|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Asia, ja jeszcze przeżywam fascynację początkującego - dopiero co kupiłam buty i opaskę i w zasadzie dopiero zaczynam biegać, więc postępy mnie motywują
![]() ![]() Wasze zmiany rozmiarów są bardzo motywujące! Ja nie mam butów na jesień (chciałam kalosze na spacery z dzieciakami, ale ja mam 42 i ciężko mi znaleźć) i nie mam kurtki na zimę, ani za dużej, ani za małej, ani w ogóle żadnej ![]() ![]()
#4742 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
robimy tak samo ze starymi rzeczami
![]() Jutro ostatni raz wyklady ![]() ![]()
#4743 |
Zakorzenienie
|
Witam kwiatuszka ;p juz wróciłas? jak tam waga?
Ja dostalam w koncu @ w 37 dniu cyklu ;/ kwiatuszek, pamietam ze Ty tez masz takie ;/ wzystko ok z Twoimi jajnikami jest? nadalka, u ciebie zaraz 6 ![]() ![]() Ide jesc jajko ;// Psotka, powiedz jaki masz sposób na dzień na siedznie cały dzien sama z dwójką maluchów? oO starszy chodzi do przedszkola? Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-09-19 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Anuszka, nie, nie chodzi. Dwa lata dopiero skończył
![]() ![]()
#4745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam rozregulowany cykl jak nie biorę tabsów. taki mój urok już. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
przypomnij mi ile młodsze ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Chodzi sam. Mała pojutrze skończy 4 miesiące
![]()
#4747 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
A no to fajnie, pociesza mnie to że jak mała będzie miała 3 latka to nie będzie jej potrzebny wózek bo dostawki nie chcę kupować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Ależ mi się nie chce
![]() Wczoraj zamiast ćwiczyć poszłam kupować buty - więc chociaż jesienne obuwiem mam z głowy ![]() Na wadze to co w podpisie - i w sumie nie mam co narzekać bo -0,9 od poniedziałku ![]() ![]() No i nie wiem ile jeszcze wytrzymam w takim rygorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
szybko się ogarnęłas z drugą ciążą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie wszystko się poukładało, nawet wszystko z licencjatem dobrze poszło- czekam na obronę ![]() Przeziębiłam się niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joanna, też wczoraj byłam na zakupach ![]() ![]() ![]() Nadalka, brawo ![]() Lecę sie położyć bo zimno mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do cykli to zawsze miałam dlugie około 34 dni - kilka razy zdażyło mi się że przeciągneły się do czterdziestu kilku - sama nie wiem dleczego? a tak poza tym to raczej mam regularne i raczej wszystko jest ok. widzę że planujesz drugą dzidzię . dla mnie pytanie co się robi w ciągu dnia z dwujką małych dzieci jest raczej śmieszne - bo ja przy trójce nie mam czasu wypić ciepłej kawy ( z 3 x podgrzewam ją w mikrofali ![]()
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała siedzieć sama po kilka tygodni to któreś z nas zapewne by tego nie przeżyło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- A kawę też zwykle podgrzewam kilka razy :P
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
Hej!
Gratuluję spadków tym, które je miały ![]() U mnie po staremu, ale ostatnio nachodzą mnie wątpliwości. Zastanawiam się czy dobrze wybrałam studia. Idę na informatykę na polibudę. Do wyboru miałam też farmację ale w moim województwie to sytuacja farmaceutów nie jest za ciekawa. Nie wiem czy podołam, czy znajdę pracę potem... Z maty niby zawsze byłam dobra, ale to było jakiś czas temu, ostatnio staram się odświeżyć wiedzę. Po prostu się martwię, że zostanę z niczym. Ciągle słyszę, że jak chcesz iść na informatyke to musisz być super pasjonatem i programować od najmłodszych lat ![]() ![]()
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwiatuszek, trójka to jest dla mnie w ogole kosmos ![]() psotka, a Ty planujesz 3?;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
Asia - dzięki za info
![]() ![]() ![]() ![]() Odnośnie biegających mam - jasne, jestem z niej dumna, że w ogóle jej się chce, ma tyle roboty na codzień, że wieczorne bieganie to naprawdę spore wyzwanie. Tak naprawdę - jakkolwiek niehumanitarnie to zabrzmi - jest to skuteczna przestroga dla mnie... widzę w niej przyszłą siebie, jeśli nie będę o siebie dbać. Prawie 30kg różnicy przy tym samym wzroście, kondycja zerowa.. kręgosłup do wymiany.. podczas tego marszobiegu zatrzymuje się, by naciągnąć kręgi ![]() ![]() ![]() Trójka dzieci to wciąż dla mnie jakiś kosmos, że też ludzie się na to decydują świadomie ![]() ![]()
#4756 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Planowaliśmy zawsze, ale po drugim porodzie mi przeszło. Bardzo traumatyczne przeżycie to dla mnie było, w przeciwieństwie do pierwszego, po którym byłam pozytywnie zaskoczona. Mimo że wyglądały prawie identycznie :P
#4757 |
Rozeznanie
|
Zakonczylam w koncu wyklady
![]() ![]() aktualnie waga mi szaleje w gore ale wcale mnie to nie dziwi, bo mam zaraz termin @ ide robic kolacje i ogladac 2xl ![]()
#4758 |
Zakorzenienie
|
Hehe ja też oglądam 2xl
![]()
#4759 |
Zakorzenienie
|
Furry ja przebiegam bez zatrzymywania... Jak w ogole skończyłam biegać program zacznij biegać - i zaczęłam biec ciągiem (lato zeszłego roku) to był mega przeskok ... W kwietniu zaczynałam sezon z 5 km na 45 min i też miałąm wrażenie że to mega skok ... I mam cel jak Ty 10 km poniżej godziny ... Niby chciałam to zrobić do końca sezonu - ale po lekturze artykułu o szodliwości forsownego biegania i 30-latkach ze stawami staruszek postanowiłam trochę zwolnić ... Myślę że trzeba podejść do tego rozsądnie - moim ideałem byłyby 3 treningi w tygodniu ...
Ale jak pisałam jakoś ochoty nie mam ;( Mam cichy cel - przebiec półmaraton przed 30-tką - ale do tego zostały mi dwa lata jeszcze ![]() ![]() ![]() Wiesz a propos Twojej mamy - lepiej coś niż nic ... Moja też ma nadwagę i wiem jakim przełomem było zaczęcie orbitrekowania...Choć wiadomo wiele to nie da bez diety.. Ja mam za sobą idealny dzień (bez nadprogramowych orzechów ![]() ![]() No i trening siłowy zrobiłam - choć chyba przez ta diete - nanic siły nie mam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
i też uważam że z dwójką jest mniej roboty niż z jednym ![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- Cytat:
z czystym sumieniem mogę powiedzięć że mam grzeczne dzieci - i niejedno krotnie widziałam że mamuśki bardziej się uszarpaly się z jednym niż ja z 3 ![]() przy trójce dzieci chyba bardziej chodzi o dobrą organizację dnia. a tak poza tym widzę fury że jakięś zmiany w zyciu ![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- wczoraj miałam mega dziwny dzień . jestem w połowie cyklu a strasznie skręcało mnie na słodkie . zazwyczaj to 4 dni przed @ śnią mi się ciasta a nie w połowie ![]() ale od dzisiaj obiecuję - że będę walczyć ![]()
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pożarłam najpyszniejsze lody świata, bo mieliśmy z mężem 4 rocznicę i wyrwaliśmy się do kawiarni
![]()
#4762 |
Rozeznanie
|
Hey kochane
![]() Asia kocham migdały chyba bardziej od nich tylko marcepan ![]() Nadalka wow 40 ![]() Hehe co do butów też by mi się jakieś ładne przydały, bo mam tylko 2 pary sportowych ![]() ![]() Asia, Furry i Psotka ![]() Anuszka własnego doświadczenia nie mam ale z obserwacji zdaje mi się, że im więcej dzieci tym lepiej, bo zajmują się sobą nawzajem (nie wiem jak to się ma do rzeczywistości to takie moje skojarzenie ![]() Sun ciesze się, że Ci się poukładało ![]() ![]() ![]() Beata strach przed czymś nowym jest naturalny, głowa w górę, pierś do przodu, uśmiech na twarzy i dajesz ![]() Psotka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]() Ja w miarę się ogarnełam wczoraj było ok iiii jedziemyyyy dalejjjj ![]()
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponoć lody nie są takie najgorsze ![]() a mój mąż prawdopodobnie jednak nie przyjedzie na roczek ![]() ogolnie, sporo Ci juz włosy urosly ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-09-20 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Anuszka malutko Ci do zielonego brakuje
![]() ![]() Niunia hihi mi nie gratuluj bo ja biegam z (bardzo)rzadka ostatnio ![]() Powoli zbieram sie do wyjazdu do domu ![]() Podsumowując pierwszą fazę (dzis 12 dzień) - praktycznie bez grzeszków, w miarę sensowne pory i składy posiłków oraz ćwiczenia (średnio co drugi dzień) - 2,9 kg poszło ![]() ![]() Aczkolwiek ostatnie 2 dni mam aktywność prawie zerową . Czuje osłabienie natomiast na słodycze znowu mam ochote (tyle że nie jem ![]() ![]() Czyli jednak nie zmniejsza jakoś apetytu na słodkie ![]() W domu zamierzam się trzymać założeń -minimum węgli, zero słodyczy ... Wiadomo że pewnie wpadną jakieś procenty, no i wiecej tłuszczu (kuchnia mojej mamy ![]() ![]() Zresztą w czwartek przyjeżdża moja teściowa z wizytą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
Hola Amigos!!!
![]() Niestety urlop dobiegł już końca i jestem na polskiej ziemi ![]() Zdecydowanie tydzień to za krótko więc za rok pojedziemy na 14 dni. Nie mniej jednak jestem wypoczęta ![]() ![]() ![]() Nie obyło się bez drobnych komplikacji jednak. Wylot do Gdańska był opóźniony prawie o 2 godz i nie mamy wszystkich walizek - jedna podobno jest w Katowicach ![]() ![]() ![]() Jak znajdę czas to doczytam co tam przez te prawie dwa tygodnie napisałyście ciekawego Adios ![]() P.S Nie przytyłam ani grama ![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-09-20 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja juz po sesji z Tomaszem Ch. i obiadku zaraz sie szykuje na miasto po wlasnie wspomniany plaszczyk i na poczte, musze tez kupic jakies warzywka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() ![]() Przezylam jak i inne osoby pierwsze jazdy na miescie. Ucierpilo na poczatku kilka kraweznikow, a potem juz ok bylo. Mam problem ze zmiana na 3bieg i tym samym mi gasnie oraz chwilami przy ruszeniu za szybko puszczam i tez gasnie, pozatym za wczesnie sie zatrzymuje. ![]() Teraz o plusach zeby nie bylo, ze dupa jestem niereformowalna ![]() Caly dzien bede sie uspokajac i w myslach korygowac swoje bledy by jutro ich nie popelnic wcale najlepiej, a jak nie to by ich bylo mniej niz na pierwszej jezdzie. ufff juz mi troche lepiej. Odpisze sie wam pozniej jak troche ogarne mieszkanie. ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- p.s. cos mi sie wydaje, ze te jazdy to dobry sposob na odchudzanie, bo szczerze od sniadania nic nie jadlam i z emocji nic nie chce.
#4768 |
Zadomowienie
|
Zosieneczko ja swoje pierwsze godziny też wspominam nieprzyjemnie, o instruktorze nie wspomne, bo na 3-4 godzinie zaczal na mnie drzec rtja, doslownie drzec, rzuycac ku*rwami, ze zatrzymalam auto na skrzyzowaniu i juz odpielam pasy i chcialam wysiasc, ale dojechalam do domu, je*nelam drzwiami. cala we lzach jakos doszlam, jak moja mama to zobaczyla oczywiscie chciala zrobic dym, ale wytlumaczylam jej, ze jesli jestem na tyle dorosla, by zdawac prawko to i na tyle dorosla, ze sama to wyjasnie. na nastepny dzien poszlam do szkoly jazdy zglosilam co zaszlo i zmienilam instruktora i od tej pory zmieniali mi sie czesto przez zdarzenia losowe. suma sumarum prawka nie mam do dzis i chyba musialaabym zaczac kurs od nowa po tych zmianach.... dodam ze owy instruktor nie pracuje juz w tej szkole jazdy, gdyz z innym kursantem pojechal na cmantarz zlozyc wieniec, proboszcz zobaczyl i zrobil afere, ze eLka jezdzi po alejkach miedzy grobami. No i uczylam sie na pandzie, fajne autko
![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-09-20 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo dobrze wspominam swoje prawo jazdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Zosia, też na początku miałam problem z ruszaniem bo za szybko sprzęgło puszczałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.