|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Poznanianka ja na prawdę mówię szczerze i z dobrej woli brakuje mi u ciebie zaokrąglenia troszkę To twój wybór i jeśli wam się podoba to dobrze najważniejsze żebyś dobrze się czuła i była zadowolona ze swojego wyglądu mnie się w tej rybce talia podobała - góra nie, ale poniżej biustu przez talię uda było fajnie Może pomierz jeszcze różne modele rybek i princesek?
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Erudycja
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
poznanianka1990 pewnie moje zdanie jest malo istotne ale uwazam ze dziewczyny maja racje i gdzies jest inna sukienka w ktorej bedziesz wyglądała obłędnie, a nie tylko dobrze, ładnie.
Ja tez nie zdecydowalabym sie na rybke ze wzgledu na ograniczenie ruchu, ale mierzylam w carmen sukienke ktora miala krój rybki tylko ze rozszerzala sie nieco wyzej i nie krępowala mnie juz tak jak klasyczna rybka. A myslalas o greckiej? Wczoraj w salonie u mnie w miescie widzialam przesliczna sukienke, byla w ksztalcie A tylko ze cały gorset w serduszko miala wysadzany tak jakby kamieniami a reszta byla tiulowa bez ozdób... no sliczna, a takie wczesniej mi sie wcale nie podobaly
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
ana909, greckie mi się w ogóle nie podobają
Poprzymierzam jeszcze różne suknie i zobaczymy. Jeśli nic mnie nie zauroczy to kupię tą. Bo czułam się w niej świetnie i bardzo wygodna była
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianka, a masz foto w tej rybce? pokażesz?
![]() Możesz spróbować też kroju A, tylko bardziej przylegającego i dopasowanego |
|
|
|
#2345 |
|
Erudycja
|
nie mow hop... ja greckiej w ogole nie bralam po uwage dopoki jednej takiej pieknej nie przymierzylam... Czulam się na prawde jak jakas cesarzowa. Gdyby nie ta, ktora kupilam, wybralabym tamtą
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=cgwOmTo8Pps Ja znam tekst, ale tak zawsze mi się plącze język ![]() Oooo, a może taka: http://www.youtube.com/watch?v=5Zcej5NPGLc Po angielsku też szukasz?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2013-08-24 o 19:10 |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka90, no ta "wymarzona" to przecież krój A, dopasowany.
Tutaj są moje zdjęcia z przymiarek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=568
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?odnośnie zdjęć: 1. ta całkiem fajnie do figury ci się wpasowywuje 2., 3. - wydaje mi się że proporcjonalniej wyglądasz 5., 6. - już pisałam o tym że fajna talia ![]() no i dekolt bez ramiączek fajniej wygląda moim zdaniem u ciebie
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-24 o 19:22 |
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Ta wymarzona to model Elizabeth z firmy Estera.
Model Latoya z Nabli jest na zdjęciach nr 5 i 6.
|
#2350 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
O coś takiego to wg niej fotoalbum: http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...0&tx=134&ty=85 a tutaj widać że na zgrzewie fotoksiążki nie powinno być zdjęć i że strony są miekkie: http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=...&tx=145&ty=104 Czy to oznacza że są dwa rodzaje fotoalbumu?
My Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-08-24 o 19:33 |
||
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
1 zupełnie mi się nie podoba. To była propozycja Pani z salonu. Kompletnie nie w moim typie, strasznie ciężka.
11 - przymierzyłam dla jaj, bo księżniczek/princessek nie lubię. Na żywo wyglądała jeszcze gorzej, bo ten tiul był bardzo ciężki, dużo warstw było, przytłaczała mnie ta suknia. Reszta (poza moją wymarzoną) to były moje typy internetowe. Mojej mamie podobałam się jeszcze w sukni ze zdjęcia nr 9, ale ja nie czułam tego WOW. Czegoś mi brakowało w niej. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Yellow me, tego niestety nie wiem. Nam fotoksiążkę i fotoalbum nasz fotograf przedstawił tak jak ja Tobie napisałam (pokazał nam je, mogliśmy je oberzeć i zdecydować co wolimy). Poproście swojego fotografa, żeby Wam pokazał fotoalbum i fotoksiążkę.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-08-24 o 19:34 |
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianka, jak dla mnie:
1. Jest naprawdę ok! Tylko mocniej w talii ścisnąć /kupić dopasowany rozmiar, bo ta zapewne za duża?/ 2. Super talia, ładne biodra 3. Podobna do poprzedniej 4. Nieee To dziwne sterczące COŚ przy dekolcie robi Ci krzywdę Nie masz w niej w ogóle ani biustu ani talii5,6 ładna talia i zarysowane biodra, z tyłu ekstra 7,8. już mówiłam, bo to ta jedyna, tak? Wiem, że to za duży rozmiar, ale bałabym się, że zrobi Ci krzywdę w biuście 9. Może w mniejszym rozmiarze byłoby lepiej widać. 10. Nie. Biodra zniknęły 11. ładna talia, biodra ok, ale biust zmniejszony, bo przez pół idzie to zdobienie. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2013-08-24 o 19:49 |
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio - goście przecież będą tańczyć, bawić się przesiadać chodzić więc nikt nie będzie gadał tylko z tymi ze swego stolika A co do fotoksiążek to są takie co opisujesz, są takie tradycyjne albumy ze zdjęciami wklejanymi i takie fotoksiążki co mają cienkie kartki, śliskie. Podobno fotoksiążki są najmniej trwałe. Najlepiej wybrać się do foto i pooglądać na żywo jak to wygląda. Cytat:
u niej rysują się biodra i talia a u ciebie na zdjęciu nikną wg mnie..
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-24 o 19:43 |
||
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak nam pokazywałaś suknie. Mnie się w 1 podobasz, ale to Twój wybór, i Twój dzień! Jak suknia będzie dopasowana to będzie zupełnie inny efekt! Najważniejsze, żebyś się dobrze czuła w kiecce którą wybierzesz. W Twojej wyrzuciłabym chyba ramiączka, jakoś lepiej wyglądasz w sukniach bez. Ale zapewne pewniej się czujesz w takiej z, i to Twoja wygoda jest najważniejsza
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianka, done
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Czyli typujesz suknię, w której kompletnie się nie czułam (zdjęcie nr 1) Zobaczymy jeszcze we wrześniu. Ale jak nic nie znajdę, to biorę tą moją wymarzoną
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
To TY masz się czuć w niej najlepiej, więc nasze uwagi to tylko sugestie
|
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zazwyczaj chyba 50% ceny. Jak pytałam znajomych to właśnie tyle mówili. I ja też płaciłam 50%. |
||
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, że to tylko sugestie
![]() Decyzja jeszcze nie podjęta, jak wybiorę suknię to na pewno dam Wam znać
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
ParisParisienne
trudna sytuacja.. jak chcesz ją wkurzyć, to ją ignoruj ![]() nie umiem postawic sie w takiej sytuacji, ale jakbym uslyszala cos takiego od tesciowej to nie potrafilabym sie do niej wiecej odezwac normalnie.. say-hello boska jest ! tinyheart całkiem fajny pomysł ![]() ana909 mogę Ci doradzić Patrycje Markowska - Dzien za dniem może jest więcej takich jak ja
|
|
#2362 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kamerzysty: chcę ale jeszcze nie mam moja siostra ma kilka świetnych teledysków i mimo, że od wesela minęło 2 lata, to często je oglądam ![]() Cytat:
Cytat:
zabrała go sobie do fryzjerki i ona wpięła jej go w upięcie - spokojnie wytrzymała od ok 9-10 rano przez całe wesele więc się nie martw ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Say hello - ja przymierzalam podobna do barimy w madonnie na wilczej ale to nie byla pronovias tylko jakas tansza wersja wlasnie za okolo 3000. Tylko ze ona miala tiulowy dol a nie muslinowy. Moze to ta sama?
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).w każdym razie jakikolwiek to model - wygląda bardzo podobnie do barimy
|
|
#2365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo podobają mi się te ramiączka w niej
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Przyczajenie
|
Hej
mam ślub 27 września i chciałabym dołączyć do debat na temat ślubu. Nie sądziłam że już tak wcześnie powstanie jakiś wątek. Bardzo się cieszę na myśl o ślubie a jak do tej pory wszyscy mówią - to dopiero za rok, czemu się tak podniecasz? XD Fajnie że nie jestem sama ![]() ParisParisienne Pocieszę Cię .. mam dokładnie taką samą sytuację.. przyszła teściowa powiedziała ze nie gratuluje nam i nie cieszy się z tego ze wybraliśmy datę. No ale cóż ... bywa |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze powiedziala jednwabny tiul? ![]()
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my ślubujemy 20 września więc witam wrześniową pannę młoda której jesień nie straszna z jakich okolic jesteś? masz już coś załatwione, upatrzone?
|
|
|
|
|
#2369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak będzie dopasowana to będzie lepiej leżała, tylko najważniejsze, żeby nie tylko zwęzili gorset tylko też zmienili proporcje miseczek do Twojego biustu, a nie zostawili takich dużych, a płaskich miseczek do małego biustu.Cytat:
A co do stołów, to mam takie samo zdanie. Tak jak pisałam, byłam na 2 weselach z okrągłymi stołami i jednak całe wesele toczyło się wokół stołu, przy prostokątnych jest większa "integracja". Fakt, że ludzie się potem przesiadają, ale to też nie jest za fajne - często było tak, że przy jednym stole zostawały 2 osoby, a przy innym nagle siedziało 20... przy prostokątnych jakoś nie ma takich sytuacji... Choć wiadomo, że okrągłe jednak bardzo elegancko wyglądają. |
||
|
|
|
#2370 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
chery chery lady niby ok ale wciaz to nie to ![]() oczywiscie goście zostana poinformowani przed ze konkurs bedzie dotyczyl spiewu i bynajmniej nie w prostym wydaniu ![]() a ktore utwory konkternie masz na mysli?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Nasz ślub 16.08.2014 

Nie lubię princessek, nie podobają mi się, są za ciężkie, ginę w nich.
no i żeby mi nie zdechły za szybko