Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 12:53   #1171
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

a jeszcze się wam nie pochwaliłam, że dziadkowie kupili za sponsorowali wózek swojemu przyszłemu wnukowi/wnuczce więc jeden wielki wydatek mam z głowy, a poza tym widziałam, że sprawiło im to wiele przyjemności
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:37   #1172
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
a jeszcze się wam nie pochwaliłam, że dziadkowie kupili za sponsorowali wózek swojemu przyszłemu wnukowi/wnuczce więc jeden wielki wydatek mam z głowy, a poza tym widziałam, że sprawiło im to wiele przyjemności
U Nas dziadkowie (moi rodzice) też zapowiedzieli, że sponsorują pierwszego poloneza dla wnuka
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:41   #1173
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ja w sumie nie miałam zamiaru kupować wózka, ale w PL już nie będę, a nie wyobrażam sobie kupić wózek bez zobaczenia go, tak więc tym sposobem jedno już z głowy

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-09-12 o 13:59
Stary 2013-09-12, 17:12   #1174
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - ja w sumie nie miałam zamiaru kupować wózka, ale w PL już nie będę, a nie wyobrażam sobie kupić wózek bez zobaczenia go, tak więc tym sposobem jedno już z głowy
No i jeden wydatek mniej
Stary 2013-09-12, 18:35   #1175
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - i to jaki wydatek
Stary 2013-09-13, 06:54   #1176
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
ooo to super! a jaki to wózeczek? sama wybierałaś?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:37   #1177
magnusia
Zakorzenienie

u nas też teść stwierdził, że bolid to on kupi ja mam tylko wybrać i podać model a on zapłaci. Odpadnie wydatek i to nie mały bo wózki które ew wchodzą w grę kosztują majątek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:26   #1178
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
u nas też teść stwierdził, że bolid to on kupi ja mam tylko wybrać i podać model a on zapłaci. Odpadnie wydatek i to nie mały bo wózki które ew wchodzą w grę kosztują majątek
a jakie modele masz upatrzone??

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

My wczoraj zakupiliśmy kombinezon dla malucha już coraz więcej małych ubrane jest w Naszej szafie widok cudowny, a Ja chyba popadam w trans zakupów te rzeczy są takie cudowne, że brała bym wszystko
Stary 2013-09-13, 11:57   #1179
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
ooo to super! a jaki to wózeczek? sama wybierałaś?
wybierałam z mamą ale głównie była to moja decyzja, zresztą zgadzałyśmy się co do wyboru, choć mi głupio było, że tyle kasy... ale widziałam że mamę to cieszy
http://cadet.com.pl - gondolka z bordowym pokrowcem, spacerówka szara, a fotelik czarny.

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

My wczoraj zakupiliśmy kombinezon dla malucha już coraz więcej małych ubrane jest w Naszej szafie widok cudowny, a Ja chyba popadam w trans zakupów te rzeczy są takie cudowne, że brała bym wszystko
widziałam ten kombinezonik - cudny! ja na razie nie wchodzę do takich sklepów bo coś czuję że i mnie by dopadło

Magnusia - pokaż nam swoje upatrzone modele wózków
Stary 2013-09-13, 12:09   #1180
magnusia
Zakorzenienie

no to linki Wam dam (kilka bo drugie tyle jest na drugim lapku)

http://www.bobowozki.com.pl/product_...sCsid%3E:love:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=691
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=6250
http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=2158&osCsid=
http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E
http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=4417
http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

no to na tyle

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
wybierałam z mamą ale głównie była to moja decyzja, zresztą zgadzałyśmy się co do wyboru, choć mi głupio było, że tyle kasy... ale widziałam że mamę to cieszy
http://cadet.com.pl - gondolka z bordowym pokrowcem, spacerówka szara, a fotelik czarny.

fajny ten bolid... ile kosztował?
Stary 2013-09-13, 12:15   #1181
JJJustynAAA
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Trzymam caly czas kciuki żeby sytuacja się ustatkowała i żeby maluszek się już spokojnie zdrowo rozwijał Będzie dobrze!
Kurcze rozmowa z szefową nie należy do najłatwiejszych- też się denerwowałam. Ale jak już powiedziałam to kamień spadł mi z serca Zbierz się na odwagę i mów

Wyobrażam sobie. Ja też już bym chciała poczuć tą ulgę. Ale nie. Dziś się z szefową rozminęłam. więc nie było okazji. A poza tym jest dziś piątek 13 więc sobie odpuszczę. w poniedziałek mam wizytę u gina także chyba poczekam czy wszystko jest ok ( żadnej innej wersji nie biorę pod uwagę) i wówczas jej powiem.

Mój małż ma dziś urodzinki muszę mu zrobić jakąś suprise

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Kciuki dla wszystkich ciężarnych i tych chcących

Wczoraj mieliśmy z mężem (ciągle mi dziwnie kiedy tak go nazywam ) sesję plenerową Pogoda była ekstra, cieszę się tym bardziej że dzisiaj jest już paskudnie i deszczowo. Widzieliśmy kilka ujęć na aparacie fotografa, zapowiada się bosko Fajnie było tak pośmigać po mieście w sukni ślubnej, byłam atrakcją przechodniów Szkoda tylko, że tym samym ślubna przygoda dobiegła końca... Suknia jest już w pralni chemicznej, jak tylko ją odbiorę to spróbuję ją sprzedać. Ale jeśli się nie uda, to płakać nie będę

Ja też dobrze wspominam sesję plenerową, chociaż faktycznie to był ostatni raz kiedy miałam sukienkę na sobie. A już widziałam ją w nowym wydaniu, nowa właścicielka dodała kilka czerwonych drobiazgów i sukienka się już inaczej prezentowała. I znów jest do spzredania....

Czekamy na zdjęcia...

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Fajnych dziadków będzie miał was bobasek

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:

Ja nie mogę się doczekać kiedy zacznę nabywać to i owo dla malucha... Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Właśnie jaka cena. Bo te inne też niezłe ale cena szokuje - przynajmniej mnie

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 12:46   #1182
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - łącznie z fotelikiem maxi cosi wyszło 1900zł (w tym adaptery do niego). Szykuję się jeszcze kupić bazę familyfix, żeby montowanie fotelika było jednym kliknięciem (bo mamy isofix w aucie) ale będę szukała używanej bo nowa coś koło 600zł) Powiem ci, że niektóre super wyglądają na zdjęciach, ale trzeba się przejść do sklepu, oglądnąć, pojeździć, zobaczyć jak się składa, montuje i pewnie jeszcze kilka razy zmienisz zdanie

Justynaa - ee tam głupie przesądy, tym bardziej powinnaś to zrobić właśnie dziś i zobaczysz że pójdzie gładko
ja ostatnio usłyszałam, że moja znajoma nie obcinała synkowi włosów do 1 r. ż bo jest tam jakiś przesąd (nawet nie pytałam jaki), ale to że on miał długaśne włosiska i wchodziły mu do oczu to nie było ważne....
Stary 2013-09-13, 13:07   #1183
justiii87
Zakorzenienie

co wózek to lepsza cena ten pierwszy ma wyjątkowo małe kółka, ciekawe jak na żywo

Ale patrząc na Twoją listę i to jest jeszcze nie całość to będzie ciężki wybór

Ja będąc w kilku sklepach, usłyszałam od sprzedawców, żeby uważać na malutkie przednie koła, żeby lepiej brać większe.
My osobiście chcemy wózek bez skrętnych kół, więc to już inny temat.

Z tego co pamiętam Ty mieszkasz w Warszawie. Polecam Ci jechać o ile nie byłaś do Smyka megastone na ul. Malborskiej 51-53 - tam mają tor przeszkód dla wózków (różne rodzaje dróg i możesz sprawdzać na każdej powierzchni jak wózek się zachowuje), no i świat dziecka - bardzo pomocna obsługa sklepu

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień

Wyobrażam sobie. Ja też już bym chciała poczuć tą ulgę. Ale nie. Dziś się z szefową rozminęłam. więc nie było okazji. A poza tym jest dziś piątek 13 więc sobie odpuszczę. w poniedziałek mam wizytę u gina także chyba poczekam czy wszystko jest ok ( żadnej innej wersji nie biorę pod uwagę) i wówczas jej powiem.

Mój małż ma dziś urodzinki muszę mu zrobić jakąś suprise

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja też dobrze wspominam sesję plenerową, chociaż faktycznie to był ostatni raz kiedy miałam sukienkę na sobie. A już widziałam ją w nowym wydaniu, nowa właścicielka dodała kilka czerwonych drobiazgów i sukienka się już inaczej prezentowała. I znów jest do spzredania....

Czekamy na zdjęcia...

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Fajnych dziadków będzie miał was bobasek

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ja nie mogę się doczekać kiedy zacznę nabywać to i owo dla malucha... Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Właśnie jaka cena. Bo te inne też niezłe ale cena szokuje - przynajmniej mnie
słoneczny dzień?? U Nas szaro i ponuro prawdziwa jesień nastała.

A może 13 okazał by się dla Ciebie szczęśliwym dniem , ale skoro masz wizytę u lekarza w poniedziałek to pójdziesz do szefowej już z nowymi informacjami
Stary 2013-09-13, 13:27   #1184
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - tor przeszkód dla wózków? o kurcze nawet bym nie pomyślała, że coś takiego w sklepie, ale super pomysł, bo każdy szuka czegoś innego!

też zwróciłam uwagę na te malutkie kółka przytym pierwszym ale np jeden z wózków chicco, też takie miał, a ogólnie ma bardzo dużo dobrych opinii, ale ja też szukałam większych, z tym, że np im więcej pompowanych kółek tym wózeczek troszkę cięższy...
a ceny rzeczywiście zwalające z nóg
Wózek to ciężki wybór - ja to nawet nie wiedziałam, że tyle nad kolorem się będę zastanawiać a w końcu i tak wybrałam troszkę coś innego bo np gondola nie była już dostępna w takim kolorze.

Wiecie co.. właśnie doszłam do wniosku, że takie przygotowania też mają w sobie mnóstwo uroku i bardzo cieszą (nawet się nie spodziewałam, że aż tak bardzo)
Stary 2013-09-13, 14:47   #1185
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia - łącznie z fotelikiem maxi cosi wyszło 1900zł (w tym adaptery do niego). Szykuję się jeszcze kupić bazę familyfix, żeby montowanie fotelika było jednym kliknięciem (bo mamy isofix w aucie) ale będę szukała używanej bo nowa coś koło 600zł) Powiem ci, że niektóre super wyglądają na zdjęciach, ale trzeba się przejść do sklepu, oglądnąć, pojeździć, zobaczyć jak się składa, montuje i pewnie jeszcze kilka razy zmienisz zdanie

no to cena bardzo dobra ja też mam w samochodzie isofix i właśnie te adaptery są cholernie drogie więc lepiej aby fotelik miał juz isofix. Z drugiej strony myślałam aby kupić wózek 2 w 1 i sam fotelik ale to wcale taniej nie wychodzi...
trzeba na ,zywo popatrzeć- w ten sposób juz kilka "faworytów" odpadło

Justyna- dawaj telefon do szefowej to zadzwonimy zbiorczo

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Z tego co pamiętam Ty mieszkasz w Warszawie. Polecam Ci jechać o ile nie byłaś do Smyka megastone na ul. Malborskiej 51-53 - tam mają tor przeszkód dla wózków (różne rodzaje dróg i możesz sprawdzać na każdej powierzchni jak wózek się zachowuje), no i świat dziecka - bardzo pomocna obsługa sklepu

byłam w smyku na targówku- tam też mają taki tor przeszkód. Oglądaliśmy tam chyba z 50 modeli i właśnie okazało się, że to co chcieliśmy jest byle jakie... do tego dla mnie głównym kryterium jest waga. Chciałam na poczatku pompowane koła ale widzę, że będą musiały być piankowe bo te z pompowanymi kołami są od razu cięższe... oj wybór ciężki- szczególnie jak ma się to targać na 3 piętro bez windy i z wąską klatką Niby mam wybierać jak chcę ale nie wezmę wózka za 5 tysięcy! bez przesady no ale z drugiej strony jak widzę, że lekki i funkcjonalny to od razu cena około 3 tys
Stary 2013-09-13, 14:48   #1186
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - tor przeszkód dla wózków? o kurcze nawet bym nie pomyślała, że coś takiego w sklepie, ale super pomysł, bo każdy szuka czegoś innego!

też zwróciłam uwagę na te malutkie kółka przytym pierwszym ale np jeden z wózków chicco, też takie miał, a ogólnie ma bardzo dużo dobrych opinii, ale ja też szukałam większych, z tym, że np im więcej pompowanych kółek tym wózeczek troszkę cięższy...
a ceny rzeczywiście zwalające z nóg
Wózek to ciężki wybór - ja to nawet nie wiedziałam, że tyle nad kolorem się będę zastanawiać a w końcu i tak wybrałam troszkę coś innego bo np gondola nie była już dostępna w takim kolorze.

Wiecie co.. właśnie doszłam do wniosku, że takie przygotowania też mają w sobie mnóstwo uroku i bardzo cieszą (nawet się nie spodziewałam, że aż tak bardzo)
Ja też nie pomyślałam, że sprawi mi to tyle frajdy i radości, choć nie powiem boli mnie już głowa od tych ubranek i ilości.

Każdy nowy etap będzie Nas tak cieszył
Stary 2013-09-13, 14:49   #1187
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

szczerze powiem że dla mnie są przerażające i męczące ja bym najchętniej zleciła to komuś co chwila dowiaduję się, że jeszcze coś trzeba będze kupić, o czymś pomysleć itp- kurde przytłacza mnie to .
Dzis dowiedziałam się, że są kubki do karmienia niemowląt nie butelka tylko kubkiem bo to jakiś wpływ ma na odruch ssania czy coś- na padłam normalnie
Stary 2013-09-13, 14:57   #1188
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
no to cena bardzo dobra ja też mam w samochodzie isofix i właśnie te adaptery są cholernie drogie więc lepiej aby fotelik miał juz isofix. Z drugiej strony myślałam aby kupić wózek 2 w 1 i sam fotelik ale to wcale taniej nie wychodzi...
trzeba na ,zywo popatrzeć- w ten sposób juz kilka "faworytów" odpadło

Justyna- dawaj telefon do szefowej to zadzwonimy zbiorczo

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

byłam w smyku na targówku- tam też mają taki tor przeszkód. Oglądaliśmy tam chyba z 50 modeli i właśnie okazało się, że to co chcieliśmy jest byle jakie... do tego dla mnie głównym kryterium jest waga. Chciałam na poczatku pompowane koła ale widzę, że będą musiały być piankowe bo te z pompowanymi kołami są od razu cięższe... oj wybór ciężki- szczególnie jak ma się to targać na 3 piętro bez windy i z wąską klatką Niby mam wybierać jak chcę ale nie wezmę wózka za 5 tysięcy! bez przesady no ale z drugiej strony jak widzę, że lekki i funkcjonalny to od razu cena około 3 tys
Wcale Ci się nie dziwię, że szukasz lekkiego wózka, bo można się za☠☠☠... wchodząc na 3 piętro. My mamy windę, więc problem rozwiązany. Masz jeszcze trochę czasu, aby coś wybrać.

Mnie jedno co zszokowało, że na wózek który My wybraliśmy trzeba czekać 4-5 tyg , a w styczniu są remanenty, więc okres oczekiwania może też się wydłużyć.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
szczerze powiem że dla mnie są przerażające i męczące ja bym najchętniej zleciła to komuś co chwila dowiaduję się, że jeszcze coś trzeba będze kupić, o czymś pomysleć itp- kurde przytłacza mnie to .
Dzis dowiedziałam się, że są kubki do karmienia niemowląt nie butelka tylko kubkiem bo to jakiś wpływ ma na odruch ssania czy coś- na padłam normalnie
Szczerze?? Uważam, że to już jest głupota i totalny wymysł i wyciąganie pieniędzy. Kiedyś nie było kubków dla niemowląt i jakoś ludzie dawali sobie radę. Ja kupię butelkę anty kolkową i nie będę wymyślać nie wiadomo czego.
Tak samo słyszałam negatywne opinie na temat smoczków, zgłupiał by. Za chwilę się okaże, że zamiast pieluch będą specjalne nocniki dla niemowląt, albo jeszcze coś innego.
Stary 2013-09-13, 14:58   #1189
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - oj nie, nie... isofix to system mocowania w aucie i to swoją drogą, fotelik swoją, a za bazę i tak będziesz musiała dopłacić jeśli będziesz chciała ją podpiąć pod isofix... a adaptery to są żeby fotelik pasował do wózka
to są adaptery... czasami troszkę różnią się kształtem w zależności do jakiego wózka
http://www.mamaija.pl/navington-cade...fe-,d3129.html
a to jest baza np familyfix, którą niestety trzeba dokupić osobno. Warto poszukać używanej... są bazy które podchodzą tylko do fotelików od 0-13 kg (np easy fix - maxi cosi), a także takie które mogą służyć dłużej czyli gdzieś do 4 r. ż np family fix
http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produ...familyfix.aspx

Magnusia - zerknij sobie w takim razie na ten wózek co ja kupiłam, ma 2 koła pompowane i na prawdę jest lekki

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-09-13 o 14:59
Stary 2013-09-13, 15:03   #1190
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie jedno co zszokowało, że na wózek który My wybraliśmy trzeba czekać 4-5 tyg , a w styczniu są remanenty, więc okres oczekiwania może też się wydłużyć.

.

o patrz a tego nie przemyślałam... cenna uwaga

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Szczerze?? Uważam, że to już jest głupota i totalny wymysł i wyciąganie pieniędzy. Kiedyś nie było kubków dla niemowląt i jakoś ludzie dawali sobie radę. Ja kupię butelkę anty kolkową i nie będę wymyślać nie wiadomo czego.
Tak samo słyszałam negatywne opinie na temat smoczków, zgłupiał by. Za chwilę się okaże, że zamiast pieluch będą specjalne nocniki dla niemowląt, albo jeszcze coś innego.

tez uważam że to bzdura i wymysł ale jednak takie produkty są i jest ich coraz więcej. Ciężko połapać się co faktycznie jest potrzebne i ułatwi życie a co jest zbędnym gadżetem. Ten kubek to akurat głupota ale no do nosa gruszka czy aspirator? nie wiem są zwolennicy i tego i tego
zgłupieć można od tego wszystkiego

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Magnusia - oj nie, nie... isofix to system mocowania w aucie i to swoją drogą, fotelik swoją, a za bazę i tak będziesz musiała dopłacić jeśli będziesz chciała ją podpiąć pod isofix... a adaptery to są żeby fotelik pasował do wózka
to są adaptery... czasami troszkę różnią się kształtem w zależności do jakiego wózka
http://www.mamaija.pl/navington-cade...fe-,d3129.html
a to jest baza np familyfix, którą niestety trzeba dokupić osobno. Warto poszukać używanej... są bazy które podchodzą tylko do fotelików od 0-13 kg (np easy fix - maxi cosi), a także takie które mogą służyć dłużej czyli gdzieś do 4 r. ż np family fix
http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produ...familyfix.aspx

Magnusia - zerknij sobie w takim razie na ten wózek co ja kupiłam, ma 2 koła pompowane i na prawdę jest lekki
a no widzisz- jaa się na tych bazach nie znam- to działka małża- niech dopasuje
zapisałam sobie nazwę tego Twojego wózka i na pewno go przetestuję tym bardziej że cena dobra
Stary 2013-09-13, 16:26   #1191
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - ja podczas wizyty w sklepie wiele się nauczyłam
ja już kupiłam ten aspirator do noska, bo tutaj ich nie ma, a wiele znajomych mam go chwali... jak się będzie sprawował to się zobaczy

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Magnusia - a ty kupowałaś już jakieś ciuszki?
Stary 2013-09-13, 16:46   #1192
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Magnusia - a ty kupowałaś już jakieś ciuszki?

mam kilka, dosłownie kilka sztuk. Czekam do USG żeby wiedzieć czy na 100% dziewucha będzie, wtedy od koleżanki wezmę ciuszki i zobaczę co tam jest i w jakim rozmiarze i będę wiedziała co dokupić. Na razie mam to:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42590051
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post42610474

i do tego mam dwa kocyki i to wszystko
Stary 2013-09-13, 17:09   #1193
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - śliczności!
to ja w porównaniu do was to jeszcze nie zaczęłam
Stary 2013-09-13, 17:23   #1194
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia - śliczności!

ej no Ty masz wózek a ja kilka gaci dla dzieciaka
Stary 2013-09-13, 17:56   #1195
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
ej no Ty masz wózek a ja kilka gaci dla dzieciaka
hahahah ale w sumie ja wózka nawet nie kupiłam, bo dziadkowie płacili hahahah

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

tutaj kilka moich zdobyczy, z czego pierwsze to pieluszka flanelowa dwa body, które kupiła moja mama i ostatni pajacyk - zakupiłam ja
https://picasaweb.google.com/1098247...CJzz4e7flMSGeA
Stary 2013-09-13, 18:42   #1196
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

tutaj kilka moich zdobyczy, z czego pierwsze to pieluszka flanelowa dwa body, które kupiła moja mama i ostatni pajacyk - zakupiłam ja
https://picasaweb.google.com/1098247...CJzz4e7flMSGeA

no to jednak coś tam masz bolid jest, gacie na tyłek są a jak się obesra to i jest pielucha
Stary 2013-09-13, 19:04   #1197
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
o patrz a tego nie przemyślałam... cenna uwaga

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

tez uważam że to bzdura i wymysł ale jednak takie produkty są i jest ich coraz więcej. Ciężko połapać się co faktycznie jest potrzebne i ułatwi życie a co jest zbędnym gadżetem. Ten kubek to akurat głupota ale no do nosa gruszka czy aspirator? nie wiem są zwolennicy i tego i tego
zgłupieć można od tego wszystkiego

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

a no widzisz- jaa się na tych bazach nie znam- to działka małża- niech dopasuje
zapisałam sobie nazwę tego Twojego wózka i na pewno go przetestuję tym bardziej że cena dobra
U Nas fotelik i reszta rzeczy do tego potrzebna spadła na męża, Ja się w tym nie wyznaję

Czytałam, że lepsze aspiratory i chyba też go zakupię - choć mało apetycznie to wygląda

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Magnusia - śliczności!
Masz bodziaki, fotelik, wózek i pieluchę, więc wrócicie z dzieckiem ze szpitala w pełnym komforcie

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-09-13 o 19:04
Stary 2013-09-13, 19:11   #1198
justiii87
Zakorzenienie

to i Ja się pochwalę Naszymi zakupami - w większości kupiła moja mama i siostra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5562.jpg (93,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5580.jpg (75,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5601.jpg (57,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5602.jpg (61,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5634.jpg (93,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5641.jpg (104,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5649.jpg (104,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5653.jpg (47,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5654.jpg (94,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5657.jpg (56,5 KB, 5 załadowań)
Stary 2013-09-13, 19:14   #1199
justiii87
Zakorzenienie

no i reszta zakupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5660.jpg (111,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5667.jpg (49,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5668.jpg (83,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5673.jpg (65,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5692 mały.jpg (95,2 KB, 7 załadowań)
Stary 2013-09-13, 19:15   #1200
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
to i Ja się pochwalę Naszymi zakupami - w większości kupiła moja mama i siostra

no proszę- Twoje to i obute będzie bo moje na bosaka
super ten kombinezon!

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2013-09-13 o 19:16
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości