|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
U mnie nie ma nic spektakularnego, ale za to nie pogarsza nic przy nie przesuszaniu skóry. Inne nie umiały wyrównać czyszczenia i suszenia. Ale i tak mam ostatnio jakieś hormonalne masakry co miesiąc i całą twarz mi wysypuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Cytat:
E, to nie ja, gdzies na wizazu widzialam. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Aleppo 40% mam, dobrze oczyszcza, ale szału nie ma. Na gule kilka osób mi polecało spirytus salicylowy miejscowo, u mnie czasami się sprawdza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale weź nie duś jak to tak kusi, w sumie to dziwne, przecież to takie obrzydliwe a jednak palce, aż swędzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Konto usunięte
|
Ja miałam Alep % z Alepi i w 3 tygodnie oczyściło mi skórę z wszystkich zanieczyszczeń i usunęło prawie cały trądzik i zaskórniaki. A było tego naprawdę dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
#4690 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Konto usunięte
|
![]() dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Konto usunięte
|
![]() czy każdy promotor jest niezdecydowany i zawsze znajdzie coś do poprawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||
Zakorzenienie
|
dobre.
Cytat:
Cytat:
Ja znam dwa: - 2 dni opieki nad dzieckiem zdrowym dodatkowe wolne ![]() -pół godziny przerwy dla matek karmiących piersią. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Aaaa do wątku sie dokopałam i dziwi mnie głupota ludzi i sterotypowe myślenie: matka w pracy była dla mnei niemiła- matki są złe, ruda odpowiedziała mi bezczelnie- rude jest wredne niska kopnęła mnie w kostkę- niscy są złośliwi otyła kobieta nie myła się i "pachniała"- otyli śmierdzą dziecko krzyczało- dzieci się drą ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |||||
Konto usunięte
|
Zglupiałam, więc zapytałam dziewczynę co to za cudo.
Tez nie wie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lubię Franciszka. So true, sis ![]() Nadrobiłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2013-10-22 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzałyście kiedyś czy strony internetowe z filmów istnieją? W sensie wiadomo pokazany laptop czy komp jak ktoś czegoś szuka.
Nie robiłam tak bo zawsze zapominam, ale cały czas o tym myślę i nie daje mi to spokoju. Raz wpisam z jakiejś komedii romantycznej portal randkowy i był. Czy to dziwne, czy ktoś też ma takie rozkminy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Konto usunięte
|
Sprawdzałam czy istnieje strona o wampirach ze Zmierzchu
![]() Nie jesteś sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie że Jezus ma na fejsie status osoby publicznej
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- czy tylko mi wizaż umiera?;p ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Nie kumam za wafla po co szerzyć nieprawdziwe informacje i podjudzać do popełnienia samobójstwa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714730&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4702 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oddaje promotorce wersję ostateczną z wprowadzonymi wszystkimi poprawkami. Dostaję opinię, ze znalazła tylko kilka literówek, a poza tym praca jest ekstra, fajna, zwiezła, ciekawa, dobrze sie ja czyta. Na obronie ocena z pracy - 4. Moja reakcja ---> ![]() Komentarz promotorki: "Za prace cztery, pan recenzent miał takie zastrzeżenia, jak ja". Moja reakcja - nadal ![]() W czasie pisania pracy promotorka była tez w stanie (notorycznie) poprawiać rzeczy, które sama wczesniej poprawiła ![]() Już nic mnie nie zdziwi. Moja koleżanka miała taka sama sytuację, z tym, że z pracy miała 3+ Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Wtajemniczenie
|
Dziwią mnie wątki typu "Poznam koleżankę, miasto X", gdzie autorzy/ki wyrażają chęć wspólnego spędzania czasu, realizowania pasji, rozmawiania o zainteresowaniach, robieniu "szalonych rzeczy", chodzeniu na koncerty i do kina, ale nie wspominają NIC o sobie - czyli jakie mają te pasje, jakie lubią filmy i koncerty jakich zespołów by je interesowały, jakie w ogóle SĄ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Copyraptor
|
Dziwi mnie instytucja sformułowania "nie chcę być X, ALE..."
Nie chcę być chamska, ale wyglądasz w tej sukience jak tłusty wieprz. Nie chcę być złośliwa, ale dziwię się, że ten facet zwrócił na Ciebie uwagę. Nie żebym chciała być wredna, ale może daruj sobie ten kawałek pizzy. Jak nie chcesz, to po co gębę otwierasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zadomowienie
|
Że poniża kobiety, że namawia do gwałtu itp itd. Ale piszą o nim dużo i ciągle, tymbardziej po aferze z miley
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Konto usunięte
|
w sumie, to to mnie dziwi http://www.sfora.pl/Chirurg-ukradl-h...chorego-a58623
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Dodaj do tego: z calym szacunkiem, ale jestes idiotka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ja na to, że musiałabym być o wiele bardziej nietrzeźwa, by odpowiedzieć. Kurczę, mi jakoś chamstwo z trudem przychodzi, nad czym boleję, usiłuję nadrabiać ciętymi ripostami ![]() Znam taką osobę, która zazwyczaj mówi: "Bez urazy, ale..." wiadomo, niby nie chcę urazić, ale ci dowalę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze anagram sympatii, po drugie ukryte w nicku moje imię Pati-asym, po trzecie asym - jako że taka asymetryczna (czytaj: niedopasowana) do większości jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Konto usunięte
|
Z imieniem to rozkminiłam, ale ta sympatia o.O Wow, czuję się tak plebejsko z moim nickiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.