|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Moje kuchenne rewolucje
Chciałam upiec nielubianą nóżkę z kurczaka (mięsa od biedy tu jest, dużo pipeprzenia się). Zaczęłam jeść i... wypłynęła krew ![]() Więc dziś na obiad zjadłam fasolkę z kalafiorem i chleb razowy z salami ![]() Ja mam pozahaczane skórki wokół paznokci, mówicie że olejowanie pomoże? Mam na stanie Alterrę, Khadi, i jakiś z Chilli na porost włosów. Nadaje się któryś? O nieeeee! Zobaczyłam TO i mam ochotę zrobić sobie coś na kształt pierwszej fryzurki Podoba mi się max ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
ale ja się na niej nie znam. Używam biowax z jedwabiem i keratyną, za tę cenę spoko :yes: |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krew.Ja lubię nogi, w sensie podudzia. Wg ileważy.pl jedno podudzie to 80g mięsa i 16g białka. Ja zawsze zjadam dwa. No i są tanie wczoraj jadłam, i przedwczoraj Alterra się nada, ten z chilli może nie próbuj, może szczypać
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj poszlam do lozka z dwoma silnymi tabletkami przeciwbolowymi
Ae ledwo sie ruszaam, tak mnie kregoslup bolal dzisiaj na szczescie wszystko ok..nawet po prac, mimo ze dzwigalam znowu, nie odzwa sie nic, wiec dzisiaj zaryzkuje znowu silowe Cytat:
![]() ja awokado uwielbiam jako maselko, albo wlasnie na kanapeczke, albo w salatce mniam ![]() wlos tez mam troche przesuszone tego lata..szczegolnie koncowki, ale w prac okropne powietrze jest i poce sie bardziej..
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Adwokat diabła
|
spadam z pracy
![]() lece na shopping, moze coś kupię.. pa!
|
|
#4086 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też nie znam maski do włosow z Biovax ale skoro polecana do jasnych włosów to może tym tropem moje pośrednie kosmyki troche rozjaśni, nie mam doświadczenia A fryzurka super! jeśli masz tylko gęste włosy to na pewno będzie dobrze wyglądać, ja mam taki problem, że włosów jest dużo ale to sa cienkie piórka ratuje je codzienne mycie i wcieranie kosmetyków push up teraz mam fryzurke na boba, z przedłużonym lekko tyłem i delikatnym skosem i póki co pasuje mi, juz od 3 lat nie ścinałam włosów inaczej ![]() ![]() ![]() Cytat:
to dobry moment do poznania siebie nawzajem, dobrze że masz taką okazję
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Ta wiecznie w pracy, a zawsze na wizażu
![]() Ale mnie bolą plecy po zwowie wczorajszym jakby mnie połamało.
|
#4088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ) Cytat:
Cytat:
Mogłabyś wrzucić zdjęcie swojej fryzurki? edit: Dziewczyny jak się nazywa reality show w którym otyli ludzie zrzucają kg? chyba z Jilian on jest, któraś z Was kiedyś o tym pisała ale nie pamiętam nazwy.
Przeciętność nie jest tym, do czego należy dążyć! Edytowane przez anczysko1 Czas edycji: 2013-08-02 o 17:48 |
|||
|
|
|
#4089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
Chodzi Ci o The biggest looser?
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ;* a czy jest gdzieś po polsku? ;>
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie dla mnie. Cienkie i wypadające. Pewnie pochoruję na tą fryzurę, pochoruje i mi przejdzie ![]() Ja lubię układać włosy, no może nie latem. W ciągu roku, zawsze wstawałam wcześniej żeby je modelować
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Juz pocwiczone, cieszę sie, że nie odłożyłam tego na wieczór, choć parnik miałam w chałupienie miłosierny , bo pozamykałam drzwi i okna przed kotkom, której chwile wcześnie zachciało sie zaznaczać teren na moim ręczniku
![]() Melduje: Shred L3D6, 30D 6pack- D28- 3 fimiki dzisiaj ![]() Na więcej nie mam czasu. Miałam przed przyjazdem rodziców zrobic cos z włosami, ale juz za późno na fryzjera, więc kupie dzis farbe i poprosze Tż zeby mi pofarbował:P
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama farbuję, mojemu bym nie zaufała Idę ćwiczyć, choć nie chce mi się i plecy mnie bolą.
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
tez siedze na wizazu a w pracy
![]() dzien dobry, ja tu do 21 .. tak jak wpsominalam nie mam humoru po wczoraj i dzisiejszych dyskusjach z tz ..
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
creativve: kusisz tym paznokciowym olejowaniem
Ja na razie olejowałam włosy- moje kochają makadamie Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję zwow#20 i stretching z Cassey
![]() robię roladki, focę, będzie relacja kulinarna
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam dzisiaj chociaż pojeździć na rowerku stacjonarnym oglądając serial
![]() Ja dziś nałożę Alterrę ![]() Ja mogę pokazać wam te placuszki Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-08-02 o 19:58 |
|
|
|
#4098 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zostawiłam po starym lakierze pędzelek i bez szwanku dla otoczenia nakładam olejki na paznokcie i skórki wokół ![]() Przyznam się że modelowanie to kwestia wprawy, na początku układanie boba zajmowało mi sporo czasu teraz sie szybciutko wyrabiam. Dawno nie scinalam włosów bo postanowiłam zostawić długie na lato, lubie koki i tak na codzien mi wygodnie kiedy ciepło, dlatego aktualnego zdjecia nie bede mieć, jak wrocę od fryzjera do wstawie ![]() Jestem z tych co testują ciagle nowe kosmetyki, ale do tej pory najlepszy był spray Goldwell double boost spray objętośc u nasady i pyłek/ puder z firmy Indola, obecnie testuje Matrixa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-u-nasady.html i taki średniak z niego, do tego zawsze jakis spray ochronny do prostowania włosów i nabłyszczacz ![]() Cytat:
i to nie ważne jak mam ścięte Cytat:
moje paznokcie polubiły olejowanie, może przerzucę się też na włosy nie kuś swego czasu interesowałam się naturalna pielęgnacją ale nie było we mnie samozaparcia zeby się za to zabrać... może pora na zmianyPora na ćwiczenia, wskakuję na orbitrek, dzisiaj jeszcze jestem obolała żeby nadążyć za Jillian Smerffie urozmaicę Twoją tarte, dorzuce kurczaka i rozbełtane jajo ze śmietanką, dużo bardziej kaloryczne ale to dla domowników
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2013-08-02 o 20:35 Powód: sprostowałam błąd |
|||
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyyy ale ja na poważnie Tż farbuje mi włosy (bo mu zaufałam) A jaki dumny chodzi po farbowaniu![]() Dobra, zabieram się za ciasto
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roladki dobre jutro będą fotki.I zaliczyłam dziś 100g białka
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś przegięłam z tłuszczami
prawie 100Ale jak siedzę w domu to tylko odliczam czas do kolejnego posiłku Muszę przyjąć konkret rozkład, powyżej 100B/70-80T/180W w dni treningowe, 160 w NT bo inaczej się gubię. placuszki z jabłkiem i bananem + spooro cynamonu ![]() Chciałabym pójść na jakieś szkolenie, dziś przeglądałam oferty. Zaczynam sie zastanawiac nad wejściem w "świat fitness" tak bardziej...Tylko na początek potrzebuję luźne 400 zł ;-D |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Na dziś melduję
Butt Workout Cardio 3: Tabata | 30 DAY BUTT LIFT Kill That Muffin Top for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho Fabulous Flat Abs for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho 8 Minute Power Cardio - ZWOW 56 Goodbye Stress Calming Stretching Workout -- Full Body Yoga Infused Stretching Routine ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- fajne te placki.. tylko nie mam banana ani jabłka.. w ogóle racuchy z jabłuszkiem bym zjadła.. mniam a tak w ogóle to uwielbiam mohito, bo tam w lustrze zawsze wyglądam tak szczupło kapnęłam się ostatnio, że mam w domu duże lustro w korytarzu, które pogrubia.. no żesz.. wolałabym już wyszczuplające
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Już się ucieszyłam, że znów pochleje:P
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym.. bo uwielbiam mohito i w ogóle.. alkohol
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
on bardzo drogi jest, nie stać mnie. A używasz lakieru, pianki? ja używam lakieru, bo jak wyjdę na dwór i wystarczy że jest delikatny wiatr to moje włosy latają we wszystkie strony, wtedy częściej ich dotykam i przez to się szybciej przetłuszczają, szczególnie grzywka. Jak rok temu olejowałam włosy ( co się zdarzyło dosłownie parę razy, bo przez to, że mam krótkie to musiałam spać w tym czepku do włosów i mi było bardzo gorąco) to przy okazji nakładania oliwę też właśnie miałam na palcach - paznokciach I ja niestety nie mogę mieć długich włosów a chciałabym, bo wyglądam jak 8 dziecko stróża wtedy (czyt. istna tragedia)Cytat:
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
i są, naprawdę ;-D To jak owsianka na śniadanie, jak już się wkręcisz, nie przestaniesz jeść
Jutro robię nogii i znalazłam adekwatny obrazek. |
|
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
jeste grubase i taka zostane
dobranoc
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() melduję 30 minut intensywności... czuję, że moje nogi jutro mnie nie poniosą zbyt daleko ... ałć ... kolejny zapytał o paznokcie dziś... w sensie czy mi się chce... faceci chyba myślą, że to strasznie ciężka i pracochłonna czynność... Kolorowych snów
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Zauważył buty
padlo pytanie tylko ile kosztowały, a ze nie dużo jak na tutejsze warunki to tylko kazał sie w nich pokazać![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Podoba mi się max 
ale ja się na niej nie znam. 

wczoraj jadłam, i przedwczoraj
Ae ledwo sie ruszaam, tak mnie kregoslup bolal

to nie dla mnie. Cienkie i wypadające. Pewnie pochoruję na tą fryzurę, pochoruje i mi przejdzie