|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Dzieci spia, mieszkanie ogarniete, kolacja zjedzona a w lodowce zimny browar tzta Obiecuje Wam kochane, ze jak tylko skoncze karmic to opije zdrowie kazdej z Was... 3 razy... I za dzieciaczki nasze kochane tez sie napije... tez 3 razy, a co Spokojnej nocki
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Dobrej nocki dziewczyny..gdyby nie ta ostra czika....dzień byłby w 100% udany.. P.s. Piszecie tu o swoich brzuchach..rozstepach...a z tego co widzę na fb same laski..a ja po slubie (2011)sporo przytylam...jak zaczęłam się ogarniac okazało się że jestem w ciąży i z odchudzania nici..po ciazy mam 12kg...więcej do tego z 10 za dużo dodatkowo..i mój brzuch ..uwierzcie że po Antosiu pomijajac mase rozstepow..mam ogromny wiszący flak skóry..to conajmniej 6miesiac..tak wyglądam..nie nosze zadnych ciuchow sprzed ciazy...nie mam się w co ubrać na rodzinę imprezy. Nikt nie wie jak bardzo psychicznie mnie to doluje...próbowałam ćwiczyć z chodakowska...ale zbyt wiele ćwiczeń jest z obciążeniem kolan z którymi od liceum mam problemy..czasem chce mi się płakać nad tym jak wygladam...jeśli macie kompleksy...i martwicie sie mala faldka brzucha..kiedys jak sie odwaze wstawie do klubu (jeśli go kiedyś udostępnicie) jakieś zdjecue brzucha...wtedy zrozumiecie jaki mam problem i przestaniecie tak martwić się swoimi brzuszkami.a mnie- to że ważę o 25kg za dużo (przynajmniej) to jeszcze tak mnie nie doluje jak to co wisi mi pod piersiami..także nie dolujcie się bo nie macie czym. Dobranoc wyzalilam sie...dość osobiście..no nie mam za bardzo komu i gdzie. Miłej nocki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-28 o 23:38 |
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
hej
nadrobiłam wczorajszy dzień, a dzisiaj zostawiam sobie na później, bo nawet się jeszcze nie kąpałam ale dzisiaj była czika maskaryczna jak karmiłam Filipa o 7:30 rano, to już 25 stopni było
|
#1324 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Matki I kwartału 2013 http://www.siepomaga.pl/f/corinfantis/c/921 Kochane mamy dziś pomagamy malutkiej Matyldzie. Kto może złotóweczkę, 5 zł, każdy grosik się liczy, tym razem liczy na nas mama z IV kwartału 2012r. |
|||
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wszystko, ale nie mam już siły cytować, bo taki skwar mam na mieszkaniu, że porażka
okna pootwierane i nic to nie dajez tego co pamiętam: gratuluję wszystkich skończonych miesięcy Sylwia, dobrze, że chrzciny mimo tej całej beznadziejnej sytuacji się odbyły i to tak, jak chciałaś Insolito pytałaś o Leosia jeszcze pamiętam, że Illusion zgubiła kilogram ![]() ;teraz idę próbować zasnąć dobranocki
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, witam w tę gorącą noc.
Obecnie stopni 27, pokój się "wietrzy". Ale w dzień było 41 w cieniu. Dziś jeszcze ma być to samo. ![]() Byliśmy późnym po południem nad wodą, Pola nóżki pomoczyła, niezłą miała frajdę. Ja mogłam sobie w końcu przypomnieć, jak się pływa... Nadrobiłam i pamiętam tylko tyle: Sylwia, ważne, że Bartuś doczekał się swojego święta, a tamtym kij w oko, będą kiedyś żałować. ![]() Illusion, gratuluję zgubionego kg, tylko powiedz, z kości Ci spadł? ![]() Mała, kuruj się szybko, bo jeszcze te upały Ci dołożą i dopiero będzie. ![]() Szaja, , coś się Dorka rozkręca, czekamy na kolejne postępy.Meneq, jeszcze troszkę, widzisz, jak zleciało? W końcu będziecie wszyscy razem. ![]() Insolito, ja też wiem, co to rębak. Tata tż sam sobie taki zmontował.Lady, cholera, i weź to powiedz mojej mamie... Ona cały czas tylko: sadzaj Polę w wózku/w huśtawce/w krzesełku/na łóżku obkładaj poduszkami....., bo ona nie chce siadać, a już powinna. To teraz nie ma się co dziwić...Szaja, kurde, to już wiem, do kogo mogę mieć wąty o problemy z plecami. ![]() Illusion, u nas zależy, jak Poli wypadnie, ale ona nieraz zasypia np. o 20, a śpi, z 1/2 pobudkami, nawet i do 11. ![]() Pola na szczęście z tych dzieci, co przez upały jeszcze więcej śpią, więc narzekać nie mogę. Choć kiedy nie śpi, to widać, że się męczy i marudna jest, biedne pusiu. ------------------ Czekam aż się mecz Radwańskiej skończy i lecę w kimono. Aha, sto lat dla Ilkas )---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Przegrała. ![]() Dobranoc.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-07-29 o 01:32 |
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ---------- hje faktycznie zlecialo. Tyle, ze wracam do domu o miesiac wczesniej... Co sie stesknilismy za soba to nasze. lenova trzymaj sie! Tez za kazdym razem przy rozlace plakalam. Juz sie spakowalam, mieszkanie posprzatalam, nic tylko wypatrywac t, ktora zawiezie nas do tz. ---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ---------- Zapomnialam jeszcze dodac, ze noc byla z tych udanych: Yae przebudzila sie ok. 1, popila i zasnela. Budzila sie jeszcze kilka razy, ale wystarczylo poklepac ja po pleckach czy pupie i zasypiala bez problemu. Pobudka o 7. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ania13.03;41994794]
Lenova ciesze sie bardzo, ze Tz jednak stanal w Twojej obronie i miedzy Wami jest wszystko ok. Za Chiny Ludowe nie umiem pojac takiego zachowania. Nie moje dziecko - nie wtracam sie i penis im za przeproszeniem do tego o ktorej kladziesz Blanke spac!!! Beda mieli swoje dziecko kiedys to moze zobacza jak to jest ![]() Brawo dla Blanki za przewroty Kochana ale oni mają swoje dzieci,dwójkę -8 i 4 lata. Ta młodsza dziewczynka od zawsze zasypia na podłodze w salonie....często było tak że przychodziliśmy do nich i siedzimy w salonie często oglądamy tv czy coś pijemy a ta mała siedzi z nami i się bawi na dywanie lub ogląda tv aż po jakimiś czasie pada na tej podłodze,zazwyczaj ok godz 22-23, a rano do przedszkola... Cytat:
Cytat:
Wierzę że jeszcze będziesz się chwalić swoim ciałem;* Cytat:
U nas tez ładna nocka,Blanka zasnęła o 20 i obudziła się o 6 ,czyli jak codzień (tfu tfu by nie zapeszyć) .Coś dzień pochmurny ,a miała być czika. |
|||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Hej dziewczynki!
Straszna noc za nami! Blanka budziła się chyba z milion razy Ona tak źle znosi upały,biedna moja ![]() Strasznie mi smutno. Mąż wyjechał za tydzień w delegacje. znowu sama. Ech... Życie...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1330 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- polecicie jakąś fajną komedie romantyczną? Ostatnio obejrzałam "Odrobinę nieba" i trochę mnie wzięło na takie klimaty ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- my jednak nie jedziemy na wakacje... no i dobrze. Jechac,wydawac kase,zeby 5min po dojezdzie sie pokłócic, jezeli oczywiscie nie zrobilibysmy tego juz w drodze ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- tera wiem jak to jest gadac sama ze soba |
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Pobudka o 5
5:45 byłyśmy już na spacerku Nie wiem jak u Was, ale u mnie już gorąć. Patrzyłam na prognozę 14 dniową i co ![]() przez następne 2 tygodnie mają być takie temp. w okolicach 30 st tyle, że co, ja chora, z Małą w ten skwar nie wyjdzie !!! może na drugi tydzień do mamy pojedziemy, jak tam wszyscy będą zdrowi. No to leće bo Zuzka się obudziła miłego dnia :d pewni będę zaglądać bo siedzimy w domu---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
Ostatnio jakieś pstki na forum nawet nie ma co nadrabiać wieczorem ![]() ale się nie dziwię, pogoda piękna, urlopy, wakacje itp........ co to będzie jak dziewczyny do pracy zaczną wracać ![]()
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Żadne Wasze słowa nie, zmienia tego co czuję..ale dzięki..poprostu potrzebowałam to powiedzieć..nie mam bliskiej przyjaciółki..życie dało mi pod tym względem 3 razy w kość...więc wolę być sama..ale czasem trzeba się wygadać..więc musiałam tutaj Wam..
![]() A u mnie 8.30 i juz czikowate 28 stopni :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Macie zawsze fajne pomysły doradźcie jakiś prezent dla męża na II rocznicę ślubu
![]() ![]() :con fused: :confused :![]() :con fused:![]() I czy w czarnej sukience można iść na ślub cywilny ??? ![]()
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry, ale te weekendy szybko mijaja :/
Dla mnie to 3 ostatnie dni spedzone sam na sam z moim szczesciem, w czwartek przychodzi niania, a mama wraca na pelen etat do pracy. Poki co bede pracowac z domu, zeby sie niania z malym zgrala, ale i tak ciezko mi to sobie wyobrazic ![]() Sylwietta tesciami ni ma sie ci przejmowac, to byl jeden z wazniejszych dni dla ich wnuka i to ich strata, ze w nim nie uczestniczyli, tego niestety juz nie zmienia. Cytat:
Cytat:
u nas sie chyba dzisiaj na czike nie zapowiada.Fewciu tydzien szybko zleci. |
||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Heja ho
![]() SzKlanka, a co sie dzieje z kp? Mala caly czas wisi na cycu? Neti ![]() Debrah, ja dopajam. Wczesniej Kuba pil ok 100ml wody dziennie, jak zmienilam smoczek na wiekszy to i 160ml spokojnie wypija. Sylwia, kompletna porazka... Zawsze maz byl taki zakochany w rodzinie czy dopiero ostatnio go pokorbilo? U nas dzis pobudka o 7:30, czyli standard w nocy tez standard-pobudki co 2h od 22. Niektore tylko na piciu.ugotowalam Kubie cukinie, dzis bedziemy probowac. Czika od rana! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
OoO się nazbierało nadrabiania przez weekend, zwariowały? w WEEKEND?! ![]() Co u nas: w sobotę TZ miał wolne i jeździliśmy za ubezpieczeniem samochodu. CO ciekawe nie ma już tak że ktoś pisze ubezpieczenie do stycznia 2014 i bach mamy. No nie przyjdzie wyrównanie za okres co się jeździło od zawarcia umowy do końca ubezpieczenia. Więc nam też ok stówy do zapłaty przyjdzie. Wieczorem byliśmy na spacerze po Piwnicznej i na lodach ![]() A wczoraj byliśmy nad jeziorem, Dadollo w basenik pod parasolem się kąpalolo ![]() Poza tym szaja kupiłam nutra, przestawiam go powoli.. I przy smarowaniu i mleku znika to to tylko nie wiem czy przez balsam czy zmianę mleka, bo całkiem na nutra nie jest a pije go 3 dzień dopiero.Elllmi, miałam już dawno cię pytać co sądzisz o sąsiadce mojej babuli zaciązonej wiecznie? bo juz w grudniu miała rodzić i do tej pory z brzuchem chodzi. BTW otwarli te baseny faktycznie wczoraj? Lecę nadrabiać |
|
|
|
#1338 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że postawiłaś na swoim, że ochrzciłaś Bartusia mimo wszystko i to tak jak sama chciałaś a nie tak jak inni [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41988325] jak piekny obrót Dorotka zaliczyła dzisiaj [/QUOTE] dla DorotkiCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No mąż...fakt kochany. Wczoraj jak było bunga bunga to mi powiedział w trakcie że mam przepiękne ciało i że nie muszę się odchudzać. Tylko że ja to jestem taka że zaraz sobie myślę że on tak mówi żeby mi było miło...no i on się obraża później że jak ktoś inny mi powie że szczupła jestem to chodzę dumna jak paw a jak on powie to mu nie wierzę... Cytat:
Cytat:
Olaliśmy zabobonne moherowe gadki i chrzciłam mojego bratanka jak byłam w 5 miesiącu ciąży.Bo ja Wam takie zdjęcia wstawiam żeby nie było widać że kika kilogramów by się przydało zrzucić Tak, ja daję wodę i Igi aż się trzęsie jak widzi butlę. Co ciekawe meka z butli nie tknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tyłka Cytat:
współczuję bardzo wyjazdu mężaA co do nocek to u nas też ostatnio ciężko bo ząbki idą i to chyba więcej niż jeden naraz. Dolne jedynki przeszły niezauważalnie pod względem zachowania, snu itd. tak teraz widzę jak się bidulek męczy...taki dzielny jest nie płacze biedny tylko tak mruczy boleśnie...dzisiaj o 2 w nocy mąż mu smarował dziąsełka maścią. A i przy usypianiu jest ciężko bo paluszkami jeździ non stop po dziąsłach i jęczy ![]() Cytat:
No i dla Blaneczki.---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- I jeszcze Lenova, i jeszcze dla Martusi Aniołka
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bede robić ogóreczki tylko chyba w srode bo jeszcze nie urosły;p wczoraj jeszcze mini mini były no i t. wyjechala i bede musiala jechac w srode podlać pomidory..;p chyba ze zacznie padac...;p jest taka CZIKA,, ze nie wyrabiam, kocham upał ale upał plus Amelka to nie dobre zestawienie.. w sobote przyciemnialismy szyby i bylismy u projektantki (Wybralismy wstępnie projekt, chcemy troche go powiększyć no i wiadomo troche zmienic ) a pozniej do domku, a wczoraj caaaaaaaaaly dzien na dzialce ide Was zaraz nadrobic![]() ech na dodatek okresu dostalam - 10 dni spóźnienia.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-07-29 o 09:26 |
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
Jejku jak gorąco. Wczoraj barmankowałam sobie na festynie w pobliskim mieście. troche byłam na kuchni a tam było 45stopni, to dopiero masakra
Nogi bolą niemiłosiernie. PS.Nie polecam jesć takieg barowego jedzenia np hamburger kebab frytki ryba itd. Nie tknę tego w żadnym barze ever !
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
Hello laseczki
Lenova szok to co napisalas. Ale w takim razie wiesz co, moze nie ma sie co dziwic, ze oni nie ogarniaja widzac kogos kto DBA o swoje dziecko. Oni nazwyczajniej w swiecie tego nie pojmuja, ignoranci Brawa za ladne nocki A Ciebie fewciu i Blanke mocno przytulam ![]() neti I ja dolaczam do zyczen z okazji skonczonych miesiecy!
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
P.s ja brzuszki czasem robię ale bez systematucznosci do g...wno daje..a uwierzcie brzuch mam okropny... Raz tylko zrobiłam zdjęcie żeby się zobaczyć..popłakałam się. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam cFaniackim sposobem Szajki-czytając co drugą stronę
Nie gniewajta się ale czasem tak mam, że mi się po prostu nic nie chce, robię zaległości, później nadrabiam bo nie lubię tak z doskoku ![]() Co na tapecie? Czika? Aj tam aj tam. Ale serio-moja Juliana to taka gorąca babka, że nie wyrabiała Ona się poci na co dzień a w taki upał Puldachy czerwone, jojczy to, męczy się. U mnie szwagierka z dziećmi c.d i jeszcze 2 tyg Powiem tyle- jak całe pół roku siedziałam sama tak teraz taki młyn, że mi nie wiem kiedy te dni mijają![]() Nawijko-może akurat wyjazd Kubulkowi podpasuje? Sylwietta-jak chrzciny???? Debrah-kciuki za egzamin
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem cię kochana. Wiem, że to co ja piszę może śmiesznie brzmieć bo ogólnie jestem chuda, tylko, że ja mam przekonanie, że coś z moim brzuchem, znaczy z mięśniami jest nie w porządku, nie wiem przepuklina może Właśnie od dziś zacznę robić ćwiczenia od bloggerki (mogłabyś mi jakoś kochana łopatologicznie wytłumaczyć je?), może coś dadzą. Zawsze warto próbować, bo potem satysfakcja duża będzie i samopoczucie lepsze na pewno! Ale co najważniejsze: nie zamieniłabym Amelci na idealny brzuch, no way! *
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1346 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie:
http://kwejk.pl/obrazek/1464769 |
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41997517]Patrzcie:
http://kwejk.pl/obrazek/1464769
|
#1348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ci ludzie to maja dziecko? Kuzwa, przeciez to oczywiste ze Ty jako matka wiesz lepiej czego potrzebuje Twje dziecko, gdybym ja miala czekac az Borys sam usnie zamiast "zmuszac" go do snu po 19 to by zajechal mnie i cale otoczenie placzem. A co do rozstepu i wystajacego bebna ja mam to samo jak sie najem, jakby mi wnetrznosci sie wylewaly. Sprobuj mze jeszcze tych cwiczen ktore wkleilam mi troche pomogly. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Te cwiczenia to takie plytkie brzuszki, z tym ze łapiesz sie rekoma w boczkach i jak sie podnosisz to sciskasz miesnie brzucha tak jakbys chciala je zlączyć ze sobą
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Ale moja córka słodka jest - śpi sobie teraz, poszłam coś wziąć z komody, wchodzę, ona się poruszyła, westchnęła, fik na brzuszek i śpi dalej.
Super sprawnie się obraca, słodko to wygląda <3 ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Bloggerko: no właśnie. Wystaje, mogę go wciągnąć, ale po wciągnięciu brzuch robi się luźny i marszczy się przy pępku. Jakby ten pępek nie mógł "wpaść" tam gdzie powinien...nie wiem jak wytłumaczyć. Wstydzę się tego strasznie. Mam za dużo rzeczy których się wstydzę w ciele, ale na tamte nie mam wpływu więc z nimi żyję..chociaż może z brzuszkiem bym coś podziałała. Tylko niestety dużo ćwiczeń odpada i tu jest ból. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

Obiecuje Wam kochane, ze jak tylko skoncze karmic to opije zdrowie kazdej z Was... 3 razy... 

jak karmiłam Filipa o 7:30 rano, to już 25 stopni było

Ona tak źle znosi upały,biedna moja 

za okres co się jeździło od zawarcia umowy do końca ubezpieczenia. Więc nam też ok stówy do zapłaty przyjdzie. Wieczorem byliśmy na spacerze po Piwnicznej 
6 5 4 3 2 1