|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
tylko jak dla mnie kolor nei na wesele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
mam nadzieję
![]() ale męczą bułe z nc+ znowu miałam telefon, a chyba im powiedziałam, że mają dzwonić w poniedziałek niech sobie P. decyduje co tam chce
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu tak ciepło????
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
Ale z kilku, które zmierzyłam w tej wyglądałam najlepiej
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepszy rydz niż nic
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja już po obiedzie, na szczęście nie musiałam się męczyć byliśmy u teściów na grillu
![]() Cytat:
![]() pokażę się jak będę miała lepszy dzień i zrobię się na wesele Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje dziewczynki, po prostu mam gorszy dzień, ale wiem że to bzdura. Dziś dzień paszteta, to jutro będzie lepszy ![]()
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Rusałka-ja mam żylaki, biorę diohespan i do tego zastrzyki podskórnej. Z kleksanem-właśnie przeciwzakrzepowe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
lekarz na wizycie powiedział mi, że te tabletki są też dla kobiet w ciąży, a potem w ulotce doczytałam , żeby zażywać je tylko w konieczności. i tak zaczęłam się wahać, w ciąży boję szpikować lekami.
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Was mężowie wkurzają a ja sama siebie tak wkur**** że mam dość
ktoś mi chyba musi nakopać w dupe zamiast siedzieć na dupie, to mi się zachciewa łazić- bo się dobrze czuję przecież
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy takiej temperaturze i wysokości ciąży nei ma że się dobrze czujemy ![]() tym bardziej, że ma Ci kto pomóc
|
|
|
|
|
#1121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
passion ja mam nadzieję, że wyjdziesz szybko i w domku spokojnie poczekasz na rozwiązanie.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym już po 2 jego odzywce strzeliła mu w łeb. No kurde co to ma być. Księżniczka normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I oczywiście żyrafki biorę , więc jak wy nie macie, to ja będę miała za was bo mam aż dwie! |
|||
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już ok, ale nieźle mi się brzuch spiął i bolał
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedział, że do pracy sobie podjechał i mu wymyli.
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
siemka! jak tam samopoczucie naszych mamuś?
![]() ale dzisiaj skwar, 3 pralki prania puściłam i wszystko suche po 5 minutach suszenia się na słoneczku tylko kto mnie teraz kopnie w tyłek żeby pójść i to wyprasować
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde w sobotę siostra D przyjmuje śluby do zakonu i chcę małego wystroić a wszystko w kartonach i torbach. Ciekawe czy w h&m mają jakieś mini-krawaciki
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pozwala mi;D chyba ze sam mnie zaprowadzi do super fryzjera ahaha faceci to maja nawalone czasamija bym nie szla do kolezanki, ma focha i to nie malego ale tym tylko pogorszysz sytuacje
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
naskarżę Twojemu mężowi
![]() nie ma, że sama. a po porodzie też chcesz być taka zosia samosia? myślisz, że ze wszystkim dasz sobie świetnie radę sama że w ogóle nie będziesz potrzebowała pomocy czasem trzeba dać sobie pomóc, żeby się nie zajeździć tym barziej, że masz wokół siebie życzliwe(!) osoby!czasem trzeba i przyznać się przed samym sobą, że jest ciężęj, dać sobie odpocząć, wykorzystać czyjąś pomocną dłoń ![]() bo z takim podejściem to i z psychiką może, może, nie musi, być kiepsko. |
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zjem tosta z ananasem, ale chce mi się też jajko gotowane i nie wiem co wybrać
Passion wiem, ale już tak mam , że jestem hiroł małż też mi tłucze do głowy, że tak się nie da a ja swoje
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-03 o 18:30 |
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takie rzeczy przykrywam czymś i czekam na lepsze czasy
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj pojechalam z Mama do ikei a przed ikea pojechalysmy odebrac z lotniska kuzynke z dzieckiem, mialo to zajac nam ok 2 godizn, a wyszly 4 samochodem w najwiekszym sloncu i padam na twarz, zaluje ze pojechalam...
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
melduje że żyję
Gratuluje kolejnych tygodniu i ja tez dzisiaj żegnam miesiac 8 i wchodze w 9Agusiamaskota a ja poniekad rozumiem twoje poirytowanie sytuacją Matal brak słów Bajka ty to jesteś krejzi A reszcie nie pamiętam co miałam napisać ja sie dzisiaj czuję fatalnie....jakis kryzys mam i sie tylko tocze a nie chodzę ale na dzień dzisiejszy to mnie przerasta... czuje sie jak spuchnięty pączek ... i nie mogę nadążyć za Adim |
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek wszystkim
gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni i udanych wizyt ![]() wzięłam wczoraj ten paracetamol na zbicie temperatury....co ja się napociłam normalnie cała mokra leżałam w łóżku, ale temperatura spadła ![]() najlepsze jest to, że TŻ jechał specjalnie do apteki po ten paracetamol, bo jak sprawdził w apteczce to stwierdził, że nie ma a jak przywiózł mi opakowanie to ja mówię, że widziałam w apteczce coś podobnego chyba i co? idę otwieram apteczkę, a pierwsze co na wierzchu leży to PARACETAMOL zamówilismy wczoraj wózek bo jest 10% rabatu w tym miesiącu na wózie TAKO Diorisha ![]() Matall z tego co powoli podczytuję to wyczytałam, że chcesz karmić piersią tylko przez 3 miesiące - WHY? czemu tak krótko a TŻ Twojego to nie rozumiem Kaśka piękny ten leżaczek Masz lanie ![]() Fikusek czym to Twoje dziecię się wysmarowało matko, współczuję tego zmywania ![]() Inwersja ja Ci powiem, że nasi rodzice to żyją w innych czasach jeszcze....moja mama sie nadziwić nie umiała jak termometr dla dziecka może kosztować 150 zł dla mojej mamy też kilka rzeczy jest niepotrzebnych...np ochraniacze na szczebelki, mówi to przecież sobie kocykiem obłożysz, a ja mówię no pewnie bo ja to w domu 15 kocy mam a kolejny kocyk to wychodzi drożej niż te ochraniacze....poza tym u mnie w mieszkaniu zimą chłodno jest...więc wolę żeby dziecko dookoła miało coś co oddzieli je od ściany (zawsze to dodatkowe ciepło trzyma)bojatoja fajnie, że masz łóżeczko już Madziuchna dobrze, że z dzieciem wszystko ok. A czemu przy kp wolno spać tylko na plecach
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
a mój kurak wyszedl genialny, najadlam sie jak swinka
pochwalę się, tż sprzątnął cały parter, podczas gdy my z Andzią uskuteczniałyśmy zabawy ogrodowo- kanapowe![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- kropla super wózek! świetnie sie prezentuje |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie to już poród teraz raczej nie zaszkodzi a ruch pomaga wiem, że czekasz na męża ale i tak ja swoje się nachodziłam kilka dni przed terminem, żeby małego przegonić a ty proszę, wczesny trening
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
P. jest na mnie zły- bardzo
napisał, że szkoda, że na ławce przed blokiem nie urodziłam
|
#1140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

niech sobie P. decyduje co tam chce

Na pewno będziesz ładnie wyglądać i prezentować 

ktoś mi chyba musi nakopać w dupe 

ja to bym już po 2 jego odzywce strzeliła mu w łeb. No kurde co to ma być. Księżniczka normalnie 

i wchodze w 9