Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-08, 15:12   #541
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Serio widzisz związek z aktywnością na wuefie a załatwainiem spraw w US?
ale ona nie pisała nic o załatwianiu spraw w US
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:13   #542
201604181004
Konto usunięte

Trzeba to przyznać, ja jestem meduzą i parówą :- (
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:13   #543
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Ja na wuefie mogłam robić wszystko, byle nie biegać. Na szczęście miałam takiego farta, że nie ćwiczyłam na większości sprawdzianów z biegów na 60m/100m/biegów wytrzymalościowych i nie musiałam ich poprawiać.
a tak to mogłam fikać koziołki, skakać, rzucać dyskiem i grać w siatkówkę (mimo iż nie potrafię serwować )
To podobnie jak ja. Serdecznie nienawidziłam chodzenia na stadion. No i za fikołkami nie przepadałam, bo facet postawił sobie za punkt honoru nauczyć nas przewrotu ze stania i tak się starałam to zrobić poprawnie, że prawie złamałam kręgosłup. Fajnie, fajnie. A najbardziej lubiłam znienawidzoną przez was siatkówkę.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:15   #544
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie wiem co mój wuefista z gimnazjum miał w sobie, ale na jego lekcjach wszyscy chodzili jak w zegarku. Nie ma, że boli, jak trzeba biegać, to biegniesz, jak trzeba było zrobić dwutakt i rzucić 10 razy piłką do kosza na czas to to robisz i nie ma takiej opcji, że jest inaczej.
Serio, nawet najbardziej pyskate dziewczyny, nawet największe harpagany robiły co on wymagał. Nie rozumiem fenomenu jego osobowości, ale chciałabym być takim nauczycielem, którego wszyscy słuchają i nikt mu nie odpyskuje
Ja też.

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Jestem zła.
Jest na facebooku taka strona pt "brwi odrysowane od szklanki" no i wiadomo pełno jest lasek które ogoliły własne brwi i wytatuowały sobie dwa lecące czarne kruki z rozpostartymi skrzydłami, ale czemu się z tego śmieją to nie rozumiem
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...30430199_n.jpg
Czadowe!

Cytat:
a on właśnie nie robił nic- żadnych kar, tylko pamiętam, że prawił takie kazania, że chyba wszyscy robili to, by już go nie słuchać. Ale był tak przekonywujący, że Hitler mógłby brac od niego lekcje.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

to, że moderator wrzucił to zdjęcie nie znaczy, że to jest wiocha.

Cytat:
ale po co rozkminiać, czy to jest śmieszne czy nieśmieszne, czy wiocha czy nie.
To, że to jest strona na temat brwi odrysowanych od szklanki to nie znaczy, że nie może wrzucić innych fajnych zdjęć.

zresztą to zdjęcie jest tak ciekawe, że nawet gdybym biała fanpage niezwiązanego z tematem, wrzuciłabym je. Bo jest ładne.
A mnie właśnie dziwi wrzucanie zdjęć innych niż związanych z tematem. Fanpage dla miłośników kotów, a tu zdjęcie wiewiórki, bo taka słodka. Nie przekonuje mnie to.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:16   #545
201604181004
Konto usunięte

A ja gimnastykę artystyczną fikołki, szarfy, piłeczki, kuleczki, wygibaski, szpagaciki i inne rzeczy.
Stary 2013-09-08, 15:19   #546
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
ale ona nie pisała nic o załatwianiu spraw w US
Ja poniższą wypowiedź zrozumiałam tak, że osoby, które nie ćwiczyły na wuefie są m.in. niezaradne życiowo.

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Nie chcę nikogo obrażać, bo pewnie generalizuję, ale osoby, które migały się od wfu to były i teraz też są takimi ciamajdami, nic nie zrobią, nie załatwią czasami są otyłe i na każdej wycieczce powiedzmy w górach stękały i płakały żeby zrobić przerwę. Opamiętają się za 15 lat i będę klękać i modlić się do Chodakowskiej.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:21   #547
201604181004
Konto usunięte

No, ja sikam z bólu jak mam iść dalej niż 50 metrów. Srsly.
Stary 2013-09-08, 15:22   #548
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
To podobnie jak ja. Serdecznie nienawidziłam chodzenia na stadion. No i za fikołkami nie przepadałam, bo facet postawił sobie za punkt honoru nauczyć nas przewrotu ze stania i tak się starałam to zrobić poprawnie, że prawie złamałam kręgosłup. Fajnie, fajnie. A najbardziej lubiłam znienawidzoną przez was siatkówkę.
o co chodzi z tym przewrotem ze stania? Dla mnie to był taki sam jak zwykły tylko musisz przystanąć przed materacem na dłużej.
Cytat:

A mnie właśnie dziwi wrzucanie zdjęć innych niż związanych z tematem. Fanpage dla miłośników kotów, a tu zdjęcie wiewiórki, bo taka słodka. Nie przekonuje mnie to.
wiewiórka jak wiewiórka, ale ten makijaż był tak ciekawy, że fajnie było go zobaczyć.
Ale ja nie przywiazuję wagi do tego czy ktoś wrzuca obrazki adekwatne do tytułu fanpagea ;D
Stary 2013-09-08, 15:22   #549
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
No widzisz!!! Ja ci fitness w piątek zrobiłam piękny marsz
Chodakowska się chowa!

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:22   #550
201605161006
Konto usunięte

A mnie dziwi zachowanie jednej z użytkowniczek Wizażu. Już z tego co widziałam, niejedna osoba zwróciła jej na to uwagę - na stawianie w każdym poście źle znaków interpunkcyjnych oraz spacji przy nich - jej argumentacja ''mi się tak podoba i celowo tak piszę''. .
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:23   #551
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez jaksy Pokaż wiadomość
A w kwestii wynajmu mieszkań dziwi mnie, że ludzie ubarwiają ogłoszenia. Np piszą, że w mieszkaniu jest "salon i pokój z aneksem kuchennym" po czym okazuje się jak przyjeżdżam na miejsce, że salon to pokój 20m2 z prl'owską meblościanką, a pokój z aneksem kuchennym to wąska kuchnia do której wstawiono kanapę. Naprawdę, czy tacy ludzie się łudzą że jak napiszą w ogłoszeniu nieprawdę, to ktoś kto szuka czegoś innego i tak to wynajmie? Przecież to strata czasu dla jednej i drugiej strony.
No, znam to
"kawalerka - salon z aneksem kuchennym"
i widzisz to koło kanapy
http://img18.tablica.pl/images_tabli...ki-zdjecia.jpg
Stary 2013-09-08, 15:24   #552
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
No, ja sikam z bólu jak mam iść dalej niż 50 metrów. Srsly.
Jooo

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:26   #553
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Albo jeszcze jeden przykład na tracenie czasu: ogłoszenie "wynajmę samodzielną garsonierę z aneksem kuchennym i łazienką". Zdjęć brak, nie ma w tej chwili możliwości zrobić - obojętne (to był mój pierwszy najem, później już zaczęłam odrzucać ogłoszenia bez zdjęć, albo z niewyraźnymi). Ok, jadę umówiona na konkretną godzinę. Na miejscu okazuje się, że garsoniera znajduje się w małym budyneczku wybudowanym na działce za domem właściciela (w którym jak się okazało mieszkało już kilku studentów). Idziemy do budyneczku. Właścicielka otwiera drzwi - przedpokoik do którego jest wstawiona kuchenka, z przedpokoiku tyci łazieneczka. Poza tym syf, kiła i mogiła. Ale ok. Puka do drzwi za którymi miałby być nasz pokój. Puka, puka, puka. Łapie za klamkę, zamknięte. Puka, puka. Nic. Stwierdza, że widocznie lokatora nie ma, a ona nie ma zapasowych kluczy. Koniec historii. Wróciłam do domu.

albo te wszystkie romantyczne kawalerki z ładnym widokiem do aranżacji
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nier...gl7102980.html
Stary 2013-09-08, 15:27   #554
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Idąc tym tokiem myślenia to z każdego przedmiotu można by się było zwalniać bo program zły, bo nauczyciel nic nie robi itp itd.
Ja to już kiedyś pisalam, że z lekcji z niektórymi nauczycielami nawet wskazane byłoby zwalnianie się i przerobienie tego samemu, bo tak to się tylko czas marnuje
Cytat:
Ale jak zmierzysz zaangażowanie gdy jest bieg na 100m? Co, jak biegasz i nie przewracasz oczami w trakcie to masz 5, a jak przewrócisz to masz 3?
Nie, jak biegniesz tak jak umiesz. Wierz mi, nauczyciel widzi kiedy ktos uprawia udawany truchcik żeby mieć z głowy, a kiedy naprawde się stara Ja to tam pal licho, ja byłam beznadziejnie niezaangażowana i mialam to wszystko w dupie, ale osoby, ktore autentycznie to obchodzilo i się starały mogły miec dokladnie takie same oceny jak ja - no chyba coś tu jest nie halo.
Dla mnie wf to ta sama kategoria co plastyka i muzyka - albo masz predyspozycje albo nie. No IMHO coś jest nie tak, jeśli ja z palcem w dupie moge dostać 6, robiąc zadanie na długiej przerwie, a ktoś kto siedział cały dzień ma troję na szynach. I nie uważam, że z każdym przedmiotem tak jest - geografia, biologia, historia itp. są do nauczenia dla każdego.
Cytat:
Napisane przez Choco Glan Pokaż wiadomość
U mnie kazali, jak były dwie godziny to na jednej ćwiczyliśmy stanie na głowie a na drugiej zaliczaliśmy i tak było z resztą zaliczeń.
U mnie też
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Chodzi jeszcze o to że jak np na wf się człowiek spoci to musi potem cały dzień siedzieć brudny i śmierdzący, bo pryszniców nie ma.
U mnie byly.
Zamknięte na klucz, istnieje legenda, że nikt ich nigdy nie widział Zresztą nawet jakby były, to na ubranie się i wykąpanie byłoby jakieś 5 minut, bo przerwa krótka.
Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Naprawdę niezbędne jest bierzmowanie do normalnego życia?
Przypomnialaś mi jak w gimnazjum pisaliśmy CV na WOSie i niektórzy chcieli wpisywać imiona z bierzmowania

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
To był moim zdaniem bardzo dobry system, każdy chciał wtedy prowadzić rozgrzewki i odpowiadać na te pytania, starałyśmy się by wygrać w meczu itp.
IMHO brzmi fajnie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Moje traumy z wf w gimnazjum
-skakanie przez skrzynię i przez kozła. Babka nie rozumiała że ja po prostu nie dam rady choć próbowałam na milion sposobów.
Ja też nie, mam blokadę i nie przeskoczę nijak.

Ale powiem wam, że jak przez semestr miałam fajnego nauczyciela wfu, takiego, który autentycznie się starał i go to obchodziło (poprzedniego obchodziły tylko zgrabne kształty -.-), to na niektóre lekcje nawet z jakąś tam przyjemnościa szłam. Ale oczywiście go wykopali, bo w mojej szole każdego fajnego nauczyciela musieli w końcu wykopać na rzecz krewnych i znajomych krolika
Cytat:
Śliczne

Zdumiewają mnie wizazowi psycholodzy, napisałam, że nie wierzę, że każdego matmy mozna nauczyć, bo ja osobiście jestem przypadkiem beznadziejnym i czego się dowiedziałam? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=62
Po co ja płacę za terapię, jak mam wizaż?
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:30   #555
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
o co chodzi z tym przewrotem ze stania? Dla mnie to był taki sam jak zwykły tylko musisz przystanąć przed materacem na dłużej.
http://www.youtube.com/watch?v=uO-LQqXd0fE
Koło 2:33 jest coś takiego, tylko w naszym wykonaniu było to mniej spektakularne. Chodzi o to, że musisz się wybić.
Normalny przewrót to dla mnie fikołek, robiony "z kucków".

Stary 2013-09-08, 15:31   #556
cholernarejestracja
Copyraptor

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=716072 to mnie dziwi Wychowuję sobie znajomych i jak mnie zaproszą na imprę dzień przed to nie idę, żeby se nie pomyśleli, żem jakaś łatwa.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:31   #557
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Koło 2:33 jest coś takiego, tylko w naszym wykonaniu było to mniej spektakularne. Chodzi o to, że musisz się wybić.
piękny fikołek ze stania
Stary 2013-09-08, 15:32   #558
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
A mnie dziwi, że są ludzie, którzy niczego nie potrafią zrobić na wfie. Osobiście nienawidzę grać w piłkę nożna, po prostu nie umiem, nie panuję nad piłką i nie, ale zawsze lubiłam biegać, skakać, grać w ręczną, siatkówkę i kosza. Myślę, że każdy mógłby znaleźć coś dla siebie.
Jasne, ze każdy mógłby znaleźć coś dla siebie, ale ile dyscyplin ma się do dyspozycji na wf-ie? Ja byłam bardzo dobra z gimnastyki, ale gimnastykę mieliśmy raz na miesiąc - bo była tylko jedna mała salka na ćwiczenia gimnastyczne na wszystkie klasy. Resztę czasu graliśmy tylko w siatkę, sporadycznie w koszykówkę. Moja koleżanka wygrywała zawody w tenisa, ale z wf-u miała bardzo kiepskie oceny - bo tego, co umiała, nie miała jak pokazać na wf-ie, to samo kolega ćwiczący karate. Wf w polskich szkołach leży i kwiczy, i można pisać poematy o wysokim znaczeniu ruchu fizycznego, podczas gdy jedyny jaki można mieć na lekcjach to odbijanie piłki.

Dla mnie w ogóle system szkolnictwa w Polsce to jeden wielki system przymusu. Musisz przebiec tyle i tyle w takim i takim odcinku czasu, musisz uczestniczyć w apelach (u mnie każda klasa obowiązkowo musiała przygotować jeden apel w roku), śpiewanie hymnu na ocenę (co zrobić w takiej sytuacji? Albo się ma talent, albo nie, a ocena była u mnie właśnie za ten talent), a wreszcie terror stołówkowy pt. "nie możesz zwrócić talerza dopóki nie będzie czysty". Ja od zawsze nie jem dużo, dla mnie porcje były za duże i nie byłam w stanie tego zjeść, i musiałam czyhać na moment, kiedy w okienku do zwrotu naczyń nikt nie stał i mogłam zostawić ten niewylizany do ostatniego okruszka talerz.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 15:34   #559
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Nie chcę nikogo obrażać, bo pewnie generalizuję, ale osoby, które migały się od wfu to były i teraz też są takimi ciamajdami, nic nie zrobią, nie załatwią czasami są otyłe i na każdej wycieczce powiedzmy w górach stękały i płakały żeby zrobić przerwę. Opamiętają się za 15 lat i będę klękać i modlić się do Chodakowskiej.
No, generalizujesz Ja połowę swojej szkolnej kariery miałam zwolnienie z wfu, uwielbiam chodzić po górach, jeżdżę na rowerze, ćwiczę.

Mam w każdym razie mam podobne wspomnienia z wfu co część z was (kiedy już ćwiczyłam, a zwolnienie miałam bo nie wolno mi było biegać, dźwigać -piłki lekarskiej, którą rzucało się na ocenę nie wolno mi było podnieść, robić gwałtownych podskoków). Mogłam za to np ćwiczyć na macie i chodzić na basen czego nie było. Pamiętam że w podstawówce co drugą lekcję grało się w zbijanego i pamiętam ten ból po dostaniu piłką z całej siły. W gimnazjum sala była dzielona z chłopakami i zwykle były to gry zespołowe na zasadzie najpierw wchodzą chłopaki, potem my, potem chłopaki - na przemian na jednej lekcji. I tylko i wyłącznie gry zespołowe.
Pamiętam napieprzanie się i wyzywanie jak ktoś nie trafił w piłkę. Dopiero w liceum to się skończyło. No i był już podział na dziewczyny i chłopaków.
Na wf zaczęłam chętnie chodzić na studiach - na areobik i basen, na którym jeszcze mnie uczyli pływać indywidualnie. No i mogłam robić wszystko w swoim tępie.
Myślę że wf powinien być właśnie na zaliczenie, nie na ocenę. Powinien zachęcać dzieci i młodzież do aktywności, nie oceniać. Jak ktoś się wyróżnia to wysyłac go na SKSy czy inne dodatkowe zajęcia. Bo ok, jak ci nie idzie z matmy to zdasz na 2-3 i po prostu nie zostaniesz matematykiem. A wf powinien kształtować zdrową postawę na całe życie, niezależnie od predyspozycji.
Stary 2013-09-08, 15:38   #560
201604181004
Konto usunięte

xD xD
przeglądałam sobie oferty mieszkań zeby wyszukać wam tu jakieś smaczki z "aneksem kuchennym" lub "do aranżacji", natrafiłam na interesujące ogłoszenie, bo w tytule miało "orientacja nie ma znaczenia" xD że osoba dająca ogłoszenie miała ciekawego nicka, wklepałam go w google - wyniki mnie trochę zaskoczyły. czemu ludzie nie stosują czegoś takiego jak
-jeden mail zawodowy/uczelniany
-mail do rejestracji na portalach wszelakich, mail dodatkowy ?

Edytowane przez 201604181004
Czas edycji: 2013-09-08 o 15:39
Stary 2013-09-08, 15:40   #561
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
No, znam to
"kawalerka - salon z aneksem kuchennym"
i widzisz to koło kanapy
http://img18.tablica.pl/images_tabli...ki-zdjecia.jpg

W sumie to chyba każdy kto szukał mieszkania do wynajęcia ma chociaż jedno ciekawe wspomnienie.
Kumpel TŻ opowiadał mu kiedyś jak oglądał kawalerkę na poddaszu. Wchodzi pokój ok. Aneks kuchenny ok. Wszystko wygląda w porządku ale coś nie pasuje... gdzie jest kibel? Na to pytanie właściciel podchodzi do kuchenki, otwiera drzwiczki obok niej, podnosi blat... kibel. Siedzisz sobie na kiblu i jedną ręką przewracasz kotleta na patelni.
Stary 2013-09-08, 15:41   #562
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

W sumie to chyba każdy kto szukał mieszkania do wynajęcia ma chociaż jedno ciekawe wspomnienie.
Kumpel TŻ opowiadał mu kiedyś jak oglądał kawalerkę na poddaszu. Wchodzi pokój ok. Aneks kuchenny ok. Wszystko wygląda w porządku ale coś nie pasuje... gdzie jest kibel? Na to pytanie właściciel podchodzi do kuchenki, otwiera drzwiczki obok niej, podnosi blat... kibel. Siedzisz sobie na kiblu i jedną ręką przewracasz kotleta na patelni.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668819

zapraszam serdecznie. pewnie na ostatnich stronach będą działające ogłoszenia
Stary 2013-09-08, 15:43   #563
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
łeee, myślałam, że coś jak salto
Stary 2013-09-08, 15:43   #564
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668819

zapraszam serdecznie. pewnie na ostatnich stronach będą działające ogłoszenia
Znam, zaglądam Widziałam prysznic w kuchni.
Stary 2013-09-08, 15:45   #565
201604200942
Konto usunięte

mnie niedługo czekać będzie przeglądanie ogłoszeń i już się boję jakie to będą ogłoszenia.
Oczywiście meblościanka i dywan na ścianie musi być.
Stary 2013-09-08, 15:45   #566
201604181004
Konto usunięte

Prysznic w kuchni[*]
Wśród studentów Gdańska jak bumerang lata ogłoszenie we Wrzeszczu, pięknie skomunikowane, tanie, z cudowną wanną wysadzoną kafelkami w łazience od 2 lat regularnie co jakiś czas pojawia się ogłoszenie .
Stary 2013-09-08, 15:47   #567
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
piękny fikołek ze stania
No a nie?
Jednak bardziej 2:29
I też nam wieszał jakąś przeszkodę, żebyśmy się wybijały. Ja się wybiłam tak, że stanęłam na głowie...

Stary 2013-09-08, 15:48   #568
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
mnie niedługo czekać będzie przeglądanie ogłoszeń i już się boję jakie to będą ogłoszenia.
Oczywiście meblościanka i dywan na ścianie musi być.
Mnie trochę dziwi w Polsce taki... kijek w pupie jeśli chodzi o mieszkania. Właściciel urządzi sobie mieszkanie po swojemu, tj meblościanka, meblościanka, mebloscianka, maryja, maryja, krzyż, maryja, meblościanka, dywan na ścianie, ołtarzyk cygana, a ty się wprowadzasz i nawet nie możesz wymienić jej karnisza (nawet jak zapłacisz z własnej kasy za nowy ładny karnisz a nie taki na żabki z 75) bo to nie twoje mieszkanie
Nie wiem, jakoś mam wrażenie że za granicą się tak nie spinają właściciele, bo tutaj olaboga nic nie można ruszyć. Leczą mnie sytuacje gdy w rodzinie komuś zemrze babcia/dziadek, mieszkanie zatęchłe nieremontowane od 150 lat, jeszcze rzeczy zmarłego leżą gdzieniegdzie, stara pościel czy gary stare a ty jako lokator nie możesz nic wyrzucić bo właścicielowi się jeszcze przyda nie kumam robienia graciarni z wynajmowanego mieszkania. Albo się kurna wynajmuje i pozwala się lokatorowi wnieść własne meble do mieszkania, albo się nie wynajmuje i składuje się rodzinne śmieci pamiątki i kryształowe zegary
Stary 2013-09-08, 15:51   #569
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie rozumiecie mnie. Tak, jak osobie, która chce iść na kierunek chemiczny potrzebna jest chemia, tak samo osobie idącej na AWF potrzebny jest WF (wiem i rozumiem, że jak chcesz coś osiągnąć-czy to w chemii czy w sporcie-musisz ćwiczyć sam, ale-jak ktoś już zauważył, chyba nikt nie ma w domu kozła). I nie przemawia do mnie argument, że nie każdy ma możliwości. Nikt nie ma możliwości i zdolności do wszystkiego. Bzdurą jest mówienie, że każdego przedmiotu można się nauczyć na piątkę, a WF nie. Nie, nie można. Nigdy nie mamy równych szans. Czy jeśli ja miałam dwóję z matmy mam jęczeć i płakać, że nie mam takich zdolności jak moja koleżanka z ławki i dostaję słabe oceny? Naprawdę?
Ale ja nie mówię, żeby nie było wfu.
Zdolności do wf to jednak co innego, tak jak muzyka. Jakoś nikt się nie czepia, że z muzyki i plastyki były 5 i 4 nawet za najgorsze, ale pełne wykonanie(przynajmniej u mnie).
Choć na szczęście w liceum nie było tych durnych przedmiotów.

Stary 2013-09-08, 15:52   #570
201604200942
Konto usunięte

to już zależy od właściciela. Mój "szwagier" może robić sobie co tylko mu się podoba- łącznie z powiększeniem "barku" z kuchni do salonu i pomalowaniem ścian w kwiatki.
Kuźwa jakiś czas temu widziałam mieszkanie-ideał i ktoś mi je zabrał sprzed nosa :c
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości