|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
) udanej wyprawy )Raz mam lepiej raz gorzej i już nie wiem od czego to jest zależne bo byłam w polsce latem 10 dni bez chemikaliów i ręce miałam w opłakanym stanie... chyba przez te upały mi się pociły i dlatego... no tak to już bywa że laski odpoczywają ;P ja dziś w pracy byłam do 17tej... wróciłam zjadłam obiad i kimnęłam się pół godziny normalnie tego potrzebowałam! Cytat:
My na 20tą idziemy do znajomych tzn na moją 20 a waszą 21;P heh Tz dziś się do mnie w koncu odezwał... jestem jakaś nieprzytomna dzisiaj . Tak w ogóle to odkąd jem mniejszą dawke metforminy znowu mogę pić kawe , ale ograniczam się do jednej dziennie
|
||
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
a tak jakoś wyszło. Dzisiaj siedziałam na fotelu około 3 h i to z jednym ząbkiem
Linka dobrze że masz tam tatę ponoć tam strasznie drogo, udanego pobytu Natalyyya udanej imprezki a wiesz co od kiedy napisałaś o tej kawie to ja się trzymam z jedną dziennie, jestem dumna z siebie normalnie
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2013-08-31 o 20:16 |
|
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
natalyyya Ty to biedna jesteś z tymi dłońmi... Najgorsze, że właśnie w Twoim zawodzie taka egzema jest szczególnie ciężka.
Ja dzisiaj miałam sobotę trochę nerwową bo tyle czekałam na ten dzień wolny, a TŻta do 14tej nie było i siedziałam i fukałam Miałam jechać do rossmana w ramach urlopu od dzieciaczka i w końcu tyle rzeczy miałam do zrobienia, że sklep zamknęli heh. Próbowałam odciągnąć mleko to poleciało z jednego cycka 20 ml tylko... drugiego zostawiłam dla Zośki, ale nie najadła się i nie wiem czy to przez dzisiejszy stres czy przez to, że nie miałam czasu porządnie zjeść/napić się Załączam Wam obrazek - idealnie opisuje moje ostatnie dni
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Jednak jedziemy jutro, pogoda ma być paskudna ale to nic grunt że psychicznie troszkę odpocznę. Biorę lapka ze sobą więc zajrzę do was no chyba że będzie problem z netem. frunę spać bo rano pobudka, dobranoc.....
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Witam się łóżkowo
Czekam na budyń, pogoniłam Tża żeby mi zrobił, bo miałam ochotę Nigdy nie lubiłam słodyczy i w ciąży się to nie zmieniło. Bardziej mam ochotę na kwaśne i słone - dzisiaj będę robić domowy żur z białą kiełbasą i jajkiem, mam na niego ochotę od tygodnia Wczoraj bardzo źle się czułam strasznie bolał mnie brzuch i żołądek, myślałam, że Tż będzie musiał mnie na pogotowie zawieźć.... Całą noc się kręciłam i budziłam co chwilę, martwię się o moje maleństwo...... Tak silnego bólu brzucha jeszcze nie miałam... Dzisiaj zaczynam 9 tydzień
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lila_27 a jakąś nospę bierzesz? Natalyyya jak impreza? A ja jako że dzisiaj pierwszy zaczynam odchudzanie. Zaczęłam od skalpela Ewy Chodakowskiej ale po 20 minutach wymiękłam i właśnie piję kawę i kończę torta urodzinowego.Najwyżej zacznę od 1 października, hihi
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2013-09-01 o 09:13 |
|
|
|
|
|
#937 |
|
Podróżniczka
|
Czesc dziewczyny,witam sie jeszcze z lozka
Niestety nie czuje sie najlepiej w nocy nie moglam spac,męczył mnie okropny kaszel,boli mnie gardło,a na dodatek dopadly mnie mdlosci,a na sama myśl o jedzeniu robi mi sie niedobrze.Zaraz daje nura pod koldre i musze zmusić Tzta żeby mi przygotowal jakieś domowe sposoby na to gardlo.Cale szczęście ze mam L4.Nadrobię Was wieczorem,milej niedzieli
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie biorę Nospy
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
Czy każda z Was zaliczyła mdłości w ciąży?
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekaj czekaj mi przy obu ciążach mdłości zaczynały się w 8-9 tygodniu więc patrz bo to właśnie ten moment. Madzia jest syrop dla kobiet w ciąży, w razie gdyby domowe sposoby nie pomogły. Biedactwo
|
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
magdzia: kuruj się ! soczek z malinek, cytryna, miód itp. niech tż leci szybko do sklepu
lila: weź lepiej tą nospę, w ciąży to chyba jedyny lek przeciwbólowy pierwsza tabletka clo za mną , tylko wyczekuję niechcianych objawów gin kazał mi iść na monitoring od 11-13dc a teraz akurat mi wypadnie weekend więc nigdzie nie pójdę :/ i zapiszę się dopeiro na 14dc i nie wiem czy to nie za późno. Jak myślicie ? kupię sobie jeszcze testy owulacyjne ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- ula: musisz się chwilkę zrelaksować
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry w pochmurną niedziele
w końcu to już wrzesień ![]() dziewczyny mam takie stresa od kilku dni że masakra jeszcze moja Marcela idzie jutro do szkoły moja mała córeczka
|
|
#942 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w której będe nieługo!:P Oj Bidulko masz jakby pms co? Czasem zdarzają się takie dni ale mam nadzieje ze już lepszy humorek A z tym mlekiem to może tak być że sie zestresowałaś i organizm się zbuntował.![]() Cytat:
) Cytat:
)Cytat:
Myśle że nospa jest jaknajbardziej bezpieczna w ciąży bierz też magnez na skurcze ) No i za 9 tydzien![]() Cytat:
Heh widze 3 mam kciuki za udane odchudzanie ) napewno się uda a moze już nie będziesz musiała się niedługo odchudzać )) Cytat:
![]() Cytat:
))Cytat:
) Marcela to już duża dziewczynka )
|
||||||||
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
no jeszcze mój braciszek jutro do internatu wyjeżdża kurde a nie dawno w pampersy robił
ech starzeje się niech już Kornelcia wyjdzie z brzucha cobym miała kim się nacieszyć
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
no chyba tak ech zresztą ciężki tydzień miałam jeszcze ta pogoda ja pierdziele
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz radę Ewcik, ja na początku robiłam skalpel tylko do połowy i padałam, a potem jak się rozkręciłam to spokojnie działałam do końca i nie raz było mi jeszcze mało. Natalia z tymi maściami sterydowymi to trzeba uważać, w dużych dawkach są szkodliwe. Moja mama ma taką suchą skórę na głowie i tylko na to działają leki sterydowe, ale jednocześnie powodują że jak je odstawi to objawy się nasilają. Ostatnio płucze włosy naparem z pokrzywy i mówi że po tym jest w miarę dobrze. Agi niedługo już będziesz miała małą dziewczynkę w domu i zajmie całą twoją uwagę Dziewczyneczka też szukałam u siebie objawów po Clo, ale nie było żadnych ani negatywnych ani pozytywnych Oby u Ciebie było lepiej |
|
|
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*** będzie dobrze zobaczysz ) Cytat:
U nas leniwa niedziela ! Ja przed chwila w końcu wstalam z kanapy wstawilam panie, zmywarke i trochę ogarnelam dom jakoś dziwnie boli mnie brzuch a moze żołądek ? No i tZ mi powiedział ze mi cycki urosły ;D hah niewydaje mi sie Edytowane przez Natalyyya Czas edycji: 2013-09-01 o 14:16 |
||
|
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tygodnie ![]() jak Cię boli brzuch to mozesz brac nospę ![]() Cytat:
![]() Madzia, kuruj się mój TŻ się mnie zapytał dzisiaj dlaczego mi cycki noe rosną, bo on tak na to liczył ![]() no i mamy już zamówiony wózek, jednak wzięliśmy o taki kolor:http://www.babygoodtime.pl/img/produ.../21/16_max.jpg odbieramy go dopiero na początku października, bo nie mamy go w tym bajzlu gdzie trzymać a poza tym jeszcze będzie tyle kurzenia że szkoda wózka
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nakrecam sie jeszcze 9 dni do @ Ładny ten wózek i zdecydowanie moje kolory i dla chłopca i dla dziewczynki To jak to nic Ci cycki nie urosły? Czy do jakiegoś momentu i stop ?? |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego chcieliśmy taki uniwersalny :P nic a nic chociaż może zrobiły się takie pełniejsze
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tylko wiesz jak działa ten mechanizm ja już u siebie nie chce wyszukiwać objawów bo potem taki boom będzie;P Myśle że jak Ci się pokarm zbierze to będą piękne i duże cycki;P |
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A cycki mi też nie rosły w ciąży, ale potem... ![]() natalyyya wrzucę niebawem jakieś fotki Zosi nowe ![]() aga jak tam tydzień Ci minął? Czemu bidulo taka zmęczona?
|
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
no On przede wszystkim, chociaż na obecne nie narzeka, ale jak to facet :P im większe tym lepsze
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z syropów Prenalen, uratował nie raz mi tyłek, jak podejrzewałam, że mogę być w ciąży i nie chciałam brać żadnych mocnych leków ![]() Cytat:
![]() Czy któraś z Was orientuje się może czy we wczesnej ciąży można brać witaminę A+E? Mam okropne zajady...i wyczytałam gdzieś, że powinnam brać te witaminy, ale nie wiem czy mogę, bo czekam (a w zasadzie nie czekam
|
||
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - ma
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() natalya: dzięki ![]() linka: u mnie też żadnych objawów na razie tzn. liczę na te pozytywne lineczka: fajny ten wózek. chociaż ja się na razie na tym nie znam ![]() ![]() ![]() Speed Up Your Download!
Optimize & Boost PC in 1 Click. Fast, Easy, 5 Star User Rated! click here SpeedAnalysis.net ![]()
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkow
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Madzia jak zdrówko ?
Agi kciuki za pierwszy dzień szkoły córci A ja dzisiaj zaczynam codzienne wędrówki do ginki na monitoring Miłego dnia dziewczynki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

) udanej wyprawy

Miałam jechać do rossmana w ramach urlopu od dzieciaczka i w końcu tyle rzeczy miałam do zrobienia, że sklep zamknęli heh.

moja mała córeczka
- 09.06.2006
A z tym mlekiem to może tak być że sie zestresowałaś i organizm się zbuntował.
za 9 tydzien
*** będzie dobrze zobaczysz 

Optimize & Boost PC in 1 Click. Fast, Easy, 5 Star User Rated!