|
|
#1681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
wzruszyłaś mnie na maxa.Pięknie piszesz. PIĘKNIE!!! Zapisałam w ulubionych, będę na bieżąco O O O! Zgadzam się! Cytat:
![]() Cytat:
co za..... trzeba powiadomić blogerke o tym - KONIECZNIE! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42403995]W zoo byłyśmy dzisiaj. Największa atrakcja: https://www.youtube.com/watch?v=f8US...1TmASD5-ORa05w[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() za piękną wagę
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Oli nowej zabawce (szczeniaczek-uczniaczek) nauczyłam się paru fajnych pioseneczek
Ale póki, co to moja łobuziara woli pudełko, w które misio był zapakowanyJa uciekam, bo Kruszyna sie obudziła, miłego |
|
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o, ta koncowke powinnam zapamietac
|
|||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie nie tak całkiem porannie, ale dziec wlasnie zasnął i mam chwile wytcghnienia, nie ogarniam juz..... kolejna noc na którą lepiej spuscic zasłone milczenia..... rzuca sie, placze, nie spi, pobudka o 5,26
zdycham....nadrobiłam, ale nie dam rady cytowac bo nawet bym sniadania nie zjadła DEBRAH- strasznie sie ciesze, ze sie jednak zdecydowałas bede zaglądac ode mnie chyba tyle na teraz, nie wiem jak w ciągu dnia bedzie z małym, czy dam rade zajrzec- bede sie starac. miłęgo dzionka |
|
|
|
#1685 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam po jednej stronie żeby mi cytatów nie pozjadało znów...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a fotki super! Ale słodko śpią Cytat:
![]() Cytat:
Ja myślę że wreszcie jej się dobrze spało bez chol.ernych uprzęży ![]() i Ty się wreszcie wyspałaś w miarę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-23 o 09:50 |
||||||
|
|
|
#1686 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przesadzaj, suknię trzeba zmierzyć, wtedy masz pełny obraz jak w Niej wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1687 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
u nas nocka standardowa - zasypiamy po 19, pobudka o 3 i o 5 wstajemy ehhh, nie wiem jak to moje dziecko przestawić, bo ja naprawdę chodze nieprzytomna jak wstajemy o 5 :/ próbowałam ją później kłaść spać ale niestety się nia da - jak jej nie położę o 19 to ryk jest na cały dom, w efekcie końcowym ze zmęczenia nie chce jeść, więc zasypia na 15 minut i znów budzi się z rykiem, no bo głodna. oszaleje teraz anna już buszuje na macie po porannej drzmce, a ja się szykuję i wybywam ![]() debrah - pięny ten twój blog! ![]() i przyłączam się do pstrynia - też mi się wydaje, że dostaniesz za niego jakąś nagrodę! miułego dnia!
|
|
#1688 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Gdzie bylam? Triche odpoczywalismy na mazurach. Po drodze bylo szczepienie i wiele nieprzespanych nocy przez zeby, wiec w dzien ledwo funkcjonowalam i nie mialam czasu na nic. Do tego projekt i troche problemow rodzinnych (no moze duzo nie troche). Zabek nam wyszedl w ten weekend ale ida nastepne
. Ostatni tydzien byl mega, kuba zacza siedziec, a kilka dni pozniej pelzac, do tego lubi sobie spiewac aaaaaa na glos w miejscach publicznych, jakby go ktos ze skory obdzieral. Gratulacje dla Blanki! Fewciowej. Oklaski za skonczone miesiace i wszystkie zabki. Cytat:
Ide czytac dalej....... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42403603]
słońce ty moje kochane, to zdecydowanie jest NAJCUDOWNIEJSZA wiadomość wątkowa przeogromne brawa dla was![/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piękna waga!
|
|||
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niech tak zostanie ![]() ![]() Mój tż też uwielbia golonkę
|
|
|
|
|
#1692 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nic, od 3 dni zapominam się Debrah o to spytać więc jak po karmieniu mi się przypomniało...Cytat:
i nie, wcale nie musi być temperatura, na zieloną szkołę z dzieciakami pojechałam i mieliśmy epidemię Cytat:
![]() ja nie dostałam Cytat:
bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() a wiesz, że nie? tzn. inaczej - ona, jeśli ze mną, to każdą zabawę łyknie ![]() Cytat:
a książkę fantastykę też? jak tak to pisz, to ci tytuły rzucę, bo my lubimy bardzo ![]() Cytat:
![]() ogólnie o ile chodziki be, o tyle dzieci lubią pchać, i jak nie pchacz to złapie pufę, taboret potem... ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tfu,Tfu ![]() Cytat:
Cytat:
Oooojacieniemoge znam to z dzieciństwa idę nakarmić Darię i potem nadrabiam dalej..a końca nie widać
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
teściowa nam jutro pilnuje smyka, jak pójdziemy na to wesele i miał spać u niej, ale okazało się, że ona go woli położyć spać u nas w domu, bo się boi, że u niej będzie płakał w nocy czy cuś; no i takim sposobem muszę wysprzatać chałupę, bo będzie po kątach lukać a miałam sobie odpuścić, cholera
|
#1696 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hje... co to za podpis??? ![]() I miałam Pytać - Pola dziś świętuje swoje imieniny?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jak się zachowywałaś po energy drink? :diabełek: ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że szybko wszystko nadrobi ![]() Moja zależy w jakim humorze wstanie, czasem z płaczem, a czasem z "aghuuuu" i leży i rozmawia, przewraca się, bada stopy ![]() Cytat:
podłe zębiska!!!
|
||||||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, to jednak nie jest zdjęcie mojego dziecka, więc nie chciałabym jakiegoś zamieszania robić
wysłałam blogerce wiadomość na fb, to sama zdecyduje najwyżej[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42407397] ospa? i nie, wcale nie musi być temperatura, na zieloną szkołę z dzieciakami pojechałam i mieliśmy epidemię kurde, a ja już się uspokoiłam, bo jak teraz wstał, to jakieś bledsze mi się to wydawało; albo już sama się uspokajam; no nie wiem ,na razie jeszczę poobserwuję, bo dziwne mi się wydaje to, że po jednej stronie główki tylko ma i nigdzie więcej i tak nie ma miejsc do lekarza
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam calkiem blisko do wloclawka. podjechac i zasadzic jej kopa?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
obyś miała rację
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję właśnie mężo się przymierza do kupna, On je bardzo dużo jogurtów, ja wszystkie potrawy robię z naturalnym, więc opłaca nam się bardzo. A mam nadzieję, że Malutkiej minie skaza i też będzie z nami wcinać
|
||||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
zxasqw12 my nie gryziemy
|
|
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
dla Blaneczki.
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Szaaja, mam pytanie, dlaczego chodziki ogólnie są be? ja nigdy nie myslalam zeby kupowac chodzik itd, ale nie drązyłam głębiej tematu.
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#1704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że ta noc to nie był jednorazowy wybryk ![]() Tak, nawet się wyspałam , ale nie mogę się doczekać aż mąż w końcu wróci, bo po tygodniu bycia samej 24h/dobę, jestem już zmęczona.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ona za co, a Pstryk, ty juz wiesz za co
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że chodzi o to, że chodzik nie wymusza prawidłowej pozycji do chodzenia. Poza tym, tam dziecko zawsze ma asekurację, a wydaje mi się, że podczas nauki chodzenia upadki (niegroźne oczywiście) też są ważne.
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Tylko że dwa dolne ząbki ma tylko ) Potem się chwile pobawi. Ostatnio w łóżeczku ma nową zabawą, macha nogami i podnosi delikatnie przewijak do góry i stuka nim o łóżko Potem jak już się trochę nudzi, to pomarudzi o butlę ![]() A ten wałek do raczkowania, to się jak używa? Nie wiem czy kupować, czy nie. No i jeszcze pytanko: Czy jest jeszcze jakiś siedmiomiesięczniak, który śpi na górze łóżeczka? Moja M. jeszcze się nie podnosi, a w łóżeczku tylko śpi i się zastanawiam, czy już mam jej zniżyć łóżeczko czy nadal może spać "u góry"? |
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam w swoich podziękowaniach! Jesteście wspaniałe!
Nawijko czy chcesz nr mojego TŻ żeby go opierniczyć???
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
o tym tez myslalam, ale czy jeszcze cos? hm
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

- nie ma jeszcze wyglądu, będzie się robił.
wzruszyłaś mnie na maxa.

tylko nie wiem, czy to Ona sprzedaje, czy ktoś zdjęcie sobie wziął

za piękną wagę 

ehhh, nie wiem jak to moje dziecko przestawić, bo ja naprawdę chodze nieprzytomna jak wstajemy o 5 :/ próbowałam ją później kłaść spać ale niestety się nia da - jak jej nie położę o 19 to ryk jest na cały dom, w efekcie końcowym ze zmęczenia nie chce jeść, więc zasypia na 15 minut i znów budzi się z rykiem, no bo głodna. oszaleje 

. 

ratunku