Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 09:13   #2401
peppermint patty
Rozeznanie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
hej

my po wizycie...wszystko w porządku szyjka długa zamknięta...niunia waży 1500 g.....tylko mam brać magnez 3x2 na skurcze a jak nie pomoże to dołączyć do tego nospe 3x1......następna wizyta 9 października wtedy pobierze mi wymaz na GBS.....

co do porodu rodzinnego to mąż był przy pierwszym porodzie widział jak główka wychodzi oczywiście tylko troszke przecinał pępowine i w żaden sposób to nie wpłyneło na nasze pożycie, że niby facet potem czuje obrzydzenie do kobiety czy coś jak dla mnie to chore........teraz też nie wyobrażam sobie, że miało by go przy mnie nie być powiedziałam mu, że bez niego nie dam rady urodzić to sie śmiał, że jak mnie przyciśnie to nie będę miała wyjścia ale i tak będzie ze mną i za to Go kocham
dla rodzinki

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Wszystkie się pożegnały, a ja nie zdążyłam nawet napisać co u mnie
Ogólnie pomyliłam sobie daty i to nie wczoraj miałam badania robić, a dzisiaj, bo dopiero jutro mam wizytę. Także z rana badania, później biedronkowe zakupy między innymi dwie paki tych pieluszek 2. Po raz drugi odkąd jestem w ciąży ktoś chciał mnie przepuścić w kolejce. I to jeszcze tak zabawnie, bo babka jeden chleb trzymała, a my oczywiście wózek wypełniony po brzegi i ona chciała nas przepuścić Odmówiłam, ale grzecznie podziękowałam i obdarzyłam ją najmilszym z moich uśmiechów
W między czasie zadzwonił facet, że czeka z przesyłką pod drzwiami, więc w te pędy, podnieceni, że to łóżeczko, pojechaliśmy do domu. Okazało się, że r_p77 tak szybciutko wysłał paczkę z moim zamówieniem wyprawkowym, a na łóżeczko jeszcze sobie poczekam Ale ogólnie muszę oficjalnie pochwalić tego sprzedawcę r_p77. Nie chciałam chwalić go wcześniej, ale wczoraj na przykład dzwonili do mnie czy mogą pieluszkę tetrową zamiast w hipopotamki wysłać mi w kaczuszki Jeszcze taki jakiś pojemnik na smoczek za grosze wzięłam i tego akurat nie mieli chwilowo na stanie, więc też zapytał, czy może być inny i wysłał dwa, żebym nie była rozżalona Bardzo fajny rzetelny sprzedawca, zaraz nastukam mu pozytywów

Mało tego po południu wybrałam się z koleżanką do lumpka na łowy i kupiłam sobie ponczo. Pierwszy raz miałam tak, że kupiłam to, po co poszłam. Jestem z siebie bardzo zadowolona

Aa i mały, który wczoraj trochę mnie stresował małą aktywnością, dziś nadrobił z nawiązką.

No opisałam się dzisiaj jak głupia
co do kolejki i przepuszczania,mi przytrafilo sie to tylko raz i zdziwienie moje bylo tak wielkie,ze zanim do mnie doszlo co pani do mnie powiedziala sekundka minela.natomiast w wiekszosci przypadkow,nawet w kolejce do kas uprzywilejowanych ludzie cierpia na slaby wzrok i najczesciej sie odwracaja,a ze ja sie krepuje przepychac to stoje jak ciele pierwszy raz kiedy ewidentnie chcialam skorzystac,ze swojej ciazy-to bylo w weekend w ikei...stanelam w kolejce w kasie dla ciezarnych,maz mnie popychal,ze mam prawo isc przed cala gromada...no i podeszlam do pierwszej pani przed tasma i mowie,ze jestem w ciazy i stane przed nia (to nie byla prosba tylo raczej oswiadczenie)...pani zbulwersowana zmierzyla wzrokiem moj brzuch,niestety mialam luzna bluzke i zastanawialam sie czy mam jej karte ciazy wyciagnac czy jak (pinda jedna),wepchelam sie,ale generalnie ostatni raz chyba...ludzie nie umieja sie zachowac:/

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a po co słodzisz?

heloł
idę się zaraz szykować na wizytę
ale wpadłam do Was powiedzieć że jest nowa Rossmannowa gazetka a niej promocja na:

*Pamper Activ Baby, różne rozmiary- 42,99 [dla posiadaczy karty Rossnę promocja do końca roku]

* pieluszki jednorazowe Babydream, różne rozmiary- 25,99 [promocja obowiązuje tak samo jak na Pampersy, czyli do końca roku]

* podkłady do przewijania BabyDream- 9,99

* chusteczki nawilżane Babydream 2x80 szt.- 6,99

* płyn- żel do kąpieli Babydream 500ml- 8,49

* pościel dziecięca, poszwa 100x135, poszewka 40x60- 39,99

* rajstopy ciążowe Gatta 20 den- 14,99

* kupując dowolny produkt Perfecta Mama, przy kasie otrzymasz krem do buzi na każdą pogodę Perfect Baby

* ręcznik kąpielowy z kapturkiem 90x90- 34,99

* pielucha flanelowa 70x80- 4,99

* wielka księga dziecka- 29,99

* detektor płaczu- 29,99

* figi ciążowe, rozmiar M i L- 29,99

* zabawka dla niemowlaka piszczałka wibrująca- 19,99

* skarpetki z grzechotką- 10,99

* krem dla dzieci Babydream- 3,99 [ sama go używałam i po jakimś czasie strasznie śmierdział]

* szampon dla dzieci Babydream- 3,99

* puder Babydream- 3,99

* krem przeciw odparzeniom Babydream- 6,99

* melczko do ciała Hipp- 14,99

*oliwka dla dzieci Babydream- 5,49

* chusteczki nawilżane Pampers 6-pack- 24,99

i tyle
co do pomidorowki u mnie w domu tez kto chce to sobie slodzi-mi tez sie czasem sypnelo

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Witam z rana ]

Awięc tak: Mój Maluszek w 33 tygodniu waży 2kg więc idzie wagowo idealnie z terminem porodu
Jest cały i zdrowy, wszystko ok, moje ciśnienie nadal takie sobie;/. ale wyniki krwi i moczu super, obrzęków nie mam więc nie ide do szpitala:jupi :
Mam mierzyć cisnienie i nadal brac Dopegyt, no i kolejna wizyta juz za dwa tygodnie..

Dzastin jak na wizycie? Albo przeoczyłam, albo nie pisałaś .

peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:17   #2402
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Anoula - współczuję nocnej męczarni ze zgagą odeśpij to

De - a czy teraz Danielek nie chodzi do przedszkola?? Co z tą pomocą do domu?

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Witam z rana ]

Awięc tak: Mój Maluszek w 33 tygodniu waży 2kg więc idzie wagowo idealnie z terminem porodu
Jest cały i zdrowy, wszystko ok, moje ciśnienie nadal takie sobie;/. ale wyniki krwi i moczu super, obrzęków nie mam więc nie ide do szpitala:jupi :
Mam mierzyć cisnienie i nadal brac Dopegyt, no i kolejna wizyta juz za dwa tygodnie..

Dzastin jak na wizycie? Albo przeoczyłam, albo nie pisałaś .
udanej wizyty, duży już dzidziuś

Też mam podwyższone ciśnienie ale innych objawów brak, więc nic z tym nie robią

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-12, 09:18   #2403
peppermint patty
Rozeznanie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

zapomnialam napisac co mi sie dzis snilo...
a mianowicie,ze bylam na wizycie (juz mysle o tej wtorkowej),ze pan doktor zapytal jak stoimy z wyprawka,no i mowie mu,ze wlasciwie wszystko kupione,pojedyncze rzeczy zostaly....powiedzial,ze to dobrze,bo trzeba sie nastawic,ze wczesniej poznamy sie z maluchem,ze za tydzien to moglabym sie stawic juz w szpitalu na cesarke,bo cos tam sie dzieje (nie pamietam teraz co mowil) i ze lepiej troche przyspieszyc....i ze bylam przerazona jak wszystko uszykuje,ale cieszylam sie,ze mniej czekania

no zobaczymy we wtorek co sie sprawdzi
Stary 2013-09-12, 09:21   #2404
ryba91
Zakorzenienie

Ej wiecie co, leci mi zawsze tylko z jednego cycka i zawsze o mniejwiecej tej samej porze

issia- dobrze jej mążpowiedział, może sie przestraszy i Ci wyśle te skany. co do przesyłek i sprzedających- ja nie wiem o czym oni myslą przy wsyłkach..

nasturcja-

pepper- bo dzisiaj dla wiekszosci ludzi to problem ustąpić miejsca czy przepuścić. Najbardziej wkurza mnie to w lidlu i biedronce. W lidlu nie ma nawet kas pierwszeństwa.. a tam robie najczęsciej zakupy. Kolejki takie że masakra ze 20-30 minut stoję. W biedronie to wszyscy zawsze ślepi, wczoraj stałam z głupim frugo 25 minut 8 osób przede mną i nikt nie raczył mnie przepuścić... i to nawet nie młodzież bo te starsze kobity tak samo :/
Stary 2013-09-12, 09:29   #2405
kyte
Wtajemniczenie

Witajcie mamusie
A mnie chyba przeziębienie złapało, już wczoraj było mi strasznie zimno wieczorem i zasnęłam pod kocykiem, a dziś boli mnie gardło, głowa i jest mi zimno.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt dziewczyny

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Ej wiecie co, leci mi zawsze tylko z jednego cycka i zawsze o mniejwiecej tej samej porze

issia- dobrze jej mążpowiedział, może sie przestraszy i Ci wyśle te skany. co do przesyłek i sprzedających- ja nie wiem o czym oni myslą przy wsyłkach..

nasturcja-

pepper- bo dzisiaj dla wiekszosci ludzi to problem ustąpić miejsca czy przepuścić. Najbardziej wkurza mnie to w lidlu i biedronce. W lidlu nie ma nawet kas pierwszeństwa.. a tam robie najczęsciej zakupy. Kolejki takie że masakra ze 20-30 minut stoję. W biedronie to wszyscy zawsze ślepi, wczoraj stałam z głupim frugo 25 minut 8 osób przede mną i nikt nie raczył mnie przepuścić... i to nawet nie młodzież bo te starsze kobity tak samo :/
Powiem Ci rybko że młodzież to nawet częściej przepuści i chętniej aniżeli Ci starsi..Bo twierdzą że z racji na swój wiek i tak to oni mają pierwszeństwo, nawet przed kobietą w ciąży.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:29   #2406
Mya1989
Zakorzenienie

Siemka, no u mnie sytuacja spokojniejsza to może ud ami się być na bieżąco Jeny, tyle miałam naodpisywać i nic nie pamiętam sklerozę mam w tej ciąży i jeszcze język mi się tak plącze, bzdety gadam, że szok

Cytat:
ale długo musicie czekać

spory już jest

taa a później i tak będzie 5 i tak :P
nooo, ale mamy chyba majstra już
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Myślałam, że im bliżej porodu tym więcej postów będzie, a tu lipa cisza jak makiem zasiał
i dobrze, bo bym do końca życia nie nadrobiła

wczoraj kupiłam 2x stanik do karmienia w C&A za 75 zł śpiworek na 50 cm taki do łożeczka za 15 zł, mam nadzieje, ze będzie dobry, bo nie wygląda na te 50 cm,a za 15 zł to żal nie brać

Macie pozdrowionka od kopiącej, wierzgającej, pływającej, szturchającej Luli

PS. Nie chce ktoś jasnobeżowego goldena, imieniem Etna? Zdjęcie w załączniku bo doprowadza mmmnie dziś do szału!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1208847_10200479745341731_250326834_n.jpg (82,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1239558_10200479792862919_801718535_n.jpg (98,7 KB, 7 załadowań)

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:29   #2407
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

nasturcja-

Mnie wkurzają też kasjerki/ kasjerzy w tych kasach pierwszeństwa. Widzą, ze stoję w ciąży na końcu kolejki, przyglądają mi się i mają zasrany obowiązek zawołać mnie przed kolejkę. Tak w h&m kilka razy miałam, że wołały. W realu- pisałam Wam, że jakaś kierowniczka opieprzyła kasjerkę, że powinna mnie zawołać i cała akcja była. Ludzie to ludzie, każdy ma w dupie drugiego, bo mu nie zależy. Ale kasjerom płacą za to, by takich rzeczy pilnować. Nawet ostatnio na poczcie, gdzie nie ma pierwszeństwa przecież, pani z okienka mnie poprosiła bez kolejki.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:31   #2408
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Przypominam się, bo tu parę dni mnie nie było Nadrabiałam tak po łebkach, więc za wiele nie wiem co się dzieję - teraz postaram się być na bieżąco U nas wsio w porządku. Mała szaleje w brzuchu dzień w dzień, u teściowej była tylko spokojna - nie wiem, może górski klimat tak na nią wpłynął We wtorek przyszły moje długo wyczekiwane lampy do Małej do pokoju i co? Paczka przyszła, ja głupia za nią zapłaciłam i dopiero potem mnie tknęło, że otworzę paczkę przy kurierze, a tam co? Gniazdka kontaktowe. Napisałam maila do sklepu, teraz dzwoniłam i Pan mi mówi, że weryfikują sprawę :/ Niech tego idiotę zweryfikują co zamiast kinkietu i lampy sufitowej zapakował gniazdka :/ I mam czekać 2-3 dni od dnia wysłania maila. Niech oni tylko mi coś powiedzą, to nie ręczę za siebie :/ Oprócz tego jadę do ZUSu złożyć ten dokument co kiedyś miałam złożyć. Papiery moje chyba przez Azję idą i dojść nie mogą. Mąż wczoraj do pindy napisał maila, że ma 1 dzień na wysłanie skanu rozwiązania umowy i świadectwa pracy, a jak nie to on się tym prawnie zajmie. Ja mam ochotę iść do PIPu, ale mąż mnie jeszcze powstrzymuje :/ Mam ochotę tak narobić jej koło dupy, żeby mnie zapamiętała do końca życia ZUS mi wreszcie kasę wysłał, więc już się nie muszę męża o kasę na waciki prosić :/ Nie umiem tak. Zawsze miałam swoje pieniądze i teraz jakoś tak mi głupio było się prosić, choć sam mi dawał, ale ja nie jestem tak nauczona :/ Na warsztaty nie idziemy Mąż nie da rady, ja bym musiała potem jechać drugi raz do Krakowa, a jechać na dwa auta to bez sensu, a mąż nie może wyjść o 16 bo ma jakieś spotkanie i dupa więc jest :/ Idę zażyć narkotyczny magnez, w który nie długo się zamienię i kawkę zrobić I jedynie z czego się cieszę to z zakupionych ciążowych rurek w H&M - super dżinsy, a wygodne jak legginsy no i kupiliśmy rożek w sówki
Masakra z tymi sprzedawcami ostatnio coraz więcej pomyłek...
Przyciśnijcie babę
Dobrze, że kaska wpłynęła

Cytat:
Witam się!
Coś kiepsko się czuję.. Prawie nie spałam w nocy. Kręgosłup mnie tak boli, że ciężko mi chodzić...
Trzymajcie kciuki, żebym dotrwała do warsztatów, bo TZ się napalił na te wykłady.
to odpoczywaj tetaz do samych warsztatów - fotelik czeka

Pewnie, że obfocę wózek
Będę się chyba nim bawić cały dzień

Stary 2013-09-12, 09:36   #2409
ola_k11
Zadomowienie

Fajnie że tak przypominacie o tych promocjach Ja poluję na te pudełka z sówkami z lidla.

U mnie dziś leje i nie mam weny na nic. 2 dni temu wysprzątałam dom i tylko łazienki na górze nie umyłam wiec miałam dzis ale chyba odpuszczę bo taka pogoda, że idę spać.

a na obiad szybkie penne z pieczarkami i śmietaną oraz parmezanem.

ps. Młody dziś pierwszy raz pobiegł do sali w przedszkolu ale to dlatego ze tańczyli.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:39   #2410
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie
A mnie chyba przeziębienie złapało, już wczoraj było mi strasznie zimno wieczorem i zasnęłam pod kocykiem, a dziś boli mnie gardło, głowa i jest mi zimno.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt dziewczyny
Bidulka, kuruj się Kochana

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
wczoraj kupiłam 2x stanik do karmienia w C&A za 75 zł śpiworek na 50 cm taki do łożeczka za 15 zł, mam nadzieje, ze będzie dobry, bo nie wygląda na te 50 cm,a za 15 zł to żal nie brać

PS. Nie chce ktoś jasnobeżowego goldena, imieniem Etna? Zdjęcie w załączniku bo doprowadza mmmnie dziś do szału!!
Super zakupy

Rozciągająca się Majcia odsyła pozdrowionka

Ja bym wzięła ale mam za daleko

Stary 2013-09-12, 09:40   #2411
Miss Triss
Zadomowienie

Dzień dobry mamuśki!
Ja już wcinam śniadanko - pyszną jajecznicę na boczku. Mniam...
Hmmm co by tu dzisiaj zrobić? Może jakieś pomysły?
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:48   #2412
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
JAk nie ma białka w moczu, nie puchniesz to zatrucia nie ma a ciśnienie ciśnieniem, może być podwyższone w końcu jest nas dwoje i więcej krwii

Ja jutro bedę się ciśnieniować u lekarza i na wagę trzeba będzie wejść i to jest najgorszy moment
Ja przytyłam równe 5kg od początku, więc chyba nie jest zle
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:48   #2413
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Przypominam się, bo tu parę dni mnie nie było Nadrabiałam tak po łebkach, więc za wiele nie wiem co się dzieję - teraz postaram się być na bieżąco U nas wsio w porządku. Mała szaleje w brzuchu dzień w dzień, u teściowej była tylko spokojna - nie wiem, może górski klimat tak na nią wpłynął We wtorek przyszły moje długo wyczekiwane lampy do Małej do pokoju i co? Paczka przyszła, ja głupia za nią zapłaciłam i dopiero potem mnie tknęło, że otworzę paczkę przy kurierze, a tam co? Gniazdka kontaktowe. Napisałam maila do sklepu, teraz dzwoniłam i Pan mi mówi, że weryfikują sprawę :/ Niech tego idiotę zweryfikują co zamiast kinkietu i lampy sufitowej zapakował gniazdka :/ I mam czekać 2-3 dni od dnia wysłania maila. Niech oni tylko mi coś powiedzą, to nie ręczę za siebie :/ Oprócz tego jadę do ZUSu złożyć ten dokument co kiedyś miałam złożyć. Papiery moje chyba przez Azję idą i dojść nie mogą. Mąż wczoraj do pindy napisał maila, że ma 1 dzień na wysłanie skanu rozwiązania umowy i świadectwa pracy, a jak nie to on się tym prawnie zajmie. Ja mam ochotę iść do PIPu, ale mąż mnie jeszcze powstrzymuje :/ Mam ochotę tak narobić jej koło dupy, żeby mnie zapamiętała do końca życia ZUS mi wreszcie kasę wysłał, więc już się nie muszę męża o kasę na waciki prosić :/ Nie umiem tak. Zawsze miałam swoje pieniądze i teraz jakoś tak mi głupio było się prosić, choć sam mi dawał, ale ja nie jestem tak nauczona :/ Na warsztaty nie idziemy Mąż nie da rady, ja bym musiała potem jechać drugi raz do Krakowa, a jechać na dwa auta to bez sensu, a mąż nie może wyjść o 16 bo ma jakieś spotkanie i dupa więc jest :/ Idę zażyć narkotyczny magnez, w który nie długo się zamienię i kawkę zrobić I jedynie z czego się cieszę to z zakupionych ciążowych rurek w H&M - super dżinsy, a wygodne jak legginsy no i kupiliśmy rożek w sówki
Issia zarzuć linkiem ze strony h&m które kupiłaś bo też się wczoraj przymierzałam do tego ale pomacałam je i nawet nie przymierzyłam
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:51   #2414
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki!
Ja już wcinam śniadanko - pyszną jajecznicę na boczku. Mniam...
Hmmm co by tu dzisiaj zrobić? Może jakieś pomysły?
Boczek Narobiłaś mi smaka!!

Zmierzyłam ciśnienie i padło "O!" Mam 72/48 Teraz siedzę z kawą i liczę na to, że się podniesie. Jeszcze zimny prysznic wezmę. Bo jak spadnie poniżej 70 to górne -to mi lekarz kazał jechać na IP, by sprawdzać przepływy. Co prawda, zawsze jak już mam jechać, to się tak denerwuje, ze mi "skacze" do ok. 80 to górne, więc jeszcze nigdy nie pojechałam z tego powodu.
Słońce świeci! Może jednak to będzie dobry dzień!

I jeszcze filozofia islamu mnie wzywa. Wczoraj przejrzałam notatki, zaznaczałam, kopiowałam i tworzyłam dokument: "Co może się przydać, by zdać na 3". Dziś muszę się tego nauczyć. Bagatela- wyszło mi tego 41 stron w wordzie.
Stary 2013-09-12, 09:52   #2415
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Anoula - współczuję nocnej męczarni ze zgagą odeśpij to

De - a czy teraz Danielek nie chodzi do przedszkola?? Co z tą pomocą do domu?

udanej wizyty, duży już dzidziuś

Też mam podwyższone ciśnienie ale innych objawów brak, więc nic z tym nie robią

Pomoc mam.Przychodzi pani i mi odkurza tylko robi wszystko tak wolno, ze sie nie wyrabia.Ale mila jest i sobie pogadamy, wiec jej wybaczam Ale reszte robie ja. Dzis mi zalozy poszwy i wytrze kurze. Sama zdjelam i popralam. Czyli chociaz to odkurzanie mi odpada. Pomoc jest i byloby super, gdybym mogla normalnie zasnac.Daniel chodzi do zlobka 11 45 i go odbieram.
Ryba-mamy spory dom i w wekend zawsze cos do roboty, a to trawe skosic, teraz bylo przycinanie wszystkich krzakow, drewno do kominka trzeba bylo przyszykowac. Ciagle cos.I mialam gosci kilka dni, wiec tez nie moglam sie polozyc. Ja bym miala nawet chwilke ale nie moge zasnac... Sen nie przychodzi a jezeli przyjdzie to budze sie bo maly rozpycha sie, ze wszystko boli albo skurcze sie zaczynaja.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-09-12 o 09:54
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:52   #2416
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-

Dzień dobry mamusie
Ja dzisiaj w miarę wyspana chociaż nie powiem, nie byłam szczególnie zadowolona jak budzik zadzwonił o 6:15.
Mnie męczy zgaga a zjadłam dzisiaj bułkę z szynką, więc już nie wiem co mam jeść żeby tej wrednej francy nie było

Dostałam dzisiaj maila łaskawie od tego sprzedającego co kupiłam naklejkę na ścianę. Okazało się że to babeczka, spoko, w każdym bądź razie mnie przeprasza za brak kontaktu, prosi żebym napisała jaki kolor chce naklejki, ponieważ mają nowego pracownika i on nie wiedział w jakim kolorze ma wysłać mi tą naklejkę. W sumie ok, ale to chyba takie pytanie zadaje się jak ktoś kupi a nie po dwóch tygodniach od transakcji!!!! No w każdym bądź razie pani napisała że w ramach przeprosin wyślą mi dodatkową naklejkę, ciekawa jestem jaką.

Kasiula za wagę malucha
Babku super że udało Ci się w lumpku upolować coś dla siebie, ja nigdy nie mam szczęścia
Nasturcja odpoczywaj odpoczywaj, leż nic nie rób bo fotelik czeka ja miałam iść z mężem ale na nocke idzie do pracy i będę sama, znaczy w sumie nie sama bo z koleżanką która też jest w ciąży
Paulina czekamy na foteczki bryki Majci
Dzidzia dobrze że to nie wody płodowe się sączą, ulga na duchu
Ryba mnie też najbardziej denerwuje biedronka i lidl bo tam właśnie nie ma kas pierwszeństwa a ludzie oczywiście patrzą we wszystkie strony tylko nie na ciężarną bo jej nie widać

Aha byłam dzisiaj w aptece DOZ, pani mi grzecznie powiedziała że promocja na pampersy obowiązuje tylko przy zakupie internetowym, stacjonarnie niestety cena jest normalna. I dodatkowo mi powiedziała że ta promocja została przedłużona do 15 września, później ceny mogą już diametralnie ulec zmianie, więc jeżeli jeszcze któraś się zastanawia nad pieluszkami to tylko do 15 września mają być w takiej cenie, później nie wiadomo jak będzie

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:54   #2417
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość

co do kolejki i przepuszczania,mi przytrafilo sie to tylko raz i zdziwienie moje bylo tak wielkie,ze zanim do mnie doszlo co pani do mnie powiedziala sekundka minela.natomiast w wiekszosci przypadkow,nawet w kolejce do kas uprzywilejowanych ludzie cierpia na slaby wzrok i najczesciej sie odwracaja,a ze ja sie krepuje przepychac to stoje jak ciele pierwszy raz kiedy ewidentnie chcialam skorzystac,ze swojej ciazy-to bylo w weekend w ikei...stanelam w kolejce w kasie dla ciezarnych,maz mnie popychal,ze mam prawo isc przed cala gromada...no i podeszlam do pierwszej pani przed tasma i mowie,ze jestem w ciazy i stane przed nia (to nie byla prosba tylo raczej oswiadczenie)...pani zbulwersowana zmierzyla wzrokiem moj brzuch,niestety mialam luzna bluzke i zastanawialam sie czy mam jej karte ciazy wyciagnac czy jak (pinda jedna),wepchelam sie,ale generalnie ostatni raz chyba...ludzie nie umieja sie zachowac:/
Wredne babsko w tej Ikei
Co do kolejek to ja w niedzielę weszłam bez kolejki z mężem do zoo - a kolejka była UWAGA na 300 METRÓW Jak ją zobaczyłam to mówię do męża że idziemy prosto do kas zobaczyć czy jest jakiś regulamin pierwszeństwa bo nie dam rady wystać tyle, jak już tam doszliśmy to pan który stał drugi w kolejce zobaczył mój brzuch i nas wpuścił przed siebie Generalnie bardzo miło z jego strony Pewnie rozumiał że mogę się źle czuć bo z dwójką maluchów był
Stary 2013-09-12, 09:54   #2418
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Ja też mam problemy z wysiedzeniem bez przerwy prawie dwóch godzin na SR i wiercę się straszliwie, ale dużo nowego się dowiaduję. Skoro nie czujesz takiej potrzeby chodzenia na zajęcia i męczenia się to jednak lepiej jak ten czas spożytkujesz z inny ciekawszy sposób.
U mnie w szkole rodzenia się wykazali- były takie duże pufy do leżakowania, to znaczy dla kobiety pufa, a dla partnera takie małe okrągłe siedzisko

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Wow. Odwazna jestes. Ja sama bym nie poszla! Wolalaby. Jakas zaufana kolezanke wziasc niz isc sama.

Ale powiem Wam ze jakbym miala miec taki porod jak tamta dziewczyna to kazalabym mojemu Tz wyjsc .

U mnie nie ma nowy zeby on przecinal pepowine, zeby wogole przekroczyl magiczna granice. On o tym wie , I napisalam tez drukowanymi w planie porodu ze nie zycze sobie aby partner przecinal pepowine. Ma ja przeciac lekarz lub polozna.

A czemu tak? Nie rozumiem czy ty bardziej tego nie chcesz czy on?

Cytat:
Domi, sorry, ale ja mam podejście, że jak zrobił to powinien teraz dupę spiąć i pomóc Ci "To" wydostać na świat. Pieluchy też potem nie przewinie? Mój sam powiedział, ze chce być przy porodzie, chociaż się cholernie boi. Potem się okazało, ze będę mieć cc, to zapowiedział, ze moze pozwolą mu być przy mnie lub chociaż przez szybę patrzeć, bo on wtedy będzie spokojniejszy.
Jak dla mnie postawa z góry "nie" jest dziwna.
Zgadzam się

Cytat:
Siemka, no u mnie sytuacja spokojniejsza to może ud ami się być na bieżąco Jeny, tyle miałam naodpisywać i nic nie pamiętam sklerozę mam w tej ciąży i jeszcze język mi się tak plącze, bzdety gadam, że szok

A który stanik?

Cytat:
Mnie wkurzają też kasjerki/ kasjerzy w tych kasach pierwszeństwa. Widzą, ze stoję w ciąży na końcu kolejki, przyglądają mi się i mają zasrany obowiązek zawołać mnie przed kolejkę. Tak w h&m kilka razy miałam, że wołały. W realu- pisałam Wam, że jakaś kierowniczka opieprzyła kasjerkę, że powinna mnie zawołać i cała akcja była. Ludzie to ludzie, każdy ma w dupie drugiego, bo mu nie zależy. Ale kasjerom płacą za to, by takich rzeczy pilnować. Nawet ostatnio na poczcie, gdzie nie ma pierwszeństwa przecież, pani z okienka mnie poprosiła bez kolejki.
Wiecie co z tymi kasami pierwszeństwa to w dwie strony działa, ja kilka lat temu byłam w ikei kupić lampkę, poszłam rano żeby ominąć tłumy, no i tak stoję z tą paczuszką przy kasie ( jak się okazało nawet nie zauważyłam że to kasa pierwszeństwa) przede mną jedna osoba, która tam miała trochę rzeczy ale już ją kasierka kończyła kasować, a ja tylko z tą lampką. No i przylazła jakaś ciężarna z matką i wielkim wózkiem- biedna uprzywilejowana przed chwilą dźwigała jakieś ciężary żeby poukładać na wózku- no i do mnie, czy ja jestem w ciąży. Odpowiedziałam że nie, ale nie odsunęłam się i nie zdjęłam mojego pudełeczka z taśmy, żeby przepuścić umierającą ciężarną, która pakowała na taśmę jakieś komody.

No i ona już nic nie mówiła, a ja do tej pory jestem zła że jakoś tego bardzije nie skomentowałam, ok, stałam przy kasie pierwszeństwa, ale osoba przede mną też nie była w ciąży, więc idąc tokiem myślenia tamtej babki, to kasjerka powinna i tamtą osobę odgonić, mimo że już zaczęła skanować jej rzeczy. Chyba nie po to są kasy pierwszeństwa, żeby tak się na siłe wpychać, bo nie można zaczekać 30 sekund. I to jeszcze widać żę osoba wspaniale się czuje, skoro przyjechała zakupić ciężkie meble.

W każdym razie od tamtej pory miałam uraz do ciężarnych, i może ci ludzie też się spotkali z podobnymi sytuacjami i dlatego nie chcą już być uprzejmi

Dziewczyny ale miałam wczoraj napad zgagi i mam prośbę może któraś ma "ciężarówka przez 9 miesięcy" pamiętam że tam była lista porad co robić na zgagę, jakaś taka sensowna -oczywiście już nic nie pamiętam, ale nie mam już tej książki. Mogłaby któraś wkleić fotkę może?

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:00   #2419
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Dziewczyny ale miałam wczoraj napad zgagi i mam prośbę może któraś ma "ciężarówka przez 9 miesięcy" pamiętam że tam była lista porad co robić na zgagę, jakaś taka sensowna -oczywiście już nic nie pamiętam, ale nie mam już tej książki. Mogłaby któraś wkleić fotkę może?
Mi najbardziej pomaga szklanka zimnego mleka
Stary 2013-09-12, 10:01   #2420
Angie_gg
Raczkowanie

Cytat:
U mnie w szkole rodzenia się wykazali- były takie duże pufy do leżakowania, to znaczy dla kobiety pufa, a dla partnera takie małe okrągłe siedzisko

A czemu tak? Nie rozumiem czy ty bardziej tego nie chcesz czy on?

Zgadzam się

A który stanik?

Wiecie co z tymi kasami pierwszeństwa to w dwie strony działa, ja kilka lat temu byłam w ikei kupić lampkę, poszłam rano żeby ominąć tłumy, no i tak stoję z tą paczuszką przy kasie ( jak się okazało nawet nie zauważyłam że to kasa pierwszeństwa) przede mną jedna osoba, która tam miała trochę rzeczy ale już ją kasierka kończyła kasować, a ja tylko z tą lampką. No i przylazła jakaś ciężarna z matką i wielkim wózkiem- biedna uprzywilejowana przed chwilą dźwigała jakieś ciężary żeby poukładać na wózku- no i do mnie, czy ja jestem w ciąży. Odpowiedziałam że nie, ale nie odsunęłam się i nie zdjęłam mojego pudełeczka z taśmy, żeby przepuścić umierającą ciężarną, która pakowała na taśmę jakieś komody.

No i ona już nic nie mówiła, a ja do tej pory jestem zła że jakoś tego bardzije nie skomentowałam, ok, stałam przy kasie pierwszeństwa, ale osoba przede mną też nie była w ciąży, więc idąc tokiem myślenia tamtej babki, to kasjerka powinna i tamtą osobę odgonić, mimo że już zaczęła skanować jej rzeczy. Chyba nie po to są kasy pierwszeństwa, żeby tak się na siłe wpychać, bo nie można zaczekać 30 sekund. I to jeszcze widać żę osoba wspaniale się czuje, skoro przyjechała zakupić ciężkie meble.

W każdym razie od tamtej pory miałam uraz do ciężarnych, i może ci ludzie też się spotkali z podobnymi sytuacjami i dlatego nie chcą już być uprzejmi

U mnie też mleko pomaga. Słyszałam też o migdałach.
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:01   #2421
nemosek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj urodzaj wizyt

Trzymam kciuki

Czekamy na relacje

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:04   #2422
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

Przepraszam,że się nie odnoszę ale mam trochę na głowie.. po weekendzie będe bardziej na bieżąco.

Wpadłam zdać tylko szybko relację z wczorajszej wizyty.

Na samolocie ok, nic się nie skraca,rozwarcia póki co żadnego też nie ma także luz.
Usg:Mały waży już 1871 (33t1d) Rybko,możesz wpisać na 1 stronę. Pani doktor powiedziała,że zapowiada się średniaczek.
Ułożony główką w dół, w ogole nie chciał współpracować.. więc ledwo co go ginka pomierzyła.. pomiarami odpowiada terminowi OMSerduszko 152 uderzenia/minutę no i w sumie tyle, u mnie ciśnienie ok, waga od początku +10,5 kg.
Na następnej wizycie ma mi zrobić posiew na paciorkowca,czyli za 2 tyg.
Anoula możesz dopisać wizytę na 25.09, bez godziny na razie.

A i łóżeczko już doszło, na szczęście w całości,stoi już złożone i prezentuje się pięknie
Pranie też w toku,wczoraj puściłam 2 pierwsze pralki

Znikam na kilka dni,w miarę możliwości postaram się Was podczytywać.Buziaki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:05   #2423
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Wredne babsko w tej Ikei
Co do kolejek to ja w niedzielę weszłam bez kolejki z mężem do zoo - a kolejka była UWAGA na 300 METRÓW Jak ją zobaczyłam to mówię do męża że idziemy prosto do kas zobaczyć czy jest jakiś regulamin pierwszeństwa bo nie dam rady wystać tyle, jak już tam doszliśmy to pan który stał drugi w kolejce zobaczył mój brzuch i nas wpuścił przed siebie Generalnie bardzo miło z jego strony Pewnie rozumiał że mogę się źle czuć bo z dwójką maluchów był

Hehe, a reszta sobie może pomyśleć, że po co do Zoo przychodzisz jak się źle czujesz ja generalnie staram się nie chodzić jak wiem że gdzieś będą tłumy, bo nie chce mi się stresować jak by coś, że nie wpuszczą ani sterczeć w kolejce

A niedawno miałam taką sytuację z Carrefour, na mięsnym była kolejeczka a ja się akurat śpieszyłam i zakrzyknęłam, czy można prosić dodatkową osobe do obsługi, bo tam się zawsze tak guzdrają.

No i jakaś stuletnia staruszka która stała przede mną kazała mi przejść przed siebie, ja mówie że nie chcę, że chodzi mi tylko żeby szybciej kolejka przeszła, no a na to się włączyła sprzedawczyni, że ja jestem uprzywilejowana i mam podchodzić bez kolejki, i mnie tak jak by przymusiły, żebym kupowała przed ta staruszką, ale mi było głupio bo w sumie czułam się o wiele lepiej chyba niż ta starsza pani, już nie wiadomo co gorsze, czy jak ludzie olewają czy jak zmuszają do pierwszeństwa już tam więcej nie poszłam na zakupy ;-)))

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:06   #2424
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Pomoc mam.Przychodzi pani i mi odkurza tylko robi wszystko tak wolno, ze sie nie wyrabia.Ale mila jest i sobie pogadamy, wiec jej wybaczam Ale reszte robie ja. Dzis mi zalozy poszwy i wytrze kurze. Sama zdjelam i popralam. Czyli chociaz to odkurzanie mi odpada. Pomoc jest i byloby super, gdybym mogla normalnie zasnac.Daniel chodzi do zlobka 11 45 i go odbieram.
Ryba-mamy spory dom i w wekend zawsze cos do roboty, a to trawe skosic, teraz bylo przycinanie wszystkich krzakow, drewno do kominka trzeba bylo przyszykowac. Ciagle cos.I mialam gosci kilka dni, wiec tez nie moglam sie polozyc. Ja bym miala nawet chwilke ale nie moge zasnac... Sen nie przychodzi a jezeli przyjdzie to budze sie bo maly rozpycha sie, ze wszystko boli albo skurcze sie zaczynaja.
aaaaaaa, w ten sposób.. eh. to współczuje jeszcze bardziej!
Stary 2013-09-12, 10:07   #2425
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:

Proszę Dorzucam też zdjęcia z "W oczekiwaniu na dziecko". Mam nadzieję, ze się rozczytasz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0039.jpg (85,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0040.jpg (72,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0041.jpg (84,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0042.jpg (111,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-09-12, 10:07   #2426
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Przepraszam,że się nie odnoszę ale mam trochę na głowie.. po weekendzie będe bardziej na bieżąco.

Na samolocie ok, nic się nie skraca,rozwarcia póki co żadnego też nie ma także luz.
Usg:Mały waży już 1871 (33t1d) Rybko,możesz wpisać na 1 stronę. Pani doktor powiedziała,że zapowiada się średniaczek.
Ułożony główką w dół, w ogole nie chciał współpracować.. więc ledwo co go ginka pomierzyła.. pomiarami odpowiada terminowi OMSerduszko 152 uderzenia/minutę no i w sumie tyle, u mnie ciśnienie ok, waga od początku +10,5 kg.

A i łóżeczko już doszło, na szczęście w całości,stoi już złożone i prezentuje się pięknie

No to jest tylko 100 gram różnicy między Maluchami

I nastepną wizyte tez mam 25.09
A łóżeczko już zostawiasz czy jeszcze chowacie?
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:08   #2427
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
No to nieźle. Muszę jutro wyciągnąć swoje i przymierzyć. W ogóle jakoś nie przyszło mi do głowy, że mogę nie wejść w moje kochane szpile. Dałaś mi teraz do myślenia. Nic jutro się przekonam.

Pościel śliczna. Chyba kiedyś pytałaś którą wybrać i właśnie tą wtedy wybrałam A Twoje lumpkowe łowy, to jest dla mnie szał. Same perełki

Z nimi niestety nie ma łatwo. potrzeba duuużo cierpliwości. Mam nadzieję, że jeszcze wyjaśni się wszystko pozytywnie dla Ciebie.

Nawet mnie nie denerwuj Po wczorajaszych moich przejsciach, samo słowo zgaga, wywołuję u mnie panikę

Fajnie, że wszystko w porządku. za wagę niuni

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Ale mnie rozbawiłaś, babka musiała być lekko zaskoczona

To u mnie przychodzi chyba jakaś z przychodni, do której dziecko zapiszę. W sensie tą przychodnie wybiorę w szpitalu i oni wyślą im zawiadomienie. Tak mi się obiło o uszy, a Wy tu jakieś dziwne akcje opisujecie

Ale tak zazwyczaj jakoś do Ciebie większość moich pytań trafia i zastanawiałam się, kiedy będziesz mieć dość Ale widzę, że jeszcze nie masz

A dziękuje za docenienie Pisałam, że zejdzie mi pewnie do 12. Niewiele się pomyliłam
Dokładnie tak
Ale masz prawo wyboru dowolnej.

Cytat:
Wszystkie się pożegnały, a ja nie zdążyłam nawet napisać co u mnie
Ogólnie pomyliłam sobie daty i to nie wczoraj miałam badania robić, a dzisiaj, bo dopiero jutro mam wizytę. Także z rana badania, później biedronkowe zakupy między innymi dwie paki tych pieluszek 2. Po raz drugi odkąd jestem w ciąży ktoś chciał mnie przepuścić w kolejce. I to jeszcze tak zabawnie, bo babka jeden chleb trzymała, a my oczywiście wózek wypełniony po brzegi i ona chciała nas przepuścić Odmówiłam, ale grzecznie podziękowałam i obdarzyłam ją najmilszym z moich uśmiechów
W między czasie zadzwonił facet, że czeka z przesyłką pod drzwiami, więc w te pędy, podnieceni, że to łóżeczko, pojechaliśmy do domu. Okazało się, że r_p77 tak szybciutko wysłał paczkę z moim zamówieniem wyprawkowym, a na łóżeczko jeszcze sobie poczekam Ale ogólnie muszę oficjalnie pochwalić tego sprzedawcę r_p77. Nie chciałam chwalić go wcześniej, ale wczoraj na przykład dzwonili do mnie czy mogą pieluszkę tetrową zamiast w hipopotamki wysłać mi w kaczuszki Jeszcze taki jakiś pojemnik na smoczek za grosze wzięłam i tego akurat nie mieli chwilowo na stanie, więc też zapytał, czy może być inny i wysłał dwa, żebym nie była rozżalona Bardzo fajny rzetelny sprzedawca, zaraz nastukam mu pozytywów

Mało tego po południu wybrałam się z koleżanką do lumpka na łowy i kupiłam sobie ponczo. Pierwszy raz miałam tak, że kupiłam to, po co poszłam. Jestem z siebie bardzo zadowolona

Aa i mały, który wczoraj trochę mnie stresował małą aktywnością, dziś nadrobił z nawiązką.

No opisałam się dzisiaj jak głupia
Zakupy udane
I ogólnie dzień miły

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-12, 10:08   #2428
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:

moj Tymus odwierzguje pozdrowienia

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Stary 2013-09-12, 10:08   #2429
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

za udaną wizytę, waga maluszka super. Fajnie że wszystko z dzidziolem ok

No i oczywiście również trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:09   #2430
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się tak wydawało :P

o matko

precież odgrzewane ogórki są ohydne fuuuj

a po co słodzisz?

całe szczęście :jupi

Górniakowa ma 40 lat :P

też byłam zadowolona z tego sprzedawcy, tak samo jak z Rodzyneczki

heloł
idę się zaraz szykować na wizytę
ale wpadłam do Was powiedzieć że jest nowa Rossmannowa gazetka a niej promocja na:

*Pamper Activ Baby, różne rozmiary- 42,99 [dla posiadaczy karty Rossnę promocja do końca roku]

* pieluszki jednorazowe Babydream, różne rozmiary- 25,99 [promocja obowiązuje tak samo jak na Pampersy, czyli do końca roku]

* podkłady do przewijania BabyDream- 9,99

* chusteczki nawilżane Babydream 2x80 szt.- 6,99

* płyn- żel do kąpieli Babydream 500ml- 8,49

* pościel dziecięca, poszwa 100x135, poszewka 40x60- 39,99

* rajstopy ciążowe Gatta 20 den- 14,99

* kupując dowolny produkt Perfecta Mama, przy kasie otrzymasz krem do buzi na każdą pogodę Perfect Baby

* ręcznik kąpielowy z kapturkiem 90x90- 34,99

* pielucha flanelowa 70x80- 4,99

* wielka księga dziecka- 29,99

* detektor płaczu- 29,99

* figi ciążowe, rozmiar M i L- 29,99

* zabawka dla niemowlaka piszczałka wibrująca- 19,99

* skarpetki z grzechotką- 10,99

* krem dla dzieci Babydream- 3,99 [ sama go używałam i po jakimś czasie strasznie śmierdział]

* szampon dla dzieci Babydream- 3,99

* puder Babydream- 3,99

* krem przeciw odparzeniom Babydream- 6,99

* melczko do ciała Hipp- 14,99

*oliwka dla dzieci Babydream- 5,49

* chusteczki nawilżane Pampers 6-pack- 24,99

i tyle
Szkoda że niektóre ceny normalne, a niby promocja

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości