Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 19:55   #931
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Lecimy dokładnie na tydzień

Mój Tata pracuje w Norwegii i do niego lecimy, w innych okolicznościach raczej byśmy nie wybierali tego miejsca na wakacje ze względów finansowych. Ale skoro nie musimy płacić za mieszkanie i jedzenie w sumie też nie, to warto pojechać, zwłaszcza że mój Tż jeszcze tam nie był.

Natalka objawy egzemy masz cały czas takie same czy raz silniej a raz słabiej to odczuwasz?

Idę piec ciasto dyniowe
o to fajnie że tate tam masz i nie trzeba płacić) udanej wyprawy)
Raz mam lepiej raz gorzej i już nie wiem od czego to jest zależne bo byłam w polsce latem 10 dni bez chemikaliów i ręce miałam w opłakanym stanie... chyba przez te upały mi się pociły i dlatego...
Cytat:
Napisane przez Dominika2302 Pokaż wiadomość
Tradycyjnie weekend i cisza jak makiem zasiał....
no tak to już bywa że laski odpoczywają ;P ja dziś w pracy byłam do 17tej... wróciłam zjadłam obiad i kimnęłam się pół godziny normalnie tego potrzebowałam!
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
linka: to fajnie, życzę udanego pobytu

natalya: to musisz jakieś maści mieć do smarowania na ukojenie
Mam maść sterydową którą się ratuje jak już jest kiepsko,a tak to naturalne kremy do rąk i tyle musze na nie uważać bo mnie uczulają niektóre... poza tym mam ręce tak suche że musiałabym je non stop smarować no a praca taka a nie inna że tłustych tą nie mogę przeca mieć...

My na 20tą idziemy do znajomych tzn na moją 20 a waszą 21;P heh Tz dziś się do mnie w koncu odezwał... jestem jakaś nieprzytomna dzisiaj . Tak w ogóle to odkąd jem mniejszą dawke metforminy znowu mogę pić kawe , ale ograniczam się do jednej dziennie
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 20:15   #932
ewccik
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
No i dlaczego ta wizyta tak wcześnie??
a tak jakoś wyszło. Dzisiaj siedziałam na fotelu około 3 h i to z jednym ząbkiem

Linka dobrze że masz tam tatę
ponoć tam strasznie drogo, udanego pobytu

Natalyyya
udanej imprezki a wiesz co od kiedy napisałaś o tej kawie to ja się trzymam z jedną dziennie, jestem dumna z siebie normalnie

Edytowane przez ewccik
Czas edycji: 2013-08-31 o 20:16
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 20:18   #933
ula_betula
Zadomowienie

natalyyya Ty to biedna jesteś z tymi dłońmi... Najgorsze, że właśnie w Twoim zawodzie taka egzema jest szczególnie ciężka.

Ja dzisiaj miałam sobotę trochę nerwową bo tyle czekałam na ten dzień wolny, a TŻta do 14tej nie było i siedziałam i fukałam Miałam jechać do rossmana w ramach urlopu od dzieciaczka i w końcu tyle rzeczy miałam do zrobienia, że sklep zamknęli heh.

Próbowałam odciągnąć mleko to poleciało z jednego cycka 20 ml tylko... drugiego zostawiłam dla Zośki, ale nie najadła się i nie wiem czy to przez dzisiejszy stres czy przez to, że nie miałam czasu porządnie zjeść/napić się

Załączam Wam obrazek - idealnie opisuje moje ostatnie dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1186137_10201201058006120_44656179_n.jpg (34,8 KB, 14 załadowań)
ula_betula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 22:06   #934
Dominika2302
Zadomowienie

Jednak jedziemy jutro, pogoda ma być paskudna ale to nic grunt że psychicznie troszkę odpocznę. Biorę lapka ze sobą więc zajrzę do was no chyba że będzie problem z netem. frunę spać bo rano pobudka, dobranoc.....
Dominika2302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 08:59   #935
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę
Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia

Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam...

Dzisiaj zaczynam 9 tydzień
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 09:06   #936
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Jednak jedziemy jutro, pogoda ma być paskudna ale to nic grunt że psychicznie troszkę odpocznę. Biorę lapka ze sobą więc zajrzę do was no chyba że będzie problem z netem. frunę spać bo rano pobudka, dobranoc.....
Udanego odpoczynku
Lila_27 a jakąś nospę bierzesz?
Natalyyya jak impreza?
A ja jako że dzisiaj pierwszy zaczynam odchudzanie. Zaczęłam od skalpela Ewy Chodakowskiej ale po 20 minutach wymiękłam i właśnie piję kawę i kończę torta urodzinowego.Najwyżej zacznę od 1 października, hihi

Edytowane przez ewccik
Czas edycji: 2013-09-01 o 09:13
Stary 2013-09-01, 09:09   #937
magdziaS
Podróżniczka

Czesc dziewczyny,witam sie jeszcze z lozka Niestety nie czuje sie najlepiej w nocy nie moglam spac,męczył mnie okropny kaszel,boli mnie gardło,a na dodatek dopadly mnie mdlosci,a na sama myśl o jedzeniu robi mi sie niedobrze.Zaraz daje nura pod koldre i musze zmusić Tzta żeby mi przygotowal jakieś domowe sposoby na to gardlo.Cale szczęście ze mam L4.Nadrobię Was wieczorem,milej niedzieli

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 09:12   #938
Lila_27
Zakorzenienie

Nie biorę Nospy Mam całe opakowanie, ale ani razu nie wzięłam mimo bólu..

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,witam sie jeszcze z lozka Niestety nie czuje sie najlepiej w nocy nie moglam spac,męczył mnie okropny kaszel,boli mnie gardło,a na dodatek dopadly mnie mdlosci,a na sama myśl o jedzeniu robi mi sie niedobrze.Zaraz daje nura pod koldre i musze zmusić Tzta żeby mi przygotowal jakieś domowe sposoby na to gardlo.Cale szczęście ze mam L4.Nadrobię Was wieczorem,milej niedzieli
To odpoczywaj sobie Ja nie miam ani mdłości, ani wymiotów, a dzisiaj już 9 tydzień...
Czy każda z Was zaliczyła mdłości w ciąży?
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 09:56   #939
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Nie biorę Nospy Mam całe opakowanie, ale ani razu nie wzięłam mimo bólu..
każda z Was zaliczyła mdłości w ciąży?
A mi ginka kazała brać nospę jak boli brzuch.
Czekaj czekaj mi przy obu ciążach mdłości zaczynały się w 8-9 tygodniu więc patrz bo to właśnie ten moment.
Madzia jest syrop dla kobiet w ciąży, w razie gdyby domowe sposoby nie pomogły. Biedactwo
Stary 2013-09-01, 10:19   #940
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

magdzia: kuruj się ! soczek z malinek, cytryna, miód itp. niech tż leci szybko do sklepu

lila: weź lepiej tą nospę, w ciąży to chyba jedyny lek przeciwbólowy

pierwsza tabletka clo za mną , tylko wyczekuję niechcianych objawów
gin kazał mi iść na monitoring od 11-13dc a teraz akurat mi wypadnie weekend więc nigdzie nie pójdę :/ i zapiszę się dopeiro na 14dc i nie wiem czy to nie za późno. Jak myślicie ? kupię sobie jeszcze testy owulacyjne

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

ula: musisz się chwilkę zrelaksować
Stary 2013-09-01, 11:01   #941
agi_82
Wtajemniczenie

dzien dobry w pochmurną niedziele w końcu to już wrzesień
dziewczyny mam takie stresa od kilku dni że masakra jeszcze moja Marcela idzie jutro do szkoły moja mała córeczka

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 11:26   #942
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość
natalyyya Ty to biedna jesteś z tymi dłońmi... Najgorsze, że właśnie w Twoim zawodzie taka egzema jest szczególnie ciężka.

Ja dzisiaj miałam sobotę trochę nerwową bo tyle czekałam na ten dzień wolny, a TŻta do 14tej nie było i siedziałam i fukałam Miałam jechać do rossmana w ramach urlopu od dzieciaczka i w końcu tyle rzeczy miałam do zrobienia, że sklep zamknęli heh.

Próbowałam odciągnąć mleko to poleciało z jednego cycka 20 ml tylko... drugiego zostawiłam dla Zośki, ale nie najadła się i nie wiem czy to przez dzisiejszy stres czy przez to, że nie miałam czasu porządnie zjeść/napić się

Załączam Wam obrazek - idealnie opisuje moje ostatnie dni
dzięki , wiem wiem to zmora fryzjerów... ale co zrobic jak zaciążę to chcę troche popracować a później to na zwolnienie bo stoję cały dzień i to raczeni nie wskazane w ciąży w której będe nieługo!:P
Oj Bidulko masz jakby pms co? Czasem zdarzają się takie dni ale mam nadzieje ze już lepszy humorek A z tym mlekiem to może tak być że sie zestresowałaś i organizm się zbuntował.dużo wytrwałośći dla Was i Jak tam Zosieńka daj no nam jakies fotki nowe do klubiku
Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
a tak jakoś wyszło. Dzisiaj siedziałam na fotelu około 3 h i to z jednym ząbkiem

Linka dobrze że masz tam tatę
ponoć tam strasznie drogo, udanego pobytu

Natalyyya
udanej imprezki a wiesz co od kiedy napisałaś o tej kawie to ja się trzymam z jedną dziennie, jestem dumna z siebie normalnie
współczuję 3godzinnej wizyty:P No ja powiem Ci że lepiej się czuje nie pijąc tyle kaw ile piłam dotychczas...)
Cytat:
Udanwgo pobytu i odpoczywaj)
Cytat:
Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę
Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia

Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam...

hehe nie złe masz zachcianki:P Podobno kwaśne i słone to smaki na chłopaka;P hehe Myśle że nospa jest jaknajbardziej bezpieczna w ciąży bierz też magnez na skurcze) No i za 9 tydzien
Cytat:
Udanego odpoczynku
Natalyyya jak impreza?
A ja jako że dzisiaj pierwszy zaczynam odchudzanie. Zaczęłam od skalpela Ewy Chodakowskiej ale po 20 minutach wymiękłam i właśnie piję kawę i kończę torta urodzinowego.Najwyżej zacznę od 1 października, hihi
A dzięki imprezka to raczej było posiadówka u znajomych;P Tż sie schlał a ja pogadałam sobie z kumpelą która też ma problemy z ciążami ...
Heh widze 3 mam kciuki za udane odchudzanie) napewno się uda a moze już nie będziesz musiała się niedługo odchudzać))
Cytat:
Ojj to sie tam kuruj Kochana szybkiego powrotu do zdrówka i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
magdzia: kuruj się ! soczek z malinek, cytryna, miód itp. niech tż leci szybko do sklepu

lila: weź lepiej tą nospę, w ciąży to chyba jedyny lek przeciwbólowy

pierwsza tabletka clo za mną , tylko wyczekuję niechcianych objawów
gin kazał mi iść na monitoring od 11-13dc a teraz akurat mi wypadnie weekend więc nigdzie nie pójdę :/ i zapiszę się dopeiro na 14dc i nie wiem czy to nie za późno. Jak myślicie ? kupię sobie jeszcze testy owulacyjne

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

ula: musisz się chwilkę zrelaksować
NO to teraz mocne kciuki żeby clo zdziałało cuda))
Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam takie stresa od kilku dni że masakra jeszcze moja Marcela idzie jutro do szkoły moja mała córeczka
Kochana domyślam się że przeżywasz to bardzo ale wszystko będzie dobrze) Marcela to już duża dziewczynka)
Stary 2013-09-01, 11:31   #943
agi_82
Wtajemniczenie

no jeszcze mój braciszek jutro do internatu wyjeżdża kurde a nie dawno w pampersy robił ech starzeje się niech już Kornelcia wyjdzie z brzucha cobym miała kim się nacieszyć

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-01, 11:34   #944
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
no jeszcze mój braciszek jutro do internatu wyjeżdża kurde a nie dawno w pampersy robił ech starzeje się niech już Kornelcia wyjdzie z brzucha cobym miała kim się nacieszyć
Agula widze że Co hormony buzują:P
Stary 2013-09-01, 11:37   #945
agi_82
Wtajemniczenie

no chyba tak ech zresztą ciężki tydzień miałam jeszcze ta pogoda ja pierdziele

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-09-01, 12:02   #946
Linka07
Rozeznanie

Cytat:
Udanego odpoczynku
Natalyyya jak impreza?

Dasz radę Ewcik, ja na początku robiłam skalpel tylko do połowy i padałam, a potem jak się rozkręciłam to spokojnie działałam do końca i nie raz było mi jeszcze mało.

Natalia z tymi maściami sterydowymi to trzeba uważać, w dużych dawkach są szkodliwe. Moja mama ma taką suchą skórę na głowie i tylko na to działają leki sterydowe, ale jednocześnie powodują że jak je odstawi to objawy się nasilają. Ostatnio płucze włosy naparem z pokrzywy i mówi że po tym jest w miarę dobrze.

Agi niedługo już będziesz miała małą dziewczynkę w domu i zajmie całą twoją uwagę

Dziewczyneczka też szukałam u siebie objawów po Clo, ale nie było żadnych ani negatywnych ani pozytywnych Oby u Ciebie było lepiej
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:15   #947
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
no chyba tak ech zresztą ciężki tydzień miałam jeszcze ta pogoda ja pierdziele
Ojjj wspieralki dla ciebie kochana *** będzie dobrze zobaczysz )
Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Dasz radę Ewcik, ja na początku robiłam skalpel tylko do połowy i padałam, a potem jak się rozkręciłam to spokojnie działałam do końca i nie raz było mi jeszcze mało.

Natalia z tymi maściami sterydowymi to trzeba uważać, w dużych dawkach są szkodliwe. Moja mama ma taką suchą skórę na głowie i tylko na to działają leki sterydowe, ale jednocześnie powodują że jak je odstawi to objawy się nasilają. Ostatnio płucze włosy naparem z pokrzywy i mówi że po tym jest w miarę dobrze.

Agi niedługo już będziesz miała małą dziewczynkę w domu i zajmie całą twoją uwagę

Dziewczyneczka też szukałam u siebie objawów po Clo, ale nie było żadnych ani negatywnych ani pozytywnych Oby u Ciebie było lepiej
Tak wiem j mnie maści sterydowe powodują ze mam skórę cieńka jak papier i niewiele trZeba zeby sie skaleczyc ... Współczuje Twojej mamie a moze ona ma luszczyce? Mam wiele klientek ktore maja tylko luszczyce na głowie nie koniecznie całe ciało musi być pokryte .

U nas leniwa niedziela ! Ja przed chwila w końcu wstalam z kanapy wstawilam panie, zmywarke i trochę ogarnelam dom jakoś dziwnie boli mnie brzuch a moze żołądek ? No i tZ mi powiedział ze mi cycki urosły ;D hah niewydaje mi sie

Edytowane przez Natalyyya
Czas edycji: 2013-09-01 o 14:16
Stary 2013-09-01, 14:30   #948
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

za tygodnie

jak Cię boli brzuch to mozesz brac nospę mi lekarz mówił że można nawe 3x2 tabletki więc nie broń się przed nią, bo bóle brzucha na tym etapie ciązy to normalnie, wszytsko Ci się rozciąga i dlatego, mnie bolał do jakiegoś 14-15 tygodnia tylko nie bardzo że w sumie to może wzięłam ze 2 tabletki bo ból był znośny, teraz mie częściej boli a u mie we wtorek będzie 32 tydzień
Cytat:
U nas leniwa niedziela ! Ja przed chwila w końcu wstalam z kanapy wstawilam panie, zmywarke i trochę ogarnelam dom jakoś dziwnie boli mnie brzuch a moze żołądek ? No i tZ mi powiedział ze mi cycki urosły ;D hah niewydaje mi sie
Natalka, a może to jakiś objaw jest fasolki ?

Madzia, kuruj się wiem ze na przeziębienie i te inne jest Prenalen no i kurowanie się domowymi sposoabmi :P

mój TŻ się mnie zapytał dzisiaj dlaczego mi cycki noe rosną, bo on tak na to liczył

no i mamy już zamówiony wózek, jednak wzięliśmy o taki kolor:http://www.babygoodtime.pl/img/produ.../21/16_max.jpg odbieramy go dopiero na początku października, bo nie mamy go w tym bajzlu gdzie trzymać a poza tym jeszcze będzie tyle kurzenia że szkoda wózka
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:48   #949
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
za tygodnie

jak Cię boli brzuch to mozesz brac nospę mi lekarz mówił że można nawe 3x2 tabletki więc nie broń się przed nią, bo bóle brzucha na tym etapie ciązy to normalnie, wszytsko Ci się rozciąga i dlatego, mnie bolał do jakiegoś 14-15 tygodnia tylko nie bardzo że w sumie to może wzięłam ze 2 tabletki bo ból był znośny, teraz mie częściej boli a u mie we wtorek będzie 32 tydzień

Natalka, a może to jakiś objaw jest fasolki ?

Madzia, kuruj się wiem ze na przeziębienie i te inne jest Prenalen no i kurowanie się domowymi sposoabmi :P

mój TŻ się mnie zapytał dzisiaj dlaczego mi cycki noe rosną, bo on tak na to liczył

no i mamy już zamówiony wózek, jednak wzięliśmy o taki kolor:http://www.babygoodtime.pl/img/produ.../21/16_max.jpg odbieramy go dopiero na początku października, bo nie mamy go w tym bajzlu gdzie trzymać a poza tym jeszcze będzie tyle kurzenia że szkoda wózka
Nawet mi nie róbcie nadzieji bo juz nie raz tak miałam ze coś nietypowego pikalo, ciągnęło i potem dupa była nie nakrecam sie jeszcze 9 dni do @
Ładny ten wózek i zdecydowanie moje kolory i dla chłopca i dla dziewczynki
To jak to nic Ci cycki nie urosły? Czy do jakiegoś momentu i stop ??
Stary 2013-09-01, 15:05   #950
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie róbcie nadzieji bo juz nie raz tak miałam ze coś nietypowego pikalo, ciągnęło i potem dupa była nie nakrecam sie jeszcze 9 dni do @
Ładny ten wózek i zdecydowanie moje kolory i dla chłopca i dla dziewczynki
To jak to nic Ci cycki nie urosły? Czy do jakiegoś momentu i stop ??
no to w takimr azie cofam co pisałam wcześniej żeby nie robić faktycznie nadziei :P
dlatego chcieliśmy taki uniwersalny :P
nic a nic chociaż może zrobiły się takie pełniejsze
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-01, 15:31   #951
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
no to w takimr azie cofam co pisałam wcześniej żeby nie robić faktycznie nadziei :P
dlatego chcieliśmy taki uniwersalny :P
nic a nic chociaż może zrobiły się takie pełniejsze
nie no spoko ) tylko wiesz jak działa ten mechanizm ja już u siebie nie chce wyszukiwać objawów bo potem taki boom będzie;P

Myśle że jak Ci się pokarm zbierze to będą piękne i duże cycki;P
Stary 2013-09-01, 15:36   #952
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
nie no spoko ) tylko wiesz jak działa ten mechanizm ja już u siebie nie chce wyszukiwać objawów bo potem taki boom będzie;P

Myśle że jak Ci się pokarm zbierze to będą piękne i duże cycki;P
ja od początku liczę na to

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-01, 15:51   #953
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
ja od początku liczę na to
heh nie tylko Ty bo Twój Tż też

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-01, 16:17   #954
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:

super wózek i kolor! jak tak patrzę to podobny do mojego baby design, szczególnie spacerówka
A cycki mi też nie rosły w ciąży, ale potem...

natalyyya wrzucę niebawem jakieś fotki Zosi nowe

aga jak tam tydzień Ci minął? Czemu bidulo taka zmęczona?
ula_betula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 16:17   #955
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
heh nie tylko Ty bo Twój Tż też
no On przede wszystkim, chociaż na obecne nie narzeka, ale jak to facet :P im większe tym lepsze

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-01, 20:58   #956
czarna_mala
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia wyciśnij cytrynę do szklanki i zmieszaj z miodem - wypij. Moja koleżanka w ciąży jadła czosnek jak tylko ją coś brało, no ale nie każdy go lubi no i z syropów Prenalen, uratował nie raz mi tyłek, jak podejrzewałam, że mogę być w ciąży i nie chciałam brać żadnych mocnych leków

Cytat:
no On przede wszystkim, chociaż na obecne nie narzeka, ale jak to facet :P im większe tym lepsze
Hehe jak każdy facet, chyba

Czy któraś z Was orientuje się może czy we wczesnej ciąży można brać witaminę A+E? Mam okropne zajady...i wyczytałam gdzieś, że powinnam brać te witaminy, ale nie wiem czy mogę, bo czekam (a w zasadzie nie czekam ) na @
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 21:51   #957
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - ma

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was orientuje się może czy we wczesnej ciąży można brać witaminę A+E? Mam okropne zajady...i wyczytałam gdzieś, że powinnam brać te witaminy, ale nie wiem czy mogę, bo czekam (a w zasadzie nie czekam ) na @
W ciazy nie mozna przyjmowac zadnych suplementow z witamina A, bo to jest bardzo niebezpieczne dla plodu, ale jezeli chodzi o masc to nie mam pojecia ale chyba tez bym nie smarowala...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nela 5/11/13

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-01, 22:11   #958
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymam kciuki za 1szy dzień w szkole

natalya: dzięki

linka: u mnie też żadnych objawów na razie tzn. liczę na te pozytywne

lineczka: fajny ten wózek. chociaż ja się na razie na tym nie znam

Speed Up Your Download!
Optimize & Boost PC in 1 Click. Fast, Easy, 5 Star User Rated!
click here

SpeedAnalysis.net

Stary 2013-09-01, 22:17   #959
czarna_mala
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkow

Cytat:
W ciazy nie mozna przyjmowac zadnych suplementow z witamina A, bo to jest bardzo niebezpieczne dla plodu, ale jezeli chodzi o masc to nie mam pojecia ale chyba tez bym nie smarowala...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ok, dzięki
czarna_mala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 06:29   #960
ewccik
Zadomowienie

Madzia jak zdrówko ?
Agi kciuki za pierwszy dzień szkoły córci

A ja dzisiaj zaczynam codzienne wędrówki do ginki na monitoring

Miłego dnia dziewczynki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości