![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień: filtry, ESPRIT, J&J, Avon, lakiery, biżu i kosmetyki dla... zwierząt
ta torba jest w stanie jakim? w sumie tylko ona mnie interesuje ale to za malo jak za krem. a mleczko to jest to różowe czy to z żółtą nakretka?
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- a te plyny 3w1 to jakie to sa? na ile taka torbe wyceniasz bo na all podobne po ok 30zl wiec za malo za krem ![]()
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień: filtry, ESPRIT, J&J, Avon, lakiery, biżu i kosmetyki dla... zwierząt
pasuje mi wymiana kremu na torbe i kosm dla dzieci - jaką one maja date? tego kremu na odparzenia nie potrzebuje. i oczywiscie jest bez spiny. takze luz.
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe, itp. LIPIEC
Ja ze smutkiem muszę podziękować za frakcję (nie dlatego, że jajo kosztuje dwa razy tyle, tylko dermatolog właśnie kazał mi odstawić całą pielęgnację
![]() Za Arabian Oud nic niestety nie wypatrzyłam.
![]() |
#128 |
Kici kici miau miau
|
przykro mi ale niestety nic nie znalalzlam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe - DODKŁADKA + Zdjęcia
nic dla siebie nie widzę, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie tylko woda utleniona chyba ze masz cos poza watkiem z mojej wish?
![]() |
#131 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
przepraszam, że dopiero teraz, ale w chwili obecnej mam kiepski dostęp do internetu :/ Wymieniaj Kochana mleczka śmiało. Ja nie jestem przekonana, ale jak będziesz miała dokładkę, daj znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
to pomyśl
![]() jaka dł wkładki rolek?czy rozmiar jakiś regulowany? masz model/firme?zdjęcia?
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Nie pamiętam dokładnie daty otwarcia bazy, było to kilka miesięcy temu. Nie wiem jaką konsystencję mają przeważnie bazy, bo ich nie używam, ale jeśli taką jak lakier to nie jest absolutnie zgęstniała. Termin ważności od otwarcia to 18 miesięcy.
U Ciebie spodobał mi się: Zestaw 12 mleczek dla dzieci Johnsons&Johnsons po 50 ml (12 szt. x 50ml) - nowe, nieużywane, pełnowartościowe Jednak za miniaturę nic nie widzę. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Niestety póki co nic więcej nie widzę. Chętnie pozbędę się tej bazy, więc jak będziesz miała jakąś dokładkę to daj proszę znać ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry, lakiery, wody toaletowe, itp.
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
cos za zel hialuronowy i olej awokado?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Za płyny serdecznie dziękuję, gdyby się balsamy zwolniły przez przypadek to daj mi proszę znać
![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
nic
![]() |
#142 |
BAN stały
|
za perfuymy nic nie widze, nastomiats podoba mi się to:18. Okrągła szczotka do włosów - nowa, nieużywana - Vidal Sassion. Jeżeli ktoś chce - dorobię foto.4. Żel hialuronowy 30ml - nowy, nieotwierany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
🦄
|
Hej ho, tonik był otwarty jakieś 5-6 miesięcy temu, ale niestety nic u Ciebie nie znalazłam. Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Czy cos za:
3. Kompleks silikonowo-malinowy z BU, poj. 8g, super do likwidowania lepkości samorobionego serum, użyłam raz, niestety, dziwnie pękła nakrętka - na samym czubku. Teraz jest pokejona taśmą. Oddam za drogiazg, lub dorzucę do większej wymianki, jeżeli tylko komus się przyda ![]() 4. Żel hialuronowy 30ml - nowy, nieotwierany 5. D-pantenol 30ml - otworzony - stopień zużycia podam zaraz dokładnie, zrobię też zdjęcia 6. Olej z avocado - organiczny, 60ml - pozostało trochę więcej niż 3/4, ale dla rozwiania wątpliwosći też za chwilę zrobię zdjęcia 7. Wit. C forma pudrowa (łatwo rozpuszczalna) i N-Acetyloglukozamina (NAG) –na przebarwienia, zmarszczki - mam duże opakowania, mogę porobić odsypki, bo pewnie nie zużyję wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się krem na rozstępy eris i ew. żel hialuronowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz u mnie coś za żel hialorunowy i olej awokado?
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Ale zainteresował mnie żel hialuronowy, odsypka wit. C i olej z awokado ![]() Daj znać, jeśli chciałabyś którąś z tych rzeczy wymienić na zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej, w ramach odgruzowywania się chwilowo wymieniam się tylko na rzeczy z listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Juz jestem... o rany tyle zaleglosci ale w koncu dotarlam i do Ciebie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- proponowane cienie znajdziesz na tym zdjeciu, w drugim rzedzie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1294698122 Uzyte kilka razy. Cienie o ktore pierwsze pytalas nazywaja sie Lancome 4 ombres wet and dry Pink Punk And Black Palette ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.