Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-06, 10:21   #2071
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dziękuję. Czekałam na tą odpowiedź Jadę dzisiaj oglądać wózeczki i w tym tygodniu zamawiam

No to pięknie pracuj nad tą szyjką - niech się powoli otwiera

ja jestem bardzo zadowolona z perso przynajmniej narazie zobaczymy jak młodą tam włożę
jeszcze może powoli z tą szyjką, ale tak końcem sierpnia bym chciała urodzić

Cytat:
Dziewczyny a kupujecie pas poporodowy? wczoraj była u mnie znajoma i bardzo polecała. Jest zadowolona z efektów.
no właśnie nie wiem bo są różne opinie, jedne że tak super sprawa, a drugie że właśnie to jest nie bardzo.. może jednak nie kupię i zmotywuje mnie to do ćwiczeń tak może lepiej ujędrnić skórę

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam i ja po przerwie Dzięki z akciuki za mame Jest ok miałam jakiś niezidentyfikowany atak niewiadomo czego?? Ale jeste dobrze i wróciła tego samego dnia do domu
Po krótce nadrobiła i siedze ze łzami w oczach jak przeczytałam wpis madzi o chłopakach ( no i że jeden to Adrian to juz całkiem wymiekłam)
W ogóle mam świeczki w oczach jak ten czas leci i jak nasze dzieciaczki rosą coraz więcej waży już ponad lub ok kilograma!!! Super:j upi:
Mój tez już pewnie z 2,5 waży Mało zaglądam bo wiatrak w kompie sie pie...y i musze co 15 min komp wyłaczać . Tż coś przebąkuje żeby kupić stacjonarny a nie laptop ( że za te pieniądze co mielibyśmy laptop to dwa razy lepszy stacjonarny i w razie w gdy się coś zepsuje to sam sobie to naprawi czy wymieni). Jakąś decyzję trzeba będzie podjąć wkrótce
Co do samopoczucia ostatnio czuję sie tragicznie. Po raz pierwszy puchną mi nogi juz drugi dzień z rzędu i czuję sie jak wieloryb Na dodatek boli mnie piczka-> Nie wiem czy kości tam w środku czy co.... z goleniem się czy myciem nóg masakra po prostu. W pierwszej ciąży nie miałam z tym w ogóle problemu więc teraz mnie to dołuje;/ A tak BTW to coś zaczynam czuć że chyba urodze w sierpniu i wszystko ogarniam i robię ostatnie zakupy wyprawkowe do szpitala Pozdrawiam i miłego dnia życzę
ja trochę czuję, ale też i bym chciała

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
co do pustakow to ta też ma faceta, jest starasza ode mnie
na szczęście mój D. mówi, ze to pusty lachociąg
ale skąd biora sie takiie lachociagi?
jaka waga ladna

masakra z tymi laskami

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
\
Oho, podobnie jak u mnie niezła kluseczka rośnie
kurde może ona za duża jest? moja piczka....
Stary 2013-08-06, 10:23   #2072
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ano boję się boję
Wy to odważne jesteście
A ja tu się szczypię z wyjściem z małą na targ i na plac zabaw
nie przejmuj się tym ja też mam adres rodziców, a jestem pół na pół trochę tu trochę tam i też mogliby trafić jak mnie nie ma, ale narazie cisza była
Stary 2013-08-06, 10:25   #2073
policzanka
Wtajemniczenie

Dziendoberek
Pierwsze co to gratuluje Madzi synkow!Niech rosna zdrowo i ładnie przybieraja na wadze ,silne chłopaki!

Kropelko-normalnie nie wierze!Przeciez długi wekend jest lada dzien-tak wiec wkrotce bedziesz juz mama-ale czad!

Passion-trzymam kciuki za ten test!

Pozostałym mamusia gratuluje wizyt i pięknych wag Waszych pociech!

U mnie nic ciekawego,od rana wielka chetka na cos słodkiego-tylko chęci brak by sie ubrac i isc do sklepu;/

Jesli chodzi o moj brzusio to jak się przed tygodniem jeszcze nic z nim nie działo tak od soboty i niedzieli codziennie jakas dolegliwosc.Jak nie bole miesiaczkowe ,tak częste spinanie sie brzuszka.Ciekawe czy jakbym teraz poszla na ktg to pokazały by mi sie jakies skurcze..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:30   #2074
ladanseuse14
Zakorzenienie

cotynato waga i wizyta wpisana na 1 str

matall świetnie, że główka w dole!!! wpisałam wizytę

LaLoca gratuluję zakupów i 8 miesiąca

Lola to dobrze, dajesz mi nadzieję - bardzo chciałam tą lampkę kwiatuszka

madzia kochana aż mi łezka pociekła jak czytałam Twój post!!!!! super, że wróciłaś do nas, życzę dużo, dużo zdrówka i oczywiście wpisuję na pierwszą stronę Twoich synków

Larysko gratuluję wizyty napisz który to tc to wpiszę wagę małej na 1 str

wiktom gratuluję 9 miesiąca

passion coooo????

ok - nadrobiłam, ogarnęłam 1 str i należy mi się narcystyczne brawo
Stary 2013-08-06, 10:31   #2075
inwersja
dryfuję słowami

Kropelko, a Ty miałaś nieregularne cykle, że ten tp. taki wydłużony czy po prostu na pierwszym USG dzidzia była mała? Pytam, bo u mnie z OM to termin jest jakoś na 4.09, ale ja miałam strasznie rozjechane cykle. Albo się zdarzyło, że pojawił się po miesiącu, albo się zdarzyło, że i po trzech. Dla mnie @ to zawsze niespodzianka była. Ale akurat wtedy kiedy zaszłam, wiem kiedy dokładnie miałam owu i tak na prawdę zanim wyznaczono mi datę porodu na pierwszym USG, to ja to idealnie sama wyliczyłam wyszedł ten 11.09. Mój mały wymiarowo do tej pory idealnie wstrzeliwał się w tą datę. Raz, na połówkowym był tylko kilka dni młodszy jeszcze, ale na ostatnim USG w 30tc, to już idealnie wymiary wg daty porodu z pierwszego USG.

Agusia
, tak przypuszczałam, że wrócisz. Raz, wizaż uzależnia A dwa, fajnie jest pogadać o "tych sprawach" jak się nie ma w otoczeniu nikogo z nim można zamienić zdanie i męczyć bulę, bo co tu dużo ukrywać... Kto z domowników zniesie takie pierdzielenie w kółko o tym samym...?
A z komodą to jak teść nie daje rady, to weź instrukcje od teścia i dyryguj mu te instrukcje z Ikei są na prawdę banalne, trzeba tylko dokładnie czytać. Mój ojciec kupił komode z Ikei, fakt, że ktochę musiał posiedzieć, poczytac, ale wszystko fajnie wyszło. Za to jak kupilismy biurko na all, to była masakra. Najlepsza była instrukcja mocowania prowadnic: punkt 1. Zamontuj prowadnice

Passion

Snow koniecznie napisz jak kwalifikacja do Medora, bo jestem ciekawa nie tylko wyniku (bo przypuszczam, że się załapiesz), co w ogóle wszystkiego co tam było. Sama mam te wizyte w pon.

Gratuluję udanych wizyt

i cieszę się, że mamy zaginione wróciły
Madzia22Z niesamowite, że dzieciaczki takie małe, zwłaszcza Sebastianek gratulacje

Kurcze, jak niedziela (a właściwie cały weekend) była fajna, tak wczoraj kiszka. W niedzielę śmiałam się jak dzika świnia z TŻ'tem, a wczoraj się z nim pożarłam :/
Jedyne co, to w niedzielę licytowałam fotelik-bujaczek i zapomniałam, że aukcja sie kończy i jakiś dziad mnie przebił teraz poluje na jakąś inną, ale juz musze sobie zapisać kiedy koniec i najlepiej budzik w tel ustawić żeby znów nie zapomnieć
Stary 2013-08-06, 10:31   #2076
vea7
Zakorzenienie

Lepko i gorąco... nawet w nocy spać się nie da... coś czuję, że będzie kolejny dzień kupy
Powinnam siąść do kompa, powinnam poprasować i poprać, powinnam obiad zrobić... a siedzę na Wizażu i zastanawiam się co zrobić, żeby móc z kompa w wannie korzystać Porobiłam wczoraj zdjęcia zdobycznych ciuszków, teraz byłoby dobrze je spisać i posprawdzać rozmiary, bo coś czuję, że będzie mi trochę brakowało, ale nie mam siły. Idę po arbuza i kawę

A w ogóle cykam się przed wizytą, bo coś mnie od dwóch tygodni kreweta boli - jakoś tak dziwnie kłuje...

czarna

Figulina, wegetacja to jutro będzie - Wiadomości podały wczoraj 37 stopni we Wro
Macie tak Nawet byłam u laryngologa - okazało się, że taki urok ciąży - ponieważ jest generalnie nadprodukcja śluzu wszędzie, to i w nosie - katar ciężarnych się toto czasem nazywa Przechodzi razem z ciążą...
Gratuluję tygodnia
Askot ma czasami podobne, a nawet niższe ceny - niższe miał np. na staniki

shure, to z Bajanexu bardziej mi się podoba

cotka, może dlatego, że gorąco?
Mi wszyscy lekarze (i znajomi i nieznajomi) każą się oszczędzać i nie przemęczać
Nie smutaj się, nie jesteś złą matką, robisz co możesz, a że wyniki masz jakie masz, to absolutnie nie Twoja wina
A w ogóle tak mi się nasunęło, może wód macie mniej ze względu na upały? No pije się więcej, ale też dużo więcej wypaca i wysikuje - organizm się chłodzi

matal
, gratuluję wizyty klask i:

maharet - Alterra albo Alverde

Madzia nr 1

misia o jaaaa... mi się też od zawsze marzył motor Ale dostałam bana najpierw od rodziców, potem od męża i chyba już zostanie w sferze marzeń

witkom, ja bym przeprasowała - raz, ze dodatkowe wybijanie bakterii, a dwa, mnie strasznie wkurza, jak coś jest pogniecione
Gratulacje 9

jo_asiek Tutek jest bardzo fajny o ile masz na niego miejsce - sprawdź tylko które foteliki do niego będą pasowały Aha, to jest Polska firma, więc nie mają raczej umowy z producentami fotelików na sprawdzanie bezpieczeństwa połączenia fotelika z wózkiem - nie wiem na ile jest to dla Ciebie ważne (dla większości osób podejrzewam nie jest)

asiek, same dobre wiadomości

LaLoca, fajne łóżeczko i pościel Wiesz co, jakiś czas temu w Ikei były takie wkłady do szuflad zapinane od góry - no jakby taka druga szuflada z zamkiem, może by były na wymiar waszych - wtedy mniej by się kurzyło.
Gratuluję ósemki

Larysa, ale duża już Twoja Panna Super, że wszystko gra
I szybko wygodnego materaca życzę

ja ja chodzę w dwuczęściowym i mam w nosie, że pół cycka na wierzchu (tylko muszę się dobrze pilnować, żeby cały nie wyskoczył) Chciałam kupić inny, nie udało się, a tak Bartek mówi, że jestem najseksowniejsza na basenie

passion, cokolwiek by to było

Motylku, a ja jadę - generalnie kierunek morze i najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu, na tydzień Taka odważna jestem

ladan

madziaW świetne wieści, super, że jesteś i maluchy już po tej stronie brzucha Oby obaj jak najszybciej dołączyli do Ciebie w domku

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

Edytowane przez vea7
Czas edycji: 2013-08-06 o 10:33
vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:35   #2077
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Elenka zdrowa, serducho ślicznie bije i uwaga, uwaga leży główką w dół
Szyja długa i zamknięta, także mam w te moje skurcze
Co do siśki, to lekara się przeraziła, jak siadłam na fotel Ale uspokoiłam, że to tylko Edzik, to zaczęła mówić, że strasznie to wygląda i że bardzo mi współczuje
Niestety mam żylaki (o tym to wiedziałami bez niej ), więc kazała mi w te upały nosić te specjalne podkolanówki profilaktyczne No mus to mus...
Mam dalej brać żelazo, na razie bez zmian, ale znów robię morfo na kolejną wizytę Bo spada pomimo brania Tardyferonu.

I jako, że ja zawsze z cotką na wizyty chodzę, to wpisz mi proszę ladan wizytę na 2.09 na 17:30

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam pomózcie sie zdecydować (((

to:
biale z misiem z balonikiem: http://allegro.pl/arus-lozeczko-z-sz...446132578.html

czy to: http://allegro.pl/lozeczko-dumbo-szu...419925568.html
białe
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Gratuluje wizyt!

Ja tez mam dola. Mam juz szczerze dosc. Czuje sie umeczona po prostu. Mam nadzieje, ze za pare dni odstawie leki i moze porod bedzie szybciej. Kij z remontem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
juz niebawem juz niebawem...

Cytat:
Napisane przez madziaW22 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, kolejna zaginiona mamusia postanawia sie znów przyłączyć u mnie bardzo duzo sie ostatnio działo,dlatego na tak dlugo zniknelam z wątku. na poczatku czerwca wyladowalam w szpitalu dlatego, ze jeden z moich blizniakow byl duzo mniejszy od drugiego. od razu mialam zapowiedziane, ze zostane tam az do porodu. i tak sie stalo... 30 czerwca mialam zrobiona nagla cesarke, bo u jedneko dziecka zaczelo zanikac tetno. wszystko bardzo szybko sie rozegralo, sama nie wiedzialam co sie dzieje, nikt z najblizszych nie wiedzial, ze rodze, po prostu po wszystkim obudzilam sie sama na sali pooperacyjnej. nie wspominam milo, tego, co sie dzialo, ale najwazniejsze jest to, ze ZOSTAŁAM MAMĄ dwóch przecudownych chlopców!!! moi synkowie to Adrian, który urodził się z wagą 1400 gram i Sebastian z waga 650 gram. chlopcy leza jeszcze w szpitalu, ja ciagle latam do nich z mlekiem, byly lepsze i gorsze dni, ale wszystko wskazuje, ze juz niedlugo Adrianka wezmiemy do domku i bedziemy cierpliwie czekac, az Sebus do nas dolaczy. mimo, ze nie mam jeszcze synkow w domu, moge powiedziec ze bycie mama, to najwspanialsza rzecz na swiecie, duzo łez to kosztuje, ale ile radosci z machnięcia malutką rączką, otworzenia oczka, czy nieswiadomego jeszcze usmiechu zyczę Wam wszystkim powodzenia, będę zaglądać do Was podczas moich seansów z laktatorem, a Was proszę o tzrymanie za nas kciuków pozdrawiam
gratuluję dzielnej mamie i zyczę dużo zdrówka maleństwom

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

[/COLOR]a co do mojej dzisiejszej wizyty to też wszystko w porządku, malutka waży 2664g iiii lekarz powiedział, że najważniejsze że dotrwaliśmy do 34 tygodnia to było dla niego ważne i że teraz dziecko jak już ma ponad 2,5 kg to można rodzić więc jeszcze dodało mi to energii i chcę zakończyć kompletowanie wyprawki niedługo ale jeszcze chwilę wytrzymam żeby mała podrosła, choć gin powiedział, że moje zalecenie oszczędzania się się skończyło
szyjka skrócona, ale rozwarcia jeszcze nie ma.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No i pojechałam tylko po kosz na śmieci a zakupiłam jeszcze kostium kąpielowy dla mamusiek - wszystko na wyprzedaży bo już sezon jesienny idzie
I chciałam przejść obojętnie obok działu dziecięcego, ale mi się nie udało, więc pochwalę się moją zdobyczą. Komplecik rozmiarowo na 3 miesiące wełniany Niby z działu dla chłopców, ale jak dołożę różową/filoetową czapeczke i skarpetki to akurat będzie dla Poli na święta
śliczny komplecik
Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Witam się z Olafem w 9 miesiącu
gratki
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

Dzisiaj wizyta u gina, ale tego nienormalnego

Teść nie umie złożyć komody, bo ciągle mu coś nie pasuje... Coś czuję, że sama się za skręcanie wezmę.

Wizyta u kuzynki TŻ udana
mi sie chce gdy tesc robi cos u mnie w domu, później zawsze trzeba poprawic choc ma dobre serce oczywiscie
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
miałam cytować

pakuję się, schodzę na porodówke i mam mieć test z oksytocyny
trzymaj się

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

i oczywiście witamy się
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:36   #2078
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Larysko gratuluję wizyty napisz który to tc to wpiszę wagę małej na 1 str

ok - nadrobiłam, ogarnęłam 1 str i należy mi się narcystyczne brawo
a no tak zapomniałam
35 tydzień i 2664 g

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

[/B]A w ogóle cykam się przed wizytą, bo coś mnie od dwóch tygodni kreweta boli - jakoś tak dziwnie kłuje... [B]

Larysa, ale duża już Twoja Panna Super, że wszystko gra
I szybko wygodnego materaca życzę
też mam tam ból i kłucie ale gin wczoraj mówił że to normalne niby, cóż trzeba wytrzymać

dziękuję
Stary 2013-08-06, 10:37   #2079
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem bardzo zadowolona z perso przynajmniej narazie zobaczymy jak młodą tam włożę
jeszcze może powoli z tą szyjką, ale tak końcem sierpnia bym chciała urodzić

no właśnie nie wiem bo są różne opinie, jedne że tak super sprawa, a drugie że właśnie to jest nie bardzo.. może jednak nie kupię i zmotywuje mnie to do ćwiczeń tak może lepiej ujędrnić skórę
Mam nadzieje, że ja też będę
Ponieważ opinie się skrajne to chyba sobie odpuszczę ten pas. Głównie ze wzgl. finansowych, bo właśnie usiadłam nad podsumowaniem kosztów wyprawki i wyszło mi prawie 4 tys. a jeszcze pewnie jakieś pierdółki dokupię, a i nie ma w tym ubrań, bo dużo dostałam, a tych kupionych przeze mnie jeszcze nie sumowałam. Przy 1. dziecku można się ogołocić z kasy.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
D
Jesli chodzi o moj brzusio to jak się przed tygodniem jeszcze nic z nim nie działo tak od soboty i niedzieli codziennie jakas dolegliwosc.Jak nie bole miesiaczkowe ,tak częste spinanie sie brzuszka.Ciekawe czy jakbym teraz poszla na ktg to pokazały by mi sie jakies skurcze..
Zaczyna się !!!
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:38   #2080
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziaW22 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, kolejna zaginiona mamusia postanawia sie znów przyłączyć u mnie bardzo duzo sie ostatnio działo,dlatego na tak dlugo zniknelam z wątku. na poczatku czerwca wyladowalam w szpitalu dlatego, ze jeden z moich blizniakow byl duzo mniejszy od drugiego. od razu mialam zapowiedziane, ze zostane tam az do porodu. i tak sie stalo... 30 czerwca mialam zrobiona nagla cesarke, bo u jedneko dziecka zaczelo zanikac tetno. wszystko bardzo szybko sie rozegralo, sama nie wiedzialam co sie dzieje, nikt z najblizszych nie wiedzial, ze rodze, po prostu po wszystkim obudzilam sie sama na sali pooperacyjnej. nie wspominam milo, tego, co sie dzialo, ale najwazniejsze jest to, ze ZOSTAŁAM MAMĄ dwóch przecudownych chlopców!!! moi synkowie to Adrian, który urodził się z wagą 1400 gram i Sebastian z waga 650 gram. chlopcy leza jeszcze w szpitalu, ja ciagle latam do nich z mlekiem, byly lepsze i gorsze dni, ale wszystko wskazuje, ze juz niedlugo Adrianka wezmiemy do domku i bedziemy cierpliwie czekac, az Sebus do nas dolaczy. mimo, ze nie mam jeszcze synkow w domu, moge powiedziec ze bycie mama, to najwspanialsza rzecz na swiecie, duzo łez to kosztuje, ale ile radosci z machnięcia malutką rączką, otworzenia oczka, czy nieswiadomego jeszcze usmiechu zyczę Wam wszystkim powodzenia, będę zaglądać do Was podczas moich seansów z laktatorem, a Was proszę o tzrymanie za nas kciuków pozdrawiam

cies ze się że z maluszkami wszystko dobrze i gratuluje!!
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:40   #2081
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
a no tak zapomniałam
35 tydzień i 2664 g
wpisane
Stary 2013-08-06, 10:40   #2082
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ja też się nie lękam, tym bardziej, że mi gin wypisuje na mój adres, a ja cały czas praktycznie u rodziców siedzę jak nie ma małża jakoś nie zapragnęli do mnie zawitać
No wlasnie. U mnie adres zameldowania sie nie zmienil. Ale zamieszkania tak

Stary 2013-08-06, 10:41   #2083
butterfly20
Zakorzenienie

Ladan

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:42   #2084
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, że ja też będę
Ponieważ opinie się skrajne to chyba sobie odpuszczę ten pas. Głównie ze wzgl. finansowych, bo właśnie usiadłam nad podsumowaniem kosztów wyprawki i wyszło mi prawie 4 tys. a jeszcze pewnie jakieś pierdółki dokupię, a i nie ma w tym ubrań, bo dużo dostałam, a tych kupionych przeze mnie jeszcze nie sumowałam. Przy 1. dziecku można się ogołocić z kasy.

Zaczyna się !!!
u mnie na podsumowaniu w liście wyprawkowej pokazuje mi 3tyś z groszami a jeszcze trochę trzeba kupić, z grubszych to fotelik i zestaw do łóżeczka i poduszka do karmienia i kosmetyki wszystkie także też jeszcze się uzbiera

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
wpisane
dziękuję

i klask i: za nadrobienie i ogarnięcie 1 str
Stary 2013-08-06, 10:43   #2085
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Zaczyna się !!!
Oj mam ogromną nadzieje ze sie zaczynaTylko niech sie to troszeczke szybciej rozkreca bo ja juz niecierpliwa
Stary 2013-08-06, 10:44   #2086
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ladan

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Oj mam ogromną nadzieje ze sie zaczynaTylko niech sie to troszeczke szybciej rozkreca bo ja juz niecierpliwa
to bierz TŻta w obroty
Stary 2013-08-06, 10:47   #2087
87czarna
Zakorzenienie

Cześć dziewuszki

madzia GRATULACJE MAMUSIU! Życzę Wam duuuuużo zdrówka
Larysa ale Oleńka jest już duża super!
passion z początku przeraziłam się tą oksytocyną... oby test wyszedł dobry

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

policzanka już niedługo...już tuż,tuż

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:48   #2088
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

to bierz TŻta w obroty
HahaA to nie jest tak ze tylko przy rowarciu przytulanki pomagają?
Zreszta ja to ostatnimi czasy strasznie oziębła się stałam..To pewnie przez te upały..
Stary 2013-08-06, 10:49   #2089
87czarna
Zakorzenienie

Kawa zrobiona. Właśnie pochłonęłam kawałek kopca kreta i delektuje się ciszą,bo udało mi się uspać Majeczkę.
Strasznie mi smutno i źle... ciężko się pogodzić ze śmiercią Wstałam dzisiaj z bólem głowy z tego wszystkiego :/

Stary 2013-08-06, 10:51   #2090
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Zreszta ja to ostatnimi czasy strasznie oziębła się stałam..To pewnie przez te upały..
nie mam pojęcia ale spróbować nie zaszkodzi
Stary 2013-08-06, 10:51   #2091
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
No wlasnie. U mnie adres zameldowania sie nie zmienil. Ale zamieszkania tak

ja całą ciążę L4 mam wypisywane na adres zameldowania, a on jest przecież na Sieradz, a ja ciągle w Łodzi siedzę

zapomniałam wspomnieć, że przy jednej z nocnych wypraw do WC szczypawica mnie w tyłek ugryzła, bo se akurat siedziała na desce i wylazła jak ja na niego siadłam
Stary 2013-08-06, 10:51   #2092
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ja to chyba jakaś bojaźliwa jestem najwidoczniej
a Diorisha Ty masz działalność tak? to też trochę inaczej

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
jo_asiek Tutek jest bardzo fajny o ile masz na niego miejsce - sprawdź tylko które foteliki do niego będą pasowały Aha, to jest Polska firma, więc nie mają raczej umowy z producentami fotelików na sprawdzanie bezpieczeństwa połączenia fotelika z wózkiem - nie wiem na ile jest to dla Ciebie ważne (dla większości osób podejrzewam nie jest)
Maxi Cosi pasuje, Recaro itd
Stary 2013-08-06, 10:51   #2093
papalinka83
Zakorzenienie

Poszłam do sklepu po loda do kawy mrożonej, chciałam takiego dużego w pudełku, ale były tylko z algidy jakieś ananasy i tropikalne, które mi do tej kawy nijak nie pasowały i carte dore malaga, no to wzięłam tą malagę. A w domu się okazało, że ona zawiera 5% wina i rodzynki nasączone rumem zjadłam 2 rodzynki zanim doczytałam i nadal nie mam loda, nie chce mi się drugi raz wychodzić, bo gorąco, a tego nie wiem kto zje, bo mój mąz nie lubi...

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:51   #2094
policzanka
Wtajemniczenie

No normalnie język mi zaraz do pupy ucieknie jak tak patrze na te reklamy w tv.Ubieram sie i ide po cos słodkiego.
Stary 2013-08-06, 10:53   #2095
kaska87
Zakorzenienie

zamówiłam wózek i fotelik

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:54   #2096
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie tylko przy rozwarciu. Prostaglandyny zawarte w spermie pobudzają skurcze macicy

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Trzeba ten dzień zapisać złotymi zgłoskami gdzieś

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:56   #2097
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Chyba nie tylko przy rozwarciu. Prostaglandyny zawarte w spermie pobudzają skurcze macicy

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Heej
Gratuluje a jaki ? wiem co to za radosc jak ja zamowilam gondole
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-06, 10:57   #2098
87czarna
Zakorzenienie

kaska hahaha,ale radocha No to Miki ma już w czym się wozić

Stary 2013-08-06, 10:57   #2099
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
alleluja!
Stary 2013-08-06, 10:59   #2100
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

ufff wkońcu mura?

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

biorę mężą w obroty od weekendu tyle że on się boi ze mnie coś będzie boleć że mi na brzuch naciśnie itd

a no na pierwszą stronę z ta info

Dziewczyny czy Wasze smoczki i inne gadżety które są zapakowane w te plastikowe opakowania też tak śmierdzą?
właśnie biorę się za wyparzanie "monia" (smoczka) i otworzylam go a on wali chińszczyzną, mimo, że na opakowaniu napisane, że wyprodukowane w polsce, a na smoczku że w niemczech... ide porozcinac wszytskie plastikowe opakowania i out

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości