|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
No w niedzielę wieczorem jest masakra (ogólnie w weekendy ), ale czasami można się wstrzelić ![]() Cytat:
![]() U mnie podobnie Ja piję kawusię, bo wreszcie mam czas rano przyjechali panowie z gazownictwa i wymieniali nam licznik później TŻ wrócił z dyżuru to żem Mu śniadanko zrobiłam no i jestem w końcu ![]() Super Madzia, nie ma źle Miłego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej...
Ja już w pracy. Rano zjadłam owsianke z bananem. Teraz mam kubek szpitalnej zupy mlecznej i jogurt naturalny i pójdę po jakiś owoc. Potem szpinak z makaronem chyba zrobię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, jak ja dawno nie jadłam makaronu ze szpinakiem uwieeelbiam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Chudzinki
![]() Rano chciałam pocytować ale coś się z wizażem podziało bo nie miałam nawet znaczka "odpowiedz" a co dopiero "cytuj" ![]() Więc tak hurtowo brawa za weekendowe ćwiczenia ![]() Napisałam notkę w prywatnym bo koleżanka pomogła mi rozszyfrować wyniki rezonansu...nie będę się tutaj też rozpisywać ale stanęło chyba w miejscu. Wczoraj nie ćwiczyłam bo miałam gościa więc nie było czasu ale dziś za mną 45 minut na skakance (3500 skoków) i 30 minut na rowerku ![]() Teraz pije kawkę i odpoczywam
|
#815 |
|
Konto usunięte
|
Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować
![]() Wczoraj pół dnia spędziłam nad wodą, wyleżałam się na słoneczku, zjadłam wielgachne lody waniliowe z bitą śmietanką i jakimiś wiśniami w alkoholu. I ogólnie jestem nie zadowolona, muszę się jakoś oczyścić dzisiaj ![]() Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )
|
|
|
|
#816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szamię śniadanie. Ale jestem jakaś ''nienadająca się do życia'' Niby długo spałam, a jestem śpiąca. No nic, chyba w południe znów basen zaliczę
|
||||
|
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować ![]() Wczoraj pół dnia spędziłam nad wodą, wyleżałam się na słoneczku, zjadłam wielgachne lody waniliowe z bitą śmietanką i jakimiś wiśniami w alkoholu. I ogólnie jestem nie zadowolona, muszę się jakoś oczyścić dzisiaj ![]() Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]U mnie weekend też średnio dietetyczny ale przyszedł nowy tydzień i trzeba się ogarnąć bo w sobotę jadę na urlop ![]() Brawo za ćwiczenia! ![]() Cytat:
siedzę i ziewam a śniadania jeszcze nie jadłam
|
||
|
|
|
#818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za rolki ![]() Cytat:
zjadłam twarożek hahha zrobiłam killera, potem 10-15min przerwy i Jillian AŻ TAK źle nie było choć dziś baardzo czuję łydki ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że zdrowo jesz ![]() Cytat:
za ćwiczenia ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować ![]() Wczoraj pół dnia spędziłam nad wodą, wyleżałam się na słoneczku, zjadłam wielgachne lody waniliowe z bitą śmietanką i jakimiś wiśniami w alkoholu. I ogólnie jestem nie zadowolona, muszę się jakoś oczyścić dzisiaj ![]() Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]no to teraz ładnie się trzymaj, a weekendowe szaleństwo szybko "zleci" ![]() za hh i przysiady ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- dzień dobry wszystkim! mam nadzieję, że wszystkie wyspane i gotowe na nowy tydzień aktywny tydzień, oczywiście ![]() ja lecę wszamać śniadanko ![]() udanego dnia i tygodnia! |
||
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Co dobrego dzisiaj gotujesz? ![]() Cytat:
Już po sniadanku: owsianka (mix płatków na wodzie z cynamonem i stevia) z owocami, wiejskim i masłem orzechowym (home edition )Masło orzechowe zrobiłam, zupę cukiniowa na obiad idę gotować, a później opalanko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#821 | |
|
Rozeznanie
|
Cze!
![]() Nagrzeszyłam w weekend, ale waga stoi w miejscu zaraz postaram się Was nadrobić, bo w weekend nie miałam czasu zajrzeć a dzisiaj na śniadanie wyszły mi idealne placki z serka wiejskiego, normalnie jak pancakesy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam nadzorować pracowników ![]() A nic dobrego czyli dzisiaj wersja odmrażana: gołąbki A zupki z cukinii to chyba jeszcze nie jadłam robisz krem czy taka zwykłą?
|
|
|
|
|
#823 |
|
Rozeznanie
|
Ale żeśta naćwiczyły, a ja nic
no ale od dzisiaj postanawiam, że ćwiczę więcej |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować
[/QUOTE]![]() A ja owsianki Cytat:
Ja zaraz idę robić jakieś śniadanko, może omlet? Potem poćwiczę, ogarnę how I met your mother, skoszę trawę i tyle z moich dzisiejszych planów Poza tym teraz włączyłam sobie składankę Pussycat Dolls, bo to zespół na którym się wychowałam i dziwię się że jestem jaka jestem, skoro dla mnie przykładem jak miałam 13 lat była Nicole i jej sztuczne piersi
|
|
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze pamiętam, ze w góry jedziesz? ![]() Golabki Też nie jadłam, pierwszy raz taką robię krem, przepis z Kwestii Smaku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
1 porcja (3 spore placki):
pół serka wiejskiego (ja miałam biedronkowy lekki) jajko 2 łyżki mąki odrobinka proszku do pieczenia i soli to wszystko blendujemy ja wkroiłam jeszcze pół banana, i smażyłam placuszki pod przykryciem na posmarowanej oliwą patelni można też oczywiście zrobić z całego serka, wtedy trzeba dać więcej mąki, ale to sporo tego wychodzi jutro zrobię "zdrowsze", z mąki pełnoziarnistej i z otrębami aa no i tak same, to chyba będą średnie, więc jak bez banana, to polecam posmarować dżemikiem czy jakimś jogurtem smakowym ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Wczoraj mi w ogóle TŻ zrobił jajecznicę z kurkami na śniadanie ale się zawiodłam wielce, bo smakują jak białe Michałki, nie były warte grzechu, a i tak zeżarłam pół paczki |
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
W wielkim skrócie wyszło zapalenie w miejscu niezwiązanym z moimi dolegliwościami a tam gdzie "coś" miało wyjść nic nie wyszło...więc 4 lekarzy było w błędzie i w zasadzie nic nie wiadomo, trzeba szukać dalej...
Ale bym zjadła gołąbki
|
#829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, że waga nie wzrosła ![]() Pycha śniadanko miałaś ![]() Cytat:
chociaż ponoć jest dostęp do internetu tylko nie wiem czy będziemy brali lapka TŻ chyba we mnie zwątpi jak wyjadę z tym pomysłem Daj znać jak wyszła jak dobra to tyż zrobię ![]() Cytat:
oj ja niedobra kusicielka
|
|||
|
|
|
#830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam, że z Shaunem jest ciężko ![]() też słuchałam PD ![]() Cytat:
no to póki co za dietkowanie ![]() Cytat:
teraz to i ja mam smaka! ![]() wszystkie o gołąbkach piszecie, że idę pomęczyć mamę, żeby zrobiła |
|||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Z Shaunem nigdy nie ma łatwo
![]() Faaajne było
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
A ja żłopię se kolejną kawę
bo jak mucha dzisiaj jestem zaraz TŻ-towi obiad będę szykować
|
|
|
|
#833 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam to 14 stron. Trochę mi to zajęło, ale udało się. (Tylko mi wszystkie emotki w cytowanych postać poznikały, no ale trudno. ) Za wszystkie ćwiczenia a widziałam tego tam dużo. Cytat:
jak dla mnie to i tak dużo ćwiczeń. Cytat:
Weeeź nie rób smaka. ![]() Cytat:
O to nieźle. Ja w górach nawet tyle nie wypiłam A piłam bardzo dużo.No ale każdy potrzebuje inną ilość. Tylko uważaj bo za duża ilość wody na raz może doprowadzić nawet do śmierci. Cytat:
za postanowienie i za ćwiczenia Cytat:
gratulacjeCytat:
Ja nie mogę, chyba bym zeszła na zawał jakbym miała tak wysoko mieszkać. Taki mój lęk wysokości. Cześć ChocoMonster. natalkaa7522 witam spowrotem, tylko tym Razem nie uciekaj ![]() Cytat:
Cytat:
Świetny ten tekst. Cytat:
Ja też niepijąca. Ale ja w sumie nigdy nie piłam. Może raz jak ktoś mi wcisnął na urodzinach szampana to zamoczyłam w tym usta i tak to tyle. Nie mam zamiaru się rozpijać. Nie mówię, że nigdy się nic nie napiję, ale teraz to nawet nie mam ochoty zaczynać tymbardziej że to nie sprzyja odchudzaniu. Trzeba trzymać fason, w końcu ja jeszcze niepełnoletnia Cytat:
![]() Cytat:
Mam tak samo. Tyle, że ja nie mam blizn tylko takie białe kropki na nogach (podobno coś z krążeniem krwi, ale moja lekarka stwierdziła, że się ich nie da pozbyć Anulciak spóźnione 100lat. Zdrowia, szczęścia i sukcesów w odchudzaniu. Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny!
Nie zapomniałam o Was, ale miło,że i Wy o mnie pamiętacie KochaneJa w czwartek wieczorem po południu dowiedziałam się,że muszę jechać w piątek do Lublina0szybko brałam wolne w pracy i wio do LU. Cały dzień zeszło, a po południu pojechałam do przyjaciółki. W sobotę razem z nią i jeszcze jedną koleżanką i kolegą pojechaliśmy do Zwierzyńca na kajaki,superowo było-później wstawię zdjęcia Do domu przyjechałam dopiero w niedzielę na południe poszłam do Kościoła, później rodzinny obiad,wieczorem do kuzynki. I tak zleciałoteraz w racy nadrobiłam 12 stron-przynajmniej miałam co robić w pracy ![]() dla Ani sto lat-spóźnione,ale szczere-Kochana więcej wiary w siebie i uśmiechu na co dzień i witam z powrotem Natalkę |
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cenowo te kajaki wychodzą? ja też z lubelskiego, a w tamtych rejonach byłam raz, jak miałam jakieś 8 lat, aż wsty sie przyznać, a korci mnie wycieczka na Roztocze![]() ja już po malinach i obiedzie teraz włączę sobie drugą część filmu, relax
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Heroinka, Rób tę zupę! Genialna! :silna: Kocham wszystkie kremy, ale ten od dzisiaj jest numerem jeden ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale kto co lubi, jak się ma coś na co dzień to staje się to nudne i się marzy o czymś innym
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42115871]Wy tak serio? Ja osobiście bywam w tych terenach bardzo często bo mój Tż z okolic i zawsze się zastanawiam co tak przyciąga ludzi tutaj.
Ale kto co lubi, jak się ma coś na co dzień to staje się to nudne i się marzy o czymś innym [/QUOTE]dokładnie tak jest ja na przykład nie wiem, co tylu ludzi przyciąga ten Kazimierz, zwykłe miasteczko nad Wisłą, a co weeken masa Warszawiaków i nie tylko
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay za nadrobienie
i dziękuję!
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz, że polecasz te kajaki? Bo popatrz no, akurat mam możliwość pojechania do Zwierzyńca w piątek właśnie na kajaki bo nasi znajomi jadą i nam zaproponowali i tak myślimy ![]() Madziula, mówisz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

), ale czasami można się wstrzelić 

ważę niecałe 72kg, czyli 1kg od mojej stałej wagi 

uwieeelbiam! 

bo w sobotę jadę na urlop
siedzę i ziewam 

szaaacun 
a dzisiaj na śniadanie wyszły mi idealne placki z serka wiejskiego, normalnie jak pancakesy
Potem poćwiczę, ogarnę how I met your mother, skoszę trawę i tyle z moich dzisiejszych planów 
oj ja niedobra kusicielka
dawno Jej nie było