Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-08, 21:55   #1291
NEWTREND
Rozeznanie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

dzięki dziewczyny za mile komplementy, fajnie tak fajnie się ubrać i wyszykować czasami, zwłaszcza że ostatnimi czasy preferuję dresy i inne mało sexowne ale wygodne ubrania domowe

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Wlasnie zjadlam hamburgers z frytkami jutro bede zas mruczeć przed wizytą z powodu wagi :p

Byliśmy na długim spacerku i w kościele h to porządną kolacja musiała byc

Fajne wózki i zdjecia

Paulina za wyniki. niech mala sobie jeszcze siedzi w brzuszk
hamburger mniam ale mi smaka na noc zrobilas
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:10   #1292
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Myślę że wszytskie tu mocno trzymamy jak jeden mąż i żona

Dzidzia Wiem że nie kupowałaś To nieźle Ci się uzbierało po Alisce.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
Nie Słońce. To są ubranka Alisy, Oliwii (siostrzenicy) i synka mojej przyjaciółki z poprzedniego wątku.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dzidzia zdróweczka dla córci

Ryba możesz mi zmienić wagę Majci - 29t6d - 1258g
Dzięki, bardzo się przyda. No i gratuluję względnie uspokajającej wiadomości do do Majeczki. Teraz na spokojnie.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
o masakra. To ja Ci współczuje, ja uważam ze moje są długie i nie ładnie to wygląda np. w eleganckich butach, a w niektórych mam wrażenie ze mam nogi jak kajaki :P
Rybko moja noga "urosła" w ciąży około półtora rozmiaru. Jeden zszedł. Teraz kurna mam rozmiar połówkowy, co niestety bardzo utrudnia zakup butów w wieeeelu sklepach

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:34   #1293
nasturcja7667
Zadomowienie

Kobity, nawet nie straszcie tym, ze rozmiar stopy mi nie wróci Mam jakieś 30 par moich ukochanych butów [i drugie tyle takich, co średnio lubię] i jak w nie nie wejdę to

Dzidzia, zdróweczka dla Alisy i trzymam kciuki, by nic poważnego się z tego nie rozwinęło

Właśnie wymyśliłam nowy tytuł wątku [ale to tak raczej z przymrużeniem oka i na żarty ]
Czy w tym wątku Trele [Treli] dziecię, powitamy już na świecie?
Oczywiście, nie jest to oficjalna propozycja, ale tak mi się spodobało
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:49   #1294
Trele_Morele
Zakorzenienie

Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII

Cytat:
o masakra. To ja Ci współczuje, ja uważam ze moje są długie i nie ładnie to wygląda np. w eleganckich butach, a w niektórych mam wrażenie ze mam nogi jak kajaki :P
No wygladac nie wyglada to ladnie wiem , ale nic nie zrobie.
Jak weszly kiedys spodnie rurki to byl dla mnie koszmar , zawsze nosilam dzwony zeby jak najwiecej tej stopy przykryc ..
Juz nie mowiac ze nascie lat temu to byl wiekszy problem bo buty zimowe to tylko chlopiece albo raczej meskie. Damska rozmiarowka konczyla sie na 39/40. Ile ja sie naplakalam ze nie moge miec slicznych kozaczkow jak kolezanka? Teraz juz mi latwiej bo do 42 zawsze cos znajde , ale szpilki? Mam bardzo waska stope I jak juz znajde rozmiar to mam klapki bo mi sie w piecie nic nie trzymie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Probuje Was podczytać i nadrobić z telefonu męża ale póki co mozolnie mi to idzie bo nie mogę jego telefonu ogarnąć . Zaraz wracamy do domu
Wow ! Szybko dzis poszlo
To co ? Od dzis tylko wyjsciowki ?

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Kobity, nawet nie straszcie tym, ze rozmiar stopy mi nie wróci Mam jakieś 30 par moich ukochanych butów [i drugie tyle takich, co średnio lubię] i jak w nie nie wejdę to

Dzidzia, zdróweczka dla Alisy i trzymam kciuki, by nic poważnego się z tego nie rozwinęło

Właśnie wymyśliłam nowy tytuł wątku [ale to tak raczej z przymrużeniem oka i na żarty ]
Tworzysz juz ?
Haha no ciekawe czy dotrwam do kolejnego watku czy jeszcze nawet ze trzy przesiedze ?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:54   #1295
nasturcja7667
Zadomowienie

Trele, nie tworzę, tak mi się nasunęło samo jak zobaczyłam któryś z Twoich postów
Mały ma czkawkę, TŻ ma czkawkę, a ja czkawkę i zgagę. Chyba pierwszy raz od kilka miesięcy mam czkawkę. LoL Nie ma to jak pasująca rodzinka
Jak TŻ dostanie wypłatę rozważam zakup tego http://allegro.pl/show_item.php?item=3466613338 bo nie mam w czym chodzić- absolutnie w nic się nie mieszczę. Nawet na cebulkę nie mogę, bo w żaden sweter w barach nie wejdę Co o tym myslicie? jak pomyślę, że to kolejne 60zł w plecy to mi słabo. Ale w lumpkach nie znalazłam nic ciekawego, w używkach na all też nie
Stary 2013-09-08, 22:59   #1296
Kociak85
Zadomowienie

Dobry wieczór!
Ja tak z doskoku cały weekend bo spędziłam go u rodziców, z siostrą i jej dwoma maluchami, które nie dadzą na chwilę usiąść nawet
Ale już wróciłam do domu i do męża, przy okazji wzięłam od rodziców na 2 tygodnie pieska, więc będę miała z kim na spacery wychodzić. Jutro odpoczywam po tym ruchliwym weekendzie.

Napisała jeszcze do mnie adoosienka, że jednak jeszcze nie wyszła ze szpitala, ale że ma dobre wyniki i tylko nospę jej dają, więc jutro prawdopodobnie ją wypiszą, więc mam nadzieję, że już się sama pojawi na forum

To się przywitałam i idę spać.
A! Kupiłam w Realu ten płyn do zmiękczania Dzidziusia (9,99 za 1,5L jakby któraś była zainteresowana), więc od jutra zaczynam pranie dziecięcych ciuszków
Stary 2013-09-08, 23:45   #1297
Trele_Morele
Zakorzenienie

Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII

Cytat:
Trele, nie tworzę, tak mi się nasunęło samo jak zobaczyłam któryś z Twoich postów
Mały ma czkawkę, TŻ ma czkawkę, a ja czkawkę i zgagę. Chyba pierwszy raz od kilka miesięcy mam czkawkę. LoL Nie ma to jak pasująca rodzinka
Jak TŻ dostanie wypłatę rozważam zakup tego http://allegro.pl/show_item.php?item=3466613338 bo nie mam w czym chodzić- absolutnie w nic się nie mieszczę. Nawet na cebulkę nie mogę, bo w żaden sweter w barach nie wejdę Co o tym myslicie? jak pomyślę, że to kolejne 60zł w plecy to mi słabo. Ale w lumpkach nie znalazłam nic ciekawego, w używkach na all też nie
Ja tam nie mam nic przeciwko , ale tu nie tylko o mnie ten watek.
Ja obstawiam 13 albo 19.09 , choc kazdego wieczoru klade sie do lozka z mysla ze moze to ta noc?

Nie chce czarnowrozyc ale mnie zaczyna chyba znowu wszystko swedziec - tak jak ostatnio.
Mam jeszcze tego Oilatum na jedno kapanie
I wogole patrze do lustra I widze pryszcze wysypalo mnie

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

NASTURCJA - mi sie plaszczyk podoba , ale myslisz ze pochodzisz w nim do terminu?

Z drugiej strony , z niczym tej gwarancji nie bedziesz miala :mysli:

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 00:11   #1298
babku
Zadomowienie

Wykąpałam się, wygoliłam, wybalsamowałam, pomalowałam paznokcie u nóg. Jednym słowem gotowa jestem na jutrzejszą sesję zdjęciową
Ale co ja się znów nagimnastykowałam i nasapałam
Dobranoc mamuśki.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 01:01   #1299
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Ale tu cisza...pewnie jutro się zacznie kocioł
Jadę jutro na 11 na tą SR, trochę mi się nie chce...zobaczę jak zajęcia i najwyżej więcej się tam nie pojawię jak będzie lipa

Cytat:

Też będę płakać jak się w swoje nie zmieszczę

wena przyszła?

Bluza fajna

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
Ja tak z doskoku cały weekend bo spędziłam go u rodziców, z siostrą i jej dwoma maluchami, które nie dadzą na chwilę usiąść nawet
Ale już wróciłam do domu i do męża, przy okazji wzięłam od rodziców na 2 tygodnie pieska, więc będę miała z kim na spacery wychodzić. Jutro odpoczywam po tym ruchliwym weekendzie.

Napisała jeszcze do mnie adoosienka, że jednak jeszcze nie wyszła ze szpitala, ale że ma dobre wyniki i tylko nospę jej dają, więc jutro prawdopodobnie ją wypiszą, więc mam nadzieję, że już się sama pojawi na forum

A! Kupiłam w Realu ten płyn do zmiękczania Dzidziusia (9,99 za 1,5L jakby któraś była zainteresowana), więc od jutra zaczynam pranie dziecięcych ciuszków
Intensywnie

Świetna wiadomość

Wątkowe pranie się szykuje ja już w sumie mam to za sobą, tylko pare rzeczy mi zostało co niedawno kupiłam

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Wykąpałam się, wygoliłam, wybalsamowałam, pomalowałam paznokcie u nóg. Jednym słowem gotowa jestem na jutrzejszą sesję zdjęciową
Dobranoc mamuśki.
To teraz możesz leżeć i pachnieć
Czekamy na focie

Dobrej nocki mamcie

Stary 2013-09-09, 07:32   #1300
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Opuchlizna zejdzie na pewno!

Z 38 na 39 przeskoczyłaś? Ale to może bardziej na szerokość niż na długość co?

Może stopa jak Ci się poszerzyła to wygodniej ci włożyć w 39?Ale jak opuchlizna zejdzie to zmieścisz w swój dawny rozmiar.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

U mnie 40 /41

Ale masz stópkę
Nie no, własnie na rozmiar też, bo klapki musiałam tez kupić rozmiar większe a przecież one nie mają znaczenia czy noga spuchnięta czy nie (japonki:p )

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie Słońce. To są ubranka Alisy, Oliwii (siostrzenicy) i synka mojej przyjaciółki z poprzedniego wątku.

Dzięki, bardzo się przyda. No i gratuluję względnie uspokajającej wiadomości do do Majeczki. Teraz na spokojnie.

Rybko moja noga "urosła" w ciąży około półtora rozmiaru. Jeden zszedł. Teraz kurna mam rozmiar połówkowy, co niestety bardzo utrudnia zakup butów w wieeeelu sklepach
No kupienie połówek u nas to tragedia..

tak sobie włąsnie myslę ze ktoś- najlepiej kobita po ciąży/w ciąży powinna otworzyć sieć sklepów z rzeczami dla nas. Ale nie takimi za milion złottych, tylko tańszych ale w kroju dla ciąż. u mnie w mieście jest jeden H@M a potem 1 sklep z ciuchami ciążowymi. i tu i tu cena to tragedia, kiedy nie ma żadnej promo.
Potem mam dopiero w KAto, a tam wcale nie lepiej...

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

zeby wyszła!!

Witam

ale dzisiaj pizga, chyba nie wyjdę z domu

Umówiłam sie wczoraj z koleżanką na jutro na plotki :P i zastanawiam sie jak mam sie ubrać...
poza tym mały w nocy tak kopał, że nie umiałam spać od 2 do 4... teraz też buszuje ale co najdziwniejsze- dzisiaj nie są takie mocne te kopniaki

Ide sie kąpać, sniadanie zjeść i potem moge lezec

za wizytujących i za te co do SR idą
Stary 2013-09-09, 07:40   #1301
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
My kupiliśmy jakiś czas temu jak jechaliśmy na wakacje. Chyba to taki http://www.optyczne.pl/1.3-Test-Test...ough_8000.html
my mamy taki: http://www.optyczne.pl/11.2-Test-Tes...ePix_XP30.html

co do butów, to ja mam 40/41.

ej... jak tam pizga to ja nie mam w co się ubrać na wizytę...
wczorajsze białe ciążowe spodnie skopała mi córa.
:/

Dzień dobry

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 07:45   #1302
24Kasiula24
Raczkowanie

Witam z rana Zaraz uciekam na pobranie krwi i musze mocz oddac

No i kupie ta szalwie
'
Rybko wpisz prosze wage małego Marcel 32 tydzien 1720g
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 07:51   #1303
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Hejka!
Wracam do Was dzisiaja, tesknilyscie?

Bylam juz na pobraniu krwii, siuski oddalam i czekam na czwartkowa wizyte bo jestem taka ciekawa jak tam moje malenstwo

Wczoraj z TZ pojechalismy na koncert Strachy na Lachy i Doktor Mis i moje dziecko mialo w nosie to ze jest glosno i ruszylo sie moze ze 3 razy raz wypielo dupke albo kolano i poszla dalej spac i byli znajomi co im sie urodzil Kazik z nie caly miesiac temu szczerze mowiac ja bym sie z takim malenstwem nie zdecydowala isc na taki koncert

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 07:58   #1304
ryba91
Zakorzenienie

ja niedawno byłam na koncercie rodowicz i też ludzie z takimi maluszkami chodzili ... dla mnie to głupota, bo narazają na wiele czynników to dziecko. Hałas, pełno ludzi, jedni pijani inni naćpani, reszta ok, ale i tak tłum, zarazków multum ... blee Nie. ja nie jestem za tym by takie małe dziecko ciągać po koncertach...
Stary 2013-09-09, 08:02   #1305
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Cytat:
ja niedawno byłam na koncercie rodowicz i też ludzie z takimi maluszkami chodzili ... dla mnie to głupota, bo narazają na wiele czynników to dziecko. Hałas, pełno ludzi, jedni pijani inni naćpani, reszta ok, ale i tak tłum, zarazków multum ... blee Nie. ja nie jestem za tym by takie małe dziecko ciągać po koncertach...
Wlasnie ja tez nie.. Ludzie noe uwazaja na innych a co dopiero na wozki/ dzieci itd, jak przechodzilismy przez ten tlum to TZ tez szedl przede mna zeby droge mi torowac zeby nikt na mnie sie nie pchal ani nic :P

I znajoma z ktora aie dawno nie wiedzialan powiedziala ze brzuch mi sie opuscil

A wlasnie mialam sie zapytac czy mialyscie cos takiego ze jak szlyscie to Was jajniki tak jakby ciagnely i bolaly jednoczesnie?

W ogole zaczynam dzisiaj wielkie pranie malych slodziutkich ciuszkow wszystko bedzie lezalo na razie u mamy :P
No i kupilam sobie w koncu zelazko to bede mogla prasowac jeszcze tylko deske musze dokupic

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-09, 08:06   #1306
ryba91
Zakorzenienie

mnie ciągnie w pachwinach a przynajmniej tak czuje,,
jajniki mnie bolą,kłują często
Stary 2013-09-09, 08:23   #1307
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mi si to zdarzylo drugi raz ale to ciagniecie to takie strasznie nie przyjemne

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-09, 08:27   #1308
domii29
Zakorzenienie

Dzień dobry
Odprawiłam męża do pracy i teraz leniuchuje Później teściówka idzie do siostry w odwiedziny, zostanę sama to będę coś ogarniać - nikt mi na ręce nie będzie patrzył to będę czuła się swobodniej

Zainspirowałyście mnie tym praniem malutkich ciuszków, powiedzcie mi jaki proszek najlepszy ? Bo zamierzam zadzwonić do taty żeby mi kupił jakiś to akurat jutro jak pojadę na wizytę do lekarza to ten proszek od nich wezmę

Lineczko mnie jajniki dzisiaj bolą okropnie, jak na okres

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
No wygladac nie wyglada to ladnie wiem , ale nic nie zrobie.
Jak weszly kiedys spodnie rurki to byl dla mnie koszmar , zawsze nosilam dzwony zeby jak najwiecej tej stopy przykryc ..
Juz nie mowiac ze nascie lat temu to byl wiekszy problem bo buty zimowe to tylko chlopiece albo raczej meskie. Damska rozmiarowka konczyla sie na 39/40. Ile ja sie naplakalam ze nie moge miec slicznych kozaczkow jak kolezanka? Teraz juz mi latwiej bo do 42 zawsze cos znajde , ale szpilki? Mam bardzo waska stope I jak juz znajde rozmiar to mam klapki bo mi sie w piecie nic nie trzymie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Wow ! Szybko dzis poszlo
To co ? Od dzis tylko wyjsciowki ?

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Tworzysz juz ?
Haha no ciekawe czy dotrwam do kolejnego watku czy jeszcze nawet ze trzy przesiedze ?

Po ostatniej imprezce mojego TŻta jakoś mam uraz do jego wyjść z domu, dlatego postanowiłam że będę go kontrolować... pojechałam z nim, chwilę posiedzieliśmy, nacieszył się znajomymi, zabrał mnie do mcdonalda na McFlurry i stwierdziłam że czas najwyższy do domu bo mnie kręgosłup zaczął boleć, nie protesował, więc takie rozwiązanie mi jak najbardziej pasuje
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:28   #1309
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Wlasnie ja tez nie.. Ludzie noe uwazaja na innych a co dopiero na wozki/ dzieci itd, jak przechodzilismy przez ten tlum to TZ tez szedl przede mna zeby droge mi torowac zeby nikt na mnie sie nie pchal ani nic :P

I znajoma z ktora aie dawno nie wiedzialan powiedziala ze brzuch mi sie opuscil

A wlasnie mialam sie zapytac czy mialyscie cos takiego ze jak szlyscie to Was jajniki tak jakby ciagnely i bolaly jednoczesnie?

W ogole zaczynam dzisiaj wielkie pranie malych slodziutkich ciuszkow wszystko bedzie lezalo na razie u mamy :P
No i kupilam sobie w koncu zelazko to bede mogla prasowac jeszcze tylko deske musze dokupic

Ja też nie jestem z tych co z tygodniowym bobasekiem pójdę od razu do wielkiej galerii handlowej, pochodzić sobie, zakupy zrobić.
Cytat:
Mnie w sumie jak chodzę to też ciągnie w pachwinach bardzo często, zwłaszcza jak próbuje przyspieszyć krok

Dzień doberek, dzisiaj się pewnie rozrusza na forum bo weekend sie skończył.
Co do rozmiaru stóp to mnie się póki co nie zmieniła. Ale rozmiar noszę różny czasem 38 czasem 39, chociaż w te wakacje kupiłam japonki 40 ale to jakaś taka malutka rozmiarówka była.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:29   #1310
nasturcja7667
Zadomowienie

Witam się!
Mam dziś trochę zajęć, więc mało mnie będzie

Co do muzyki: na tej imprezie w piątek, kolega TŻ z pracy miał gitarę, no i śpiewaliśmy przy ognisku. Wszyscy mieli zachwyt, bo mój syn autentycznie ruszał głową na boki Śmiali się, że pogo w brzuchu robi. Przykładali ręce i czuć było jak ta gulka się obraca w lewo, w prawo. Normalnie szok A jak już ja wzięłam gitarę i zapodałam kilka akordów, to myślałam, że mi wyskoczy. Rośnie mi muzyk mały
On zawsze reaguje na muzykę, ale żeby aż tak to pierwszy raz
Stary 2013-09-09, 08:31   #1311
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Odprawiłam męża do pracy i teraz leniuchuje Później teściówka idzie do siostry w odwiedziny, zostanę sama to będę coś ogarniać - nikt mi na ręce nie będzie patrzył to będę czuła się swobodniej

Zainspirowałyście mnie tym praniem malutkich ciuszków, powiedzcie mi jaki proszek najlepszy ? Bo zamierzam zadzwonić do taty żeby mi kupił jakiś to akurat jutro jak pojadę na wizytę do lekarza to ten proszek od nich wezmę

Lineczko mnie jajniki dzisiaj bolą okropnie, jak na okres

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Po ostatniej imprezce mojego TŻta jakoś mam uraz do jego wyjść z domu, dlatego postanowiłam że będę go kontrolować... pojechałam z nim, chwilę posiedzieliśmy, nacieszył się znajomymi, zabrał mnie do mcdonalda na McFlurry i stwierdziłam że czas najwyższy do domu bo mnie kręgosłup zaczął boleć, nie protesował, więc takie rozwiązanie mi jak najbardziej pasuje
Ja mam proszek Dzidzius

Mnie nie bola okresowo wlasnie tylko jakos tak inaczej

Aa zapomnialam
Adosienka, Paulina trzymam za Wasze malenstwa kciuki

Nadrobilam ale ze z telefonu to niestety zdjec nie widzialam, ale gratuluje wszystkich zakupow, tygodni, pieknych brzuszkow

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-09, 08:33   #1312
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
witam się!
Mam dziś trochę zajęć, więc mało mnie będzie

co do muzyki: Na tej imprezie w piątek, kolega tż z pracy miał gitarę, no i śpiewaliśmy przy ognisku. Wszyscy mieli zachwyt, bo mój syn autentycznie ruszał głową na boki :d śmiali się, że pogo w brzuchu robi. Przykładali ręce i czuć było jak ta gulka się obraca w lewo, w prawo. Normalnie szok A jak już ja wzięłam gitarę i zapodałam kilka akordów, to myślałam, że mi wyskoczy. Rośnie mi muzyk mały :d :d
on zawsze reaguje na muzykę, ale żeby aż tak to pierwszy raz

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Ja mam proszek Dzidzius

Mnie nie bola okresowo wlasnie tylko jakos tak inaczej

Aa zapomnialam
Adosienka, Paulina trzymam za Wasze malenstwa kciuki

Nadrobilam ale ze z telefonu to niestety zdjec nie widzialam, ale gratuluje wszystkich zakupow, tygodni, pieknych brzuszkow

A ten dzidziuś ładnie pachnie ?
Stary 2013-09-09, 08:40   #1313
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

A ten dzidziuś ładnie pachnie ?
Opakowanie proszku pachnialo bardzo ladnie jeszcze doleje plynu do plukania ale do jednego prania doleje tez Dzidziusia a do drugiego Bobbini i zobacze ktory ladniej pachnie

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-09, 08:41   #1314
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-

Cytat:
Opakowanie proszku pachnialo bardzo ladnie jeszcze doleje plynu do plukania ale do jednego prania doleje tez Dzidziusia a do drugiego Bobbini i zobacze ktory ladniej pachnie

Nie wiedziałam że będę miała taki problem nawet z wyborem proszku do prania dla Jaśka
Stary 2013-09-09, 08:48   #1315
ryba91
Zakorzenienie

wiecie co, w następnej edycji ide do masterchefa. Kurde oglądam wcziraszy odcinek, przyszla babka ktora zrobila chlodnik ogorkowo-mietowy i jakieś bułeczki maślane z fetą.
No ok, ale jak dla mnie chłodnik to rodzaj zupy, a zupa jest rzadka, a jej chłodnik to wyglądał jak jogurt zmieszany z potartym ogórasemi pociętą miętą, ale bułeczki wyglądaly ok. Ale głównie to chciala przedsstawić ten chłodnik który jej całkowicie nie wyszedł- przynajmniej nie wyglądał. Ale gesslerowa zapytała czemu jest smutna ta babka a ona na to ze miesiac temu zmarła jej mama, która chcała zeby ona wystąpiłą w masterchefie i że ona umie gotowac i sie rozpłakała i ch.uj. Oczywiście 2xtak tylko Moran sie nie zgodził. kurde, ja uwazam że umiem gotować, sama gotuję od 16r,ż najpierw dla całęj rodziny, potem dla naszej 5 teraz dla naszej 2..i uważam ze umiem gotować, ale pójdę tam i powiem że Babcia która mi zmarła w tym roku chciała zebym poszła do masterchefa, ale niestety nie miałam możliwości na poprzednią edycje bo miałam rodzić, a teraz jestem i wiem ze patrzy na mnie z góry i mi kibicuje i jeszcze opowiem ze jestem biedna i w ogóle, ze mam ojca alkoholika i inne rzeczy i przejdę.
Wkurza mnie to !!!!!!!!!!!!!!

Sorki musiaam sie wyżalić..
Stary 2013-09-09, 08:50   #1316
domii29
Zakorzenienie

Tak w ogóle miałam Wam pisać że byliśmy wczoraj we 4 (ja i Jaśko, Damian i moja teściowa) na cmentarzu u taty TŻta i teściowa spotkała kolegę ze szkolnych lat, pierwsze co to zapytała czy został już dziadkiem bo jego córka jest na tym samym etapie co ja tyle że z bliźniakami i za chwilę z wielką dumą powiedziała "ja też będę babcią, będzie Jaś i już nie mogę się go doczekać" Nawet nie wiecie jak miło mi się zrobiło jak widziałam z jaką dumą mówi o moim dziecku
Stary 2013-09-09, 08:51   #1317
ktosiula
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Szaro za oknem a na termometrze 9 stopni! Brrr...to się zaczęło...w porównaniu z wczorajszym ciepełkiem jest strasznie!

Wczoraj czytałam forum przez telefon więc dziś już tylko krótkie cytowanie.

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie, mam zagwostkę z tym ochraniaczem i ustawieniem łóżeczka, bo jeżeli będzie stało tak jak wczoraj pokazywałam to ochraniacza nie może być bo nawet jak go przełożę to nic nie widzę, ale jeszcze przestawiłam łóżeczko, mojemu mężowi nie przeszkadza że ono tak wystaje na pokój, w tym ułożeniu ochraniacz mogę mieć, łóżeczko jest ciut dalej od drzwi. Zresztą same zobaczcie.
Myślałam jeszcze że na noc będę dawać inaczej łóżeczko a na dzień tak żeby nie zajmowało tyle pokoju ale TŻ stwierdził że mała zwariuje od takiego przestawiania

Tak jak reszta dziewczyn twierdzi myślę, że łóżko może stać równolegle do waszego, macie tam na tyle miejsca. Później jak już bąbel będzie starszy a Ty sokojniejsza to przestawicie. No i fajnie ten ochraniacz założyłaś, może też tak zrobię.

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42695339]Zrobiłam małe zestawienie mojego brzucholka w ostatnich miesiącach
Zobaczcie jak rozrósł się apartament Michaśka

A na blogu właśnie napisałam o oliwce w żelu Bielendy- zapraszam[/QUOTE]

Fajny brzucholek Rośnie jak na drożdżach!

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
prezentuję lokum mojego malucha w 30tc
Piękny!

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
A chłopaki się wybawili nawet malutki wytrzymał do 11 normalnie z niego tancerz niesamowity. Cały czas chciał tańczyć.
A mam nawet jedno zdjęcie z brzuszkiem. A się ze mnie podśmiewali że widać ze się przejadłam bo mam największe wzdęcie.
Jaka elegancka mama Też chyba tą sukienkę mierzyłam z myślą o weselu (w Mohito?) Wyglądałaś pięknie, a brzuszek wydaje się z tej perspektywy na malutki. Ładny syncio!

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
w środku jest gąbka taka cienka ale dość sztywna wanienke już mamy więc nie wiem czy te stelaze są takie uniwersalne?
Są uniwersalne, tylko musiałabyś zmierzyć wanienkę, bo widziałam stelaże na wanienkę 102 cm i jakieś mniejsze. Popatrz na allegro.

Cytat:

Heheheh, fajny! Poetko nasza

Cytat:
Dobranoc mamuśki.
Myślałam, że będzie "na jutrzejszą wizytę u lekarza"
Powodzenia! Oby zdjęcia wyszły bajecznie!

Ryba jedziesz na te warsztaty? Ja miałam z tż'tem jechać, ale nie może jednak i chyba pojadę sama. Może się dowiem czegoś mądrego. Tylko mnie przeraża, że ma lać a ja nie lubię auta prowadzić w deszczu i do tego ciemno będzie Ale mam problemy :P

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:53   #1318
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, w następnej edycji ide do masterchefa. Kurde oglądam wcziraszy odcinek, przyszla babka ktora zrobila chlodnik ogorkowo-mietowy i jakieś bułeczki maślane z fetą.
No ok, ale jak dla mnie chłodnik to rodzaj zupy, a zupa jest rzadka, a jej chłodnik to wyglądał jak jogurt zmieszany z potartym ogórasemi pociętą miętą, ale bułeczki wyglądaly ok. Ale głównie to chciala przedsstawić ten chłodnik który jej całkowicie nie wyszedł- przynajmniej nie wyglądał. Ale gesslerowa zapytała czemu jest smutna ta babka a ona na to ze miesiac temu zmarła jej mama, która chcała zeby ona wystąpiłą w masterchefie i że ona umie gotowac i sie rozpłakała i ch.uj. Oczywiście 2xtak tylko Moran sie nie zgodził. kurde, ja uwazam że umiem gotować, sama gotuję od 16r,ż najpierw dla całęj rodziny, potem dla naszej 5 teraz dla naszej 2..i uważam ze umiem gotować, ale pójdę tam i powiem że Babcia która mi zmarła w tym roku chciała zebym poszła do masterchefa, ale niestety nie miałam możliwości na poprzednią edycje bo miałam rodzić, a teraz jestem i wiem ze patrzy na mnie z góry i mi kibicuje i jeszcze opowiem ze jestem biedna i w ogóle, ze mam ojca alkoholika i inne rzeczy i przejdę.

Dlatego właśnie przestałam oglądać te wszystkie programy typu top model, masterchef itd bo szkoda nerwów. W top model przecież było to samo, wystarczy że się któraś rozpłakała i powiedziała jak ciężko w życiu ma bo coś tam i przechodziła dalej
Stary 2013-09-09, 08:57   #1319
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:

Hehehee ale wylałaś morze żalu. Się zastanawiam czy też byś tak to wzięła do siebie jakby Ci w żyłach nie buzowały ciążowe hormony?
Też to oglądałam wczoraj.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 08:58   #1320
ryba91
Zakorzenienie

Domii- podobno lovela nie jest polecana, jak dobrze pamiętam, to dziewczyny pisały ze srednio

ktosiula- ja nie mam nawet samochodu nie mówiąc o prawku.
Czekam aż mąż zadzwoni i bede wiedziala czy jadę. Do 13 powinnam wiedzieć to dam znać - sama nie pojade bo to jak dla mnie kawałek zwłąszcza ze bedę wracać koło 21 a to dość ciemno sie robi wtedy.

Mój mąż twierdził zawsze ze ja zazdrosna jestem o tych ludzi ze sie dostają a nawet wygrywają.. no ale patrzcie. W poprzedniej edycji była Kasia i Basia. Wygrała Basia- nic nie słyszałam o niej , żeby restauracje otworzyłą czy coś, a ta Kasia to i w DD gotuje i ksiażke wydała i przynajmniej o niej słychać !!

U was też tak ciemno i zbiera sie na deszcz? Ja mam wrażenie że jeszcze noc jest bo mam światło w pokoju zapalone

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości