Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-06, 10:59   #2101
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zamówiłam wózek i fotelik
wow gratulacje

Poli Ty to jak moja koleżanka możesz rodzić teraz w każdej chwili ale Ci fajnie ona 22 dni przed tp urodziła wczoraj, tak nagle, pozamykana była całkowicie, twarda szyjka długa itd
więc męża w obroty, sperma zdziała może swoje
Stary 2013-08-06, 10:59   #2102
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
u mnie na podsumowaniu w liście wyprawkowej pokazuje mi 3tyś z groszami a jeszcze trochę trzeba kupić, z grubszych to fotelik i zestaw do łóżeczka i poduszka do karmienia i kosmetyki wszystkie także też jeszcze się uzbiera
ja mam dokładnie 4380,70zł i wyprawka gotowa
we wrześniu jeszcze kupię karuzelkę tylko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:01   #2103
t_89
Zakorzenienie

Moze zadam glupie pytanie EKHM ale czym sie wyparza buteliki i smoczki gorca woda czy trzeba kupic specjalny sterylizator.???????????? ???
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:01   #2104
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez madziaW22 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, kolejna zaginiona mamusia postanawia sie znów przyłączyć u mnie bardzo duzo sie ostatnio działo,dlatego na tak dlugo zniknelam z wątku. na poczatku czerwca wyladowalam w szpitalu dlatego, ze jeden z moich blizniakow byl duzo mniejszy od drugiego. od razu mialam zapowiedziane, ze zostane tam az do porodu. i tak sie stalo... 30 czerwca mialam zrobiona nagla cesarke, bo u jedneko dziecka zaczelo zanikac tetno. wszystko bardzo szybko sie rozegralo, sama nie wiedzialam co sie dzieje, nikt z najblizszych nie wiedzial, ze rodze, po prostu po wszystkim obudzilam sie sama na sali pooperacyjnej. nie wspominam milo, tego, co sie dzialo, ale najwazniejsze jest to, ze ZOSTAŁAM MAMĄ dwóch przecudownych chlopców!!! moi synkowie to Adrian, który urodził się z wagą 1400 gram i Sebastian z waga 650 gram. chlopcy leza jeszcze w szpitalu, ja ciagle latam do nich z mlekiem, byly lepsze i gorsze dni, ale wszystko wskazuje, ze juz niedlugo Adrianka wezmiemy do domku i bedziemy cierpliwie czekac, az Sebus do nas dolaczy. mimo, ze nie mam jeszcze synkow w domu, moge powiedziec ze bycie mama, to najwspanialsza rzecz na swiecie, duzo łez to kosztuje, ale ile radosci z machnięcia malutką rączką, otworzenia oczka, czy nieswiadomego jeszcze usmiechu zyczę Wam wszystkim powodzenia, będę zaglądać do Was podczas moich seansów z laktatorem, a Was proszę o tzrymanie za nas kciuków pozdrawiam
WOW.

Gratuluję i trzymam kciuki za maluszki
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:01   #2105
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Witam się z Olafem w 9 miesiącu
Stary 2013-08-06, 11:01   #2106
LaLoca
Zakorzenienie

Gdzie ten kurier ja chcę już wyjść z domu! ja też się nie stresuję kontrolą z ZUSu liczę naiwnie, że mnie ominie a nie mam nakazu leżenia, więc jakoś się wytłumaczę.

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
LaLoca, fajne łóżeczko i pościel Wiesz co, jakiś czas temu w Ikei były takie wkłady do szuflad zapinane od góry - no jakby taka druga szuflada z zamkiem, może by były na wymiar waszych - wtedy mniej by się kurzyło.
Gratuluję ósemki
Dzięki
Ikea jest genialna! Szkoda, że ja mam najbliższą w Krakowie, a więc daleko. Może jak pojadę po odbiór dyplomu to zaglądnę, bo wkurzające są te latające kocury w szufladzie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Oj mam ogromną nadzieje ze sie zaczynaTylko niech sie to troszeczke szybciej rozkreca bo ja juz niecierpliwa
Masz pancerną szyjkę? w szpitalu leżałam z takimi dwiema dziewczynami, które były bardzo aktywne do końca ciąży i dupa z tego. Przenosiły i jak przyszły na wywoływanie to też ciężko było je pobudzić :/ Żadne metody naturalne nie podziałały. Taka uroda. Oby Ciebie to nie dotyczyło!
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:02   #2107
kaska87
Zakorzenienie

mura total black+fotelik maxi cosi cabriofix też total black- mam nadzieje, że czarny ma szansę by posłużyć jeszcze drugiemu bobo

Stary 2013-08-06, 11:02   #2108
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:03   #2109
83monia
Zakorzenienie

zmieniajc temat

kinga odkurza odkurzaczem. komentarz arura "kinga, jests jak prawdziwa kobieta"

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:03   #2110
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Moze zadam glupie pytanie EKHM ale czym sie wyparza buteliki i smoczki gorca woda czy trzeba kupic specjalny sterylizator.???????????? ???
Obojętne.Na początku lepszy sterylizator, ale nie jest konieczny.
Stary 2013-08-06, 11:03   #2111
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
we wrzątku sterylizator tez zdaje egzamin, ale dla mnie to rzecz zbędna
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:04   #2112
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Zaskoczę Was- i ja się wkurzyłam na małża. Łajza obiecała, że umyje podłogę. Nie napisze ile czasu mi obiecuje ale mi już zaczyna to przeszkadzać. Jeszcze jest kilka innych rzeczy (w tym mycie okien).
Pokłóciłam się z nim, że do rodziców jeździ pomagać, a potem jest zmęczony cały tydzień i nie ma siły nawet poodkurzać. Ja tam jutro znajdę jednak siłę, żeby to zrobić i jeszcze zadzwonię do teściów i zapowiem, że nie będzie do nich jeździł jak to tak ma wyglądać.
Leń śmierdzący. Obraza majestatu i foch...
kochana, a czy Tobie coś dolega

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
pozniej zabralam sie za skrecanie mebli, zlozylam szafe i komode z ikei, oczywiscie dostala ochrzan od matki ze targalam przez 2 pokoje czesci z mebli i sie obrazila ze skoro jestem taka zaradna to mam sobie wszystko sama robi, pozniej siostra mnie zrypala za te meble tez, obie twierdza ze przesaadzam,\\

i tu apropo ostatniego tematu skonczonego co prawda, skoro ja nie mam ciazy zagrozonej dobrze sie czuje itd to chyba moge powoli cos porobic nawet wymagajacego wiecej sily? czuje ze presadzaja
nie powiem, czuje sie padnieta wymeczona i lekko obolala jak po gimnastyce ale bez przesadyzmu
wiesz, my tutaj nie jesteśmy w stanie ocenić jak ciężkie te części od mebli były, ile wysiłku Cię to kosztowało.
ale jeśli Ty czułaś się dobrze skręcając je i po też czujesz się ok, to wg mnie nie powinno być problemu....

Cytat:
hej dziewczyny, kolejna zaginiona mamusia postanawia sie znów przyłączyć
super że się odezwałaś!
no i gratulacje oby chłopcy jak najszybciej byli już z Wami w domu

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam i ja po przerwie Dzięki z akciuki za mame Jest ok miałam jakiś niezidentyfikowany atak niewiadomo czego?? Ale jeste dobrze i wróciła tego samego dnia do domu
super, że mama od razu wyszła
a co do samopoczucia to niestety, ale upał robi swoje :/ tez okropnie popuchłam :/

Cytat:
Witam się z Olafem w 9 miesiącu

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
pakuję się, schodzę na porodówke i mam mieć test z oksytocyny
oby wszystko wyszło ok

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Byliśmy wczoraj u znajomych i wpadliśmy na pomysł,żeby gdzieś jechać na 4-5 dni.Tylko,że oni chcą gdzieś dalej w Polskę, za 2 tygodnie...Nie wiem,czy ryzykować?
wiesz, zależy jak daleko... tak do max 100 km bym pojechała, dalej raczej nie....

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ja też mam już serdecznie dosyć siedzenia w domu... Pojechałabym z Natalką do mojej mam ale na zwolnieniu nie mogę
kochana, ale bez przesady, możesz przecież jechać....na tym etapie ciąży odpoczynek Ci się należy, a mama by Ci właśnie pomogła przy Natalce po to żebyś mogła odpocząć

Cytat:
no nie wierzę że ten dzień nastąpił
Mura

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:04   #2113
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście,że można w gorącej wodzie...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:04   #2114
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ja całą ciążę L4 mam wypisywane na adres zameldowania, a on jest przecież na Sieradz, a ja ciągle w Łodzi siedzę

zapomniałam wspomnieć, że przy jednej z nocnych wypraw do WC szczypawica mnie w tyłek ugryzła, bo se akurat siedziała na desce i wylazła jak ja na niego siadłam
Brrr...
Dam znac oczywiscie po wizycie po poludniu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-06, 11:04   #2115
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
też mam tam ból i kłucie ale gin wczoraj mówił że to normalne niby, cóż trzeba wytrzymać
No wytrzymam, wyjścia nie mam I podpytam dzisiaj o co kaman
A kłuje mnie jakoś tak dziwnie wzdłuż bym powiedziała - nie jak skurcz, nie jak rozciąganie - bardziej jak chodzę i po siku
Zdecydowanie nieprzyjemne toto jest

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kawa zrobiona. Właśnie pochłonęłam kawałek kopca kreta i delektuje się ciszą,bo udało mi się uspać Majeczkę.
Strasznie mi smutno i źle... ciężko się pogodzić ze śmiercią Wstałam dzisiaj z bólem głowy z tego wszystkiego :/

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Maxi Cosi pasuje, Recaro itd
No to luz - jeśli któryś z nich chcesz, to czemu nie

Cytat:
A który... i który

Cytat:
Dziewczyny czy Wasze smoczki i inne gadżety które są zapakowane w te plastikowe opakowania też tak śmierdzą?
właśnie biorę się za wyparzanie "monia" (smoczka) i otworzylam go a on wali chińszczyzną, mimo, że na opakowaniu napisane, że wyprodukowane w polsce, a na smoczku że w niemczech... ide porozcinac wszytskie plastikowe opakowania i out
Śmierdzą
Materacyki też... oba się już wietrzą

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:05   #2116
87czarna
Zakorzenienie

Ja osobiście mam sterylizator i dla mnie jest to rzecz ułatwiająca życie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:05   #2117
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Mój dzieć chyba cierpi na bezsenność, już się tłucze od wczoraj rana bez ustanku.
Stary 2013-08-06, 11:06   #2118
kaska87
Zakorzenienie

murę wzięłam miłość nie wybiera
teraz nadylam do banku po kapustkę dla kuriera

Stary 2013-08-06, 11:07   #2119
t_89
Zakorzenienie

Ja mam tez czarna mure, czerwona gondole i czarny fotelik ;D ekhm boje sie rdzic nie wiem jak to bedzie ale juz chce miec to za soba.
Stary 2013-08-06, 11:07   #2120
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie trzeba, ale można
Wrzątek też się spokojnie sprawdza - szczególnie, że część sterylizatorów sterylizuje właśnie wrzątkiem albo parą

Cytat:
mura total black+fotelik maxi cosi cabriofix też total black- mam nadzieje, że czarny ma szansę by posłużyć jeszcze drugiemu bobo
Oł jeeeeee... normalnie news na pierwsza stronę klask i:

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:08   #2121
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
zmieniajc temat

kinga odkurza odkurzaczem. komentarz arura "kinga, jests jak prawdziwa kobieta"

Stary 2013-08-06, 11:11   #2122
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dokładnie 4380,70zł i wyprawka gotowa
we wrześniu jeszcze kupię karuzelkę tylko
oprócz karuzelki wszystko w tym budżecie zamknęłaś? Pampki na początek masz? i chusteczki?
Stary 2013-08-06, 11:12   #2123
t_89
Zakorzenienie

dziewczyny a ja za 19 dni mam termin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Stary 2013-08-06, 11:12   #2124
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Poli Ty to jak moja koleżanka możesz rodzić teraz w każdej chwili ale Ci fajnie ona 22 dni przed tp urodziła wczoraj, tak nagle, pozamykana była całkowicie, twarda szyjka długa itd
więc męża w obroty, sperma zdziała może swoje
Zazdroszcze kolezance"Nie wiem czy u mnie tak łatwo przyjdzie..Poki co cos tam sie dzieje ale to tylko pewnie przepowiadacze
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:12   #2125
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Motyl ja bym nie jechala... mozecie sie wybrac do ustronia czy wisly ale karpacz to juz moim zdaniem za daleko...chociaz moze ja juz jestem przewrazliwiona po tych wszystkich moich przebojach...

Madzia gratuluje chlopakow!!

a ja przelozylam ta wizyte u lekarza na przyszly tydzien i czuje sie jak wyrodna matka od razu doszly tez jakies bole...raczej urojone w sumie to uwazam ze ta wizyta bardziej by mi zaszkodzila niz pomogla bo musialabym jechac tam 40 km, a usg mialam ledwie w ta niedziele i wszystko bylo ok... zreszta nawet jakby mi cos zle wyszlo na ktg i znowu bym miala isc do szpitala to w szpitalu zaleciliby mi tylko lezenie i magnez...bo w tym tyg ciazy na skurcze juz nic nie daja... wiec odpoczywam w domu i czekam na wizyte
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:12   #2126
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,

mam pytanko, może niektórym wyd się głupie ale czy pieluszki tetrowe i flanelowe też prasujemy :conf used: Bo poprane oczywiście już mam
Ja na razie tetrowe poprałam i prasowałam je z obydwu stron. Flanelowych chce dokupić, jeszcze ich nie prałam i chyba też będę prasowała.

Cytat:
A później pakowanie torby
jakoś odsuwam to od siebie w czasie, bo się boje
Ja też to przekładam , na razie zrobiłam listę co potrzebuje do szpitala, lada moment wypiorę torbę sportową, poukładam wszystko na półke do szafy a później hyc do torby.

Cytat:
hej dziewczyny, kolejna zaginiona mamusia postanawia sie znów przyłączyć u mnie bardzo duzo sie ostatnio działo,dlatego na tak dlugo zniknelam z wątku. na poczatku czerwca wyladowalam w szpitalu dlatego, ze jeden z moich blizniakow byl duzo mniejszy od drugiego. od razu mialam zapowiedziane, ze zostane tam az do porodu. i tak sie stalo... 30 czerwca mialam zrobiona nagla cesarke, bo u jedneko dziecka zaczelo zanikac tetno. wszystko bardzo szybko sie rozegralo, sama nie wiedzialam co sie dzieje, nikt z najblizszych nie wiedzial, ze rodze, po prostu po wszystkim obudzilam sie sama na sali pooperacyjnej. nie wspominam milo, tego, co sie dzialo, ale najwazniejsze jest to, ze ZOSTAŁAM MAMĄ dwóch przecudownych chlopców!!! moi synkowie to Adrian, który urodził się z wagą 1400 gram i Sebastian z waga 650 gram. chlopcy leza jeszcze w szpitalu, ja ciagle latam do nich z mlekiem, byly lepsze i gorsze dni, ale wszystko wskazuje, ze juz niedlugo Adrianka wezmiemy do domku i bedziemy cierpliwie czekac, az Sebus do nas dolaczy. mimo, ze nie mam jeszcze synkow w domu, moge powiedziec ze bycie mama, to najwspanialsza rzecz na swiecie, duzo łez to kosztuje, ale ile radosci z machnięcia malutką rączką, otworzenia oczka, czy nieswiadomego jeszcze usmiechu zyczę Wam wszystkim powodzenia, będę zaglądać do Was podczas moich seansów z laktatorem, a Was proszę o tzrymanie za nas kciuków pozdrawiam
Gratuluje skarbeczków na świecie .
Stary 2013-08-06, 11:13   #2127
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że się odezwałaś. Gratuluje Maleństw i życzę dużo zdrówka

Cytat:
a co do mojej dzisiejszej wizyty to też wszystko w porządku, malutka waży 2664g iiii lekarz powiedział, że najważniejsze że dotrwaliśmy do 34 tygodnia to było dla niego ważne i że teraz dziecko jak już ma ponad 2,5 kg to można rodzić więc jeszcze dodało mi to energii i chcę zakończyć kompletowanie wyprawki niedługo ale jeszcze chwilę wytrzymam żeby mała podrosła, choć gin powiedział, że moje zalecenie oszczędzania się się skończyło
szyjka skrócona, ale rozwarcia jeszcze nie ma.
Jaka już duża Kruszynka

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Dziewczyny a kupujecie pas poporodowy? wczoraj była u mnie znajoma i bardzo polecała. Jest zadowolona z efektów.
Ja chciałabym kupić

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
pakuję się, schodzę na porodówke i mam mieć test z oksytocyny

Cytat:
tez ja słyszałam że z kolei po cc jest to zakazane ze względu na rane.. a tu dziewczyny piszą, że właśnie polecane hehe
Też słyszałam, że po cc nie można używać tego pasa.
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kawa zrobiona. Właśnie pochłonęłam kawałek kopca kreta i delektuje się ciszą,bo udało mi się uspać Majeczkę.
Strasznie mi smutno i źle... ciężko się pogodzić ze śmiercią Wstałam dzisiaj z bólem głowy z tego wszystkiego :/

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
zapomniałam wspomnieć, że przy jednej z nocnych wypraw do WC szczypawica mnie w tyłek ugryzła, bo se akurat siedziała na desce i wylazła jak ja na niego siadłam
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:14   #2128
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a ja za 19 dni mam termin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
no to wspaniale
wszystko już gotowe macie?
Stary 2013-08-06, 11:15   #2129
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Masz pancerną szyjkę? w szpitalu leżałam z takimi dwiema dziewczynami, które były bardzo aktywne do końca ciąży i dupa z tego. Przenosiły i jak przyszły na wywoływanie to też ciężko było je pobudzić :/ Żadne metody naturalne nie podziałały. Taka uroda. Oby Ciebie to nie dotyczyło!
oj tego sie własnie obawiam-ze przenosze..szyjka na ostatnim badaniu byla piekna ,długa,pozamykana..w piatek kolejne badanie i nie sadze by cos do tego czasu sie zmienilo..ale jak napisała Laryska ze jej kolezanka tez miała do samego porodu dluga i zamknietą to jakos juz mi sie lzej zrobilo..jest nadzieja
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 11:16   #2130
marysia_258
Zadomowienie

Witam po dłuższej przerwie

Nie mam czasu ostatnio na wizaż, dzieciaki mnie męczą jak nie wiem co a wieczorem padam na twarz. A moja kuzynka napisała,że nie wie kiedy przyjedzie po synka bo nie ma za bardzo jak (mąż w delegacji) a pociągiem jej się nie chce!!!

Gratuluję Wam udanych wizyt i cieszę się że z maluszkami wszystko ok

Moja dobra koleżanka dziś rodzi Miała termin na 30 lipca, ale jak widać małemu nie spieszy się na świat Wczoraj miała pierwszą próbę oxy nic ją to nie ruszyło Dzisiaj już wywołują do skutku
Namęczy się biedactwo...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości