. Trzymajcie się.
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pospałam nadrobiłam Was a od jutra będę na bieżąco
|
#702 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaa!
![]() witamy w 35tc
![]()
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuuu to nie ciekawie!Trzymamy kciuki za to by wszystko bylo ok! ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Własnie nie wiem..Jedni mowia ze ciaża donoszona to koniec 37...sama juz nie wiem.zapytam sie dzis swojego lekarza-o ile ze stresu nie zapomne.. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Brawo!!Gratuluje! maharet1092 i Tobie 33 tygodnia gratuluje! |
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
witam się w 28 tygodniu ![]()
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty moja droga to już możesz rodzić za tydzień Ty Kaśka też już lada chwila ![]() Cytat:
za kolejny skończony tydzień!
|
||
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Katee86 - trzymaj sie i daj koniecznie znac
![]() Ehh w niedziele i poniedzialek ma byc 36 st w cieniu
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV
heloł z ranka
ja dzis znow lezakuje kazdego dnia rwa odrobine mija i moze do poniedzialku bedzie ok, do przyszlej soboty musze byc nowka sztuka bo jade na wesele na ktorym jestem druhna i nie chcialabym wiochy zrobic taka polamana dzis jak zwykle maz mnie obudzil w cudowny sposob, wycalowal mnie cala i pierwsze co uslyszalam ze taaaka sliczna i ponetna dziewczyna mu w lozku lezy czy mu sie jeszcze sni kocham go bo pieszczoch jest cudowny w nagrode zrobilam mu jajecznice na kurkach na sniadanie i kanapke z lososiem.do pracy nigdy nie robie mu sniadan, ale za takie przymilanki sie nalezy, szczegolnie ze wrocil wczoraj z pracy po 14godz zrobil mi kolacje i pomyl kuchnie dzis mam w.planach wypad do tesciowej bo wrocila z sanatorium i ryczy ze miesiac maciusia nie widziala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- a co do donoszonej ciazy to jak dla mnie.skonczony 38tc czyli dwa tygodnie przed porodem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez tassia Czas edycji: 2013-07-26 o 07:34 |
|
|
|
#710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Brawo!
![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fikusek82 Super,że już po przeprowadzce ![]() My też za Tobą tęsknimy Wracajcie do nas szybciutko ![]() Cytat:
Super,że szyjka się opamiętała Cytat:
Gratki O kurka wodna muszę i ja przejrzeć te tabelki bo całe dorosłe życie żyję w przekonaniu,że mam 75B a może i u mnie jaka dalsza litera alfabetu ![]() Cytat:
Trzymajcie się cieplutko.Gratki |
|||
|
|
|
#712 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratki I kciuki za wyniki ![]() Gratki Myślę o tym z niekłamanym przerażeniem ![]() Chyba w ogóle z domu nie wyjdę... ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Diorisha Czas edycji: 2013-07-26 o 07:49 |
|||||
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
ja po takiej zimie nawet na te 36 stopni nie narzekam
ale ja lubię ciepełko
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść!!
Ja pierniczę, kretony robole wrócili! Coś tam dokańczają na tej elewacji i od 6 rano się drą i śpiewają. NIENORMALNI. Jak mój mąż będzie wychodził to im coś powie, głuptoki... Karolson dzięki za życzonka ![]() Stawiam wszystkim imieninowe koktajle owocowe, lody, soczki, wodę i co tam chcecie ![]() :pijem y:![]() ![]()
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
nie narzekaj, wolisz 6 miesięcy zimy
![]() Cytat:
ja nie wiem ale Ci robotnicy zawsze są dziwni- głupie podrywy, drą japę itd.
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znowu świnie jedne będą Cię wołać ![]() Toż Ty Anka Zatem i od nas wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich marzeń!!! Zaraz będę dzwonić do mojej kochanej mam bo Ona też Anka ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- No nie-bo to kosztuje majątek ![]() ![]() Są jeszcze u nas na wątku jakieś Anie? Jeśli tak to dziewczyny wszystkiego najlepszego !!! |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
no też, ale ja nie lubię sezonu grzewczego
z domu, żeby wyjść to trzeba się ubierać grubo a feee
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV
Dziewczyny, gratuluje kolejnych tygodni.
Motylek - najlepsze zyczenia imieninowe ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

jutro kolejny ciężki dzien leżingu...śpijcie dobrze

sam kupuje mi balsamy do smarowania. mówi tez ze dupcia mi się jędrniejsza zrobila w ciąży
ale i tak słabo mu wierzę, jest go zwyczajnie przy mnie "mniej"
czyli jednak nie wszystko mu pasi.
)

to ma być północ Europy

Chyba jestem uzależniona
Ale z
Trzymajcie się cieplutko.

z domu, żeby wyjść to trzeba się ubierać grubo a feee