|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Co do pieluszek to polecam huggies swimmers
|
|
#2972 | |||||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
ale ciiiCytat:
Cytat:
a gdzie byliście na basenie?Cytat:
![]() Też trzymam za stópcie ![]() Cytat:
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-08-05 o 23:58 |
|||||
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Czesc!
bokeh to Ci tz niespodzianke zrobil. Chyba milo dzien spedziliscie razem. pstryczku real!! lenova Yae wlosy rosna niesamowicie szybko, miesiac temu podcinalam, a teraz znow zrobil sie maly kudlacz. hje noc przespana? Wiecie w ogole, jaka jest definicja przespanej nocy? Spanie bez pobudek co najmniej 5h. fewciu szybkiej poprawy humoru! marsi z checia wpadlabym do Ciebie na kolacje ;-) debrah pieknie sobie poradzilas!! ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- ... to chyba tyle z nadrabiania. Cos z pamiecia nie najlepiej... Tz mial dyzur, to wczoraj po uspieniu Yae i prostej kolacji juz spalam. Tym sposobem pobudka o 4.30 nie byla taka straszna. Dziewczyny chcace schudnac - zapraszam do mnie; tutejsza czika nawet z sadelkiem daje sobie rade. Wlasnie spacerujemy sobie wsrod pol i pachnie szczypiorkiem. Oddam pol krolestwa i reke ksiezniczki za wiejski twarog ze szczypiorkiem. Marzy mi sie rowniez koperek... Przed chwila przejechala obok mnie terrorystka na rowerze: nie dosc, ze w kapeluszu z rondem rzucajacym cien nawet na dekolt, to rowniez pod parasolka przeciwsloneczna. To jeszcze nie koniec: miala rekawiczki po lokcie, wielkie okulary i jakas szmate zakrywajaca twarz. Suma sumarum - skrawek ciala nie wystawal na swiatlo sloneczne. Wszystko w kolorze glebokiej czerni, przeciez chyba na miekko ugotowana byla. Podziwiam, ile sa w stanie poswiecic, by sie nie opalic. Dzis jedziemy sie szczepic. Nie zgadniecie przeciwko czemu... Gruzlicy. ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Juz wiem, co chcialam powiedziec... Czika czika, ale u mnie w ogole niemowlaki nie wychodza na spacery. Albo inaczej, to pewnie ja jestem brana za wyrodna matke, bo zabieram Yae na dwa spacery dziennie - krotko po wschodzie slonca i przed zachodem... |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Black... Niekoniecznie to co mówi pediatra jest zawsze ok (na moim przykładzie) ..
A co do spania..Antonio od 2 dni po przełożeniu do swojego łóżeczka jak już śpi...zaczyna się kręcić..i jęczy...rozkopuje.biorę go do siebie..nie przykrywam poki nie usnie i u jest ok...myślę że to stanowczo upały... Hopeo ale co do zmiany mleka...po wyjściu ze szpitala jak Antonio był jeszcze mini....od razu dostał nan (a przecież w szpitalu dokarmiali hippem)...potem jak znow zmieniliśmy na hippa...to też z jednego karmienia na drugie...więc teraz...po co miałam przedłużać? lecę kimać dalej...
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-06 o 05:03 |
|
|
|
#2975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, moj dziec zarzadzil juz pobudke. O matulu. 6 godzina. Kto dolacza do naszego grona, bo narazie to moge zaspiewac jaki tu spokoj na na na na
![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ---------- Cytat:
Ciekawe jakiej narodowosci byla ta babka, takie to dopiero maja saune. Tak jak zakonnice w niektorych zakonach tez nie moga habitu zdjac, dupsko usmazone jak nic. Powodzenia na szczepieniu i po ![]() Wysłane z mojego PMP5870C za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem nic się nie stało jak Net di dała flaszkę od razu. przecież hipp na 99% im szkodzi, to po co przedłużać. Tzn ja bym też tak zrobiła, ale ja się nie znam
U nas jak zwykle pobudka o 7. Ola w nocy się kręciła, ze hej. Ale śmiać mi się chciało jak tak bystro z jednego boku na drugi aż w końcu wylądowała w moich nogach. jak już się przekreciła na brzuch to dopiero było ok ![]() Teraz jeszcze nic nie zjadła, nie chce i koniec. Neti pisz na bieżąco jak tam Antonio bez syropu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczepieniu byli mniej wiecej rowiesnicy Yae. Wszystkie dzieci blade, chyba rzeczywiscie na spacery nie wychodza. Dzieki. Juz jestesmy po. Splakala sie bardzo, ale tez metoda szczepienia nietypowa. Nie wiem, jak Wasze dzieci byly szczepione, tradycyjnie strzykawka? Jesli bedziecie zainteresowane, to wstawie filmik. |
|
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo za zabek!! Cytat:
;-) Zdjęcie prosimy! Meneq a dlaczego w jp nie chcą sie opalic??? Noc bardzo średnia, zdecydowanie z tych gorszych, durne upały. Czy u waszych dzieci po zmianie mleka na 2 zrobiły sie inne kupy?,znoowu ma sluzowate, takie jak wtedy jak była na samym mleku moim a teraz je już obiadki i soczki, chyba ze od soków?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
raz tu jest mówione, że zmieniamy stopniowo nie hop siup, raz że od razu ....
![]() mnie od rana szlag trafia - Dawid rozdarty spać chce a nie chce jak zwykle świętuje swoją tygodniówkę ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- elllmi gratuluję zęboolka u nas dalej nic |
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
laskawca pospal dzis do 7 dzia! Cytat:
dziekuje za wyjasnienie Cytat:
Cytat:
-------- zapomnialam wczoraj wam napisac ze zapisalam mlodego na jutro na reh, prywatnie of kors. juz slysze te jeki i placze ![]() wczoraj bylismy w kejefsi a tu prosze, ja kp a kubeleczek i kola byly ![]() mlody malo mi frytasow z rak nie wyrwal, musialam jesc poza jego wzrokiem ![]() nadrabiam dalej... |
|||
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zapomne jak moj tz latem sam smarowal mnie filtrami i nosil parasolke nade mna, zebym tylko zachowala swoj naturalny odcien. Dochodzi do tego tez dbanie o opoznienie starzenia skory. |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
ellmi ja albo za stópki albo tak jakby pod pupką trzymam a jak zasypia to głaskam po główce
czasem też po pleckach głaskam meneq łoooo masakra, takiej to musi być gorąco ![]() kciuki za szczepienie ![]() u nas pobudki o północy, 2, 4 i 6 a o 7:15 wstał na dobre. Do tego ponad godzinę go wczoraj usypiałam, tak strasznie płakusiał już widzę, jak pojedziemy do t., zaraz będą teksty czemu on tak płacze i czemu tak się budzi :/---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- a tak w ogóle to ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Koło poludnia dam troszkę jablka z brzoskwinia, które wczoraj próbowaliśmy...mam nadzieję że kupa będzie, wczoraj była ale to pewnie zasługa jeszcze syropu. Trzymajcie kciuki. lece karmić głodomora...si ju ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze spokojnie mozesz marzenia spelniac ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytanko mam - Ma któraś z Was trzecią część Greya? Nie mogę znaleźć na necie w całości
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze i moja mi kiedys taka niespodzianke sprawi![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42123347]A widzisz, ja też tak robię: rano pierś (6-7), ok. 9 kaszka, ok. 12 obiadek, potem owocki - no ale ona nawet mleka mm nie chce, chociaż MOZE ruszy coś z dzisiejszą butelką? [/QUOTE]Szaja a musi byc jeszcze mm w tych godzinkach, w ktorych jestes w pracy? Kaszka, obiadek, deserek to za malo na 8h? Tez musze mała przygotowywac, ale jak pomysle, ze to juz, to mi sie juz płakac chce ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- dzien dobry |
|||||
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
u nas dzis pobudka o 5,30, w nocy dwa jedzonka, zupełnie odmieniony bobas dzis bo wreszcie sie wykluł drugi zębal wczoraj już mnie po południu nie było, bo mały był nie do ogarniecia, non stop na rękach aż w koncu zaczeło mi sie w głowie kręcic, odkladam go do bujaka a tu krew z nosa mi leci, prawie na niego bym sie przewróciła ale na szczescie złapałam sie stołu. wystraszyłam sie, nie powiem, że nie, wieczorem na łozku byłam jak tylko mały usnął. czika, nerwy, noszenie bobasa robią swoje... swietną zabawke mu wczoraj zorganizowałam- butelka 5litrowa z resztką wody- mozna sie było w nią tłuc, szelesciła naklejka, uchwyt do noszenia sie ruszał- w spokoju zjadłam obiad a mały po zabawie z nią byl tak spocony,. że nadawał sie tylko do przebrania ![]() FEWCIU- jaka tam ja piękna, może ładna i tyle, ale dziękuje DEBRAH- ja Cie podziwiam, ze sama tak dajesz radę ze wszystkim ![]() ELLLMI- buziale dla zębolkowego Filipka PSTRYNIU- litosci, nie wyskakuj mi tu z kubełkiem bo bedzie ![]() BOKEH- słodzizna z Haniulki ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- http://demotywatory.pl/4183480/Czasem-do-dobrej-zabawy |
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..do kiedy dzieciaczkom może się ulewać?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj pączka wsunęłam pierwszy raz ale Julek awanturę zrobił bo tez chciał aż z dziadkiem do drugiego pokoju wyszedł niedługo nic nie bede mogła zjeśc sama Daj znac jak po reha , my byliśmy wczoraj pierwszy raz w tym nowym ośrodku i super ale wrzaski były
|
|
#2993 |
|
Konto usunięte
|
Hope, bo zmiana powolna musi być (przynajmniej tak mi pediatra - moja sensowna - i gastrolożka mowiły) przy przechodzeniu z pepti czy nutra na normalne, bo obserwuje się dziecko skazowe. Odwrotnie też czasem, czy z pepti na nutra czy ze zwykłego mm na któeś z nich - bo w smaku to paskudne i dziecko musi się przyzwyczaić.
|
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia, uwazaj na siebie
Bokeh,mnie się wydaje, ze kupki mogą być inne, bo mleko 2 jest chyba tłustsze? Z reszta jak dziecko je stale pokarmy to to nigdy nic niewiadomo Cała, wczoraj dosyć szybko zamknęłam kurnik, Radlera wypiłam i mnie zmogło Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
ja przechodziłam teraz z pepti na nutra i podziwiam swojego syna. myślałam że od pepti nic gorszego nie ma
|
|
|
|
#2996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja myślę,że gdyby WSZYSTKIE nas z wątku połączyć to byśmy były ideałem ![]() Cytat:
parę lat temu wracałam po całej przetańczonej nocce z moimi przyjaciółmi i TZ, bolały mnie strasznie nogi, TZ przyjaciel ( ma malą nogę i wogóle jest niewysoki) ściągnąl swoje superwygodne buty airmax czy coś takiego, dał mi je a sam założył moje 12 cm czerwone szpile nigdy tego nie zapomne, za każdym razem jak się widzimy to się z tego smiejemy widok, wielkiej umięśnionej męskiej łydy w czerwonych szpilkach- bezcenne ![]() Cytat:
wolę huggiesy, niestety nie zawsze mam gdzie kupić brawo za zęba |
|||||
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, wyobraziłam to sobie -
|
|
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
Meneq ja poproszę filmik ze szczepienia!
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

a gdzie byliście na basenie?

już widzę, jak pojedziemy do t., zaraz będą teksty czemu on tak płacze i czemu tak się budzi :/