Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 09:05   #811
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
eee a mi wyskakuje, że za dużo ludzi i nie obejrzę chyba
No w niedzielę wieczorem jest masakra (ogólnie w weekendy ), ale czasami można się wstrzelić trzeba próbować kilka razy

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

8 rano, 29C
Jadę na zakupy, później sniadanko
A, i nie mam jednak bardzo dużej nadwyżki ważę niecałe 72kg, czyli 1kg od mojej stałej wagi

Miłego dnia
Czeeeść

U mnie podobnie
Ja piję kawusię, bo wreszcie mam czas rano przyjechali panowie z gazownictwa i wymieniali nam licznik później TŻ wrócił z dyżuru to żem Mu śniadanko zrobiłam no i jestem w końcu

Super Madzia, nie ma źle a będzie jeszcze lepiej
Miłego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:33   #812
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Hej...
Ja już w pracy.
Rano zjadłam owsianke z bananem. Teraz mam kubek szpitalnej zupy mlecznej i jogurt naturalny i pójdę po jakiś owoc. Potem szpinak z makaronem chyba zrobię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-05, 09:35   #813
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej...
Ja już w pracy.
Rano zjadłam owsianke z bananem. Teraz mam kubek szpitalnej zupy mlecznej i jogurt naturalny i pójdę po jakiś owoc. Potem szpinak z makaronem chyba zrobię
Hej

Oj, jak ja dawno nie jadłam makaronu ze szpinakiem uwieeelbiam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-05, 10:01   #814
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dzień dobry Chudzinki
Rano chciałam pocytować ale coś się z wizażem podziało bo nie miałam nawet znaczka "odpowiedz" a co dopiero "cytuj"
Więc tak hurtowo brawa za weekendowe ćwiczenia
Napisałam notkę w prywatnym bo koleżanka pomogła mi rozszyfrować wyniki rezonansu...nie będę się tutaj też rozpisywać ale stanęło chyba w miejscu.
Wczoraj nie ćwiczyłam bo miałam gościa więc nie było czasu ale dziś za mną 45 minut na skakance (3500 skoków) i 30 minut na rowerku
Teraz pije kawkę i odpoczywam
Stary 2013-08-05, 10:02   #815
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować
Wczoraj pół dnia spędziłam nad wodą, wyleżałam się na słoneczku, zjadłam wielgachne lody waniliowe z bitą śmietanką i jakimiś wiśniami w alkoholu. I ogólnie jestem nie zadowolona, muszę się jakoś oczyścić dzisiaj
Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:04   #816
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję ok. 6km biegu!
Pod koniec myślałam, że wyzionę ducha ale mimo 29C na termometrze pierwszy raz mi się tak dobrze biegło

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość

to ja dzisiaj melduję:
Ewa Chodakowska – 40 min „killer”
Jillian Michaels – 40 min Killer Buns & Thighs - Level 1
razem: 80 min

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ja nie mogę... 4 dni mnie nie było a tu 14 stron do nadrabiania Dlaczego musiałyście się tak rozpisać akurat jak mnie nie było
tenmpo się zwiększyło
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
dorzucam killera jeszcze na dobry sen szybki prysznic i spać niedługo, bo trzeba rano wstawać

Szamię śniadanie. Ale jestem jakaś ''nienadająca się do życia'' Niby długo spałam, a jestem śpiąca. No nic, chyba w południe znów basen zaliczę
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:18   #817
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Wczoraj nie ćwiczyłam bo miałam gościa więc nie było czasu ale dziś za mną 45 minut na skakance (3500 skoków) i 30 minut na rowerku
Żyć bez ćwiczeń to Ty nie możesz

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować
Wczoraj pół dnia spędziłam nad wodą, wyleżałam się na słoneczku, zjadłam wielgachne lody waniliowe z bitą śmietanką i jakimiś wiśniami w alkoholu. I ogólnie jestem nie zadowolona, muszę się jakoś oczyścić dzisiaj
Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]

U mnie weekend też średnio dietetyczny ale przyszedł nowy tydzień i trzeba się ogarnąć bo w sobotę jadę na urlop
Brawo za ćwiczenia!

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Szamię śniadanie. Ale jestem jakaś ''nienadająca się do życia'' Niby długo spałam, a jestem śpiąca. No nic, chyba w południe znów basen zaliczę
Ja też nieprzytomna siedzę i ziewam a śniadania jeszcze nie jadłam
Stary 2013-08-05, 10:18   #818
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo
Lubię Mel i Tiffany, ale wolę dłuższe filmiki, które w dodatku zazwyczaj angażują całe ciało Dlatego teraz wybrałam BR, a tam w dodatku dużo pracują ręce, co kocham bardzobardzo
to chyba sprawdzę kiedyś BR, bo ręce to mam raczej słabe i wypadałoby je trochę rozruszać

Cytat:
o kuurcze, to poszalałaś brawo!

to ja melduję rolki

za rolki

Cytat:
Dzisiaj cudem powstrzymałam się od zjedzenia lodów To będzie ciężki odwyk
ja cudem powstrzymałam się od zjedzenia pycha tostów z zapiekanym serem na kolację zjadłam twarożek

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Przegięłaś jak Ty dałaś radę? szaaacun
hahha zrobiłam killera, potem 10-15min przerwy i Jillian AŻ TAK źle nie było choć dziś baardzo czuję łydki

Cytat:
dorzucam killera jeszcze na dobry sen szybki prysznic i spać niedługo, bo trzeba rano wstawać
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:20   #819
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Hej...
Ja już w pracy.
hej
dobrze, że zdrowo jesz

Cytat:
Dzień dobry Chudzinki
Rano chciałam pocytować ale coś się z wizażem podziało bo nie miałam nawet znaczka "odpowiedz" a co dopiero "cytuj"
Więc tak hurtowo brawa za weekendowe ćwiczenia
Napisałam notkę w prywatnym bo koleżanka pomogła mi rozszyfrować wyniki rezonansu...nie będę się tutaj też rozpisywać ale stanęło chyba w miejscu.
dzień dobry zaraz sprawdzę klub
za ćwiczenia

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować
Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]

no to teraz ładnie się trzymaj, a weekendowe szaleństwo szybko "zleci"
za hh i przysiady

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

dzień dobry wszystkim!

mam nadzieję, że wszystkie wyspane i gotowe na nowy tydzień aktywny tydzień, oczywiście

ja lecę wszamać śniadanko

udanego dnia i tygodnia!
Stary 2013-08-05, 10:28   #820
magda_lena40
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Dzień dobry

No w niedzielę wieczorem jest masakra (ogólnie w weekendy ), ale czasami można się wstrzelić trzeba próbować kilka razy

Czeeeść

U mnie podobnie
Ja piję kawusię, bo wreszcie mam czas rano przyjechali panowie z gazownictwa i wymieniali nam licznik później TŻ wrócił z dyżuru to żem Mu śniadanko zrobiłam no i jestem w końcu

Super Madzia, nie ma źle a będzie jeszcze lepiej
Miłego
Zdziwilam się, ze już 8, a Ciebie jeszcze nie ma
Co dobrego dzisiaj gotujesz?

Cytat:
Hej...
Ja już w pracy.

Makaron ze szpinakiem :silna:

Już po sniadanku: owsianka (mix płatków na wodzie z cynamonem i stevia) z owocami, wiejskim i masłem orzechowym (home edition )

Masło orzechowe zrobiłam, zupę cukiniowa na obiad idę gotować, a później opalanko

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:40   #821
shine_on
Rozeznanie

Cze!
Nagrzeszyłam w weekend, ale waga stoi w miejscu wczoraj się najadłam bobu zaraz postaram się Was nadrobić, bo w weekend nie miałam czasu zajrzeć a dzisiaj na śniadanie wyszły mi idealne placki z serka wiejskiego, normalnie jak pancakesy

Cytat:
No weeeeeeeeeeeeeź
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:48   #822
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zdziwilam się, ze już 8, a Ciebie jeszcze nie ma
Co dobrego dzisiaj gotujesz?
No widzisz musiałam nadzorować pracowników
A nic dobrego w sobotę jedziemy na urlop więc jest czyszczenie lodówki i zamrażarki z zapasów czyli dzisiaj wersja odmrażana: gołąbki
A zupki z cukinii to chyba jeszcze nie jadłam robisz krem czy taka zwykłą?
Stary 2013-08-05, 11:09   #823
shine_on
Rozeznanie

Ale żeśta naćwiczyły, a ja nic no ale od dzisiaj postanawiam, że ćwiczę więcej
Stary 2013-08-05, 11:12   #824
natalkaa7522
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Hej. U mnie sobota i niedziela nie udane pod względem diety. Za dużo słodkiego wpadło i alko, no i też nie jadłam o stałych porach. Przynajmniej w tygodniu mogę się jakoś pilnować [/QUOTE]

Cytat:
Hej

Oj, jak ja dawno nie jadłam makaronu ze szpinakiem uwieeelbiam!
A ja owsianki

Cytat:
dzień dobry wszystkim!

mam nadzieję, że wszystkie wyspane i gotowe na nowy tydzień aktywny tydzień, oczywiście

ja lecę wszamać śniadanko

udanego dnia i tygodnia!
Ja zaczynam 2 tydzień z Shaunem :

Ja zaraz idę robić jakieś śniadanko, może omlet? Potem poćwiczę, ogarnę how I met your mother, skoszę trawę i tyle z moich dzisiejszych planów Poza tym teraz włączyłam sobie składankę Pussycat Dolls, bo to zespół na którym się wychowałam i dziwię się że jestem jaka jestem, skoro dla mnie przykładem jak miałam 13 lat była Nicole i jej sztuczne piersi
Stary 2013-08-05, 11:27   #825
magda_lena40
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość
Cze!
Nagrzeszyłam w weekend, ale waga stoi w miejscu wczoraj się najadłam bobu zaraz postaram się Was nadrobić, bo w weekend nie miałam czasu zajrzeć a dzisiaj na śniadanie wyszły mi idealne placki z serka wiejskiego, normalnie jak pancakesy
Jak robisz te placki?

Cytat:
No widzisz musiałam nadzorować pracowników
A nic dobrego w sobotę jedziemy na urlop więc jest czyszczenie lodówki i zamrażarki z zapasów czyli dzisiaj wersja odmrażana: gołąbki
A zupki z cukinii to chyba jeszcze nie jadłam robisz krem czy taka zwykłą?
Aaa, i Cię tu nie będzie?! dobrze pamiętam, ze w góry jedziesz?
Golabki
Też nie jadłam, pierwszy raz taką robię krem, przepis z Kwestii Smaku

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-05, 11:34   #826
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
heeeeeej, witaj!
fajnie, że duuuuuużo chodziliście
teraz na spokojnie powrót do ćwiczeń i dietkowania
No wiadomo teraz trzeba wracać na dobre tory. Ale narazie tylko dietkowo, bo moje stopy nie wytrzymałyby ćwiczeń. One muszą jeszcze kilka dni odpocząć i wrócę także do ćwiczeń.

Cytat:
to ja melduję rolki

Cytat:
Dzisiaj cudem powstrzymałam się od zjedzenia lodów To będzie ciężki odwyk

Cytat:
dorzucam killera jeszcze na dobry sen

Cytat:
dziś za mną 45 minut na skakance (3500 skoków) i 30 minut na rowerku

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42110421]Wczoraj pod wieczór zrobiłam 40 min hula hop i 50 przysiadów (chociaż tyle dobrego )[/QUOTE]

Cytat:
ja cudem powstrzymałam się od zjedzenia pycha tostów z zapiekanym serem na kolację zjadłam twarożek

hahha zrobiłam killera, potem 10-15min przerwy i Jillian AŻ TAK źle nie było choć dziś baardzo czuję łydki

Cytat:
gołąbki Chyba będę musiała sobie spróbować zrobić, bo mi ochotę ciągle robisz.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:53   #827
shine_on
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Jak robisz te placki?
1 porcja (3 spore placki):
pół serka wiejskiego (ja miałam biedronkowy lekki)
jajko
2 łyżki mąki
odrobinka proszku do pieczenia i soli
to wszystko blendujemy ja wkroiłam jeszcze pół banana, i smażyłam placuszki pod przykryciem na posmarowanej oliwą patelni wcześniej nie miałam blendera i to wszystko mieszałam, ale bez porównania można też oczywiście zrobić z całego serka, wtedy trzeba dać więcej mąki, ale to sporo tego wychodzi jutro zrobię "zdrowsze", z mąki pełnoziarnistej i z otrębami aa no i tak same, to chyba będą średnie, więc jak bez banana, to polecam posmarować dżemikiem czy jakimś jogurtem smakowym

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Wczoraj mi w ogóle TŻ zrobił jajecznicę z kurkami na śniadanie ale kurki z biedronki, a w lipcu kupiliśmy przy drodze takie świeże, to bez porównania... biedronkowe trąciły grzybem no i wczoraj dietkowo się nawet trzymałam, a w sobotę? Byliśmy na grillu, to też było ok, zjadłam 2 takie malutkie białe kiełbaski, pół zwykłej białej i banana z grilla (grill tak na dziko robiliśmy więc trzeba było kupować gotowce...), wróciliśmy do domu i co? kupiliśmy te nieszczęsne cukierki milk&nuts ale się zawiodłam wielce, bo smakują jak białe Michałki, nie były warte grzechu, a i tak zeżarłam pół paczki tzn lubię białe michałki, ale się spodziewałam nowego smaku
Stary 2013-08-05, 12:02   #828
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
No weeeeeeeeeeeeeź
W wielkim skrócie wyszło zapalenie w miejscu niezwiązanym z moimi dolegliwościami a tam gdzie "coś" miało wyjść nic nie wyszło...więc 4 lekarzy było w błędzie i w zasadzie nic nie wiadomo, trzeba szukać dalej...
Cytat:
czyli dzisiaj wersja odmrażana: gołąbki
Ale bym zjadła gołąbki
Stary 2013-08-05, 12:08   #829
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cze!
Za grzechy ale dobrze, że waga nie wzrosła
Pycha śniadanko miałaś

Cytat:
Aaa, i Cię tu nie będzie?! dobrze pamiętam, ze w góry jedziesz?
Golabki
Też nie jadłam, pierwszy raz taką robię krem, przepis z Kwestii Smaku
No raczej nie... chociaż ponoć jest dostęp do internetu tylko nie wiem czy będziemy brali lapka TŻ chyba we mnie zwątpi jak wyjadę z tym pomysłem
Daj znać jak wyszła jak dobra to tyż zrobię

Cytat:
gołąbki Chyba będę musiała sobie spróbować zrobić, bo mi ochotę ciągle robisz.
oj ja niedobra kusicielka
Stary 2013-08-05, 12:44   #830
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja zaczynam 2 tydzień z Shaunem :

Ja zaraz idę robić jakieś śniadanko, może omlet? Potem poćwiczę, ogarnę how I met your mother, skoszę trawę i tyle z moich dzisiejszych planów Poza tym teraz włączyłam sobie składankę Pussycat Dolls, bo to zespół na którym się wychowałam i dziwię się że jestem jaka jestem, skoro dla mnie przykładem jak miałam 13 lat była Nicole i jej sztuczne piersi
ooo, no to słyszałam, że z Shaunem jest ciężko

też słuchałam PD

Cytat:
No wiadomo teraz trzeba wracać na dobre tory. Ale narazie tylko dietkowo, bo moje stopy nie wytrzymałyby ćwiczeń. One muszą jeszcze kilka dni odpocząć i wrócę także do ćwiczeń.
aaa no tak
no to póki co za dietkowanie

Cytat:
jajko
2 łyżki mąki
to wszystko blendujemy ja wkroiłam jeszcze pół banana, i smażyłam placuszki pod przykryciem na posmarowanej oliwą patelni wcześniej nie miałam blendera i to wszystko mieszałam, ale bez porównania można też oczywiście zrobić z całego serka, wtedy trzeba dać więcej mąki, ale to sporo tego wychodzi jutro zrobię "zdrowsze", z mąki pełnoziarnistej i z otrębami aa no i tak same, to chyba będą średnie, więc jak bez banana, to polecam posmarować dżemikiem czy jakimś jogurtem smakowym
muszę zrobić!!

Cytat:

Ale bym zjadła gołąbki
teraz to i ja mam smaka!
wszystkie o gołąbkach piszecie, że idę pomęczyć mamę, żeby zrobiła
Stary 2013-08-05, 12:49   #831
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, no to słyszałam, że z Shaunem jest ciężko

też słuchałam PD
Z Shaunem nigdy nie ma łatwo

Faaajne było
Stary 2013-08-05, 12:55   #832
heroine86
Zakorzenienie

A ja żłopię se kolejną kawę bo jak mucha dzisiaj jestem zaraz TŻ-towi obiad będę szykować
Stary 2013-08-05, 13:37   #833
Elsay
Zakorzenienie

Nadrobiłam to 14 stron. Trochę mi to zajęło, ale udało się. (Tylko mi wszystkie emotki w cytowanych postać poznikały, no ale trudno. ) Za wszystkie ćwiczenia a widziałam tego tam dużo.

Cytat:
Napisane przez kisiej25
Troszkę się zawiodłam na sobie.
Lipiec to tylko ok. 1300 minut ćwiczeń.
W porównaniu z poprzednimi miesiącami, to tak cienko troszkę...
Ale cóż.
W sierpniu się poprawię
jak dla mnie to i tak dużo ćwiczeń.
Cytat:
Napisane przez katiennn
naoglądałam się filmików z dobrym żarełkiem i teraz mam ochotę na słodycze http://www.youtube.com/watch?v=5xC16Hbbz7U
Weeeź nie rób smaka.

Cytat:
Napisane przez kisiej25
Ale się boję, bo wypiłam chyba z 6 Litrów płynów (woda, herbata) + po 23 zjadłam tę galaretkę. W sumie to sama woda i herbata, ale jednak...

O to nieźle. Ja w górach nawet tyle nie wypiłam A piłam bardzo dużo.
No ale każdy potrzebuje inną ilość. Tylko uważaj bo za duża ilość wody na raz może doprowadzić nawet do śmierci.

Cytat:
Napisane przez dzovana
Jako, że w lipcu bylo tylko 500 min ćwiczen (wstyd, pierwszy taki żałosny miesiąc) to wyzwanie na sierpien : 1500 min ćwiczeń Wiem, że dam radę. Właśnie zrobiłam całe Turbo Ewki
a w południe mykam na basen

za postanowienie i za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez katiennn
i od razu się pochwalę
bo szklana małpa była dla mnie dzisiaj łaskawa. jednak opłacało się nie ważyć 3 tygodnie

zleciało to 2 kg po-southbeach'owej nadwyżki i dodatkowo jeszcze 0,8 kg

12 lipca ---> 68,9 kg
1 sierpnia ---> 66,1 kg

gratulacje

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
A co do wycieczki było rewelacyjnie, zwiedziliśmy jaskinie, był rafting i poszliśmy do lasu bambusowego Ale hotel chyba nic nie pobije, miałam pokój na 46 piętrze a śniadanko jadłam na 60, widoki nieziemskie
Ja nie mogę, chyba bym zeszła na zawał jakbym miała tak wysoko mieszkać. Taki mój lęk wysokości.
Cześć ChocoMonster. natalkaa7522 witam spowrotem, tylko tym Razem nie uciekaj
Cytat:
Napisane przez Shine_on
Melduję wagę 62,8kg

Cytat:
Napisane przez blaszok
znalazłam ten tekst na tumblr'u po angielsku, ale nie jest trudny warto przeczytać i wziąć sobie do serca ja go chyba sobie wydrukuję i dam w widoczne miejsce

"I KNOW WHAT IT’S LIKE

You’re working your ass off. You’re running and working out every morning. You’re eating well. You’re eating enough but not too much. You’re busting your ass in every single workout, pushing to your threshold, pouring sweat, but you’re not seeing any results.

Maybe it hasn’t been long enough. Or maybe, just maybe, you’re staring at your abs and not paying attention to your perfectly defined thighs, your beastly biceps, or your seriously sexy back.

One day you’re going to be putting your hair up and notice your biceps bulge in the mirror. You’ll turn around to check out your gnarly sunburn and watch the flex of your triceps and traps. You’ll see a picture of yourself reaching for something and be blown away by the definition in your legs and the cut of your thighs.

You’re working for it and it’s working. Sometimes your body is changing more rapidly than you can shed fat. It’s going to come up and smack you out of nowhere. You’re going to laugh at yourself when you attempt decline pushups with your feet on a bench, then bang out 40 of them without breaking a sweat.

It’s happening even if you can’t see it. Your body is evolving and changing. Give it the respect it deserves. Give it a chance to become visible. You worked for it. Don’t throw that away. You DESERVE to see it."

Świetny ten tekst.

Cytat:
Napisane przez mindless
Ja się zgłaszam niepijąca! Nie lubię. Okazyjnie się napiję kilka razy w roku w małych ilościach.

Ja też niepijąca. Ale ja w sumie nigdy nie piłam. Może raz jak ktoś mi wcisnął na urodzinach szampana to zamoczyłam w tym usta i tak to tyle. Nie mam zamiaru się rozpijać. Nie mówię, że nigdy się nic nie napiję, ale teraz to nawet nie mam ochoty zaczynać tymbardziej że to nie sprzyja odchudzaniu. Trzeba trzymać fason, w końcu ja jeszcze niepełnoletnia

Cytat:
Napisane przez StupidAlice
Burza była Wdrapałam się na wagę, żeby potwierdzić wczorajszy "wynik" i jest kolejny spadek, mam 60,2 kg

Cytat:
Napisane przez blaszok
była sukienka kombinezon poczeka na mniejsze temperatury
hmm, jakoś wolę je zakrywać... mam dużo blizn po uczuleniu (nie wiem nawet na co, ale już go nie mam), tylko właśnie blizny zostały... staram się ich jakoś pozbyć, więc zobaczymy.. może zblednę w końcu dlatego wolę wiosnę/jesień, kiedy mogę zakładać spodnie długie, albo rajstopy

Mam tak samo. Tyle, że ja nie mam blizn tylko takie białe kropki na nogach (podobno coś z krążeniem krwi, ale moja lekarka stwierdziła, że się ich nie da pozbyć ) A, że jeszcze mam grube uda to tym bardziej nie mogę się przemóc i się kiszę w długich spodniach latem.

Anulciak spóźnione 100lat. Zdrowia, szczęścia i sukcesów w odchudzaniu.

Cytat:
Napisane przez katienn
chyba jeszcze nie pisałam o nowych postanowieniach na sierpień a więc:

1) oczywiście zdrowe jedzonko

2) ruch - w sierpniu stawiam na ćwiczenia poza domem - rower, rolki wyhaczyłam fajną trasę niedaleko mnie pewnie basen wpadnie, więc postaram się jak najwięcej na powietrzu
a jak pogoda nie dopisze, albo jakieś inne okoliczności to będę meldować ćwiczenia w domu - Mel B., Tiffany, Ewa itp.

3) mam też wagowy cel, ale nie wiem czy waga aż taka łaskawa będzie, w każdym razie jest to 64 kg

4) że bez wagi żyje się lepiej to chciałabym kontrolnie się zważyć w połowie sierpnia, a potem już 1 września
Cytat:
Napisane przez katienn

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:37   #834
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

Gdzie jest Kasia? dawno Jej nie było

Cytat:

Gdzie jest Kasia?
cześć Dziewczyny!
Nie zapomniałam o Was, ale miło,że i Wy o mnie pamiętacie Kochane

Ja w czwartek wieczorem po południu dowiedziałam się,że muszę jechać w piątek do Lublina0szybko brałam wolne w pracy i wio do LU. Cały dzień zeszło, a po południu pojechałam do przyjaciółki. W sobotę razem z nią i jeszcze jedną koleżanką i kolegą pojechaliśmy do Zwierzyńca na kajaki,superowo było-później wstawię zdjęcia Do domu przyjechałam dopiero w niedzielę na południe poszłam do Kościoła, później rodzinny obiad,wieczorem do kuzynki. I tak zleciało
teraz w racy nadrobiłam 12 stron-przynajmniej miałam co robić w pracy
dla Ani sto lat-spóźnione,ale szczere-Kochana więcej wiary w siebie i uśmiechu na co dzień
i witam z powrotem Natalkę
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 14:45   #835
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!

Ja w czwartek wieczorem po południu dowiedziałam się,że muszę jechać w piątek do Lublina0szybko brałam wolne w pracy i wio do LU. Cały dzień zeszło, a po południu pojechałam do przyjaciółki. W sobotę razem z nią i jeszcze jedną koleżanką i kolegą pojechaliśmy do Zwierzyńca na kajaki,superowo było-później wstawię zdjęcia Do domu przyjechałam dopiero w niedzielę na południe poszłam do Kościoła, później rodzinny obiad,wieczorem do kuzynki. I tak zleciało
teraz w racy nadrobiłam 12 stron-przynajmniej miałam co robić w pracy
dla Ani sto lat-spóźnione,ale szczere-Kochana więcej wiary w siebie i uśmiechu na co dzień
i witam z powrotem Natalkę
czeeeeeść jak cenowo te kajaki wychodzą? ja też z lubelskiego, a w tamtych rejonach byłam raz, jak miałam jakieś 8 lat, aż wsty sie przyznać, a korci mnie wycieczka na Roztocze

ja już po malinach i obiedzie teraz włączę sobie drugą część filmu, relax
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:00   #836
magda_lena40
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
jajko
2 łyżki mąki

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Wczoraj mi w ogóle TŻ zrobił jajecznicę z kurkami na śniadanie ale kurki z biedronki, a w lipcu kupiliśmy przy drodze takie świeże, to bez porównania... biedronkowe trąciły grzybem no i wczoraj dietkowo się nawet trzymałam, a w sobotę? Byliśmy na grillu, to też było ok, zjadłam 2 takie malutkie białe kiełbaski, pół zwykłej białej i banana z grilla (grill tak na dziko robiliśmy więc trzeba było kupować gotowce...), wróciliśmy do domu i co? kupiliśmy te nieszczęsne cukierki milk&nuts ale się zawiodłam wielce, bo smakują jak białe Michałki, nie były warte grzechu, a i tak zeżarłam pół paczki tzn lubię białe michałki, ale się spodziewałam nowego smaku
Dziękuje

Heroinka,
Rób tę zupę! Genialna! :silna:
Kocham wszystkie kremy, ale ten od dzisiaj jest numerem jeden Pyszny, kremowy, delikatny, ochachoch :silna:

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-05, 15:03   #837
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
W sobotę razem z nią i jeszcze jedną koleżanką i kolegą pojechaliśmy do Zwierzyńca na kajaki,superowo było-później wstawię zdjęcia
Cytat:
korci mnie wycieczka na Roztocze
Wy tak serio? Ja osobiście bywam w tych terenach bardzo często bo mój Tż z okolic i zawsze się zastanawiam co tak przyciąga ludzi tutaj.
Ale kto co lubi, jak się ma coś na co dzień to staje się to nudne i się marzy o czymś innym
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:10   #838
agulaaaa
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42115871]Wy tak serio? Ja osobiście bywam w tych terenach bardzo często bo mój Tż z okolic i zawsze się zastanawiam co tak przyciąga ludzi tutaj.
Ale kto co lubi, jak się ma coś na co dzień to staje się to nudne i się marzy o czymś innym [/QUOTE]

dokładnie tak jest ja na przykład nie wiem, co tylu ludzi przyciąga ten Kazimierz, zwykłe miasteczko nad Wisłą, a co weeken masa Warszawiaków i nie tylko
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:26   #839
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Elsay za nadrobienie i dziękuję!

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 15:27   #840
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Dziewczyny!

Kasia!!! super, że już jesteś

Mówisz, że polecasz te kajaki? Bo popatrz no, akurat mam możliwość pojechania do Zwierzyńca w piątek właśnie na kajaki bo nasi znajomi jadą i nam zaproponowali i tak myślimy

Madziula, mówisz? zapodaj tu szybko przepisa!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości