Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2012 Ma - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-15, 10:51   #3361
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
ej ej powiedz Frankowi że Urszula woli starszych (czyt. Tomek od Cycatej) a jak nie wypali to Daśko obstawia drugie miejsce
wiesz, Daśko z Ulą miał bardziej romantiko randkę morza szum, ptaków śpiew, dzika plaża.....
grabisz sobie staruszko :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
Nie było mnie całą sobotę a tu takie puchy

Wczorajsza noc to była jakaś masakracja. Ewka nie chciała spać, zasnęła w bólach dopiero tuż przed 1 Budziła się co chwilę w płaczem i całą noc wisiała na cycku. Jak tylko ją odkładałam do łóżeczka to znowu płacz. Więc znowu do nas i na cycka, eh. Dzisiaj dzięki bogu już było lepiej. A poza tym siurkała jej wczoraj woda z nosa. No i nie wiem czy zęby czy przeziębienie Temperatury podwyższonej nie ma, oczka miała wczoraj niewyraźne ale to raczej przez tą ciężką noc. Czy w takich sytuacjach podaje się wapno czy wit c na przykład?
mozesz jej dac, nie zaszkodzi
ale mozliwe, ze to tylko zabki jej dokuczaja i stad ten katar

Cytat:
W trosce o Twoje dobre samopoczucie będziemy się do Ciebie co jakiś czas zapraszać
Ciekawe jakby przeżyła nalot mojej armii

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:09   #3362
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2

Cytat:
Wczorajsza noc to była jakaś masakracja.

Czy w takich sytuacjach podaje się wapno czy wit c na przykład?

A poza tym wczoraj odwiedziła nas chrzestna mojego M, Ewka dostała bębenek, niestety elektroniczny z guzikami, więc mam kolejną wrzeszczącą zabawkę Plus 300zł., będzie na fotelik Plus była jeszcze teściowa z porcją domowych warzywek i huśtawką, jutro montujemy więc będzie jakieś foto

U nas znowu było podejście do obiadku a la T'ai z zamrażalnika i ponad połowa do wywalenia Słoiczki wcina prawie całe i obiadki robione tego samego dnia też wcina prawie całe. Albo to kwestia tego, że jej cielęcinka po prostu nie podchodzi Nie wiem no.

W trosce o Twoje dobre samopoczucie będziemy się do Ciebie co jakiś czas zapraszać
współczuję masakry

można i to i to

za prezenty kurde czemu nikt nam takich nie przynosi a co za huśtawka

ugotuj na świeżo cielaka to się dowiesz

o!! to jest myśl!! proponuję zorganizować zlot u Monnie co Wy na to

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
grabisz sobie staruszko :brzyda l:
uuu boję się jak mnie przyatakujesz swoimi balonami to może być groźnie
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:21   #3363
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goba Pokaż wiadomość
ja tez daje na deserek owoc jakis lub ze sloiczka ,czasem dolozę do tego lyżkę kaszki. U mnie fizycznie jest nie mozliwe zeby dolozyc jeszcze jeden posilek np mleczny. Jak kiedys jadał o 5 w nocy to mial o jeden wiecej posilek , a teraz jak je dopiero ok 8 rano to mu styka tyle co dostaje....

a ja się ciągle boję dawac np jabłka w kawalku
bo on jak coś dostaje to całe laduje odrazu do buzi...
a to faktycznie

ja daję w kawałkach, raz mi się zdarzyło że zakrztusił się ale nektarynką
i tak samo - jakby dostał 5 kawałków to 5 by na raz załadował
dam kawał skórki od chleba to wciska cały

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
To moja owoce pod każdą postacią wsuwa. Śliwek ostatnio zjadła z 5. Aż się zastanawiałam, gdzie to się zmieściło w tym małym brzuszku
wow

Cytat:
Wczorajsza noc to była jakaś masakracja. Ewka nie chciała spać, zasnęła w bólach dopiero tuż przed 1 Budziła się co chwilę w płaczem i całą noc wisiała na cycku. Jak tylko ją odkładałam do łóżeczka to znowu płacz. Więc znowu do nas i na cycka, eh. Dzisiaj dzięki bogu już było lepiej. A poza tym siurkała jej wczoraj woda z nosa. No i nie wiem czy zęby czy przeziębienie Temperatury podwyższonej nie ma, oczka miała wczoraj niewyraźne ale to raczej przez tą ciężką noc. Czy w takich sytuacjach podaje się wapno czy wit c na przykład?

A poza tym wczoraj odwiedziła nas chrzestna mojego M, Ewka dostała bębenek, niestety elektroniczny z guzikami, więc mam kolejną wrzeszczącą zabawkę Plus 300zł., będzie na fotelik Plus była jeszcze teściowa z porcją domowych warzywek i huśtawką, jutro montujemy więc będzie jakieś foto

U nas znowu było podejście do obiadku a la T'ai z zamrażalnika i ponad połowa do wywalenia Słoiczki wcina prawie całe i obiadki robione tego samego dnia też wcina prawie całe. Albo to kwestia tego, że jej cielęcinka po prostu nie podchodzi Nie wiem no.
u nas podobne objawy ale jak pisałam po wizycie u lekarza - przez zęby
nie mówił żeby cokolwiek podawać typu wit C bo pytałam
tylko maść i paracetamol w razie tragedii (nawet jak dużo marudzi a gorączki nie ma)

no proszę ile prezentów

u nas ostatnie dni te z zamrażarki też nie wchodzą, zrobiłam mu nawet na świeżo i też nie ale to na pewno przez zęby bo kaszki które uwielbia też po 3/4 miseczki zostawia

wczoraj się nie wyluzowałam za bardzo na imprezie - ciągle myślę o tym pogrzebie jutrzejszym
a mój mąż został okrzyknięty przez swojego chrzestnego babą bo zajmował się również swoim własnym dzieckiem wczoraj i nawet go karmił
do tego żona piła winko a on prowadził więc już całkiem pipa z niego
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 11:34   #3364
lady_kiss
Rozeznanie

Cytat:
No pamiętamy pamiętamy i czekamy na częstsze odwiedziny

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Jak urósł przystojniak mały

Cytat:
troszkę pamiętamy jak się czujesz???
Cytat:
Jak sie czujesz ogólnie?
teraz o niebo lepiej. początek tej ciąży był najgorszym początkiem jaki przeżyłam... (czyt. mdłości nie do przeżycia...)

Cytat:
Hej
Kubuś jaki już duży, zapalony z niego motocyklista będzie
Jak sie czujesz ogólnie?
Wpadaj częściej
Niedawno o Tobie myślałam

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681956 tutaj masz w srodku linka do google play, czyli na androida wersje mobilna forum

kurczee... miałam nadzieję, że mój symbian jeszcze się załapie... powinni jakoś tą wersję zmodyfikowac dla najnowszych symbianów....

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Kuba też nam dziś zafundował nieprzespaną noc. budził się co pół godziny z płaczem, płakał przez 5 minut i usypiał ze zmęczenia (i chyba z tego mojego monotonnego kołysania).
słyszałam, że dokuczał mu katarek i chyba to mu przeszkadzało.. i katar (jak się okazało rano) też ma taki bardziej wodnisty...
ale ani nie kaszle, gorączki też nie ma... to może też przez te dwójki co mu wychodzą?
mam nadzieję, że to to, bo nie mam siły na jego choróbsko...

dam mu jak wstanie ciepłej wody z miodem, może coś to da...
bo mamy okropny problem z aplikacją jakichkolwiek płynów do nosa i jeszcze większy problem z odsysaniem kataru...
rzuca się potworek mały, jak nie wiem...

a co najlepsze - przy czyszczeniu ucha siedzi spokojnie, jak myszka.

Kubuś
ur. 11 listopada 2012

Blanka
ur. 10 lipca 2011
Aniołek

Edytowane przez lady_kiss
Czas edycji: 2013-09-15 o 11:35
lady_kiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 12:04   #3365
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

jestem za

Cytat:
uuu boję się jak mnie przyatakujesz swoimi balonami to może być groźnie
żebys wiedziala udusze Cie nimi

Cytat:
Napisane przez lady_kiss Pokaż wiadomość

kurczee... miałam nadzieję, że mój symbian jeszcze się załapie... powinni jakoś tą wersję zmodyfikowac dla najnowszych symbianów....

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Kuba też nam dziś zafundował nieprzespaną noc. budził się co pół godziny z płaczem, płakał przez 5 minut i usypiał ze zmęczenia (i chyba z tego mojego monotonnego kołysania).
słyszałam, że dokuczał mu katarek i chyba to mu przeszkadzało.. i katar (jak się okazało rano) też ma taki bardziej wodnisty...
ale ani nie kaszle, gorączki też nie ma... to może też przez te dwójki co mu wychodzą?
mam nadzieję, że to to, bo nie mam siły na jego choróbsko...

dam mu jak wstanie ciepłej wody z miodem, może coś to da...
bo mamy okropny problem z aplikacją jakichkolwiek płynów do nosa i jeszcze większy problem z odsysaniem kataru...
rzuca się potworek mały, jak nie wiem...

a co najlepsze - przy czyszczeniu ucha siedzi spokojnie, jak myszka.

a tapatalk na symbiana nie ma ??

katar albo zeby, albo nie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Lady, ktory to juz tydzien u Ciebie ??

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-15, 12:06   #3366
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
żebys wiedziala udusze Cie nimi
hmmm to może być nawet przyjemne

kurde pada i pada
Stary 2013-09-15, 12:16   #3367
moonie_85
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy w takich sytuacjach podaje się wapno czy wit c na przykład?

Możesz
Ja daję Frankowi wit C profilaktycznie, codziennie (cebion) a jak coś z nim nieteges to do tego calcium. Aa, i od początku września daję codziennie tran i mu bardzo smakuje, co mnie dziwi bo ja nie cierpię

Cytat:
Jestem otwarta na propozycje
moonie_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 15:41   #3368
kala__20
Wtajemniczenie

kilka naszych fotek w albumie
Stary 2013-09-15, 16:09   #3369
lady_kiss
Rozeznanie

Cytat:
a tapatalk na symbiana nie ma ??

katar albo zeby, albo nie

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Lady, ktory to juz tydzien u Ciebie ??
właśnie mignął mi wczoraj przed oczami ten tapatalk, ale nie wiedziałam co to jest
poszperam dziś i jak już odbiorę tel z reperacji, zaopatrzę się w jakiś czytnik forum

19 tydzień, kochana... druga połowa przede mną

aaa, bo nie pochwaliłam się Wam, że mój synio jest tak utalentowany, że popsuł mój telefon do tego stopnia, iż panowie- naprawcy telefonów 4 dni dochodzili do tego, co w nim jest nie tak...

Kubuś
ur. 11 listopada 2012

Blanka
ur. 10 lipca 2011
Aniołek

Edytowane przez lady_kiss
Czas edycji: 2013-09-15 o 16:12
lady_kiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 19:57   #3370
dzika_kaka
Zakorzenienie

Szaleństwo dzisiaj, szaleństwo

Byłam dziś u mojego gej frjenda, spacerek, pizzuszka, ciasteczka, słodkie lenistwo a dziecko grzeczne samozajmujące się sobą, no niemal idealna niedziela

Cytat:
mozesz jej dac, nie zaszkodzi
ale mozliwe, ze to tylko zabki jej dokuczaja i stad ten katar

Ciekawe jakby przeżyła nalot mojej armii
Dzisiaj już jej nic nie siurka ale trochę ma ten nos zatkany. Żadnych innych objawów nie ma, w sensie nie kaszle, nie gorączkuje. Poczekam do jutra. Na siłę do lekarza się nie spieszę.

Może byś ją zniechęciła skutecznie do powiększania rodziny. Albo zachęciła

Cytat:
a co za huśtawka

http://allegro.pl/wehncke-hustawka-o...509883834.html o taką prosiliśmy, bo fajnie "rośnie" razem z dzieckiem. Tż będzie jutro montował między salonem a korytarzem

Jestem za

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u nas podobne objawy ale jak pisałam po wizycie u lekarza - przez zęby
nie mówił żeby cokolwiek podawać typu wit C bo pytałam
tylko maść i paracetamol w razie tragedii (nawet jak dużo marudzi a gorączki nie ma)

ciągle myślę o tym pogrzebie jutrzejszym
Oby i u nas to to

Przegapiłam cholercia, czyj pogrzeb?

Cytat:
Napisane przez moonie_85 Pokaż wiadomość
Aa, i od początku września daję codziennie tran i mu bardzo smakuje, co mnie dziwi bo ja nie cierpię

Jestem otwarta na propozycje
O właśnie, też muszę jej coś dobrać profilaktycznie jak się teraz sezon przeziębieniowy szykuje

Cytat:
Napisane przez kala__20 Pokaż wiadomość
Zaprzyjaźnij

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 20:03   #3371
happy_eve
Wtajemniczenie

Hej!

Weekend mieliśmy objazdowy, więc go nie poczułam A jutro już do roboty...

Pisałyście o jedzeniu Waszych dzieci i zaczęła mnie zastanawiać jedna rzecz - mój Tymek nie potrafi wkładać do buzi tego, co trzyma w rękach (ani jedzenia ani czegokolwiek). Czy mam się martwić?

Cytat:
do albumu dodałam 3 nowe fotki Kuby
Witaj
Przystojniak

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a mój mąż został okrzyknięty przez swojego chrzestnego babą bo zajmował się również swoim własnym dzieckiem wczoraj i nawet go karmił
do tego żona piła winko a on prowadził więc już całkiem pipa z niego

Mam nadzieję, że nie obeszło go to za bardzo?

Cytat:
Wysłałam zaproszenie

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

O właśnie, też muszę jej coś dobrać profilaktycznie jak się teraz sezon przeziębieniowy szykuje
Ja daję Cebion multi.
Stary 2013-09-15, 20:04   #3372
kala__20
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaprzyjaźnij
już
Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Wysłałam zaproszenie
już
Stary 2013-09-15, 20:35   #3373
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
mój Tymek nie potrafi wkładać do buzi tego, co trzyma w rękach (ani jedzenia ani czegokolwiek). Czy mam się martwić?

Ja daję Cebion multi.
A zabawek nie pcha do paszczy?

Cytat:
już
Ale Panna Elegantka

Właśnie dożarłam resztkę tiramisu. Albo się po.sram albo urodzę
I mam jakiś fakin shit katar. Idę wsadzić zad w wannę i się wygrzać mocno.

Stary 2013-09-15, 20:38   #3374
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
już
Cudna

Cytat:
A zabawek nie pcha do paszczy?
No właśnie nie
Stary 2013-09-15, 20:43   #3375
kala__20
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nie
kurczę moja wszystko ładuje do paszczy co tylko jej w ręce wpadnie
Stary 2013-09-15, 21:03   #3376
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie mignął mi wczoraj przed oczami ten tapatalk, ale nie wiedziałam co to jest
poszperam dziś i jak już odbiorę tel z reperacji, zaopatrzę się w jakiś czytnik forum

aaa, bo nie pochwaliłam się Wam, że mój synio jest tak utalentowany, że popsuł mój telefon do tego stopnia, iż panowie- naprawcy telefonów 4 dni dochodzili do tego, co w nim jest nie tak...
a znasz juz plec

ehhh gdybys zobaczyla jak wyglada moj laptop po zabawie z moim synkiem ledwo odblokowalam niektore rzeczy

Cytat:
Hej!

Weekend mieliśmy objazdowy, więc go nie poczułam A jutro już do roboty...

Pisałyście o jedzeniu Waszych dzieci i zaczęła mnie zastanawiać jedna rzecz - mój Tymek nie potrafi wkładać do buzi tego, co trzyma w rękach (ani jedzenia ani czegokolwiek). Czy mam się martwić?
a raczki wklada do buzi? nóżki wkladal?
nic kompletnie nie gryzl? zadnych zabawek?
moim zdaniem powinien to umiec robic
a jestescie caly czas pod kontrola lekarzy?

synuś
córeczka
synuś
Stary 2013-09-15, 21:07   #3377
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
a raczki wklada do buzi? nóżki wkladal?
nic kompletnie nie gryzl? zadnych zabawek?
moim zdaniem powinien to umiec robic
a jestescie caly czas pod kontrola lekarzy?
Rączki wkładał i cały czas wkłada. Nóżek nie wkładał... Czasem przez przypadek włoży jakąś zabawkę do buzi, ale tak jak mówię - przez przypadek. Jesteśmy pod kontrolą, ale jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby o tym powiedzieć Teraz w tym tygodniu się wybieramy, to powiem. Zmartwiłam się A o czym to może świadczyć?
Stary 2013-09-15, 21:14   #3378
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

myślę, że to pierwsze

Cytat:
no no kobietki pierwsza klasa malutka to ślicznotka
a Ty to ta w panterce, czy ta w żółtej koszulce

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Rączki wkładał i cały czas wkłada. Nóżek nie wkładał... Czasem przez przypadek włoży jakąś zabawkę do buzi, ale tak jak mówię - przez przypadek. Jesteśmy pod kontrolą, ale jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby o tym powiedzieć Teraz w tym tygodniu się wybieramy, to powiem. Zmartwiłam się A o czym to może świadczyć?
Warto, zebys o tym wspomniala. Ja sie nie znam na tym kompletnie.
Nie zamartwiaj sie na zapas.

zobacz sobie tu mniej wiecej i porownaj, czego nie robi
zebys wiedziala o czym wspomniec lekarzowi
tylko tutaj pamietaj te miesiace sa podane tak mniej wiecej, nie trzeba sie ich scisle trzymac
moja robila sporo rzeczy pozniej
www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php

synuś
córeczka
synuś

Edytowane przez judkama
Czas edycji: 2013-09-15 o 21:17
Stary 2013-09-15, 21:33   #3379
kala__20
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-

Cytat:
no no kobietki pierwsza klasa malutka to ślicznotka
a Ty to ta w panterce, czy ta w żółtej koszulce
Dziękować ja w żółtej koszulce. W panterce moja najlepsza kumpela ze studiów
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-15, 21:51   #3380
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamus

Cytat:
nooo mamuśka laseczka

Cytat:

już

zdolniacha

Cytat:

spytałam męża, mówi żeby się nie martwić, że może po prostu nie ma takiej potrzeby poznawczej, ale dla świętego spokoju skonsultuj to z jakimś lekarzem

Cytat:
a idź nawet mi nie mów tyle co zeżarłam przez weekend to przez cały tydzień nie zjadłam

Cytat:
kurczę moja wszystko ładuje do paszczy co tylko jej w ręce wpadnie
mój też

Cytat:
Dziękować ja w żółtej koszulce. W panterce moja najlepsza kumpela ze studiów
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ups myślałam że pani w panterce to Twoja mama
Stary 2013-09-15, 21:57   #3381
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamus

Cytat:
spytałam męża, mówi żeby się nie martwić, że może po prostu nie ma takiej potrzeby poznawczej, ale dla świętego spokoju skonsultuj to z jakimś lekarzem
Dzięki
A tak z ciekawości - czym się zajmuje Twój mąż?

P.S. Napisałaś plan rozwoju?
Stary 2013-09-15, 22:23   #3382
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
A tak z ciekawości - czym się zajmuje Twój mąż?

P.S. Napisałaś plan rozwoju?
pedagog między innymi

tak złożyłam w piątek a Ty
Stary 2013-09-15, 22:27   #3383
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
tak złożyłam w piątek a Ty
Napisałam, jutro złożę
Stary 2013-09-16, 08:26   #3384
kala__20
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo mamuśka laseczka

e tam bez przesady

Stary 2013-09-16, 08:27   #3385
jagnna
Zakorzenienie

wróciłam, lece nadrabiać

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:22   #3386
villemi
Zadomowienie

Jestem i ja po weekendzie
nigdzie nie wyjechalam tylko do pracy musialam isc

w ogole moja praca to porazka co chwila zmieniaja mi grafik, dopisuja godziny, a ja nie mam co z Czarusiem zrobic, bo moja mama przeciez nie bedzie co chwila przyjedzac
mam 1/4 etatu, a pracuje 2 razy tyle godzin

we wtorek skladam podanie o urlop wychowawczy

i wlasnie: zna sie moze ktoras na prawie pracy? chyba Dzika cos moze wiedziec na ten temat hmm?
czy pracodawca ma obowiazek udzielic przyslugujacy mi urlop wypoczynkowy przed urlopem wychowawczym, ktory wezme np do konca tego roku czy moze mi odmowic?

Kala przyjmij zaproszenie, bo chetnie obejrze fotki

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

w tym tyg mialam pracowac tylko w niedziele 1oh, a dopisali mi jeszcze dzis, jutro, czwartek i sobote moja mama wkurzona, bo jescze nie zdazyla po remoncie dobrze posprzatac, a bedzie uziemiona w Plocku przez moja prace
kaze mi L4 sobie zalatwic
w zeszlym tyg tez mi 3 dni dopisali w srodku tygodnia, ale powiedzialam, ze nie przyjde, bo nie mam z kim dziecka zostawic to "laskawie " mi cofneli te zmiany
jeszcze do tego w tym tyg moze mi egzamin wypasc w szkole, jeszcze nie ma terminu
nie wiem co mam zrobic, z tego wszystkiego spac nie moge

po co ja od razu na wychowawczy nie poszlam
wczesniej takich cyrkow nie bylo
villemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:23   #3387
dzika_kaka
Zakorzenienie

Mam gila i boli mnie głowa
Z tej okazji wpieprzam na śniadanie biszkopty

Cytat:
zobacz sobie tu mniej wiecej i porownaj, czego nie robi
zebys wiedziala o czym wspomniec lekarzowi
tylko tutaj pamietaj te miesiace sa podane tak mniej wiecej, nie trzeba sie ich scisle trzymac
moja robila sporo rzeczy pozniej
www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php
Popatrzyłam na zdjęcia tych dzieciaczków z przedziału wiekowego Ewki i stwierdzam, że moje dziecko jest kompletnie nie z tej bajki

Cytat:
a idź nawet mi nie mów tyle co zeżarłam przez weekend to przez cały tydzień nie zjadłam

Najpierw mi się zrobiło raźniej a potem mi się przypomniało, że ważysz 48 kg

Ja też najpierw tak pomyślałam

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
wróciłam, lece nadrabiać
Jupiii

Stary 2013-09-16, 09:28   #3388
villemi
Zadomowienie

a z milych rzeczy: Czarus jak bardzo chce cos dorwac np firanke na koncu lozka to probuje raczkowac troche mu sie nogi placza i czasem sie zatrzymuje i nie wie co robbic dalej ale kilka razy mu sie udalo cale lozko przejsc
w ogole zaslony i firany to u nas hit
Czarus sie zaslania zaslona i za chwile odslania z zaskoczenia i zaciesza
Stary 2013-09-16, 09:57   #3389
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
po co ja od razu na wychowawczy nie poszlam
wczesniej takich cyrkow nie bylo
Nie powinien Ci odmówić ale z drugiej strony jak tak czytam o tej Twojej firmie to się nóż w kieszeni otwiera, hocki klocki i wolna amerykanka no

Stary 2013-09-16, 10:11   #3390
villemi
Zadomowienie

Cytat:
Nie powinien Ci odmówić ale z drugiej strony jak tak czytam o tej Twojej firmie to się nóż w kieszeni otwiera, hocki klocki i wolna amerykanka no
bo ja chce zlozyc o wychowawaczy jutro, wiec z zachowaniem 2 tyg wyprzedzenia zaczalby sie 1 pazdziernika
a w tych 2 tyg jeszcze we wrzesniu chcialabym ten wypoczynkowy wykorzystac

tylko ciekawe czy oni mi nie wymysla zebym poszla na wypoczynkowy od 1 pazdz, a po tym dopiero wychowawczy

moga mi tak wcisnac? czym maja obowiazek udzielic mi tej pierwszej opcji?

eehh kurde, jeszcze do tego nie wiem jak teraz ten wypoczynkowy sie liczy jak zmienilam etat na mniejszy
sie okaze, ze wcale nie mam juz urlopu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości