|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
olvsia, witaj
![]() Anesthesia, jakbym się na nią zdecydowała to będą mi ją szyli od podstaw, na miarę, bo nie dość, że ta jest za duża to w dodatku za długa (mam 158 cm wzrostu).
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
olvsia, witaj
![]() w ogóle jestem jakimś beztalenciem jeśli chodzi o szukanie czegokolwiek w internecie. Zaczęłam szukać sobie fryzury, ale znalazłam az dwie haha macie jakieś strony. ja bym chciała wysokiego koka z jakąs warczykowatą wstawką
|
#2373 |
|
Erudycja
|
https://www.google.pl/search?q=fryzura+%C5%9Blu bna&client=firefox-a&hs=i10&rls=org.mozilla: pl
fficial&tbm=isch&tbo= u&source=univ&sa=X&ei=RRM ZUvjiB8Hi4QTayIDoDA&ved=0 CCwQsAQ&biw=1265&bih=832prosze wybierajhttps://www.google.pl/search?q=fryzu...w=1265&bih=832 https://www.google.pl/search?q=fryzu...2F%3B413%3B614 a ta dokladnie moja szefowa robila z dwa lata temu, wyszlo super ale na jasnych wlosach jest lepiej (robila brunetce), na ciemnych warkocz ginie.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-24 o 22:12 |
|
|
|
#2374 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4241856 4]Ją odradzam połączenie kalii z hortensjami. Dlaczego? Hortensje to chlejusy straszliwe i bez stałego dostępu do wody wierna. A jakie mają mega grube lodygi przez co umieszczenie ich w gabce jest praktycznie niemożliwe.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] w gąbce do bukietu? Kurczę zielona w tym jestem.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja data
http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png ŻONA od 30.08.2014 ZARĘCZENI 28.11.2012 RAZEM 17.09.2010 Edytowane przez Panna Izabela Czas edycji: 2013-08-24 o 22:37 |
||||||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wstawił mi się załącznik - garnitur TŻ
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
Panna Izabela, jestem z Krakowa, a moja foto pracuje w okolicach Krakowa i na podkarpaciu
Choć pewnie dojedzie i dalej, jak będzie trzeba i ktoś będzie skłonny zapłacić, robiła kiedyś jednej parze sesję w Paryżu ![]() Ja mam alergię na jasne garnitury, dla mnie garniak jednak musi być ciemny, nawet ślubny... |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój akurat chce ciemny, ale jest blondynem więc w jasnym wyglądałby mdło i bez wyrazu. Tylko muszę się przypatrzyć żeby połysku nie było bo oglądałam zdjęcia jak pan młody miał garnitur co się błyszczał - psuło to cały efekt...
|
|
|
|
|
#2378 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wg. mnie w takim fasonie będzie jej idealnie. W księżniczce by się utopiła, a z kolei w rybce za chudo by wyglądała Cytat:
nie mogę się doczekać, aż Cię zobaczę. Na pewno będziesz wyglądać szałowo! ![]() Cytat:
a jakieś typy, cokolwiek? ciekawość mnie zżera bo chyba żadnej relacji nie przeoczyłam?krój, materiał zupełnie nie w moim typie i olor chyba też, zbyt jasny
|
|||
|
|
|
#2379 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moją jak kupywałam suknie to też Pani zaznaczyła, że nie znajdę jej w internecie itp. |
|
|
|
|
#2381 | |||
|
Rozeznanie
|
poznanianka już wiem, ten album z wkładanymi zdjęciami to klasyczny a fotoalbum to taki jak go opisałam - wg mnie najlepszy bo ma sztywne strony z nadrukowanymi zdjęciami może też go zechcesz jak zobaczysz jakieś przykładowe?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pewnie już Wam piszę - któraś z dziewczyn zaraz po mnie też zaproponowała tę stronę z fotografami i normalnie napisała (tylko ja się tak boję nie wiem czego ) - napiszę tutaj welonik.pl
|
|
#2382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, namówiłam tżta na video
|
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i 11 też ładna ![]() no to super jeśli się cieszysz
|
|
|
#2384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stwierdziły, że albo gorset rozchodzący się w cięciu, albo dopasowane aż do bioder i na nie zachodzące, a następnie rozchodzące się, ale nie rybka ![]() Gratuluję!!!
|
|
#2385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za tydzień lub dwa pojadę tam ze świadkową i wtedy wypytam dokładniej super, gratuluję! Cytat:
ta suknia, którą mierzyłam świetnie podkreśla najwęższe miejsce w talii jak dla mnie jest odcinana w idealnym miejscu. mierzyłam odcinaną nieco wyżej i efektu już nie było.
|
|
#2386 |
|
Konto usunięte
|
tak generalnie wiazanki robi sie albo na wlasmnych lodygach bez dostepu do wody albo na mikrofonie czyli w gabce florystycznej z dostepem do wody
|
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
Ana mnie sie takie zabawy nie podobają, wstydziłabym sie zgłosic i mozliwe ze goscie tez bedą sie wstydzic? Nie kazdy lubi karaoke, nie chciałabym zeby mnie ktos na siłe wyciągał...
Paris Parisienne Współczuje CI ogromnie i łącze sie w bólu, bo moja teściowa też takie akcje odwalała i czasem też odwali, także wiem jak to smakuje... Ale tak mysle, ze powinnas ustalic z TZtem jakąś strategie. On powinien z matką porozmawiac, bo ona sie czuje ewidentnie zagrozona. Powinien jej powiedziec, ze ją kocha, zawsze ją będzie kochał, zawsze bedzie blisko was, bedziecie przeciez potrzebowac babci, ALE: kazde dziecko wyfruwa z gniazda i on chciałby zeby jego matka cieszyła sie jego szcześciem i tyle. I ze nie zyczy sobie takich zagrywek w sgtrone kobiety którą kocha. Ewentualnie mozecie sie na takiej rozmowie pojawić oboje. Ewentualnie mozesz sie u niej zjawic sama i powiedziec, ze słyszałas ze ma cos do powiedzenia i powtórzyc jej co TZ powiedział ... Ewentualnie ignorowac. Tyle mi sie na dzisiaj nasuwa Poznaniankamnie sie ta 'jedyna' tez srednio widzi... wydaje mi sie ze byly suknie w których lepiej wygladałas. Bardzo bardzo ładnie w 5,6 z tym, ze ja bym odrzuciła tę koronkową góre i zakonczyla ją dekoltem w delikatne serduszko i gołe ramionka, jest GENIALNA!!! poprzymierzaj koniecznie jeszcze taki krój! Wyglądasz w niej naprawde kobieco. 11 - wiem, ze ksiezniczki CI sie nie podobają, ale moze zmierz jeszcze jakąś lekką (są takie) i bez halki z kołem, tylko taką lużno puszczoną, dekolt tez delikatnie w serduszko ta Twoja tez jest batrdzo ładna i jesli sie na nia zdecydujesz napewno bedziesz szczeliwa ![]() Yellow Me dla mnie okrągłe stoły były kryterium wyboru sali wiec jestem zboczona, nie pomoge ![]() Say hello wyglada baaardzo obiecujaco ![]() Tiny heart oczywiscie ze mozesz wykorzystac do Save the date zwykłych zdjec, wazne zeby były naprawde sliczne ujecia nie wiem jak wysyłac, w sumie mailem tez nie jest źle, bo to przeciez jeszcze nie oficjalne zaproszenie, tylko informacja o dacie.mysza myszowska] hej gratuluje udanych zakupów![]() Panna Izabela niestety nie podobają mi sie takie garnitury ![]() Missmalezji gratulacje! Bedziecie miec napewno swietną pamiatke! ![]() Ja juz w domu wypisałam sie wczoraj na żądanie, oczywiscie mi powiedzieli wczesniej ze nic mi juz nie jest, ale procedury nakazują trzymac z tym z czym mnie przyjeli do poniedziałku. Jestem zmeczona, boli mnie reka od pobierania krwi, troche jeszcze brzuch, ale jest okej Bylismy wczoraj po szpitalu u mojej mamy na obiadku i kawce, pogadalismy o slubie, fajnie nawet. Jak tak opowiadałam jakie mamy pomysły, co juz zorganizowane, to sama byłam pod wrazeniem, ze juz tyle rzeczy mamy! a w piatek tesciowie jada na 2 tygodnie urlopu i bedziemy miec swiety spokój Myha co myslisz o takich bukietach slubnych? Slub koncówka maja... czy tulipany na naturalnych łodygach wytrzymają? Zastanawiam sie tez nad tulipanami na salę wstawionymi do wody, kiedy trzebaby je kupic? co do sesji bedziemy miec w Warszawie, bo wygrałam konkurs i mam sesje free u bardzo fajnych fotografów i moge im zapłacic za dojazd do nas i nocleg, ale wolę ja sobie pojechac i pozwiedzac Pojedziemy koncem lipca, bo chce byc 1 sierpnia na obchodach 70 rocznicy wybuchu powstania, to moje mega marzenie kiedys zobaczyc to na zywo, pozwiedzamy Warszawe a sesje zrobimy moze w łazienkach, ale główną stylizowaną na jakims podwarszawskim jeziorku z malą żaglówką, bedzie tematycznie marynarsko
"A ja bez ciebie jak wiadro bez wody, jak śliwka bez pestki, bez poręczy schody" Edytowane przez Verunka Czas edycji: 2013-08-25 o 08:46 |
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
Verunka u kogo wygralas sesje?.
Piekny ten pierwszy bukiet ktory zalaczylas. W najgorszym przypadku mozna tulipany sprowadzic z innego kraju ale to podnosi koszta. Super, ze Cie wczoraj wypuscili. Mam nadzieje, ze i bol reki i brzucha szybko minie. Ja mialam dzis jakis sen o slubie ale juz nic nie pamietam. Przeciwbolowe mnie dobijaja i czuje sie strasznie dziwnie... Wczoraj zemdlalam wieczorem, na szczescie TZ mnie nie opuszczal na krok wiec, zemdlalam mu w ramiona i ocknelam sie na lozku. Poniewaz byla dyskusja o sukniach slubnych, to co do tego co Panie pisza, ja tez mam zapisany tylko numer na kwicie. Jak bys chciala say-hallo to moge Ci numer na priv wyslac... moze cos to pomoze. Ja w Madonnie zaczelam od mierzenia wszystkiego co przypominalo Benicarlo. Ale Pani powiedziala mi od razu, ze bede w takich sukniach wygladac jak gruba kuleczka.. Potem przyniosla mi wlasnie Barime i inne suknie, dwie rybki mierzylam. Moim zdaniem wygladaly tragicznie. Pani uwazala, ze nawet ok. Ale czulam sie w nich jakby mi ktos nogi zwiazal razem i na bank nie doszlabym w takiej sukni do oltarza. Jak bylam zeby wplacic zaliczke, wlasnie jakas PMka odbierala swoja suknie, koronkowa rybke. Wygladala fenomenalnie. Ale dziewczyna szczuplutka bardzo.
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-08-25 o 09:22 |
|
|
|
#2389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie no mysle ze dzadza rade zarowno tulipan jak i szafirek.drugi bukiet tez da rade (nawet jestem go pewniejsza niz 1) zantedeskia jest nie do zdarcia. |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
super !
![]() u mnie tez bedzie i foto i video, ale jesli mialabym sie decydowac na jedno, to byloby to video. na zdjeciach nie odtworzysz roznych sytuacji ze slubu, na video bedziesz widziec chocbys zapomniala lub nie wiedziala ze byla jakas smieszna sytuacja etc, jakby nie patrzec to 3 h ze slubu i wesela masz utrwalone. z samym foto o roznych sytuacjach pewnie sie zapomni po 5 latach
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Hej
![]() Yellow me, my już wybraliśmy fotoksiazke czyli taki album z nadrukowanymi zdjęciami na grubym, sztywnym papierze. Nie umiem tego inaczej opisać. Mi bardziej zależało na filmie, ale foto też chciałam. Na szczęście udało nam sie znaleźć foto i video z jednej firmy, według mnie w super cenie. Bardzo spodobały nam sie zdjęcia tego faceta, filmy też bardzo fajne, w ogóle koleś młody, z poczuciem humoru Od razu na pierwszym spotkaniu podpisaliśmy umowę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2392 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze ale zazdroszcze! Pochwal sie koniecznie jak będzies zpo ![]() Cytat:
więc warto mieć kameruna ![]() witam się ) nd pracowita
|
|||
|
|
|
#2393 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewuszki
Witam Nowe PM! missmalezji super, że się udało ![]() Panna Izabela kolor mi nie leży, ale krój tak ![]() hihihi o kurde 10 warstw?! Moja ma 2 muśline i coś co nazwać nie umiem... Byłam na tym panieńsko-kawalerskim (znałam tylko Młodych) dla Młodej kupiłam czerwony szal boa z piór, wachlarz z piór i kapelusz cowbojski. Oczywiście kapelusz pochwycił przyszły Pan Młody. Przygotowałam trochę pytań i quizów i było fajnie . Potem poszli do clubu niestety ja musiałam już wracać bo TŻ do pracy na rano . Teraz siedzę i zastanawiam się co robić cały dzień...
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Mi też nie podobają się jasne garnitury, a jeszcze garnitury takie błyszczące to już w ogóle. Jasny garnitur to chyba dla brunetów z ciemną karnacja i ciepną oprawą oczu by ładnie wygladały, ale nie takie błyszczące.
Mój TŻ chce ciemny garnitur, ale on pewnie będzie szukał miesiąc albo dwa przed ślubem ![]() dziękuje, w sumie nie do końca o to mi chodziło, ale kilka fryzur mi się spodobało wiec juz sama nie wiem jak bym chciała wyglądać w tym dniu. My w końcu też chcemy i fotografa i wideo, dzisiaj siądziemy TŻ i powysyłamy zapytania? co się pytałyście w takich zapytaniach? o cenę, o termin wolny? coś jeszcze ?namisek1990 zrobili sobie wspólną imprezę przedślubną? nie słyszalam, że tak sie też robi ;]
razem od 01.03.2008 r. zaręczyny 14.07.2011 r. ślub 30.08.2014 r. ![]() Edytowane przez natalia1011 Czas edycji: 2013-08-25 o 10:31 |
|
|
|
#2396 |
|
Wtajemniczenie
|
natalia1011
Tak, wspólną imprezę ja już, któryś raz z tym się spotykam. Wiadomo, że zwyczaj jest inny no, ale jak kto woli. Myślisz już o swoim panieńskim? Ja nie chcę imprezy łączonej, choć było fajnie.KaEs Gratulacje ![]() ![]() u nas 265 dni ... jakoś strasznie te dni wolno lecą.. a chciałabym chociaż z nim już mieszkać, ale nie ma jak albo by bulwers rodziny był ;/
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-08-25 o 10:46 |
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiałam wczoraj z moją przyjaciółką świadkową na temat sukni. i powiedziała mi, że równo rok temu ja byłam jej świadkową na ślubie, a wczoraj przymierzyłam suknię ślubną nawet nie skojarzyłam, że to ten sam dzień ![]() także przesąd o tym, że świadkowa panny młodej niedługo sama stanie przed ołtarzem jest prawdziwy
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
U nas dzis 300 dni do slubu!!!
Pracowity mam weekend, spadam na reportaż i życzę wam miłego dnia!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
![]() Już niedługo rok
|
#2400 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super!
![]() Ja w swojej nawet nie liczyłam, ale ma tego trochę, stopą w buta nie mogłam trafić spod tej kiecki ![]() Cytat:
A co do sesji - gratuluję, świetna sprawa! Ja tak myślę i myślę o tej swojej sesji i chyba pojeździmy z mamą jesienią tak po okolicy poszukać miejscówek (bo my lubimy tak sobie pojeździć, TŻ się nie kwapi ), które ładnie wyglądają we wrześniu, ale mam już dwie na oku ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Nasz ślub 16.08.2014 
macie jakieś strony. ja bym chciała wysokiego koka z jakąs warczykowatą wstawką
fficial&tbm=isch&tbo= u&source=univ&sa=X&ei=RRM ZUvjiB8Hi4QTayIDoDA&ved=0 CCwQsAQ&biw=1265&bih=832
ale TZ wyglada oblednie ;D

), które ładnie wyglądają we wrześniu, ale mam już dwie na oku