|
|
#4921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Nagrałam filmik to wrzucę ![]() O jesiuuu jaka piękna wizualizacja! Aż mi lepiej z rana! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ewik, Ezzo pięknego dnia, i życia u boku mężów ![]() Wrzucam mojego pełzaka ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Baska201 Proszę się odezwać! Pamiętam Cię z 1 wątku w poczekalni, potem cię wywiało gdzieś! Co u Was? |
||||||
|
|
|
#4922 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!!!
u nas nocka super! tzn kilka razy ratowalam sie cycem ale po ostatnich pobudkach co godzine albo i czesciej to dzis bylo gitesowo! no i wstalismy o 6.45!!! Cytat:
Buziaki dla Bartusia! Cytat:
Cytat:
u nas taki zakochanczy incydent byl juz w podstawowce!!!! tez matematyczka ![]() hahaha, maz na koncu najlepszy no i brawka za kukurydze! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wszystkiego naj!!!!!!!!!!!! no i najlepsze zyczenia dla naszych panien mlodych!!!!! ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- cudny pelzaczek! a jak sie slodko smieje |
||||||||
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Prasowanie już uczynione jeszcze tyle rzeczy mam do zrobienia a chęci ni hu hu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4924 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Ezzo, Ewik, to już dziś! Najlepszego dla Was
Buziaki dla Filipka Elmi Po tym jak pisałam w nocy Piotrek spał do 7.15, ale budził się co jakiś czas i pojękiwał, cycuś załatwiał sprawę. Także całą noc przespałam w jednej pozycji ![]() Cytat:
U nas jedzenie z naszych rąk nie wchodzi w grę, Piotrek toleruje tylko t co sam włoży sobie do buzi ![]() Cytat:
Niech szybko im mija Cytat:
![]() To chyba zęby, te wymioty to przez to, że na uspokojenie ciągną cyca przez ponad 3 godz, po prostu za dużo się najadł Co to tego budzenia, to u nas przez ostatni miesiąc było tak jak u Was- częste pobudki, ale cycek na śpiocha i Piotrek spał dalej, a ostatnie dwie noce z takimi cyrkami ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia Śniadanie na plaży Cytat:
Ale z ciebie dobra żonka ![]() Cytat:
Buziaki dla niej Cytat:
![]() Dziękuję Dziękuję Dziękuję ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Dziękuję noc taka se ![]() Filmik później obejrzę, bo teraz Piotrek śpi przy kołysance z Youtube
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście wszystkiego dobrego dla dzisiejszych Panien Młodych!!!
Obejrzałam filmiki, dzieciaczki mamy przecudne ![]() Laurko, ja już Baśkę wywoływałam kiedyś, bo pamiętam że była na poczekalni z nami, no ALE
|
|
|
|
#4926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nawet bez mierzenia było czuć że ma bo była bardzo bardzo gorąca. Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze Aż tak źle? U Darii na razie "tylko" gorączka. Zdrówka dla Piotrusia
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mieszkamy na 'swoim ' z tztem juz 2 miesiące i przez te dwa miechy, więcej się nagotowałam/napiekłam/nasmazyłam niż przez całe moje zycie. Jesteeeeeeeeeeeeeem taka happy ze normalnie musiałam Wam napisać to haha... i dyktatorka mi sie nie wtrąca!!!!!!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Tez na poczatku mialam taki zapal do gotowania
ale po 5 latach ![]() Noe no moze Tobie zostanoe ![]() A ja jestem.gupia, bo jestem na dzialce na mazurach i chyba jest tu mysz w domku...a ja sie boje straszliwie!!!!
|
#4929 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Oglądacie DD tvn? Kurka Gosia Baczyńska pokazuje swoją chate ale do rozmowy to słaba jest, kurde męczy mnie jak jej słucham Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ciekawe czy ci zostanie![]() Ale rozumiem, miewam podobnie. A Twój tż to wniebowzięty pewnie? Dziewczyny: dużo miłości i dobrej zabawy! |
|
|
|
|
#4931 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pstryniu, mogą 1 i 2 dostawać wiesz, choroba nie zwalnia z nauki - ale materiał (i/lub sposób jego przekazywania) MUSI być dostosowany do możliwości ucznia. Jeśli ja dziecku z uu dam sprawdzian na miarę jego możliwości, wcześniej podam zakres materiału (a dzieciakom w zeszytach zapisywałam ogólnie hasła, np. znajomość tabliczki mnożenia i dzielenia w zakresie 30, + i - do 100, jednodziałaniowe zadania tekstowe z pomocą liczydła- a cała klasa np. miała całą tabliczkę, liczenie do 1000 i zadania bez liczydła) a uczeń tego nie opanował, to... ndst. No niestety, niektóre dzieciaki się uczą, niektóre, jak zdrowe, nie Wiem, że niektórzy nauczyciele np. nagminnie też na sprawdzianach podpowiadają, ja nie. Skoro integracja zakłada równe prawa dla wszystkich uczniów, to ja dopasuję poziom trudności, dam wcześniej konkretne zagadnienia/zakres materiału, ale uczeń ma się nauczyć i pisać sprawdzian samodzielnie. Podstawa programowa jest jedna A to dostosowanie materiału różnie może wyglądać = Pstryniu, czy masz jakiegoś ucznia niepełnosprawnego też? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem mojego dziecka uspokoić
![]() Płacze i płacze. Czopek dostała o 7.00. Rano miała 38.6 a teraz 37,9 (mierzone w pupie). Trochę mniej gorąca jest... ale jest ![]() Nie wiem jak jej pomóc... Idę chyba do lekarza z Darią dalej ma gorączkę. . czopek nie pomógł. Męczy się okropnie... Nie idzie jej uspokoić nawet na rękach
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-07 o 10:55 |
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
silver, zdrowka dla Darii
![]() Slubujace dziewczyny - duzo milosci, szacunku i zrozumienia ![]() Ugotowalam Kubie "dorosla" kasze jaglana - nic z tego, odruch wymiotny ![]() A dziecieca zjada. Mysle, ze chodzi o konsystencje - zblendowalam te dorosla, ale i tak miala grudki... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-07 o 11:21 |
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szajka, odp Ci na priva, nie bede zanudzac mamusiek ipetami
|
|
|
|
|
#4935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie masz krzesełko? plastikowe? ja mogę reguloać wysokość, mam ustawione nisko.
|
|
#4936 |
|
Lurker ;)
|
Insolito zycze Ci II
![]() ![]() Charlizz nie lubie tej Baczynskiej ;/ Projektantka a sama swoim wygladem nie zacheca do kupna jej rzeczy, juz nie mowie o tuszy tylko o tym, co ubiera. Ogolem sprawia wrazenie takiej hmm zaniedbanej. Silver Dziewczyny zrobilam tego 3 bita, od wczoraj wszamalam prawie caly pasek TZ sie smial, ze ja musze posmakowac, a on jakby wzial kawalek to by dostal po lapach Dodam, ze TZ wlasnie myje naczynia
|
#4937 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
charakterna. Za to podciąga się z półleżenia do siadu.Cytat:
i od razu Meneq mi się przypomina i jej kobra! Cytat:
u nas też takCytat:
też całuję, obie ![]() Cytat:
zdrowiejcie! no i buziaki urodzinowe ![]() Cytat:
ja 19 września ślubowałam ![]() Cytat:
ślicznie Cytat:
hahaha Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4938 |
|
Wtajemniczenie
|
ezzo, ewik, najlepszego z okazji dzisiejszego dnia
doczytałam tylko, że Daria silver się pochorowała, więc trzymam kciuki, żeby to nie bylo nic poważnego i szybko przeszło. Dzisiaj mam dzien roboczy bardzo, postaram się zajrzeć wieczorem i napisze w k. jak sprawy...Wczoraj dzwonił do mnie BARDZO MIŁY PAN ![]() z Win. całuję Was mocno i bardzo tęsknie ![]() Jak dam radę to chociaż trochę ponadrabiam.
|
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dziekuje dziewczyny za miłe słowa, ja sie właśnie fryzuje, żołądek mam w gardle ech byle do pierwszego tańca potem chyba bedzie z górki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo, mam nadzieje ze fryzura jest taka jaka chcialas.....
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42679412]mnie to raczej pozycję na misjonarza przypomina
moja też nie raczkuje, ZACZYNA pełzać ciut, potrafi się obracać ale nie chce charakterna. Za to podciąga się z półleżenia do siadu.miałam z mężem tak! i od razu Meneq mi się przypomina i jej kobra! obstawiam... etap u nas też takteż całuję, obie ![]() nie bucz, tylko dużo wody do picia dawaj, na piersi to niech pierś pije, na mm raczej nie podawać tylko np. marchwiankę lub kleik ryżowy na wodzie (takie zalecenia w szpitalu były) zdrowiejcie! no i buziaki urodzinowe ![]() ode mnie też ja 19 września ślubowałam ![]() ślicznie hahaha leć na IP [/QUOTE]Wzruszylam sie. To ja zapomnialam, a Ty ciagle pamietasz moja przygode... |
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
bo dla Ciebie to pewnie chleb powszedni a dla nas to mega giga hiper "przygoda"
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zyjatek tu mam wiele. Wczoraj kraby, dzis PASIKONIK siedzial mi na szybie i zaslanial droge ;-) Na nic zdaly sie tlumaczenia, ze przeszkadza. Ostatnio byla jeszcze krowia-zaba. To chyba na tyle... |
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to ta krowia zaba bo w nece jej nie ma znaczy sie jakas duza?
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Kamień z serca. Blanka nie wykazuje żadnych powodów do zmartwień po wczorajszym. Spała ładnie, dużo się śmieje , bawi się , apetyt dobry także myślę , że na strachu się skończyło. Tak teraz sobie analzuje ciągle ten upadek i wydaje mi się że jak ona upadała na ziemię to ja zdążyłam jej tą główkę zamortyzować , bo od razu jej podłożyłam dłoń pod głowę. No a u niej żadnego guza ani siniaka nie ma. Całe szczęście ! W ogóle to powiem Wam, że od kilku dni Blanka zrobiła się taka mega radosna, ciągle się uśmiecha, śmieje się , bawi się ładnie i tak sobie gada sama do siebie ![]() Ale miałam dziś sen - Śniło mi się, że byłam na jakimś wyjeździe naukowym czy cuś, i po zajęciach wieczorami nie było co robić i ogólnie imprezki się szykowało, a ja nie chiałam iśc na te imprezy to się umówiłam na wieczór z podtekstem seksualnym z .... Nergalem Silver-zdrówka dla Darii insolito-Buziaki dla Piotrusia Buziaki dla jubilatów dzisiejszych!!! |
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wielka, ohydna i z krowa pomylic mozna http://m.youtube.com/watch?v=lkyapqj...%3DlkyapqjUArs ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sen konkret! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- znow siedze na all ![]() ale kupowanie tych malusich ubranek jest takie meeeega wciagajace ze nie oge sie oderwac
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie lubie zab. ogolnie nie lubie niczego co ma sluz, bleeeee |
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

- moja jak staje w pozycji do raczkowania to też nie wie jeszcze co i jak więc buja się pupą w przód i w tył - wygląda jakby tańczyła doopką - nagram Wam jutro 
Nagrałam filmik to wrzucę 
Zaliczyliśmy 3 kupy, 4
i milion łez jego i moich
Zaraz spróbuję go położyć do siebie do łóżka i kładę się obok. Trzymajcie kciuki, żeby reszta nocy była lepsza 

tez matematyczka 

buziaki

ale do rozmowy to słaba jest, kurde męczy mnie jak jej słucham 

TZ sie smial, ze ja musze posmakowac, a on jakby wzial kawalek to by dostal po lapach
moja jest jedna z najstarszych na watku i tez wielu rzeczy nie robi, tez mi zal tez juz bym chciala ale kazdy ma swoj czas