Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 22:56   #3901
Asiunia1230
Raczkowanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Na chrzciny alko?
Na chrzciny nie... po chrzcinach
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:56   #3902
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Ja dzis mialam wizyte u poloznej, wszystko super (nawet wzrosl poziom zelaza we krwi, co mnie jako wegetarianke zdziwilo, ale i uradowalo ). Edziu jak zwykle 'happy baby' (to chyba jedyne okreslenie jakie tu znaja i stosuja odnosnie dziecka w trakcie ciazy ).
Przy okazji kupilam herbatke z lisci malin, pije i nawet mi smakuje
No to brawa za żelazo
Happy baby-fajne te określenie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Miałam ktg, skurcze się rozeszły. Pytałam poloznej jak tu jest z postępowaniem, powiedziała, że najlepiej jak u mnie samo ruszy. Np wody odejdą... Czuje się jak symulantka, serio. Czyli jutrzejszy dzień może się nie różnic nic od dzisiejszego. :banghead: po co ja tu jechalam...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Nudzi mi się to Wam pokażę mój brzuszek
Super fotka!
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Hejo.. wróciłam od lekarza i rodziców.. ale ze mnie kłamczucha musiałam okłamać lekarkę, że mój gin jest na urlopie i nie może przedłużyć mi L4 i że do szpitala idę w przyszły czwartek, dzięki czemu wypisała mi zwolnienie do środy Tym samym mam więcej czasu na poród, gdybym sama nie urodziła i wywoływanie by trwało No trudno..muszę walczyć o czas z dzieckiem
JAKA kłamczucha
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
I oznajmiam,ze zostalam dziabnieta p

Ale pospałam A mamusia w tym czasie narobiła mi pulpecików na parze
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:57   #3903
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Tak,ale w moim glupim szpitalu nawet nie pytali ze mnie jest taki obesraniec,ze po cc zrobilam na drugi dzien

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:58   #3904
fiazo
Zakorzenienie

80zł za 3dania gorące,przystawki,ciasto owoce,napoje zimne i gorące.tak u mnie to wygląda

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:02   #3905
czerwony_balonik
Zadomowienie

lachryma My myjemy butelki i smoczki po każdym karmieniu czyli co jakieś 3-4godziny w płynie do mycia Biały Jeleń (kupiłam spory zapas na allegro tego płynu tutaj- http://allegro.pl/show_item.php?item=3427428555), a następnie po każym myciu przelewamy wrzątkiem. Smoczek do ssania kilka razy dziennie przelewamy. Butelki wygotowywałam tylko przed pierwszym użyciem-kilka minut. Poparzyliśmy sobie palce już nie raz przy tym przelewaniu wrzątkiem z czajnika no ale jakoś do kupowania sterylizatora mi się nie spieszy,szkoda mi kasy na chwilę obecną na to. Btw, smoczki do butelek i do ssania chyba powinno się wymieniać co miesiąc? Gdzieś tak wyczytałam..
Stary 2013-07-31, 23:09   #3906
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość
Na chrzciny nie... po chrzcinach
U nas sie w ogole nie pije alko na przyjeciach po chrzcie, dlatego sie zdziwilam... jakos mi tak nie pasuje, choc zdecydowanie nie jestem typem ortodoksa ostatni raz u spowiedzi przed wlasnym slubem bylam
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:11   #3907
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Ja dzis mialam wizyte u poloznej, wszystko super (nawet wzrosl poziom zelaza we krwi, co mnie jako wegetarianke zdziwilo, ale i uradowalo ). Edziu jak zwykle 'happy baby' (to chyba jedyne okreslenie jakie tu znaja i stosuja odnosnie dziecka w trakcie ciazy ).
Przy okazji kupilam herbatke z lisci malin, pije i nawet mi smakuje
dla happy baby

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
[B]Mam pytanie do mamuś rozpakowanych. Lilka ma bardzo wysuszoną skórę po lampach możecie polecić, jakiś krem, który mogę stosować na jej małą buźkę?
Ola była przenoszona więc skóra schodziła jej płatami. Kąpiemy w Oilatum, a w szpitalu polecono nam jeszcze krem Oilatum. Skórka bardzo ładnie już wygląda

Cytat:
info od stokrotki:

Dzisiaj o 16:40 przyszedł na świat nasz syn Łukasz- 3550 g i 53 cm szczęścia poród sn, bolało strasznie, ale od razu zapomina się potem ten ból.

Gratulacje!!!! W końcu doczekałaś się swojego maleństwa

Nadrobiłam ale oczy mam na zapałki :p

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:12   #3908
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ja mam sterylizator tylko z jednego powodu, estetyki
Jak byłam niania to inne mamy, nianie zachodziły w głowę dlaczego "moje" butelki sa takie czyste, przezroczyste bez osadow po ponad roku. Butelki mialysmy tej samej firmy.
Tylko ze one wygotowywaly butelki a ja siup do sterylizatora. Moje butelki były czyszczone para a ich woda od której osadzal sie kamień z wody

Oczywiście pewnie wszystko tez zależy od wody w mieście. U mnie jest beznadziejna.

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-31, 23:17   #3909
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Nudzi mi się to Wam pokażę mój brzuszek
Zgrabny brzusio

Cytat:
info od stokrotki:

Dzisiaj o 16:40 przyszedł na świat nasz syn Łukasz- 3550 g i 53 cm szczęścia poród sn, bolało strasznie, ale od razu zapomina się potem ten ból.

Wielkie gratulacje dzielna kobieto!!! dużo zdrowia życzę!

Cytat:
Dzwonilam, jest wkurzony, że zwlekają.
Z chęcią poszłabym do domu, ale zostałam przyjęta po znajomości, to już wolę siedzieć i nie zawracać głowy.

Zrobiłam świetną rzecz- wylaczylam czat na facebooku. Jak mi teraz dobrze. Ale znajoma napisała mi na tablicy coś w stylu "wchodzę zobaczyć zdjęcia Filipa, a tu pusto. Jestem rozczarowana"... bez jaj. Rozczarowalam człowieka, bo nie urodziłam jeszcze dziecka... Czujecie to?!

sciagnelam sobie tetrisa i pykam. O 22 jeszcze tetno i ciśnienie, po 22 może lekarz zajrzy.

Przepraszam, że pisze tylko o sobie, ale jakis podly nastrój mam.

zawsze lubiłam tetrisa trzymaj się tam dzielnie!

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Tz miał chęć na Maca dzisiaj to mu zaproponowałam w zamian fasolka szparagowa o dziwo si zgodził, więc wlasnie gotuje

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Wstaje z sofy zeby sprawdzić ta fasolke i stekam obolala
TZ: jak bedziesz wracać to przynieś wodę z kuchni
Ja:
TZ: normalnie bym ci uslugiwal
Ja: ale co, lenia masz?
TZ: robię to dla twojego dobra, chce żebyś szybciej urodziła

hehe dobre,widać,że troszczy się o Was

Cytat:
Ja mam sterylizator tylko z jednego powodu, estetyki
Jak byłam niania to inne mamy, nianie zachodziły w głowę dlaczego "moje" butelki sa takie czyste, przezroczyste bez osadow po ponad roku. Butelki mialysmy tej samej firmy.
Tylko ze one wygotowywaly butelki a ja siup do sterylizatora. Moje butelki były czyszczone para a ich woda od której osadzal sie kamień z wody

Oczywiście pewnie wszystko tez zależy od wody w mieście. U mnie jest beznadziejna.
ja własnie nie mam jeszcze sterylizatora,ale jak zajdzie taka potrzeba,to tutaj w sklepie 24h jest dostepny od ręki,więc w razie czego Tż pojedzie kupić.
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:30   #3910
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
Na chrzciny alko?

A bo mamusie tylko z mamusiami rozmawialy, a ciezarowki z ciezarowkami

Sliczny

Stokrotko!

Godzina, 3 godziny czy 6 - i tak w tym odciagnietym bedzie kapustka wiec albo musisz wylac, albo karmic normalnie i zobvaczyc, czy nie zaszkodzi - jesli nie bylo duzo tej kapustki
Dziekuje Pytam bo wiem ze jak sie wypije np piwo to trzeba 3 godziny odczekac z karmieniem i potem jux go nie ma myslalam ze z kapusta tez tak bedzie Zobaczymy jak malej minie noc
stokrotka gratulecje!

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:31   #3911
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość

hehe dobre,widać,że troszczy się o Was

ja własnie nie mam jeszcze sterylizatora,ale jak zajdzie taka potrzeba,to tutaj w sklepie 24h jest dostepny od ręki,więc w razie czego Tż pojedzie kupić.
Troszczy sie troszczy az szkoda rodzic bo sie skończy
Z tym sterylizatorem to opłaca sie jak dużo sie butelek używa (ja bede) ale jak tylko cyc to lepiej zrobić jak mówisz, kupic gdy zajdzie taka potrzeba

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-31, 23:33   #3912
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
U nas sie w ogole nie pije alko na przyjeciach po chrzcie, dlatego sie zdziwilam... jakos mi tak nie pasuje, choc zdecydowanie nie jestem typem ortodoksa ostatni raz u spowiedzi przed wlasnym slubem bylam
U nas z kolei po uroczystościach typu chrzciny, komunia zawsze stał jakiś alkohol na stole i w sumie nie wyobrażam sobie inaczej. Skoro już zapłacimy za lokal, talerzyk dla gościa to czemu mielibyśmy nie postawić alkoholu, zwłaszcza, że zostało nam go sporo po weselu

Edytowane przez Asiunia1230
Czas edycji: 2013-07-31 o 23:34
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 23:35   #3913
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Dziekuje Pytam bo wiem ze jak sie wypije np piwo to trzeba 3 godziny odczekac z karmieniem i potem jux go nie ma myslalam ze z kapusta tez tak bedzie Zobaczymy jak malej minie noc
W sumie logiczny wniosek

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-31, 23:51   #3914
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
info od stokrotki:

Stary 2013-07-31, 23:57   #3915
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ale pustki
Idę spac a przed snem wciagne troszkę fasolki szparagowej
Jutro mam plan....znowu sie lenic. Jejku ja nie wiem co sie ze mną dzieje. Mam ochotę sobą potrzasnac

Dobranoc mamusie
Maluchy dajcie rodzicom pospac

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-07-31, 23:58   #3916
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku tak dziwnie, że tyle dzieciaczków już na świecie.. już po kilka tygodni mają, ustalacie daty chrztów.. jesteście już w różnych stopniach ogarnięte co do karmienia, pielęgnacji takiego małego człowieczka.. gdzie niektóre z nas nie wiedzą jeszcze co to poród, a o macierzyństwie to tylko w teorii co nieco
Szybko się łapie co i jak

Zmykam do kąpieli i spać. Mamusiom życzę w miarę przespanej nocy, donoszonym dwupakom skurczyków a tym niedonoszonym - mało wycieczek do WC

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Ale pustki
Idę spac a przed snem wciagne troszkę fasolki szparagowej
Jutro mam plan....znowu sie lenic. Jejku ja nie wiem co sie ze mną dzieje. Mam ochotę sobą potrzasnac

Dobranoc mamusie
Maluchy dajcie rodzicom pospac
Stary 2013-08-01, 00:08   #3917
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Stokrotka gratuluję Kochana

Już chyba przewaga Mam rozpakowanych...

My dzisiaj zainstalowaliśmy klin w łóżeczku Małego i od godziny w nim śpi!!!

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 01:29   #3918
fiazo
Zakorzenienie

Dziecko mnie tak wykancza,że nie jestem w stanie czekać na tż powrót z pracy żeby pogadać.czułam tylko że przyszedł

Synek
Stary 2013-08-01, 01:30   #3919
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Dziewczyny czy to prawda ze nie wypuszcza ze szpitala jak nie zrobię tam po porodzie dwojeczki?
Wolałabym w domu, na spokojnie, w swoim czasie, siedząc itp
A skad... Mnie tylko powiedzieli ze jak nie zrobie siku do ktorejs tam godziny po wyjeciu cewnika to mam zglosic. O dwojkenikt nie pytal. Ja sama im poowiedzialam ale uslyszalam ze jak zaczne jesc to i sie zalatwie (noe jadlam prawie 4 dni bo kolka a potem cc).

----------
Karmienie troszke wczeajiej bo zwykle ok 3 bylo
Pozdrawiamy !

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 01:46   #3920
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
info od stokrotki:

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witamy się z Marcelkiem w 40 Tygodniu

Jesteśmy po wizycie u gin i ...

Rozwarcie na palec,
Szyjka zgładzona,
Czop odszedł prawie cały,
Mały dość nisko,
Tylko ta waga mnie przeraża bo wyszło wg USG prawie 3900, no i główka dośc duża... więc będzie ciekawie...

Dziewczyny czy wy po wizytach u gin, plamiłyście???
Bo jakieś dziwne plamienie mam po badaniu na samolocie...
fakt lekarz mówił że po badaniu akcja może szybko nabrać tempa, ale mam jechać na IP z tym plamieniem czy poczekać ???
Super

Ja po badaniu nie miałam ,ale teraz mam i takie różowe grudki jak ser biały mi wychodzą. Pytałam położna i ona mówiła , ze to od badania.

O to witam w klubie moj syn waży tyle samo i tez ma wieksza główkę. No bedzie nas szarpalo,ale ja sie nie zawaham wziąć epidural. Jestem drobna osoba wiec wiem, ze bedzie podwójnie boleć.

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Cieszę się, że o mnie pamiętałyście Ja już wykąpana, spakowana i jedziemy na ip... mam jednak nadzieję, że to fałszywy alarm i wrócę tu dzisiaj. Trzymajcie kciuki

Cytat:
Ale się wkurzylam! pytałam na badaniu, czy mogę zjeść śniadanie, powiedzieli, żebym poczekala na decyzję i mnie poinformują.

Co zaszla polozna, to pyta, czemu nie jem, mówię, że czekam...

I przyszła babka, która była przy badaniu, mówi, że wcale tak nie było i nikt mi nie zabronił zjeść śniadania :banghead:
I że szyjka niegotowa na założenie cewnika, to mam czekać na rozwój własnych skurczy. :banghead: a ja mam cały czas takie same... No i mówi, że rodze pierwszy raz i że to potrwa.
Jak zjadłam śniadanie, to przyjechał obiad, więc wzięłam jeszcze

Chyba dziś nie urodze...

.
Kejt przykro mi

Jeszcze bedzie dobrze zobaczysz. Musimy byc dobrej myśli.
Choć ja dzis od rana wyje to wiem, ze muszę sie trzymać jakoś.
Ty tez sie trzymaj

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Też dostałam smska od idzi, którego niestety przespałam:

Michałek urodził sie o 11, waży 3700g i mierzy 54cm

Ogromne gratulacje kochana[COLOR="Silver"]
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość

Samantha za Ciebie oczywiście też bezustannie trzymam kciuki Biedactwo,żeby Cię już tak nie męczyli,oby dzidzia sama postanowiła przyjść na świat,bez wywoływania. Trzymaj się!
Dziękuje

Iwona - jak kupa bedzie wodnista to rzecz jasna ,ze jej nie dam rady wyrzucić z pieluchy wtedy pójdzie do kosza kupa

Moj Tz sprząta kupy po kocica jego siersciowej córeczce, sprząta on po niej rzygi , klaczki bo ja nie moge bo by z boku zaraz był moj rzyg wiec on bedzie sprzatal kupy po synu.
Ja mam nadzieje, ze będę dawała radę zmieniać pieluchy. Zmienilam siostrze i kuzynowi i byłam okay,ale to było 11lat temu

Mam od jakiegoś czasu takie cos , ze nawet jak ja zrobię 2 to mnie obrzydzenie bierze. Moze w ciazy sie jest wrazliwszym poprostu nie wiem.

Mam dzis wkur.w na maxa. Spalam długo w nocy nie było różowo brzuch mi bolal i biodra,ale jakoś dałam radę. Śniły mi sie jakieś głupoty , ze nawet nie umiem tego w całość sklecic.
Wstalam późno bardzo bo az po 14stej. Do Tz przyjechał brat i razem mecz oglądali. Ja mysle nie jem teraz ide pod prysznic sie porządnie wyszorowac po szpitalu bo wczoraj to tylko szybki prysznic był i głowy nie mylam.
Siedzę sobie chyba z 1.5 h sie balsamuje etc. I słyszę dzwonek do drzwi ktos sie pomylił moze mysle. Ale nie to moja tesciowa. O matko taki mnie szlak trafił, ze mysle jak wylezc to zaciopie wszystkich. A ona zaczęła mi w kuchni sie krzatac, mojej kurna kuchni i robić kluski z serem. Nie lubie białego sera. Mówiłam jej milion razy, ze tych kluski nienawidzę.

Pomijam juz to wszystko,ale nie moge tego co ona wygaduje za idiotyzmy do mnie to żal.
Wiecie, ze prawie przez to Tz wywalilam z domu. I prawie go pobilam tzn.przywalilam mu i kazalam wywalac do mamusi i dobrze, ze mamy siatki w oknach bo by ciuchy z ulicy zbierał.
Teraz moj Tz jest jak baranek potulny. Dlatego nie chce CC. Wole zeby mi dupę rozerwalo, moga mnie naciac az do rowu zeby mały wylazl,ale nie zamieruje zebym potem była na jej łasce po CC zeby ona mi przychodziła i np.malego kompala czy cos

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 02:08   #3921
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dziecko mnie tak wykancza,że nie jestem w stanie czekać na tż powrót z pracy żeby pogadać.czułam tylko że przyszedł
Ja mialam to samo,tz konczy prace o 21. Teraz odpukac mala spi w nocy duzo to i ja sie wysypiam

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42050158]Stokrotka gratuluję Kochana

Już chyba przewaga Mam rozpakowanych...

My dzisiaj zainstalowaliśmy klin w łóżeczku Małego i od godziny w nim śpi!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

No to super!
Ja wlasnie oddalam Hanie to lozeczka chociaz mialam wielka ochote ja zostawic

Samantha- Ty to masz z ta tesciowa..masakra :banghead:

Stary 2013-08-01, 02:19   #3922
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Spać nie mogę. Z tej niewygody boli mnie kręgosłup. Poza tym synek wspollokatorki płacze, on jakiś nerwowy jest. Wspolczuje jej bo to pierwsze dziecko i tak daje jej w kość.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 02:47   #3923
fiazo
Zakorzenienie

Mela bedzie bolał bo to od znieczulenia.ja juz prawie 3tyg po ale jak wiecej porobie to sie odzywa.a na poczatku to czesto bolał.

---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ----------

Podnosicie w nocy swoje dzieci do bekniecia?gdzieś czytalam ze nie trzeba.a teraz mialam zalanie ze musialam przebrac a do tego czkawke jak wczoraj

---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Sam masz sie z teściowa.moja wczoraj dzwoniła pytać czy myc mi okna,zeby ladnie było jak beda w odwidedki isc

Synek
Stary 2013-08-01, 03:10   #3924
enlevee
Zakorzenienie

Krk pozdrawia z butla w łapie i lapczywym synem!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 03:31   #3925
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mam jakiś kryzys, jestem nieprzytomna... Za godzinę karmienie, ja siedzę i odciągam.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 03:36   #3926
skylie
Wtajemniczenie

My juz po karmieniu 7 min i Mala "najedzona"

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 04:38   #3927
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Spać nie mogę. Z tej niewygody boli mnie kręgosłup. Poza tym synek wspollokatorki płacze, on jakiś nerwowy jest. Wspolczuje jej bo to pierwsze dziecko i tak daje jej w kość.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

[/COLOR]Sam masz sie z teściowa.moja wczoraj dzwoniła pytać czy myc mi okna,zeby ladnie było jak beda w odwidedki isc
O matko

Moj Tz nie wytrzymał jak zobaczył mnie jaka jestem wykończona psychicznie od bólu i ze chce mieć spokój i jej gadanie jest wkurzajace i pojechał i ja opier . Ciagle dziamdzia i dziamdzia. Końca nie ma.

Ja powiedziałam, ze rozumiem, ze to jego mama przecież nie jestem jakas nie wiem nienormalna,ale ze poprostu przegina ta kobieta.
Nie rozumie, ze chce byc sama. Mam Tz on mi pomoże bo to on jest odpowiedzialny za mnie i dziecko i Tz to rozumie.
W szpitalu był ze mną praktycznie ciagle az mi szkoda go było. Obie noce był ze mną w szpitalu. Kazalam mu iść do domu zeby sie odswiezyl i zeby spał w domu bo szpital jest 5min.od domu.
Jak o 23dostalam skurczy to napisałam mu , ze skurcze mnie łapią i juz mam po spaniu to od razu przyjechał. Mówiłam, ze po co jak dam radę i nie sa to parte jeszcze. To gadal, ze to nic i ze nigdy nie wiadomo, a jak on cos przegapi to se nie wybaczy.

Boje sie, ze cos jej powiem np.ze jest stuknieta albo , zeby spierd , a nie chce. No,ale ona jest jak wrzod na dupie.
Moze cos do niej dotrze teraz

Mam takiego lenia, ze makabra. Chciałam zupę zrobic to straciłam fazę przez to wszystko. No,ale zaraz sie ogarne i cos będę kombinować.
Moj syn to leniuszek chyba bedzie po tacie. No cóż nie liczę,ze bedzie tak perfekcyjny i odziedziczy wszystko po mamusi
Bo ja byłam złotym dzieckiem. Spalam grzecznie od 17 do 10rano. Tylko pisknelam ze chce kaszy i wypijalam butla i zgon w kime od razu. Rodzice mogli se imprezę zrobic bo mieli po 20lat , a ja spalam. Jak wieksza byłam ze juz siadalam to miałam lale i gadalam z nia i kupa mi nie przeszkadzała. Zaczęłam do nocnika robić jak miałam 8mcy , a chodzić juz próbowałam od 9tego. No poprostu skarb, aniolek. Skromna tez od zawsze byłam

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 04:50   #3928
mela1234
Zakorzenienie

Moje dziecko spalo prawie 6 h a ja się niecierpliwilam. Ale już mi ją polozna przyniosła. Oddaje ją im bo nie daje rady ją przebierać jeszcze.

Stary 2013-08-01, 05:35   #3929
czarownica1
Zakorzenienie

Dobry...
Nieprzytomna jestem. Maly spal ale mnie jakies schizy wziely ze mu sie przez sen uleje, zesie zakrztusi. Spal z nami. Oprocz tego kicia dyzurowala przy ćmach i dodatkowo przychodzila tulic sie robiac lizianko Tztowi z banki w brode.

Usne z synem przy cycku...

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 06:16   #3930
mela1234
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie Małgosia. Ona jest u mojego taty i z Kuba ( lat 9) spędza czas. I karmie Ale, widzę taty nr, odbieram i slysze: Mamo!
No rozplynelam się. Na szczęście ona ma tam dobry czas i się nie poplakala. W każdym razie podoba jej się siostra, widziała na zdjęciu, i mnie kocha: )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości