|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Shine_on
Moje ciasto było tylko lekko wilgotne, więc chyba faktycznie słabo wycisnelas ![]() Jaglana paciaja? może za dużo wody dalaś albo za długo ją gotowałaś?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-10 o 19:13 |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Nie poznaję wątku
![]() melduję 75 min na hali teraz jeszcze chwila matmy, potem streszczenie z polaka, będe patrzyła na naszych ''grojków'' bo z kelnerami dzisiaj mają mecz![]()
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
melduje udany dzień i dieta i ćwiczenia i spacer zaliczony![]() Udało mi się też zalatwic sprawy;D Jutro planuje wizytę u lekarza z kręgosłupem ni i ide się i ten angielski dowiedzieć choć myślę reż o niemieckimi Coraz częściej rozważam wyjazd z PL... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W niedzielę mam jechać z ojcem na zakupy, znalazłam sobie fajne buty w wojasie ale kosztują 369 zł Zobaczymy co na to powie Idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ja też nie Nie było mnie od wczoraj od 21, teraz weszła, prawie 24h później a tu tylko 2 strony ![]() Też jestem z małopolski, ok. 100 km od Krakowa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Heroinka, wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
hej hoł
![]() heroinki nie ma, pewnie już leży pod stołem ![]() Kasia witamy w nowym wątku! fajnie, że wyjazd Ci się udał ![]() dla tych, które piękne ćwiczyły i ładnie się dzisiaj trzymały mam: ![]() sama melduję godzinę rolek, już pewnie ostatnie w tym sezonie... ![]() zostawię Wam jeszcze później wiadomość w klubie
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
dzisiaj ta duszona z warzywami z kolei twardawa, bo mi się tyle czekać nie chciało Ehhhhhhh może bym dzisiaj na rowerek wskoczyła?
|
|
|
|
|
#369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za "halę"![]() Cytat:
za rolkija melduję ok.12 km rowerka,byłam na przejażdżce nad wisełką
|
||
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi taką rzecz, bo wy jesteście młode, jurne i obeznane w wielkim świecie
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-09-10 o 20:55 |
|
|
|
|
#372 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#374 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteście Kochane uwielbiam Was wszystkie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||||||
|
|
|
#375 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Jak tam ? Płaczu nie było ?
|
|
#376 |
|
Rozeznanie
|
Heroinka mam nadzieję, że pożarłaś coś dobrego z okazji swojego święta
![]() Ja dzisiaj widziałam, że w biedrze rzucili na wagę takie pyszne cukierki, jogurtowe z wawelu całej paczki to mi zawsze szkoda kupić, ale tak kilka... czemu ich nie było w zeszłym tygodniu? |
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przymierzam się do założenia, ale coś mi nie po drodze ![]() Brawooo ![]() Cytat:
Mi też się kilka par podobało w Wojasie, ale ceny mnie przygniotły trochę Cytat:
i nawet klawiatura współpracuje Brawo za roleczki! ![]() Wooow i witaj zadowolona? ![]() Nie było jestem zakochana w swojej grzywce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Co za dzień
dopiero co od stołu wstałam ale dałam się namówić na takie ścięcie, bo już mega zniszczone były...) potem pojechaliśmy z TŻ-tem na zakupy, ja oczywiście poszłam do Sephory i przepadłam TŻ mnie szukał po całej galerii powiem Wam, że żołądek mi się skurczył, bo trochę większa porcja, a ja od razu pełna jestem i tak nie zjadłam do końca... w dodatku dawno takich rzeczy nie jadłam, więc żołądek się odzwyczaił trochę wróciliśmy do domu to obaliliśmy z moimi rodzicami 2 litry wina teraz ledwo siedzę i oddycham jedną stroną
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heroina ''Tż mnie szukał po całej galerii'' dziewczyny, proszę o trzymanie jutro kciuków o 8:00 ![]()
|
|
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popiłam też, ale wiecie... taka sytuacja ![]() Cytat:
![]() Trzymam!
|
||
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
i ja trzymam
![]() zostawiłam wiadomość w klubie.. |
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
#383 | ||
|
Tajka
|
Re: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Melduje
30ds level1 10min ramiona Mel B 20min HH Po 15x 5kg na rękę I to w sumie tyle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Mam pytanie, głównie do Sikorki: Co skłoniło Cię do zwiększenia kaloryczności posiłków w ciągu dnia ?
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Heroine spóźnione ale szczere życzonka -dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń Kochana
Cytat:
Dziewczyny dziś będzie znów dzień bez ćwiczeń ale to najmniejszy 'problem'. Już jestem w domu, powinnam być jeszcze 2 godziny w pracy ale nie byłam w stanie... gonie od rana do kibelka, pojechałam do pracy bo w sumie od soboty tak mam i dawałam radę ale dziś to na 1,5h połowę przesiedziałam w toalecie, powiedziałam szefowej i kierowca odwiózł mnie do domu ![]() Myślałam, że gorzej być nie może a jednak ;( Ucho nie boli więc to jednak nie od niego. Obawiam się, że mogło mi się odnowić zapalenie żołądka, na które cierpiałam dwa lata (najgorszy okres mojego życia). Nie wiem co się ze mną dzieje;( Za dużo tego mi się posypało, mam dołek i nie wiem co dalej Przepraszam, że znów wieje pesymizmem ale nawet nie mam się komu wyżalić bo bliskich nie chce martwić Serio, czuje się jak wrak pomimo wieku...
|
|
#385 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
Kochana, możesz żalić się ile wlezie Faktycznie, niezbyt optymistyczna wizja, ale możenie jest aż tak źle i to coś innego? Nie jadłaś ostatnio jakichś dziwnych/nowych rzeczy? Albo z "niepewnego źródła"? Może to jakiś wirus, grypa żołądkowa coś takiego? Biedactwo Ty nasze, trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- siema z rana nie wiem co się ze mną dzieje, ale dzieje się, coraz wcześniej na nogach )I nie mogę się już doczekać szkoły dzisiaj obudziło mnie słońce i mam jakiś super humor ale może to dlatego, że wczoraj poszłam do pracy i kazali mi iść do domu, bo mało ludzi było, nawet się nie rozebrałam, ale za to dostałam wypłatę i mogę poszaleć na zakupach dziś oczywiście najpierw do szmateksów jadę, bo jak popatrzyłam na ceny w galerii wczoraj to słabo mi się zrobiło, porównując do cen ubrań, które ostatnio kupowałam (nówki sztuki od 3 do 5 zł )lecę się ogarnąć i na siłownię, do później miśki
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Wyprawiła Młodego dziś na pierwszy basen ba 7:20. Dostałam już zastrzyk i czekam na lekarza. Śniadanie już zjadłam po 6 rano w standardzie czyli owsianka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już po śniadaniu i niedługo biorę się za matmę, wczoraj mierzył mi ciśnienie lekarz to mam 115/75, ale tętno mam 80, coś za dużo chyba... możliwe, że w ciąg dnia możemy mieć różne ? zależne np. od tego czy się czymś zestresowałam ? podobno 64 jest w porządku, bo dziś w tv akurat mówili ![]() Sikorko zazwyczaj, jak się wali to wszystko po kolei i to nie jest pesymizm, każdego takie wydarzenia by zdołowały i sprawiły, że odechciewa się wszystkiego, ale jestem przekonana, że czas wszystko pokaże i będzie lepiej, wszystko się wyjaśni i los się do CIebie uśmiechnie, nie może być inaczej |
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
przyleciałam się przywitać i wracam do nadrabiania wątku ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42709021]Ta firma jest chyba tylko w DM, a tam nie miałam okazji jeszcze być ![]() Przynajmniej nie widziałam, a szukałam olejku na włosy, który Kasia podawała jakiś czas temu.[/QUOTE] tak,ta firma jest tylko w DM i za granicą te kosmetyki nie są takie drogie jak u nas na allegro... Heroinka-nawet nie wiedziałam,że dodałaś nowe zdjęcia do albumu a tu proszę jaka laseczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

może za dużo wody dalaś albo za długo ją gotowałaś?

dzisiaj ta duszona z warzywami z kolei twardawa, bo mi się tyle czekać nie chciało 
Sto lat Heroinko!

jesteście Kochane
całej paczki to mi zawsze szkoda kupić, ale tak kilka... czemu ich nie było w zeszłym tygodniu?
bo chciałam Ci zaproszenie na fb wysłać ale jeżeli jesteś z okolic Dżo to chyba się nie znamy