|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A stąd: http://www.pic4ever.com/index.php ![]() Umyłam łeb i pomalowałam pazury yebłam sobie neonowy róż, a co będę gwiazdą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby tam na imprezy do remizy jeszcze chodzi, coś tam może i wyrywa, ale np. mamuśka opowiada że laski już nawet z nim na wesele nie chcą iść bo tylko opowiada jak w polu orał O jeny, no takie życie na wsi, co zrobisz Ale dwie siorki w świat poszły to i on mógłby się gdzieś wkręcić ![]() A TŻ wniebowzięty Cieszy się chyba bardziej ode mnie ![]() A moja też spoko Jakaś taka szeroka się wydaje, no ale przecież to nie będzie takie cieniutkie jak pierścionek zaręcznowy do którego jestem przyzwyczajona ![]() No ja też na All utknęłam ale myślałam że babka z zaproszeń zadzwoni to wtedy dopiero Cytat:
![]() Dziękuję dziękuję Jakoś tak pozytywnie nastawiona jestem, chciałabym dostać tę pracę Zobaczymy jak mi w poniedziałek pójdzie Może nowe buty których jeszcze nie mam przyniosa mi szczęście
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama mam z tym problem, ja mam chyba dwa w 1 trzeba walczyć i tyle. Ja stosuję krem eveline czerwony. Do tego zacznę niedługo chodzić na basen, później na siłownie. Podobno szorstka rękawica bardzo pomaga, banki chińskie i takie takie
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!!! Pamiętacie mnie jeszcze? U mnie ok!! Widziałam dzidzię i serduszko bijące. Tzn ja tam kropkę widziałam ale lek mówił, że ok i serce bije. A nie odzywam się bo jakoś teraz nie pasuję tutaj
Będę Wam o mdłościach opowiadać i lenistwie moim;D Ale na bieżąco śledzę co u Was. Jesteście mi tak bliskie, ze nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was. Co tam jeszcze u mnie. Do 13 sierpnia urlop. Na przyszly week planujemy pojechać do Szczawnicy. Ale dopiero w sobotę bo w przyszlą środę i piątek mam wizyty u gina.. Boshh.. nachodzę sie za wsze czasy. Paula... zrób test bo jak ciążą to troszkę tryb życia na zdrowszy trzeba zmienic
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś zaczynam czytać to
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wtorku dopiero
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj okres dostalam . Zawsze przy tej okazji jestem lekko rozczarowana |
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak remonty robił i babrał się w zaprawach ) A my grawer mamy Stop-zajęta/stop-zajęty i data ślubu. A kol. ma "data +ciąg dalszy nastąpi".
|
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Ewkę
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiadomo jak to bywa. Najlepsza met. anty to chęć posiadania dziecka. Teraz się udało bo cykl uważałam za stracony (byłam na wycieczce u sąsiadów :brzydal : i wg obliczeń owu wypadala wtedy, a tu suprajss-przesuneła się) no i jak odpuściłam to się udało
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
Ja to bym chciała być na odwyku od słodyczy
ale jak to zrobić?? :confus ed: Kocham słodkie w Biedzie sa teraz ciastka 30 %taniej![]() Zjadłam sniadania-wiesniak z kiełkami i ciemna bułke zaraz robie kawe z lodami
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I olej z wiesiolka musze znow zaczac brac. Ze juz nie wspomne o dzialalnosci zasadniczej
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cindy super, że u Ciebie wszystko się układa. Zasługujesz na to!!! |
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No obczaję to Haa widzisz, jakam spostrzegawcza Nooo JT jest genialny
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() I tak nie wierzę ![]() No dobra, wybaczam ![]() Nie, no przecież Ci nie każę, tak tylko sobie kontempluje na ten temat
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1941 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Nooo ej ja już miesiąc w domu leżę, już mnie szlag trafia z nudów to i wymyślam ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() za spadek
|
|
#1942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Przekichane w pracy, nie zazdroszczę ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czbasia opowiadaj my chętnie posłuchamy Ja tam jestem ciekawa tych wszystkich doświadczeń związanych z ciążą ![]() Ja przeczytałam już wszystkie części Greya, ostatnio czytałam Millenium ,,Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet''
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-08-02 o 12:59 |
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czytała i film oglądałam superr!!!!!! i kolejne części też superr!! ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
A Greya nie polecam, chociaz ost modny to nei wypadało nie przeczytać![]()
|
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Za szybko sie pochwalilam
. Teraz widze, ze mam wiecej z Malmö. Powinno byc sporo z CPH, ale chyba czesc fotek trafil szlag z moim starym laptopem. Trzeba bedzie swiezych napstrykac. Wybiore sie kiedys na miasto z aparatem.Mam jakies przypadkowe sprzed paru lat: |
|
|
|
#1947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ledwo żywa
ale upał! 33 st w cieniu dziś krótko się opalałam, ale jutro wybywam na cały dzień ![]() Jem właśnie obiadek - leczo cukinia, patisony, pomidory, ogórki chilii, korniszony, papryka, marchewka, pieczarki i pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i zabeiram się za odpisywanie, bo trochę naskrobałyście ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Dziękuję! ![]() Cytat:
bardzo ladną miałaś sukienkę no i super, że jest dobra i będą fotki w plenerze ![]() ![]() Cytat:
to taka nasza rodzinna maskotka jest bardzo towarzyski, nie lubie zostawać sam, bo wtedy płacze musi mieć wszystkich przy sobie ![]() A co do kawy to nigdy takiej nie piłam i nie wyobrażam sobie nawet smaku dałabym za tą kawę tyle ile tam sobie życzą żeby chciaż raz poczuć ten smak ![]() Cytat:
szoruje od kilku dni uda i pupę syreną a potem balsamuje (też mam Eveline czerwony, ale mi się już kończy i nie wiem jaki teraz kupić ) też bym chciała chodzić na basen, ale najbliższy jest 30 km ode mnie
|
|
|
#1948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeejku dziękuję bardzo! jak miło słyszeć takie słowa ![]() Cytat:
no dobra półtora kiedy ja się wkońcu ogarnę a do Biedry trzeba skoczyć po jakieś ciastka jak taka przecenka u mnie w mieście są 4 Biedronki ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory rozbrykana, niegrzeczna i niepokorna. Obecnie stateczna mężatka Też chcę Cię zobaczyć. Wysyłąm zapro![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ślicznotka z Ciebie!!! |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję! ![]() Ty prześlicznie wyglądałaś na swoim ślubie super wyglądasz! dodałam zdjęcie mojej psinki później dodam jakieś inne jeszcze, bo mam na telefonie
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-02 o 14:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Nie wiem jakim cudem się z wody wygrzebałam, ale od tamtego czasu pływam tylko na płytkiej i to jeszcze mam obawy 

ja też kcem 

yebłam sobie neonowy róż, a co
będę gwiazdą 

Niby tam na imprezy do remizy jeszcze chodzi, coś tam może i wyrywa, ale np. mamuśka opowiada że laski już nawet z nim na wesele nie chcą iść bo tylko opowiada jak w polu orał
O jeny, no takie życie na wsi, co zrobisz 
trzeba walczyć i tyle. Ja stosuję krem eveline czerwony. Do tego zacznę niedługo chodzić na basen, później na siłownie. Podobno szorstka rękawica bardzo pomaga, banki chińskie i takie takie
i jakiś czas temu Ty i chyba ktoś tam jeszcze chwaliłyście książkę "Jeździec miedziany" i wtedy poszłam do biblioteki tylko, że była akurat wypożyczona, a dzisiaj po 3 tygodniach dostałam mejla, że jest do odebrania 
Super, ze sie udało teraz będziemy mieć do siebie bliżej

na początku ciąży podobno ciągnie jakoś brzuch Nie wiem o co chodzi bo jeszcze nie byłam Test wszystko wyjaśni
ale jak to zrobić??
i budzić TŻ czikas. Pewnie dopiero po południu się odezwę 
ja nie będę się na siłę odzwyczajać, za bardzo kocham kawę
i 

to i wymyślam
mam nadzieję, że da mi jakieś skuteczne krople 

dziś krótko się opalałam, ale jutro wybywam na cały dzień 

szoruje od kilku dni uda i pupę syreną a potem balsamuje (też mam Eveline czerwony, ale mi się już kończy i nie wiem jaki teraz kupić
kiedy ja się wkońcu ogarnę
u mnie w mieście są 4 Biedronki