Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę :
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII 0 0%
Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! 13 21,31%
smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . 1 1,64%
Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! 1 1,64%
Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! 15 24,59%
Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy 0 0%
lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! 1 1,64%
Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! 0 0%
Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! 28 45,90%
W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! 2 3,28%
Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-01, 21:57   #3841
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

I po masterze... a co do włosków na brzuchu, też takie mam ta linia jest podobno normalnym zjawiskiem i to później po ciąży wraca do normy, włosy jaśnieją i już ich nie ma tak dużo....zupełnie nie wiem do czego One służą i po co się pojawiają ale we wszystkich przypadkach ciąż u moich sióstr były włoski a później ich nie było.
Tylko nie tak od razu po porodzie jakiś czas po porodzie się wszystko unormowało.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 21:59   #3842
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Co do kup to podobne do jajecznicy,tak mi się przypomniało jak rano jadłam i skojarzyłam fakty
Nie ma to jak przypomnieć sobie coś w najmniej odpowiedniej chwili
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Wróciliśmy z Torunia Oto, co znalazało się w naszych "Kubusiowych pudłach" po dzisiejszej wizycie w dziale dziecięcym H&M :
http://www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-D
http://www.hm.com/pl/product/14035?article=14035-A
i cuuuudaczne skarpetki z Elmo i Ciasteczkowym Potworem, ale nie stronie nie ma
Też mi się podobały te kompleciki

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Beatka,Ktosiula Długo pobalowałyście

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny wróciłam z wakacji, jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić, trochę mi to zajmie.
Wypoczęłam co jest dla mnie bardzo ważne mój mąż również, pogoda nam dopisała więc wakacje zaliczam do udanych. Pierwsza rocznica też była bardzo udana więc do przodu.
3 września czyli za dwa dni będę miała równe 8 tygodni do porodu. I muszę się Wam przyznać, że zaczynam się trochę tego obawiać.
Nie mówiąc już o tym, że nie mam jeszcze wszystkich rzeczy.
Supr że wypoczęłaś to teraz zabieraj się za wyprawkę

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 22:08   #3843
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
I po masterze... a co do włosków na brzuchu, też takie mam ta linia jest podobno normalnym zjawiskiem i to później po ciąży wraca do normy, włosy jaśnieją i już ich nie ma tak dużo....zupełnie nie wiem do czego One służą i po co się pojawiają ale we wszystkich przypadkach ciąż u moich sióstr były włoski a później ich nie było.
Tylko nie tak od razu po porodzie jakiś czas po porodzie się wszystko unormowało.
Moja linia znikała dobre 2 lata.
Ledwo zniknęła, to był czas na nową .
Alisa urodziła się z taką linią od pępka w dół. Miała ponoć z wiekiem zniknąć, ale do dzisiaj ją ma

Acha, Aaby, bepanthenu się nie zmywa. Jest jadalny.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2013-09-01 o 22:11
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 22:09   #3844
babku
Zadomowienie

Trele bardzo dobrze zrobiłaś. Czekam na dobre wieści
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 22:22   #3845
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Bardziej sugeruje sie tym co czuje niz jakims liczeniem. To moje dziecko, moj brzuch I ja dobrze wiem ze dzis nie ruszyla sie nawet polowy z tego co w jej naprawde ciche dni.

Jestem w drodze na IP , powiedzialy ze jesli chce to mam przyjechac, beda na mnie czekac .. Wiec jade. Odezwe sie jak bede cos wiedziala.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mam nadzieje że zaraz doczytam że wszystko ok

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Nienawidzę pisać z tego beznadziejnego latopiska

Kociakpokaż foteczki koniecznie

Mya Tez bym się wystraszyła

Paulina to było trochę sprzatanka ale jak to po dzieciach
Przynajmniej miło spędziliście czas

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Też mam nadzieję, choć powoli ją tracę...
Chyba nie potrafię dać sobie na luz - a nawet bym powiedziała, że jestem przerażona jak to będzie z Niną

Jeśli dojadę to jasne! Bo na dwa poprzednie nie dojechałam

Ja kupuję 10 szt. 60x90.

A biustonosz zaczyna mi spędzać sen z powiek
80E widziałam w H&M

A widzisz, to ja też mam takie zapalenie na ramionach I niestety, nic na to nie poradzę... Trochę łagodzi solarium/słońce i krem typu Pilarix. Ale na pośladkach mam właśnie takie żywe czerwone krosty i pryszcze Dobija mnie to. Wiem, że tyłka się nie odsłania, ale zaraz będę miała cały w bliznach

Jest bezpłatne, ale na NFZ, a ja chodzę prywatnie Na NFZ u nas kolejki kilkumiesięczne

Tez stosowałam ale nie był dla mnie zbyt dobry. Co ja już na to nie wypróbowałam
Teraz smaruję już zwykłymi balsamami,zaakceptowałam siebie chociaż dawniej zazdrościłam koleżankom gładkiej,cielistej skóry.Wstyd było się pokazywać w stroju kąpielowym zwłaszcza od razu po zimie jak było się białym a tutaj takie kropy na udach brrr.
Coż taki defekt kosmetyczny,może kiedyś i na to jakiś sposób się znajdzie.

De Chyba Twoje samopoczucie psychiczne sie poprawiło co?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Paulina, tak nam ostatnio wychodzi że tylko weekendy są dla nas, ale wiedzieliśmy że tak może przez pewien czas być...

Nemosek ogólnie zauważyłam, że wizaż świruje, teraz mi na przykład w ogóle nie zacytowało mimo że mam zaznaczone.

Trele czekam na wieści od Was
Ale już niedługo i będziecie w 3 cały czas

Kiedy się przeprowadzacie,rodzice opuścili już lokal ?

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
O faktycznie świruje, bo też mi nie cytuje

Trele na pewno ktg wyjdzie dobrze czekamy na wieści

Nemosku śpij póki możesz
fajny dzień i ile pyszności nawieźliście
Czuję się ociężałą,wielką beką

Dobrze że niedziela tylko raz zw tygodniu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
Witam na spokojnie tym razem

Cala noc nie spalam, dzisiaj pojechalismy do jego mamy I wzielam ja sobie na strone, ze tak powiem. Okazalo sie ze jej zwierzal sie troche bardziej niz mi I kobitka go usprawiedliwila odrobine I powiedziala, zupelnie jak nasza Dzidzia, zeby po prostu"odsunac sie" w miare mozliwosci (rozumie ze nerwy mi puscily I ze sama mialaby go ochote za ten stres jaki mi zafundowal udusic) , poradzila zeby zdystansowac sie I ze to "juz prawie koniec tej meki" z odstawka lekow. Takie kryzysy zaliczal, ze byl zgryzliwy jak jakis stary, umeczony zyciem dziad. Ale wzielam sobie sukinsyna na poprawke

Poza tym mama TZ zrobila mi pysznie owocowo cukrowa kapiel I dala slodka zagryche, kochana powiedziala ze zawsze moge przyjsc I ze zwsze mi pomoze bo dam jej najwiekszy skarb jaki moze miec
Pokazala mi kolejny zestawik jaki robi dla malego. Czapeczke, niedrapki I ocieplane stopki z bialej welny. Ach, zmiekczyla I uspokoila mnie tym wszystkim.... Pierwszy raz mama tz jest niczym zloto, wszystkie mamy bylych to byly delikatnie mowiac jak wiedzmy...
Oby było tylko lepiej i żebyście przetrwali ten trudny czas.To wielki sukces i poświęcenie.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Bardzo mądrze. Tylko Mama czuje, kiedy coś nie gra. Trzymam kciuki, żeby nic się nie działo.

Kupuję tylko stacjonarnie, bo moje piersi są niemiarowe. Tzn. bardzo ciężko dobrze ułożyć je w miski. Ale tu mówimy o balkonetce, nie staniku do karmienia. Przy Alisie nie miałam porządnego i tym razem tego błędu nie popełnię. Możesz zajechać do Fordonu i poprzymierzać. A kupić on-line. Ja tak laski naciągnęłam na ich własny sklep internetowy- podejrzałam, że mój sprawdzony krój mają wyprzedawany. Ściągnęły z magazynu i dostałam w cenie netowej . Sklep jest w Piotrze i Pawle- naprzeciw wejścia na salę.

A co do ruchów, problem polega na tym, że mój Młody jest maleńki :/. Dlatego jego stłumione ruchy mnie niepokoją.
Ale odczuwasz je prawda?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-01, 22:28   #3846
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
to pocieszające bo ja mam mnóstwo włosów na brzuchu teraz

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale już niedługo i będziecie w 3 cały czas

Kiedy się przeprowadzacie,rodzice opuścili już lokal ?
Wszystko się przeciąga, ale może i lepiej bo teraz TŻ ma sporo pracy u swoich rodziców. Natomiast moi są przeprowadzeni częściowo. Ale brakuje im np łóżka do spania, a do salonu wzieli moją starą wersalkę, ale ona dla ludzi wyższych niż 1,7m nie nadaje się do spania bo w sumie ma tylko 1,75 m mój TŻ np wystaje więc żeby nie wyrzucać mama zdecydowała że zmieni tapicerkę i będzie na jakiś czas do salonu. Teraz jeszcze mama zdecydowała się jechać do Tunezji na 7 dni (miałyśmy jechać razem ale ja ze względu na ciążę zrezygnowałam), wylatuje w czwartek i tak mówią z tatą że po jej powrocie to się będą ostatecznie przenosić.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 22:28   #3847
domii29
Zakorzenienie

Trele daj znać jak po wizycie na IP

Nadrobiłam Was ale nie mam sił odpisywać, spędziłam miły dzień z rodzicami... jednak ten dzień był dla mnie tak męczący że teraz padam na twarz
Idę przytulić się do TŻta (choć nadal jestem na niego zła ale dobrze mi się zasypia jak się przytulę )

Dobranoc
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 22:35   #3848
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
to pocieszające bo ja mam mnóstwo włosów na brzuchu teraz

Wszystko się przeciąga, ale może i lepiej bo teraz TŻ ma sporo pracy u swoich rodziców. Natomiast moi są przeprowadzeni częściowo. Ale brakuje im np łóżka do spania, a do salonu wzieli moją starą wersalkę, ale ona dla ludzi wyższych niż 1,7m nie nadaje się do spania bo w sumie ma tylko 1,75 m mój TŻ np wystaje więc żeby nie wyrzucać mama zdecydowała że zmieni tapicerkę i będzie na jakiś czas do salonu. Teraz jeszcze mama zdecydowała się jechać do Tunezji na 7 dni (miałyśmy jechać razem ale ja ze względu na ciążę zrezygnowałam), wylatuje w czwartek i tak mówią z tatą że po jej powrocie to się będą ostatecznie przenosić.
Też by mi girki wystawały

Jadą odpoczać przed ostateczną przeprowadzką

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-01, 22:42   #3849
Kociak85
Zadomowienie

Dziewczyny, ja z pytaniem
Polecacie jakieś leginsy ciążowe? Widziałyście gdzieś? Potrzebuję takich w sumie zwykłych, czarnych, tyle, że ciążowych i nie wiem gdzie się kierować szukać. Gatta, h&m czy może jeszcze gdzie indziej?
Stary 2013-09-01, 22:48   #3850
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Też by mi girki wystawały

Jadą odpoczać przed ostateczną przeprowadzką
No łożko małe, bo ja mam 1,6m niecałe, a że pokój mały to swego czasu stwierdziłam że wystarczy

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Polecacie jakieś leginsy ciążowe? Widziałyście gdzieś? Potrzebuję takich w sumie zwykłych, czarnych, tyle, że ciążowych i nie wiem gdzie się kierować szukać. Gatta, h&m czy może jeszcze gdzie indziej?
kupiłam ostatnio w h&m
Stary 2013-09-01, 22:54   #3851
iskra75
Raczkowanie

jej udało mi się Was obczytać a nie było mnie raptem od wczorajszego południa.. ogarnęłam mój lumpeks i uciekłam do Mamy co by nie siedzieć i nie móżdżyć co mi jeszcze zostalo do zrobienia bo bym odwaliła coś głupiego jak znam siebie jak np skakanie po drabinach.. a NIE WOLNO ! rozwarcie całkiem nie zniknęło więc muszę być grzeczna
wczoraj u Mamy robiłam racuchy jezuuu już zapomniałam jakie one pyyyszne
Mya1989 ja miałąm lepszą schizę... jestem na luteinie od ok.... hmm drugi m-c leci więc wiecznie gaciory i wkładki co mnie męczy.. wieczniie uczucie jakby ci po kolanach leciało.. no i budzę się pewnego dnia <poprzedni był obfity w prace domowe> a tam łapy całe we krwi szybki rzut oka pod kołdrę krwi brak więc wypad z łóżka tempem ekspresowym do łazienki... a koków mam może 5. myślałam, że na zakręcie nie wyrobię... na szczęście wszystko git.. a okazało się że mój nos w nocy spłatał figla i coś tam się działo... ale szok nie z tej ziemi...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
ja kupiłam w Gatta.. ale one koniecznie do tunik bo na brzuszku i pupie są przezroczyste jak rajstopki..
a kupiłam też legginsy na fitnes :P u nas w jakimś CH chyba w Focus'ie jest taki wolno stojący kramik z legginsami.. one są bezszwowe i są elastyczne.. ale dla mnie super.. pod brzuch na brzuch.. nic nie ciśnie te z Gatty też bomba bo nie za grube i tańsze
Stary 2013-09-01, 22:54   #3852
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

Ale odczuwasz je prawda?
jeśli kopie, to owszem; ale jeśli się przetacza, to wyłącznie wtedy, kiedy położę rękę.

. Witaj Kochanie

Stary 2013-09-01, 22:59   #3853
Trele_Morele
Zakorzenienie

Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Dziewczyny wszystko okey, jade do domu . Napisze jak dojade

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 23:01   #3854
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

to juz nas trochę uspokoiłaś, czekam na szczegóły
Stary 2013-09-01, 23:04   #3855
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

uff

. Witaj Kochanie

Stary 2013-09-01, 23:09   #3856
babku
Zadomowienie

Cytat:
Wiedziałam Ale i tak dobrze, że pojechałaś.
Stary 2013-09-01, 23:11   #3857
iskra75
Raczkowanie

Cytat:

super... tyle kciuków się trzymało..
Stary 2013-09-01, 23:14   #3858
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
jeśli kopie, to owszem; ale jeśli się przetacza, to wyłącznie wtedy, kiedy położę rękę.
U mnie jak się przetacza to czuję w brzuchu glizdkę,ale z kolei b.rzadko pod ręką.

Czasem uda się złapać moment że widzę jak przepłynie,ale plum plum i koniec.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:

Uffffff

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-01, 23:25   #3859
babku
Zadomowienie

Z ciekawości weszłam na komentarze allegro do tej hurtowni, co ją opisywałam wcześniej i stwierdzam, że zostałam potraktowana przez nich i tak delikatnie. Potrafią klientkę nazwać półmózgim Yeti Zresztą przeczytajcie same.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=...e=fb_recvd_neg
Matko jak się cieszę, że nie zdecydowałam się na żaden zakup u nich.
Stary 2013-09-01, 23:31   #3860
De28
Wtajemniczenie

Cytat:

Trele
- to teraz mozesz spac spokojnie.

nemosek
-no jest lepiej.Narazie.Mam nadzieje,ze ten dwutygodniowy dol sie nie powtorzy. Ale w mojej sytuacji chyba wiekszosc z was mialaby takie samopoczucie. Ale ludzi nie zmienie i nie mam na nich wplywu. Ale ciezko jest, gdy wlasna rodzina ma cie w d..e, matka nawet nie zapyta jak ciaza, siostra od maja nawet emaila nie napisze.A czlowiek sie zawsze staral o kontakt, przestal to widzi, ze nikt sie nie oddzywa i nie interesuje. Przykre to.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 23:44   #3861
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Z ciekawości weszłam na komentarze allegro do tej hurtowni, co ją opisywałam wcześniej i stwierdzam, że zostałam potraktowana przez nich i tak delikatnie. Potrafią klientkę nazwać półmózgim Yeti Zresztą przeczytajcie same.
Niech sie bujają.... za przeproszeniem

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Trele
- to teraz mozesz spac spokojnie.

nemosek
-no jest lepiej.Narazie.Mam nadzieje,ze ten dwutygodniowy dol sie nie powtorzy. Ale w mojej sytuacji chyba wiekszosc z was mialaby takie samopoczucie. Ale ludzi nie zmienie i nie mam na nich wplywu. Ale ciezko jest, gdy wlasna rodzina ma cie w d..e, matka nawet nie zapyta jak ciaza, siostra od maja nawet emaila nie napisze.A czlowiek sie zawsze staral o kontakt, przestal to widzi, ze nikt sie nie oddzywa i nie interesuje. Przykre to.
Tak się zastanawiam, nie da się już pewnych rzeczy odwrócić ,cofnąć sytuacji ale nie ma możliwości spróbowania naprawić tych Waszych stosunków?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-01, 23:47   #3862
babku
Zadomowienie

De trudno czasami trzeba dać sobie spokój i przestać walczyć o taką rodzinę. Masz teraz swoją własną i to ona jest najważniejsza. Trudno na siłę nie będziesz super córką i siostrą, musi Ci wystarczyć, że jesteś super mamą
Stary 2013-09-01, 23:47   #3863
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
jak można tak publicznie pisać o klientach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-02, 00:00   #3864
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
jak można tak publicznie pisać o klientach
Bo to buraki są

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-02, 00:05   #3865
babku
Zadomowienie

Cytat:
Bo to buraki są
No nie da się ukryć Macie jeszcze co tej biednej dziewczynie napisali w jej komentarzach http://allegro.pl/show_user.php?uid=...e=fb_recvd_neg
Buraki jakich mało.
Stary 2013-09-02, 00:08   #3866
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to buraki są
dobrze powiedziane, omijać szerokim łukiem...
Stary 2013-09-02, 00:16   #3867
nemosek
Zakorzenienie

Nie chce mi się spać

Czekam na info od Trele.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-02, 00:48   #3868
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:

Cieszę się, że wszystko dobrze

Cytat:
co za buractwo, dobrze że nic u nich nie kupiłaś
Może ich dopisać na pierwszą stronę w odradzanych?

Iskra - oja ale musiałaś się przestraszyć

Dobrej nocki mamcie

za jutrzejsze wizyty

Stary 2013-09-02, 01:01   #3869
Trele_Morele
Zakorzenienie

Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

No wiec ja juz w lozku ..
Przyjechalam , podlaczyli mnie pod KTG I godzine lezalam .
Serce bije uff.. Po 20 min zaczela sie imprezka w moim brzuchu , widzac mine tej poloznej I mojego Tz poczulam sie jak idiotka .
Tlumaczylam sie ze naprawde caly dzien prawie nic nie czulam a w tym czasie mloda tak fikala ze wszystko golym okiem bylo widac.
Dostalam guziczek I mialam klikac kiedy cos poczuje . 40 min - 8 konkretnych kopniakow.
Od 10 rano do 20 tez 8
Wyslali mnie do izby przyjec.
Co tam widzialam ?
3 babki czekaly na 4cm rozwarcie zeby zostac przyjete , widocznie nie chcialy wrocic do domu. Jedna co skurcz to kladla sie na podlodze
Moj Tz mowi ; ona chyba troche przesadza? Chyba nie mine miał najstraszniejsza z nas wszystkich.
Wzieli I mnie . Pochwalili ze przyjechalam mocz I cisnienie ok.
Brzuch odpowiada 38tc .
Aha ; skurcze nie pisza sie zadne .. Nawet najmniejsze - szkoda.
I tyle ..
Zrobilam sobie wycieczke, dziecko ze mnie zadrwiło ) ale nie zaluje .. Przerazilam sie nie na zarty , nie moglabym spac. Teraz ze mnie wszystko zeszlo , padne jak kawka ..
Dziekuje , niepotrzebnie sie martwiłyscie. ;**

Aha .. W moim brzuchu znowu cisza , Od momentu jak przekroczyłam próg domu. Jutro sobie z nia pogadam

KCIUKI DLA ANI

Edytowane przez Trele_Morele
Czas edycji: 2013-09-02 o 01:02
Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 01:04   #3870
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
No wiec ja juz w lozku ..
Przyjechalam , podlaczyli mnie pod KTG I godzine lezalam .
Serce bije uff.. Po 20 min zaczela sie imprezka w moim brzuchu , widzac mine tej poloznej I mojego Tz poczulam sie jak idiotka .
Tlumaczylam sie ze naprawde caly dzien prawie nic nie czulam a w tym czasie mloda tak fikala ze wszystko golym okiem bylo widac.
Dostalam guziczek I mialam klikac kiedy cos poczuje . 40 min - 8 konkretnych kopniakow.
Od 10 rano do 20 tez 8
Wyslali mnie do izby przyjec.
Co tam widzialam ?
3 babki czekaly na 4cm rozwarcie zeby zostac przyjete , widocznie nie chcialy wrocic do domu. Jedna co skurcz to kladla sie na podlodze
Moj Tz mowi ; ona chyba troche przesadza? Chyba nie mine miał najstraszniejsza z nas wszystkich.
Wzieli I mnie . Pochwalili ze przyjechalam mocz I cisnienie ok.
Brzuch odpowiada 38tc .
Aha ; skurcze nie pisza sie zadne .. Nawet najmniejsze - szkoda.
I tyle ..
Zrobilam sobie wycieczke, dziecko ze mnie zadrwiło ) ale nie zaluje .. Przerazilam sie nie na zarty , nie moglabym spac. Teraz ze mnie wszystko zeszlo , padne jak kawka ..
Dziekuje , niepotrzebnie sie martwiłyscie. ;**

Aha .. W moim brzuchu znowu cisza , Od momentu jak przekroczyłam próg domu. Jutro sobie z nia pogadam

Dobrze że strach miał tylko wielkie oczy.

Majka pewnie szykuje się do ataku i dlatego taka cisza przed burzą.

Dobrej nocki

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości