|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Idziemy się kąpać, do później
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
no nie, nie ma zadnych, fajnych, sensownych butow na jesien, na all ;(
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Moje dziecię po wielkich marudach usnęło przed 18...wszyscy się razem położyliśmy..i coooo-chłopaki śpią nadal
![]() Co do pani W. -za..j..ac s..kę! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
a bo ja wiem
1. http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...pami%2BBSK/002 2. http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...z%2B%2BBSK/040 te fajne są, tak zeby na uczelnie pomykać mhmm...
|
|
#3846 |
|
Lurker ;)
|
Deli, skoro nie ma nic fajnego dla Ciebie to zawsze mozesz zasponsorowac komus kogo nie stac
![]() ![]() :
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też nie stać. Bida ;p ale pomarzyć o bershkowych butach można;d ![]()
|
|
|
#3848 | |
|
Wtajemniczenie
|
i to Chodakowska serwuje
zaraz tam idę Cytat:
![]() co do pogrubionego |
|
|
|
|
#3849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Biszkopty słodkie strasznie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3850 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak samo jak KIJa z Marsi opisaly w k, tez do tej pory mysle o tym jak rodzice mowili ze Sz. bedzie sie bawil z G. i o tym ze tez kolezanki M. coreczka zasnela na zawsze w ramionach bo miala chore serduszko ja od dziecinstwa tak mam, tylko w dziecinstwie to zaczelo sie od zwierzat jak jakies biedne skrzywdzone to przylatywalam do domu i ryczalam calymi dniami a jak bylam starsz to bezdomne psy zawsze rodzinie podrzucalam wiem, ze tak nie moge, ale jak sobie z tym radzic?? Debrah?? Ty tak zawsze "ładnie" pomagasz ja to powinnam do Ciebie na terapie sie zapisac Cytat:
super, ze tak milo zostalas przyjeta Igi da rade z tesciowa ja podobnie mam juz zapomnialam jak w szpilach sie chodzi, |
||
|
|
|
#3851 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jest ciepło to raz dziennie bierze ją na dwór-dużo mi to daje bo sobie ogarniam wtedy w domu. Ja bym dawała więcej Małej innym ale kurczę, oni nie wiedzą jak ja ją chcę wychowywać Tzn. przede wszystkim podłoga a nie rączki a dla nich istnieje tylko noszenie![]() O matuchno ale bym zeżarła ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
ja juz w domku wczoraj wieczorem nama nas odwiozla
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to samo ![]() A t.dzis przelazila caly ranek z Kuba na rekach jak mnie nie bylo... I zaraz teksty "taaakie grzeczne dziecko z niego". Dziewczyny, czy Wasze dzieci hmmm zapowietrzaja sie? (nie wiem jak to nazwac) I czy to normalne? Chodzi mi o takie gwaltowne wciaganie powietrza wydajac przy tym charakterystyczny dzwiek. Moge nagrac jak zle to opisalam ![]() Moj robi tak na potege, zwlaszcza jak sie z czegos cieszy albo przy jedzeniu (czyli tez z radosci, bo on kocha jesc ).A jak go nasladuje to znow powtarza
|
|
|
|
|
#3855 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękne oczy Cytat:
kciuki za jutrzejszy dzień ![]() Cytat:
chyba dwa razy w życiu na 3 stawach byłam (autem), a autobusem to nie wiem....chyba z czterema przesiadkami :/Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak moja Hania tak robi... czasem się boje że oddechu nie umie złapać. Nie wiem czy o to chodzi? nagraj ![]() Hania za to robi tęz takie coś że dolną wargę wysuwa trochę na przód i tak dmucha czasem dmucha mi rano w twarz i mnie budzi tym![]() Gdzie Ems ?
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla dzielnego pacjentaCytat:
![]() Cytat:
co to Ems?????
|
|
#3859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ezzo uzalezniona od wizazu, wiec podczytuje na bierzaco, ale stres juz na takim wysokim poziomie, ze siedze cicho i sie nie odzywam ![]() Jutro jade po kiecke, mam nadzieje, ze bedzie juz gotowa ![]() Poza tym dzisiaj bylismy u ksiedza pogadac i kazal sie wyluzowac, spowiedz tez jeszcze przed nami... Ach i od kilku dni trenuje chodzenie w butach na obcasie bo od kiedy ciaza byla bardziej zaawansowana to juz nie nosilam szpilek i mi sie nogi odzyczaily i jakos tak mega niewygodnie :/ Cytat:
![]() Pozdrawiam was wszystkie i buziaczki dla maluszkow,odezwe sie wiecej jak minie szal slubny
|
||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Klub nadrobię jutro.
Zaraz lecą "Lekarze" więc lecę oglądać. A potem idę spać więc do jutra kochane
|
#3861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
melduję, że nadrabiam od piątku i nie jestem na bieżąco nic a nic; po okropnym czwartku piątek nie był wcale lepszy niestety, ale TŻ już przyjechał w nocy i w sobotę spałam do 11 jak Filip nauczył sie stawać, to teraz jest istna masakra, nie posiedzi spokojnie na dupce, tylko łapie się czego popadnie i od razu na nogi Cytat:
także ten tego 36 to nie jaCytat:
Cytat:
Cytat:
lecę dalej nadrabiać
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3863 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ja jak zwykle wieczorową porą
Maluch śpi już od godziny a tz na squashu. Dziś tak jak u większości z Was była mega piździawa do tego stopnia że zastanawiałam się czy nie wziąć osłonki na wózek pomimo kocyka ![]() Byliśmy z Krzysiulkiem na badaniach u ortopedy na szczęście wszystko ok i zapominamy o temacie !!! Jak już pisałam od tygodnia gdzieś wprowadzam gluten. Najpierw bawiłam sie ze ściąganiem mleka, gotowaniem kaszy na wodzie itd itd Ale stwierdziłam że przecież po coś wymyślili te wszystkie kaszki żeby z nich korzystać i oto w moim domu zagościła kaszka mleczno-ryżowa malinowa bezglutenowa i manna ekspresowa Bałam się tej ryżowej że zatwardzi małego ale po oczekiwaniach przez jeden dzień kupa nadejszła Pampers ledwo dał rady hehehehe i rzeczywiście konsystencja inna.Dziś na obiad miałam ryż po kantońsku i karkówkę po chińsku ( że też wcześniej nie wpadłam na ten przepis taka pychotka mniam :P ) Pochwal się zdjęciami a nie rozochocisz informacją i nic heheheh Cytat:
To się nazywa nałóg!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie bądźcie takie i dajcie przepis ne te banoffe . zachwalacie a ja nawet nie wiem co to buuuu - znaczy sie ciasto ale jakie?? o tototototo Cytat:
Cytat:
Slodkie to |
||||||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z nią tylko ćwiczę
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- A w ogóle, to idę już. Pola śpi od godziny. Widzę, że chyba się powoli przestawia na jedną długą drzemkę w ciągu dnia, potem wcześniej idzie spać na noc i śpi też dłużej. No, a idę, bo oczywiście szanowni państwo, co się z nimi na zdjęciach fajnie wychodzi, tak mnie w☠☠☠☠ili, że szok. Potrafią po mistrzowsku uderzyć w czuły punkt, wdeptać w ziemię i sprawić, że czujesz się jak dno i gówno. Dobranoc
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszke dlugi, nie musicie calego ogladac (i tak sie nic ciekawego nie dzieje )Na poczatku pojawia sie to sporadycznie, ale po 1:23 juz czesciej. A po 2min juz calkiem zwariowal ![]() Nie wiem czy mowimy o tym samym odruchu... Wybaczcie jakosc
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-02 o 21:58 |
|
|
|
|
#3866 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale mam starsze dziecko i zawód związany z dziećmi no to zwyczajnie się różne dupsy wiesadzaj na podłodze, pewnie. Dorka czasem na kocu, czasem na samych panelach ale wiesz, co widzę - i nie wiem z czego to wynika! - że mała duuużo bardziej aktywna ruchowo jest w krześle do karmienia. To, co ona w nim wyprawia, to szok ![]() Cytat:
trochę tak... z Agatką tak nie miałam, w ogóle całkiem inne macierzyństwo i łapię się na tym, że mi przykro, że sama sobie coś fajnego zabrałam i że byłam gorszą mamą dla niej Cytat:
![]() Cytat:
u nas też wietrzycho, że szok, młoda bodziak + polar + kurteczka letnia taka z takiego materiału twardego, że nie przewiewa, do tego cienka czapka na uszyCytat:
luuuudzie patrzy się na żarcie tak, że mi głupio wczoraj w tym kinie (pisałam wam? obie w kinie moje były Dorkę buchnęłam trochę na podłogę na tetrówce, ale tam wykładzina, a w sali kinowej my + moja koleżanka z córką i na początku mama z chłopcem myślałam, że mi paluszki wyrwie! nie dała podła matka
|
||||||
|
|
|
#3868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nawijko filmik obejrzę jutro, bo teraz jak włączę to obudzę tż a śpi to niech śpi, bo padnięty wrócił do domu. U nas Kubuś się zapowietrza przy jedzeniu, jak za łapczywie je i za mocno ciągnie. |
||||
|
|
|
#3869 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też polubiłam! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dałam 2 razy, średnio zainteresowana, podziabała tylko, bo to dość... zapychające jest. Agatka lubiła bardzo, czasem do owoca wkruszałam pół biszkopta. Ale te kaszki nestle 5 zbóz czy z lipą- słodkawe są, możesz do deserku dodać pół łyżeczki spokojnie nie stresuj się, naprawdę. Możesz dać do łapki skórkę z piętki (lepiej się trzyma), możesz dać kawałek makaronu też. My różnie lecimy. Cytat:
Cytat:
nie do końca ciemno, nie mega głośno, marud był tylko w momencie gdy widziała właśnie paluszki trochę na rękach siedziała, trochę cycała, raczej starałam się by była plecami do ekranu. Ale nie wkręcam się, mam 2 córki, starsza też ma mieć przyjemności, jak raz w miesiącu pójdzie z nami Dorka na taką imprezę to świat się nie zawali 5 bajeczek leciało, ok 50 minut w sumie, Koziołek matołek 3 odc, Bolek i Lolek i zaczarowany ołówek.------------------------- młoda rano bez płaczu, najpierw się obraziła, że do tego samego przedszkola a ona przecież do dużych dzieci miała iść! no ale w inne drzwi się wchodziło, do innej sali też, więc ok już. Weszła, łapkę pani dała i tylko widziałam, jak oczy do zabawek latają powrót po 15, a tu płacz! bo ona nie chce do domu :d pani ogólnie powiedziała że cudna jest, że 2 takie agentki ma, ją i jedną jeszcze, reszta buczy, a one ubawione po pachy, bardzo młoda samodzielna i fajna :d
|
||||||
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
szaja dzięki za odpowiedź w sprawie kaszek i glutenów
![]() fajnie, ze Agatka taka samodzielna i że tak sobie daje radę rozwaliło mnie to, że Agatka miała iść do dużych dzieci |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

to rzeczywiscie jakies jakies dziwaczne 
wiecie co to oznacza?
komputer z dostepem do internetu dla kazdego nauczyciela

chyba dwa razy w życiu na 3 stawach byłam (autem), a autobusem to nie wiem....chyba z czterema przesiadkami :/