|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dobry wieczór
![]() Bunny powiedz mi Kochana co to za kolory (poziom i odcień) 1,2,3,4 5,6,7,8,9,10 - (nie uzyskałabym czasem podobnego efektu excellkiem 10.21? Czy tylko mi się tak wydaje )
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
Więcej załączników nie wlazło więc dodaję w drugim poście :P
i tu podobnie jak wyżej (pytanie o excellka 10.21) P.S. na jesień (wrzesień/październik) się farbuję bo mam podobny kryzys jak Kylie nie mogę na siebie patrzeć już ostatnio.. Muszę coś zmienić a i zimą nie będę taka jasna i smutna. Poszukuję swojego koloru.
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-08-10 o 20:20 |
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi,że tak sie u Was nie układa ![]() moze watro sobie przemyslec czy taki zwiazek,w ktorym sie zle czujesz i zle jestes traktowana ma dalszy sens... Przepraszam,że tak prosto z mostu ale warto przemyslec sobie swoje zycie ![]() Cytat:
![]() zalożyć Ci paszport Polsatu ![]() widze tu ogrom Ps-a ale ten kolor mnie zachwycił https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1376158323 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1376158323 Ale u mnie burzysko ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- zakochalam sie w chabrowej http://allegro.pl/c-u-d-e-n-k-o-kurt...436884927.html |
||
|
|
|
#3784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kto wie może w porywie emocji zaszaleję ale na pierwszy raz to raczej w tą resztę celuję a później się zobaczy pierwsza zmiana najgorsza ciężko się przemóc ale jak mam ciągle marudzić to wolę spróbować i już. Przynajmniej Tż odsapnie od tematu włosów ![]() tu masz fb tej panienki zawsze podziwiałam jej włosy ![]() https://www.facebook.com/pages/Andre...355287?fref=ts
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 5-10- to 10.0. 1015- albo 10.0 albo lekki popiel 10.0 + 10.1 na pol. tu nie ma 10.21- perlowego. chyba zeby miala podatne wlosy ta modelka i jej tak wychodzi perlowy ale raczej tu jest natura i splukany popiel.
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiec płukalam w tradycyjny sposob, czyli w misce z woda i gencjana,potem nalozylam maske i jak ja splukiwalam to sie przerazilam, bo mialam fioletowe koncowki,ale jak wyschly, byly pieknie perlowe Na miske dosc spora wystarczy na prawde nie wielka ilosc plukanki, bo musialam dolewac kilka razy wody, bo kolor osobiscie mnie przerazal, a ze mam biala miske i masakra byla ![]() szczerze polecam sprobowac, teraz spróbuje metody Truskawkowej, z psikaniem glowie na odrosty,chociaz tam tez mi ladnie zlapalo Bunny mam jeszcze pytanie odnosnie kumpeli tej co wczoraj, bo wszystko ladnie pieknie, tylko nie powiedzialam Ci,że jej wyjsciowy kolor to wielkokrotnie farbowany czarny, teraz wyplukany i troche wyblakniety przez wakacje za granica
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba nie będzie problemu przejść nie?Dzień dobry wreszcie się trochę pogoda poprawiła.. zaczynałam tęsknić za upałami. Przynajmniej można posiedzieć na dworze albo iść na spacer a jak zimno i leje to tylko nudy w domu.
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Kylie przypomniało mi się że dawno nie robiłam płukanki, w sumie w tygodniu farbuje ale tylko odrosty więc może dziś zrobię srebrną płukankę a powiedz mi Ty tak całą głowę w tą miskę włożyłaś? że odrosty też zamoczone były?Eveline u mnie jeszcze gorzej z tż ale nie chce mi się o tym pisać tutaj...i w sumie nie wiem jak to dalej będzie...teraz niedługo urlop, potem wrzesień w domu i w październiku lecę na tydzień do Norwegii i jak do tego czasu nic się nie zmieni to chyba będę musiała drastyczną decyzję podjąć... Carolajn pogoda super dzisiaj, na spacer czy rower idealna ja na spacerze z psem byłam 2h z kuzynką bo była w odwiedziny z noclegiem wczoraj u mnie, przynajmniej pogadałyśmy sobie sam na sam
|
#3789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie za nią tęsknię... Ostatnio się nawet przy tż rozpłakałam bo mi się przykro zrobiło że nie mogę spędzać z nią teraz czasu... uspokoił mnie że będziemy do niej jeździć a jak już odbierzemy Nasze mieszkanko to zabierzemy ją do siebie. Martwię się bo mało tego że teraz do września będę ją widywać tylko sporadycznie to jeszcze Nasze nowe mieszkanko a raczej kawalerka jest maleńkie a to jednak duża sunia (Collie) więc może Nam być ciasno.. Jakby tego było mało sąsiadka z drzwi obok ma kota który całymi dniami spaceruje po podwórku siada na parapetach a moja piesa kotów nie lubi ehh... Cały czas się czymś stresuję a powinnam odpocząć.
|
|
#3790 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny
Kylie, o kotka nikt nie dzwoni, czekamy do mojego powrotu, wymiziam, zobaczę czy mi nic nie wyłazi i wtedy decyzja ![]() Bunny, widziałaś może efekty po 9,36, tym co Piiz chciała farbować? Jestem bardzo ciekawa, bo to chyba moje (ciepłe) klimaty? |
|
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() znowu nocy nie przespalam ![]() kolana daly mi strasznie popalic Cytat:
![]() ja wsadzam caly leb do miski z plukanka ![]() odrosty ladnie mi wzielo jutro bede robic metoda Truskawakowej ( o ile sie wyrobie rano) Cytat:
Oczywiscie jesli sie nie znajdzie to jestesmy w kontakcie
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-11 o 21:37 |
||
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Kylie, wygląda ładnie, tzn. jest zadbany, nie miał pcheł, czysty, wyczesany, zero kołtunów. Tz rozwiesił ulotki przy drodze i w sklepie spożywczym, jedynym w tej okolicy. Jak wrócę to oplakatujemy szerzej okolicę. Musiał chyba troszkę wędrować bo w piątek i sobotę to od miski nie odchodził, a wczoraj już jadł normalnie.
Masz już zdiagnozowane kolana.....? |
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety jeszcze nie mam ![]() dopiero na 20 sierpnia mam ortopede... Rozciagałam tą noge i bylo juz calkiem ok, wystarczyla jedna 12h zmiana w pracy abym nie przespala nocy. Wiecie co, nie wiem moze to dziwne ale te dolegliwosci zwiazane z kolanami zbiegły sie w czasie ze zmiana moich tabletek antykoncepcyjnych... A wiem,że przez to tez moga wystepowac takie skutki uboczne, z tym ,że ja biore Lesinelle, a to jest tanszy zamiennik Yasminelle i Narayi, ponoc to sa na prawde dobre tabletki, tylko moze nie dostosowane do mojego trybu zyciai pracy ![]() Na pewno wspomne o tym fakcie lekarzowi i jesli jest dobrym specjalista powinien skierowac mnie na badania po tym wlasnie katem. |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja niestety z tesciową tez mam nieciekawą relację....co prawda jakoś strasznie sie nie kłócimy, ale co chwilę słyszę jakieś dogadywanie mi pod nosem, albo komuś coś na mnie mówi. Mam wrażenie czasem, że jest zazdrosna że zabieram jej jedynego synka. W ogóle niczym się nie interesuje co u nas jak jestem u teściów w domu to prawie w ogóle ze mną nie gada.... Za to teścia mam bardzo fajnego takiego wyluzowanego i w moim klimacie
|
|
#3795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
laseczki wrocilam z nad jeziorka ![]() wczoraj spedzilam cudowny dzien noc z moimi wariatami jednak imprezy w meskim gronie plus ja to jest to no i moja e. byla wolna- wziela wolne w pracy i moglam sie nia nacieszyc do woli ale piekny blond po c10 ma nadal, maski co jej podrzucilam widac uratowaly jej wlosy tego lata padam... a jeszcze tyyyyle sprzatania przede mna
|
|
#3796 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-12 o 11:18 |
|||
|
|
|
#3797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny przeraża mnie ten remont.....mało co widać postęp.... na razie ta najgorsza, brudna robota jest już za nami, ale dopiero zaczynamy malować ściany..... no ale co się dziwić mój Tż wraz z moim ojcem sami remontują całe mieszkanie w dwie osoby...... Obyśmy we wrześniu już mogli się tam wprowadzić....
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-12 o 11:18 |
|
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
Lavia, remonty są generalnie przerażające..... mnie czeka na wiosnę, taki poważniejszy i aż mi się włosy jeżą na samą myśl
![]() Dziewczyny, z jakich olejków do włosów jesteście zadowolone? Myślę o takim na końcówki, nie olejowaniu. Skończył mi się kerastase, chciałabym coś innego teraz wypróbować. |
|
|
|
#3799 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Ale fajna pogoda. Ani za gorąco, ani zimno. Wczoraj byliśmy na grillu, fajnie tak sobie posiedzieć, pośmiać się, odprężyć. Szkoda tylko, że byłam kierowcą ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() My w tym roku nie byliśmy nad żadnym jeziorem. Jakoś nie było okazji. Zawsze coś innego wypada. A nad jakim byliście? ![]() A, i widziałam staniczek. Zawalisty! Bardzo ładnie unosi i podkreśla biust. A propos staników. To gdzie w naszym mieście można poprzymierzać (i ewentualnie zakupić) bieliznę z Kingi? Boję się kupić w ciemno na all, bo mam mało pod biustem, a same piersi dość spore. Więc chciałabym przymierzyć, zobaczyć jak trzymają i leżą. |
|||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Czy któraś z Was używała L'Oreal Excellence Creme Haircolor, Medium Ash Blonde 7 1/2 |
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj w la vantil- ich sklepow jest w lbn mnostwo- na pewno w leclerc na zana, w plazie, w realu, w galerii orkana. tyle ze zwykle maja moze 3-4 modele z kingi... ale jak juz zalapiesz swoj rozmiar to potem mozna na all kupowac ;D
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marion albo CHI
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kylie,Lavia bardzo kocham mojego tż.W sobotę rozmawialiśmy przez kilka godzin w nocy.Tłumaczyłam mu że nie może mnie tak traktować że go kocham i nie ma powodów do zazdrości .Powiedział że bardzo się boi że mnie straci i dlatego tak się zachowuje.Chcę dać mu szansę .Bardzo dużo sobie wyjaśniliśmy i oboje sobie popłakaliśmy.Mam nadzieję że wezmie sobie do serca to co mu powiedziałam bo jesteśmy już małżeństwem i mamy razem dziecko Shizaxa rozumiem Cię .Jak chcesz to pisz pw Bunny kochanie a powiedz mi czy po farbowaniu na nast mycie można juz dawać maskę regenerującą?Bo bezpośrednio po ,to wiem że nie można.Ze trzeba dać coś zakwaszającego.A na następne mycie już mogę dawać śmiało? ![]() Ale dzisiaj przyjemna pogoda.Taka w sam raz
|
|
|
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
Eveline, tylko to niestety nie jest takie proste, tłumaczenie przy obsesyjnej zazdrości nie pomaga.......... Najlepiej, gdyby Twój Tz pogadał z terapeutą, psychologiem, bo to mechanizm tego nie jest prosty, różne są jej podłoża, bez ustalenia jakie ma w jego wypadku miejsce, nie uda się też tego zwalczyć.
Inaczej będą momenty poprawy, ale tylko momenty, ta zazdrość zawsze będzie wracała. |
|
|
|
#3805 |
|
Przyczajenie
|
witam
miesiąc temu zrobiłam dekoloryzacje włosów ciemny brąz/czarny, która troszke zniszczyła mi włosy ale próbuje je dobrze zregenerować (prawie codziennie od 2 tygodni kłade na nie jakąś odżywke/maske/olej kupioną w sklepie lub domowej roboty ) i przymierzam się do rozjaśniacza 13-0 syoss (ponoć rozjaśnia o 8 tonów).mam po dekolorze taki średni brąz wpadający w rudy. boje się tylko że ten szatan-rozjaśniacz spali mi włosy... ![]() co radzicie? używał go ktoś z was? ![]() mam nadzieje, że ktoś mi doradzi z góry dzięki ;* może źle dobrałam temat ale jak pisałam w tematach o rozjaśnianiu/rozjaśniaczach to jakoś nikt nie odpowiadał ;/ więc wybaczcie że spamuje tutaj
|
|
|
|
#3806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na zakupach...
Totalnie nic mi sie w tych sklepach nie podoba nawet łachów sie nie chce oglądać Cytat:
![]() Ona kocha swoje czarne włosy jak my nasz blond ![]() Zazrosze takie wypadu nad jeziorko, ja tak dawno nigdzie nie bylam ![]() teraz bede miala dwa dni wolne to musze chate odgruzowac, a potem wolny weekend Wczoraj w Rosie juz chcialam dokupic c10, bo jest promo na nie, że nie dosć ze sa po chyba 9,79 to jeszce jak bierzesz drugą to płacisz za nia 50% Ale walnełam sie w potylice i wrocilam do realnosci,że w szafce czeka 318![]() Cytat:
![]() J to juz przerabiałam,pomysl jakie pozniej bedziesz miala ladne, swiezutkie, nówka funkiel mieszkanko i jak przyjemnie bedzie je urzadzac po swojemu Cytat:
Cytat:
![]() a tak kocham jego działanie...i zapach |
||||
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Kylie, mi też rzadko coś wpada w oko, jak już mi wpadnie to jakość mi nie pasuje, ale w przyszłym tygodniu wybieram się na WGO, tam to z kolei muszę się hamować
![]() A gdzie można dostać CHI....? Rossmann...? |
|
|
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest ten? może też się na niego skuszę. Kiedyś używałam jedwabiu z BioSilka i byłam chyba zadowolona. Zdarzało się że zrobił mi katastrofę na głowie ale tu już moja wina bo miałam tendencje do przesadzania z ilością. Fajnie będzie się przerzucić na coś z Gliss Kura w sprayu bo używam go już kilka lat. Skoro mówicie że można go dorwać stacjonarnie to będę się rozglądać bo bez sensu zamawiać na allegro przesyłka droższa niż produkt
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-08-13 o 11:59 |
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz sorede jak przyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
nigdy w biedro nie widzialam a ty nie mowisz o biosilku?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Pokłóciłam się z tż i przepłakałam pół nocy

kto wie może w porywie emocji zaszaleję 

strasznie za nią tęsknię... Ostatnio się nawet przy tż rozpłakałam bo mi się przykro zrobiło że nie mogę spędzać z nią teraz czasu... uspokoił mnie że będziemy do niej jeździć a jak już odbierzemy Nasze mieszkanko to zabierzemy ją do siebie. Martwię się bo mało tego że teraz do września będę ją widywać tylko sporadycznie to jeszcze Nasze nowe mieszkanko a raczej kawalerka jest maleńkie a to jednak duża sunia (Collie) więc może Nam być ciasno.. Jakby tego było mało sąsiadka z drzwi obok ma kota który całymi dniami spaceruje po podwórku siada na parapetach a moja piesa kotów nie lubi