|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dżonka, wiem, że to marne pocieszenie, ale powiem Ci, że ja swojego męża poznałam na 3 roku studiów
wcześniej sami idioci stawali na mej drodze, czułam się samotna i moja samoocena leciała w dół ale warto było czekać na tego JEDYNEGO główka do góry Kochana jesteś niezależna!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też mam taką nadzieję jak Ty, że jak wyjadę do KRK to poznam kogoś normalnego wkońcu.
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jesli dobrze pamietam to tak : biust : 91 talia: 67 brzuch: 80 biodra : 88 ? udo ( w najszerszym miejscu ) ; 53 cos takiego , o ile to dobrze zrobiłam
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo niestety przy zmianie klimatu, stresie regularność @ może się zaburzyć i nie jestem indywidualnym przypadkiem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2675 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz tylko zapisuję spadki wagi i wymiary ![]() Cytat:
a nie szukałaś poza swoim terenem? także od siebie mogę polecić, można tam poznać kogoś sensownego mało tego, to była moja pierwsza i ostatnia poznana tam osoba poleciłam to też koleżance i ona tak samo poznała tam swojego obecnego faceta, i też to był pierwszy poznany i wydaje mi się że w dzisiejszych czasach dużo osób tak ma.Melduję: 8 min abs 8 min arms 8 min legs rozciąganie
|
||
|
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-20 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
jedyne czego sie chce pozbyc to ten okrpny brzuch
Np; ubolewam bo ćwicząc mój biust ucierpi, nad czym ubolewam -.- jednak, 4 lata bez wf-u dało sie mi we znaki
|
|
#2678 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, poza tym wy jesteście młode, ja się wpakowałam w stały związek na odległość w wieku 17 lat, wiecie ile straciłam?
całą młodość |
|
|
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic przyjemnego przy takiej sylwetce, taka fałda tłuszczu
|
|
|
#2680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ruch ![]() Cytat:
masz tylko parę cm wzrostu mniej i 10kg mniej, więc nie może być tak źle w brzuchu mamy tyle samo ![]() możesz rzeźbić ciałko, ale schodzenie do 50kg to hardcore chyba lepiej kontrolować wymiary Cytat:
Cytat:
młode jesteśmy, nie Dżonka? mamy troszkę czasu jeszcze choć doskonale rozumiem potrzebę i tęsknotę za jakimś męskim osobnikiem u boku szczególnie, gdy umawiam się z przyjaciółką na wypad do kina/knajpy/zakupy, a jej chłopak się do nas dołącza.. wtedy czuję się jak 5.koło u wozu .. jak byłyśmy w Szczyrku na te 10 dni, to też przyjechał na 3 dni.. :/ jakby nie wytrzymał tego czasu bez swojej dziewczyny... wyobraź sobie jak my (pozostała 8 dziewczyn bez chłopaków) się czuła, kiedy oni chodzili za rękę, miziali się, ale spali w jednym łóżku.. już nawet nie wspomnę o tym, że jesteśmy bliskimi przyjaciółkami, jej chłopak mieszka kilkanaście domów dalej ode mnie, a częściej jego odwiedza niż mnie... choć ma po drodze.. przykre to jest ale coś w tym jest, że trzeba korzystać z wolności dopóki się da
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-08-20 o 22:19 |
||||
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi jest już samej źle, chcę mieć kogoś wyłącznie dla siebie.. naprawdę bycie singlem jest do dupy. Ostatni raz byłam na randce w 3 gimnazjum, od tamtego czasu cisza. Niby poznaję wiele osób, w tym dużo chłopaków, ale żadnego nie przekonałam do siebie.. Ja nie uważam się za jakąś
brzydką, nie zadbaną, nie inteligentną dziewczynę. Wręcz odwrotnie, znam swoją wartość. zawsze jestem sobą, nigdy nie udaję kogoś innego. Ale widocznie nie poznałam dotychczas odpowiedniego chlopaka. Tak naprawdę inaczej sobie wyobrażałam czasy kiedy będę miała już te 17-18 lat a tu dupa.---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
często się zastanawiamy nad tym..nooo staram sobie to wyobrazić co Wy czułyście wtedy eh... |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tu taki benben tłuszczu :/
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezpiecznie przedewszystkim. Paypal nie ujawnia danych, Zawsze lepiej tak placic niż kartą. paypal obsługuje wiele sklepow, tych które na to pozwalają, min innymi ebay. Wejdz na paypal.pl i poczytaj. Jak się zarejestrujesz to powiedzą Ci co dalej, przynajmniej jak ja się rejestrowałam kilka lat temu to było wszystko bardzo czytelnie opisane. Cytat:
Na pewno znajdzie sie jakiś facet ![]() Nic na siłę. A mój tz jest starszy o 7 lat, nie widzę żeby to była jakaś kolosalna różnica wieku po jego sposobie bycia itp. Dogadujemy się jak należy, i nie nudzimy sobą. Kilka dni temu minęło 8 lat jak jesteśmy razem. Coś poćwiczę. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-08-20 o 22:25 |
||
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ewaaaa, na Ciebie też przyjdzie pora ![]() Cytat:
ehh, pamiętam jak wszystkie siedziałyśmy na początku 3 klasy i rozpaczałyśmy, że nie mamy z kim iść na studniówkę wszystkie bez facetów wtedy byłyśmy no ale "śmieszne" to jest, bo mam też b. ładne kumpele, a tu prawie żadnej się nie poszczęściło, no ni hu-hu ćwicz, ćwicz ![]()
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
wrócilam
zaraz nadrabiam
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, no i co tam w stolyycy słychać?
![]() ![]()
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam mel B na nogi i pośladki, i tiffany boczki.
Boli mnie tyłek
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
w stolycy dużo łiskacza mają
muszę się ogarnąć, wiecie, jak wyglądał mój dzień ?rano 2 kanapki, potem pół kebaba i łiskacz z colą, serio ogarniam się już od jutra i idę na odwyk ![]() Dżo ja mając te 18 lat to nie czułam potrzeby mieć kogoś, wolałam spotykać się ze znajomymi, robić co mi się podoba, tak żeby nikt mnie nie ograniczał.. zdarzały się wieczory, że samotnie sobie siedziałam i rozmyślałam, ale potem mi przechodziło, dopiero teraz powoli, powoli odczuwam takową potrzebę, że jednak taki ktoś by się przydał, ale zupełnie jest mi obce, że ktoś się o mnie troszczy, dba, martwi itp.. zawsze byłam sobie sterem, żeglarzem, statkiem, czy jak to tam leciało
|
|
|
|
#2691 | ||
|
Tajka
|
To tak jak ja.
Nigdy nie dopuszczam do siebie nikogo za blisko, a jak już to zrobiłam - pożałowałam. Ale trudno, hej ! Żyje się raz ! Wróciłam i padam. U mnie dzisiaj: I. 12:30 4 wafle ryżowe z twarogiem i dżemem truskawkowym, jabłko II. 15:30 Ćwiartka kurczaka, 50g ryżu w maślance, 100g brokułów III. 19:40 150g wieśniaka z pomidorem i pieprzem IV. 23:30 2 jajka sadzone, 100ml maślanki 50 skakanek ABS Mel B 50 przysiadów rozciąganie 30 min spacer 40x 5kg na ręce
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, mówisz, że W-wa to kraina łiskaczem płynąca?
czyli wypad %%% udany? tylko coś mało tego jedzenia było ![]() Chyba pora spać
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam dziś przed 7 wszakże ![]()
|
|
|
|
#2697 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Ale czy whisky ? oO Ja o 12 z budzikiem. Ale zasnęłam koło 4, spać nie mogłam.
|
|
#2698 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powiem Ci, że ja rozpisuję sobie następny dzień codziennie wieczorem i jestem megaaa zadowolona. nic nie wpada ponad program i nawet nie mam ochoty na śmieciowe jedzenie Cytat:
głowa do góry ![]() Cytat:
![]() a ile masz lat ?![]() Cytat:
za ćwiczenia. a ten jadłospis masz bardzo podobny codziennie ? nie znudził Ci się?Ja dziś melduję: 1. 2 kromki chleba ciemnego (1: z kurczakiem, 2: twaróg) 2. jogurt naturalny z borówkami i płatkami owsianymi 3. 2 naleśniki z kurczakiem, marchewką i porem; sałatka 4. kawałek ryby w occie i garść malin (byłam w gościach 5. 2 jajka Nadrobiłam Was i idę spać bo za 6h wstaję. Pierwszy dzień @ , ale najważniejsze że to już 2 dzień bez słodkiego
|
|
|
#2699 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Jednego dnia zjadłam chyba z 250g brokułów i 200g ryżu. Zostało mi 200g zieleniny :P i 100g ryżu. Rozdzieliłam na dwa dodatkowe dni. Czyli po 100g brokułów na dzień i 50g ryżu. Rozeszło się na 3 dni ![]() Jutro już będzie odmiana. A wgl. jakoś mi się jeszcze nie znudził. Lubię działać pewnymi schematami, mieć pewne rzeczy zaplanowane ![]() Takie przyzwyczajenia jedzeniowe itp ![]() Ale za mało za mało za mało mi codziennie wychodzi
|
|
#2700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniał mi sie kawał:-wow, fajna bluzka! ile dałaś? -dwa razy Cytat:
![]() Cytat:
i tak jesteś mega, olej go ![]() ![]() hej o nie, tylko nie to ![]() non - moja mama kupiła poziomki a wyrósł jej... koperek wstałam wyspałam się jak nie wiem co stanęłam na wagę - i więcej po produktach białkowych dziś spróbuję bez mleka, dobrze, że za nim nie przepadam ![]() pogoda piękna, więc dziś na pewno plażowanie, dzięki bogu, bo moje nogi robią stanowcze "NIE"
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

wcześniej sami idioci stawali na mej drodze, czułam się samotna i moja samoocena leciała w dół
ale warto było czekać na tego JEDYNEGO
główka do góry Kochana
jesteś niezależna!

pier.dole to wszystko. Mam nadzieję, że jak wyniosę się stąd do Krk (mam nadzieję

całą młodość
teraz już tylko odpoczynek
często się zastanawiamy nad tym..

za czasów młodości tak nie mialam