|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- tylko patrzec, a silver zaraz wróci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Fewciu,Aniu-już wam mówię kochane
rurki to nic innego jak makaron rurki w pikantnym sosie
|
#1294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale makaron tez dobry!
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Alleluja koniec dnia!!!!!
Po poludniu pojechalismy do moich ciotek w odwiedziny. Na ogrodzie przesiedzielismy kilka godzin, ktos wpadl na pomysl, zeby sie wezem ogrodowym pooblewac. Co za ulga!! Dalo sie zyc ![]() Teraz Kuba dojada i zaraz w koncu go wykapie. Dzis wyjatkowo pozno. Szaja, brawa dla Dorki obrot na brzuszek juz tuz tuz!Sylwia, co za ludzie... A malz jednak zaliczyl porazke w zwiazku z chrzestnym. I na co mu byla ta wojna jak nic nie ugral? Fewciu, zal, ze tacy ludzie maja dzieci.... A inni latami sie staraja
|
|
|
|
#1296 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lenova, kochanie olej ich- jak to sie mówi- ciepłym moczem! Ja olewam i dobrze na tym wychodze a dla tzta sie nalezy kopniak solidny- powinien cie poprzec ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bardzo ładne pomiary Wam wyszły Cytat:
łotisit rębak ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41984072] Czy mi się zdaje, czy Sylwia jutro ma sławetne chrzciny? Dziewczyny, doczytałam, ale dzień mi tak dał w kość, że rzygam.[/QUOTE]ho ho ho ho, do historii przejdą tulam mocno, mam nadzieje, ze dzis było lepiej Cytat:
tacy "normalni" tesciowie to na naszym watku cos nienormalnego ![]() nadrabiam dalej |
||||||
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała a te rurki to z tego opakowania "szybko z patelni" bardzo je lubimy z tż. U mnie dziś schaboszczak i sałatka z sałaty i rzodkiewki, ale tylko podziubane. Karinka się dziś wyszalała w baseniku, mąż jej musiał 2 razy wody wylewać bo wychlapywała... Maja jędzula jęcząca... przez ten upał...
Ja też się za Silver stęskniłam
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj mielismy najgorsze usypianie - wiecej placzu niz zwykle, moze z goraca no ale po 35 minutach maly usnal sam w lozeczku a mamusia spiewala mu kolysanke i go glaskala...kurde zapowiada sie taki upał na dłuzej - jak tu zyc a my w sobote wyjezdzamy na wczasy i co najgorsze nasza biedna psina jedzie z nami a w taki upal nie bedzie miala łatwo tak mi jej szkoda ale nie mamy jej z kim zostawic ;/
|
|
#1299 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41986068]
Sylwietta, powodzenia dzisiaj i olej, co trzeba i kogo trzeba [/QUOTE]dziękuje Wam kochane Little, Ty zła kobieto ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kuruj sie Cytat:
przyjdzie czas, ze Dzejkob polubi każde jedzonko |
||||||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko właśnie o tym samym pomyślałam. Tylu ludzi stara się latami o to aby mieć upragnione Malenstwo,a tu taka łajza nie szanuje tego co ma !
Sylwietta rębak to taka maszyna do cięcia na mniejsze kawałki gałęzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Bloggerko: ty robisz jeszcze ćwiczenia na rozstep? Pomogły?
Sylwia: brawo za niezlomną postawę. Amelcia zasnęła o 19 ale od tej pory budziła sie już 3 razy, chyba przez ta czike. Dziewczyny kp, dopajacie dzieci? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
debrah, robiłam, najpierw te od marsi ale one nic nie dawaly, pozniej zaczelam robic te, do ktorych zdjecie wklejam ponizej i one bardzo szyubko pomogly, ale nadal nie robie nrmalnych brzuszkow, bo mi sie wydaje ze moj brzuch po ciazy jest beznadziejny - tzn nie sam brzuch co miesnie, niby jak robie test na rozstep to juz go nie ma, albo jest naprawde minimalna szczelina a nrmalnie jak stoje to jest jakas dziura pod pepkiem. Powoli zaczynam watpic w to, ze bede miala jescze kiedys ladne miesnie brzucha i brzuch. Jak sie najem to nie ma co mi trzymac wnetrznosci tylko jakis beben wylazi
|
#1303 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41988325]
------------------------- jak piekny obrót Dorotka zaliczyła dzisiaj U nas czika, w głębokim cieniu 31 stopni.[/QUOTE] dla Dorki, jak cie sie dziewczyna rozszaleje to za nią nie nadązysz Cytat:
Cytat:
wiesz, moją babcie strasznie to siekło, prawie sie popłakała pod kosciołem jak powiedziałam, ze tesciówa rosół gotuje a wnuczka ma w dupie. Ale powiedziałam sobie, ze niech tylko sie do mnie słowem odezwie odnosnie czegokolwiek to ja już bede wiedziała co jej odpowiedziec. A małego nie widziała do tygodnia. Bo sa upały, ja praktycznie z domu nie wychodzę a jak wychodze to ona ani me ani be bo nie odzywamy sie od tej akcji co w klubie zaczełam pisac. I jakos nie widze , zeby jej o Bartula chodziło. Niech spada, jak nie raczyli byc na jego mszy to co to za dziadkowie..... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przykre, ze kuzynka Twoja nie była u małej, przeciez nie chodzi o prezent tylko zainteresowanie.... Cytat:
dziekuje Wam kochane moje za wszystkie słowa wsparcia, zainteresowanie, dziękuje cięzko by mi było bez Was..... a tak można sie wyzalic, posmiac, humor poprawicie, wesprzecie maluch padł o 20, siedzielismy w domu u rodziców cały czas, nie dąło sie wytrzymac na dworze, dopiero po 18 wyszłam z nim do altanki, potem wróciłam do "domu", wykąpałam go, zjadł i padł jak przecinak. jest mi tylko bardzo przykro, ze nie mam ani jednego zdjecia z chrztu był niemiłosierny upał, młody sie prawie roztapiał, atmosfera nie sprzyjała... ale pamiątkowo ubiore go w to ubranko jak bede u rodziców i mu porobię zdjecia bo sie wszysktkim bardzo podobał i mnie dziadkowie moi i rodzice prosili o pamiątkowe zdjecia. nadrobiłam, podziękowałam, z czystym sumieniem moge isc spac, upał mnie wykonczył, teraz są 24 stopnie ![]() aaaa, Bokeh- zdjęcia są fantastiko
|
|||||||
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepadam za tego typu cudami ale to akurat mi smakowałoSylwietta-dziękuje Dobra dziewczynki biorę witaminy i inne piguły i spadam do wyra. Jestem już dętka po całym dniu ![]() Jeszcze Oskar dał wycisk-mój bidulinek ![]() Dobrej nocy wszystkim życzę i do jutra
|
|
#1306 |
|
Konto usunięte
|
Nie dopajam, bo Dorka nawet za bardzo piersi nie chce, tzn tyle, co normalnie
ale może faktycznie wodę by wolała... Spróbuję jutro.
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, pamietacie o nas jeszcze? Kubus pozdrawia ciocie klubowe, a ja melduje, ze zyjemy i miewamy sie dobrze. Teraz troche czasu mam wiecej wiec postaram sie odzywac.
Mamy skonczone 6 miesiecy i jemy juz za 2, ja jeszcze kp mimo wczesniejszych problemow i dylematow. Gratuluje skonczonych miesiecy! Ide nadrabiac... ale od tego watku bo poprzedniego nie dam rady. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja kuzynka to powiedziała do mojej mamy "no to Karolina niech przyjedzie któregoś dnia" taaaa jasne, to ja mam ich odwiedzać czy oni mnie powinni, a raczej nie mnie a Olę? dodam, że jak inna w naszej rodzinie urodziła, to ta sama kuzynka powiedziała "nie no koniecznie trzeba jechać, bo nie wypada..." a u mnie to wypada się nie pokazać z drugiej strony też nie mogę stawiać na swoją sisotrę, bo ona w ciąży a jej dzidziuś ma te torbiele na nerce, mówiłam Wam.. okazało się że ta nerka w ogóle nie pracuje i trzeba po prostu czekać na poród... podejrzewam,że jak urodzi to zrobią dzidziusiowi usg i ocenią - wyciąć czy może tak żyć z jedną niesprawną. Masakra
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Odnośnie wczorajszej sytuacji,którą opisywałam to skończyła się tak że ja leżałam z pokoju i mialam otwarte okno i słuchałam jak tamci mnie obgadują ale też jak mój mąz mnie broni ![]() Jak byłam wtedy z nimi jeszcze to nie stanął po mojej stronie z tego względu, że wcześniej trochę go wkurzyłam tym, że publicznie powiedziałam mu żeby nie pił (mam straszny z tym problem niestety) i troche uraziłam jego ego i poczuł się jak pantoflarz. Ale już sobie wyjasniliśmy wszystko. Tamci wtedy opowiadali że jestem nienormalna że się czepiam o to sadzanie, i w ogóle hit że mam chore podejście do usypiania Blanki że ja ją zmuszam wieczorem do spania i że nasz stały harmonogram że kąpiel i usypianie ok 19-20 to nienormalne moje widzimisie i że dziecko powinno spać wtedy kiedy chce i powinno pąśc ze zmęczenia samo a nie wtedy kiedy ja jej każe.... Kurde tylko szkoda że nie biorą pod uwage tego ze ja znając moje dziecko wiem że ona właśnie wtedy chce spać,i kilka minut potem moze byc zbyt zmęczona na kąpiel i na zasypianie. Oni mają dwójkę dzieci ale zero pojęcia o wychowaniu ,zresztą jak większośc mojej rodziny "chowa" dziecko a nie wychowuje. No ale ogolnie tż stanął wtedy po mojej stronie, jak wrócił to sobie długo bardzo rozmawialiśmy i się pogodziliśmy. On mi powiedział że trochę boli go moje zachowanie takie że ja chce wszystko sama przy Blance,ze ja wiem najlepiej i że w ogóle go nie slucham... trochę w tym prawdy jest i musze to zmienić ![]() Ok już nie ględzę ;] MY dziś bardzo miły dzień mieliśmy bo bylismy u moich rodziców, na podwórku basenik Blance rozlozylam i się pluskała że nie chciała wyjść,potem spacerek i dużo zabawy we trójkę Niestety o 20 tż pojechał do domu a ja jeszcze tu zostałam bo muszę załatwic kilka spraw i dopiero za tydz bedziemy sie widziec. Strasznie sie popłakałam jak odjeżdzał,jak jakaś nastolatka zakochana o tej pory mi się chce wyć jak sobie pomysle ze my tu we dwie a on sam w pustym domu ![]() Dorotko szajkowa gratulacje za obrót ! ![]() Sylwia cieszę sie ze postanowiłam na swoim i twardo sie tego trzymałaś! Imponujesz mi szkoda tylko że z teściów bałwany Fewciu to cholernie przykre co napisałaś o tej sytuacji z małym chlopczykiem, krew mnie zalewa na takie matki! ![]() Mała kuruj się tam ! ;* co do rozstępu mięśni brzucha to kurdę ja robie te cwiczenia od Marsi a dzuiura nadal na 4 palce, jestem przerażona, pewnie gdyby nie to to miałabym płaski brzuch a tak wystaje bęben i straszy, nie wiem co mam z tym już robić aaa zapomniałabym, Blanka się już przekręca w obie strony w końcu ! |
|
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
mitabe,
|
|
|
|
#1312 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() chętnie bym spróbowała jeszcze raz, ale nie mam ochoty.. jak nie problemy z Szadką to teraz jeszcze z nowiutkim autkiem ja mam jakiegoś pecha życiowego...---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
opyliłam z tatą szampana, którego dostał w tamtym roku
|
|
|
|
#1314 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja mlekiem nie umie się napic ma to chyba po mamusi ucze ja zeby sama wode pila ale nie za bardzo Jej podchodzi, dobre jest jabłko z miętą mi samej smakuje bardzo |
|||
|
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywam i teraz nie odnoszę, ale mam sajgon z karmieniem. Jak tak dalej będzie to nie wiem czy do końca tygodnia będę kp bo już normalnie nie mam siły. Najgorzej, że moja Malizna nie dostała jeszcze nic do jedzenia, w tym tygodniu dopiero mamy zaczynać, ekspozycji na gluten też nie zaczęłam jeszcze :/ No i Ewcia nie nauczona ani butelki, ani smoczka, nie wyobrażam sobie tego wszystkiego, ogólnie jestem załamana :/
W każdym razie nadrobiłam wszystko, może teraz uda mi się być na bieżąco. Trzymam kciuki za wszystkich chorujących, dużo zdrówka! |
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Moja Nati miała wczoraj imieninki,
Dziewczyny usprawiedliwiam się bo moze mnie nie być do odwołania, postaram sie wpadac, na fb na necie zagldam, moze do mnie pisac przez fb, wizaz na telefonie ciagle mi sie wylacza i nie bardzo umiem sobie z tym poradzic. Nie bedzie mnie, bo maz wrocil w sobotę o 3 nad ranem, praca w Austrii okazała sie niezgodna z umowa więc z kumplem wrocili, a ja dostalam juz wyplatę 60%. Maz posrednikowi zaplacil za robote 1300zl ale ma znaleźć im coś nowego, wiec chce wykorzystac ten czas dzis milo spedzilismy dzien nad jeziorkiem, poznije na podworko do rodzinki meza, odbijalismy sobie pilke z dzieciakami tymi wiekszymi, skakalismy na trampolinie, siedzielismy gadalismy bylo super. |
|
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj sie, Ty z Bartusiem zawsze sobie poradzicie Lenova ciesze sie bardzo, ze Tz jednak stanal w Twojej obronie i miedzy Wami jest wszystko ok. Za Chiny Ludowe nie umiem pojac takiego zachowania. Nie moje dziecko - nie wtracam sie i penis im za przeproszeniem do tego o ktorej kladziesz Blanke spac!!! Beda mieli swoje dziecko kiedys to moze zobacza jak to jest ![]() Brawo dla Blanki za przewroty sarah kciuki dla meza za znalezienie nowej pracy. Nacieszcie sie soba
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-28 o 22:43 |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
Mąż kupił mi perfumy Jarode Diora.
Milo ale mam juz tyle formowych drogich perfum bo zazwyczaj to bierze nie wode toaletowa i przydaloby mi sie cos innego no ale przykrosci nie bede mu sprawiac ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Sylwietta dobrze zrobilas i duzo sił Ci zycze buziaki dla Bartula |
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz na trzydziechę chciałabym nowy obiektyw...wiele razy o tym wspomniałam..ale coś czuję, że on ma w planach coś innego
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

rurki to nic innego jak makaron rurki w pikantnym sosie

Powodzenia jutro, niech Bartuś będzie grzeczny w kościele 

krzyk byl jak sie spoznialam
mam nadzieje ze mu sie to zmieni niedlugo...