Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-24, 21:45   #2371
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

olvsia, witaj

Anesthesia, jakbym się na nią zdecydowała to będą mi ją szyli od podstaw, na miarę, bo nie dość, że ta jest za duża to w dodatku za długa (mam 158 cm wzrostu).

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 21:55   #2372
natalia1011
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

olvsia, witaj

w ogóle jestem jakimś beztalenciem jeśli chodzi o szukanie czegokolwiek w internecie. Zaczęłam szukać sobie fryzury, ale znalazłam az dwie haha macie jakieś strony. ja bym chciała wysokiego koka z jakąs warczykowatą wstawką

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 22:11   #2373
ana909
Erudycja

https://www.google.pl/search?q=fryzura+%C5%9Blu bna&client=firefox-a&hs=i10&rls=org.mozilla: plfficial&tbm=isch&tbo= u&source=univ&sa=X&ei=RRM ZUvjiB8Hi4QTayIDoDA&ved=0 CCwQsAQ&biw=1265&bih=832
prosze wybieraj
https://www.google.pl/search?q=fryzu...w=1265&bih=832

https://www.google.pl/search?q=fryzu...2F%3B413%3B614 a ta dokladnie moja szefowa robila z dwa lata temu, wyszlo super ale na jasnych wlosach jest lepiej (robila brunetce), na ciemnych warkocz ginie.

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-24 o 22:12
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 22:21   #2374
Panna Izabela
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4241856 4]Ją odradzam połączenie kalii z hortensjami. Dlaczego? Hortensje to chlejusy straszliwe i bez stałego dostępu do wody wierna. A jakie mają mega grube lodygi przez co umieszczenie ich w gabce jest praktycznie niemożliwe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
w gąbce do bukietu? Kurczę zielona w tym jestem..

Cytat:
Napisane przez kaszuszka Pokaż wiadomość
Z połączenia kali z hortensjami znalazłam tylko taki bukiet.
http://www.google.pl/imgres?client=f...22&tx=28&ty=67
I kilka inspiracji w kolorze pomarańczowym
http://7kwiatow.blogspot.com/2012/09...lony-slub.html
dzięki

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Oj nie widziałam tego garnituru, ale co do kwiatów przesyłam 2 propozycje

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupilismy dla TZ GARNITUR ;d
piekny, szary.. mial byc w promocji w vistuli.
no i jest z vistuli ale za 1200 zj ale TZ wyglada oblednie ;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fajny, mój TŻ chce jasny, wysyłam ponownie zdj w załączniku

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Z doświadczenia wiem, że czasem
opłaca się znaleźć fotografa z innego miasta, bo z dojazdem może wyjść taniej, niż branie foto z "dużych" miast
Ja po prostu odwiedzałam masę stron i wysyłałam masowo maile z pytaniem o ceny. W końcu na szczęście trafiłam na piękne zdjęcia w niskiej cenie, jak za tę jakość wg mnie
Nasza foto bierze 2100zł za:
-przygotowania panny młodej
-błogosławieństwo
-ceremonia w kościele
-wesele do godziny 01.00
-plener w dniu ślubu lub innego dnia

Klasyczny album 30×30 z ręcznie wklejanymi zdjęciami (około 60 zdjęć) lub fotoalbum 30×30 (10 rozkładówek-20 stron).
Płyta DVD w autorskim etui z 450 zdjęciami w wysokiej rozdzielczości, poddanymi
kompletnej obróbce.
Prezentacja multimedialna z wykorzystaniem najlepszych ujęć z podkładem muzycznym, oraz galeria internetowa.

Współczuję... i nie mam niestety innej rady, niż po prostu jakoś ją przeboleć, teściowej niestety nie zmienisz... póki TŻ jest po Twojej stronie, jest dobrze
a skąd jesteś?

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość
jest taka zbiorcza strona z fotografami gdzie ich można sortować wg miasta i cen. Wyślę Ci na priv bo nie chcę być posądzona o reklamę. Ja tam znalazłam foto.
ParisParisienne trudna sytuacja z teściową, moze z czasem będzie Cię lepiej traktowała?
a wyślesz mi?

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Hej
Przepraszam, ze troche zasmiecam Wam watek, ale z drugiej strony tesciowa ma calkiem duzo wspolnego z weselem
Ja bym jak na złość była miła do "urzygu", zwłaszcza przy kimś

Cytat:
Napisane przez Avradi Pokaż wiadomość
Witam przyszłe Panny młode 2014, dołączam swoją datę 30.08!
moja data

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Edytowane przez Panna Izabela
Czas edycji: 2013-08-24 o 22:37
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 22:39   #2375
Panna Izabela
Zakorzenienie

Nie wstawił mi się załącznik - garnitur TŻ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg garnitur_lubny_malibu_20120203_1948269085.jpg (64,0 KB, 29 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 22:58   #2376
Anesthesia
Wtajemniczenie

Panna Izabela, jestem z Krakowa, a moja foto pracuje w okolicach Krakowa i na podkarpaciu Choć pewnie dojedzie i dalej, jak będzie trzeba i ktoś będzie skłonny zapłacić, robiła kiedyś jednej parze sesję w Paryżu

Ja mam alergię na jasne garnitury, dla mnie garniak jednak musi być ciemny, nawet ślubny...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:02   #2377
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Panna Izabela, jestem z Krakowa, a moja foto pracuje w okolicach Krakowa i na podkarpaciu Choć pewnie dojedzie i dalej, jak będzie trzeba i ktoś będzie skłonny zapłacić, robiła kiedyś jednej parze sesję w Paryżu

Ja mam alergię na jasne garnitury, dla mnie garniak jednak musi być ciemny, nawet ślubny...
Ja strasznie nie lubię błyszczących się garniturów - źle to wychodzi na zdjęciach jak materiał jest z połyskiem. W sumie jasne garniaki mało komu pasują... ale są takie co wyglądają fajnie mój akurat chce ciemny, ale jest blondynem więc w jasnym wyglądałby mdło i bez wyrazu. Tylko muszę się przypatrzyć żeby połysku nie było bo oglądałam zdjęcia jak pan młody miał garnitur co się błyszczał - psuło to cały efekt...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:07   #2378
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Pamiętam - to prawda suknia jest śliczna ale moim zdaniem (nie mówię tego złośliwie) strasznie podkreśla w niekorzystny sposób twoją szczuplutką budowę i o wiele bardziej podobałabyś mi się w innym fasonie

poznanianka1990 będziesz mieć soczewki czy okulary w dniu ślubu?
ona musi być bardziej dopasowana.. niestety widać na zdjęciu że jest po prostu dużo za duża ale wg. mnie w takim fasonie będzie jej idealnie. W księżniczce by się utopiła, a z kolei w rybce za chudo by wyglądała

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Hej Ja już po przymiarkach w Madonnie niestety nie mogłam robić zdjęć, jedna z pań ciągle była przy mnie i nie pozwalała...

Fason sukni bardzo podobny do tej: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,19485.html

nie mogę się doczekać, aż Cię zobaczę. Na pewno będziesz wyglądać szałowo!

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam na przymiarkach!!! Chcę jeszcze, jeszcze i jeszcze!!! Jednak nadal poszukuję swojej jedynej

Plener u nas obowiązkowo w górach i to chyba w stronach mojej mamy Nawet myślę, czy nie zrobić także w miejscu gdzie się zaręczyliśmy

PS. misia można prosić o dostęp do klubu...?
ooo to zupełnie odwrotnie niż ja a jakieś typy, cokolwiek? ciekawość mnie zżera bo chyba żadnej relacji nie przeoczyłam?

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
krój, materiał zupełnie nie w moim typie i olor chyba też, zbyt jasny

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:09   #2379
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Poniewaz moje pytanie tez zostalo pominiete, to tez zadam je jeszcze raz. Czy myslicie, ze save the date moge zrobic na podstawie naszych zdjec z amatorskiej sesji partenrskiej?
Według mnie tak

Cytat:
jest mega podobna!! albo nawet taka sama... nie wiem już sama... miała chyba trochę mniej piór, ale też miała takie drapowanie "na krzyż" pod piórkami... kurcze, może to właśnie Pronovias? ale czemu pani powiedziała Prima Moda? a ile twoja kosztowała?
say, a może pani powiedziała Barima, a nie Prima i coś tam niewyraźnie zamiast Moda, może modna

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Wydaje mi się dziwne żeby w Madonnie mieli suknie które nie istnieją w internecie Całkiem możliwe że to Barima Pronovias chociaż ona nie wygląda mi na muślin.. ale ja się słabo znam na materiałach
Mają - ja swoją kupiłam w Madonnie i jak pytałam o model, to Pani podała mi tylko numer, bo suknia jest nie katalogowa i nie istnieje w internecie

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:22   #2380
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Według mnie tak

say, a może pani powiedziała Barima, a nie Prima i coś tam niewyraźnie zamiast Moda, może modna

Mają - ja swoją kupiłam w Madonnie i jak pytałam o model, to Pani podała mi tylko numer, bo suknia jest nie katalogowa i nie istnieje w internecie
W większości salonach jest podobnie, nie wszystkie są katalogowe i na potrzeby salonu nawet mają swoje nazwy sukien.

Moją jak kupywałam suknie to też Pani zaznaczyła, że nie znajdę jej w internecie itp.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:42   #2381
Yellow Me
Rozeznanie

poznanianka już wiem, ten album z wkładanymi zdjęciami to klasyczny a fotoalbum to taki jak go opisałam - wg mnie najlepszy bo ma sztywne strony z nadrukowanymi zdjęciami może też go zechcesz jak zobaczysz jakieś przykładowe?
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wg mnie okrągłe wyglądają bardziej elegancko, ale wybrałabym prostokątne ponieważ przy okrągłych stołach można rozmawiać tylko z najbliższym sąsiedztwem, a przy prostokątnych - również z tymi naprzeciwko - wydaje mi się że są po prostu praktyczniejsze.
Cytat:
A co do stołów, to mam takie samo zdanie. Tak jak pisałam, byłam na 2 weselach z okrągłymi stołami i jednak całe wesele toczyło się wokół stołu, przy prostokątnych jest większa "integracja". Fakt, że ludzie się potem przesiadają, ale to też nie jest za fajne - często było tak, że przy jednym stole zostawały 2 osoby, a przy innym nagle siedziało 20... przy prostokątnych jakoś nie ma takich sytuacji... Choć wiadomo, że okrągłe jednak bardzo elegancko wyglądają.
dzięki za konkretne wady i zalety chyba będą te prostokątne
Cytat:
Napisane przez olvsia Pokaż wiadomość
Hej mam ślub 27 września i chciałabym dołączyć do debat na temat ślubu. Nie sądziłam że już tak wcześnie powstanie jakiś wątek. Bardzo się cieszę na myśl o ślubie a jak do tej pory wszyscy mówią - to dopiero za rok, czemu się tak podniecasz? XD Fajnie że nie jestem sama
cześć
Cytat:
a wyślesz mi?
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ja też poproszę mimo że mam już swojego
pewnie już Wam piszę - któraś z dziewczyn zaraz po mnie też zaproponowała tę stronę z fotografami i normalnie napisała (tylko ja się tak boję nie wiem czego ) - napiszę tutaj welonik.pl
Stary 2013-08-24, 23:53   #2382
missmalezji
Wtajemniczenie

Dziewczyny, namówiłam tżta na video miało nie być

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 00:13   #2383
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Moja princesska ma 5 warstw tiulu, a jest najlżejszą suknią spośród wszystkich mierzonych. Znowu w innej księżniczce po 3 minutach płynęłam. Suknia sukni nie równa
moja suknia ma ogólnie 10 warstw
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Tutaj są moje zdjęcia z przymiarek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=568
mi się najbardziej w 1 podobasz i 11 też ładna
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
no to super jeśli się cieszysz

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 00:32   #2384
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
a dlaczego nie da Ciebie? wydaje mi się, że ona jest chyba dosyć uniwersalna jeśli chodzi o figury PMek
U mnie zjadłaby wcięcie nad biodrami, a podobno właśnie talię powinnam podkreślić, bo mam idealną - tak stwierdziła znajoma wspólnie z ekspedientką Stwierdziły, że albo gorset rozchodzący się w cięciu, albo dopasowane aż do bioder i na nie zachodzące, a następnie rozchodzące się, ale nie rybka

Cytat:
Gratuluję!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 01:00   #2385
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
nie mogę się doczekać, aż Cię zobaczę. Na pewno będziesz wyglądać szałowo!

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość

możliwe za tydzień lub dwa pojadę tam ze świadkową i wtedy wypytam dokładniej

Cytat:
super, gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
U mnie zjadłaby wcięcie nad biodrami, a podobno właśnie talię powinnam podkreślić, bo mam idealną - tak stwierdziła znajoma wspólnie z ekspedientką Stwierdziły, że albo gorset rozchodzący się w cięciu, albo dopasowane aż do bioder i na nie zachodzące, a następnie rozchodzące się, ale nie rybka
rozumiem
ta suknia, którą mierzyłam świetnie podkreśla najwęższe miejsce w talii jak dla mnie jest odcinana w idealnym miejscu. mierzyłam odcinaną nieco wyżej i efektu już nie było.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:07   #2386
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
w gąbce do bukietu? Kurczę zielona w tym jestem..

dzięki

fajny, mój TŻ chce jasny, wysyłam ponownie zdj w załączniku

a skąd jesteś?

a wyślesz mi?

Ja bym jak na złość była miła do "urzygu", zwłaszcza przy kimś

moja data
tak generalnie wiazanki robi sie albo na wlasmnych lodygach bez dostepu do wody albo na mikrofonie czyli w gabce florystycznej z dostepem do wody
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:24   #2387
Verunka
Zadomowienie

Ana mnie sie takie zabawy nie podobają, wstydziłabym sie zgłosic i mozliwe ze goscie tez bedą sie wstydzic? Nie kazdy lubi karaoke, nie chciałabym zeby mnie ktos na siłe wyciągał...

Paris Parisienne Współczuje CI ogromnie i łącze sie w bólu, bo moja teściowa też takie akcje odwalała i czasem też odwali, także wiem jak to smakuje... Ale tak mysle, ze powinnas ustalic z TZtem jakąś strategie. On powinien z matką porozmawiac, bo ona sie czuje ewidentnie zagrozona. Powinien jej powiedziec, ze ją kocha, zawsze ją będzie kochał, zawsze bedzie blisko was, bedziecie przeciez potrzebowac babci, ALE: kazde dziecko wyfruwa z gniazda i on chciałby zeby jego matka cieszyła sie jego szcześciem i tyle. I ze nie zyczy sobie takich zagrywek w sgtrone kobiety którą kocha. Ewentualnie mozecie sie na takiej rozmowie pojawić oboje. Ewentualnie mozesz sie u niej zjawic sama i powiedziec, ze słyszałas ze ma cos do powiedzenia i powtórzyc jej co TZ powiedział ... Ewentualnie ignorowac. Tyle mi sie na dzisiaj nasuwa

Poznaniankamnie sie ta 'jedyna' tez srednio widzi... wydaje mi sie ze byly suknie w których lepiej wygladałas.
Bardzo bardzo ładnie w 5,6 z tym, ze ja bym odrzuciła tę koronkową góre i zakonczyla ją dekoltem w delikatne serduszko i gołe ramionka, jest GENIALNA!!! poprzymierzaj koniecznie jeszcze taki krój! Wyglądasz w niej naprawde kobieco.
11 - wiem, ze ksiezniczki CI sie nie podobają, ale moze zmierz jeszcze jakąś lekką (są takie) i bez halki z kołem, tylko taką lużno puszczoną, dekolt tez delikatnie w serduszko

ta Twoja tez jest batrdzo ładna i jesli sie na nia zdecydujesz napewno bedziesz szczeliwa

Yellow Me dla mnie okrągłe stoły były kryterium wyboru sali wiec jestem zboczona, nie pomoge

Say hello wyglada baaardzo obiecujaco

Tiny heart oczywiscie ze mozesz wykorzystac do Save the date zwykłych zdjec, wazne zeby były naprawde sliczne ujecia nie wiem jak wysyłac, w sumie mailem tez nie jest źle, bo to przeciez jeszcze nie oficjalne zaproszenie, tylko informacja o dacie.

mysza myszowska] hej gratuluje udanych zakupów

Panna Izabela niestety nie podobają mi sie takie garnitury

Missmalezji gratulacje! Bedziecie miec napewno swietną pamiatke!

Ja juz w domu wypisałam sie wczoraj na żądanie, oczywiscie mi powiedzieli wczesniej ze nic mi juz nie jest, ale procedury nakazują trzymac z tym z czym mnie przyjeli do poniedziałku. Jestem zmeczona, boli mnie reka od pobierania krwi, troche jeszcze brzuch, ale jest okej
Bylismy wczoraj po szpitalu u mojej mamy na obiadku i kawce, pogadalismy o slubie, fajnie nawet. Jak tak opowiadałam jakie mamy pomysły, co juz zorganizowane, to sama byłam pod wrazeniem, ze juz tyle rzeczy mamy!
a w piatek tesciowie jada na 2 tygodnie urlopu i bedziemy miec swiety spokój

Myha co myslisz o takich bukietach slubnych? Slub koncówka maja... czy tulipany na naturalnych łodygach wytrzymają? Zastanawiam sie tez nad tulipanami na salę wstawionymi do wody, kiedy trzebaby je kupic?

co do sesji bedziemy miec w Warszawie, bo wygrałam konkurs i mam sesje free u bardzo fajnych fotografów i moge im zapłacic za dojazd do nas i nocleg, ale wolę ja sobie pojechac i pozwiedzac Pojedziemy koncem lipca, bo chce byc 1 sierpnia na obchodach 70 rocznicy wybuchu powstania, to moje mega marzenie kiedys zobaczyc to na zywo, pozwiedzamy Warszawe a sesje zrobimy moze w łazienkach, ale główną stylizowaną na jakims podwarszawskim jeziorku z malą żaglówką, bedzie tematycznie marynarsko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet2.jpg (37,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet1.jpg (34,5 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-08-25 o 08:46
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:20   #2388
tinyheart
Rozeznanie

Verunka u kogo wygralas sesje?.
Piekny ten pierwszy bukiet ktory zalaczylas. W najgorszym przypadku mozna tulipany sprowadzic z innego kraju ale to podnosi koszta.
Super, ze Cie wczoraj wypuscili. Mam nadzieje, ze i bol reki i brzucha szybko minie.

Ja mialam dzis jakis sen o slubie ale juz nic nie pamietam. Przeciwbolowe mnie dobijaja i czuje sie strasznie dziwnie... Wczoraj zemdlalam wieczorem, na szczescie TZ mnie nie opuszczal na krok wiec, zemdlalam mu w ramiona i ocknelam sie na lozku.

Poniewaz byla dyskusja o sukniach slubnych, to co do tego co Panie pisza, ja tez mam zapisany tylko numer na kwicie. Jak bys chciala say-hallo to moge Ci numer na priv wyslac... moze cos to pomoze.

Ja w Madonnie zaczelam od mierzenia wszystkiego co przypominalo Benicarlo. Ale Pani powiedziala mi od razu, ze bede w takich sukniach wygladac jak gruba kuleczka.. Potem przyniosla mi wlasnie Barime i inne suknie, dwie rybki mierzylam. Moim zdaniem wygladaly tragicznie. Pani uwazala, ze nawet ok. Ale czulam sie w nich jakby mi ktos nogi zwiazal razem i na bank nie doszlabym w takiej sukni do oltarza.

Jak bylam zeby wplacic zaliczke, wlasnie jakas PMka odbierala swoja suknie, koronkowa rybke. Wygladala fenomenalnie. Ale dziewczyna szczuplutka bardzo.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-25 o 09:22
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:33   #2389
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Ana mnie sie takie zabawy nie podobają, wstydziłabym sie zgłosic i mozliwe ze goscie tez bedą sie wstydzic? Nie kazdy lubi karaoke, nie chciałabym zeby mnie ktos na siłe wyciągał...

Paris Parisienne Współczuje CI ogromnie i łącze sie w bólu, bo moja teściowa też takie akcje odwalała i czasem też odwali, także wiem jak to smakuje... Ale tak mysle, ze powinnas ustalic z TZtem jakąś strategie. On powinien z matką porozmawiac, bo ona sie czuje ewidentnie zagrozona. Powinien jej powiedziec, ze ją kocha, zawsze ją będzie kochał, zawsze bedzie blisko was, bedziecie przeciez potrzebowac babci, ALE: kazde dziecko wyfruwa z gniazda i on chciałby zeby jego matka cieszyła sie jego szcześciem i tyle. I ze nie zyczy sobie takich zagrywek w sgtrone kobiety którą kocha. Ewentualnie mozecie sie na takiej rozmowie pojawić oboje. Ewentualnie mozesz sie u niej zjawic sama i powiedziec, ze słyszałas ze ma cos do powiedzenia i powtórzyc jej co TZ powiedział ... Ewentualnie ignorowac. Tyle mi sie na dzisiaj nasuwa

Poznaniankamnie sie ta 'jedyna' tez srednio widzi... wydaje mi sie ze byly suknie w których lepiej wygladałas.
Bardzo bardzo ładnie w 5,6 z tym, ze ja bym odrzuciła tę koronkową góre i zakonczyla ją dekoltem w delikatne serduszko i gołe ramionka, jest GENIALNA!!! poprzymierzaj koniecznie jeszcze taki krój! Wyglądasz w niej naprawde kobieco.
11 - wiem, ze ksiezniczki CI sie nie podobają, ale moze zmierz jeszcze jakąś lekką (są takie) i bez halki z kołem, tylko taką lużno puszczoną, dekolt tez delikatnie w serduszko

ta Twoja tez jest batrdzo ładna i jesli sie na nia zdecydujesz napewno bedziesz szczeliwa

Yellow Me dla mnie okrągłe stoły były kryterium wyboru sali wiec jestem zboczona, nie pomoge

Say hello wyglada baaardzo obiecujaco

Tiny heart oczywiscie ze mozesz wykorzystac do Save the date zwykłych zdjec, wazne zeby były naprawde sliczne ujecia nie wiem jak wysyłac, w sumie mailem tez nie jest źle, bo to przeciez jeszcze nie oficjalne zaproszenie, tylko informacja o dacie.

mysza myszowska] hej gratuluje udanych zakupów

Panna Izabela niestety nie podobają mi sie takie garnitury

Missmalezji gratulacje! Bedziecie miec napewno swietną pamiatke!

Ja juz w domu wypisałam sie wczoraj na żądanie, oczywiscie mi powiedzieli wczesniej ze nic mi juz nie jest, ale procedury nakazują trzymac z tym z czym mnie przyjeli do poniedziałku. Jestem zmeczona, boli mnie reka od pobierania krwi, troche jeszcze brzuch, ale jest okej
Bylismy wczoraj po szpitalu u mojej mamy na obiadku i kawce, pogadalismy o slubie, fajnie nawet. Jak tak opowiadałam jakie mamy pomysły, co juz zorganizowane, to sama byłam pod wrazeniem, ze juz tyle rzeczy mamy!

Myha co myslisz o takich bukietach slubnych? Slub koncówka maja... czy tulipany na naturalnych łodygach wytrzymają? Zastanawiam sie tez nad tulipanami na salę wstawionymi do wody, kiedy trzebaby je kupic?

co do sesji bedziemy miec w Warszawie, bo wygrałam konkurs i mam sesje free u bardzo fajnych fotografów i moge im zapłacic za dojazd do nas i nocleg, ale wolę ja sobie pojechac i pozwiedzac Pojedziemy koncem lipca, bo chce byc 1 sierpnia na obchodach 70 rocznicy wybuchu powstania, to moje mega marzenie kiedys zobaczyc to na zywo, pozwiedzamy Warszawe a sesje zrobimy moze w łazienkach, ale główną stylizowaną na jakims podwarszawskim jeziorku z malą żaglówką, bedzie tematycznie marynarsko
powinny dac rade no chyba ze bedzie 30 stopni nie no mysle ze dzadza rade zarowno tulipan jak i szafirek.
drugi bukiet tez da rade (nawet jestem go pewniejsza niz 1) zantedeskia jest nie do zdarcia.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:44   #2390
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
super ! bedziecie miec pamiątke

u mnie tez bedzie i foto i video, ale jesli mialabym sie decydowac na jedno, to byloby to video. na zdjeciach nie odtworzysz roznych sytuacji ze slubu, na video bedziesz widziec chocbys zapomniala lub nie wiedziala ze byla jakas smieszna sytuacja etc, jakby nie patrzec to 3 h ze slubu i wesela masz utrwalone. z samym foto o roznych sytuacjach pewnie sie zapomni po 5 latach

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-25, 10:07   #2391
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Hej

Yellow me, my już wybraliśmy fotoksiazke czyli taki album z nadrukowanymi zdjęciami na grubym, sztywnym papierze.
Nie umiem tego inaczej opisać.

Mi bardziej zależało na filmie, ale foto też chciałam. Na szczęście udało nam sie znaleźć foto i video z jednej firmy, według mnie w super cenie. Bardzo spodobały nam sie zdjęcia tego faceta, filmy też bardzo fajne, w ogóle koleś młody, z poczuciem humoru Od razu na pierwszym spotkaniu podpisaliśmy umowę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:09   #2392
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

mi się najbardziej w 1 podobasz i 11 też ładna

no to super jeśli się cieszysz
przypomnisz jaką masz suknię?

Cytat:
zapowiada się ciekawa sesja kurcze ale zazdroszcze! Pochwal sie koniecznie jak będzies zpo

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
super ! bedziecie miec pamiątke

u mnie tez bedzie i foto i video, ale jesli mialabym sie decydowac na jedno, to byloby to video. na zdjeciach nie odtworzysz roznych sytuacji ze slubu, na video bedziesz widziec chocbys zapomniala lub nie wiedziala ze byla jakas smieszna sytuacja etc, jakby nie patrzec to 3 h ze slubu i wesela masz utrwalone. z samym foto o roznych sytuacjach pewnie sie zapomni po 5 latach
z relacji innych par wiem, że w tym dn. jest tyle emocjji, że już następnego dnia trudno im sobie przypomnieć o pewnych sytuacjach... to wszytsko jest bardzo ulotne więc warto mieć kameruna

witam się ) nd pracowita

Stary 2013-08-25, 10:28   #2393
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć dziewuszki

Witam Nowe PM!

missmalezji

super, że się udało

Panna Izabela
kolor mi nie leży, ale krój tak

hihihi
o kurde 10 warstw?! Moja ma 2 muśline i coś co nazwać nie umiem...

Byłam na tym panieńsko-kawalerskim (znałam tylko Młodych) dla Młodej kupiłam czerwony szal boa z piór, wachlarz z piór i kapelusz cowbojski. Oczywiście kapelusz pochwycił przyszły Pan Młody. Przygotowałam trochę pytań i quizów i było fajnie . Potem poszli do clubu niestety ja musiałam już wracać bo TŻ do pracy na rano. Teraz siedzę i zastanawiam się co robić cały dzień...
Stary 2013-08-25, 10:28   #2394
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Mi też nie podobają się jasne garnitury, a jeszcze garnitury takie błyszczące to już w ogóle. Jasny garnitur to chyba dla brunetów z ciemną karnacja i ciepną oprawą oczu by ładnie wygladały, ale nie takie błyszczące.
Mój TŻ chce ciemny garnitur, ale on pewnie będzie szukał miesiąc albo dwa przed ślubem

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
prosze wybieraj
.
dziękuje, w sumie nie do końca o to mi chodziło, ale kilka fryzur mi się spodobało wiec juz sama nie wiem jak bym chciała wyglądać w tym dniu.

My w końcu też chcemy i fotografa i wideo, dzisiaj siądziemy TŻ i powysyłamy zapytania? co się pytałyście w takich zapytaniach? o cenę, o termin wolny? coś jeszcze?

namisek1990 zrobili sobie wspólną imprezę przedślubną? nie słyszalam, że tak sie też robi ;]

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png

Edytowane przez natalia1011
Czas edycji: 2013-08-25 o 10:31
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:35   #2395
KaEs
Wtajemniczenie

370 ddś!

Stary 2013-08-25, 10:38   #2396
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

natalia1011

Tak, wspólną imprezę ja już, któryś raz z tym się spotykam. Wiadomo, że zwyczaj jest inny no, ale jak kto woli. Myślisz już o swoim panieńskim? Ja nie chcę imprezy łączonej, choć było fajnie.

KaEs

Gratulacje

u nas 265 dni ... jakoś strasznie te dni wolno lecą.. a chciałabym chociaż z nim już mieszkać, ale nie ma jak albo by bulwers rodziny był ;/

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-08-25 o 10:46
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:47   #2397
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
370 ddś!

rozmawiałam wczoraj z moją przyjaciółką świadkową na temat sukni. i powiedziała mi, że równo rok temu ja byłam jej świadkową na ślubie, a wczoraj przymierzyłam suknię ślubną nawet nie skojarzyłam, że to ten sam dzień
także przesąd o tym, że świadkowa panny młodej niedługo sama stanie przed ołtarzem jest prawdziwy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:48   #2398
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

U nas dzis 300 dni do slubu!!!

Pracowity mam weekend, spadam na reportaż i życzę wam miłego dnia!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:52   #2399
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
370 ddś!
u mnie tak samo
Już niedługo rok wydaje mi się, że bardzo szybko te dni lecą

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:05   #2400
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Super!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Ja w swojej nawet nie liczyłam, ale ma tego trochę, stopą w buta nie mogłam trafić spod tej kiecki
Cytat:

Super, że już jesteś w domu A co do sesji - gratuluję, świetna sprawa! Ja tak myślę i myślę o tej swojej sesji i chyba pojeździmy z mamą jesienią tak po okolicy poszukać miejscówek (bo my lubimy tak sobie pojeździć, TŻ się nie kwapi ), które ładnie wyglądają we wrześniu, ale mam już dwie na oku
Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
My w końcu też chcemy i fotografa i wideo, dzisiaj siądziemy TŻ i powysyłamy zapytania? co się pytałyście w takich zapytaniach? o cenę, o termin wolny? coś jeszcze?
Ja pytałam tylko o cenę i termin, bo te dwie informacje były determinujące
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości