|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
![]() Cytat:
wiecie, ściągnęłam walizę ze strychu i ona wcale taka duża nie jest
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r....
RYBKO - ja bym nie ryzykowala z czulosciami , no chyba ze torba zapieta I gotowa
Gdzie jest wiadomosc Od ANGGE bo jej nie widze? - ktos mi stresci A co do tytułow to ja pamietam jeszcze takie dwa ktore moglyby pasowac w zaistnialej sytuacji PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano smaruje Mustelą. |
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki słodziak ![]() mnie ostatnio badanie też bolało, ale skoro i Wy tak macie to może to normalne |
|
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
a co mi tam - zamówiłam na all ten balsam na rozstępy z Palmersa
i tak miałam jechać kupić jakiś bo mi się rossmanowski skończył .
|
|
|
|
#4180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trele odezwałaś się jak ja pisałam posta
A już się martwiłam Też mi się nie podoba ich zapach, to masło kakaowe tak jedzie :P Ale mam trochę próbek z targów i stosuję. Cytat:
Ryba coś dla Ciebie http://kwejk.pl/obrazek/1907104/seks-po-slasku.html
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
wiec nie tylko mnie boli jak wkładam luteinę, ja już wspomagam się żelem bo akurat wtedy to sucha jestem pomimo tego że śluzu mam nadmiar. I mam wrażenie ze tam w środku taka waska jestem i nabrzmiała.
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Domi by uśmiech jej z ust nie schodził!!!!!Mam nadzieję że jednak mąż się zdecyduje uczestniczyć w porodzie. |
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Anulka mam zgagę...była mała ale teraz po wymiotach mam jeszcze gorzej...źle mi strasznie mi źle...dziewczyny czy Wy nie macie problemów z siedzeniem na krześle...bo ja mam wrażenie, że jak siedzę to cisnę małą. Tak mi strasznie się wtedy brzuch napina i boli...nie wiem co się dzieje
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ładnie, kwitnąco!
Cytat:
![]() Straszny tu ruch, aż się boję iść odkurzać...
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz spróbuję,nie mogę tego ogarnąć :/ |
|
|
|
|
#4187 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ładniutko wyglądasz i brzuszek jaki okrąglutki! Cytat:
|
|||
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#4189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się 1 tytuł ![]() Mnie też tak skóra na brzuchu swędziała, i dostałam od szwagierki krem z pharmaceris i super przeszło ![]() Cytat:
A w szpitalach koło mojej miejscowości robi się takie opłaty, ale musisz je jeszcze uiścić dwie doby przynajmniej przed planowanym terminem porodu Musisz się zgłosić po numer konta i zrobić przelew.
|
||
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Domii to dobrze ze humor dopisuje.
U mnue też tak bylo, jeszcze po północy pisalam zadowolona do braci ze rodziny az zaczęły sie skurcze co 2a potem co minute. |
|
|
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczna Ty i brzucholek ![]() Niemożliwe zajarzyłam,udało się zacytować ![]() rybka Tobie też dziękuję |
||
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
ślicznie
Cytat:
ja do Trele własnie o obrazki uderzałam, tylko tak kiepsko napisałam- Trele poka poka, bo mnie skręca z ciekawości, a jakoś mi przeleciały Nemosek a tu jeszcze nie ma jak nogi pooszczędzać przez ten zamęt z pakowaniem Kabriel mam tak samo, tez siedzę jak Ktosiula wygięta do tyłu |
|
|
|
|
#4194 |
|
Wtajemniczenie
|
Czas się ruszyć i zacząć coś ogarniać..miałam dziś robić pieczarkową ale jest tak zimno że nie chce mi się iść do sklepu po produkty
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak nie zaplacisz cegielki to podobno wpisują w taka ksiege i jak znow tam trafiasz to Cie inaczej traktują,,, taka dziewczyna z sali mi opowiadała, ze teraz zaplaci bo wczesniej nie płąciła a była po poronieniu i teraz tez zaczeła krawić to musiala sobie sama bete oplacic...
Cytat:
Pytałąm Domii czy Damian z nią zostaje, ale powiedziala ze teraz bedzie a na finale wyjdzie, bo ona widzi ze on sie nie nadaje do tego. Poza tym czuje ze bedzie bolało, "czuje w kościach ze teraz jest leko a za chwile już tak fajnie raczej nie bedzie :P "
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
No ladnie... Wchodze a tu Domi rodzi. Kciuki!!!!
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki ładny kwiatek
|
||
|
|
|
#4199 |
|
Wtajemniczenie
|
zdublowana odpowiedź
Edytowane przez ktosiula Czas edycji: 2013-09-17 o 12:20 |
|
|
|
#4200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Mam po gazowanym, po moich ukochanych bananach, jak za dużo zjem

skad sweterek?
KCIUKI DLA ANI 

Musisz się zgłosić po numer konta i zrobić przelew.
tylko te ruchy są fascynujące
ja właśnie przy porodzie zobaczyłam jak działa zzo po badaniach gin. a nie skurczach, bo one dalej bolały, ale to wiadomo, że każdy następny jest teoretycznie mocniejszy, a mi się już siła nie zwiększała, ale jak na początku gin albo położna mi tam łapę wsadzali, to wszystkie gwiazdy widziałam, nie wiem czy to nie bolało bardziej niż skurcze, a tu po zastrzyku nagle nic, badają, a bólu zero