Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 12:04   #1921
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Matko, miałam podobnie, tylko ja pojechałam z mamą do Krasnobrodu nad zalew i stałam sobie na molo, a jakiś typek mnie popchnął. Chyba celowo bo jeszcze pamiętam że coś krzyknął typu: i do wody czy coś takiego Nie wiem jakim cudem się z wody wygrzebałam, ale od tamtego czasu pływam tylko na płytkiej i to jeszcze mam obawy
Straszne są takie przeżycia... trauma pozostaje

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Masz bata ode mnie

A teraz mi się przyznaj skąd Ty bierzesz te emotiki ja też kcem
Przyjmuję na klatę

A stąd: http://www.pic4ever.com/index.php

Umyłam łeb i pomalowałam pazury yebłam sobie neonowy róż, a co będę gwiazdą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:04   #1922
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wiem, jestem zayebista

paulownia, a stąd: http://www.pic4ever.com/index.php

Super te emotiki, dzięki

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:07   #1923
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
I jak obrączki?
Też się dzisiaj do Dajsia wybieram tylko coś mi to ogarnianie się nie idzie kuźźwa TŻ niedługo skończy pracę, a ja miałam pozałatwiać tyle spraw

No
Miałaś swojego Enrique na mojej drodze niestety nikt taki nie stanął mówisz, że się zmarnował? może nie stanie się takim typem jak Ci kolesie z "Rozmów w Toku"
Obawiam się że już się nim staje Niby tam na imprezy do remizy jeszcze chodzi, coś tam może i wyrywa, ale np. mamuśka opowiada że laski już nawet z nim na wesele nie chcą iść bo tylko opowiada jak w polu orał O jeny, no takie życie na wsi, co zrobisz Ale dwie siorki w świat poszły to i on mógłby się gdzieś wkręcić

A TŻ wniebowzięty Jak założył swoją obrączkę w domu to nie chciał zdjąć i mówił że mu się ten grawer tak podobuje i w ogóóóóle Cieszy się chyba bardziej ode mnie
A moja też spoko Jakaś taka szeroka się wydaje, no ale przecież to nie będzie takie cieniutkie jak pierścionek zaręcznowy do którego jestem przyzwyczajona
No ja też na All utknęłam ale myślałam że babka z zaproszeń zadzwoni to wtedy dopiero ruszę. Jeżdżę już na biletach, więc jak już jadę do centrum to chciałabym więcej załatwić, tak żeby na 6 godzinnym się wyrobić

Cytat:
To powodzenia na rozmowie kochana

A to Ty chcesz być w ciąży? Myślałam, że nie
Nie no właśnie chcę bardzo
Dziękuję dziękuję Jakoś tak pozytywnie nastawiona jestem, chciałabym dostać tę pracę Zobaczymy jak mi w poniedziałek pójdzie Może nowe buty których jeszcze nie mam przyniosa mi szczęście
Stary 2013-08-02, 12:10   #1924
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
niezbyt zdrowo wpada czasami nawet kebab lub inny fast food, ale szczerze to za nimi za bardzo nie przepadam ja jestem czekoladoholiczką mogłabym jeść czekoladę na śniadanie, obiad i kolacje i w ogóle wszystko co słodkie, a słone może dla mnie nie istnieć to wszystko przez wakacje i prez to, że grzeje dupkę na krześle i tylko chodzę do lodówki albo do szafki coś przekąsić - chyba z nudów dlatego chciałam żebyście sprowadziły mnie na dobre tory

Heeej

Nie, nie chudnąć nie zamierzam jedynie ujędrnić trochę uda, bo jak idę to się trzęsą jak galaretka i też pupkę, bo wcale nie jest jędrna i w dodatku z cellulitem
a tak poza tym jestem ogromnąąąąąąąą fanką Twojego bloga zawsze czekam na nową notkę i jakaś stylizację i jestem zauroczona Twoją figurą! no boooska
No to powiem Ci, że cellulit może być tłuszczowy lub wodny. Tłuszczowy po prostu z fast foodów i niezdrowych rzeczy, a wodny to już bardziej skomplikowana sprawa, z tego co słyszałam to np. z tabletek anty albo od soli, bo się woda w organizmie zatrzymuje. Walka z cellulitem jest uciążliwa i długa. Wiedz, że jeśli raz się pojawił to już nie zniknie całkowicie, a pielęgnacja zalecana już do końca życia jeśli chcesz go zminimalizować.

Ja sama mam z tym problem, ja mam chyba dwa w 1 trzeba walczyć i tyle. Ja stosuję krem eveline czerwony. Do tego zacznę niedługo chodzić na basen, później na siłownie. Podobno szorstka rękawica bardzo pomaga, banki chińskie i takie takie

Stary 2013-08-02, 12:10   #1925
czbasia
Zakorzenienie

Heloł!!! Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie ok!! Widziałam dzidzię i serduszko bijące. Tzn ja tam kropkę widziałam ale lek mówił, że ok i serce bije. A nie odzywam się bo jakoś teraz nie pasuję tutaj Będę Wam o mdłościach opowiadać i lenistwie moim;D Ale na bieżąco śledzę co u Was. Jesteście mi tak bliskie, ze nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was. Co tam jeszcze u mnie. Do 13 sierpnia urlop. Na przyszly week planujemy pojechać do Szczawnicy. Ale dopiero w sobotę bo w przyszlą środę i piątek mam wizyty u gina.. Boshh.. nachodzę sie za wsze czasy. Paula... zrób test bo jak ciążą to troszkę tryb życia na zdrowszy trzeba zmienic
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:14   #1926
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Heroine tak jak już wcześniej pisałam to podczytywałam Was prawie codziennie i jakiś czas temu Ty i chyba ktoś tam jeszcze chwaliłyście książkę "Jeździec miedziany" i wtedy poszłam do biblioteki tylko, że była akurat wypożyczona, a dzisiaj po 3 tygodniach dostałam mejla, że jest do odebrania i właśnie mam zamiar położyć się do wyrka i poczytać mam nadzieję, że przebrnę przez nią, bo jest dosyć gruba
Wiecie, że tego Greya w końcu nie przeczytałam? Nie miałam czasu
A dziś zaczynam czytać to

Stary 2013-08-02, 12:15   #1927
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Tak kuscie tymi bułkami i pieczywkiem Medzik dzisiaj chyba pojade po ciepłe bułeczki z Tobą

Ja już sie przekonałam o niewinnie wyglądających tiffoczkach

Super, ze sie udało teraz będziemy mieć do siebie bliżej Daj znać co z oczkami, bo jak coś poważnego to wiesz że rzesek wtedy nie będzie ?

Ewelcia kolejna ślicznotka na wątku

A ja wstałam musze iść zrobić jakieś śniadanko. Miałam posprzątać ale nie wiem czy mi sie chce w taki upał Chyba tylko odkurze i umyje podłogi Po pracy Tż wracamy do domku jeszcze na pare dni
COCKTAIL jakbyś mieszkała w Krakowie własnoręcznie upiekłabym Ci u siebie w Biedrze
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:15   #1928
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ewelcia, też lubię słodycze no ale jestem na odwyku
Haha mam nadzieję, że książka się spodoba to mój numer jeden
Ja też jestem na odwyku od wtorku dopiero

Stary 2013-08-02, 12:16   #1929
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!!! Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie ok!! Widziałam dzidzię i serduszko bijące. Tzn ja tam kropkę widziałam ale lek mówił, że ok i serce bije. A nie odzywam się bo jakoś teraz nie pasuję tutaj Będę Wam o mdłościach opowiadać i lenistwie moim;D Ale na bieżąco śledzę co u Was. Jesteście mi tak bliskie, ze nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was. Co tam jeszcze u mnie. Do 13 sierpnia urlop. Na przyszly week planujemy pojechać do Szczawnicy. Ale dopiero w sobotę bo w przyszlą środę i piątek mam wizyty u gina.. Boshh.. nachodzę sie za wsze czasy. Paula... zrób test bo jak ciążą to troszkę tryb życia na zdrowszy trzeba zmienic
Fantastycznie kochana.
A ja dzisiaj okres dostalam. Zawsze przy tej okazji jestem lekko rozczarowana.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:16   #1930
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ja też przechodzę na odwyk i jeszcze bardzo gubi mnie pieczywo ! no ja żyć bez niego nie umiem a już jest koniec świata jak mam drożdżówki, ciasta lub bagietkę w domu chodzę do kuchni i tak długo skubię, aż nie zostaje nawet mały okruszek mogłabym zamieszkać w cukierni albo piekarni a ja od pieczywa szybko tyje
mogę wstawić jakieś zdjęcia do albumu żeby nie być taka anonimowa
Masz nienaganną figurę i jesteś śliczna

Stary 2013-08-02, 12:19   #1931
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

A TŻ wniebowzięty Jak założył swoją obrączkę w domu to nie chciał zdjąć i mówił że mu się ten grawer tak podobuje i w ogóóóóle Cieszy się chyba bardziej ode mnie
A moja też spoko Jakaś taka szeroka się wydaje, no ale przecież to nie będzie takie cieniutkie jak pierścionek zaręcznowy do którego jestem przyzwyczajona
D
Paula trzymam kciuki za rozmowę!! Super, że obrączki pasują. Mój tż jak w dzień slubu mu założyłam to nie zdejmuje Nawet jak remonty robił i babrał się w zaprawach) A my grawer mamy Stop-zajęta/stop-zajęty i data ślubu. A kol. ma "data +ciąg dalszy nastąpi".
Stary 2013-08-02, 12:22   #1932
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Część dziewuszki wczoraj poćwiczyłam Ewkę i już później nie miałam siły na nic Było kompu i paciu nawet Tż dostał kosza może zaraz pójdę go obudzić Jutro nad ranem ruszamy nad nasze piękne polskie morze więc będę się dziś pakować, sprzątać, przejadę się do rodziców, znowu przymierzę suknię, może jakieś małe zakupki tak więc miłego dnia życzę
Heroinko świetne te banany są
Dzaga może to nie okres.... na początku ciąży podobno ciągnie jakoś brzuch Nie wiem o co chodzi bo jeszcze nie byłam Test wszystko wyjaśni
za Ewkę

Stary 2013-08-02, 12:22   #1933
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Fantastycznie kochana.
A ja dzisiaj okres dostalam. Zawsze przy tej okazji jestem lekko rozczarowana.
Ja też już rozdrażniona byłam. Od początku roku ponownie się staraliśmy A wiadomo jak to bywa. Najlepsza met. anty to chęć posiadania dziecka. Teraz się udało bo cykl uważałam za stracony (byłam na wycieczce u sąsiadów:brzydal : i wg obliczeń owu wypadala wtedy, a tu suprajss-przesuneła się) no i jak odpuściłam to się udało
Stary 2013-08-02, 12:24   #1934
Kamikadze1706
Raczkowanie

Ja to bym chciała być na odwyku od słodyczy ale jak to zrobić??:confus ed: Kocham słodkie w Biedzie sa teraz ciastka 30 %taniej i zrobiłam zapas na pół roku
Zjadłam sniadania-wiesniak z kiełkami i ciemna bułke
zaraz robie kawe z lodami
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:25   #1935
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też już rozdrażniona byłam. Od początku roku ponownie się staraliśmy A wiadomo jak to bywa. Najlepsza met. anty to chęć posiadania dziecka. Teraz się udało bo cykl uważałam za stracony (byłam na wycieczce u sąsiadów:brzydal : i wg obliczeń owu wypadala wtedy, a tu suprajss-przesuneła się) no i jak odpuściłam to się udało
Ja wczora w aptece ogladalam te testy na owulacje i sie zastanawiam, czy sobie nie sprawic. I olej z wiesiolka musze znow zaczac brac.
Ze juz nie wspomne o dzialalnosci zasadniczej
Stary 2013-08-02, 12:25   #1936
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zmęczyłam jakoś tego Greya. A teraz przymierzam się do II cz. jeźdzca ale nie wiem czy będzie w bibliotece. Chyba muszę sobie kupić te książki. Albo tż powiedzieć i prezent ma jak znalazł
Cindy super, że u Ciebie wszystko się układa. Zasługujesz na to!!!
Stary 2013-08-02, 12:26   #1937
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Dawaj dawaj - ja już Cię zaprzyjaźniłam
Ech z pieczywem masz to samo co ja niestety. Ja również w piekarni mogłabym zamieszkać a stwierdzenie które czasem słyszę "Ja tam nie lubię pieczywa" wywołuje u mnie szok i zazdrość, że w ogóle ktoś tak potrafi Ja kocham pieczywo, ale jadłam go stanowczo za dużo. Po odstawieniu od razu cm zaczęły spadać. Czekoladę spokojnie możesz zastąpić gorzką - no dobra to nie to samo co mleczna. Ale to ciągle czekolada, ale jest przynajmniej wartościowa.

Na myśli mam węgle pod każdą postacią. Ogólnie polecam zapoznać się z indeksem glikemicznym - fajny sposob na odżywianie, jest smacznie, nie chodzi się głodnym, a jednak te problematyczne partie...maleją Mi z brzucha naprawdę sporo spadło. Z ud z rezsztą chyba też.

Hahahaha nigdy na to nie wpadłam ale to bardzo możliwe

Kocham Justina Zaraz po Enrique i Manu-L
Chłopak zrobił naprawdę mega postępy od kiedy odszedł od NSync a ostatnio płyta dla mnie jest genialna

Idę robić i budzić TŻ czikas. Pewnie dopiero po południu się odezwę
Ja sobie też zakupię gorzką czekoladę, tak na godzinę zero

No obczaję to

Haa widzisz, jakam spostrzegawcza

Nooo JT jest genialny

Stary 2013-08-02, 12:27   #1938
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczora w aptece ogladalam te testy na owulacje i sie zastanawiam, czy sobie nie sprawic. I olej z wiesiolka musze znow zaczac brac.
Ze juz nie wspomne o dzialalnosci zasadniczej
Stary 2013-08-02, 12:30   #1939
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Bry

Oczywiście i

To uwierz

Nieeee, u mnie do nie przejdzie

wczoraj był redd's zamiast kolacji no ale u nas takie upały, że taki zimne piwko to wybawienie nic nie podżerałam do tego!

No używki, ale co z tego? nie palę, nie ćpam, to coś mi się od życia należy, nie? ja nie będę się na siłę odzwyczajać, za bardzo kocham kawę jej smak i aromat
Ja tak samo zaczynam dzień ale w innej kolejności i

I tak nie wierzę

No dobra, wybaczam

Nie, no przecież Ci nie każę, tak tylko sobie kontempluje na ten temat

Stary 2013-08-02, 12:32   #1940
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Bez pracy nie ma kolaczy.
Stary 2013-08-02, 12:43   #1941
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ja też już jestem wstałam dzisiaj o 7 byłam już z pieskiem na spacerku i wszamałam śniadanko śniadanko to moja ulubiona część dnia! nie ruszam się z domu jeśli czegoś nei wszamam to dobry nawyk, który wyrobiłam sobie już od dzieciństwa zawsze przed szkołą coś musiałam zjeść, bo mama nie pozwalała wychodzić z pustym żołądkiem
Teraz zrobię sobie kawkę, bo uwielbiam ten smak Marzy mi się jakaś kawka ze Starbucks'a albo Coffe Heaven

Rozumiem, rozumiem z tym remontem, ale zawsze z niecierpliwością czekam na notkę i czytam od deski do deski i znam go od pierwszego pościka a ten ostatni o oszczędzaniu jest mega!
Moja mama tak samo robiła i teraz też bez śniadania ani rusz

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Dzień doberek

CIndy chyba Ci się nudzi skoro szukasz jakiś podejrzeń co do TŻ. Po prostu mu uwierz i już :P

A ja na 9 na siłkę, później wrócę do domku wykąpie się, wszamię coś i lecę do banku wpłacić kasiurę, co by rosło na oszczędnościowym i do sklepu kupić nowe buty do gabinetu
Dzień doberek

Nooo ej ja już miesiąc w domu leżę, już mnie szlag trafia z nudów to i wymyślam

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
A co do kawy to też bardzo lubię właśnie smak kawy i czuje potrzebę wypicia rano teraz częściej robię sobie mrożoną (tzn z zimną wodą i mlekiem bez kostek lodu) i nie słodzę kawy nienawidzę tego! Bleee fuu nie wypiłabym kawy z cukrem ale to chyba dobrze, co nie?
Też nie słodzę kawy, ale piję z mlekiem

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Cieplutkie pieczywko z masełkiem ubustwiam!!

A tak w ogóle to ja schudłam 9 kg właśnie dzięki temu, że ograniczyłam pieczywko do minimum a teraz kiedy tylko utrzymuję wagę, a nie chce już chudnąć to pozwalam sobie i czasami mnie bardzo gubi, bo jem jem i jem

Dodałam nowe zdjęcie do albumu, które robiłam w poniedzialek, tam jest inna data, bo mi się coś poprzestawiało nie wiem czemu
9 kg? ładnie

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Alee żeście na stukały postów niedobre Wy
Heroine te moje szaszłyki nie były takie małe 3 napchane na full patyki zjadłam dwa i wypiłam piwko i parę kieliszków cytrynówki ale to dla tego, że od poniedziałku idziemy na swoje nadarzyła się okazja i wynajmujemy mieszkanie od mojej cioci

Ja mam dziś maly spadek na 48,7 kg jutro i w niedzielę na weselu na pewno nadrobię i zaś pewnie prawie 50 będzie
Dobra lecę się szykować, bo na 10.50 mam do okulisty, bo coś mi oczy łzawią, nie wiem czy to wody/chloru z basenu czy od słońca mam nadzieję, że da mi jakieś skuteczne krople
Jejka no to pięknie! Wszystkiego dobrego na nowym mieszkanku! Świetnie

za spadek

Stary 2013-08-02, 12:57   #1942
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Biorac pod uwage, ze dzis dostalam @ to nie najgorzej z tym jedzeniem. Zazwyczaj na kilka dni przed mam ciagi czekoladowe. ale tym razem nic.
Zdjecia jakies mam....TZ pstrykal pare razy, ma na Facebooku, moze cos sciagne. Ladnie jest, owszem. Ja lubie Ogrody Krolewskie - duzo zieleni. Ale nasze Lazienki warszawskie sa piekniejsze.

Kawusia to podstawa. Ja dzien zaczynam od kubeczka.

Iglesias ma piekny glos. Lubie, i owszem.

Duzo tego zjesc nie mozna za slodkie. Ja po kilku bylam kompletnie zaslodzona.

Witam siostre-gruszke.
Ja tez kawy nie cierpie slodzonej. Swiezo parzona, mocna, z odrobina mleka - i to wszystko.
OOooo to tym bardziej
Pokaż

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Hello Bardzo ciężko Was nadrobić uff....Ja od srody wróciłam do worka i juz mam dosyć.Kończe o 22 i wracam wykończona.Jest nas mało , bo jedna laska sie zwolniła , urlopy, no i wprowadzili nam nocki -wiec jest 3 zmiany a etatów tyle samoMasakra.
Cześć, miło poznać
Przekichane w pracy, nie zazdroszczę

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Nie no właśnie chcę bardzo
Dziękuję dziękuję Jakoś tak pozytywnie nastawiona jestem, chciałabym dostać tę pracę Zobaczymy jak mi w poniedziałek pójdzie Może nowe buty których jeszcze nie mam przyniosa mi szczęście
No to życzę żeby się udało i z dzidzią i z pracą

Stary 2013-08-02, 12:57   #1943
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
COCKTAIL jakbyś mieszkała w Krakowie własnoręcznie upiekłabym Ci u siebie w Biedrze
ooo mniami

Czbasia opowiadaj my chętnie posłuchamy Ja tam jestem ciekawa tych wszystkich doświadczeń związanych z ciążą

Ja przeczytałam już wszystkie części Greya, ostatnio czytałam Millenium ,,Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet''

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-08-02 o 12:59
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:01   #1944
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Nie wiedziałam, że jesteś w ciąży. Gratulacje kochana

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Ja zmęczyłam jakoś tego Greya. A teraz przymierzam się do II cz. jeźdzca ale nie wiem czy będzie w bibliotece. Chyba muszę sobie kupić te książki. Albo tż powiedzieć i prezent ma jak znalazł
Cindy super, że u Ciebie wszystko się układa. Zasługujesz na to!!!
To ten Grey taki nie za ciekawy?

Dziękuję i wzajemnie!

Stary 2013-08-02, 13:06   #1945
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
ooo mniami

Czbasia opowiadaj my chętnie posłuchamy Ja tam jestem ciekawa tych wszystkich doświadczeń związanych z ciążą

Ja przeczytałam już wszystkie części Greya, ostatnio czytałam Millenium ,,Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet''
Dzięki!! To będę Was tu zamęczać.
Też czytała i film oglądałam superr!!!!!! i kolejne części też superr!!

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Nie wiedziałam, że jesteś w ciąży. Gratulacje kochana

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

To ten Grey taki nie za ciekawy?

Dziękuję i wzajemnie!
Dzięki!!! Ano się udało A Greya nie polecam, chociaz ost modny to nei wypadało nie przeczytać
Stary 2013-08-02, 13:07   #1946
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
OOooo to tym bardziej
Pokaż
Za szybko sie pochwalilam. Teraz widze, ze mam wiecej z Malmö. Powinno byc sporo z CPH, ale chyba czesc fotek trafil szlag z moim starym laptopem. Trzeba bedzie swiezych napstrykac. Wybiore sie kiedys na miasto z aparatem.
Mam jakies przypadkowe sprzed paru lat:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CPH 1.jpg (65,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Yorrick passage.jpg (72,5 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-08-02, 14:28   #1947
ewelciaa144
Zakorzenienie

Wróciłam ledwo żywa ale upał! 33 st w cieniu dziś krótko się opalałam, ale jutro wybywam na cały dzień
Jem właśnie obiadek - leczo cukinia, patisony, pomidory, ogórki chilii, korniszony, papryka, marchewka, pieczarki i pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i zabeiram się za odpisywanie, bo trochę naskrobałyście

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Ewelcia kolejna ślicznotka na wątku
Dziękuję! A mi się bardzo podoba Twoja uroda i włosy

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Przymierzyłam jeszcze raz suknię i się zapięłam więc plener będzie Siostre bierzemy i ona nam zdjęcia porobi bo na fotografa trochę nam kasy szkoda
Pięknie wyglądałaś na ślubie cudownie bardzo ladną miałaś sukienkę no i super, że jest dobra i będą fotki w plenerze

Cytat:
Dziękuję
A jakiego masz psiaka? Poka na foto
No ja mam tak samo ze śniadaniem - zwłaszcza gdy idę na uniwerek lub do pracy - nie ruszam się bez chociażby jednej kanapki. I też chyba śniadanie lubię najbardziej - jakoś chce mi się wtedy kombinować, wymyślać i w ogóle.
Ale dziś u mnie na śniadanie wyjątkowo pieczywo i wyjątkowo na mieście po mnie TŻ nagle po obrączki wyciągnął Myślałam że później pójdziemy...
A kawę z CH albo z COsty (nie ma u mnie Starbunia) też bym wypiła ale ona co raz droższa tam jest Jak pracowałam w Pizza Hut w UK to Costa była u nas dostawcą kawy - mogliśmy pić do woliii Jednak taka kawa ma wyjątkowy smak. Nigdy mi w domu taka nie wyjdzie niestety
Sznaucera miniaturę, zaraz poszukam jakieś foto i wstawię to taka nasza rodzinna maskotka jest bardzo towarzyski, nie lubie zostawać sam, bo wtedy płacze musi mieć wszystkich przy sobie

A co do kawy to nigdy takiej nie piłam i nie wyobrażam sobie nawet smaku dałabym za tą kawę tyle ile tam sobie życzą żeby chciaż raz poczuć ten smak

Cytat:
No to powiem Ci, że cellulit może być tłuszczowy lub wodny. Tłuszczowy po prostu z fast foodów i niezdrowych rzeczy, a wodny to już bardziej skomplikowana sprawa, z tego co słyszałam to np. z tabletek anty albo od soli, bo się woda w organizmie zatrzymuje. Walka z cellulitem jest uciążliwa i długa. Wiedz, że jeśli raz się pojawił to już nie zniknie całkowicie, a pielęgnacja zalecana już do końca życia jeśli chcesz go zminimalizować.

Ja sama mam z tym problem, ja mam chyba dwa w 1 trzeba walczyć i tyle. Ja stosuję krem eveline czerwony. Do tego zacznę niedługo chodzić na basen, później na siłownie. Podobno szorstka rękawica bardzo pomaga, banki chińskie i takie takie
Ja nie wiem jaki mam cellulit, bo szukałam na necie jakiś informacji, ale nie potrafię go określić może też mam taki i taki tak ciężko się tego dziadostwa pozbyć szoruje od kilku dni uda i pupę syreną a potem balsamuje (też mam Eveline czerwony, ale mi się już kończy i nie wiem jaki teraz kupić) też bym chciała chodzić na basen, ale najbliższy jest 30 km ode mnie

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 14:35   #1948
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przebrnęlam przez 2 części Greya i nie chciało mi się już czytać 3 tylko koleżanka mi streściła

Cytat:
Masz nienaganną figurę i jesteś śliczna
Jeeejku dziękuję bardzo! jak miło słyszeć takie słowa

Cytat:
Ja to bym chciała być na odwyku od słodyczy ale jak to zrobić??:confus ed: Kocham słodkie w Biedzie sa teraz ciastka 30 %taniej i zrobiłam zapas na pół roku
Zjadłam sniadania-wiesniak z kiełkami i ciemna bułke
zaraz robie kawe z lodami
A ja kocham słodkie i właśnie pożarłam ciastko BelVita no dobra półtora kiedy ja się wkońcu ogarnę a do Biedry trzeba skoczyć po jakieś ciastka jak taka przecenka u mnie w mieście są 4 Biedronki

Cytat:
Gratulacje!!!!

29.09
0/3,3
Stary 2013-08-02, 14:38   #1949
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam ledwo żywa ale upał! 33 st w cieniu dziś krótko się opalałam, ale jutro wybywam na cały dzień
Jem właśnie obiadek - leczo cukinia, patisony, pomidory, ogórki chilii, korniszony, papryka, marchewka, pieczarki i pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i zabeiram się za odpisywanie, bo trochę naskrobałyście [COLOR="Silver"]
Heloł!! Pozwól, że się przedstawię. Do tej pory rozbrykana, niegrzeczna i niepokorna. Obecnie stateczna mężatka
Też chcę Cię zobaczyć. Wysyłąm zapro

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ślicznotka z Ciebie!!!
Stary 2013-08-02, 14:45   #1950
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł!! Pozwól, że się przedstawię. Do tej pory rozbrykana, niegrzeczna i niepokorna. Obecnie stateczna mężatka
Też chcę Cię zobaczyć. Wysyłąm zapro

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ślicznotka z Ciebie!!!
Hejka super, że taka czadowa babka z Ciebie

i dziękuję! Ty prześlicznie wyglądałaś na swoim ślubie a ten drugi album co tak brzydko zatytułowany super wyglądasz!

dodałam zdjęcie mojej psinki później dodam jakieś inne jeszcze, bo mam na telefonie

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-02 o 14:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości