|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czekoladko, toś poszalała na tym rowerze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
meedzik kochana wlosy piekneeee
![]() Ja zapomnialam napisac ze swoje obcielam ![]() Ryczalam jak głupia ale musialam! Zbyt cienkie mam, codzienne mycie mnie wykanczało, a mam taka prace jaka mam, głowa codziennie musi byc wymyta czysta pachnaca nie moge chodzic z kluchami, pozatym ile ja ich wyrywalam przy czesaniu a zeby je na mokro rozczesac! Tragedia Wiec obecnie mam tylko do łopatek a mialam do pasaaaaa ![]() Ale co zrobic takie zycie, cos musialam wybrac ![]() Takze obecnie zamierzam podcinac systematycznie co miesiac i miec owszem krotsze włosy ale o polowe wiecej bo ich nie wyrywam, no i wydaje sie ze jest ich o wiele wiecej objetosciowo! Ja jestem zwolenniczka ciec na prosto w tym sie najlepiej czuje no i tak najlepiej wygladam, takze ja stawiam na prostote i tylko i wylacznie w tym wydaniu sie dobrze czuje ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Nie wiem jak sie nazywam normalnie |
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jakiś kryzys To pokaż jakie teraz masz ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogole dopiero w tym roku docenilam za.je.b.iaszczosc mojego roweru
A jak tam zakup Twojego?
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwazam ze jak ktos ma cienkie włosy to tylko fryzura krotsza i na prosto, takie moje zdanie. Cale zycie mialam dlugie wkoncu czas na zmiany ![]() Szykuje mi sie urlop wiec skocze je pomalowac i podciac 1cm wtedy Ci cos wrzuce
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są cienkie i zniszczone... nawet obcinanie końcówek niewiele daje ![]() Nie, to był portal z grupowymi zakupami najlepsze jest to, że zamówiłam i na początku mi wszystko potwierdził... kasę przelałam teraz wróciłam z urlopu i mi napisał wiadomość, że już nie ma na stanie kasę też mi już oddał ![]()
|
|
|
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mialam do cholery czasu to sie bawilam a teraz juz mi sie na serio znudziło, teraz mam schludne włosy, krotsze ale o wiele lepiej mi sie je pielegnuje i wcale z twarzy nie stracilam a balam sie ze zrobi mi sie z geby ksiezyc, ale nic podobnego smialo moge stwierdzic ze jest nawet lepiej. Ostatecznie zadowolona jestem z decyzji ![]() Bede systematycznie podcinac i ich kondycja sie jeszcze poprawi ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() Napewno cos trafisz
|
||
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym coś zmienić, by były ładniejsze, gęstsze, ale szkoda mi długości... Cytat:
a te tańsze to jakieś .ujowe
|
||
|
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
pipson dziękuje Tobie i pozostałym dziewczynom za Wasze słowa
![]() Przepraszam, że nie uczestniczę w rozmowie i nie odpowiadam ale trawie jeszcze Wasze odpowiedzi, analizuje i myślę a to u mnie zawsze długi proces ![]() Dziś było lepiej ale bez szału...jednak rewolucji przeprowadzać nie będę bo to się zwykle źle kończy. 1600kcal i rano 2x tifoczki śniadanie: 70g chleba razowego 45 sera żółtego i pomidor II ś: czekolady paski 2 czyli ok 36g ![]() Obiad: kalafior cały co został i rosół z makaronem podwieczorek :grejpfrut -leżał już tydzień w kuchni i patrzył na mnie ![]() kolacja: 125g łososia wędzonego i jedyne co wiem na dziś, że kolacje będę jadła ok 21-22 bo chodzę spać późno (między północą a 2) i może ta przerwa do śniadania jest u mnie za długa i spróbuje powalczyć o białkowe kolacjeDzięki jeszcze raz za pomoc
|
#2923 | ||
|
Tajka
|
I. 9:50 4 wafle ryżowe z domowym dżemem wiśniowym, jajko sadzone
II. 12:50 1/2 grapefruita, 100g serka wiejskiego III. 16:00 Ćwiartka kurczaka w ziołach, 50g ryżu brązowego w maślance, 110g brokułów IV. 19:00 Jajko sadzone, 100g twarogu, 250 ml maślanki V. 22:40 50g twarogu, 100g wieśniaka
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kupiłam Aktivię i jeszcze tam jakieś naturalne Tutti te smakowe staram się omijać szerokim łukiem, ale ten jogurt Bon Creme kawowy i kokosowy to moja miłość ![]() Cytat:
raz na miesiąc chyba jak mi się przypomni Cytat:
brzmi smakowicie
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych ![]() Cytat:
a botki są śliczne widziałam je u Ciebie na blogu w stylizacjach i wyglądają mega leżą jeszcze nowe więc może będą miały swoją premierę jak już będzie chłodniej tylko jeszcze nie mam spódniczki ani butów Cocktail Medzik Kisiej Heroine Brawa za ćwiczenia ![]() ![]() klask i:
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, super, że już lepiej
i za podwójne Tiffoczki
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Białaczekoladka Za rower wielkie
![]() długo pojeździłaś Cytat:
Cytat:
a za czekoladę i brawa za toffoczki
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-19 o 23:06 |
||
|
|
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tych Bon Cremów to nigdy nie próbowałam, bo przerażał mnie skład właśnie a tyle razy miałam ochotę no i same pozytywy o nich słyszałam Cytat:
![]() Cytat:
ale właśnie... tu nie ma mojego fryzjera i boję się iść do nie wiadomo kogo żeby mi nie spitolił fryzjerzy są jacyś nie kumaci albo ja na takich trafiam w ogóle to nie wiem co ja mam z tymi moimi włosami zrobić raz chcę to, raz tamto i owamto A jak tam dzisiaj Ci low carb wyszedł?
|
|||
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jem je baaaardzo rzadko właśnie ze względu na ten skład i ilość węgli (16g w 100g) A kremik może jeszcze uda się zrobić w tym tygodniu tylko trzeba się wybrać w środę na bazarek po dynię ![]() Najdłuższy mój włos ma ok 68 cm, ale mam tak okropnie obcięte, że mam krótsze a pod spodem dluższe poszłam do fryzjera obciąć końcówki, a ona mi takie coś dowaliła i powiedziała, ze włosy będą bardziej puszyste i bardziej gęste jutro albo pojutrze wstawię fotkę to zobaczysz jak to wieśniacko wygląda ja nienawidzę fryzjerów nigdy mnie nie rozumieją i zawsze wychodzę wkurzona, a w domu przed lustrem rycze a low carb jak dziś bardzo dobrze tylko ok 19 zjadłam taką płaściutką łyżeczkę masła orzechowego a tak to nic, bo nie siedziałam w domu i nie myślałam o jedzeniu byłam na mieście kupiłam sobie bluzę taką jak chciałam za 39 zł i jeszcze kupiłam płyn micelarny z Lirene z tańczącymi drobinkami ![]() a jak Tobie?
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-08-19 o 23:24 |
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, one dosyć spore są, a ja nie umiem podzielić jogurtu
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
padam na pysk
spakowana już, o 4 muszę się zbierac na lotnisko, więc znając mnie nie pośpie to Was ponadrabiam trochę, ale to później. Byłam jeszcze dość dług o poza domem, więc jako kolacja wpadło pare (dosłownie 5) frytek z maca, gryz jakiejś nowej kanapki i dwie łyżeczki mcflurry z magnum, a potem w nagrodę, że nie zeżarłam mojemu chłopakowi połowy wszystkiego tylko po gryzie dostałam jabłko Generalnie poza wymienionymi wyżej grzeszkami to byłam dziś grzeczna i low-carbowa ![]() Odezwę się jeszcze potem lub już z hotelu, buziaki! ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Aha, apropos Maca Wam dopiszę- miałam ochotę początkowo dziką na swój własny zestaw, żeby się naaaajeść, ale cieszę się, że zrezygnowałam, bo wiecie co? Mc Donalds mi nie smakuje, odzwyczaiłam się zupełnie No dobra, Mc Flurry mają skurczybyki dobre. ![]()
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Lachonki
Wczoraj już nie miałam siły pisać. Takie miałam sensacje w brzuchu - muszę chyba wprowadzić do diety kilka urozmaiceń + kupić Espumisan lub Ulgix.Czekamy na majstrów, TŻ poszedł pod blok z kumplem pogadać bo ten wraca z nocki i obiecał że mi drożdżówkę kupi. Ani drożdżówki, ani majstrów, ani TŻ Herbatka stygnie a ja nic do niej nie mam ![]() Basia, a Ciebie tak wzdyma że masz taki brzuch? Ja wczoraj miałam też 5 miesiąc ciąży ![]() Heroine, przykro mi z powodu rowera I już nam się wtedy odechciało zakupu, choć teraz nawet nie pamiętam co to było ![]() Heroine, Ewelcia, mam podobne dylematy włosowe, zwłaszcza do Twoich Ewelcia. Ja już nawet przestałam wierzyć w jakiekolwiek dbanie o włosy, bo pomimo tego, że o nie dbałam to i tak fryzura wiecznie była płaska i wyglądałam jak topielica, zwłaszcza bez grzywki Wiem że są większe problemy na świecie, ale z drugiej strony jak patrzę w lustro to odbicie chwilami mi się wydaje całym światem, a raczej jakimś pobojowiskiem. Więc nie wiem czy nie ciachnąć tych włosów wkrótce.Madzia, o taka np.klik Tylko ja nie mam długiej grzywki i boję się że u mnie źle to wyjdzie, ale wiem że mi ładnie w takim dłuższym bobie. Ale z drugiej strony wymaga częstych wizyt u fryzjera czego ja po prostu nie mam we krwi Chodzę gdy już naprawdę naprawdę muszę ![]() Pipson, jeszcze dopiskę robię bo o tym Macu zapomniałam Ci napisać. Ja mam podobnie - już po wszelkich fast foodach mam bóle, wzdęcia, jest mi niewyobrażalnie ciężko na żołądku. My sobie lubimy robić domowe odpowiedniki, np. hamburgerów z bułą pełnoziarnistą i własnym sosem, własną kompozycją warzyw itp. Podobnie jest z kebabem, ale nie wiem czy da się taką bułkę zrobić albo kupić. Bo lubię bardzo ale ten kupny na mnie źle działa jednak - za tłusty, za ciężki. Aż przepisu poszukam, a później planuję właśnie iść na pocztę i przy okazji kupić kurzego cyca i mięcho mielone właśnie na hambuksy
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-20 o 07:45 |
|
|
|
#2933 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Ja już po porannej kawie i łyżeczce masła orzechowego, a później śniadanie ![]() menu na dziś: - kawa z mlekiem + łyżeczka masła orz. - 2 kromki + 100g twarogu - 100g fileta z kuraka + gałka ryżu + surówka - kawa z mlekiem + ciastko z bakaliami - wieśniak I wychodzi B= 80.2 W= 77.1 T= 36.9 Po wczorajszym 1 dniu tylko -0.1kg ale się nie poddaję i walczę dalej z resztą najważniejsze, że coś leci ![]() Fajna ta strona ilewazy.pl wrzucam sobie jadłospis i mi tak ładnie podlicza ![]() Pipson o jezuuu mnie po Macu też strasznie męczy, tak jak po kebabie, spać nie mogę, brzuch boli... to zuoooo ![]() Ewelcia o tak! te jogurty bon creme są pyszne ja uwielbiam tarte malinowa z resztą wszystkie pycha, ale też omijam szerokim łukiem ![]() Heroine o nieee, myślałam, że pochwalisz się tym nowym rowerkiem, wyglądał przepięknie! Czbasia ten brzusio to przesłodki, jak mi się podobają kobiety w ciąży ![]() Medzik Dokładnie! tak jak dziewczyny piszą masz naturalne ombre! A moje też zniszczone, zwłaszcza końcówki. Podcinam sama od kilku lat, bo fryzjerzy zawsze upitolą 20cm. Chyba, że farbuję to idę do fryzjera na ostatnie małe ombre, ale jak zwykła farba np. ciemny brąz to wtedy sama. Ale właśnie schodzę do naturalnego koloru, nie farbowałam już z pół roku. Ostatnio tylko ombre i przy nim zostanę, a reszta natural ![]() No i stosuję oleje od 2 lat kokosowy i alterra na zmianę
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjem kilka frytek i mam rewolucje w brzuchu tak mnie boli ale fakt, mcflurry jest przeeeeeeeeepyszne a szczególnie to z magnum ![]() porób dużo fotek żebyś potem nam pokazywała ![]() Cytat:
ale może to takie początk i niedługo już przejdzie nie rób mi ochoty na drożdżowkę Dokładnie, ja też bym chętnie je jakoś ścięła, ale boje się bardzo Pomyśl nad nią, bo jest naprawdę fajna ![]() ![]() Cytat:
tak, tak ilewazy.pl jest fajną stronką często z niej korzystam i coś tam sprawdzam ![]() zjadłabym tego bon creme
|
|
|
#2935 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
marzenie!Ładne nóżki mieć musisz!!! ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- No ja myślę!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Podziwiam ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Ja tam się za bardzo wypowiadać nie mogę, bo mam podobny problem do Twojego Więc... taaa... Ale razem damy radę Głowa do góry, cyce do przodu i walczymy dalej ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeloł
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
No i chleba nie mam xD Damy radę ^^---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Normalnie, sama bym sobie takie zafundowała
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam po 7 i jakoś mi czas zleciał nie wiem kiedy ogarnęłam trochę kuchnię, bo wczoraj żem upaćkała kuchenkę jak gotowałam ten krem z dyni teraz dopiero siadłam i piję w spokoju kawę dzisiaj chata wolna, TŻ na dyżurze mogę robić co chcę ![]() Cytat:
czyli stosunkowo późno "spróbowałam" koloryzacji lekkiej zresztą ja nie mam farby na całych włosach tylko na wierzchniej warstwie włosów od nasady, bo chciałam przykryć moje siwulce ale powiem Wam, że nawet jak nie rozjaśniałam to moje włosy miały takie pasemka i każdy myślał, że mam farbowane No dlatego ja się boję iść do fryzjera "obciąć końcówki", bo wiem jak to się może skończyć wyjdę z połową włosów ![]() ja bardzo rzadko chodzę do fryzjera: raz na rok no chyba, że jakieś czesanie na ślub chcę mam uraz z czasów gimnazjalnych i nienawidzę tam chodzić Mój low carb też się miał całkiem nieźle, słodyczy nie było, ale wpadło trochę owoców bardzo słodkie winogrona i trochę arbuza no aleee to dopiero początki
|
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego wyjazdu Ci życzę baw się dobrze i się tam zbytnio nie ograniczaj, w końcu to wakacje I super, że nie dałaś się skusić na jedzenie z Maca chociaż frytki to mi tam smakują zawsze dziubnę parę od TŻ-ta a McFlurry to jedyna rzecz, którą tam w sumie jadam bo innych rzeczy nawet nie próbowałam ale mnie nie zachwyciło.
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

najlepsze jest to, że zamówiłam i na początku mi wszystko potwierdził... kasę przelałam
kasę też mi już oddał
a te tańsze to jakieś .ujowe 

te smakowe staram się omijać szerokim łukiem, ale ten jogurt Bon Creme kawowy i kokosowy to moja miłość 
i sama jestem ugotowana
bardzo ładnie Ci w rozpuszczonych
a botki są śliczne widziałam je u Ciebie na blogu w stylizacjach i wyglądają mega
leżą jeszcze nowe więc może będą miały swoją premierę jak już będzie chłodniej tylko jeszcze nie mam spódniczki ani butów
klask i:
i za podwójne Tiffoczki
a za czekoladę

dzisiaj chata wolna, TŻ na dyżurze