Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 22:08   #4381
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Dzisiaj słabo

30DS level 1 (jutro pożegnanie z tym poziomem)
10min ramiona z Mel B
po 15x 5kg na rękę
ale masz silną wolę, że codziennie tak ładnie ćwiczysz pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Odpoczywam, hm... ja to już olałam, nie mam na to siły Tzn dziś taki bunt, jutro wstanę pewnie rano i dalej pocisnę
5 będzie na pewno za taką sumienną naukę to ja bym Ci nawet nie kazała podchodzić do egzaminu

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No to teraaa co u mnie niedawno co od stołu wstałam najpierw byłam u tego fryzjera (poza grzywką, w której jestem zakochana straciłam 10 cm włosów ale dałam się namówić na takie ścięcie, bo już mega zniszczone były...) potem pojechaliśmy z TŻ-tem na zakupy, ja oczywiście poszłam do Sephory i przepadłam TŻ mnie szukał po całej galerii handlowej nawąchałam się wszystkich zapachów, że aż mi niedobrze było i w końcu wyszłam z niczym wróciliśmy do domu i TŻ zabrał mnie na romantyczną kolację przy świecach nażarłam się jak dzika świnia tzn. może nie tak bardzo, ale powiem Wam, że żołądek mi się skurczył, bo trochę większa porcja, a ja od razu pełna jestem i tak nie zjadłam do końca... w dodatku dawno takich rzeczy nie jadłam, więc żołądek się odzwyczaił trochę wróciliśmy do domu to obaliliśmy z moimi rodzicami 2 litry wina teraz ledwo siedzę i oddycham jedną stroną kręćka tyż mam, ale jest mi błogo
Nooo super, że jesteś zadowolona z fryzurki a te 10 cm to odrośnie szybko ważne, że włosy teraz zdrowe
rozśmieszyłaś mnie z tą galerią wpuścić babę do sklepu
No i ta kolacja w taki dzień nie liczą się kalorie! TŻ romantyczny pewnie się ucieszyłaś a co dobrego jadłaś ?

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 22:11   #4382
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Jeszcze zdążyłam

heroine Wszystkiego najlepszego !!! Dziś i przez całe życie

Ps: nie chce wyjść na upierdliwca i pierwszy raz się odzywam bo sama też święta nie jestem ale dziewczyny błagam: tortu, kawałek tortu a nie torta
Stary 2013-09-10, 22:16   #4383
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
20 minut zaliczone

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Nooo super, że jesteś zadowolona z fryzurki a te 10 cm to odrośnie szybko ważne, że włosy teraz zdrowe
rozśmieszyłaś mnie z tą galerią wpuścić babę do sklepu
No i ta kolacja w taki dzień nie liczą się kalorie! TŻ romantyczny pewnie się ucieszyłaś a co dobrego jadłaś ?
No właśnie tak do tego podchodzę mniej się plączą i są takie gładziutkie
A weź, sama się później śmiałam z tej galerii najlepsze, że telefon miałam wyciszony, a TŻ dzwonił 12 razy zapomniałam o bożym świecie
No nie przejmuję się dniem dzisiejszym w sumie to słodkiego nawet nic nie wpadło rano kromka chleba z szynką, potem przed fryzjerem trochę winogron, później TŻ kupił na Orlenie hot-doga to żeśmy zjedli na pół a później ta kolacja a jadłam pierś z kurczaka nadziewaną kurkami w sosie śmietanowo-kurkowym, opiekane ziemniaczki i zestaw surówek pyyyszne było, ale i tak nie dałam rady zjeść całej porcji no i potem winem w domu się dobiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 22:21   #4384
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Jeszcze zdążyłam

heroine Wszystkiego najlepszego !!! Dziś i przez całe życie

Ps: nie chce wyjść na upierdliwca i pierwszy raz się odzywam bo sama też święta nie jestem ale dziewczyny błagam: tortu, kawałek tortu a nie torta
Dziękuję

Ja o tym wiem, ale tak specjalnie piszę sorry, będę starać się pisać poprawnie (sama mam zboczenie zawodowe pod tym kątem ) czasem jakoś tak lubię pisać na przekór, no

Margot, edytowałam speszjal for ju
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-10, 22:26   #4385
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tak do tego podchodzę mniej się plączą i są takie gładziutkie
A weź, sama się później śmiałam z tej galerii najlepsze, że telefon miałam wyciszony, a TŻ dzwonił 12 razy zapomniałam o bożym świecie
No nie przejmuję się dniem dzisiejszym w sumie to słodkiego nawet nic nie wpadło rano kromka chleba z szynką, potem przed fryzjerem trochę winogron, później TŻ kupił na Orlenie hot-doga to żeśmy zjedli na pół a później ta kolacja a jadłam pierś z kurczaka nadziewaną kurkami w sosie śmietanowo-kurkowym, opiekane ziemniaczki i zestaw surówek pyyyszne było, ale i tak nie dałam rady zjeść całej porcji no i potem winem w domu się dobiłam
Teraz musisz o nie dbać żeby były w dobrej kondycji i żeby się nie porozdwajały maski, olejki i te sprawy
Lubię hot-dogi ze stacji dawno nie jadłam
A kolacja też chce takie pyszności no i można uznać, że w miarę dietetycznie, wiesz kurczaczek jest więc to nic, że w sosie smietanowym kurek chyba kilka lat nie jadłam drogie to cholerstwo, a do lasu zbierać nikomu się nie chce i domyślam się jakie to były porcje też nie dałabym rady choćby nie wiem jak mi skamowało ciesze się, że jesteś zadowolona z dzisiejszego dnia i urodzinki udane

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-10, 22:29   #4386
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

Ja o tym wiem, ale tak specjalnie piszę sorry, będę starać się pisać poprawnie (sama mam zboczenie zawodowe pod tym kątem ) czasem jakoś tak lubię pisać na przekór, no

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Margot, edytowałam speszjal for ju

mogłam siedzieć cicho tak jak przy "perfumkach" ale na słodkości jestem przewrażliwiona sama też lubię takie zabawy słowne
ale ostatnio czytałam w wielu miejscach o "torcie" i wybuchłam
jak paczka chipsów
Stary 2013-09-10, 22:37   #4387
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz musisz o nie dbać żeby były w dobrej kondycji i żeby się nie porozdwajały maski, olejki i te sprawy
Lubię hot-dogi ze stacji dawno nie jadłam
A kolacja też chce takie pyszności no i można uznać, że w miarę dietetycznie, wiesz kurczaczek jest więc to nic, że w sosie smietanowym kurek chyba kilka lat nie jadłam drogie to cholerstwo, a do lasu zbierać nikomu się nie chce i domyślam się jakie to były porcje też nie dałabym rady choćby nie wiem jak mi skamowało ciesze się, że jesteś zadowolona z dzisiejszego dnia i urodzinki udane
Będę będę
Te hot-dogi są pyyyyyyyszne raz na jakiś czas można sobie pozwolić sosu starałam się nie jeść wybierałam same kurki (uwielbiam ) no kurki w sklepie drogie są... w lesie też za bardzo nie ma chyba teraz już sezon na prawdziwki/podgrzybki zresztą, nie znam się :P
No jestem zadowolona bardzo

Cytat:

mogłam siedzieć cicho tak jak przy "perfumkach" ale na słodkości jestem przewrażliwiona sama też lubię takie zabawy słowne
ale ostatnio czytałam w wielu miejscach o "torcie" i wybuchłam
jak paczka chipsów
Spoko, ja się nie gniewam często gadam, że kupiłam sobie perfumę (że są to perfumy to wiem ) mówię do mamy dzisiaj: a obczajałam sobie w Sephorze taką i taką perfumę a mama: co robiłaś? a ja: no perfumy wąchałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 22:44   #4388
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

Spoko, ja się nie gniewam często gadam, że kupiłam sobie perfumę (że są to perfumy to wiem ) mówię do mamy dzisiaj: a obczajałam sobie w Sephorze taką i taką perfumę a mama: co robiłaś? a ja: no perfumy wąchałam
heroine obczajałaś ale nic nie wybrałaś,a coś wpadło w oko tzn w nos???

Ja kocham wyrażenie "zły błąd" mam swoją historię z przyjaciółka ale czasami się zapominam i przy niewtajemniczonych też tak mówię
Stary 2013-09-10, 23:01   #4389
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine obczajałaś ale nic nie wybrałaś,a coś wpadło w oko tzn w nos???

Ja kocham wyrażenie "zły błąd" mam swoją historię z przyjaciółka ale czasami się zapominam i przy niewtajemniczonych też tak mówię
Ojesuuu, wszystko mi się tam podobało ale po 3-4 zapachach i tak nic nie czułam, bo mi się wszystko wymieszało i było mi niedobrze ale oczywiście wzięłam sobie próbkę Lady Million uwielbiam też Flower Bomb od Victor&Volf (nie omieszkałam się spryskać solidnie ) i Tresor Midnight Rose od Lancome jesuuu i wiele wieeele innych ale oczywiście rozsądek zwyciężył w Polsce są strasznie drogie perfumy mi TŻ w tamtym roku na rocznicę kupił (poprzez ciotkę w Anglii) perfumy Gucci Premiere o połowę taniej niż w naszych drogeriach... także tego

Zły błąd dobre
Stary 2013-09-10, 23:04   #4390
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
Pamiętaj, że między posiłkami powinny upłynąć mniej więcej 3 godziny. Uwaga: należy spożywać kilka mniejszych posiłków, a nie np. 2 duże, nawet jeśli w sumie mają 1000 kcal.
Odwrotnie.
Im mniej dużych posiłków w krótszych odstępach czasu - tym lepiej.

5 posiłków to jeden z najmniej skutecznych systemów, już zwykłe: śniadanie-obiad-kolacja jest lepsze ( dajemy czas na palenie fatu ), chociaż nie tak dobre jak Intermittent Fasting.

Lektura ( general ):
http://forum.bodybuilding.com/showth...6880263&page=1

Intermittent Fasting for Weight Loss:
http://fitness.mercola.com/sites/fit...h-hormone.aspx

Edytowane przez Japanication
Czas edycji: 2013-09-10 o 23:07
Japanication jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 23:09   #4391
Japanication
Zadomowienie

Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?

Cytat:
Napisane przez kdiet Pokaż wiadomość
Hej wszystkim! Od 11 dni jestem na diecie ograniczającej ilość spożywanych kalorii do 1200kcal dziennie. Raz zdarzyło mi się przekroczyć tę granicę do 1400kcal. Trzymam się diety,mam program który oblicza mi spożyty tłuszcz, węglowodany, białko - nie przekraczam nigdy granicy tłuszczu i węglowodanów, białka sobie nie szczędzę. Od tych 11 dni waga ani drgnęła, więc mam pytanie - czy waga wreszcie zacznie spadać?O co chodzi mojemu organizmowi? Ani nawet 0,5kg mniej... Pozdrawiam!
Spowolniony metabolizm.

Im mniej kalorii - tym szybsza stagnacja.
Stary 2013-09-10, 23:10   #4392
heroine86
Zakorzenienie

Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię (Margot, sorry )
Stary 2013-09-10, 23:12   #4393
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez Japanication Pokaż wiadomość
Odwrotnie.

5 posiłków to jeden z najmniej skutecznych systemów, już zwykłe: śniadanie-obiad-kolacja jest lepsze ( dajemy czas na palenie fatu ), chociaż nie tak dobre jak Intermittent Fasting.
Cool story bro...

Co do jedzenia...zgłodniałam

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 23:28   #4394
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ojesuuu, wszystko mi się tam podobało ale po 3-4 zapachach i tak nic nie czułam, bo mi się wszystko wymieszało i było mi niedobrze ale oczywiście wzięłam sobie próbkę Lady Million uwielbiam też Flower Bomb od Victor&Volf (nie omieszkałam się spryskać solidnie ) i Tresor Midnight Rose od Lancome jesuuu i wiele wieeele innych ale oczywiście rozsądek zwyciężył w Polsce są strasznie drogie perfumy mi TŻ w tamtym roku na rocznicę kupił (poprzez ciotkę w Anglii) perfumy Gucci Premiere o połowę taniej niż w naszych drogeriach... także tego
O kurcze takich zapachów to ja nawet nie znam, musiałam wszystko w internet wpisywać ale Lady Million ma moja mama, kocham ten zapach może kieeeeeeeedyś sobie kupie albo mąż mi kupi i racja, ceny w Polsce to jakaś masakra żeby tyle kasiory dać na perfum to ja podziękuje

Cytat:
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię (Margot, sorry )
to samo pomyślałam

Cytat:
Ja też wszamałabym teraz coś Ale zaczekam na śniadanie

Przeglądnęłam wszystkie blogi i czas spać Dobranoc spamerki

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-11, 03:18   #4395
zooska
Zakorzenienie

Alexis Witamy W końcu się pojawiłaś

---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ----------

Cytat:
Dlaczego tu tak pusto mi się tak nudzi
Ja imprezuję

---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Helol!!!
Ja na chwilkę tylko. MElduję, że ok wszystko u mnie
Heeeloł no to super, że dobrze
A no...najbardziej mi się tam podobało, reszta miast też cudna <3

---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ----------

Cytat:
Dzisiaj słabo

30DS level 1 (jutro pożegnanie z tym poziomem)
10min ramiona z Mel B
po 15x 5kg na rękę

HH mi się dziś nie chce
Zawsze to jakieś ćwiczenia, więc brawa się należą

---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ----------

Cytat:
Cool story bro...

najs!!!!!! Mój mistrz

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 08:17   #4396
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Like, zapraszam na flachę [COLOR="Silver"]

Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz?
A co do Twojego wieczoru to obżarstwo i opictwo Ci się jak najbardziej należało Ja wypiję za Twoje zdrowie,ale w sobotę
Basiu Cieszę sie,że u Ciebie wszystko w porządku ale odzywaj się częściej

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry.
U mnie od nocy leje i 10st.na dworze.Dziś muszę iść na 19-tą do kościoła na spotkanie rodziców dzieci komunijnych Wczoraj dzień wypał wyjątkowo ładnie jeśli chodzi o dietę,chyba wracam na dobre tory a tak przy okazji,jadła któraś te nowe Lays'y Deli ser z żurawiną?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Odwrotnie.

Lektura ( general ):
http://forum.bodybuilding.com/showth...6880263&page=1

Intermittent Fasting for Weight Loss:
http://fitness.mercola.com/sites/fit...h-hormone.aspx
A Ty co tu ku8888wa robisz?Wbijasz się jak klin w doopę,a Twoje rady są cenne jak zeszłoroczny śnieg... Jak jesteś choć troszkę bystry to zrozumiesz aluzję
Stary 2013-09-11, 09:34   #4397
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz?
A co do Twojego wieczoru to obżarstwo i opictwo Ci się jak najbardziej należało Ja wypiję za Twoje zdrowie,ale w sobotę
Basiu Cieszę sie,że u Ciebie wszystko w porządku ale odzywaj się częściej

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Tak w ogóle to dzień dobry.
U mnie od nocy leje i 10st.na dworze.Dziś muszę iść na 19-tą do kościoła na spotkanie rodziców dzieci komunijnych Wczoraj dzień wypał wyjątkowo ładnie jeśli chodzi o dietę,chyba wracam na dobre tory a tak przy okazji,jadła któraś te nowe Lays'y Deli ser z żurawiną?

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

A Ty co tu ku8888wa robisz?Wbijasz się jak klin w doopę,a Twoje rady są cenne jak zeszłoroczny śnieg... Jak jesteś choć troszkę bystry to zrozumiesz aluzję
Dlaczego my wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy
Ja sie czaje na te nowe Laysy

Ja już siedzę i piję kawkę zjadłam na śniadanie bułke z makiem ale jestem przed @ może to mnie jakoś usprawiedliwi. Dzisiaj ma do mnie przyjechać przyjaciółka w końcu mnie odwiedzi. Muszę zatem ogarnąć mieszkanko dobrze, że mam mało do zrobienia. Na kolacje planujemy zrobić domową pizze No nic ja tam nie rozpaczam, że sobie zjem czekoladke czy chipsa a może powinnam Póki co troche ruchu mam, a od października wracam na aerobik tam nie ma zmiłuj sie W ogóle wprowadzili u nas aqua zumbe chyba się zapisze

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-09-11 o 09:36
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 09:38   #4398
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co tu takie pustki, no heloł ja dzisiaj również wstałam o 5, ale na szczęście jeszcze zasnęłam po 6 i obudziłam się o 8 także nawet wyspana jestem umyłam się, teraz piję drugą kawę a śniadania jeszcze nie jadłam jesuuu, czuję na żołądku wczorajsze jedzenie jakoś mi ciężko... zaraz się zabieram do robienia zupki dyniowej dynię już obrałam, ziemniaki też, teraz tylko działać jeszcze pranie muszę zrobić tego to mi się wybitnie nie chce

Cytat:
O kurcze takich zapachów to ja nawet nie znam, musiałam wszystko w internet wpisywać ale Lady Million ma moja mama, kocham ten zapach może kieeeeeeeedyś sobie kupie albo mąż mi kupi i racja, ceny w Polsce to jakaś masakra żeby tyle kasiory dać na perfum to ja podziękuje
Lady Million jest boooskie cena też boska ja sobie sama nigdy perfumków () nie kupuję, czekam na sponsora czyli albo mi mąż kupi (wcześniej ja oczywiście chodzę po perfumeriach i się cała wypsikuję ) albo siostra w Anglii mi kupuje

Cytat:
Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz? A co do Twojego wieczoru to obżarstwo i opictwo Ci się jak najbardziej należało Ja wypiję za Twoje zdrowie,ale w sobotę
No właśnie, czemu my do siebie mamy tak daleko? byśmy imprezę zrobiły, że hohoho pij pij

Cytat:
a tak przy okazji,jadła któraś te nowe Lays'y Deli ser z żurawiną?
Nie ale ostatnio pipsonek tu nas nimi kusiła a Ty jadłaś już?

Cytat:
Kocham Cię

Like na prezydenta!

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-09-11 o 09:39
Stary 2013-09-11, 09:44   #4399
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Heroine na 99,9% kupujemy labradorka Musimy poczekać tylko aż wrócimy z wakacji żeby go na dzień dobry nie zostawiać u rodziców.
Stary 2013-09-11, 09:47   #4400
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
Cool story bro...
Same fakty.
Idea "5 małych posiłków" to skutek starych, błędnych badań - a nawet nie badań, a po prostu błędnych założeń.
Źle zinterpretowano efekt termiczny pożywienia, który zależy tylko od ilości i rodzaju makroskładników znajdujących się w pożywieniu, a nie od częstości dostarczania pożywienia.

Cytat:
a Twoje rady są cenne jak zeszłoroczny śnieg
Poczytaj zamiast bezpodstawnie negować.
To daje znacznie lepszy efekt, niż 5 posiłków.
Kiedy złapiesz stagnacje to na IF możesz się odblokować.
Stary 2013-09-11, 09:56   #4401
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dlaczego my wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy
Ja sie czaje na te nowe Laysy

Ty i Meeedzik macie fajnie,bo często sie spotykacie,a ja na opolszczyznę mam chyba z 150 km.
Co do diety to ja też odpuszczam,bo odkąd przytyłam te 2kilo to mi się biust o rozmiar powiększył
Ja dziś piekę murzyna,a jak będziesz miała chwilę to podasz mi przepis na ciasto na tą pizzę?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Dzień dobry

No właśnie, czemu my do siebie mamy tak daleko? byśmy imprezę zrobiły, że hohoho pij pij
No,ale biba by była Już to widzę i czuję się pijana
Stary 2013-09-11, 09:59   #4402
heroine86
Zakorzenienie

Panie J... na wstępie: kwestia tytułu wątku jest mylna trochę, jemy więcej niż 1000 kcal a czy ktoś je 5 i 3 posiłki to jego indywidualna sprawa i nic Panu do tego jakby Pan śledził wątek wiedziałby Pan o czym mówię, ale Pan nie śledzi wątku (bo jak Pan kiedyś zauważył- nie ma Pan czasu na śledzenie go ), nie zna Pan nas, więc niech nam Pan tu nie udziela cennych rad i zachwalania "jedynej skutecznej metody odchudzania". Dziękujemy za rady, ale wystarczy, że ma Pan swój wątek, kto chce to tam zajrzy i skorzysta. Na tym wątku panują inne zasady i powinien Pan to uszanować. Wątek jest odchudzaniowo-plotkowy, z naciskiem na plotkowy, więc proszę sobie darować te wszystkie uwagi, naprawdę. Nudzi się Panu, że denerwuje Pan ludzi na wszystkich wątkach? nie neguję skuteczności IF ale c'mon... ileż można słuchać tego samego... tego nachodzenia i nagabywania
Dziękuję za uwagę
Stary 2013-09-11, 10:00   #4403
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Same fakty.
Idea "5 małych posiłków" to skutek starych, błędnych badań - a nawet nie badań, a po prostu błędnych założeń.
Źle zinterpretowano efekt termiczny pożywienia, który zależy tylko od ilości i rodzaju makroskładników znajdujących się w pożywieniu, a nie od częstości dostarczania pożywienia.

Poczytaj zamiast bezpodstawnie negować.
To daje znacznie lepszy efekt, niż 5 posiłków.
Kiedy złapiesz stagnacje to na IF możesz się odblokować.
Czytałam... Widzisz,tak jak myślałam-jednak przeceniłam Twoją "bystrość".
Nie wiem czy pamiętasz,ale Twoje wypociny pojawiały się na NASZYM wątku już kilkukrotnie i dziewczyny coś Ci już na ten temat pisały,a ja nie mam zamiaru się powtarzać.
Może prostymi słowami bardziej zrozumiesz: Nikogo tutaj nie interesuje Twój wywód na tematy diety,ok?Zatrzymaj te mądrości dla bardziej zainteresowanych.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 10:01   #4404
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No oj byłaby
Stary 2013-09-11, 10:03   #4405
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Kocham Cię

Like na prezydenta!
Lays's spróbuję w sobotę,chyba że ktoś wcześniej to niech oceni.
Uciekam,bo murzyna mi się zjara
W ogóle to chciałam wrzucić foty,ale nie chcą sie załadować

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2013-09-11 o 10:04
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 10:07   #4406
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ty i Meeedzik macie fajnie,bo często sie spotykacie,a ja na opolszczyznę mam chyba z 150 km.
Co do diety to ja też odpuszczam,bo odkąd przytyłam te 2kilo to mi się biust o rozmiar powiększył
Ja dziś piekę murzyna,a jak będziesz miała chwilę to podasz mi przepis na ciasto na tą pizzę?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

ooo czyli poszło w cycki

Ja robiłam ostatnio z tego przepisu Tż z kolegą sie zachwycali
Proszę:
350g mąki typ 500
niecała szklanka wody
3 łyżki oliwy z oliwek
ok. 1/3 kostki drożdży
2 łyżeczki cukru
1 lub 2 łyżeczki soli
A jak zrobić po kolei to możesz zerknąć na yt o tu klik

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Moze masz za duży rozmiar zdjęć
Stary 2013-09-11, 10:08   #4407
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja omijam póki co półki z chipsami gorzej jak TŻ kupi
Masz jakiś sprawdzony przepis na murzynka? coś ostatnio TŻ przebąkiwał żeby zjadł pewnie upiekę ten z przepisu Pauli
Pewnie zdjęcia są za duże
Stary 2013-09-11, 11:04   #4408
dzaga1989
Zakorzenienie

Jenyy nie mam kiedy Was nadrobic. Wczoraj okazało się że znów calutki dzień trzeba było coś robic. Dziś pojechaliśmy na targ - nakupiłam sobie gatek i jedne leggi A o 16.30 mamy busa do Lbn. Weszłam na neta żeby sobie pospisywac co mi będzie potrzebne do tych przysmaków na sobotę - jutro wielkie zakupy
A co do tortowych spraw - ja tam mówię 'torta'

Ewelcia, jakoś nic jeszcze nie odczuwam Chyba na to za wcześnie. I też nie jestem w temacie - wszystkiego uczę się na poczekaniu z różnych forów ale i teraz mi tam nie po drodze

Cindy, ja bym tak łatwo nie wybaczyła. Jeszcze "chwilę" temu zbierałaś resztki swojej samooceny z podłogi a do tego doprowadził były TŻ. Możesz mu dać drugą szansę, ale ja bym teraz była bardzo na dystans w stosunku do tego związku, a już na pewno bym się nie wprowadziła. Żeby się utwierdzić w przekonaniu poczytaj sobie swojej poprzednie posty i to jak się czułaś...Mnie coś podobnego (wtedy jeszcze pamietnik) powstrzymało od powrotu do mojego eks.

Heroine, dziś wracamy o 16.30 Jeszcze jutro o 16 mam korki i żałuję że je wzięłam bo myślę tutaj jak pogodzic ogarnianie chałupy i kory...Ale jakoś może dam radę. Może ta godzina jakoś zleci, materiałów sobie naszykowałam, jakoś to będzie.
No owocki naturalne, nie pryskane, nic
Henna ma różne kolory dzięki różnym "dosypkom" bo naturalna ma taki rdzawy kolor. W końcu nawet podróby nie kupiłam bo nie było. Wzięłam szamponetkę no i oby złapała ładnie. Chociaż włosy będą związane w koczek więc i tak nie będzie ewentualnych niedociągniec widac
Mam ten krem klik
To dobrze że TŻ zadowolony A z kuzynką mam dokłądnie to samo. Już ostatnio nawet unikam jedzenia przy niej bo po prostu mam już dosyc słuchania o tym odchudzaniu...
Uro widzę udane Ja z Sephory też zawsze nasztachana wychodzę ale nigdy nic nie kupuję Drogo I super że z grzywki jesteś zadowolona A ja w końcu u fryzjera nie byłam Nie miałam kiedy...

Kwestia Japanication - brak słów. Stary, jest tutaj milion wątków o dietach. Weź znajdź sobie inny Tutaj mamy dwie ciężarówki - nie wolno nam się wkur888ć, a tym nam to utrudniasz po prostu
Stary 2013-09-11, 11:57   #4409
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dziewczyny ratujcie Przed chwilą mi się przypomniało, ze mam do dentysty na 15, a ja się tak boje trzymajcie za mnie kciuki

29.09
0/3,3
Stary 2013-09-11, 12:04   #4410
kisiej25
Tajka

Cytat:
Dziewczyny ratujcie Przed chwilą mi się przypomniało, ze mam do dentysty na 15, a ja się tak boje trzymajcie za mnie kciuki
Nie rozumiem, co jest strasznego w dentystach ?
Idziesz, leczysz, po kłopocie
Będzie dobrze. Spinaj poślady i do dzieła

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości