|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
no właśnie miałam też pytać, czy chrypki przypadkiem nie ma
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- hope, miąłam już dawno pytać - chodzisz do tego ciucha na długosza, koło domu studenckiego? bo podobno fajne rzeczy tam mają, nie wiem czy dzieciowe też, bo kuzynka tam jeździ i się zawsze obkupuje; osttanio ponad 200 zł tam wydała i super ubrania ma; podobno dostawy są co środę; ja kiedyś byłam w poniedziałek, to nic już ciekawego nie było, tylko bodziaka dla młodego za 1,40 kupiłam
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w poniedziałki - 50% we wtorki wszystko (oprócz dwóch wieszaków z metkami) po 2 zł i wtedy jestem o 9 pod drzwiami z młodym też tam kilka fajnych ciuchów złowiłam
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
a w te wtorki coś fajnego jeszcze zostaje? podobno w dzień dostawy cuda się tam dzieją
![]() a zapomniałam sie pochwalić, że sobie niechcący sukienke na wesele kupiłam tzn, TŻ mi kupił
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że ząbki się nie nagrały ![]() Ide jesć snaidanko
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh,
kochana ja znowu pomęczę o wózek Ty masz quinny zapp?
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
łooo, filmiki cudne
za to Blanka wymiata :O ja wiem, że mamy nie prównywać dzieci, no aleee... moja Ania to nawet sama nie usiądzie ![]() mała - ale gonicie z tymi zębami! jestem w szoku, u nas nic! ani widu ani słychu, a niby wielki fachowiec Pan doktor stwierdził już w 2 miesiącu nam zęby idą. taaa, eheeemm, na pewno ![]() Lady - wybacz kochana!!! ten mój patafian czyta moje wiadomości, a potem nawet nie raczy mi o nich powiedzieć ale już nadrobiłam, odpisałam! Szajka- z moją małą terrorystką niestety będzin odpada ![]() Hope - masakra!!! nigdy nie miałam do czynienia z lunatykiem, a gdyby go wtedy obudzić? a swoją drogą, ja jako totalna wredota sobie pomyślałam - skoro mamusia tak go broni ciekawe jakby ona się czuła gdyby np 3 noce z rzędu jej mówił - jesteś głupią pi**ą! czy dalej by tak synulka broniła ![]() a tak nawiasem mówiąc - nie wiedziałam, że poza ślaśkiem nie używa się niektórych słów - na początku była chica - myślę sobie ok, ale dżordża też się nie używa? ;> toż to pryszcz jest, nie wiedziałam, że to śląskie określenie
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
ŚLONSK ->>> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post42360259
postaram się żeby w niedzielę dzieciaki przypilnować ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- hope, co do spacerówki na zimę, my mamy maritę czołga i powiem Ci, że jak szlag mnie teraz trafia to podejrzewam, że na zimę będzie idealna, bo gondola zimą się super hiper mega sprawdziła, koła się nie zapadały nic, także taki czołg na zimę jak najbardziej a my pod koniec roku chyba lirę kupimy, tylko nie wiem czy 3 czy 4 kołową? jak myślicie???
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to zawsze tak, doprowadze sie do stanu w którym zjadła bym konia z kopytami i jem potem wszystko na raz. Np sałatkę śledziową zagryzam princessa ![]() Tak, si, si momy a co Cię interesuje
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
oj mi też się marzy lira, ostatnio na miescie widzialam 4 kolowa i chyba na taka sie zdecyduje
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wyczytałam, że nie i czy jest fajny i zrób zdjęcie jak możesz ![]() Cytat:
Cytat:
tylko, że my ciągle na płasko jeździmya wy? tak se myślę, że może będzie lepiej jak młody będzie w niej siedział
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde okres mi sie zbliza bo jestem ciagle glodna;/;/
|
|
|
#1124 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ile czytania![]() My juz po kontroli bioderek. |Dziękujemy za kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piękny Dzejkob
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Wiecie co kurde pojechałam do lekarza po receptę na ten syrop i jakiś gamoń uszkodził mi auto
tyłował i uszkodził drzwi od kierowcy, lusterko. Oświadczenie spisane, a faceta mój tata zna więc jest ok. Ale najbardziej w tym wszystkim mnie wkurza moja mama: "miałam powiedzieć, żebyś poszła na piechotę!" kurde tak jakby to była moja wina. Swoją droga "a nie mówiłam" to jej drugie imię, a "miałam powiedzieć/czułam ze tak będzie ale nic się nie odzywałam" to chyba imię nr 3! Z lepszych wieści: zdobyłam receptę na syrop na nasze pleśniawy. Idę nadrabiać, zostawić Was na pół dnia i kurde już impreza, dawaj! Milion postów. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz zmienić siedzisko wypinasz i przekładasz. Wiesz co mi się podoba ten wózek, idealnie by było jakby cały się składał bez wypinania siedziska, ale taki quinny kosztuje 2x więcej Jedynie co mnie wkurza, że trzeba osobno dokupywać akcesoria, np pałąk :/ a tak to jest fajny, zwrotny, fajnie się prowadzi, dość lekki i fajnie wyprofilowany ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
na szczęście już mi się kończy
|
|
#1127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi dziś auto rano nie odpaliło - ciągle coś z tą megi |
||||
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to lipa, bo chciałam właśnie taką solidniejszą parasolkę..... to lipa, zostaję przy lirze dalej ![]() tylko która? 3 czy 4 koła?
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... ale mam myślenice
Poprosiłam szefa o zaświadczenie, że jestem na wychowawczym (od kiedy do kiedy) i dziś mi wysłał ... I tam jest firma taka a taka W LIKWIDACJI Czyli, że co? że niedługo zostanę na bruku bo mnie mają prawo zwolnić? i nawet do tych 400 zł dodatku z tytułu przebywania na urlopie wychowawczym nie będę miała prawa ![]() Nie będę się go narazie wypytywała o nic, bo dziewczyny z pracy mi mówiły, że niby nazwę firmy zmieniają itd. i że tajemniczy strasznie, ale kurcze no...
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd dostajesz ten dodatek?? Z pracy, z ZUSu czy z PUP???
Lady myslę, że 4 koła praktyczniejsze. bardzo ładny ten wózek. A to dla siedzących już dzieci? Mi się ZAPP podoba, ale ten LIRA tez jest bardzo fajny Bo nie wiem czy moja Gwiazda będzie chciała w kubełkowym siedzisku jeździć???Laurka dawała tu zdjęcia ZAPPa, mam nadzieję, że się nie pogniewa że wklejam je jeszcze raz. Proszę Lady
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Co to 3 kołowych wózków.
Oglądałam raz odcinek Pani Gadżet na ten temat i miała tam 3 kołowce. Wyglądem super, ceną powalające. Ale pokazywała ich, hmm... bezpieczeństwo. Na przykładzie masz dziecko w wózku. Podlatuje z impetem drugie i moment wózek leci. Brak stabilność w przeciwieństwie do 4 kołowych ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- elllmi jak się jest wraz z otwarciem to można wyjść z worem
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko.
Wrocilismy wlasnie z kontroli u alergologa w sprawie tego rzekomego AZS. Tych czerwonych plam nie mamy od baaaardzo dawna, wiec zdaniem lekarki to jednak nie to... Wtedy zapisala nam masc przeciwgrzybiczna i twierdzi, ze to ona pomogla. Czyli tak, jak przypuszczalam - upaly powodowaly, ze Kuba bardziej sie pocil, a w zgieciach lapek i nozek robily mu sie czerwone plamy grzybiczne. Wspomnialam jej tez o tym slabiutkim przyroscie masy u Kuby. Jej zdaniem mam dawac mu wiecej stalych pokarmow, mniej piersi, bo widocznie Kuba sie tym nie najada... Mamy tez wprowadzic miesko, a za jakis czas zoltko. Co do niskiego tsh - jej zdaniem cos takiego baaaardzo rzadko pojawia sie u tak malych dzieci, wiec wynik jest do powtorzenia. Mimo wszystko szpital i tak nas czeka... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-21 o 16:24 |
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
Pstryniu ale ten Twoj Kubuś już dorosły buziaczki dla przystojniaka Nawijko tule mocno! Szybko Wam zleci w szpitalu |
|
|
|
#1135 | |
|
Wtajemniczenie
|
z GOPS-u
jako dodatek do rodzinnego...Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawijko super, że to jednak nie AZS. Trzymam kciuki, żeby to był tylko fałszywy wynik z TSH
|
|
|
|
|
#1137 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje Cytat:
Oskar szaleje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wage Pożarło mi cytaty ![]() Lady, Pietraszko cudnie goni kote ![]() Aśka, ale silna Twoja Blaneczka, zuch dziewczyna
|
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i pewnie tak będzie
|
|
#1139 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, kawał baby!! A jaka grzeczna![]() Cytat:
Śmiesznie buzią robi![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem w szoku!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ktoś u Was w rodzinie miał nadczynność tarczycy? Mała to idziemy łeb w łeb z zębolami. U nas od wczoraj 5 zębiszczy, czekamy na szóstego (prawą, dolną dwójkę). Już niedługo moje dziecko będzie się szczerzyć jak ta ikonka-> ![]() A ja mam od wielu dni 2h dla siebie ![]() Dostałam body z Rossmanna, całkiem porządne, no nie?
|
||||||||||
|
|
|
#1140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale po porodzie zniknela i juz nie biore zadnych lekow... Dobrze, ze kontrolujecie Cytat:
Brawa dla Dadiego za zebalka!! |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

jestem w szoku, u nas nic! ani widu ani słychu, a niby wielki fachowiec Pan doktor stwierdził już w 2 miesiącu nam zęby idą. taaa, eheeemm, na pewno 
ale już nadrobiłam, odpisałam! 

i czy jest fajny 

za wage