|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
a jeszcze się wam nie pochwaliłam, że dziadkowie kupili za sponsorowali wózek swojemu przyszłemu wnukowi/wnuczce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Justii - ja w sumie nie miałam zamiaru kupować wózka, ale w PL już nie będę, a nie wyobrażam sobie kupić wózek bez zobaczenia go, tak więc tym sposobem jedno już z głowy
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-09-12 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Justii - i to jaki wydatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
u nas też teść stwierdził, że bolid to on kupi
![]() ![]()
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- My wczoraj zakupiliśmy kombinezon dla malucha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
wybierałam z mamą
![]() ![]() http://cadet.com.pl - gondolka z bordowym pokrowcem, spacerówka szara, a fotelik czarny. Cytat:
![]() Magnusia - pokaż nam swoje upatrzone modele wózków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
no to linki Wam dam (kilka bo drugie tyle jest na drugim lapku
![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...sCsid%3E:love: http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=691 http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=6250 http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=2158&osCsid= http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=4417 http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E no to na tyle ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
fajny ten bolid... ile kosztował?
![]() |
#1181 | |||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień
![]() Cytat:
Wyobrażam sobie. Ja też już bym chciała poczuć tą ulgę. Ale nie. Dziś się z szefową rozminęłam. więc nie było okazji. A poza tym jest dziś piątek 13 ![]() Mój małż ma dziś urodzinki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Ja też dobrze wspominam sesję plenerową, chociaż faktycznie to był ostatni raz kiedy miałam sukienkę na sobie. A już widziałam ją w nowym wydaniu, nowa właścicielka dodała kilka czerwonych drobiazgów i sukienka się już inaczej prezentowała. I znów jest do spzredania.... Czekamy na zdjęcia... ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Ja nie mogę się doczekać kiedy zacznę nabywać to i owo dla malucha... Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Właśnie jaka cena. Bo te inne też niezłe ale cena szokuje - przynajmniej mnie ![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - łącznie z fotelikiem maxi cosi wyszło 1900zł (w tym adaptery do niego). Szykuję się jeszcze kupić bazę familyfix, żeby montowanie fotelika było jednym kliknięciem (bo mamy isofix w aucie) ale będę szukała używanej bo nowa coś koło 600zł) Powiem ci, że niektóre super wyglądają na zdjęciach, ale trzeba się przejść do sklepu, oglądnąć, pojeździć, zobaczyć jak się składa, montuje i pewnie jeszcze kilka razy zmienisz zdanie
![]() Justynaa - ee tam głupie przesądy, tym bardziej powinnaś to zrobić właśnie dziś i zobaczysz że pójdzie gładko ![]() ja ostatnio usłyszałam, że moja znajoma nie obcinała synkowi włosów do 1 r. ż bo jest tam jakiś przesąd (nawet nie pytałam jaki), ale to że on miał długaśne włosiska i wchodziły mu do oczu to nie było ważne.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale patrząc na Twoją listę i to jest jeszcze nie całość to będzie ciężki wybór ![]() Ja będąc w kilku sklepach, usłyszałam od sprzedawców, żeby uważać na malutkie przednie koła, żeby lepiej brać większe. My osobiście chcemy wózek bez skrętnych kół, więc to już inny temat. Z tego co pamiętam Ty mieszkasz w Warszawie. Polecam Ci jechać o ile nie byłaś do Smyka megastone na ul. Malborskiej 51-53 - tam mają tor przeszkód dla wózków (różne rodzaje dróg i możesz sprawdzać na każdej powierzchni jak wózek się zachowuje), no i świat dziecka - bardzo pomocna obsługa sklepu ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() A może 13 okazał by się dla Ciebie szczęśliwym dniem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Justii - tor przeszkód dla wózków? o kurcze nawet bym nie pomyślała, że coś takiego w sklepie, ale super pomysł, bo każdy szuka czegoś innego!
też zwróciłam uwagę na te malutkie kółka przytym pierwszym ale np jeden z wózków chicco, też takie miał, a ogólnie ma bardzo dużo dobrych opinii, ale ja też szukałam większych, z tym, że np im więcej pompowanych kółek tym wózeczek troszkę cięższy... a ceny rzeczywiście zwalające z nóg ![]() Wózek to ciężki wybór - ja to nawet nie wiedziałam, że tyle nad kolorem się będę zastanawiać ![]() Wiecie co.. właśnie doszłam do wniosku, że takie przygotowania też mają w sobie mnóstwo uroku i bardzo cieszą (nawet się nie spodziewałam, że aż tak bardzo) |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to cena bardzo dobra ![]() trzeba na ,zywo popatrzeć- w ten sposób juz kilka "faworytów" odpadło ![]() Justyna- dawaj telefon do szefowej to zadzwonimy zbiorczo ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
byłam w smyku na targówku- tam też mają taki tor przeszkód. Oglądaliśmy tam chyba z 50 modeli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy nowy etap będzie Nas tak cieszył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze powiem że dla mnie są przerażające i męczące ![]() ![]() Dzis dowiedziałam się, że są kubki do karmienia niemowląt ![]()
![]() |
#1188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jedno co zszokowało, że na wózek który My wybraliśmy trzeba czekać 4-5 tyg ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Tak samo słyszałam negatywne opinie na temat smoczków, zgłupiał by. Za chwilę się okaże, że zamiast pieluch będą specjalne nocniki dla niemowląt, albo jeszcze coś innego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - oj nie, nie... isofix to system mocowania w aucie i to swoją drogą, fotelik swoją, a za bazę i tak będziesz musiała dopłacić jeśli będziesz chciała ją podpiąć pod isofix... a adaptery to są żeby fotelik pasował do wózka
to są adaptery... czasami troszkę różnią się kształtem w zależności do jakiego wózka http://www.mamaija.pl/navington-cade...fe-,d3129.html a to jest baza np familyfix, którą niestety trzeba dokupić osobno. Warto poszukać używanej... są bazy które podchodzą tylko do fotelików od 0-13 kg (np easy fix - maxi cosi), a także takie które mogą służyć dłużej czyli gdzieś do 4 r. ż np family fix ![]() http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produ...familyfix.aspx Magnusia - zerknij sobie w takim razie na ten wózek co ja kupiłam, ma 2 koła pompowane i na prawdę jest lekki Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-09-13 o 14:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o patrz a tego nie przemyślałam... cenna uwaga ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
tez uważam że to bzdura i wymysł ale jednak takie produkty są i jest ich coraz więcej. Ciężko połapać się co faktycznie jest potrzebne i ułatwi życie a co jest zbędnym gadżetem. Ten kubek to akurat głupota ale no do nosa gruszka czy aspirator? nie wiem są zwolennicy i tego i tego ![]() zgłupieć można od tego wszystkiego ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() zapisałam sobie nazwę tego Twojego wózka i na pewno go przetestuję tym bardziej że cena dobra
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - ja podczas wizyty w sklepie wiele się nauczyłam
![]() ja już kupiłam ten aspirator do noska, bo tutaj ich nie ma, a wiele znajomych mam go chwali... jak się będzie sprawował to się zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Magnusia - a ty kupowałaś już jakieś ciuszki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
mam kilka, dosłownie kilka sztuk. Czekam do USG żeby wiedzieć czy na 100% dziewucha będzie, wtedy od koleżanki wezmę ciuszki i zobaczę co tam jest i w jakim rozmiarze i będę wiedziała co dokupić. Na razie mam to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42590051 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post42610474 i do tego mam dwa kocyki i to wszystko ![]()
#1193 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - śliczności!
to ja w porównaniu do was to jeszcze nie zaczęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej no Ty masz wózek ![]() ![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
hahahah ale w sumie ja wózka nawet nie kupiłam, bo dziadkowie płacili hahahah
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- tutaj kilka moich zdobyczy, z czego pierwsze to pieluszka flanelowa ![]() ![]() https://picasaweb.google.com/1098247...CJzz4e7flMSGeA |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jednak coś tam masz ![]() ![]()
![]() |
#1197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam, że lepsze aspiratory i chyba też go zakupię - choć mało apetycznie to wygląda ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-09-13 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
to i Ja się pochwalę Naszymi zakupami - w większości kupiła moja mama i siostra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
no i reszta zakupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę- Twoje to i obute będzie bo moje na bosaka ![]() super ten kombinezon!
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2013-09-13 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.