Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 23:05   #2041
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Aż sprawdziłam co to i albo mnie oczy mylą albo ja te cukierasy w żabce ostatnio widziałam
No nie gadaj!!!! żartujesz???! lecę jutro do żabki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 23:12   #2042
Japanication
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Gdybyście chciały spróbować "IF" to zapraszam:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709131

postaram się odpowiedzieć na wszelkie pytania.

Edytowane przez Japanication
Czas edycji: 2013-08-03 o 23:21
Japanication jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 23:16   #2043
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No nie gadaj!!!! żartujesz???! lecę jutro do żabki!
Sa sa, ja czasem w sklepach typu Alma widuje, ale staram sie przechodzic obok nich obojetnie torebka z Mohito, za cale 39 zl
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 23:21   #2044
Japanication
Zadomowienie

Btw. bo tak mnie naszła - gdybyście chciały się odchudzać tzw. "dietą białkową", to ostrzegam - siądzie nerka, a nawet dwie.
Optymalna ilość białka dziennie to 2-2,5g na kilogram ciała, większa ilość nie daje jakichkolwiek korzyści.

Powyżej 3g / kg - nerki są zbyt mocno obciążone.
Stary 2013-08-04, 06:28   #2045
tinekk
Zadomowienie

Hejooo !!

Wstałam i pożarłam śniadanie: płatki z dużą ilością mleka. Wole mało płatków a więcej mleka, przez ten gorąc chce mi się tylko czegoś zimnego - a więc najlepiej mleko prosto z lodówki

O 11 zabieram siostrzenicę na zakupy, wczoraj miała urodziny, więc pozwolę sobie jej wybrać jakąś zabawkę w Smyku i zabiorę ją na lody ( gorzej jak wybierze prezent za 300zł haha )

Później idę prosto na basen

Pipson
zazdroszczę Paryża! Nigdy tam nie byłam, a od zawsze mi się marzy Może kiedyś będzie mi dane go zobaczyć
Uwielbiam pieczywo, więc już sobie wyobrażam co by się tam zemną działo i z tymi bagietami

Heroine eeee to jak tylko drink wpadł z grzeszków, to to to jakby nic poza dietowo nie wpadło gratulacje

Medzik pewnie chrapie po balandze Chcemy fotki!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 07:18   #2046
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, sypialnia skończona Dziś Wam jej nie pokażę bo jest TŻ w domu i zaraz będzie stek pytań: bo po co te foty Ale jutro po nocce w pracy ma dodatkowe zlecenie więc ja siedzę sama w domu
Wczoraj nie miałam neta to TŻ podłączał TV, net i wszystkie kable były pomieszanie. Ale ogólnie do 23 tyrałam (nawet już nie miałam siły ćwiczyć) - ciągle było coś do sprzątania. Dziś salon jeszcze ogarniemy i tylko czekać już na meble. @ dalej nie ma. Dziś rano wstałam głodna jak wilk, zrobiłam i płatki owsiane + Vitelle. Ale ogólnie jedzeniowo masakra u nas - TŻ to grzeje ale mnie już mniej...
Ś: kawałek placka, (po 2h) Vitelle+kefir+owsiane+jab łko
2Ś: brak
O: sałatka z zupki chińskiej (śmieciowa - było w niej wszystko co dało się skroić)
K: bułka z twarogiem i plastrami pomidora, a wieczorem szklanka koktajlu kawowego.
A dziś siedzę i oglądam w necie aranżacje - jak wieszać obrazki, gdzie postawić kwiatka

Hahaha widzę że Enrique Was zaraziłam A ja tam wczoraj Bailamos śpiewałam

Czy ja węszę jakiś niemiły natrętny zapach który powrócił na wątek?

Heroine, to o placka cebularza chodziło. Niby to jakaś zapiekanka ale ja tam nic poza cebulą nie widziałam
Aleś wczoraj poćwiczyła Brawka! U mnie wczoraj nic
No jak widać obiad to kluchy parzone wymieszane z warzywami konserwowymi na ogół i parówkami
Jak tam po kolacji? (a może doczytam )
Też kocham Maltesers - o dziwo w "naszym" Leclercu już są od jakiegoś roku. TŻ czasem kupuje, ale ja żydzę oczywiście No ale w UK też zawsze kupowałam bo to dla mnie była nowość i do domu też nawiozłam mamie pokazać

Ewelcia, ja też uwielbiam mgiełki. Muszę sobie tylko kupić jakiś nudziaczny top pod spód co bym stanikiem w jednej z nich nie świeciła. Bratówka nosiła białą ze stanikiem fluo róż - no ja taka odważna nie jestem

Basiu, tylko ja nie wyprawiam wesela Nie lubię wesel.
Ale @ dalej nie mam jednak. Dziś wyciągnę TŻ na spacer i pójdziemy do apteki
Basiu, no wiem że właśnie będę musiała zwolnić trochę w życiu. Kawę jakoś przeboleję, chociaż pewnie w pierwszym tyg chodziłabym jak zombie (lubię kawę zbożową i łatwo mi się do niej przyzwyczaić). A jak kochana jest z piwem Karmi? Można pić? Dla mnie byłoby dobrym substytutem
Szaszłyki musiały być pyszne Jak pojedziemy w następny weekend do mamy to też musimy grilla zrobić A ten chlebek Brak słów!
To Ty nie chcesz żeby znajomi wiedzieli że w ciąży jesteś? Czemu?

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cocktail, brzmi przekonująco ta praca TŻ, ale właśnie te opinie na necie na temat Orange mnie zaniepokoiły, bo nieby dlaczego aż tyle negatywnych. No i piszą że to właśnie w Lbn tak jest
Jutro idę do hotelu - zobaczę jak stamtąd wyjdę - jak mi źle pójdzie to we wtorek do orange pójdę.

Tinek, u mnie jednak nie było już tego piwka Była tylko masa Argusów Ale że poszłam sama i brałam 2 mleka, sporo pieczywa, parówy i inne to już nie miałam siły nieść Argusa.
A co do letnich ud - mam to samo. Jeszcze one się tak pocą i w spodenkach gdy robią się buły to ocierają o siebie. Dlatego ja jestem zwolenniczką spódnic w lecie już od 2 lat

Pipsonku, jedz na zdrowie potem to szybko zrzucisz Jejuu ale widzę że naprawdę cudnie Ci tam! My pewnie jednak nigdzie nie pojedziemy bo nie wyrobimy z kasą A jak już dostanę pracę to już w ogóle po ptokach bo kto mi na początku da urlop.
Makaroniki kiedyś były w Lidlu za 12zł ale nie kupiłam. Ale dla mnie ciągle to taki szał smakowy. Obawiam się jednak że rozczaruję się podobnie jak Ty
A ta bagietka taka duża nie jest. Wyobrażałam sobie taką "metrową" - my zawsze takie w Leclercu kupujemy na hot dogi. A jaka torebka Przepiękna! Nabytek z Polski czy już francuski hę?
"czy gej, czy czarny, czy bialy, czy zielony" - hahaha padłam Swoją drogą mam to samo podejście

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-04 o 07:21
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 07:23   #2047
ewelciaa144
Zakorzenienie

Heeej

Co za noc od 3 do 6 burza i ulewy dopiero teraz trochę się uspokoiło, ale dalej pada deszcz i zapowiadają tak caly dzień, a miał być grill

Heroine super, że nie zgrzeszyłaś
Pipson Heej my się jeszcze nie znamy fajnie Ci w tej Francji też bym chciała a bagietkami się nie przejmuj w Polsce już takich nie będziesz miała dobrze, że reszta dietetycznie
Tinek ranny ptaszek z Ciebie to tak jak ja choćby nie wiem o której kładła się spać to i tak budzę się pok 6:30 i spać dlużej nie mogę a co do puchnięcia to masz rację nie ma co narzekać, bo za 3 miesiące już pewnie będzie padał śnieg
Madzia też czekam na fotki
Paula trzymam zrobisz test i będzie wiadomo a co do jedzenia to u mnie też trochę śmieciowo no, ale postaram się ogarnąć też mam białą mgiełkę, ale pod nią zakładam biały stanik i biały top z H&Mu, bo nie lubie jak mi wszystko prześwituje i czekamy na zdjęcia sypialni

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-04 o 07:30
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 07:53   #2048
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Odprawiłam TŻ-ta na dyżur, zrobiłam pranie, powiesiłam, a teraz ale sobie mocną zrobiłam może zawału nie dostanę
Poza tym, wkurzyłam się bo odpisałam pięknie i niebieski ekran mi się pojawił i lapek uruchomił się od nowa no i dwa razy muszę pisać

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Sa sa, ja czasem w sklepach typu Alma widuje, ale staram sie przechodzic obok nich obojetnie torebka z Mohito, za cale 39 zl
Kuuuuurde i ja o tym nie wiedziałam!
Super ta torebeczka, piękna!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-04, 08:12   #2049
paulownia
Zakorzenienie

O rany, ale mam zakwasy w udach po wczorajszym obudzilam sie dzis i ledwie moge noga ruszyc. Zwlaszcza zewnetrzna czesc uda i posladek.
Ja juz przy kawie i sniadanku.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 08:16   #2050
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Wstałam i pożarłam śniadanie: płatki z dużą ilością mleka. Wole mało płatków a więcej mleka, przez ten gorąc chce mi się tylko czegoś zimnego - a więc najlepiej mleko prosto z lodówki

O 11 zabieram siostrzenicę na zakupy, wczoraj miała urodziny, więc pozwolę sobie jej wybrać jakąś zabawkę w Smyku i zabiorę ją na lody ( gorzej jak wybierze prezent za 300zł haha )

Heroine eeee to jak tylko drink wpadł z grzeszków, to to to jakby nic poza dietowo nie wpadło gratulacje
Podziwiam, że lubisz takie śniadania ja to mleka jak najmniej wszędzie czasem w kawie i czasem do płatków owsianych (pół na pół z wodą) i to też niewiele, bo lubię taką "ciapę", a nie pływającą owsiankę budyń czasem zjem ale samego mleka się nie napiję, bleee

Oo, to dajesz małej wybór mówisz dobra ciocia tylko tak jak mówisz, gorzej jak wybierze coś takiego, że cena Cię zwali z nóg

oczywiście był keks, ciastka i chipsy na stole, ale ja nic

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, sypialnia skończona Dziś Wam jej nie pokażę bo jest TŻ w domu i zaraz będzie stek pytań: bo po co te foty Ale jutro po nocce w pracy ma dodatkowe zlecenie więc ja siedzę sama w domu
Wczoraj nie miałam neta to TŻ podłączał TV, net i wszystkie kable były pomieszanie. Ale ogólnie do 23 tyrałam (nawet już nie miałam siły ćwiczyć) - ciągle było coś do sprzątania. Dziś salon jeszcze ogarniemy i tylko czekać już na meble. @ dalej nie ma. Dziś rano wstałam głodna jak wilk, zrobiłam i płatki owsiane + Vitelle. Ale ogólnie jedzeniowo masakra u nas - TŻ to grzeje ale mnie już mniej...
Ś: kawałek placka, (po 2h) Vitelle+kefir+owsiane+jab łko
2Ś: brak
O: sałatka z zupki chińskiej (śmieciowa - było w niej wszystko co dało się skroić)
K: bułka z twarogiem i plastrami pomidora, a wieczorem szklanka koktajlu kawowego.
Super, że skończona!!!! no to teraz czekamy na foooty duuuużo fotek!
@ się nie rozkręciła, czyli dalej jesteśmy "w napięciu"
A co to za koktajl kawowy? powiedz jak robisz

Cytat:
Czy ja węszę jakiś niemiły natrętny zapach który powrócił na wątek?
kocham Cię
Stary 2013-08-04, 08:16   #2051
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, to o placka cebularza chodziło. Niby to jakaś zapiekanka ale ja tam nic poza cebulą nie widziałam
Aleś wczoraj poćwiczyła Brawka! U mnie wczoraj nic
No jak widać obiad to kluchy parzone wymieszane z warzywami konserwowymi na ogół i parówkami
Jak tam po kolacji? (a może doczytam )
Też kocham Maltesers - o dziwo w "naszym" Leclercu już są od jakiegoś roku. TŻ czasem kupuje, ale ja żydzę oczywiście No ale w UK też zawsze kupowałam bo to dla mnie była nowość i do domu też nawiozłam mamie pokazać
Aha dla mnie słowo placek to od razu nasuwa skojarzenie, że słodkie (chyba mi to w psychice siedzi )
dzisiaj chyba wolne, bo nie chcę przesadzać... ciągle puchnę po wysiłku i mnie to denerwuje...
Oryginalny obiad jeszcze takiego nie próbowałam ja miałam trzeci dzień to samo a na dzisiaj nie mam pomysłu jestem sama i nie chce mi się gotować
Kolacja spoko, byłam grzeczna jak aniołek no prawie
No następna mówi, że Malstersy są już w Polsce to ja chyba jakaś "nie na czasie" ale co się dziwić jak ja alejek ze słodyczami nie odwiedzam kiedyś nie było, więc byłam przekonana, że dalej nie ma teraz będzie mnie męczyć żeby przejść się i zobaczyć czy faktycznie są i co gorsze, kupić

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Co za noc od 3 do 6 burza i ulewy dopiero teraz trochę się uspokoiło, ale dalej pada deszcz i zapowiadają tak caly dzień, a miał być grill

Heroine super, że nie zgrzeszyłaś
No co Ty? a u nas zero deszczu, parówa dzisiaj znowu się szykuje już jest gooorąccco

Stary 2013-08-04, 08:19   #2052
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
O rany, ale mam zakwasy w udach po wczorajszym obudzilam sie dzis i ledwie moge noga ruszyc. Zwlaszcza zewnetrzna czesc uda i posladek.
Ja juz przy kawie i sniadanku.
Zakwasy= wynik poprawnego i dokładnego wykonywania ćwiczeń nic tylko się cieszyć ja dalej mam zakwasy na boczkach
Stary 2013-08-04, 08:22   #2053
asiatt
Raczkowanie

Malstersy są też w Tesco
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 08:27   #2054
heroine86
Zakorzenienie

W ogóle wczoraj byłam w Deichmannie i kupiłam 2 pary butów z wyprzedaży jestem szalona
Stary 2013-08-04, 08:41   #2055
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle wczoraj byłam w Deichmannie i kupiłam 2 pary butów z wyprzedaży jestem szalona
Jakie?Pokaż

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Tak w ogóle to cześć
Fatalnie się czuje i boli mnie brzuch,ale jakoś tak dziwnie ale nic nie gadam,bo znowu przeze mnie nigdzie nie pojedziemy.
Dżaguś Mówisz @ dalej nie ma?Na moje oko to już z 2 tyg.co?Ja bym leciała po test No i nareszcie koniec z remontem,czekam na foty.
Meeedzik Jak tam po weselichu?
Pipson Zazdroszczę wyjazdu i bagietek też.Nie żałuj sobie,później będziesz się martwić
MONIA !!!Daj znać,że żyjesz i jeszcze Nas pamiętasz!!!
Stary 2013-08-04, 08:41   #2056
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
No niesamowite! Chociaż powiem Ci, że dzisiaj byłam poza centrum, bo chcielismy iść na Pere Lachaise, żeby zobaczyć grób Morrisona ( moja niespelniona milosc ) i Pomnik Chopina, to po prostu jak wysiedliśmy, to się przeraziłam- obskurnie i sami ciemnoskorzy ludzie- nie mam nic przeciwko ciemnoskorym, bo dla mnie kazdy czlowiek taki sam, czy gej, czy czarny, czy bialy, czy zielony i absolutnie mi nie przeszkadzaja przeciez, ale moj brat mial kilka lat wstecz bardzo nieprzyjemna historie zwiazana z nimi, bo robili w sylwestra zamieszki. Stad wiem, ze ich nastawienie do nas jest niezbyt pozytywne, Dodatkowo bardzo nieprzyjemnie sie patrzyli na nas "bialasow", bo gdyby nie te ich spojrzenia, to bym sie przeciez nie przejmowala. No i Paryz troche dalej od centrum już nie taki ladny... Ale i tak miasto urzeka croissanty mnie nie ruszaja jakos, ja ze wzgledu na chorobe niezbyt moge slodkie, wiec jak juz sobie pozwalam, to mam inne ulubione rzeczy na liscie "must-eat"
To lepiej sie blizej centrum trzymajcie tak jest w kazdej metropolii, niestety, luksus i splendor w centrum a na obrzezach biedne dzielnice, imigranci, itp.
Daj znac, czy ostryg probowalas.

Cytat:
Zakwasy= wynik poprawnego i dokładnego wykonywania ćwiczeń nic tylko się cieszyć ja dalej mam zakwasy na boczkach
Ja nie wiem, jak jutro bede chciala to znow pocwiczyc, czy dam rade jeden przysiad zrobic.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 08:50   #2057
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jakie?Pokaż
Nic szczególnego, takie zwykłe do biegania tu i tam foty w załączniku robione telefonem dlatego trochę kolory mogą być przekłamane i trochę rozmazane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0023.jpg (113,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0024.jpg (113,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0025.jpg (119,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0026.jpg (114,8 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-08-04, 08:52   #2058
heroine86
Zakorzenienie

Madziula, mamy nadzieję, że żyjesz pewnie odsypiasz teraz no i dzisiaj poprawiny
Stary 2013-08-04, 08:53   #2059
tinekk
Zadomowienie

Paula Super, że sypialnia skończona!! Czekamy na zdjęcia Widać, że powoli zbliżacie się ku końcowi, wspaniale. Wreszcie będzie można powiedzieć, że jest mieszkanie w pełni odświeżone

Ewelcia
taaak ja to mam z tym spaniem
Potrafię wrócić z wesela o 3 i o 7 już na nogach

Paulownia zakwasy dobra rzecz, przynajmniej czuję się, że ćwiczenia nie poszły na marne - wykonane prawidłowo

Heroine
ja uwielbiam mleko czasem podchodzę do lodówki i piję prosto z butelki jak nagli mnie pragnienie
Wow tyle dobroci wokół Ciebie a Ty dzielna, podwójne ja bym na pewno nie wytrzymała
Pokazuj buty!!

O te 2 są suprowskie !!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 09:01   #2060
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to cześć
Fatalnie się czuje i boli mnie brzuch,ale jakoś tak dziwnie ale nic nie gadam,bo znowu przeze mnie nigdzie nie pojedziemy.
Cześć bidoku dalej Ci źle? zjedz coś może to z osłabienia?

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, jak jutro bede chciala to znow pocwiczyc, czy dam rade jeden przysiad zrobic.
Na zakwasy najlepsze podobno są ćwiczenia i coś w tym jest, bo ja byłam taka połamana po tej Tiffany, a ćwiczyłam ją kolejne dwa dni dalej boli, ale duuużo mniej

Ja muszę iść do sklepu po jakiś chlebek lub grahamkę bo nie mam co zjeść na śniadanie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

Heroine
ja uwielbiam mleko czasem podchodzę do lodówki i piję prosto z butelki jak nagli mnie pragnienie
Wow tyle dobroci wokół Ciebie a Ty dzielna, podwójne ja bym na pewno nie wytrzymała
Pokazuj buty!!

O te 2 są suprowskie !!
O fuuuujjjj, w życiu bym się nie napiła mleka tak prosto z lodówki chybabym rzy.gła se od razu
No dzięki dzięki wiem jestem zayebista

No mi się te drugie strasznie podobały a TŻ-towi te białe bardziej (na żywo o wiele ładniej wyglądają są takie śnieżnobiałe ), chociaż mi też i są bardzo mięciutkie, wygodne super wyglądają na opalonych nogach no i tak stałam w tym sklepie i nie wiedziałam na które się zdecydować to TŻ zabrał oba pudełka do kasy i zapłacił
Stary 2013-08-04, 09:07   #2061
dzaga1989
Zakorzenienie

Heroine, powiem Ci że kiedyś rozmawiałam z kumplem i był taki zadowolony bo "jedzie do babci i cieszy się bo babcia upiecze jakiś placek", na co ja zdziwko wielkie bo co to za radocha z cebularza, jak w piekarniach takie pyszne są. A on mówi że jaki cebularz, że tu o jakiś tam placek słodki chodzi Jak widać w różnych kręgach panuje różne nazewnictwo U mnie w domu na ciasto nigdy się placek nie mówiło, placek to tylko cebularz, ziemniaczany, sodziak, itp.
Pokaż butyyyy
Noo w napięciu w napięciu Mam cyce jak donice, w dodatku mnie bolą, kręgosłup to już nawet nie mówię i chce mi się ofc ciągle spać. TŻ jeszcze się leni ale zaraz go wyciągnę do apteki bo samej nie chce mi się iść A jak nam się udało to pójdziemy na uroczysty obiad
Kochana, a piłaś kiedyś ten jogurt polski (taka nazwa) chyba od Mlekovity o smaku kawowym? Właśnie ten mój praktycznie tak samo smakuje. A robię go tak o:
Szklanka kefiru
1-2 łyżeczki (to trzeba eksperymentować wedle upodobań) kawy rozpuszczalnej (ja wczoraj dałam Inkę bo nie miałam zwykłej "neski" i wyszedł wyborny)
cukier też wedle upodobań - ja dałam 1 łyżeczkę i było idealnie
No i to dobrze trzeba wymichrać - najlepiej jakimś mikserem żeby ta kawa się rozpuściła. Próbowałam najpierw rozpuścić kawę w wodzie, potem do koktajlu - odradzam Mi nie smaczyło.

Cytat:
kocham Cię
No bo weź nooooo

Cytat:
jestem szalona
Był Enrique, zaraz jeszcze Marcin Miller nam na wątek wpadnie

Cytat:

Tak w ogóle to cześć
Dżaguś Mówisz @ dalej nie ma?Na moje oko to już z 2 tyg.co?Ja bym leciała po test No i nareszcie koniec z remontem,czekam na foty.

Jutro dodam przynajmniej sypialnię - dziś jeszcze nad zdjęciami siedzę - TŻ każe mi coś wybrać.
Kochana dobrze liczysz - 2 tyg już Wiesz, ciąża nie ciąża - 2 tyg to długo. Jak wynik wyjdzie negatywny (odpukać!) to i tak do gina smaruję, bo nie ma żartów co nie?
Może nospę weź

Ewelcia, a u nas susza cały czas
Ja bym do mgiełki też biały top nosiła ale jakoś mi się nie podobuje że aż tak się odznacza. Dlatego chcę kupić taki cielisty Może bardziej zleje się z ciałem.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-04 o 09:10
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 10:11   #2062
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, powiem Ci że kiedyś rozmawiałam z kumplem i był taki zadowolony bo "jedzie do babci i cieszy się bo babcia upiecze jakiś placek", na co ja zdziwko wielkie bo co to za radocha z cebularza, jak w piekarniach takie pyszne są. A on mówi że jaki cebularz, że tu o jakiś tam placek słodki chodzi Jak widać w różnych kręgach panuje różne nazewnictwo U mnie w domu na ciasto nigdy się placek nie mówiło, placek to tylko cebularz, ziemniaczany, sodziak, itp.
Pokaż butyyyy
Noo w napięciu w napięciu Mam cyce jak donice, w dodatku mnie bolą, kręgosłup to już nawet nie mówię i chce mi się ofc ciągle spać. TŻ jeszcze się leni ale zaraz go wyciągnę do apteki bo samej nie chce mi się iść A jak nam się udało to pójdziemy na uroczysty obiad
Kochana, a piłaś kiedyś ten jogurt polski (taka nazwa) chyba od Mlekovity o smaku kawowym. Właśnie ten mój praktycznie tak samo smakuje. A robię go tak o:
Szklanka kefiru
1-2 łyżeczki (to trzeba eksperymentować wedle upodobań) kawy rozpuszczalnej (ja wczoraj dałam Inkę bo nie miałam zwykłej "neski" i wyszedł wyborny)
cukier też wedle upodobań - ja dałam 1 łyżeczkę i było idealnie
No i to dobrze trzeba wymichrać - najlepiej jakimś mikserem żeby ta kawa się rozpuściła. Próbowałam najpierw rozpuścić kawę w wodzie, potem do koktajlu - odradzam Mi nie smaczyło.
Haha, no co inny rejon to inna nazwa ja wolę mówić ciasto, ale jak ktoś powie placek to automatycznie wiem, że słodkie
Buty wstawione takie zwyklaczki
Cyce jak donice nic tylko się cieszyć idź idź, może akurat dzisiaj nie będziesz musiała gotować a tak poważnie, to serio, lepiej sprawdzić no i długo już nie masz tego @. Ale ja to się nie powinnam odzywać, bo ja nie miałam dłużej ale ja w ogóle mam zrypany okres
Piłam coś kiedyś kawowego i mi smakowało, ale jak spojrzałam na skład to mi się słabo zrobiło i już mi mniej smakowało także dziękuję za przepis na pewno skorzystam wszystko co kawowe nie może być mi obce

Cytat:
Był Enrique, zaraz jeszcze Marcin Miller nam na wątek wpadnie
Buahahaha u mnie (znaczy u moich rodziców) ostatnio grali w sąsiedniej miejscowości

Dobra, szoruję do sklepu bom głodna! zaraz wracam

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

No już wróciłam i szamam
Stary 2013-08-04, 10:34   #2063
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Chyba wyższy stopień uzależnienia

Co to za zlecenie na tel?
Ja się cieszę, że ćwiczenia już za mną, bo teraz na termometrze jest 30 stopni w cieniu no i mieszkanie posprzątałam wczoraj teraz siedzę z waxem na łbie zaraz się zbieram, bo jedziemy z TŻ-tem do Deichmanna zobaczę czy tam są jakieś klapeczki z wyprzedaży a na 18.30 idziemy do teściów na kolację... już mi się nie chce
Czasami jak wszystkie zespoły są na wyjazdach, a wpada następne pilne to dzwonią do ludzi, którzy mają wolne (najczęściej do mnie, bo mieszkam najbliżej ), wsiada się w limuzynę i się jedzie na tą godzinkę czy dwie
Sczęściara Ja się wczoraj męczyłam pół dnia ze sprzątaniem, a później z ćwiczeniami i zaraz do pracy szłam
A którego Waxa używasz?
Fajne buty, te ażurowe/koronkowe mi się podobają
Jak tam kolacja u teściów?
Stary 2013-08-04, 10:34   #2064
ewelciaa144
Zakorzenienie

Jeeeeny jaka u mnie pogoda ulewa i 18 stopni
Ja już po sniadanku i kawce, a teraz naszła mnie ochota na koktajl owocowy z mlekiem tyle, że w domu mam morele, nektarynki i arbuza to chyba nie bardzo pasuje do mleka więc chyba wyciągne zamrożone maliny niech troche się odmrożą i zmiksuję z mlekiem, chciałabym z bananem, ale w taką pogodę nie chce mi się wychodzic z domu

przeglądam też przepisy, bo za tydzień TŻ ma urodziny i chciałabym mu coś upichcić i coś mnie podbrzusze pobolewa, a nie zbliża mi się okres

Paula czekamy na wiadomość!
Heroine super butki podobaja mi się japonki opalona stópka tak ładnie wygląda w bieli a moje sandałki chyba do wyrzucenia albo może zareklamować? bo mi podeszwa pękła na pół kupiłam w ccc i mają może z miesiąc

29.09
0/3,3

Edytowane przez ewelciaa144
Czas edycji: 2013-08-04 o 10:38
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 10:39   #2065
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Pipson w wielkim miescie wita

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ja szybciutko strzeszcze co u mnie- dietowo- masakra jem ciagle pieczywo, tyle bagietek i bulek to ja przez ostatni rok nie zjadlam. Dzisiaj się wybralismy do knajpki na montmartre, było przepyysznie, wybrałam zdrową opcję- łososia z blinami i jakimś pysznym twarożkiem, a na deser mus z mango i ananasa- ale co z tego, skoro ciagle jem bagietki? Pieczywo tu jest po prostu OBŁĘDNE. Nie umiem sie po prostu powstrzymać. Nie wiem jak to bedzie po powrocie- slodyczy tu nie jem w ogóle, raz spróbowałam pół tego słynnego makaronika- d.py nie urywa no i na lotnisku dorwałam maltesersy, no to nie przeszłam obok nich obojetnie Generalnie, gdyby nie te bagietki to jaldabym tu calkiem ok. Dużo chodzę, ale co z tego, skoro zjadam ilość pieczywa równą półtorej naszej polskiem bagietki, takiej jak no w Realu maja? Jestem zla prosze o baciki! Wlaśnie zeżarłam na sucho prawie całą bagietkę sama, a teraz już spoglądam na druga musze wymyslic jakas alternatywe w przysteonej cenie, bo przeczuwam wzrost wagi
A Paryz jak to Paryz - piekny ))
Sledze Was na biezaco, sciskam Was wszystkie

Ajajaj, zazdroszczę! I czekam na fotki z wyprawy
Stary 2013-08-04, 10:40   #2066
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja robie sernik na zimno Zaprosiłam babcie i dziadka na później na wcześniejsze urodzinowe ciasto Jutro jade do domku i wpada do mnie brat z dziewczynką koleżanka i robimy urodzinową bibe Będziemy świętować moje 18 urodziny ( 5 z rzędu)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 10:45   #2067
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
A ja robie sernik na zimno Zaprosiłam babcie i dziadka na później na wcześniejsze urodzinowe ciasto Jutro jade do domku i wpada do mnie brat z dziewczynką koleżanka i robimy urodzinową bibe Będziemy świętować moje 18 urodziny ( 5 z rzędu)
Hehe, 18 lat + Vat

Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, miłości, kasiory i wytrwałości w dietowaniu Sto lat!!
Stary 2013-08-04, 10:48   #2068
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Czasami jak wszystkie zespoły są na wyjazdach, a wpada następne pilne to dzwonią do ludzi, którzy mają wolne (najczęściej do mnie, bo mieszkam najbliżej ), wsiada się w limuzynę i się jedzie na tą godzinkę czy dwie
Sczęściara Ja się wczoraj męczyłam pół dnia ze sprzątaniem, a później z ćwiczeniami i zaraz do pracy szłam
A którego Waxa używasz?
Fajne buty, te ażurowe/koronkowe mi się podobają
Jak tam kolacja u teściów?
Aha myślałam, że udzielałaś jakiegoś szkolenia/wskazówek przez telefon ja to czasem coś wymyślę
Taaa szczęściara, dzisiaj od nowa polska ludowa, trza ogarnąć ten bajzel znowu wszystko porozwalane no ale odkurzać nie muszę na szczęście i jeszcze mnie prasowanie czeka a znacie moją nienawiść do tej czynności nie wiem jak to się skończy
Co do Waxa to testuję wszystkie po kolei obecnie mam ten Naturalne Oleje Agran-Makadamia-Kokos super włoski są po nim
A kolacja, grzecznie

Cytat:
Mniam! z torebuni?
Kiedy masz te 18 urodziny? Ja za miesiąc będę się osiemnastkować
Stary 2013-08-04, 10:49   #2069
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hehe, 18 lat + Vat

Wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, miłości, kasiory i wytrwałości w dietowaniu Sto lat!!
Dziękuje, ale to dopiero jutro dzisiaj mam jeszcze 22
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 10:53   #2070
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Jeeeeny jaka u mnie pogoda ulewa i 18 stopni

Heroine super butki podobaja mi się japonki opalona stópka tak ładnie wygląda w bieli a moje sandałki chyba do wyrzucenia albo może zareklamować? bo mi podeszwa pękła na pół kupiłam w ccc i mają może z miesiąc
No co Ty to masz idealną pogodę na ćwiczenia u mnie grzeje

Dzięki jak masz paragon i mają zaledwie miesiąc to jasne! Idź i reklamuj!

Cytat:
Dziękuje, ale to dopiero jutro dzisiaj mam jeszcze 22
No to jutro będziemy składać życzenia i pić Twoje zdrowie dzisiaj ciesz się z tych dwóch dwójek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości