|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
ale masz silną wolę, że codziennie tak ładnie ćwiczysz pozazdrościć ![]() Cytat:
za taką sumienną naukę to ja bym Ci nawet nie kazała podchodzić do egzaminu ![]() ![]() Cytat:
![]() No i ta kolacja ![]() TŻ romantyczny a co dobrego jadłaś ?
|
|
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Jeszcze zdążyłam
![]() heroine Ps: nie chce wyjść na upierdliwca i pierwszy raz się odzywam bo sama też święta nie jestem ale dziewczyny błagam: tortu, kawałek tortu a nie torta
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mniej się plączą i są takie gładziutkie ![]() A weź, sama się później śmiałam z tej galerii zapomniałam o bożym świecie No nie przejmuję się dniem dzisiejszym a później ta kolacja a jadłam pierś z kurczaka nadziewaną kurkami w sosie śmietanowo-kurkowym, opiekane ziemniaczki i zestaw surówek pyyyszne było, ale i tak nie dałam rady zjeść całej porcji
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja o tym wiem, ale tak specjalnie piszę ) czasem jakoś tak lubię pisać na przekór, no Margot, edytowałam speszjal for ju
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maski, olejki i te sprawy ![]() ![]() Lubię hot-dogi ze stacji ![]() dawno nie jadłam A kolacja też chce takie pyszności ![]() kurek chyba kilka lat nie jadłam drogie to cholerstwo, a do lasu zbierać nikomu się nie chce i domyślam się jakie to były porcje też nie dałabym rady choćby nie wiem jak mi skamowało ciesze się, że jesteś zadowolona z dzisiejszego dnia i urodzinki udane
|
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogłam siedzieć cicho tak jak przy "perfumkach" ale na słodkości jestem przewrażliwiona sama też lubię takie zabawy słowneale ostatnio czytałam w wielu miejscach o "torcie" i wybuchłam ![]() jak paczka chipsów
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te hot-dogi są pyyyyyyyszne raz na jakiś czas można sobie pozwolić sosu starałam się nie jeść wybierałam same kurki (uwielbiam ) no kurki w sklepie drogie są... w lesie też za bardzo nie ma zresztą, nie znam się :PNo jestem zadowolona bardzo ![]() ![]() Cytat:
(że są to perfumy to wiem ) mówię do mamy dzisiaj: a obczajałam sobie w Sephorze taką i taką perfumę
|
||
|
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kocham wyrażenie "zły błąd" mam swoją historię z przyjaciółka ale czasami się zapominam i przy niewtajemniczonych też tak mówię
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście rozsądek zwyciężył w Polsce są strasznie drogie perfumy mi TŻ w tamtym roku na rocznicę kupił (poprzez ciotkę w Anglii) perfumy Gucci Premiere o połowę taniej niż w naszych drogeriach... także tego ![]() Zły błąd
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im mniej dużych posiłków w krótszych odstępach czasu - tym lepiej. 5 posiłków to jeden z najmniej skutecznych systemów, już zwykłe: śniadanie-obiad-kolacja jest lepsze ( dajemy czas na palenie fatu ), chociaż nie tak dobre jak Intermittent Fasting. Lektura ( general ): http://forum.bodybuilding.com/showth...6880263&page=1 Intermittent Fasting for Weight Loss: http://fitness.mercola.com/sites/fit...h-hormone.aspx
Początkujący specjalista ds. bazodanowych, aczkolwiek porad w tym zakresie udzielam tylko na forach tematycznych pod innym nickiem, ew. na pw. Edytowane przez Japanication Czas edycji: 2013-09-11 o 00:07 |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy waga wreszcie zacznie spadać?
Cytat:
Im mniej kalorii - tym szybsza stagnacja.
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymię
|
|
|
|
#4393 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Co do jedzenia...zgłodniałam
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby tyle kasiory dać na perfum to ja podziękuje ![]() Ja też ![]() Ale zaczekam na śniadanie ![]() Przeglądnęłam wszystkie blogi i czas spać Dobranoc spamerki ![]()
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Alexis Witamy
![]() ![]() W końcu się pojawiłaś ---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Ja imprezuję ![]() ---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Heeeloł no to super, że dobrze ![]() A no...najbardziej mi się tam podobało, reszta miast też cudna <3 ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ---------- najs!!!!!! Mój mistrz
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz?
![]() A co do Twojego wieczoru to obżarstwo i opictwo Ci się jak najbardziej należało Basiu Cieszę sie,że u Ciebie wszystko w porządku ale odzywaj się częściej![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Tak w ogóle to dzień dobry. U mnie od nocy leje i 10st.na dworze.Dziś muszę iść na 19-tą do kościoła na spotkanie rodziców dzieci komunijnych Wczoraj dzień wypał wyjątkowo ładnie jeśli chodzi o dietę,chyba wracam na dobre tory a tak przy okazji,jadła któraś te nowe Lays'y Deli ser z żurawiną?![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie czaje na te nowe Laysy ![]() Ja już siedzę i piję kawkę zjadłam na śniadanie bułke z makiem ale jestem przed @ może to mnie jakoś usprawiedliwi. Dzisiaj ma do mnie przyjechać przyjaciółka No nic ja tam nie rozpaczam, że sobie zjem czekoladke czy chipsa a może powinnam Póki co troche ruchu mam, a od października wracam na aerobik tam nie ma zmiłuj sie W ogóle wprowadzili u nas aqua zumbe chyba się zapisze
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-11 o 10:36 |
|
|
|
|
#4398 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co tu takie pustki, no heloł ja dzisiaj również wstałam o 5, ale na szczęście jeszcze zasnęłam po 6 i obudziłam się o 8 także nawet wyspana jestem a śniadania jeszcze nie jadłam jesuuu, czuję na żołądku wczorajsze jedzenie jakoś mi ciężko... zaraz się zabieram do robienia zupki dyniowej dynię już obrałam, ziemniaki też, teraz tylko działać jeszcze pranie muszę zrobić tego to mi się wybitnie nie chce ![]() Cytat:
czyli albo mi mąż kupi (wcześniej ja oczywiście chodzę po perfumeriach i się cała wypsikuję ![]() Cytat:
byśmy imprezę zrobiły, że hohoho pij pij Cytat:
ale ostatnio pipsonek tu nas nimi kusiła a Ty jadłaś już? ![]() Cytat:
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-11 o 10:39 |
||||||
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine na 99,9% kupujemy labradorka
|
|
|
|
#4400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idea "5 małych posiłków" to skutek starych, błędnych badań - a nawet nie badań, a po prostu błędnych założeń. Źle zinterpretowano efekt termiczny pożywienia, który zależy tylko od ilości i rodzaju makroskładników znajdujących się w pożywieniu, a nie od częstości dostarczania pożywienia. Cytat:
To daje znacznie lepszy efekt, niż 5 posiłków. Kiedy złapiesz stagnacje to na IF możesz się odblokować.
|
|
#4401 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do diety to ja też odpuszczam,bo odkąd przytyłam te 2kilo to mi się biust o rozmiar powiększył ![]() Ja dziś piekę murzyna,a jak będziesz miała chwilę to podasz mi przepis na ciasto na tą pizzę? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Już to widzę i czuję się pijana
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Panie J...
na wstępie: kwestia tytułu wątku jest mylna trochę, jemy więcej niż 1000 kcal a czy ktoś je 5 i 3 posiłki to jego indywidualna sprawa i nic Panu do tego jakby Pan śledził wątek wiedziałby Pan o czym mówię, ale Pan nie śledzi wątku (bo jak Pan kiedyś zauważył- nie ma Pan czasu na śledzenie go ), nie zna Pan nas, więc niech nam Pan tu nie udziela cennych rad i zachwalania "jedynej skutecznej metody odchudzania". Dziękujemy za rady, ale wystarczy, że ma Pan swój wątek, kto chce to tam zajrzy i skorzysta. Na tym wątku panują inne zasady i powinien Pan to uszanować. Wątek jest odchudzaniowo-plotkowy, z naciskiem na plotkowy, więc proszę sobie darować te wszystkie uwagi, naprawdę. Nudzi się Panu, że denerwuje Pan ludzi na wszystkich wątkach? nie neguję skuteczności IF ale c'mon... ileż można słuchać tego samego... tego nachodzenia i nagabywania ![]() Dziękuję za uwagę
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy pamiętasz,ale Twoje wypociny pojawiały się na NASZYM wątku już kilkukrotnie i dziewczyny coś Ci już na ten temat pisały,a ja nie mam zamiaru się powtarzać.
Może prostymi słowami bardziej zrozumiesz: Nikogo tutaj nie interesuje Twój wywód na tematy diety,ok?Zatrzymaj te mądrości dla bardziej zainteresowanych.
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
![]() Lays's spróbuję w sobotę,chyba że ktoś wcześniej to niech oceni.
Uciekam,bo murzyna mi się zjara ![]() W ogóle to chciałam wrzucić foty,ale nie chcą sie załadować ![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-09-11 o 11:04 |
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam ostatnio z tego przepisu Tż z kolegą sie zachwycali Proszę: 350g mąki typ 500 niecała szklanka wody 3 łyżki oliwy z oliwek ok. 1/3 kostki drożdży 2 łyżeczki cukru 1 lub 2 łyżeczki soli A jak zrobić po kolei to możesz zerknąć na yt o tu klik ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej jak TŻ kupi Masz jakiś sprawdzony przepis na murzynka? coś ostatnio TŻ przebąkiwał żeby zjadł pewnie upiekę ten z przepisu Pauli ![]() Pewnie zdjęcia są za duże
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Jenyy nie mam kiedy Was nadrobic. Wczoraj okazało się że znów calutki dzień trzeba było coś robic. Dziś pojechaliśmy na targ - nakupiłam sobie gatek i jedne leggi
A o 16.30 mamy busa do Lbn. Weszłam na neta żeby sobie pospisywac co mi będzie potrzebne do tych przysmaków na sobotę - jutro wielkie zakupy ![]() A co do tortowych spraw - ja tam mówię 'torta' Ewelcia, jakoś nic jeszcze nie odczuwam Chyba na to za wcześnie. I też nie jestem w temacie - wszystkiego uczę się na poczekaniu z różnych forów ale i teraz mi tam nie po drodze ![]() Cindy, ja bym tak łatwo nie wybaczyła. Jeszcze "chwilę" temu zbierałaś resztki swojej samooceny z podłogi a do tego doprowadził były TŻ. Możesz mu dać drugą szansę, ale ja bym teraz była bardzo na dystans w stosunku do tego związku, a już na pewno bym się nie wprowadziła. Żeby się utwierdzić w przekonaniu poczytaj sobie swojej poprzednie posty i to jak się czułaś...Mnie coś podobnego (wtedy jeszcze pamietnik) powstrzymało od powrotu do mojego eks. Heroine, dziś wracamy o 16.30 Jeszcze jutro o 16 mam korki i żałuję że je wzięłam bo myślę tutaj jak pogodzic ogarnianie chałupy i kory...Ale jakoś może dam radę. Może ta godzina jakoś zleci, materiałów sobie naszykowałam, jakoś to będzie.No owocki naturalne, nie pryskane, nic ![]() Henna ma różne kolory dzięki różnym "dosypkom" bo naturalna ma taki rdzawy kolor. W końcu nawet podróby nie kupiłam bo nie było. Wzięłam szamponetkę no i oby złapała ładnie. Chociaż włosy będą związane w koczek więc i tak nie będzie ewentualnych niedociągniec widac ![]() Mam ten krem klik To dobrze że TŻ zadowolony A z kuzynką mam dokłądnie to samo. Już ostatnio nawet unikam jedzenia przy niej bo po prostu mam już dosyc słuchania o tym odchudzaniu...Uro widzę udane Ja z Sephory też zawsze nasztachana wychodzę ale nigdy nic nie kupuję Drogo Nie miałam kiedy...Kwestia Japanication - brak słów. Stary, jest tutaj milion wątków o dietach. Weź znajdź sobie inny Tutaj mamy dwie ciężarówki - nie wolno nam się wkur888ć, a tym nam to utrudniasz po prostu
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie
Przed chwilą mi się przypomniało, ze mam do dentysty na 15, a ja się tak boje trzymajcie za mnie kciuki
|
|
#4410 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Idziesz, leczysz, po kłopocie ![]() Będzie dobrze. Spinaj poślady i do dzieła
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

ale masz silną wolę, że codziennie tak ładnie ćwiczysz 

za taką sumienną naukę to ja bym Ci nawet nie kazała podchodzić do egzaminu 
ale dałam się namówić na takie ścięcie, bo już mega zniszczone były...) potem pojechaliśmy z TŻ-tem na zakupy, ja oczywiście poszłam do Sephory i przepadłam
tzn. może nie tak bardzo, ale powiem Wam, że żołądek mi się skurczył, bo trochę większa porcja, a ja od razu pełna jestem
i tak nie zjadłam do końca... w dodatku dawno takich rzeczy nie jadłam, więc żołądek się odzwyczaił trochę
wróciliśmy do domu to obaliliśmy z moimi rodzicami 2 litry wina
teraz ledwo siedzę i oddycham jedną stroną 

a później ta kolacja
pyyyszne było, ale i tak nie dałam rady zjeść całej porcji 

sama też lubię takie zabawy słowne

mi TŻ w tamtym roku na rocznicę kupił (poprzez ciotkę w Anglii) perfumy Gucci Premiere o połowę taniej niż w naszych drogeriach... także tego 

mi się tak nudzi 

[COLOR="Silver"]
Wczoraj dzień wypał wyjątkowo ładnie jeśli chodzi o dietę,chyba wracam na dobre tory
ja dzisiaj również wstałam o 5, ale na szczęście jeszcze zasnęłam po 6 i obudziłam się o 8
a śniadania jeszcze nie jadłam
dynię już obrałam, ziemniaki też, teraz tylko działać
Już to widzę i czuję się pijana 

trzymajcie za mnie kciuki