|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Witam i ja w nowym wątku! Jak będę miała trochę czasu, to postaram się nadrobić ostatni tydzień
say-hello piosenka fajna Myślę, że bez problemu do niej coś zatańczycie U mnie nie ma zwyczaju dawania żadnych prezentów/paczek, ale zobaczymy jeszcze. Wszystkim nowym właściecielkom sukien gratuluję wyboru
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
Cytat:
Chciałabym od razu po studiach, ale niestety, najpierw praca...WITAM W NOWYM WĄTKU I ZACZYNAM NADRABIANIE TEJ CZĘŚCI
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś walc czy coś takiego (nie znam się w ogóle jeszcze ) Cytat:
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
ja też chciałam piosenkę z naszych "początków" i byłaby to:
http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU ale po przemyśleniu stwierdziłam, że jednak średnio pasuje i zdecydowaliśmy się na tą: http://www.youtube.com/watch?v=q44C1AzZRWQ nie za długa, z bajki, którą w dzieciństwie lubiliśmy, słowa piękne i zatańczymy do niej walca
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chcę spamować, ale mam problem mały, w sumie też weselny, ale nie chodzi o moje 5.10.br ma ślub rodzona siostra TŻ. Kupiłam sobie dziś sukienkę na to wesele, ale już nie jestem do niej przekonana. Nie chciałam iść w typowo weselnej, błyszczącej kiecy, chciałam wyglądać elegancko. Ale teraz już sama nie wiem. Nada się? Mam jeszcze opcję iść w sukience ze studniówki, jest bardziej "ozdobna", ale tej opcji wolałabym uniknąć... Zdj sukienki w załączniku (z tym, że na tym manekinie wygląda debilnie trochę). Liczę na Wasze opinie
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prosta ale elegancka i do tego ciekawy krój.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
ja polecam tez summerby Cytat:
Dziewczyny po piatkowych ekscesach z mierzeniem sukni uzywanej postanowilam ze bede szukac nowej sukienki na wyprzedazach. Wiec w poniedzialek i wtorek robimy z tz rajd po salonach
|
||
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie wyglądasz, suknia jak szyta na Ciebie, bardzo pasuje do Twojej figury. Gratuluję ![]() ![]() Cytat:
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
juz mnie swiadkowa wyleczyla z tego pomysluA co rozumiecie przes slowo "kawalek"? Bo dla mnie to taki prostokart wielkosci pol kartki A4, taki "zeszyt"
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() wenedka Podoba mi się Wasza piosenka - jest inna od tych wszystkich walczyków ![]() Opiumalfa E tam, ładna piosenka, żywa i skoczna. Spodziewałam się czegoś związanego z disco-polo, a to taki dobry rytm ![]() Tutaj znalazłam fajną propozycję na choreografię. Udanego wyjazdu i sesji ![]() Bardzo piękne ![]() exist_ Strasznego smaka mi zrobiłaś na ten tort Coś czuję,że wybieranie tortów będzie najprzyjemniejszym punktem przygotowań.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ParisParisienne Teraz z przygotowaniami powinno być już z górki ![]() A konfitura to bardzo fajny pomysł, wg mnie lepszy od ciast. Zwłaszcza, jak jest przepyszna. czekooczekolada Ten akurat za mocny (choć jeśli jesteś brunetką z ciemną oprawą oczu , to nie będzie takiego kontrastu) No i niestety te dorysowane brwi... Lemon_Drop Piękna sukienka, pasuje do Ciebie ![]() Atomoowka Czekamy na zdjęcia ![]() Maglena89 Piękne zaproszenia, bardzo eleganckie A skoro zaczynacie już chodzić na taniec towarzyski od października, to na pewno fajnie Wam wyjdzie ![]() Anesthesia Podpytaj o tę cukiernię, uwielbiam niestandardowe tory ![]() wiolix Udało Ci się z zakupem sukienki ![]() My będziemy mieć wino zamówione przez salę. Powiedzieliśmy, że będziemy chcieli półwytrawne, które nie będzie kwaskowate. Coś blisko półsłodkiego. Jak dostaniemy informacje od sali,jakie marki, to się podzielę ![]() Ad rem rzeczywiście strasznie to wyszło. Czasami na domowej drukarce lepiej wychodzi wydruk, co dopiero wycięcie tego ostrą gilotyną ( cym oni to cięli, nożem do smarowania masła?). Dobrze, że nie zamwialiście całej partii zaproszeń. Verunka Przyda Ci się odpoczynek Powodzenia w zakupach dotacyjnych - mam nadzieję, że rozliczenie pójdzie bezproblemowo ![]() Co u mnie? W sprawie sali drgnęło - po telefonie TŻ-ta, menadżerka się zreflektowała i dosłała umowę. Byłam na pierwszym mierzeniu sukien. Niestety wychodzi na to, że koronka mnie strasznie postarza (a szkoda, bo bardzo mi się podoba). Suknie greckie nie wyglądają na mnie ślubnie, raczej coś jak sukienka na garden party. Fason - rybka lub litera A. Trzy typy z mierzenia w załącznikach (niestety zdjęcia internetowe, a nie własne )1. Sposabella (bez kwiatka), bardzo piękna suknia w dł. 7/8. Niesamowicie podkreśla talię, spódnica ma świetną graficzną formę. Nie wiem tylko, czy chciałabym krótką suknię. 2. Tres Chic. Robi bardzo szczupłą talię. Skromna, ale ja się zastanawiam, czy nie za skromna, czegoś jej brakuje. 3. Famosa(?) - tutaj nie mam dokładnego zdjęcia, nie znalazłam podobnego modelu. Jak na zdjęciu: rybka z gładkiego materiału z baskinką (baskinka jest mniejsza, nie ma też ozdobnego paska). Dekolt - są zakładki, trochę asymetryczne. Suknia ma ciekawą formę, jest bardzo elegancka, sama się w niej czuję jak dama. Jedyny minus - narzuca eleganckie dekoracje oraz kwiaty ( nie będzie romantycznego bukietu ![]() W poniedziałek drugie mierzenie, tym razem mam nadzieję trafić na sukienki z mojej wishlisty (Pronoviasy i Rosę Clarę na jedno ramię).
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-08 o 08:48 |
||
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdziłam wymiary pudełek na allegro i większość jest typu 14 cm na 17 cm, to trochę mniej, niż A5.
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
Melduję, że żyję po weselu, choć stopy i biodro odmawiają posłuszeństwa i nie mogę nawet chodzić
Na poprawinach skonam Tak t jest siedzieć do końca ... i godzinę dłużej
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-09-08 o 09:51 |
|
|
|
|
#194 |
|
BAN stały
|
Lemon, Twoja suknia jest przepiękna, jedna z piękniejszych na wątku
edit: U nas jeśli są poprawiny to nie daje się ciasta A wódki w ogóle się nie daje
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-08 o 09:21 |
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() enzunio Nie dziwię się, żeś obolała Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza (krótka) i trzecia (rybka) są cudne
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy to też moje typy. Drugiej czegoś brakuje, niemniej jednak ten krój robi cuda z figurą - pełniejszy biust, wąska talia.
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
crnflower_girl sukienki rosy clary mają tylko w gdańsku z tego co się orientowałam , nawet do nich pisałam, bo podobało mi się kilka modeli to napisali, że ceny sukienek tej firmy zaczynają się od 10 000 tysięcy, no niezłe ceny
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam Wam wkleić, po powrocie z Bułgarii
![]() Prosto z nad morza czarnego
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Wiolixaleokazja z suknią
Opiumalfa udanego pobytu w Hiszpani Lemon_drop śliczna suknia, świetnie leży na Tobie ![]() Elrosasuper kolczyki i cena też ok, niema sensu przepłacać, kot comsię na zdjęcie załapał też fajny ![]() Linaewen deska z serami pycha! ale to trzeba lubieć takie rzeczy, jabym chętnie zjadła, ale czy inni? Maglena89 super Ci wyszły zaproszenia! masz do tego dryg u knie TŻ robi a ja pomagam w prostych rzeczach bo mam dwie lewe ręce do takich rzeczy ![]() Panna_Izabelasukienka na wesele jest OK, elegancka i bardzo ładny kolor! Cornflower_Girl z tych co zamieściłaś to moim zdaniem pierwsza
|
#202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia mi sie szalenie podobała, ale okazała się zamała, strasznie płakałam przez to, ale sama suknia+ przerobienie wyszłoby tyle co kiecka nowa z wyprzedaży.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie tylk melduje w nowym wątku
![]() Mam dziś wolne,, ale nadal nie mam na nic sily. Dodatkowo dziś zmarł mój wujek jestem w podłym nastroju...Przesylam buziaki Wam wszystkim |
|
|
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przyszły mi wstążki do zawieszek A jutro mam rozmowę o staż, trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Pysiu moje kondolencje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#209 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie sprawy weselne stoją, jedynie mam odebrac obraczki w tym lub nastepnym tyg. Nastepny krok to alko w grudniu, potem zaproszenia i winietki. Moze lista zabaw i muzyka i narazie koniec.
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie następnym krokiem jest kiecka, mam nadzieję że jutro albo po jutrze będe mogła się już pochwalić tą jedyną !! potem projekt zaproszeń, za 2 miesiące dajemy pierwszej osobie. a potem nie wiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Myślę, że bez problemu do niej coś zatańczycie 

)