|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
|
|
|
|
#1143 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rozumiem że Ci przykro, ale minie trochę czasu i szwagierka się z ta sytuacją oswoi. Nie możesz sie czuć winna, ani Ty, nia ona, bo to że ona nie mze mieć dziecka nie jest niczyja winą, tak jest i już. Wierzę mocno że się im też uda. A Ty Domii głowa do góry nei ma sę co zamartwiać bezpodstawnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też ten bobini kupiłam, a przzedtem mi się pokręciło i pisałam Wam że Bambino kupiłam ![]() ja tam uważam że jak dziecko będzie miałow razliwą skóre to każdy płyn go uczuli, nawet taki od 1 dnia a jak jest hardcore to może mieć i w zwykłym wyprane ![]() Cytat:
![]() za prasowankoCytat:
![]() dla mnie tanie to za 100 zł a te bardzo łądne i rzeczywiście cena też do przyjęcia
|
|||||||||
|
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Lilith , adosienka za rocznieę ślubu![]() Ja dziś mam 3 miesięcznicę i moj mąż wiedział jak sie go zapytałam co to za dzień![]() Adosienka obyś szybko wyszła i wszystko było ok Rybaaaaa co do śluzu to u mnie ejst to samo, na same wkładki idzie już fortuna Wczoraj przeliczyłąm swoje siły ( wykopki były) ja oczywiście nie zbierałam ale pochodziłąm trochę tak normalnie było, a potem myślałam że się skończe. Kości, spojenie łonowe mnie tak bolało że chodzic mi ciężko było, nospe i magnez zażyłam ale dopeiro po kąpieli i leżeniu w łóżku przeszło, ale jednak każdy ruch bolał. Lepiej już chyba nie będzie. Chyba po porodzie dopiero.Jak się wszystko zagoi. |
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa rybko, co do sluzu to mam tak samo
Beatko, to dziś odpoczywamy?
|
|
|
|
#1146 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dobra,naszczescie bylyscie wyrozumiale i jeden dzien nadrabiania da sie jeszcze ogarnac,oby mi teraz nic nie wcielo :P
Cytat:
Cytat:
gdzies sie porozkladalo ![]() Cytat:
podobno najwiekszy przyrost wagi jest w III trym,a u mnie tez stoi...nie ma chyba reguly,pozatym pocieszajace na te wszystkie nasze "slodkie" nerwy jest to,ze czy chcemy czy nie chcemy pilnowac sie musimy- stad i z kg.nie bedzie az takiego problemu...no chyba,ze masz jakas niedowage,albo cos i sie martwisz...wiadomo,dla dobra dzidziusia to tak jak z alko-trzeba zrezygnowac ze slodkosci na ten czas i tyle...lacze sie w bolu i zobaczysz,szybko nam zleci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaz my malo basenowi,bo jakos nei mam przekonania do tych naszych miejskich basenow:/co do navingtona-nie ma wozka bez wad.ja sie ciesze z wyboru-bardzo duze znaczenie miala dla mnie jego waga-13kg z gondola (2p.bez windy-brak wizji zostawiania wozka w klatce na dole-slabi sasiedzi). co do opinii to ile ludzi tyle ich powstaje-ja rozmawialam z osobami,ktore go polecaly.minusem podobno jest sala amortyzacja-no ale jestem mieszczuchem typowym,moze jakos damy rade. spacerowka na mnie zrobila duze wrazenie,nie wydaje sie mala,dlugie miejsce na podnozu (po rozlozeniu na plasko mysle,ze nawet troche wieksze juz dziecko spokojnie sie zdrzemnie)...nie sadze,zeby byla ciasna,ale to wyjdzie w zycu wszystko ![]() na ta chwile jestem zadowolona z zakupu-oby tak zostalo ![]() no ten sam duzo jak widac zalezy od zdjecia,nie wiem czemu az taka roznica wyszla,na tym golasie stoje blizej lustra moze...pozatym- czarny wyszczupla a ja wczoraj caly dzien w warszawie,wrocilismy do domu ok.21 i powiem szczerze,ze nie mialam juz sily ani na gosci ani na forum. cwaniak bylam,bo myslalam,ze wlasnie tak swietnie sie czuje,taka jestem sprawna i w ogole i co dla mnie 100m.drogi w jedna strone,odwiedziny znajomych,lazenie po sklepach,jezdzenie po zarciach...a tu niestety,trzeba sie pogodzic ze swoim stanem-w samochodzie nie wygodnie,brzuszek sie napinal,Tymus wiercil i rozpychal-ciezkawo ![]() ale zakupy w ikei udane-kupilam co chcilam-firaneczki,przescieradla, kocyk jakies stam glupotki male,wszystko niby tanie,wszystko niby w promocjach,a 200zl sie gdzies uzbieralo:/ pozniej pokorkowalismy sie na jedzenie-o matulu,zjadlam troche (zimnych:/) frytek do obiadu,kilka naprawde-bo srednio przy tej diecie cukrzycowej-i jeszcze o 2 w nocy "czulam",ze je zjadlam ![]() generalnie wyjazd udany,ale kondycja siada ![]() dobrego dnia dziewuszki |
|||||||
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
Nic nam NIE ODJĘLI o dziwo No i kredyt na remont uruchomiony, tylko teraz musimy czekać na listy z numerkami do konta i takie tamCytat:
|
||
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiem że wszystko będzie dobrze ![]() Witam się z Wami po ciężkiej nocce. Zgaga męczy mnie od wczoraj aż do tej pory ![]() O 4 godzinie obudziło mnie słodkie głaskanie po brzuchu i głos TŻta rozmawiającego do Jaśka... zapytałam go dlaczego nie śpi a on na to że ma okropną chcice i dopóki mnie nie dopadnie to nie zaśnie ![]() Oczywiście jak już się rozbudziłam to już zasnąć nie mogłam i jak to zazwyczaj bywa leżałam i rozmyślałam. Ciężko mi z tym wszystkim... Nawet zauważyłam że ostatnio przestałam cieszyć się tym że jestem w ciąży i że Jaśko już niedługo będzie z nami. W ogóle to dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-09-08 o 08:46 |
|
|
|
|
#1150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ogromną nadzieję że damy rade z Lenką chodzić na basen jak z Natalką z tym ze my mamy jak na basen za ciepłys zlafroczke, teściowa kupiła taki polarowy ciepły, a na tym basenie tak cieplutko ze tma to tkai frotowy lepsyz albo bawełniany muszę się rozejrzeć w lumpku ![]() widze ze masz jak ja - jak coś to luz, ja estem 1000% na chodzie jeszcze, moge wszystko a oprócz problemu z wiązaniem butów nic mi nie przeszkadza .. i tak biegam, tyram a potem jak się położe to w wstac nie umiem Cytat:
![]() trzymam kciuki za ta dziewczyne Powiem Ci że takie młodziutkie, zaraz po liceum to bardzo dobre pracownice często są super zz kredytem oby to był początek serii samych dobrych wydarzeń! ![]() Cytat:
![]() ah te baby! ![]() Cytat:
Ja się dziś od rana wkurzam, bo przed 7 zadzwonił brat tż czy jedzie na grzyby jeszcze z drugim bratem .. tż najpierw powiedział że nie ale po chwili oddzwonił że pojedzie. No okej, ale dziś miał powynosić jeszcze lodówke i stół do kuchni, odsunąć meble i pomalowac sufit to wtedy jutro bym sobie ściany malowała. A tak pewnie nie będzie mu się już chciało jak wróci, albo będzemy już jechac do Natalci do teściówki. Ona biedaczka od babci do babci przerzucana zaraz się wkurze to w amoku sama połowe sufitu polaujetam gdzie nie mam mebli i jedną małą ściane na fioletowo już W ogóle mu powiedziała że jeden brat ma tu wpaśc na chwile jak będą wracać to mu pomoże to wynosić wszystko, razem machną to w pół godzinki Nie wspomne o tym że ten brat to ma 2 metry i ręce takie długie że ten sufit to by w 15 miut pomalował eh, szkoda się wkurzać.
|
||||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
apropo basenu
to fotki z Natalciowych zajęć ![]() pamiętam dobrze że obiecałam Wam foto szafy z ciuszkami ale nie umiem go wygrzebać na kompie, ale jak tylko mam chwile to przeszukuję pliki ![]() tak patrze że na tej focie z tz to widac doskonale jaka nati "pudzianka" była
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-09-08 o 09:13 |
|
|
|
#1152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Paulina ![]() ![]() bardzo mocno zaciśnięte, napewno wszystko będzie dobrze, no i od razu pisać jak będziesz po wizycieDomi słodko ze strony Tżta że tak sobie z brzuniem rozmawia, a Ty głowa do góry Witam niedzielnie, ja dzisiaj nie wyspana, od 1 do 4 prawie nie spałam, kręciłam się, było mi jakoś nie dobrze. My dzisiaj do znajomych jedziemy jakoś popołudniu a do tej pory mam zamiar odpoczywać bo nadal czuje w kręgosłupie to wczorajsze prasowanie
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć Natalki ...
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tyle cytowania i już nie pamiętam. Będzię z głowy! Mya- ![]() Dzidzia- Brawa dla Ł. za poprasowanie i widze ze miły dzień był :P Miki- u mnie te łóżeczko stacjonarnie 160 zł kosztowało, 2 lata gwarancji ( miałam brać, ale babka nawet na stanie nie miała to raz a dwa na nie czekalibyśmy 2 tygodnie wiec zdecydowaliśmy sie na inną wersję) co do all nie pomogę niestety. Ktosiula zamawiała i mimo ze nie sprawdziła przy kurierze to sprzedawca bez problemu wymienił uszkodzoną częśc- uważam, że to + dla sprzedawcy, kilku odradzałą babku wiec warto podpytać. paulinko- trzymam kciuki Ps. miałam sie oszczędzać i robie to jak najczęsciej ale... musiałam iśc na zakupy bo w lodówce ino światło, poza tym musiałam kupić winogrona (lekarz powiedział mi ze jak juz sie tak martwie ta wagą to owoce dobrze zrobią na podniesienie wagi dziecka, najepiej winogrona- nie wiem cyz mnie wkręcał i robił ze mnie idiotkę, ale kupuje i jem ) i musze ogarnąc mieszkanie póki mąż jest bo ja ani nie powiesze firan, ani nic, wiec w tyg nie ma szans ;p Trele- śniło mi sie że brałaś udział w konkursie kulinarnym, włąsnie w 9 miesiacu i trzeba było ciasto zrobić, a Twoj rywalką była jakaś 9letnia dziewczynka, której wszystko robiła-pomagała mama. A ja byłam tam prowadzącą a w jury byli Michel Moran i gessler. no i wkurzałąm sie ciągle bo wszyscy gadali- o taka młoda i juz tyle potrafi i nie zauważali ze tej małej praktycznie wszystko mama robi a ona tylko miesza i na blache wylewa, :/ i chodziłam taka wkurzona po tym studio i mówiłam ze jak nie wygrasz to zatłuke tą małą Witam!! Mój malec chyba sie odwrócił, wczoraj tak brzuch mnie bolał, nie wiedzialam czy to z tego przemęczenia czy nie, ale położyłam sie i tak patrze a brzuch mi w taki stożek sie zrobił na szczescie zrozumiał ze on sie tylko przemieszcza. No bolało niesamowicie, z jakieś 15 minut później zaczęła mnie piczka boleć ( jakbym spadła na rame od roweru od tamtej pory ciągle miałam wrażenie że sikam. i łaziłam do kibla co 2-3 minuty ale nawet kropelki nie zrobiłam,sluzu pełno że ja pierdziele, ale nic mnie nie bolało jak na zapalenie czy coś, tylko miałąm wrażenie takiej gulki w piczce że szok. Potem zaczęło mnie ciągnąc w pachwinach.. Poszłam spać bo sie przestraszyłam. w nocy kilkakrotnie wstawałam siku, a teraz boli mnie spojenie tak, że nawet siedzenia sprawai mi ból nie wiem czy to normalne... ale dzisiaij bede odpoczywać. wiec coś czuje ze mał jest w dole z powrotem.
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W nocy gdybym się nie przebudziła to bym nawet nie wiedziała że z brzuchem rozmawiał W ogóle mój TŻ rano pierwsze co zrobił po otworzeniu oczu to pogłaskał brzuch i powiedział "oj Jaśku żebyśmy tylko po Twoim porodzie za szybko Ci siostry nie dorobili"
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle to bardzo Wam dziękuję za miłe słowa odnośnie kącika Zuzkowego, oby jej się podobało tak jak Wam
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
rybko ale narozrobiał Wam Kacperek
Pewnie zrobił sobie z pęcherza trampoline i dlatego to uczucie że chce się siusiu, tez mam takie dni dla niego za zgrabnego fikołka, tyle że niech już tego nie robi więcej i zstanie jak jest bo pewnie się ładnie ułożył do wyjścia a Ty poodpoczywaj troszke dzisiaj
|
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kącika to czaiłam się ostatnio na podobną pościel jak Ty dla Zuzki masz ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Oszczędzaj się kochana
|
||
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec dobrego, idę ogarniać
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam was, ale nie mam wogole czasu by kazdej z osobna odpisac.
Dzis znow goscie na 3 dni i masa roboty. Acelinka- moj tez chodzil na basen do roku Dzis sie wkurzylam, prosilam nie raz, juz wam pisalam, zeby chociaz raz w tygodniu moc sie wyspac. A ja mezowi dam pospac w sobote. I znow -maly placze o 6 30 i moj maz tylko go wola. Wstalam wsciekla, przyprowadzilam malego do jego lozka a sama poszlam spac do innego pokoju. Pierdziele.W nocy nie spie, bo wstaje po 5 razy na siku albo budza mnie ruchy malego, ja sie chce choc raz w tygodniu wyspac bo mi juz na psyche pada. Spalam do 8 45 W pierwszej ciazy owocki co dzien, a teraz sie musze o wszystko prosic. I nawet jak prosze to zapomina. Pogryze zaraz kogos.
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-09-08 o 09:49 |
|
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Dzień dobry niedzielnie
Mya - super, że już lepiej i oby tak zostało Peppermint - to intensywny dzień miałaś ale i udany teraz odpoczywaj.Beatka - mały szoping nie jest zły tylko się nie przemęczaj Acelinko - fotki zerknę później, a co do remontu to oby chłopaki obskoczyli wieczorem raz dwa ![]() Maomami - chcemy kupić dziś fotelik, wanienkę i resztę potrzebnych rzeczy dla małej a do tego rozglądamy się za tabletem i może jak będzie jakaś fajna okazja to weźmiemy Cytat:
leż i wypoczywaj Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym sie bała tak pod wode malucha o matko ale widać moje niedoświadczenie My też planujemy chodzić na basen zobaczymy jak będzie ![]() Acelinko- to lejtowego sprzątania życze! ale nie przemęczaj się!! :P De- co do basenu to utwierdzacie mnie w przekonaniu ze naprawdę warto.
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() No ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1166 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie daj ochraniacz na tym długim boku od ściany (2/3 ochraniacza) i resztę na tym drugim szczycie, pod przewijakiem jakby Czy też nie? ![]() Ja może mega ilości nie mam, ale wkładki idą hurtem ![]() Cytat:
I wiem, że łatwo się mówi, ale nie możesz tego aż tak do siebie brać. Bo będzie Ci jeszcze ciężej ![]() Nie martw się, nic się nie stanie, jak jakiś czas się nie zobaczycie, a szwagierka po prostu musi oswoić się z tym, co się stało - o ile da się z tym oswoić... Teraz dla Ciebie jesteś najważniejsza Ty i maluch, nie szwagierka Nie pogardzę ![]() Cytat:
![]() Choć gdybym miałam taką ładną nową kuchenkę to pewnie też bym ją pucowała Moja przedwojenna mimo ciągłego mycia i tak woła o pomstę do nieba... Nawet wczoraj myśleliśmy o kupnie nowej, na raty 0%, ale mój mąż powiedział "Hmmm, rata 70zł... Stać nas, ale to 1,5 paczki pieluch, nie?!". Ha! Odezwał się instynkt ![]() Więc na razie nowej kuchenki nie będzie, muszę jakoś tę wyszorować... Cytat:
![]() Eee, no śliczną to przesada Ale będzie odmalowane na świeżo i przede wszystkim mąż odsunie mi wszystkie szafki i będę mogła solidnie wszystko wyczyścić, bo już kupę czasu nie sprzątałam i między szafkami aż widać ten syf ![]() ![]() Cytat:
U mnie jest 3p bez wendy i brak możliwości zostawienia wózka na dole. Jedynie będę znosić stelaż do piwnicy, ale gondolę muszę wtachać do góry (a najpierw zejść z całością do piwnicy, bo przecież nie zostawię gondoli przy wejściu i nie polecę ze stelażem). Także waga też dość istotna. Ja myślę o Igo i w nim jest też taka kompaktowa spacerówka. Ogólnie bardzo mi się to podoba, bo nienawidzę tych wielkich zwojów materiału wiszących z tyłu, ale jednocześnie boję się, ile ona posłuży ![]() Ale też ma negatywne opinie co do amortyzacji - a wręcz jej braku... Ale Tobie super się trafił, wygląda jak nówka ![]() acelinka - super fotki z wody Dzień dobry! Ciężka noc za mną... Wieczorem zasnęłam przed tv, w nocy przenieśliśmy się do sypialni i przewracałam się z boku na bok Czyżby zaczynała się ciążowa bezsenność? ![]() Poza tym wczorajszy dzień zakończyłam, a dzisiejszy rozpoczęłam płaczem - nie wiem, co się stało, ale chyba dysk tak mi się ułożył (albo dyskopatia się pogłębiła w ostatnich dniach) i dosłownie kroku nie mogę zrobić, nie mówiąc o schylaniu się czy czymkolwiek innym Brzuszek mi nie przeszkadza, a to sprawia taki ból ![]() Pożaliłam się. Mąż maluje, wprosiliśmy się dziś do rodziców na obiad, bo nawet nie mam jak i gdzie ugotować... Już bym chciała sprzątać - choć z tymi plecami w ogóle tego nie widzę...
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
spoko, tylko sufit pomaluje
żartuję ![]() Cytat:
no nati też zaczęła chodzić szybko, już w 10 miesiącu coś tam próbowała a w 11 już biegała ale z nią akurat było przekichane już jak raczkowała także na jedno wyszło ![]() Cytat:
za dobra jestem, za malo się wkurzam i potem tak mam ![]() Cytat:
![]() a moja ciocia najlepsza - powiedziała kuzynowi, że jak on będzie chciał jechać z Igorkiem na basen to położy się pod bramą i ich nie wypusci z domu Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-09-08 o 10:04 |
|||
|
|
|
#1168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie mamusie ja na dziś się witam i od razu żegnam jadę z mężem nad morze
Miłego dnia dwupakiCytat:
Lilith i adoosienka za rocznice!!! ![]() kla ski: |
|
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję problemów z pleckami Cytat:
![]() No nic, trzeba wstać na śniadanko i powoli się zbierać. Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1170 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry niedzielnie!
U nas wczoraj dzień poza domem. Byliśmy na zakupach ciuchowych bo tż kurtek nie ma i się nałaziliśmy strasznie. Kupiliśmy też Mikołajowi świetną czapkę i rękawiczki w Smyku, ale nie mogę znaleźć zdjęć na necie, będę musiała cyknąć. Jest taka wypasiona jak dla dorosłego Wzięłam najmniejszy rozmiar jaki był - 42 - a wy jakie kupujecie czapki? W sensie w jakim rozmiarze? Bo tak właśnie patrzę i mam 4 czapeczki bawełniane, jedną malutką na 36 cm, a reszta większa i chyba muszę jeszcze małą taką dokupić....Do tego byliśmy w PizzyHut Dzisiaj śmigamy do moich rodziców na obiadek więc nie mam nic do roboty Leniwa niedziela ![]() Cytat:
Cytat:
A tak na poważnie leż, odpoczywaj, oby przeszło. Cytat:
Kurcze ciekawe co tam się wydarzyło... może jakieś niedotlenienie/ odklejenie łożyska czy coś... Cytat:
Ryba z tym śluzem to ponoć norma na koniec. Oszczędzaj się trochę! Mialaś na siebie uważać! Grrrr Cytat:
Ja to chyba nie mam tyle ciuszków, żeby mi na 4-5 miesięcy starczyło :P Muszę coś dokupić na 68 cm bo mało mam.Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

moje plecy odmawiają kompletnie posłuszeństwa po dzisiejszym dniu, najpierw sprzątanie, pranie i prasowanie
a mamy jutro z mezem I rocznice slubu ;( bede sie na porannym obchodzie starala wyjsc 
za tydzień! :P

a dziś byłam w sklepie i musiałam zadzwonić do męża żeby na mnie nakrzyczał tak konkretnie że nie mogę zjeść snickersa
W bluzce i bez to ten sam?
Nic nam NIE ODJĘLI o dziwo

nie wiem czy to normalne... ale dzisiaij bede odpoczywać.
W pierwszej ciazy owocki co dzien, a teraz sie musze o wszystko prosic. I nawet jak prosze to zapomina. Pogryze zaraz kogos.

kla ski: