Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 11:00   #2851
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

mam głupie pytanie: jaka jest różnica miezy podkładem poporodowym a podkładem do przewijania Rozumiem rozmiary a poza tym ??? CZy np podkładu do przewijania nie można użyć jako poporodowego?? Z Adim nie miałam nic takiego ... miałam w późniejszym czasie taki wielorazowy podkład ( mama mi ze szpitala przyniosła) który do dzisiaj Adiemu daje pod pupe jak jest bez pieluszki.
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:00   #2852
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Zaczynają mi się dłużyć te tygodnie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:02   #2853
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
[

O, na tapecie temat pływania maluszków, to się podpytam o coś, co mnie zastanawia. Tż bardzo chce zabierać synka na pływalnię najszybciej jak to tylko możliwe. Dla mnie ogólnie jak najbardziej ok Tylko jedno mnie zastanawia. Ja osobiście unikam basenów, bo mierzi mnie to, ile tam w tej wodzie chemii - o ludzkiej urynie nie wspominając Niemowlak może bezpiecznie się w tym taplać Tak przeżywamy żeby używać kosmetyków z najdelikatniejszym składem, ciuchy mieć uprane w dzidziusiowych proszkach itd - a te chlory i siki małemu nie zaszkodzą?
tam gdzie chodzimy woda jest ozonowana, specjalny basen dla niemowlaków, choć i tak można wyniuchać chlor. szatnie są przystosowane dla dzieciaczków, po każdej sesji zdrowo balsamujesz i jest super moja andzia uwielbia wodę, mimo tego ze czasem ma 28 stopni no a poza tym, specjalne pampki do kąpieli, raczej moczu nie zatrzymają, ale kupkę na pewno
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
musze stwierdzić że jestem od niego uzależniona Jal go nie ma to mi smutno a jak mam jechać na zakupy i go zostawiam to szybko do domu bo mam wyrzuty sumienia ze go zostawiłam. W ogóle my z tż jesteśmy jacys nienormalni chyba bo tak sie nim do siebie zachwycamy nawzajem że szok Jak śpi to sie w niego wpatrujemy (z Adiego jest straszna przytulacha i całuśnik choć chojraki łobuziak) i nie wiemy jak to bedzie jeśli drugi tez taki będzie. Normalnie ich zacałujemy na śmierc
Adi mógłby być jeszcze większym łobuzem a i tak byłby kochany moja anka często daje mi w kość, a jak tylko wychodzi do żłobka tęsknię

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
mam głupie pytanie: jaka jest różnica miezy podkładem poporodowym a podkładem do przewijania Rozumiem rozmiary a poza tym ??? CZy np podkładu do przewijania nie można użyć jako poporodowego?? Z Adim nie miałam nic takiego ... miałam w późniejszym czasie taki wielorazowy podkład ( mama mi ze szpitala przyniosła) który do dzisiaj Adiemu daje pod pupe jak jest bez pieluszki.
podklad poporodowy to chyba podpachy
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:04   #2854
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja wlasnie przespalam pore posilku i ide na omleta;l)
A ja w końcu zamiast zjeść, to się za sprzątanie wzięłam i zaraz padnę

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Widzę,że przez część Polski przeszły burze. Pewnie od razu lepiej się czujecie U nas ochłodzenie i deszcz- czyli typowa angielska pogoda
A u mnie nie ma

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ej! to tylko u mnie w szpitalu pragną planu porodu
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu
Wg mnie w każdym powinni chcieć
Ale nie wszędzie chcą...

Cytat:
O, na tapecie temat pływania maluszków, to się podpytam o coś, co mnie zastanawia. Tż bardzo chce zabierać synka na pływalnię najszybciej jak to tylko możliwe. Dla mnie ogólnie jak najbardziej ok Tylko jedno mnie zastanawia. Ja osobiście unikam basenów, bo mierzi mnie to, ile tam w tej wodzie chemii - o ludzkiej urynie nie wspominając Niemowlak może bezpiecznie się w tym taplać Tak przeżywamy żeby używać kosmetyków z najdelikatniejszym składem, ciuchy mieć uprane w dzidziusiowych proszkach itd - a te chlory i siki małemu nie zaszkodzą?
Ja do 3 m-ca na pewno bym nie brała.
Ediemu nie zaszkodziło

Cytat:
musze stwierdzić że jestem od niego uzależniona Jal go nie ma to mi smutno a jak mam jechać na zakupy i go zostawiam to szybko do domu bo mam wyrzuty sumienia ze go zostawiłam. W ogóle my z tż jesteśmy jacys nienormalni chyba bo tak sie nim do siebie zachwycamy nawzajem że szok Jak śpi to sie w niego wpatrujemy (z Adiego jest straszna przytulacha i całuśnik choć chojraki łobuziak) i nie wiemy jak to bedzie jeśli drugi tez taki będzie. Normalnie ich zacałujemy na śmierc

Rozumiem Cię, bo mam podobnie, szkoda mi młodego zostawiać, chociaż wiem, że oboje potrzebujemy pobyć bez siebie. Czasem nie chce mi się wyjść gdzieś, bo bez Edy nie mam ochoty. Ja nie wiem, jak pójdę rodzić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:05   #2855
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

mogłabym jeść tonami!!!!!!!!!!!!
A dupa rośnie Hehehe

Pogoda w naszych okolicach jest naprawdę przekichana... Niech to słońce nie wychodzi Agusia prosi o więcej deszczu...

Ladan mnie też przeraża podobnie jak Czarną ilość pochłanianych przez Ciebie leków, ale rozumiem, że jak trzeba to trzeba, czego się nie robi, żeby dzidzia była zdrowa. Jestem ciekawa moich wyników badań i tego jak tam anemia wygląda...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-07-30 o 11:06
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:10   #2856
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
A dupa rośnie Hehehe

Pogoda w naszych okolicach jest naprawdę przekichana... Niech to słońce nie wychodzi Agusia prosi o więcej deszczu...

Ladan mnie też przeraża podobnie jak Czarną ilość pochłanianych przez Ciebie leków, ale rozumiem, że jak trzeba to trzeba, czego się nie robi, żeby dzidzia była zdrowa. Jestem ciekawa moich wyników badań i tego jak tam anemia wygląda...
a brałaś coś na nią? ile miałaś HGB?
Stary 2013-07-30, 11:11   #2857
87czarna
Zakorzenienie

http://www.dzieci.pl/kat,1033939,tit...wiadomosc.html

Stary 2013-07-30, 11:11   #2858
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pomysłu co dzisiaj mogę robić- będzie nuda
Też nie mam co robić. Spać mi się chce

Cytat:
A mnie to tak strasznie szybko leci
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:11   #2859
logoasia
Zakorzenienie

a ja się tylko modlę, żeby mój gin nie wysłał mnie dziś do szpitala. nie miałam z nim kontaktu odkąd zaczęły się u mnie problemy przez 3 tygodnie jego urlopu, zobaczymy co powie
Stary 2013-07-30, 11:12   #2860
87czarna
Zakorzenienie

bojatoja ale Ty masz już końcówkę końcówki ,a ja jeszcze 2 miechy :P

Stary 2013-07-30, 11:12   #2861
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
tam gdzie chodzimy woda jest ozonowana, specjalny basen dla niemowlaków, choć i tak można wyniuchać chlor. szatnie są przystosowane dla dzieciaczków, po każdej sesji zdrowo balsamujesz i jest super moja andzia uwielbia wodę, mimo tego ze czasem ma 28 stopni no a poza tym, specjalne pampki do kąpieli, raczej moczu nie zatrzymają, ale kupkę na pewno
O, taki fajny, przystosowany basen to rewelka Myślę, że w dużych miastach łatwo byłoby coś takiego znaleźć. U nas na miejscu jest (chyba) taki mocno standardowy, nie ma szkółki dla niemowlaczków.

Co do tego moczu to mi chodziło bardziej o to, że przede wszystkim "duzi" ludzie tam sikają Feeee

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Ediemu nie zaszkodziło
Zgadzam się, że po 3 miesiącu to rozsądny termin
Stary 2013-07-30, 11:12   #2862
87czarna
Zakorzenienie

logoasia trzymam kciuki żeby nie

Stary 2013-07-30, 11:13   #2863
your Angel
czyli Endżi

Ladan, a bierzesz jakąś osłonówkę? Nie boli Cię żołądek? Faktycznie dużo tych piguł.

logoasia,
Stary 2013-07-30, 11:14   #2864
t_89
Zakorzenienie

Hej, a mi niecaly miesiac zostal do porodu boje sie.

Ide zrobic sobie cos do jedzenia, jutro wyniki a w pn ostatnia wizyta.

Dziewczyny kupilam termoopakowanie do butelki ale ta z tommee mi sie nie miesci nie chce ktoras z was odkupic ?????????????;/ wkurzylam sie myslalam, ze sie zmiesci.
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:14   #2865
ewacia85
Wtajemniczenie

no to ładny ze mnie budyń:cojes t: A ja czas myślałam ze wy mówicie o takich podkładach pod tyłek na łóżko...bo w szpitalu takie były w razie w żeby łóżka nie zakrwawić.
Stary 2013-07-30, 11:15   #2866
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
.

Co do tego moczu to mi chodziło bardziej o to, że przede wszystkim "duzi" ludzie tam sikają Feeee

Zgadzam się, że po 3 miesiącu to rozsądny termin
feeee myślisz? na to nie wpadlam
Stary 2013-07-30, 11:16   #2867
vea7
Zakorzenienie

Ja pierdzielę, nadrobiłam wszystko, miałam już wysyłać i padła mi bateria w lapku... i cały dłuuuugi post w pi...u

No dobra, to będzie skrót

U nas w nocy przepiękna burza - niewyspana jestem, bo stałam na balkonie i podziwiałam Teraz 20 stopni, wiatry i przelotne deszcze. Nareszcie jest czym oddychać

kropla, ja flaszek nie kupuje, podobnie jak smoków na zapas - mam jedna małą ze szkoły rodzenia i da smoki. Jak się każe, że mam model ssący, to wyśle Bartka i wszędzie kupi, ale jeśli będę karmiła piersią, to po prostu nie będą mi potrzebne. Chciałabym też małego nauczyć pić z kubeczków dla niemowląt - podobno dużo zdrowsze niż flaszki. Jeśli natomiast będzie potrzeba, to zdecyduję się na TT

W temacie pasów i bezpieczeństwa - polecam adaptery, takie zapinane między nogami. Odciągają pas nisko tak, ze w razie "w" na pewno nie uciśnie główki, a ja mam pewność, że nie polecę brzuchem na kierownicę albo deskę rozdzielczą

W temacie dzieci na basenie - jak najbardziej polecam Praktykowałam na takich zajęciach i widziałam jak Maluchy reagują, poza tym to tez świetny odpoczynek dla rodziców Woda w takim basenie jest ciepła, sięga zazwyczaj do klatki piersiowej, wiec nie trzeba umieć pływać
yourAngel baseny dla maluchów są tylko dla maluchów - starsze dzieci tam nie wchodzą i nie sikają, a maluchy muszą mieć specjalne pieluchy, wiec temat siuśków odpada Poza tym woda w takim basenie nie jest chlorowana - najczęściej jest ozonowana, albo oczyszczana innym środkiem - takim który nie podrażnia skóry dziecka

Samba a co to jest mało blatu? Trzymam kciuki, zeby jednak Cię wypuścili

Zbiorowe gratki za wizyty i wagę maluchów, chociaż to już powoli nie Maluchy

No i oczywiście kciuki za wizyty

Znowu mi coś wlazło w kręgosłup i o normalnym chodzeniu i schylaniu mogę tylko pomarzyć Tym razem obstawiam korzonki - mogło mi przewiać, bo kilka dni prawie naga spałam, a moje dużo nie potrzebują

A w ogóle jaram się jak świnka na widok płonącego chlewika, bo jadę dzisiaj do znajomych, od których ma dostać duuuużo ciuszków i akcesoria dla dziecia i dla mnie
Po pierwsze nareszcie będę je miała u siebie, a po drugie, będę wiedziała czego mi jeszcze brakuje, czyli.... zakupy welcome toooo

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:17   #2868
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
ej! to tylko u mnie w szpitalu pragną planu porodu
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu
U mnie też pragną ale nie wiem czy przestrzegają W każdym razie mam ze szpitala wydrukowany plan porodu, gin podpisał, pozaznaczałam różne krateczki i w czwartek mam się z nim jeszcze skonsultować w sprawie wątpliwości.

Cytat:
Ty to już w ogóle - laska jakich mało w ciąży
Taaa laska a czuję się taka ociężała przez ten niski brzuch.

Cytat:
Urodziły się kolejne dzieciaczki na lipcówkach
Łooo super
Boże masakra... choć czytałam kiedyś, że w Wielkiej Brytanii urodziło się chyba jeszcze większe dziecię.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:18   #2869
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
no to ładny ze mnie budyń:cojes t: A ja czas myślałam ze wy mówicie o takich podkładach pod tyłek na łóżko...bo w szpitalu takie były w razie w żeby łóżka nie zakrwawić.
hehe mi też się to miesza, lepiej zeby nazwali to podpaski poporodowe, nie byloby problemu
Stary 2013-07-30, 11:21   #2870
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan, a bierzesz jakąś osłonówkę? Nie boli Cię żołądek? Faktycznie dużo tych piguł.

wiesz co często mi niedobrze i mam "jedzeniowstręt" - bardzo mało jem

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
hehe mi też się to miesza, lepiej zeby nazwali to podpaski poporodowe, nie byloby problemu
zgadzam się
Stary 2013-07-30, 11:22   #2871
logoasia
Zakorzenienie

oo.. tak sobie przeglądąłam choć ja już swój mam, to cena fajna
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-...gl7083487.html
Stary 2013-07-30, 11:23   #2872
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
A
Ediemu nie zaszkodziło
Bo generalnie dzieciory zabiera się na basen, jak już trzymają główkę - większość rzeczywiście po 3 mc

O matulu... i poród naturalny

Cytat:
O, taki fajny, przystosowany basen to rewelka Myślę, że w dużych miastach łatwo byłoby coś takiego znaleźć. U nas na miejscu jest (chyba) taki mocno standardowy, nie ma szkółki dla niemowlaczków.
Standardowy dla niemowlaków absolutnie się nie nadaje
Przede wszystkim jest za zimno

Aha, miałam napisać, że mam przez Was kompleksy
Układ krwionośny mam na dekolcie do pooglądania, na brzuchu trochę mniej wiec luz, ale w brzuchu mam... w najszerszym miejscu 112 cm... a jeszcze urośnie

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:27   #2873
your Angel
czyli Endżi

logoasia, a Wy chodziliście na te zajęcia pływania w Gda? Pamiętasz jakie to były koszty?

vea, dziękuję za nakreślenie tematu

Ladan, o matko, powinnaś brać coś osłonowego. Ja się nie dziwię, że masz mdłości i jedzeniowstręt Tyle tablet na pewno nie pomaga na żołądek No i nie mówiąc o tym, że grzyby tylko czekają żeby powłazić
Spytaj lekarza i kup sobie coś, zobaczysz, że będzie lepiej.

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-07-30 o 11:29
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:28   #2874
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Byłam u gina, wysiedziałam się 4 godziny w kolejce (a wszystko przez to, że położne puszczają poza kolejką swoje koleżanki ), przede mną dziewczyna zemdlała i zrobiła afere później że to przez to że puszczają poza kolejnością. Bo też kilka godzin siedziała.
A u mnie i Małego ok. Dalej rozwarcie na opuszek Następną wizytę mam za 3 tygodnie ale gin powiedział, że może się już wtedy nie zobaczymy bo wcześniej urodzę
Mam pomału odkładać magnez i chyba w sumie tyle. Mały jest główką w dół

Umieram przez te upały
Współczuje czekania w kolejce tyle czasu, omdlenia,upały ,kurcze masakra
najważniejsze że wyniki Twoje i Maleństwa są ok

Cytat:

Szef dzwonił, zgrał sobie dzisiejszy monitoring i pyta się mnie czy wiem, że groźby są karane w PL... Powiedział, że jak ten koleś się pokaże jeszcze raz, albo nie daj Boże coś się stanie, to on idzie z tym na policję.
Mam nadzieję, że ten klient jest tylko taki mocny w gębie
nie przejmuj się tym gościem, mówić to sobie może, ludzie plotą głupoty w nerwach ,a za 5 min nie wiedzą co powiedzieli, zresztą myszy go zjedzą bo denerwował ciężarną, także już nie wróci
Cytat:
Ja mam 2 wiatraki na pełną moc, pozaciągane rolety, 30 stopni w pokoju i 48 stopni na balkonie

Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu Pokaż wiadomość
...mam dziką ochote na leczo przez Was!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
wrzucam wam buńka z dzisiaj cale 103 cm

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
jestem już po wizycie.. w środku ok ale mam zwiększony fenoterol do 4 dziennie i 4 nitrendypiny dziennie i jeszcze 4 no spa robił mi KTG, zarysowały się skurcze ale nie takie jak wyglądają do porodu więc zostaję w domu i nie jadę do szpitala... ale gdyby coś to mam jechać na IP. ciągnięcie w pachwinach to rozciąganie się i ciężar malucha, ból w dole brzucha też..

aaa i moja córcia ma 2009g w 33tc - matall dopiszesz?
super zestawienie z wagą Julci zrobiłaś ładnie przybrała w 3 tygodnie , szkoda że tyle leków,no ale to dla waszego dobra pamięta tylko o jogurtach i jedzeniu żeby nie przyjmowac na pusty żołądek

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Wstawiam swój bebzol Leci mi 33tc dokładnie 32t2d . Jak widać cały układ krwionośny mam na wierzchu
śliczny
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek

Nadrobiłam pobieżnie i widzę, że przewinął się temat obwodów brzuszka. Tak więc ja w 33tc mam w pępku 92cm. Jak w niedzielę zobaczył mnie mój wujek to mówił, że mam bardzo duży brzuch i że pewnie się klopsik szykuje, ponoć jego córka miała mniejszy (jak rodziła miała 106 cm w obwodzie więc nie wiem jak to może być mniejszy). Wkurza mnie takie porównywanie
denerwuje mnie takie porówynwanie ,każda kobieta jest inna,ma inną budowę
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
co tam u naszej Inwersji z pierscieniem i Passion? Wie ktos cos?
oooo też jestem ciekawa co tam u nich

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:28   #2875
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
oo.. tak sobie przeglądąłam choć ja już swój mam, to cena fajna
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-...gl7083487.html
Dobra cena

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:30   #2876
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Aż się zmierzyłam. W pępku 86 cm a pod pępkiem 89 cm.
To malutko, ja tyle miałam m-ąc temu.
Ciekawe, ile mi na USG w poniedziałek znów tych wód wyjdzie, mam nadzieję, że się nie zwiększyło jeszcze bardziej ponad normę, bo powinno raczej spadać...
Stary 2013-07-30, 11:30   #2877
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Przy małej prędkości (tj. przepisowe 50 km/h) bez pasów też można zginąć. Dla mnie to żadne bezpieczeństwo. Pas można poprowadzić pod brzuchem, a pierwsze słyszę, żeby mogłoby to coś dziecku zrobić.
oczywiście, że tak. Nam każdy ginekolog powtarzał, że bezpieczniej zapiąć niż nie zapiąć.
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ciekawe jak z tymi adapterami, mialam kupic bo baaardzo duzo jezdze autem, ale jakos zlecialo, zal bylo kasy i klops
ja mam i nie używam, bo mi nie wygodnie. Wole normalnie zapiąć.
Cytat:
Mi też.

Dziecko mi prawym bokiem chce wyjść. Druga sprawa schylam się i dostaję kopa w żebra.
Dzieci nie mają litości.

ewacia Ty odpocznij i się nie przejmuj. Ja tez staram sie zawsze ugodowo podchodzić, no ale Kobieto czasem się nie da !!

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:30   #2878
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
logoasia, a Wy chodziliście na te zajęcia pływania w Gda? Pamiętasz jakie to były koszty?

vea, dziękuję za nakreślenie tematu
tak, na basenie Politechniki Gdańskiej. Cena za jedne zajęcia 30zł/40min, za 4mc zajęć raz w tygodniu wychodziło okolo 400zł

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2013-07-30 o 11:33
Stary 2013-07-30, 11:31   #2879
ewacia85
Wtajemniczenie

wrzucam fotki prezentów od siostry tż Ostatnie ubranko o którym miałam nie wiedziec miało byc od tż na wyjście ze szpitala ale tak sie siostra tż rozmachała ze wszystko mi dała i tż trochę zły był( bo cały czas mu trułam z na wyjście ze szpitala sam ma coś kupić).
Aha i mój syn marnotrawny wrócił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-856.jpg (141,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-857.jpg (105,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-859.jpg (108,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-860.jpg (70,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-858.jpg (89,8 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-30-863.jpg (107,0 KB, 52 załadowań)
Stary 2013-07-30, 11:32   #2880
87czarna
Zakorzenienie

ewacia śliczny ten ostatni komplecik

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości