Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-27, 10:42   #1351
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Heroine, mam jakiegos dola dzis, wszystko mnie wkurza do tego żre jak koń byliśmy na Wolverinie z racji tego, że jestesmy komiksowymi freakami ale nie byl rewelacyjne.. chociaz Hugh Jackman jak rąbął drzewo musze przyznac, że takiego drwala mieć, to bylby skarb
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:14   #1352
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Heroine, mam jakiegos dola dzis, wszystko mnie wkurza do tego żre jak koń byliśmy na Wolverinie z racji tego, że jestesmy komiksowymi freakami ale nie byl rewelacyjne.. chociaz Hugh Jackman jak rąbął drzewo musze przyznac, że takiego drwala mieć, to bylby skarb
My tez na tym wczoraj z TZ bylismy niezle ale nie powala, mysle ze trylogia X-Men byla ciekawsza. I to pierwsze ''Volverine'' z historia Logana od poczatku.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:43   #1353
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
My tez na tym wczoraj z TZ bylismy niezle ale nie powala, mysle ze trylogia X-Men byla ciekawsza. I to pierwsze ''Volverine'' z historia Logana od poczatku.
Ja to odnosze tez do komiksow, w ogole nie przyoiminam sobie takiej postaci jak ta czerwonowlosa laseczka (swoja droga to akurat byla spoko postac), dodatkowo Silver Samurai to byl totalnie ktos inny, nie Yoshida to mnie uderzylo. Ja wlasnie sobie dzis puszcze Xmenow wszystkich dla przypomnienia Troche mnie smieszyly sceny na pociągu, jak Logan nagle szybował w powietrzu, żeby łbem w coś nie uderzyć to cała sala ryknęła śmiechem, bo bylo to groteskowe ja jestem fanką Jackmana, no i ostatecznie oceniam jako fajny, film tak o, dla rozerwania się
Stary 2013-07-27, 12:41   #1354
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejka witam po 9h podróży nic nie spałam, bo ja w nocy w pociągu nie zasne Nawalałam w gry na telefonie całą podróż. Jeszcze oczywiście nie obyło sie bez atrakcji. W naszym przedziale gdzie miałyśmy miejscówki siedziało 3 łysych koksików po 15 minutach przesiadłyśmy się z mamą do innego przedziału

Taka duchota u mnie że sie topie po prostu
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:50   #1355
Margot85
Wtajemniczenie

Paula coś ponad 150km (zdecydowanie za blisko) ale nie pojechałam Tż będzie reprezentował nasza rodzinę
Mam za dużo roboty różnej maści żeby cały dzień stracić na podrożę
Urocze zaproszenia i super, że w drukarni taniej po 80zl za 15 zaproszeń to jakaś cena z kosmosu wzięta

heroine to rozumiem że dziś 4 godziny spałaś szalona, oby jedzonko wszystkim smakowało a czystość teściową oślepiła

Kamikadze akurat nogi masz bardzo długie i bardzo szczupłe nie masz co narzekać, ale wiadomo każdy widzi siebie inaczej niż otoczenie, to Twój mega atut - zazdroszczę bo nie jesteś mega wysoka a nogi masz jak 176 cm gazela

pipson jak powiesz 5 tyś kcal to będę bić a jak 500kcal do południa to jeszcze bacik leży spokojnie

Nie wiem za co się brać
Jakby powiedział mój szef -jak nie wiesz za co się brać to pewnie za mało pracy masz
Lece na miasto bo to co w domu mogę w nocy zrobić a kurzego cycka o 22 nie kupie czyli jakiś plan jest...akurat mi pranie przeschnie to jak wrócę drugie zapuszczę
Dziś owsianka z malinami była ( raczej z papka z malin bo Tż włożył je do plecaka) i borówka a teraz wiśni trochę zjadłam
Stary 2013-07-27, 14:10   #1356
dzaga1989
Zakorzenienie

Ja już wróciłam. Jeeeeeny jakie jaja! Znalazłam w necie świetny sklep z biżu (m.in. obrączkami) na ulicy X no to pojechaliśmy (a od nas to trzeba przez pół miasta jechać). Potem na miejscu nie mogliśmy znaleźć numeru tego lokalu, szukamy, pytamy. Włączyłam w końcu net, wchodzę na stronę sklepu a tam nie Lublin tylko LUBIN : hahaha: Jaki ze mnie dałnior Chyba możecie się domyślać że po tej akcji z TŻ mam przewalone - będzie mi to wypominał do końca życia
W końcu poszliśmy do małego zakładu w centrum i wybraliśmy takie klik tylko ofc dla TŻ bez kamienia, a dla mnie z 1 kamykiem Za tydzień (!!!) mają być już

Margot, z tymi zapro to 80zł + cena zaproszeń Więc ponad stówa leciutko by była :/
Ożżż Ty - tak TŻ w jajo zrobić?
Co do organizacji czasu - coś w tym jest co szef mówi - ja jak mam duuużo obowiązków to wszystko zrobię i jeszcze mi czasu zostanie, a jak nie mam co robić, albo tylko jedną rzecz to mi się dłuży, ani się obejrzę a już wieczór

Kamikadze, http://www.ceneo.pl/3402761
Proszę, Syrena
Ale to moze być jakakolwiek gąbka z tą białą częścią do masażu - w każdym markecie takie powinny być. Mój TŻ kupił w Tesco zwykłą za złotówkę i większej różnicy nie ma tylko ta część cieńsza jest po prostu.

Heroine, no właśnie mi coś świtało że albo teściowie albo rodzice i są tam jacyś pedanci Ty masz tak jak ja z moją mamą. Ona niby nie chce niczego powiedzieć złośliwie, ale np. mam czasem jakiś ciuch trochę pomięty, to oczywiście wytknie przy okazji i tak ze wszystkim, a mi zaraz gula lata
A teściowa z kolei zawsze wszystko chwali bo ona mi zawsze jest wdzięczna że jej synalka na dobrą drogę sprowadziłam i zawsze moją stronę trzyma. Chociaż to są sprawy błahe (typu w co się ubrać, zjeść/nie zjeść ), bo takie poważniejsze to zawsze między sobą obgadujemy i się nie radzimy innych żeby potem niesnasek żadnych nie było Już wolimy na siebie nawzajem zwalać winę niż innych obwiniać między wierszami

Paulownia, na pewno pycha Ja muszę do siemienia wrócić - skończyło mi się jakiś miesiąc temu i od tamtego czasu nie kupiłam. A płatków gryczanych to w ogóle nie znam Muszę się podszkolić

Pipson, ja popłynęłam z paluszkami. W sumie 100g to tylko 350kcal a ja wczoraj trochę, dziś trochę i jeszcze zostało (a w paczce tylko 70g)ale wiesz...wyrzuty są. A dziś zjadłam jeszcze wieśniaka, owsiankę i gałkę loda na mieście a już 14
Dużo Ci jeszcze materiału zostało?

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-27 o 14:14
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 16:06   #1357
makaron91
Zadomowienie

Jestem załamana... Stanęłam na wadze i przytyłam! 67 kg !!!! Ja pier... Trzymam się zasad SB, a jak już zdarzy mi się grzeszyć to liczę kcal i !!!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Melduje Skalpel. Jestem upocona jak świnia, ale dotrwałam do końca.
Kurrr... czemu ta waga nie spada
Stary 2013-07-27, 16:13   #1358
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Jestem załamana... Stanęłam na wadze i przytyłam! 67 kg !!!! Ja pier... Trzymam się zasad SB, a jak już zdarzy mi się grzeszyć to liczę kcal i !!!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Makaron, a jak wymiary - u mnie waga też wzrosła gdy zaczęłam intensywniej ćwiczyć, ale na pewno mi tłuszczyk zleciał a chyba to jest najważniejsze Masz początkowe pomiary? Po ciuchach nic nie czujesz?

Ale mi się spać chce. Zjadłam obiad i najchętniej kimnęłabym się ale mam takiego stracha zawsze że jak się ucina drzemki po jedzeniu to od razu się tłuszcz odkłada W liceum właśnie tak sporo przytyłam Jadłam i kima i tak ...no dobra...codziennie. Ale może lepiej kawę strzelę.
Stary 2013-07-27, 16:21   #1359
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Makaron, a jak wymiary - u mnie waga też wzrosła gdy zaczęłam intensywniej ćwiczyć, ale na pewno mi tłuszczyk zleciał a chyba to jest najważniejsze Masz początkowe pomiary? Po ciuchach nic nie czujesz?

Ale mi się spać chce. Zjadłam obiad i najchętniej kimnęłabym się ale mam takiego stracha zawsze że jak się ucina drzemki po jedzeniu to od razu się tłuszcz odkłada W liceum właśnie tak sporo przytyłam Jadłam i kima i tak ...no dobra...codziennie. Ale może lepiej kawę strzelę.
Nie ma różnicy w ubraniach, nie mierzyłam się
Rano się pomierzę i będę porównywać później wymiary. Jak można się tak zapuścić
Stary 2013-07-27, 16:37   #1360
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma różnicy w ubraniach, nie mierzyłam się
Rano się pomierzę i będę porównywać później wymiary. Jak można się tak zapuścić
Heeej, głowa do góry
Koniecznie się pomierz i schowaj wagę. Naprawdę waga to killer - ja jak ważyłam się w tamtym roku codziennie to szalałam z dietą i notorycznie podjadałam, bo ciągle myślałam o żarciu A teraz mi to jakoś lżej przychodzi (nie ważę się chyba od 2 miesięcy). Wiem, że przede wszystkim muszę jeść regularnie i ograniczać te węgle (choć spagetti już 3 dzięń z rzędu jem bo tyle TŻ nagotował ) i po prostu patrzę po brzuchu co się z moim ciałem dzieje. Waga naprawdę może demotywować - lepiej się mierzyć

Lachonki gdzie Wyyyy
Stary 2013-07-27, 16:43   #1361
tinekk
Zadomowienie

Kamikadze faktycznie nóżki masz świetne! Pokazuj je wszystkim!

Paula tato jest od 19 lat a mama dopiero od 4 więc właściwie już na stałe mieszkam sama z bratem, a raczej z bratową, bo brat chwilowo w Nimeczech pracuje
Reese's też są

Makaron ja ćwiczę na siłowni od 2 miesięcy i też mi waga wzrosła, ale CENTYMETRY lecą i teraz to jest dla mnie najważniejsze

Ja już po basenie, troszkę słoneczko podłapałam i już się lepiej czuję
Jutro też ma być skwar i mam zamiar to jakoś wykorzystać

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 17:07   #1362
Margot85
Wtajemniczenie

makaron a kiedy sie ostano ważyłaś? Nie masz w podpisie i nie wiem czy to duży wzrost czy malutki...bo jak Ci 5 kg przybyło to będziemy działać a jak 0,5 kg to wiadomo, że takie wahania są normalne
za ćwiczenia
ja nadal nie ćwiczę
Myślę podobnie jak dziewczyny, że ważniejsze są wymiary szczególnie , że masz taką ciężką pracę i jeszcze ćwiczysz, dieta jest , nie jest możliwe by Ci tłuszczem pupa obrastała, to muszą być mięśnie

Paula ponad 100zł , jeszcze lepiej za taka kasę już masz obiad dla jednego gościa i to z deserem
Niektórym się w d... poprzewracało z tymi cenami...ale z drugiej strony są ludzie co mają kasę i chętnie na "złote" zaproszenia wydają

Uśmiałam się z pomyłki z adresem jubileraWażne, że obrączki są wybrane jak rozumiem z brylancikiem bardzo mi się podobają
Jak się z Wrocka do Stargardu Szcz. przeprowadziłam to wszyscy znajomi mylili ze Starogardem Gdańskim łącznie ze mną na początku ale były przygody z listami itd
A moją rodzinne strony - Biała Podlaska z Bielsko-Biała lub Bielskiem Podlaskim..nawet mój Tż jak pierwszy raz mnie odwiedzić chciał w rodzinnych stronach to bilet do Bielska Białej kupować zamierzał
Nazwy bywają łudząco podobne i mylące

Cocktail 9 godzin w pociągu to sporo...ja sypiam smacznie w pociągach ale to lata treningu
system z miejscówkami jest spoko bo ma się pewność usadzenia szanownej pupy(zwłaszcza na 9godzinnych trasach to ma znaczenie) nawet jak się nie wsiada na stacji początkowej ale minusem jest losowe towarzystwo własnie

Mam dziś tryb podjadka...nerwy i jedzenie, duet po wsze czasy
Jeszcze się kończy na jedzeniu wiśni i malin ale zobaczymy czy wytrzymam tylko na takich grzechach

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-07-27 o 17:08
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 17:37   #1363
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Cześć Myszorki ! nareszcie weekend

Dziś i jutro zapowiada się piękna pogoda, mam zamiar wyciągnąć TŻ nad wodę i poopalać dupkę :P

O 9 idę na siłownię i mam zamiar się mocno wypocić

Przyszła mi paczka od rodziców i mam ogromne ilości słodyczy już się boję o siebie...

Codziennie wstaję rano i zjadłam 1 lub 2 batoniki mini. Kuszą więc i tak wiem że się nim nie oprze, ale za to popołudniu basta. DO południa można zjeść, bo przez resztę dnia je spale

Zmykam sprzątać mieszkanie a potem siłka

Buziaki Myszorki miłego upalnego dnia!
no właśnie weekend i już sobie poluzowałam Rzuciłam się na ciastko teściowej Chyba specjalnie piecze żeby mnie utuczyć ;( jestem zła na siebie Teraz szykuje się na grilla do rodziców Pewnie też dobrze się to na mnie nie skończy mam okropny brzuchol Muszę rzucić te słodycze w cholerę i jeszcze dziś dostałam okres a dopiero miałam 2 tygodnie temu Rozregulowało mi się to wszystko i pewnie muszę iść do gina bo tak nie może być
Tinek zazdroszczę Ci siłowni, że Ci się chce Brawo!!!

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
a ja żre jak świnia ale raz w tygodniu chyba sobie pozwolę bo wiem, że nie wytrzymam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 17:38   #1364
Kamikadze1706
Raczkowanie

Hejka! wrócialm z baseniku.Zaraz zabieram szefa na ,,autka,, Ja dziś sie oczyszczam -a co.Tylko chleje.Kcal tez jest troche bo pije wode smakowa i kawe z cukrem
HERO -wypraszam sobie-nie grzesze w celibacie żyje
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 17:39   #1365
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka witam po 9h podróży nic nie spałam, bo ja w nocy w pociągu nie zasne Nawalałam w gry na telefonie całą podróż. Jeszcze oczywiście nie obyło sie bez atrakcji. W naszym przedziale gdzie miałyśmy miejscówki siedziało 3 łysych koksików po 15 minutach przesiadłyśmy się z mamą do innego przedziału

to i tak, że wytrzymałyście te 15 min
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2013-07-27, 17:42   #1366
Kamikadze1706
Raczkowanie

MARGOT gazela -ale szczeliłaś

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
PIPSON kazdą z nas dopada dół, kazdej z nas wydaje sie czasem ze jest ,,gruba krową,,.Masz podobna wagę i wzrost do mnie-wiec myśle ,że nie jest z nami tak źle do jakiej wagi dązysz?
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 17:43   #1367
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

To możemy przybić piątkę Ja też przytyłam i wszystko poszło chyba w brzuch bop jest okropny
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2013-07-27, 17:47   #1368
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Schudłam 3 kg 1000 kcal ale na diecie Mai Sablewskiej, zero mięsa czy nabiału , dużo surowych warzyw które chyba dały dodatkowego kopa moim suplementom bo cellulit został mi już tylko na pupie. Ja kupiłam książkę z jej przepisami ale dużo przepisów wegetariańskich lub wegańskich jest w necie. Ja jadłam rano 1/2 szklanki płatków owsianych z łyżką miodu,kakao, 1/2 banana gotowane na wodzie. Na obiad zawsze jadłam rybę na parze z grillowanymi warzywami a na kolację zupę krem albo warzywa gotowane albo jabłuszka pieczone. Pomiędzy posiłkami piłam wrzątek albo lipę, jadłam marchewki i pestki słonecznika, koniecznie też 3 śliwki suszone dziennie i codziennie rano przed posiłkiem kubeczek wrzątku, działa i poprawia samopoczucie i trawienie. Przepisów z rybą tam brak ale wystarczy pieprz sól i trochę cytryny a każda rybka będzie smaczna
A co za dietka?Nie słyszałam o niej

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
To możemy przybić piątkę Ja też przytyłam i wszystko poszło chyba w brzuch bop jest okropny
Podaję Wam dziewczynki rączki.No nie ma się czym chwalić ,ale taka prawda
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 17:52   #1369
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Jezu a ja wrociłam z pracy i umieram, alergia mnie zameczy!
Jeszcze na dodatek nie mam zadnej tabletki
A zawsze z dwoch roznych grup przyjmowalam leki przeciwhistaminowe

Wyczerpały mi sie baterie z myszki
I musze tym głupim toch padem smigac, jestem jakas rozdrazniona wszytsko mnie wkurza a na spiewajaca Kazadi w TV mnie dobiła poprostu

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Tez to mam, za całego zla najwiekszym jest własnie brzuch i to najgorsze jest ze zawsze mi wywali na wieczor!
Rano wstaje i jest wszytsko do przyjecia a wieczorem jak wieloryb
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 18:25   #1370
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Heeej, głowa do góry
Koniecznie się pomierz i schowaj wagę. Naprawdę waga to killer - ja jak ważyłam się w tamtym roku codziennie to szalałam z dietą i notorycznie podjadałam, bo ciągle myślałam o żarciu A teraz mi to jakoś lżej przychodzi (nie ważę się chyba od 2 miesięcy). Wiem, że przede wszystkim muszę jeść regularnie i ograniczać te węgle (choć spagetti już 3 dzięń z rzędu jem bo tyle TŻ nagotował ) i po prostu patrzę po brzuchu co się z moim ciałem dzieje. Waga naprawdę może demotywować - lepiej się mierzyć

Lachonki gdzie Wyyyy
Zmierzę się rano i będę się trzymać centymetra
Tylko jak waże prawie 70 kg (!) to na początku waga raczej będzie spadać tzn tak mi się wydaje..
Biorę sobie rady do serca

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:

Makaron ja ćwiczę na siłowni od 2 miesięcy i też mi waga wzrosła, ale CENTYMETRY lecą i teraz to jest dla mnie najważniejsze
Tak, tylko, że nie czuję, żeby jakikolwiek CENTYMETR mi spadł, wręcz przeciwnie...

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
makaron a kiedy sie ostano ważyłaś? Nie masz w podpisie i nie wiem czy to duży wzrost czy malutki...bo jak Ci 5 kg przybyło to będziemy działać a jak 0,5 kg to wiadomo, że takie wahania są normalne
za ćwiczenia
ja nadal nie ćwiczę
Myślę podobnie jak dziewczyny, że ważniejsze są wymiary szczególnie , że masz taką ciężką pracę i jeszcze ćwiczysz, dieta jest , nie jest możliwe by Ci tłuszczem pupa obrastała, to muszą być mięśnie

Jeszcze się kończy na jedzeniu wiśni i malin ale zobaczymy czy wytrzymam tylko na takich grzechach
Mam podpisie "sprytnie ukryte" "20.06.13 --> 64,6 kg"
Także tego...
Dziękuję, to ze złości chyba jakiejś mocy dostałam, że zrobiłam Skalpel. Już sama nie wiem co mam robić
Mięsnie raczej to nie są, ale zmierzę się, będę obserowac to pod tym kątem

ooooo, maliny

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Ehhh...
Stary 2013-07-27, 20:43   #1371
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Wyczerpały mi sie baterie z myszki
I musze tym głupim toch padem smigac, jestem jakas rozdrazniona wszytsko mnie wkurza a na spiewajaca Kazadi w TV mnie dobiła poprostu

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Tez to mam, za całego zla najwiekszym jest własnie brzuch i to najgorsze jest ze zawsze mi wywali na wieczor!
Rano wstaje i jest wszytsko do przyjecia a wieczorem jak wieloryb
CZEKOLADKO doskonale Cię rozumiem!Dobrze wiem o czym mówisz -ja tez rano przeżyje a wieczorem 9 miesiąc ciąży
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 20:57   #1372
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
PIPSON kazdą z nas dopada dół, kazdej z nas wydaje sie czasem ze jest ,,gruba krową,,.Masz podobna wagę i wzrost do mnie-wiec myśle ,że nie jest z nami tak źle do jakiej wagi dązysz?
Bardzo dziękuję za miłe słowa, ale to odchudzanie zaczyna mnie przerastać, żarcie zdominowało moję życie, jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało... Do wagi dążę takiej jak Ty generalnie, bo jak tyle ważyłam, to czułam się najlepiej, ale mówiąc szczerze, to teraz to już po prostu chciałąbym miec mniejsze uda, nieważne jaka będzie waga.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

a ja żre jak świnia ale raz w tygodniu chyba sobie pozwolę bo wiem, że nie wytrzymam
Ja przestaję panować nad jedzeniem mówiąc szczerze...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

Pipson, ja popłynęłam z paluszkami. W sumie 100g to tylko 350kcal a ja wczoraj trochę, dziś trochę i jeszcze zostało (a w paczce tylko 70g)ale wiesz...wyrzuty są. A dziś zjadłam jeszcze wieśniaka, owsiankę i gałkę loda na mieście a już 14
Dużo Ci jeszcze materiału zostało?
KOchana, 70 g paluszkow na 3 dni? Tak to ja bym chciała, nie masz za co sobie wyrzucać Ja dziś wciągnęłam pół słoika masła orzechowego i pół dużego opakowania orzeszków, zresztą nawet nie wiem co jadłam, tyle tego było. A paluszkó to ja na raz potrafię wciągnąć 240 g, a nie 70 na 3 dni A jak opisywałaś dziewczynom o tym, że jak się ważyłaś, to więcej jadłaś, bo ciągle myślałaś o żarciu, to po prostu jakbym siebie widziała... juz mam szczerze mówiac tego dość, bardzo się boję, że zaś mi waga skoczy do 54 i znów, znów, znów..
A nauki cóz.. zostało bardzo dużo ale ja mam obsesję na punckie wagi i wolę żreć niż się porządnie pouczyć.
Stary 2013-07-27, 20:58   #1373
Kamikadze1706
Raczkowanie

PIPSONEK a może wizyta u specjalisty?
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 20:59   #1374
pipson
Zadomowienie

Cytat:

pipson jak powiesz 5 tyś kcal to będę bić a jak 500kcal do południa to jeszcze bacik leży spokojnie
No to wyjmuj bat kochana
Stary 2013-07-27, 21:57   #1375
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dziewczynki wrzucam Wam coś na poprawę humorku
http://plejada.onet.pl/niezgrabne-no...h-gwiazd/mme15

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Laseczki gdzie Was wcięło? Pewnie balangi
Ja uciekam spać
Dobranoc
WALCZYMY
Stary 2013-07-27, 22:59   #1376
heroine86
Zakorzenienie

Hej Kochane wreszcie siadłam sobie na spokojnie i piję wino mózgotrzepa- jak to mój TŻ powiedział coś w tym jest, bo czuję się lekko podchmielona ale tak przyjemnie tylko trzymam wino w odległości 30 cm od laptopa, bo znając moje szczęście to... dobra, nie kraczę no więc już po generalnej imprezie, każdy wyszedł nadjedzony (kto chciał to przejedzony ) i zadowolony teściowie zachwyceni żarciem, mlaskali na serniczek, który zrobiłam no i moi rodzice też bardzo zadowoleni mama to już podziękowała po deserze powiedziała, że ona kolacji nie zmieści więc piła tylko winko, zresztą ja też. No w sumie dużo nie zjadałam, a czuję się jakbym połknęła balon z drugiej strony mam lekkie ssanie mój mały móżdżek tego nie ogarnia
teraz rodzice poszli spać, TŻ też już padł jak śliwka, oczy miał już jak chomik, no bo biedak po dyżurze... ja w sumie też jestem padnięta no ale wino mnie trzyma

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Ooooeeezu pół biedy, że w nocy, w dzień to byście były uparowane a towarzystwo widzę doborowe szacun za wytrzymanie tych 15 min
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:00   #1377
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine to rozumiem że dziś 4 godziny spałaś szalona, oby jedzonko wszystkim smakowało a czystość teściową oślepiła
Dokładnie 3,5 tak, wszyscy zadowoleni a teściowa chyba miała z kim rozmawiać, więc nawet nie patrzyła czy czysto czy nie a jak przyniosłam sernik na zimno to już w ogóle stałam się "ukochaną córunią"

Cytat:
Nie wiem za co się brać
Jakby powiedział mój szef -jak nie wiesz za co się brać to pewnie za mało pracy masz
Motywujący szef ale bez kitu, coś w tym jest

Cytat:
Ja już wróciłam. Jeeeeeny jakie jaja! Znalazłam w necie świetny sklep z biżu (m.in. obrączkami) na ulicy X no to pojechaliśmy (a od nas to trzeba przez pół miasta jechać). Potem na miejscu nie mogliśmy znaleźć numeru tego lokalu, szukamy, pytamy. Włączyłam w końcu net, wchodzę na stronę sklepu a tam nie Lublin tylko LUBIN : hahaha: Jaki ze mnie dałnior Chyba możecie się domyślać że po tej akcji z TŻ mam przewalone - będzie mi to wypominał do końca życia
W końcu poszliśmy do małego zakładu w centrum i wybraliśmy takie klik tylko ofc dla TŻ bez kamienia, a dla mnie z 1 kamykiem Za tydzień (!!!) mają być już
alem się uśmiała wino prawie wylądowało z mojej paszczy na klawisze mój TŻ też pewnie by mi tego nie zapomniał i opowiadałby o tym na każdej możliwej imprezie rodzinnej czy spotkaniu ze znajomymi byłby hit imprezy normalnie
Paula! mój początkowy typ obrączek wybrałaś! ja w końcu zdecydowałam się na inne, ale podobne Nawet zdjęcie tego samego typu Ci znalazłam: http://www.jubiler-jubiler.pl/npics/PxOHU0QvSY.jpg a tu drugie z innej perspektywy:
http://www.jubiler-zietek.pl/images/232.jpg

Cytat:
Heroine, no właśnie mi coś świtało że albo teściowie albo rodzice i są tam jacyś pedanci Ty masz tak jak ja z moją mamą. Ona niby nie chce niczego powiedzieć złośliwie, ale np. mam czasem jakiś ciuch trochę pomięty, to oczywiście wytknie przy okazji i tak ze wszystkim, a mi zaraz gula lata
A teściowa z kolei zawsze wszystko chwali bo ona mi zawsze jest wdzięczna że jej synalka na dobrą drogę sprowadziłam i zawsze moją stronę trzyma. Chociaż to są sprawy błahe (typu w co się ubrać, zjeść/nie zjeść ), bo takie poważniejsze to zawsze między sobą obgadujemy i się nie radzimy innych żeby potem niesnasek żadnych nie było Już wolimy na siebie nawzajem zwalać winę niż innych obwiniać między wierszami
Na szczęście moja mama taka nie jest a z teściową to ja ogólnie mam przyjacielskie stosunki i też zawsze trzyma moją stronę zresztą teść tak samo że jakby TŻ za bardzo dokazywał to mam się zgłosić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-27, 23:01   #1378
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, nie wiem co Ci poradzić... bo to kurde dziwne... wiem jedno, waga to zuo i pokazuje czasem swoje widzimisię dlatego tak jak dziewczyny radzą, mierz się- na pewno centymetr bardziej wiarygodny ale tak mi się nie chce wierzyć, że nic Ci się ciało nie zmienia przecież Ty masz tyle ruchu w pracy i jeszcze później ćwiczysz

Cytat:
Ja już po basenie, troszkę słoneczko podłapałam i już się lepiej czuję
Brawo za basen

Cytat:
Biała Podlaska z Bielsko-Biała lub Bielskiem Podlaskim..nawet mój Tż jak pierwszy raz mnie odwiedzić chciał w rodzinnych stronach to bilet do Bielska Białej kupować zamierzał
Nazwy bywają łudząco podobne i mylące

W sumie mamy do siebie całkiem niedaleko mam baaardzo dobrego przyjaciela z BP z naszego rocznika

Pozbędziemy się podjadka! nie ruszaj brzydkich rzeczy

Cytat:
ja dziś sie oczyszczam -a co.Tylko chleje.Kcal tez jest troche bo pije wode smakowa i kawe z cukrem
I nic dzisiaj nie jadłaś?

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Mnie to samo kicham, prycham, zużyłam pierdyliard chusteczek mój nos odpada

Cytat:
Ja przestaję panować nad jedzeniem mówiąc szczerze...
Kurcze, nie wiem co Ci poradzić... to ze stresu?

Cytat:
Laseczki gdzie Was wcięło? Pewnie balangi
Ja uciekam spać
Dobranoc
Ja właśnie skończyłam balangę chociaż picie kontyunuuję
Stary 2013-07-27, 23:33   #1379
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Kurcze, nie wiem co Ci poradzić... to ze stresu?

Ja właśnie skończyłam balangę chociaż picie kontyunuuję

Niby ze stresu, zresztą nie wiem, ja nie lubię "usprawiedliwiać" swoich głupich zachowań, wychodzę z założenia, że skoro nasi przedkowie zeszli z drzewa, to nie możemy tłumaczyć swojej głupoty instynktami czy słabościami Ale szczerze mówiąc, to mam dość diety, wyliczania, popadam w niezłą obsesję, naprawdę przestałam nad tym panować. Muszę w pare dni się ogarnąć, spróbować sobie przewartościować coś w tej mózgownicy, bo w końcu źle się to wszystko skończy. Naprawde nie chcę się żalić, ani usprawiedliwiać, więc zrzućmy to na karb mojej głupoty ja się po prostu nie uczę na błędach.
Stary 2013-07-27, 23:38   #1380
heroine86
Zakorzenienie

pipson to trzymam za Ciebie mocno kciuki wierzę w Ciebie i udzielaj się tu, będę Cię pilnować humor humorem, czasem warto się wygadać i ponarzekać na cały świat ja tak miałam przed @, teraz mi wsio wisi i powiewa dalej wkurza mnie mój brzuch i wszystko inne, ale cóż... nie odgryzę se tego tłuszczu przecież, nie? kiedyś się go pozbędę!

Nooo a gdzie reszta panienek? Madzia, imprezujesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości