|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Dotka a nie mialas kryzysu?
Ja pisalam ze miałam podobnie, myslalam ze mala sie nie najada bo co godzine chciala jesc. To pokarm zmienia sie na tresciwszy, mamy myślą ze dziecko sie nie najada i rezygnują z kp Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1173 |
|
Zadomowienie
|
evusia idz z małym do pediatry.
Jesz nabiał? moja tak sie przy cycku zachowywała jak jadłam nabiał bo sobie z laktoza nie radziła i tez pluła okropnie i szarpała sutki . I u ciebie wyskoczyło cos za uszkami i moze mały jak musi ssac to go to boli. a przy butli ma łatwiej bo własciwie samo leci wiec moze jest wtedy spokojniejszy |
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarzuc tylko linkiem i za jaka max kwote chcialabys kupic karuzelke ja strzele z aukcjonera i potem sama juz zaplacisz - tylko bedziesz mi musiala podac swoje dane do wysylki
|
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zeby skok się skończyła może to coś innego? Cytat:
|
||
|
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
Boshe... budzę się w nocy patrzę do kołyski ( mamy taką dużą i jak śpimy w salonie to jej używamy) a tam nie ma mojego dziecka! Patrzę na męża, a tam też Go nie ma ! Serce podeszlo mi do gardła. Łzy w oczach. Budzę Tżta. On do kołyski, a nasze dziecko tak się przesunelo (śpi wysoko przez refluks) że znalazło się pod kocem na samym dnie kołyski
![]() Co strachu się najadlam to moje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Alez ja mam nadrabiania... ależ mi sie nie chce
Muszę iść tylko Małą Sureczkę obczaić Madi Kochana lekkiego porodu już Ci nie trzeba życzyć? Więc samych radosnych dni z Twoimi Mężczyznami ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Dotka na zmniejszenie laktacji chyba Neni na początku piła szałwię? ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem sa zwiazani zawsze bedzie sie mowilo ze "on byl ojcem mojego dziecja"a to ze na miejscu b uciekalabym gdzie pieprz rosni to inna sprawa.nie mowie bo mozna ulozyc sobie zycie na nowo ale jakby nie bylo.tak jak posalam nic nie usprawiedliwia bicia ciezarnej czy plucia w twarz i nawet slowka nahslodsze nic nie znacza...
Karolajn wtedy moze byl kryzys ktorego nie przetrwalam ![]() tylko o te cyce sie martwie ze jak sa twarde to mi sie cos stanie:-P |
|
|
|
#1180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1181 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha Lilo pewnie mowi: słuchajcie chłopaki, ja tu jestem szefową i macie mnie słuchać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I to tyle w tym temacie
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas, wyczerpalam swoj limit na zdjecia w Klubie - juz nie zaladuje wiecej... no wiec pozegnalne zdjecie dzisiaj
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaka Ona jest urzekająca
A inteligencja bije z oczu ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Mam syf w domu niewyobrażalny i z niczym nieporównywalny,,, Takiego to jeszcze chyba w życiu nie miałam Mam zaległości na wizażu do kwadratu... Bosz co ja kurcze robię całymi dniami? Ha ha ha ;p
|
|
#1185 | |||
|
Zadomowienie
|
Jestem dziś nieprzytomna, syn wstał o 5 i już nie chciało mu się spać .Teraz usnął na brzuszku, pewnie długo nie pośpi bo karmienie się zbliża. Madi Sto lat kochana ![]() Tż naznosił mi maślaczków małych w sam raz do słoików, a ja mam lenia i nie chce mi się za nie zabrać bo po pierwsze nigdy nie robiłam grzybów w occie a po drugie jestem mega zmęczona , zapodajcie dziewczyny jakiś przepis na grzybki w occie Neni - jak noc? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kwestie Saturnina to ja podzielam zdanie Oliath nic nie usprawiedliwia bicia kobiety, dla mnie taki koleś jest skończony i co by nie powiedział i co by nie zrobił nie miałby co u mnie szukać, trzeba się liczyć z konsekwencjami swojego zachowania a takie zachowanie jest poniżej krytyki Amen |
|||
|
|
|
#1186 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Heloł!
![]() Moje dziecko wczoraj samo zasnęło i spało spokojnie do 6 a potem do 8. Ah jak dobrze Znowu szaro i buro za oknem więc pewnie cały dzień prześpi. Stwierdzam, że mój szkrab w poprzednin wcieleniu był anglojęzyczny. Ciągle krzyczy WOW, MOM, HEY, HI ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1187 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. MADI wszystkiego najlepszego
Edytowane przez kubus puchatek Czas edycji: 2013-09-11 o 09:31 |
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
jak przeczytalam wypowiedz staurnina buchnelam smiechem - normalnie ZENUA. Tlumaczenie sie dlaczego jak byla w ciazy "rzucal nia po pokoju" i tego typu teksty -ZENUA. Dziewczyno spierdzielaj jak najdalej i nie dopusc go do dziecka, bo i jemu sie kiedy oberwie - to chory czlowiek i jedynie specjalisci moga go jakos uratowac, ale nie TY.
Szykuje sie lasencje na wyjazd wiec bye
|
#1189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smaczne były?? Cytat:
![]() Cytat:
za 6 tygodnia te auta to jakaś plaga wątkowa czy co |
|||
|
|
|
#1190 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysusz mu głowe i powiedz co CI lezy na sercu moze zadziała?Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, że żadna kobieta w życiu Ci nie zaufa. Cytat:
Cytat:
Podobno mleko matki produkowane jest z krwi a nie z żoładka czy jelit wiec płacze dziecka niesłusznie są wiazane z pokarmem matki. U nas by sie to sprawdzilo w 100%. W dniu wyjscia ze szpitala (2,5 doby) zjadłam pysznego smazonego schabowego i surówke z białej kapusty i jem tak do dzisiaj i dziecku nic nei jest. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Mam pytanko kobietki: kiedy pierwszy raz dalyscie smoczka Malenstwu? Ja nadal podchodze do tego z wielka rezerwa,ludzie pisza I mowia,ze to zlo,dac smoka. Mlody skonczyl 3 tyg wczoraj. Moze tylko do snu,bo on potrafi ssac piers,lecz nie jesc,by spokojnie zasnac. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Dajecie czy sie bronicie? Widzialam na kilki fotkach w klubie,ze niektore dzieciaczki mialy smoka w buzce. Duzo uzywacie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1192 |
|
Konto usunięte
|
Mały zjadł mało i jest mega marudny... Czy skoki mogą sie również objawiac zmniejszeniem apetytu?
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Madi wszystkie najpiękniejszego, zdrowego brzdąca, samych pogonych dni!!! Sto lat!!
![]() Eve bezpiecznej drogi i udanej niespodzianki dla meza
|
|
|
|
#1194 |
|
Konto usunięte
|
Ja używam sporo smoczka...
|
|
|
#1195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42740893]Sie porobilo... My po karmieniu, A. sie obudził o 2 i dospal na mnie do 5... Zombie mode on. A teraz zamiast spać,posyła mi słodkie usmieszki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Mój posyłał mi uśmieszki o 4tej rano .... do 7dmej Cytat:
![]() Madi życzymy Ci z Kubusiem wszystkiego najlepszego ---------- Hej Jak już wspomniałam nie śpię od 4tej... TŻ pojechał zawieźć mamę gdzieś tam, a potem idzie na popołudniu także kolejny dzień jestem sama z Małym. A nie - jeszcze z Panem Skokiem ... ![]() TŻ "wstał" rano wściekły, bo się nie wyspał i wyszedł obrażony ... No tak. Może za głośnio wstawałam do Małego?![]() Niby później zadzwonił i pogadał normalnie, ale wkurza mnie to, że nie widzi tego, że ja jestem zmęczona ![]() Przeszliśmy już całkiem na Pampersy 3 i nagle są dobre ![]() Bez sensu jak dla mnie jest ta rozpiętość wagowa - za duża. Powinno być od 6-9kg, a nie od 4kg. Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-09-11 o 09:58 |
||||
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Margos: zarąbiste to zdjęcie z gazeta
![]() Cytat:
) hahahaCytat:
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem uważam, że on nie za bardzo nadaje się na ojca, znam jednego, który też pięknie mówił, a drugie życie prowadził równolegle, potem zniknął na rok, a po roku nagle dziecko chce... Z drugiej strony zastanawiam się, czy w ogóle oboje nadają się na rodziców. Jakby nie patrzeć S. przedstawił też jakiś obraz B. Jak dla mnie sprawa trudna i żadne rozwiązanie nie będzie dobre!
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
kubus ja smoczka dałam w 3 tyg jak mała zaczeła mi cycki szarpac. teraz dostaje jak jest marudna. jak jej nie dam to wkłada raczki albo palce ssie wiec smok tu jest lepszy.
zazwyczaj troche possie i jak zasnie to sama wypluwa.---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a mała własnie spi mi na klacie moja małpeczka kochana
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam zważyć moje słoneczko 4700g. Przez te 1,5 tyg na mm przytyła 400 g! No i w pt szczepienie.
|
#1200 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzeki baaardzo dziewczynki ![]() i tym których nie pocytowało mi.. ![]() ![]()
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

zarzuc tylko linkiem i za jaka max kwote chcialabys kupic karuzelke
ja strzele z aukcjonera i potem sama juz zaplacisz - tylko bedziesz mi musiala podac swoje dane do wysylki

i
zeby skok się skończył

01.06.13 ->31

.

12.06.2010