Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 21:52   #2671
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dżonka, wiem, że to marne pocieszenie, ale powiem Ci, że ja swojego męża poznałam na 3 roku studiów wcześniej sami idioci stawali na mej drodze, czułam się samotna i moja samoocena leciała w dół ale warto było czekać na tego JEDYNEGO jesteś jeszcze bardzo młodziutka, na pewno znajdziesz Kogoś wartościowego, kto pokocha Cię całym serduchem czego Ci baaardzo życzę główka do góry Kochana no i powiem Ci, że teraz to Ty szalej ile wlezie, wyrywaj i baw się jesteś niezależna!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:53   #2672
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Odzywa się w środku mnie jakaś wewnętrzna tęsknota i pragnienie jakiegoś mężczyzny.. czego tak jest, że nie mogę spotkać normalnego, fajnego, wolnego faceta z jakąś pasją?! napotykam samych idiotów.
Mieszkam w takiej dziurze, że albo same pary, albo fajne chłopaki są, ale starsi ode mnie o conajmniej 7-8 lat pier.dole to wszystko. Mam nadzieję, że jak wyniosę się stąd do Krk (mam nadzieję) to kogoś poznam.Pewnie jeszcze chwilę tak porozmyślam, posłucham dołujących piosenek, poleżę i pójdę spać..
Ja mam to samo. Nie byłam w związku od 8 miesięcy, spotykam samych idiotów którzy albo łapią mnie za cycki na pierwszej randce!! albo mnie szantażują że jak nie dam się pocałować to się ze mną nie spotkają WTF. 3 miesiące temu poznałam fajnego, było coś ale on wyjeżdża we wrześniu do UK na kilka lat więc pomimo tego ze coś było, to sie skończyło bo on nie chce mnie rozkochiwać w sobie, ale piszemy ze sobą dalej I też mam taką nadzieję jak Ty, że jak wyjadę do KRK to poznam kogoś normalnego wkońcu.
Stary 2013-08-20, 21:54   #2673
e_Aga_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
witaj podasz swoje wymiary? bo z tych liczb co podałaś, to wnioskuję że jesteś chudziną straszną i nie wiem z czego chcesz się odchudzać no ale wiem, że czasem waga/wzrost czasem oszukują więc czekamy na wymiary

chociaż i tak zdaje mi się że przy takiej wadze wystarczą Ci ćwiczenia i będziesz miała ekstra ciałko
miałam gdzieś zapisane -.- ale zgubiłam i krajke też
ale jesli dobrze pamietam to tak :
biust : 91
talia: 67
brzuch: 80
biodra : 88 ?
udo ( w najszerszym miejscu ) ; 53

cos takiego , o ile to dobrze zrobiłam
Stary 2013-08-20, 21:55   #2674
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Wiesz to, że masz długi cykl to nie jest problem. Raczej bym się martwiła tym, że jak mówisz przy zmianie klimatu @ znika.
Wiesz to akurat też ma swoje wytłumaczenie bo niestety przy zmianie klimatu, stresie regularność @ może się zaburzyć i nie jestem indywidualnym przypadkiem jakbym nie miała dłużej to oczywiście można by się było martwić, ale nie miałam praktycznie na czas wyjazdu do Anglii.. i za każdym razem= z każdym wyjazdem za granicę tak mam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-20, 21:55   #2675
shine_on
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Pomysł z zeszytem w którym się zapisuje co się jadło jest mega ja widzę swoje błędy, wyliczyłam ile zjadłam B/W/T i wiem co poprawić jutro.
Prowadziłam taki zeszyt, ale po jakimś czasie stwierdziłam że mi się nie chce teraz tylko zapisuję spadki wagi i wymiary

Cytat:
Odzywa się w środku mnie jakaś wewnętrzna tęsknota i pragnienie jakiegoś mężczyzny.. czego tak jest, że nie mogę spotkać normalnego, fajnego, wolnego faceta z jakąś pasją?! napotykam samych idiotów.
Mieszkam w takiej dziurze, że albo same pary, albo fajne chłopaki są, ale starsi ode mnie o conajmniej 7-8 lat pier.dole to wszystko. Mam nadzieję, że jak wyniosę się stąd do Krk (mam nadzieję) to kogoś poznam.Pewnie jeszcze chwilę tak porozmyślam, posłucham dołujących piosenek, poleżę i pójdę spać..
Wiesz, nie dziwie się, na dłuższą metę bycie singlem jest do kitu, człowiek to stworzenie stadne a nie szukałaś poza swoim terenem? ja bardzo długo byłam w związku na odległość, a swojego obecnego TŻ poznałam na popularnym portalu randkowym także od siebie mogę polecić, można tam poznać kogoś sensownego mało tego, to była moja pierwsza i ostatnia poznana tam osoba poleciłam to też koleżance i ona tak samo poznała tam swojego obecnego faceta, i też to był pierwszy poznany może mało romantyczne, ale ja w gruncie rzeczy nie miałam gdzie kogoś poznać i wydaje mi się że w dzisiejszych czasach dużo osób tak ma.

Melduję:
8 min abs
8 min arms
8 min legs
rozciąganie
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:59   #2676
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam to samo. Nie byłam w związku od 8 miesięcy, spotykam samych idiotów którzy albo łapią mnie za cycki na pierwszej randce!! albo mnie szantażują że jak nie dam się pocałować to się ze mną nie spotkają WTF. 3 miesiące temu poznałam fajnego, było coś ale on wyjeżdża we wrześniu do UK na kilka lat więc pomimo tego ze coś było, to sie skończyło bo on nie chce mnie rozkochiwać w sobie, ale piszemy ze sobą dalej I też mam taką nadzieję jak Ty, że jak wyjadę do KRK to poznam kogoś normalnego wkońcu.
Ja jestem forever alone, więc nie mam takich problemów.
Cytat:
Napisane przez e_Aga_ Pokaż wiadomość
miałam gdzieś zapisane -.- ale zgubiłam i krajke też
ale jesli dobrze pamietam to tak :
biust : 91
talia: 67
brzuch: 80
biodra : 88 ?
udo ( w najszerszym miejscu ) ; 53

cos takiego , o ile to dobrze zrobiłam
Toż to marzenie. Serio chciałabym mieć takie wymiary. A tak dokładnie mówiąc to moje marzenia obejmowały nawet większe wymiary niż te twoje. Nie wiem z czego ty się chcesz odchudzać.

Cytat:
Melduję:
8 min abs
8 min arms
8 min legs
rozciąganie

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-08-20 o 22:00
Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:00   #2677
e_Aga_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Cześć
Jesuu, jakie Ty masz wymiary... serio chcesz się odchudzać?

jedyne czego sie chce pozbyc to ten okrpny brzuch
Np; ubolewam bo ćwicząc mój biust ucierpi, nad czym ubolewam -.-
jednak, 4 lata bez wf-u dało sie mi we znaki
Stary 2013-08-20, 22:01   #2678
shine_on
Rozeznanie

Dziewczyny, poza tym wy jesteście młode, ja się wpakowałam w stały związek na odległość w wieku 17 lat, wiecie ile straciłam? całą młodość
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:03   #2679
e_Aga_
Raczkowanie

Cytat:

Toż to marzenie. Serio chciałabym mieć takie wymiary. A tak dokładnie mówiąc to moje marzenia obejmowały nawet większe wymiary niż te twoje. Nie wiem z czego ty się chcesz odchudzać.
Tylko odstajacy brzuch mi przeszkadza w życiu a tak to moje ciało mi się podoba Nic przyjemnego przy takiej sylwetce, taka fałda tłuszczu
Stary 2013-08-20, 22:12   #2680
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
wróciłam z miasta, dziś był ok. 5h ruchu teraz już tylko odpoczynek
za ruch

Cytat:
Napisane przez e_Aga_ Pokaż wiadomość
hym, pozwólcie że sie wtrącę i opowiem coś o sb, bo się chce do Was przyłaczyć, dostac porządnego kopa w tyłek, aby zabrac sie za siebie
hej
masz tylko parę cm wzrostu mniej i 10kg mniej, więc nie może być tak źle w brzuchu mamy tyle samo
możesz rzeźbić ciałko, ale schodzenie do 50kg to hardcore chyba lepiej kontrolować wymiary

Cytat:
a właśnie mi się przypomniało jak schodziłam dziś z latarni to jakiś facet w wloskach na żel robił sobie foteczki z rąsi, gdy wchodził na latarnię boże

Cytat:
też mam czasem takie dni .. szczególnie w dniach pobliskich @ w końcu trafisz na tego jedynego młode jesteśmy, nie Dżonka? mamy troszkę czasu jeszcze choć doskonale rozumiem potrzebę i tęsknotę za jakimś męskim osobnikiem u boku szczególnie, gdy umawiam się z przyjaciółką na wypad do kina/knajpy/zakupy, a jej chłopak się do nas dołącza.. wtedy czuję się jak 5.koło u wozu .. jak byłyśmy w Szczyrku na te 10 dni, to też przyjechał na 3 dni.. :/ jakby nie wytrzymał tego czasu bez swojej dziewczyny... wyobraź sobie jak my (pozostała 8 dziewczyn bez chłopaków) się czuła, kiedy oni chodzili za rękę, miziali się, ale spali w jednym łóżku.. już nawet nie wspomnę o tym, że jesteśmy bliskimi przyjaciółkami, jej chłopak mieszka kilkanaście domów dalej ode mnie, a częściej jego odwiedza niż mnie... choć ma po drodze.. przykre to jest ale coś w tym jest, że trzeba korzystać z wolności dopóki się da

Edytowane przez blaszok
Czas edycji: 2013-08-20 o 22:19
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:16   #2681
dzovana
Zakorzenienie

Ale mi jest już samej źle, chcę mieć kogoś wyłącznie dla siebie.. naprawdę bycie singlem jest do dupy. Ostatni raz byłam na randce w 3 gimnazjum, od tamtego czasu cisza. Niby poznaję wiele osób, w tym dużo chłopaków, ale żadnego nie przekonałam do siebie.. Ja nie uważam się za jakąś
brzydką, nie zadbaną, nie inteligentną dziewczynę. Wręcz odwrotnie, znam swoją wartość. zawsze jestem sobą, nigdy nie udaję kogoś innego. Ale widocznie nie poznałam dotychczas odpowiedniego chlopaka. Tak naprawdę inaczej sobie wyobrażałam czasy kiedy będę miała już te 17-18 lat
a tu dupa.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość

też mam czasem takie dni .. szczególnie w dniach pobliskich @ w końcu trafisz na tego jedynego młode jesteśmy, nie Dżonka? mamy troszkę czasu jeszcze choć doskonale rozumiem potrzebę i tęsknotę za jakimś męskim osobnikiem u boku szczególnie, gdy umawiam się z przyjaciółką na wypad do kina/knajpy/zakupy, a jej chłopak się do nas dołącza.. wtedy czuję się jak 5.koło u wozu .. jak byłyśmy w Szczyrku na te 10 dni, to też przyjechał na 3 dni.. :/ jakby nie wytrzymał tego czasu bez swojej dziewczyny... wyobraź sobie jak my (pozostała 8 dziewczyn bez chłopaków) się czuła, kiedy oni chodzili za rękę, miziali się, ale spali w jednym łóżku.. już nawet nie wspomnę o tym, że jesteśmy bliskimi przyjaciółkami, jej chłopak mieszka kilkanaście domów dalej ode mnie, a częściej jego odwiedza niż mnie... choć ma po drodze.. przykre to jest miłość, huh
u nas akurat w naszej ekipie wszystkie jestesmy singielkami.. ja nie wiem dlaczego tak jest często się zastanawiamy nad tym..
nooo staram sobie to wyobrazić co Wy czułyście wtedy eh...
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:18   #2682
e_Aga_
Raczkowanie

Cytat:
hej
masz tylko parę cm wzrostu mniej i 10kg mniej, więc nie może być tak źle w brzuchu mamy tyle samo
możesz rzeźbić ciałko, ale schodzenie do 50kg to hardcore chyba lepiej kontrolować wymiary
moze gdybym była wieksza, ten brzuch by sie jakoś ładniej rozprowadził
a tu taki benben tłuszczu :/
Stary 2013-08-20, 22:20   #2683
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Część kochane !

Dzisiaj dzień zaczęłam od 50 skakanek, ABS Mel B i 50 przysiadów.
Za mną również kawka, 4 wafle ryżowe z twarogiem i domowym dżemem truskawkowym oraz jabłko.

Dzisiaj pogoda paskudna. Zimno, mokro i ponuro. Tak bardzo jesiennie.
Zauważyłam, że pod biustem pojawia mi się ta fajna pionowa kreska, którą się ma, jak się ćwiczy (chyba) :P

Czy ktoś mi powie, na czym polega PayPal (ebay) ?
paypal to takie Twoje osobiste konto internetowe/ potfel internetowy, wpłacasz sobie tam kase przelewem czy kartą i płacisz z tego konta za zagraniczne zakupy, czy nawet za polskie, a on sam przelicza Ci PLN na potrzebną walutę.
Bezpiecznie przedewszystkim. Paypal nie ujawnia danych, Zawsze lepiej tak placic niż kartą.
paypal obsługuje wiele sklepow, tych które na to pozwalają, min innymi ebay.
Wejdz na paypal.pl i poczytaj.
Jak się zarejestrujesz to powiedzą Ci co dalej, przynajmniej jak ja się rejestrowałam kilka lat temu to było wszystko bardzo czytelnie opisane.

Cytat:
Ale mi jest już samej źle, chcę mieć kogoś wyłącznie dla siebie.. naprawdę bycie singlem jest do dupy. Ostatni raz byłam na randce w 3 gimnazjum, od tamtego czasu cisza. Niby poznaję wiele osób, w tym dużo chłopaków, ale żadnego nie przekonałam do siebie.. Ja nie uważam się za jakąś
brzydką, nie zadbaną, nie inteligentną dziewczynę. Wręcz odwrotnie, znam swoją wartość. zawsze jestem sobą, nigdy nie udaję kogoś innego. Ale widocznie nie poznałam dotychczas odpowiedniego chlopaka. Tak naprawdę inaczej sobie wyobrażałam czasy kiedy będę miała już te 17-18 lat
a tu dupa.

Na pewno znajdzie sie jakiś facet
Nic na siłę.
A mój tz jest starszy o 7 lat, nie widzę żeby to była jakaś kolosalna różnica wieku po jego sposobie bycia itp. Dogadujemy się jak należy, i nie nudzimy sobą.
Kilka dni temu minęło 8 lat jak jesteśmy razem.

Coś poćwiczę.

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2013-08-20 o 22:25
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:30   #2684
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shine_on Pokaż wiadomość

Melduję:
8 min abs
8 min arms
8 min legs
rozciąganie

Cytat:
Ja jestem forever alone, więc nie mam takich problemów.
Ewaaaa, na Ciebie też przyjdzie pora nie ukryjesz się!

Cytat:
u nas akurat w naszej ekipie wszystkie jestesmy singielkami.. ja nie wiem dlaczego tak jest często się zastanawiamy nad tym..
nooo staram sobie to wyobrazić co Wy czułyście wtedy eh...
no u mnie 2 dziewczyny wyłamały się z "grupy singielek" ehh, pamiętam jak wszystkie siedziałyśmy na początku 3 klasy i rozpaczałyśmy, że nie mamy z kim iść na studniówkę wszystkie bez facetów wtedy byłyśmy no ale "śmieszne" to jest, bo mam też b. ładne kumpele, a tu prawie żadnej się nie poszczęściło, no ni hu-hu

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Coś poćwiczę.
ćwicz, ćwicz
Stary 2013-08-20, 23:01   #2685
agulaaaa
Zakorzenienie

wrócilam zaraz nadrabiam
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 23:06   #2686
heroine86
Zakorzenienie

Aga, no i co tam w stolyycy słychać?

Cytat:
Melduję:
8 min abs
8 min arms
8 min legs
rozciąganie
Stary 2013-08-20, 23:10   #2687
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

zrobiłam mel B na nogi i pośladki, i tiffany boczki.
Boli mnie tyłek
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 23:13   #2688
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Boli mnie tyłek
Stary 2013-08-20, 23:18   #2689
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Boli mnie tyłek

Stary 2013-08-20, 23:54   #2690
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, no i co tam w stolyycy słychać?

w stolycy dużo łiskacza mają muszę się ogarnąć, wiecie, jak wyglądał mój dzień ?
rano 2 kanapki, potem pół kebaba i łiskacz z colą, serio ogarniam się już od jutra i idę na odwyk

Dżo ja mając te 18 lat to nie czułam potrzeby mieć kogoś, wolałam spotykać się ze znajomymi, robić co mi się podoba, tak żeby nikt mnie nie ograniczał.. zdarzały się wieczory, że samotnie sobie siedziałam i rozmyślałam, ale potem mi przechodziło, dopiero teraz powoli, powoli odczuwam takową potrzebę, że jednak taki ktoś by się przydał, ale zupełnie jest mi obce, że ktoś się o mnie troszczy, dba, martwi itp.. zawsze byłam sobie sterem, żeglarzem, statkiem, czy jak to tam leciało
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 00:03   #2691
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
zawsze byłam sobie sterem, żeglarzem, statkiem
To tak jak ja.
Nigdy nie dopuszczam do siebie nikogo za blisko, a jak już to zrobiłam - pożałowałam. Ale trudno, hej ! Żyje się raz !

Wróciłam i padam.

U mnie dzisiaj:

I. 12:30 4 wafle ryżowe z twarogiem i dżemem truskawkowym, jabłko
II. 15:30 Ćwiartka kurczaka, 50g ryżu w maślance, 100g brokułów
III. 19:40 150g wieśniaka z pomidorem i pieprzem
IV. 23:30 2 jajka sadzone, 100ml maślanki

50 skakanek
ABS Mel B
50 przysiadów
rozciąganie
30 min spacer
40x 5kg na ręce

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 00:17   #2692
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja.
Nigdy nie dopuszczam do siebie nikogo za blisko, a jak już to zrobiłam - pożałowałam. Ale trudno, hej ! Żyje się raz !
Dokładnie
Stary 2013-08-21, 00:19   #2693
heroine86
Zakorzenienie

Aga, mówisz, że W-wa to kraina łiskaczem płynąca? czyli wypad %%% udany? tylko coś mało tego jedzenia było

Chyba pora spać
Stary 2013-08-21, 00:26   #2694
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba pora spać
Czas na sen jeszcze przyjdzie
Stary 2013-08-21, 00:29   #2695
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Czas na sen jeszcze przyjdzie
no chyba właśnie przyszedł wstałam dziś przed 7 wszakże
Stary 2013-08-21, 00:32   #2696
natalkaa7522
Zakorzenienie

Piękna godzina Ja o 8, brutalnie zostałam obudzona
Stary 2013-08-21, 00:48   #2697
kisiej25
Tajka

Cytat:
Aga, mówisz, że W-wa to kraina łiskaczem płynąca? czyli wypad %%% udany? tylko coś mało tego jedzenia było
Jakoś się z tym nie zgodzę. Drinki - owszem, piwo - z pewnością.
Ale czy whisky ? oO

Cytat:
no chyba właśnie przyszedł wstałam dziś przed 7 wszakże
Ja o 12 z budzikiem.
Ale zasnęłam koło 4, spać nie mogłam.

Stary 2013-08-21, 01:14   #2698
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny zestaw ćwiczeń z Shaunem zaliczony

Cytat:
Ja mam zawsze bóle... tabletki idą w ruch za czasów młodości tak nie mialam
ponoć po ciąży przechodzą, wiec bierz się z TŻ-tem do roboty

Cytat:
wróciłam z miasta, dziś był ok. 5h ruchu teraz już tylko odpoczynek
ładnie szalejesz

Cytat:
spooko, ja tak normalnie to potrafię i po pół roku okresu nie mieć, potem ze 3 razy jest co miesiąc, a potem znów przerwa i tak w kółko. Aż w końcu zdecydowałam się na tabletki, bo gdybym tak miała mieć cały czas to chyba bym ześwirowała jak z nikim nie jestem to pół biedy ale w innej sytuacji to nerwica gwarantowana
haha, no ja ostatnio miałam tydzień opóźnione przez stres i żarcie nieciekawe (sesja) i myślałam już czy nie będziecie wizażowymi ciociami

Cytat:
ja ściągnę pomysł od anns z tym segregatorem, ale zaczynam od września, teraz postawiłam na robienie kondycji, bo z dietą i tak kiepsko (praca, wyjazdy i wszystko się rozwala )
a proszę proszę powiem Ci, że ja rozpisuję sobie następny dzień codziennie wieczorem i jestem megaaa zadowolona. nic nie wpada ponad program i nawet nie mam ochoty na śmieciowe jedzenie

Cytat:
Kochana, w tym roku skup się na tym by dostać się na studia, mieć dobre wyniki sportowe i ładnie się trzymać dietki. a za rok idziesz na studia, na AWF jest dużo facetów, imprez na których będziesz miała okazje ich poznać i ogólnie ekstra. A Ty jeszcze z takim pięknym ciałem za rok, to będziesz przebierać w przystojniakach głowa do góry

Cytat:
Dziewczyny, poza tym wy jesteście młode, ja się wpakowałam w stały związek na odległość w wieku 17 lat, wiecie ile straciłam? całą młodość

a ile masz lat ?

Cytat:
Boli mnie tyłek

Cytat:
U mnie dzisiaj:

I. 12:30 4 wafle ryżowe z twarogiem i dżemem truskawkowym, jabłko
II. 15:30 Ćwiartka kurczaka, 50g ryżu w maślance, 100g brokułów
III. 19:40 150g wieśniaka z pomidorem i pieprzem
IV. 23:30 2 jajka sadzone, 100ml maślanki

50 skakanek
ABS Mel B
50 przysiadów
rozciąganie
30 min spacer
40x 5kg na ręce
za ćwiczenia. a ten jadłospis masz bardzo podobny codziennie ? nie znudził Ci się?

Ja dziś melduję:
1. 2 kromki chleba ciemnego (1: z kurczakiem, 2: twaróg)
2. jogurt naturalny z borówkami i płatkami owsianymi
3. 2 naleśniki z kurczakiem, marchewką i porem; sałatka
4. kawałek ryby w occie i garść malin (byłam w gościach )
5. 2 jajka

Nadrobiłam Was i idę spać bo za 6h wstaję.
Pierwszy dzień @ , ale najważniejsze że to już 2 dzień bez słodkiego

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 01:20   #2699
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
za ćwiczenia. a ten jadłospis masz bardzo podobny codziennie ? nie znudził Ci się?
Ugotowałam 450g brokułów i 200g ryżu.
Jednego dnia zjadłam chyba z 250g brokułów i 200g ryżu.
Zostało mi 200g zieleniny :P i 100g ryżu.
Rozdzieliłam na dwa dodatkowe dni.
Czyli po 100g brokułów na dzień i 50g ryżu.
Rozeszło się na 3 dni
Jutro już będzie odmiana.
A wgl. jakoś mi się jeszcze nie znudził. Lubię działać pewnymi schematami, mieć pewne rzeczy zaplanowane
Takie przyzwyczajenia jedzeniowe itp

Ale za mało za mało za mało mi codziennie wychodzi

Stary 2013-08-21, 08:04   #2700
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj biustonosz sportowy aaa Zakochałam się w nim i mam za☠☠☠*isty humor przez to
fajny przypomniał mi sie kawał:
-wow, fajna bluzka! ile dałaś?
-dwa razy

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Melduję 35,5 km rowerkiem. Średnia lepsza niż ostatnio, bo 22,3 km/h. Uwielbiam to

Cytat:
niestety (stety? ) on mnie... stwierdził (po miesiącu), że nie będzie w stanie mnie pokochać, czy coś w ten deseń.. no cóż, było minęło i żyje się dalej

to u mnie dzisiaj:
Jillian Michaels – 30 min Shred with weights – Level 1
Jillian Michaels – 40 min Killer Buns & Thighs - Level 1
weź olej palanta, niech się goni i tak jesteś mega, olej go

Cytat:
Napisane przez Megan_Spring Pokaż wiadomość
Stosowałaś może dietę proteinową?
hej
o nie, tylko nie to
non - moja mama kupiła poziomki a wyrósł jej... koperek

wstałam wyspałam się jak nie wiem co stanęłam na wagę - i więcej po produktach białkowych dziś spróbuję bez mleka, dobrze, że za nim nie przepadam
pogoda piękna, więc dziś na pewno plażowanie, dzięki bogu, bo moje nogi robią stanowcze "NIE"

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości