|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
![]() moja kumpela musiała mieć WOS na Kryminalistykę Cytat:
a z kolacji wybierz jakieś "dozwolone" rzeczy, albo zjedz czegoś mniej ![]() Cytat:
za egzamin, koksie to masz z głowy teraz ![]() aleś mi smaka na naleśniki zrobiła idę się ogarnąć, bo muszę siostrę do ortodontki zawieźć
|
||
|
|
|
#1172 | ||
|
Tajka
|
Hmmm mogłabym polemizować
* z tego, że się z niej wyrasta
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
ale gnacie...nadrobiłam,ale przyznaję,nie chce mi się odpisywać na wszystko
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42890436]Melduję 10 min biegu, po 40 wykroków z hantlami, 40 min hula hop, 10 min ćwiczeń na nogi i 50 podnoszeń bioder [/QUOTE]![]()
|
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42892165]Jak się jest na bieżąco to posty napływają bardzo wolno tak naprawdę
[/QUOTE]cały czas nie mogę siedzieć w pracy na wizażu... a po robocie w domu też...
|
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Dziękuje A gratulacje
w koncu mogę spac spokojnie bez stresów, ze bede powtarzać rok lub płacić za warunki. U mnie niestety połowa osób juz odpadła, a w tym roku przed specjalizacjami tez bardzo dużo odpadlo no ale ja juz finansować uczelni nie mam zamiaru . Ja juz w drodze do domu ![]() Przepraszam, ze Wam narobilam ochoty :p obiecuje, ze u mnie będzie juz zdrowo! A rodzicom i TŻ-towi zrobię takie na wypasie, przygotuje rożne owoce, dzemy domowej roboty, polewy, smietanke i każdy będzie sobie komponowal swoje nalesniki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1177 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mnie zanudziała, że gorsze ty chyba tylko Chłopy. Czytając to uznałam, że Krzyżacy byli całkiem fajni. ![]() Cytat:
Ale tu na zdjęciu ten kolor nie wyszedł taki fajny jak w rzeczywistości, bo to przy swietle lamby było robione.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale muszę z tym walczyć. Jako anonimowy kosmetykoholik nakupiłyśmy z siostrą różnych pierdółek i będziemy kręcić nasz własny krem. (Dodam, że zrobiłyśy sobie już domowy puder. Chyba za niedługo otworzymy firmę kosmetyczną Cytat:
![]() za wszystkie sprawdziany itd. Cytat:
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
O jaaa kolejna część strasznie szybko. Oficjalnie wrocilam. Dzisiaj:
Granola z jog naturalnym Mala miseczka zupy pieczarkowej Leczo Na kolacje pomyslu jeszcze nie mam a ci do ćwiczeń 25min orbiterka 20 minut marszu 6km/h 20 minut na rowerku 55 minut tbc Stesknilam sie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1179 | |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Brawo za ruch ![]() Elsay Twoje włosy kręcą się tak naturalnie ? Domeldowuje 30 min stacjonarnego
|
|
|
#1180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
za ćwiczonka
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Pochłonęła mnie dziś matma (3h robienia zadań) ![]() Aktualnie nie mam sił na nic, ale tak. Katien siemaaa! ![]() Anns gratki zdania egzaminu! ![]() Cytat:
![]() Ja skupiam się tylko na: polski-podstawa angielski-podstawa matematyka-rozszerzenie Kiedyś myślałam o WOSie, kręci mnie, ale teraz przy podjęciu decyzji, że będę starała się na dostanie na AWF zupełnie mi on nie jest potrzebny. Siatkówka dziś była-70 min ![]() Jak mi się spac chce potrzebuję conajmniej 8 h snu, a śpię po 5-6.
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ja was podziwiam za to, że wy lektury czytacie w tym liceum
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Tajka
|
|
|
#1184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może ja się tak po cichutku ustawię do kolejki na te pyszne naleśniki, bo jak tyle osób będziesz karmić, to jedna więcej czy mniej, nie zrobi różnicy, nie? ![]() Cytat:
![]() przyznaję, że kolor bardzo fajny hahah, dokładnie a ja nadal będę popijać Shake'i ale ciiii ![]() Cytat:
za masę ćwiczeń ![]() ![]() Cytat:
podziwiam choć też czasem tyle nad matmą siedziałam ![]() za siatkę
|
||||
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
mus to mus, ostatnio to tak codziennie nad matmą spędzam 1h-4h
ale nie narzekam![]() A i za spr z ciągów dostałam 4 kilka 4 tylko było, żadnej 5, co swiadczy o trudności spr
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42892165]Jak się jest na bieżąco to posty napływają bardzo wolno tak naprawdę [/QUOTE]Jak ktoś ma cały dzień dostęp do wizażu to tak ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był hardcore Swoją drogą to rodzice na wywiadówce trochę mieli pretensje do mojej nauczycielki od matmy że niczego nas nie uczy
|
|
|
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jesteście szalone, wiecie?
Jestem już w mieszkanku swoim ale mi się spać chceee wymarzłam dzisiaj okrutnie i na dodatek w mieszkaniu lodówka opatuliłam się w skarpeciory, dres, polar TŻ-ta, owinęłam kocem i tak się trzęsę ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42884410] Kochana ten kamuflaż, nie tani ale wydajny jak dla mnie i dobry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ver-cream.html[/QUOTE] Dzięki to mówisz, że jesteś zadowolona? A ile on kosztuje, bo tu ceny nie ma i gdzie go można dostać? Bo chyba w Rossie nie ma? Kupię wszystko co pomoże na moje wory pod oczami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję no chyba wyczuli, że źle mi bez prostownicy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja już się doczekać nie mogę ![]() Też lubię być na bieżąco przecież jak byłam w Anglii 2 miesiące to też musiałam nadrobić wątek bo bym tego nie przeżyła pewnie wypadłam z wprawy, więc pewnie szybko zadyszkę złapię ![]() Cytat:
no zmarłam dzisiaj strasznie ![]() Nom, z wizażu myślałam, że otrzymam ją tylko do testowania i ją trzeba zwrócić po jakimś czasie, ale okazuje się, że nie To nie miasto, to wiocha ![]() Cytat:
![]() Dziękować! ![]() Cytat:
no to jest moja 3 wygrana na wizażu ale pierwsza taka powiedzmy "hojna", bo wcześniej to właśnie były kosmetyki i produkty firmy Olimp-Labs czyli już większe wyróżnienie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka u mnie 11 bań
mnie boli brzuch przez @, masakra. Już 2 dzień. |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też muszę znowu zacząć brać udział. oczywiście żeby nie było - ja też nie pisałam wierszyków
|
|
|
|
#1193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróóóóóóóóóóóóciłaśśśśśśś
![]() Noom ![]() Mów mi tak dalej Cytat:
zgłodniałam Cytat:
panie premierze jak żyć? ![]() Cytat:
A to nas interesuje szczególnie fotorelacja musi być ![]() Twoja mama Cię kocha!
|
|||
|
|
|
#1194 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też zmarzłam strasznie,brrr- ale mamusia napaliła dziś w piecu i jest cieplutko w domciu! ![]() Cytat:
super Ci się udało z tym konkursem,ale moje włoski by się nie cieszyły-nigdy nie prostowałam włosów dziwoląg ze mniew którą stronę od lu? w końcu też nie byłam w biedrze- nie chciało mi się wychodzić na taki ziąb... |
||
|
|
|
#1195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będzie na buty z wojasa ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42890436]Melduję 10 min biegu, po 40 wykroków z hantlami, 40 min hula hop, 10 min ćwiczeń na nogi i 50 podnoszeń bioder [/QUOTE]Brawo! ![]() Cytat:
widzisz, jakaś Ty zdolna Ja w gimnazjum nawet na zawodach byłam [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42891553]Może i tak Heh kiedyś to się marzyło aby jakoś minąć w-f, a teraz ćwiczymy [/QUOTE]O to to, dokładnie
|
|||
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak dodam tusz do rzęs to wyglądam całkiem do rzeczy No to nieźle się rozkręcacie ja bym chyba nie miała cierpliwości za bardzo roztrzepana jestem Śliczne masz włoski! Kolorek piękny, no i jak cudnie się kręcą! Cytat:
opowiadaj co u Ciebie Brawo za ćwiczenia! ![]() Ty, naczelna biegaczko, ile już Ci spadło?
|
||
|
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz meksyk z tą matmą ja bym już dawno dostała pierd.olca chemię też mogłabym dorzucić ![]() Za siatkę Kiedy Ty się wyśpisz bidulo? ![]() Ja czytałam prawie wszystko ale ja w ogóle lubię czytać jedynie Wertera strawić nie mogłam Cytat:
przyłożyłaś się ![]() Cytat:
ot tak wypełniłam ankietę, bo mi przeszkadzała w czytaniu forum (chociaż podświadomie hyyy, prostownica ja po prostu kocham ten produkt
|
|||
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieszkaniu brrrr... zimno! i długo jeszcze ciepło nie będzie ![]() ![]() No dzisiaj rękawiczki to jak najbardziej można by było ubrać ![]() No bo Ty chyba nie potrzebujesz prostowania, co? aaaa właśnie, zapomniałam Wam powiedzieć, że chyba bym ją dzisiaj miała gdybym była w mieszkaniu bo zastałam awizo w drzwiach mam nadzieję, że to ta prostownica jutro pójdę na pocztę to się przekonam ![]() Na północ Ja jutro pójdę choćby nie wiem jak pizg.ało w końcu i tak idę na tą pocztę
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42888618]
Ale mi się podoba brzuszek w twoim avku [/QUOTE]Mi teeż A do tego z avka to jeszcze dłuuuga droga ![]() To żeś ją podsumowała haha Cytat:
Języka nie znają, ale może zaczepią jakiegoś tamtejszego, żeby się dowiedzieć o co chodzi Google translatora nie chcę zaprzęgać bo mi zaraz wyjdzie : Tęsknimy kaszanka. Trzymajcie krzesło, kochane ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42891389]A ja nigdy. W biegach byłam cieniasem, ale też dlatego że wiecznie miałam za ciężki tyłek ![]() [/QUOTE] Ja też Zawsze biegnąc nagle padałam i krzyczałam "Ała, ała moje kolano" i każdy nauczyciel miękł Mówili "no tak, przy twojej wadze to normalne, usiądź sobie, dziecko" ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42891660] Jak widać Głupota nie boli Teraz to w ogóle moje życie potoczyło by się inaczej, ale czasu nie cofniemy [/QUOTE]A szkoda :P Właśnie zjadłam kolację, bo wróciłam do domu po piwkowaniu (tak, jestem alkoholiczką, pora się przed samą sobą i przed Wami przyznać ). A co tam narobię Wam smaka na noc
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 4 dałaś radę, a co! ![]() Cytat:
![]() no to gitez majonez z rowerkiem miałam zrobić dziś relację, ale jeszcze nie wszystkie fotki mam a jutro nie wiem jak z czasem będę stała, bo wieczorem jada na miacho na moją i mojej kumpeli imprezę urodzinową ihaaa eeeeh, jak tak piszę o densach, to sobie przypomniałam takiego Słowaka z imprezy z Czarnogóry, chlip ale wszystko Wam napiszę potem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

w koncu mogę spac spokojnie bez stresów, ze bede powtarzać rok lub płacić za warunki. U mnie niestety połowa osób juz odpadła, a w tym roku przed specjalizacjami tez bardzo dużo odpadlo
no ale ja juz finansować uczelni nie mam zamiaru
nakupiłyśmy z siostrą różnych pierdółek i będziemy kręcić nasz własny krem. (Dodam, że zrobiłyśy sobie już domowy puder. Chyba za niedługo otworzymy firmę kosmetyczną
za wszystkie sprawdziany itd. 

potrzebuję conajmniej 8 h snu, a śpię po 5-6.

ale mi się spać chceee
wymarzłam dzisiaj okrutnie
i gdzie go można dostać? Bo chyba w Rossie nie ma? Kupię wszystko co pomoże na moje wory pod oczami
pewnie wypadłam z wprawy, więc pewnie szybko zadyszkę złapię 

odpoczęłam, pochlałam, pozwiedzałam i wracam do Was z nowymi siłami i z wagą 65,7 kg
ja po prostu kocham ten produkt