Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 10:37   #391
Madzia11222
Raczkowanie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
Aaa i to prawda, że teraz produkują mniej rzeczy Gadałam z babeczką z bershki i mówiła, że nawet nowości szybko się rozchodzą i to nie dlatego, że są jakieś super tylko mało ich produkują. Pytała się mnie jak udało mi się coś jeszcze z wyprzedaży capnąć bo ona widziała, że już rzeczy poznikały ze strony. Mówiła, że b.szybko wyprzedaże pokończyły się w tym sezonie właśnie ze względu na mniejszą ilość ciuchów.
To teraz nie dość, że będą oszczędzać na jakości, to jeszcze na ilości Dziwna polityka...

Cytat:
Napisane przez 88madziol88 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie świetna! Sama bym taką przygarnęła

Wszyscy się bawią, bawię się i ja
http://instagram.com/magdalene_91
Madzia11222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:38   #392
hammie
Zakorzenienie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
czekam aż dołożą czarną, jest świetna, mierzyłam ją i chciałam sobie z kodem kliknąć a tu wchopdze na strone i duupa nie ma
a jaki rozmiar mierzyłas? Ona jest dobrze ocieplona, czy taka tylko na jesień?
hammie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:49   #393
Dorjee90
Zadomowienie

Ale jestem zła Na tych spodniach http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...multikolor/741 w kolorze piaskowym porobiły mi się jakieś białe plamy po praniu a nie prałam ich pierwszy raz. To jedne z moich ulubionych spodni i akurat te musiały się takie zrobić Obiecuję już sobie że nigdy więcej spodni z bershki i pulla
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:50   #394
caat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear

Cytat:
Wiem, że w złotych tarasach były mogę u siebie też zobaczyć ale nie wiem kiedy będę

Tak Dixie ta biało-czarna
poproszę o sprawdzenie szarych jasnych w rozmiarze S

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
nie mogę jej znalaźć

ja tez wole S tych dresow
przykładałam M-kę do siebie i meeega długie są
byłby idealne na spacery ze Scoobim
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:50   #395
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła Na tych spodniach http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...multikolor/741 w kolorze piaskowym porobiły mi się jakieś białe plamy po praniu a nie prałam ich pierwszy raz. To jedne z moich ulubionych spodni i akurat te musiały się takie zrobić Obiecuję już sobie że nigdy więcej spodni z bershki i pulla
a probowalas porzadnie wypłukać jeszcze raz? mi sie czasem na ciemnych spodniach robia smugi białe od proszku
Stary 2013-09-10, 10:55   #396
jasnosz
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część

Cytat:
to super , bo ja juz probowalam tylu rzeczy na to by odbic je u nasady i nie ma rady ! ciagle są oklapłe
to najlepiej wcieraj na noc w suche włosy rano będą bardzo odbite albo w dzień jak masz czas żeby same wysychały.
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:09   #397
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
a probowalas porzadnie wypłukać jeszcze raz? mi sie czasem na ciemnych spodniach robia smugi białe od proszku
Nie ale spróbuje na pewno Chciaż wydaje mi się że to jakby kolor się sprał wtych miejscach
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 11:22   #398
KujawiankA
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część

Cytat:
Tak w ogóle to te spodnie www.zara.com/pl/pl/kobieta/spodnie/szare-spodnie-z-dzianiny-dresowej-c269187p1408021.html sa ale stowka za spodnie dresowe to troche sporo
Ja rozsądnie staram się nie zaglądać do NK. By nie kusić. By chciejstw nie prowokować.
I co mi z tego, skoro wystarczy, że tutaj wejdę i już linkami zasypują.
Paskudy

Chcę te portki :-(

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Który to ten jantar.
Wrzućcie link.
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:27   #399
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
nie wiem, ale planuję wcześniej ją kupić, gdzieś na przełomie września i października, mam nadzieję, że jeszcze będzie. który sweter wpadł Ci w oko, pewnie granatowy? ja mierzyłam pierwszy ten jaśniutko brązowy i jest cudowny ten drugi też, ale pierwszy się fajniej układa. generalnie wszystkie te rzeczy (łącznie z parkami ostatnio) mierzyłam w rozmiarze M i to jednak mój rozmiar w Bershce jeżeli chodzi o okrycia wierzchnie natomiast odebrałam bejsbolówkę ze Stradivariusa i S jest ogromne, przy następnej wizycie we Wro zwracam

tak by niestety wynikało, miejmy nadzieję, że nasze muszmiecie chociaż trochę taniej uda się kupić

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

jeszcze widziałam ten szary http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%82nierzem/712 ale myślałam, że to ten sam tylko w innym kolorze i nie przymierzyłam, teraz widzę że jest inny

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bkapturem/743 ten też fajny, ale tego już nie widziałam

lecę spać
te co Ty wstawiłaś są świetne , tak granatowy, oczywiście wolała bym czarny ale już od dawna marzył mi się sweter na misiu, więc raczej na granat się skuszę. i jeszcze ten jest super http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Boversize/711

Cytat:
Emii ten Twoj byly to straszny frajer i dobrze,ze jest juz były.
nie wiem czy to były, cały czas mi zamieszanie w głowie robi, a w sumie to jestem na niego skazana

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
A dajcie spokój Okazało się że te moje oczy, zatrucie to jeden okropny wirus Teraz mam 3 tygodnie chorowania przed sobą Tak się źle czuję że masakra
a co to za choroba?
Cytat:
nie mam przekonania do tych numerków, ale boję się, że do wyprzedaży mi się zaczną podobać
Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
nie to taka woda,włosy nawet dłużej wyglądają na czyste i moim zdaniem dodaje objętości odbija u nasady
chodzi o ten jantar z Joanny??

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
a jaki rozmiar mierzyłas? Ona jest dobrze ocieplona, czy taka tylko na jesień?
Mierzyłam S-kę, świetnie leży, nie blokuje ruchów, jest milutka i cieplutka, na zimę Wstawiałam w niej zdjęcia. Mam nadzieję, że dołożą ją, bo za regularną cenę nie bardzo mogę kupić
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:29   #400
dixie1990
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:32   #401
KujawiankA
Zakorzenienie

KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 11:39   #402
emii
Zakorzenienie

ja się jeszcze na to skusiłam w rossmanie, bo było dość tanie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html

dopiero zaczęłam używać.
Stary 2013-09-10, 11:39   #403
dixie1990
Zakorzenienie

jak zamawiacie kuriera do domu to dostajecie też maila potwierdzajacego zwrot ? zwrocilam parkę kurierem w pt i ciszaaaaa
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:53   #404
triflee
Zakorzenienie

Ja się w zeszłym tygodniu skusiłam na jantar, poczekam aż przyjdzie i zacznę testować

Widziała któraś z Was tę parkę: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...j%2Bskory/548? Czy ona ma futerko na całej powierzchni, czy tylko przy kołnierzu?
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 11:55   #405
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Ja się w zeszłym tygodniu skusiłam na jantar, poczekam aż przyjdzie i zacznę testować

Widziała któraś z Was tę parkę: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...j%2Bskory/548? Czy ona ma futerko na całej powierzchni, czy tylko przy kołnierzu?
tez ten jantar z farmony?
Stary 2013-09-10, 12:00   #406
caat
Zakorzenienie

Cytat:
ja się jeszcze na to skusiłam w rossmanie, bo było dość tanie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html

dopiero zaczęłam używać.
mam z tej firmy płyn do higieny intymnej i dobry jest
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 12:02   #407
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
tez ten jantar z farmony?
Tak, robiłam zamówienie w internetowej drogerii i mi się przypomniało, że taki chwalony, więc przy okazji kliknęłam
Stary 2013-09-10, 12:03   #408
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, robiłam zamówienie w internetowej drogerii i mi się przypomniało, że taki chwalony, więc przy okazji kliknęłam
w której drogerii zamawiasz? Bardziej się opłaca niż stacjonarnie?
Stary 2013-09-10, 12:18   #409
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
w której drogerii zamawiasz? Bardziej się opłaca niż stacjonarnie?
W tej, co zamawiałam, w ogóle się nie opłaca, bo kosmiczne ceny mają, ale TŻ miał z pracy punkty do wykorzystania, więc płaciłam tyle, co za wysyłkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 12:30   #410
Fufka
Zakorzenienie

Hej!

Jestem, coś się ciekawego działo przez te kilka dni?

Jest jakaś chętna na płaszcz z Zary? ten za 79 zł granatowy z łączonych materiałów, S?

Widzę, że piszecie o Jantarze. Zachęcona opiniami zaczęłam wcierać 2 września i póki co efektów nie widzę, prócz tego, że włosy są dłużej świeże i puszyste, ale co z tego, skoro i tak myję je codziennie :/ Ale chyba wypada ich trochę mniej.

Edytowane przez Fufka
Czas edycji: 2013-09-10 o 12:45
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:01   #411
hammie
Zakorzenienie

Cytat:

Mierzyłam S-kę, świetnie leży, nie blokuje ruchów, jest milutka i cieplutka, na zimę Wstawiałam w niej zdjęcia. Mam nadzieję, że dołożą ją, bo za regularną cenę nie bardzo mogę kupić
kurcze blade, nie mogę znaleźć fotek mogłabyś wkleić jeszcze raz, albo mi wysłać na PW?

a te kod co masz to jest -30% i możesz użyć go tylko raz?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:

obstawiam, że tylko przy kołnierzu. z resztą widać na fotce, że z tyłu nie ma futerka, tylko jest podszewka. to taki typ jak ta na którą tutaj polowałyśmy na wyprzy
Stary 2013-09-10, 13:13   #412
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Martii za mamę na pewno wszystko sie ulozy
Cytat:
dobrze, że rozwiązało się najlepiej, ani się obejrzysz i mama będzie z powrotem w domu
Cytat:
Martii mocno trzymam kciuki za mamę
kochane jesteście wyszło na to, że mama wychodzi ze szpitala już w czwartek bo na razie tylko będą jej pobierali próbkę do badania, później trzeba czekać 2 tygodnie na wyniki i dopiero wtedy właściwa operacja. ale jestem już dobre myśli, bo przynajmniej wiadomo co to jest.

Raafiki, współczuję perspektywy chorowania i męczenia się

Cytat:
Ale dupa zostawiam sobie tylko parkę i torbę na lapka Oddaję sweter ten co ma ddtvn z ćwiekami, koszulkę ze skórką na ramionach bo nie pasują mi rękawki takie szerokie, spodnie bo nie urywają i dresy bo są mega cienkie. Z pulla jednak oddaję te z rozcięciami bo nie czuję się w nich jak milion dolców i te drugie
ja się dzisiaj też mega wkurzyłam. wczoraj miałam na sobie pierwszy raz sweterek z Bershki, taki pomarańczowy ażurowy, dzisiaj go składam i patrzę, a w okolicy ramienia ale tak bardziej z przodu jedno wielkie oczko a wczoraj zauważyłam już mniejsze podprucie z którym coś tam jeszcze można by zrobić a dzisiaj to. to już trzecia wyprzedażowa rzecz z B. którą mam do zareklamowania najgorsze jest to, że tak mi się spodobał...

Cytat:
Napisane przez Morn
Aaa i to prawda, że teraz produkują mniej rzeczy Gadałam z babeczką z bershki i mówiła, że nawet nowości szybko się rozchodzą i to nie dlatego, że są jakieś super tylko mało ich produkują. Pytała się mnie jak udało mi się coś jeszcze z wyprzedaży capnąć bo ona widziała, że już rzeczy poznikały ze strony. Mówiła, że b.szybko wyprzedaże pokończyły się w tym sezonie właśnie ze względu na mniejszą ilość ciuchów.
no właśnie i bo ja się nastawiam na to, że nie będę kupowała za bardzo z NK i przechodzę w tym co mam a nakupuję znowu na wyprzedaży a jak ma się okazać, że nic już nie zostanie to

Cytat:
ja nawet mierzyłam ale szczerze mówiąc nie pamiętam, raczej nie

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:26   #413
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
ja się dzisiaj też mega wkurzyłam. wczoraj miałam na sobie pierwszy raz sweterek z Bershki, taki pomarańczowy ażurowy, dzisiaj go składam i patrzę, a w okolicy ramienia ale tak bardziej z przodu jedno wielkie oczko a wczoraj zauważyłam już mniejsze podprucie z którym coś tam jeszcze można by zrobić a dzisiaj to. to już trzecia wyprzedażowa rzecz z B. którą mam do zareklamowania najgorsze jest to, że tak mi się spodobał...
Mam to samo! W tym szarym z czarną koronką na ramionach poszło mi oczko I teraz nie wiem, czy to naprawiać, bo sam sweterek bardzo mi się podoba, czy próbować reklamować. A w ogóle jest szansa, że uznają coś takiego? Nie traktują tego jako uszkodzenie mechaniczne?
Stary 2013-09-10, 13:32   #414
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo! W tym szarym z czarną koronką na ramionach poszło mi oczko I teraz nie wiem, czy to naprawiać, bo sam sweterek bardzo mi się podoba, czy próbować reklamować. A w ogóle jest szansa, że uznają coś takiego? Nie traktują tego jako uszkodzenie mechaniczne?
nie obchodzi mnie jak to traktują, jestem taka zła mają mi to uznać i koniec. mi się to stało w takim (tylko ja mam pomarańczowy)

2126104520_1_1_1.jpg

te oczka się po prostu powiększyły i się prują, no czary mary szkoda mi go strasznie bo taki ładny za 30 zł był

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:41   #415
Maksiunio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Emii strasznie mi przykro z powodu kolegi czasami cuda sie zdarzają wiec nie ma sie co poddawać. A TZ oby w końcu zmadrzal i Cie docenił...Kochane za kilka godzin wyruszam, brzuch mnie boli i głowa i nie chce mi sie jak cholera bede za Wami tęsknić i sprobuje Was chociaz podczytywac. Życzę Wam mega wielkiej dorzutki
Udanej podróży . Będziemy tęsknić.
Cytat:
jak będę zamawiać to dam znać
dziękuję Ci ślicznie chyba zaryzykuję tylko ciekawe czy nie będę wyglądać śmiesznie hehhe
Ryzykuj
Cytat:
ja w zeszłym tygodniu miałam strasznego stresa bo moja mama szła na badania i mogło być nie ciekawie, na szczęście to co się okazało to opcja najlepsza z prawdopodobnych, jutro idzie do szpitala, będzie miała operację i mam nadzieję za kilka dni będzie już w domu.
Życzę dużo zdrowia dla mamy
Cytat:
Cześć dziewuszki
Rozchorowałam się Zatrułam się czymś i od trzech dni nic mi nie pomaga

Cytat:
co myślicie o tej sukience Caat którą ma też Kasia Tusk?? Mylicie że jest dziecinna?
Ja nie lubię takiego kroju.
Cytat:
Ja postanowiłam sobie, że nie kupię nic z poliestru

Cytat:
Ta druga jest
Cytat:
Bardzo fajna
Gdzie kupujecie Jantara? Bo nigdzie nie mogę go dostać.
Cytat:
jak zamawiacie kuriera do domu to dostajecie też maila potwierdzajacego zwrot ? zwrocilam parkę kurierem w pt i ciszaaaaa

Odebrałam paczki. Legginsy z gumką z Pulla - bardzo fajne i malutkie, tylko oczywiście na mnie za długie. Najbardziej rozwaliła mnie doczepiona do nich karteczka "medium waist". Jeżeli to jest medium (ledwo się w nie wcinsnęłam), to nie chcę oglądać "small".
Bluza ze skórzanymi wstawkami z Bershki - myślałam, że rękawy są źle wszyte , ale odnalazłam zdjęcia sasenki i jednak tak ma być. Trochę przyduża, ale fajna i zostaje.
Narzutka ze wstawkami z koronki - dziwnie leży, idzie do zwrotu.
W Pullu mierzyłam tę parkę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...J%20SK%C3%93RY. Tydzień temu mierzyłam Mkę i była mniejsza od Ski, którą testowałam dzisiaj.
Sukienki w kwiaty za 139 nie było, ale była z to ta ze wstawkami. Wrzucam zdjęcie. Sorry za jakość, ale było robione na szybko i w ciemnej przymierzalni. Mam na sobie Skę i jest trochę za duża w biuście. Ale poza tym, bardzo fajna, taka akurat na jesień, nie bardzo cienka.
I kupiłam sobie płaszczyk w h&m. http://www.hm.com/pl/product/15744?article=15744-A
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0056.jpg (111,7 KB, 63 załadowań)
Stary 2013-09-10, 13:46   #416
Morn
Zakorzenienie

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...85016/KARDIGAN ten jaki ładny
ale laska z Ciebie Maksiunio
Ja mam wrażenie, że nie mam prawie wcale ciuchów chyba zaraz wbiję do szafy i porobię zestawy i zliczę ile ich wychodzi
Stary 2013-09-10, 13:46   #417
Martolek
Zakorzenienie

jestem sfrustrowana na maxa

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:48   #418
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Odebrałam paczki. Legginsy z gumką z Pulla - bardzo fajne i malutkie, tylko oczywiście na mnie za długie. Najbardziej rozwaliła mnie doczepiona do nich karteczka "medium waist". Jeżeli to jest medium (ledwo się w nie wcinsnęłam), to nie chcę oglądać "small".
Bluza ze skórzanymi wstawkami z Bershki - myślałam, że rękawy są źle wszyte , ale odnalazłam zdjęcia sasenki i jednak tak ma być. Trochę przyduża, ale fajna i zostaje.
W Pullu mierzyłam tę parkę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...J%20SK%C3%93RY. Tydzień temu mierzyłam Mkę i była mniejsza od Ski, którą testowałam dzisiaj.
Sukienki w kwiaty za 139 nie było, ale była z to ta ze wstawkami. Wrzucam zdjęcie. Sorry za jakość, ale było robione na szybko i w ciemnej przymierzalni. Mam na sobie Skę i jest trochę za duża w biuście. Ale poza tym, bardzo fajna, taka akurat na jesień, nie bardzo cienka.
I kupiłam sobie płaszczyk w h&m. http://www.hm.com/pl/product/15744?article=15744-A
Super płaszczyk i skład też całkiem całkiem, ciepły powinien być, chociaż mnie by pewnie drapał

a z "medium waist" to nie chodzi o wysokość stanu?

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Co się stało?
Stary 2013-09-10, 13:49   #419
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
co się stało?
Stary 2013-09-10, 13:51   #420
88madziol88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Udanej podróży . Będziemy tęsknić.

Ryzykuj

Życzę dużo zdrowia dla mamy

Ja nie lubię takiego kroju.

Ta druga jest

Bardzo fajna

Gdzie kupujecie Jantara? Bo nigdzie nie mogę go dostać.

wrzuć zdjęcia w płaszczu z h&m??? plisss

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości