Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 12:01   #2911
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

[QUOTE=papuga_69;42965042]
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mąż pytał o ten pas poporodowy i w aptekach mówili,że tylko po konsultacji z lekarzem.
A ja zapytałam położną i patrząc na moją ranę powiedziała,że w przyszły piątek mogę zacząć nosić, tylko muszę dobrać rozmiar do obwodu brzucha.I polecała pas z Teresy.

Nasz przyjaciel też tak miał. Kocha małego, aktywnie uczestniczył w jego wychowaniu, ale pieluchę zmienił tylko raz, pierwszą smółkę(chociaż mój mąż też uczestniczył przy zmianie pierwszej smółki i mówił,że to nieźle śmierdziało-a przewija nadal ).
Ten kolega mówi,że po prostu się brzydził i nawet przed urodzeniem Tuśki próbował nam wmówić,że z moim mężem też tak będzie-widać uważa,że wszyscy mężczyźni tak mają.
widocznie jednak Twój tak ma i przecież nie możesz go zmusić, ale to nie znaczy,że mniej kocha Antka.

Dla mnie to trochę chore żeby ojciec brzydził się przewinąć własnego synka Nie twierdzę że go nie kocha

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

ale fajnie kurcze

Dla mnie nie jest chore. Ale o tym tu już kiedyś było odnośnie porodu. Ja boję się widoku krwi itp. i nie wiem co to będzie jak dziecko się zrani a ja będę sama...wiadomo,że się przełamię bo nie ma innej możliwości,ale to będzie lekka trauma.
Każdy ma jakieś ograniczenia.Może z czasem Twojemu Tżowi przejdzie.Najważniejsze,ż eby sprawdzał się jako kochający ojciec a z tym -jak piszesz- nie ma problemu.

A ze mnie doooopa wołowa, nadrabiam na bieżąco,ale z opisami porodów to jestem strasznie do tyłu.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:01   #2912
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

przybieramy na wadze, Mikiś zdrowy i wszystko ok tylko z tymi szczepieniami zamieszanie bo bierzemy 5w1+engerix i chciałam rota, ale pediatra mówi, że pneumo ważniejsze i ona by to polecała że to dzieci gorzej przechodzą itd.
Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Z moim macierzyńskim lipa, jestem bez jakichkolwiek środków do życia, skazana na tż, który regularnie mi to wypomina..
przykro mi mam nadzieję, że Ci przyznają macierzyński, a w razie W to chyba zasiłek chociaż Ci się należy

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
no!ktos mnie zauważył
no raczej
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Sposob na kupe przy KP - mamo pomoz mi zjedz buraczki, pare sliwek i malutkiego tez poruszyc powinno - oczywiscie z umiarem!
o! mój małż dziś do obiadu serwuje buraczki

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurcze podziwiam. Ja wam powiem, że ja to bym bez tż obok i jego pomocy zwariowała chyba.
ja bym zdechła z głodu bez P.
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Mój tż w zeszłym tygodniu widział początek Porodówki, akurat jakaś laska rodziła i darła się okrutnie, był moment, że było widać wychodzącą główkę. Strasznie się obrzydził i przeraził, a ja się śmiałam, że to jest przerażający horror, a nie takie filmy o duchach jak oglądamy Za każdym razem teraz jak pyta czy oglądamy coś (horror) proponuję mu Porodówkę Ale jakoś nie chce.
mój porodówkę też oglądał ze mną, a poza tym widział jak Miki wychodził i go to nie ruszyło

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
kaska widzę, że dzwiek suszarki podziałał oby Miki daqał Ci wiecej wytchnienia

Cytat:
Fajnie jak mąż jest w domu bo przynajmniej posprząta, pogotuje, poza tym pieluchy i przebieranie są jego a ja mam chwilę dla siebie. Szkoda,że zaraz się to skończy
u nas też tak ja czasem jak mam chwilę to też coś w domu porobię, ale rzaaaadko

Cytat:
Jejuuu dziewczyny...wczoraj wieczorem jak odbijałam małą i akurat otwarła oczyska i tak na mnie patrzyła...normalnie się poryczałam,a ona przyglądała mi się jeszcze bardziej...to niewyobrażalne jak można kochać własne dziecko, nigdy nie myślałam,że to aż tak. Ciągle mi się ryczeć chce jak pomyślę jak ją kocham
ja też jak go położę na udach i tak na mnie łypie a dziś w nocy zamiast spać to się na niego patrzyłam jak śpi

Cytat:
U nas to samo. U fotografki to mąż małą ubierał i rozbierał, układał do zdjęć i babeczka była mocno tym zafascynowana.A ja sobie siedziałam w fotelu jak królowa i patrzyłam
mój u lerkarza też rozbiera ubiera a ja stoję i się patrzę

Cytat:
Kurde nienawidzę prania przy takiej pogodzie. W ogóle to nie schnie.
Już nie wiem czy lepiej na dwór wystawiać jak tak lekko zimno i momentami wilgotnie. Czy w pokoju włączyć kaloryfer zamknąć okna i suszyć. Czy uchylić okno i suszyć? Nie mam już pomysłu a dziś muszę powtórzyć pranie bo kilka straciło zapach a nawet powiedziałabym że zaczyna podśmierdywać
nawet mi nie mów ja codziennie prawie piorę i nie mam gdzie suszyć

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A propos tz, to mój mi dziś na dzień dobry napisal mi: "Chce tylko napisac,ze jestes najdzielniejsza kobieta i najodwazniejsza i najtwardsza mama jaka znam Misiu" )) czuje się doceniona ))

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:02   #2913
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
bojatoja
z tymze ten purelan to masakrycznie drogi jest
dwa razy tyle co maltan.. ale jeśli miałby pomóc to osobiście jestem gotowa zapłacić te 30zl

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:05   #2914
kaska87
Zakorzenienie

przyszła grzechotka z fp super

Stary 2013-09-24, 12:09   #2915
papuga_69
Zakorzenienie

Kaśka Super że mały ładnie przybiera Mi położna środowiskowa też mówiła że pneumo ważniejsze niż rota i żeby na to szczepić w pierwszej kolejności.
A tak w ogole to ile kosztuje szczepionka na pneumokoki?

Szkoda że zasiłek u nas w kraju wynosi 70zl miesiecznie.. paranoja

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

[QUOTE=butterfly20;4296515 4]
Cytat:

Dla mnie nie jest chore. Ale o tym tu już kiedyś było odnośnie porodu. Ja boję się widoku krwi itp. i nie wiem co to będzie jak dziecko się zrani a ja będę sama...wiadomo,że się przełamię bo nie ma innej możliwości,ale to będzie lekka trauma.
Każdy ma jakieś ograniczenia.Może z czasem Twojemu Tżowi przejdzie.Najważniejsze,ż eby sprawdzał się jako kochający ojciec a z tym -jak piszesz- nie ma problemu.

A ze mnie doooopa wołowa, nadrabiam na bieżąco,ale z opisami porodów to jestem strasznie do tyłu.
Nie mam wątpliwości że kocha małego i mam nadzieje że w końcu się przełamie to tych pieluch, wczoraj przy kompieli znowu tylko posmarował tyłek linomagiem ale nie umył z kupska

też zalegam z opisami

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
gratulacje

a ja pochwalę się moją foczą sylwetką i brzuszkiem u progu 37 tc (106 cm w obwodzie)
jaki okrąglutki

Stary 2013-09-24, 12:11   #2916
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
a ja pochwalę się moją foczą sylwetką i brzuszkiem u progu 37 tc (106 cm w obwodzie)
sper masz figurę i brzuszek piękny

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
fajna jakaś ?
normalnie do skrzynki listonosz włożył , czy pukał do drzwi ?
dostałam wczoraj, listonosz dał do ręki

lusterko i jakby metki odchodzące od tego
i karta rabatowa na ich produkty

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Mój też robi wszystko wokół Filipa I właśnie ostatnio mi mówil, że dziwi się facetom którzy nie chcą czegoś robić, bo te chwile są bezcenne i nie wyobraża sobie nie mieć teraz Małego. Widać, że w nim zakochany, nosi go, prztula, teraz nasze rozmowy schodzą na temat kupek i bąków
Mogę na niego liczyć
taki facet to skarb
cieszę się jak piszecie o swoich facetach że też spełniają swe obowiązki

mój ma jutro wolne i powiedział, że dzisiaj nocka jest Jego

Cytat:
Mój się wczoraj u fotografki cieszył jak Tuśka zrobiła nam kupę za pieluchę, a fotografka powiedziała,że to zadziwiające, jak wielu facetów ekscytują kupy ich dzieci
my oboje cieszyliśmy się z kupy jak była po 2 dniach
i nie ma problemu z obwąchaniem córki czy aby kupsko nei przyszło a ma czym wąchac
Stary 2013-09-24, 12:11   #2917
87czarna
Zakorzenienie

kaska super,że mały ładnie przybiera

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:12   #2918
papuga_69
Zakorzenienie

Moje dziecko nie daje mi żyć! co zaśnie na rękach i odłoże go do łóżeczka to po 2 min się budzi i ryk.. Wszelkie smutki mu przechodzą natychmiast gdy znowu wezmę go na ręce Nauczy się że na rączki i będzie problem..

Stary 2013-09-24, 12:13   #2919
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
bojatoja
z tymze ten purelan to masakrycznie drogi jest
No jak dobrze pamiętam to za 7 g płaciłam coś około 27 złotych. Zużyłam może 1/4 tubki. (wiem, że są jeszcze mniejsze saszetki i one kosztują niecałe 10 złotych, ale akurat w szpitalu nie było).
A byłam tak zdesperowana w szpitalu, że cena nie grała roli Pewnie zapłaciłabym i więcej.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:13   #2920
karolson
Zakorzenienie

Matal - gdzie bedziesz robic kontrole bioderek ? W moim rejonie tj na szajnochy termin na polowe listopada! Dziewczyny po wyjsciu ze szputala odrazu sie zapisujcie na za 6 tyg.
Stary 2013-09-24, 12:14   #2921
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny. Na początek gratuluję wszystkim mamusiom.
My w domu już od piątku ale Bartosz to bardzo wymagający chłopak i nie daje mamusi zbyt dużo czasu na relaks. No i jeszcze trzeba poświęcić czas dla starszaków.
Póki co Bartuś je z piersi często i gęsto, co mnie bardzo cieszy, tym bardziej że dostałam go dopiero po 24 h.
Cesarka poszła rewelacyjnie, miałam cudowny zespół lekarzy i anestezjologów, dzięki którym nie odczułam żadnych mdłości i innych przykrych rzeczy i uwaga hit!!! cewnikowanie następuje dopiero po znieczuleniu, ale jak uda mi się napisać opis porodu to wszystko tam będzie.

Wstawiam zdjęcie mojego szkraba w k.

Pozdrawiam serdecznie

Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:16
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:17   #2922
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
przybieramy na wadze, Mikiś zdrowy i wszystko ok tylko z tymi szczepieniami zamieszanie bo bierzemy 5w1+engerix i chciałam rota, ale pediatra mówi, że pneumo ważniejsze i ona by to polecała że to dzieci gorzej przechodzą itd.

super wieści

my na pneumo będziemy szczepić, ale mamy darmo

Cytat:

my na to za bogaci

powiem Wam, że od soboty już mamy ciepło w całym domu
i mogłam dziecku kołdrę ściągnąć
coraz lżej mogą Ją przykrywać

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Matal - gdzie bedziesz robic kontrole bioderek ? W moim rejonie tj na szajnochy termin na polowe listopada! Dziewczyny po wyjsciu ze szputala odrazu sie zapisujcie na za 6 tyg.
o właśnie, łodzianki, gdzie będziecie robić?
Stary 2013-09-24, 12:17   #2923
angelikada
Wtajemniczenie

Misia wiesz co ja też zaczynam powoli łapać doła :/ to chyba dlatego, że już tyle mam się rozpakowało mają już te swoje skarby przy sobie a ja to w ogóle jestem ostatnia na liście to już mnie przerażenie łapie że przenoszę ciąże i w ogóle zostane później sama bo już wszystkie będą miały swoje dzieciaczki ... ehh
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:18   #2924
rusałka_1
Zakorzenienie

motylku, snow bardzo lubię jak piszecie o swoich mężach i o tym jak zachowują się po urodzeniu dzieci mam nadzieję że mój też "oszaleje" na punkcie małego

Cytat:
Superowy
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Ale zgrabniutka jesteś Brzuszek superowy
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Śliczny
Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
śliczny brzusio!!
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

super brzusio!!! ja sie dalej nie moge zmobilizowac zeby zrobic jakies zdjecie na pamiatke, potem juz moze byc za pozno moze dzis cos cykne
dziękuję dziewczynki miło usłyszeć takie słowa, szczególnie gdy człowiek czuje się zupełnie inaczej

Cytat:
Kurde nienawidzę prania przy takiej pogodzie. W ogóle to nie schnie.
Już nie wiem czy lepiej na dwór wystawiać jak tak lekko zimno i momentami wilgotnie. Czy w pokoju włączyć kaloryfer zamknąć okna i suszyć. Czy uchylić okno i suszyć? Nie mam już pomysłu a dziś muszę powtórzyć pranie bo kilka straciło zapach a nawet powiedziałabym że zaczyna podśmierdywać
Cieszę się że już koniec dzieciowego prania bo poświęciłam nasze na rzecz mikołajowego i już ledwo zamykam tę szafkę od wora z brudami
.
u mnie schnie też długo, ale Tż przepala po południu i jak w domu jest odrobinę cieplej to daje radę wyschnąć zanim zaśmierdnie

Cytat:
A propos tz, to mój mi dziś na dzień dobry napisal mi: "Chce tylko napisac,ze jestes najdzielniejsza kobieta i najodwazniejsza i najtwardsza mama jaka znam Misiu" )) czuje się doceniona ))

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
nie wiem czy to wniesie coś nowego ale dostałam na maila takie cudo od położnej, o karmieniu piersią, wersja dla polskich imigrantów

http://www.sykehuset-innlandet.no/om...nfo_polish.pdf
zapisałam sobie, poczytam później

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a ja znowu pomęczę bułę TŻ znowu od rana tak mnie wk****
wstal i poszedl.....lezec przed tv i nie robi nic mowi ze dzis przed praca poodpoczywa a za robote w domu sie wezmie od jutra bo bedzie mial wolne az mnie telepie jak na niego patrze wrrrr
poczekaj do jutra

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:21   #2925
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że przybiera. Niepotrzebnie się stresowałaś Ile teraz Miki waży?
Cytat:
Dokładnie. Terminy na bioderka są odległe
U mnie dobrze, bo moja teściowa ma znajomości i zapisała Filipa na 9 października
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:22   #2926
niebede
Raczkowanie

Cytat:
mój porodówkę też oglądał ze mną, a poza tym widział jak Miki wychodził i go to nie ruszyło
Mój bohater powiedział, że chyba tylko żołnierze mogą tam iść, bo są nastawieni na widok masakry

http://deser.pl/deser/1,111858,14659135.html A my tu męczyłyśmy bułę, że ciężko, duszo i bez mocy

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:26   #2927
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
piszecie o tej grzechotce z FP, jak ją "zdobyć"?

Cytat:

jaki okrąglutki

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
sper masz figurę i brzuszek piękny

super że grzejniki działają i macie już cieplutko

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Na początek gratuluję wszystkim mamusiom.
My w domu już od piątku ale Bartosz to bardzo wymagający chłopak i nie daje mamusi zbyt dużo czasu na relaks. No i jeszcze trzeba poświęcić czas dla starszaków.
Póki co Bartuś je z piersi często i gęsto, co mnie bardzo cieszy, tym bardziej że dostałam go dopiero po 24 h.
Cesarka poszła rewelacyjnie, miałam cudowny zespół lekarzy i anestezjologów, dzięki którym nie odczułam żadnych mdłości i innych przykrych rzeczy i uwaga hit!!! cewnikowanie następuje dopiero po znieczuleniu, ale jak uda mi się napisać opis porodu to wszystko tam będzie.

Wstawiam zdjęcie mojego szkraba w k.

Pozdrawiam serdecznie

Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje
witaj w domu

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:29   #2928
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Plan zajęć mi przyszedł... Z tego co widzę, to wtorki i środy cały dzień na uczelni, piątki wolne odgórnie, poniedziałki dwa razy w miesiącu od 15:00-16:30, damy radę!

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:32   #2929
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
dostałam wczoraj, listonosz dał do ręki

lusterko i jakby metki odchodzące od tego
i karta rabatowa na ich produkty
super że zabawki dochodzą, czekam zatem na listonosza i lecę się ubrać
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Misia wiesz co ja też zaczynam powoli łapać doła :/ to chyba dlatego, że już tyle mam się rozpakowało mają już te swoje skarby przy sobie a ja to w ogóle jestem ostatnia na liście to już mnie przerażenie łapie że przenoszę ciąże i w ogóle zostane później sama bo już wszystkie będą miały swoje dzieciaczki ... ehh
ej, co to ma być za dołowanie, spokojnie każda ma swój tp, będziemy się wzajemnie wspierać,ja tam się ciesze żem październikowa bo dziewczyny już doświadczone mamy to poradzą co i jak z dzidizusiem,co do porodu zabrać, jak rozpoznać takie czy i inne objawy u dziecka,mamy,co zrobić w razie w itp itd także luuuuz nie ma się co stresować,każda z nas jest tu ważna, każda na innym etapie i w innych warunkach ,nie ma co się dołować ,tylko wizażować
Cytat:
słuszna uwaga, dzięki

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Plan zajęć mi przyszedł... Z tego co widzę, to wtorki i środy cały dzień na uczelni, piątki wolne odgórnie, poniedziałki dwa razy w miesiącu od 15:00-16:30, damy radę!
ooo to dobrze
będziemy trzymać mocne za naszą Studentkę

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

odnoście grzechotki z FP , wystarczy się zarejestrować i czekać na listonosza
http://www.fisher-price.com/pl_pl/pl...ign/index.html

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:33   #2930
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ten dla bezrobotnych?

Cytat:
my oboje cieszyliśmy się z kupy jak była po 2 dniach
i nie ma problemu z obwąchaniem córki czy aby kupsko nei przyszło a ma czym wąchac

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Mój bohater powiedział, że chyba tylko żołnierze mogą tam iść, bo są nastawieni na widok masakry
no żołnierzem nie jest

Cytat:
piszecie o tej grzechotce z FP, jak ją "zdobyć"?
na stronce podać dane i mejla i za free wysyłają

Stary 2013-09-24, 12:33   #2931
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
jaki kochany
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Mhm... Moje dziecko chyba nie planuje wyjść...
wyjdzie, wyjdzie, pytanie tylko kiedy a i ewentualnie bedziesz musiala bo wygonicpocieszajace, wiem...
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
tak jak mówię, jak dzwonią bliscy to ja rozumiem, martwią się i też nie mogą się doczekać, ale jak dzwoni 'kochana' szefowa i się pyta czy coś się już dzieje, no to sorry ale nie mam zamiaru z nią o mojej macicy gadać
hehe, rozumiem w zupelnosci, to napewno nie pomaga, ale ich zrzera ciekawosc poprostu, ja tez do moich kolezanek dzwonilam, no poprostu nie moglam sie powstrzymac, chociaz wiedzialam czym to pachnie
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:34   #2932
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dziecko nie daje mi żyć! co zaśnie na rękach i odłoże go do łóżeczka to po 2 min się budzi i ryk.. Wszelkie smutki mu przechodzą natychmiast gdy znowu wezmę go na ręce Nauczy się że na rączki i będzie problem..
trzeba przeboleć, bo rzeczywiśćie będzie problem

katarzyna super ze juz w domku!!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:34   #2933
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dokładnie. Terminy na bioderka są odległe
U mnie dobrze, bo moja teściowa ma znajomości i zapisała Filipa na 9 października
a my juz jestesmy po kontroli bioderek. poszlam sie zarejestrowac, a przyjeli nas od razu bo wlasnie z terminami problem, ale widac sie nam ufuksilo
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:36   #2934
logoasia
Zakorzenienie

agusia, a ty na ktg chodzisz? masz jeszcze jakaś wizyte u gin w planach?

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

macie jakiś pomysł na obiad?
Stary 2013-09-24, 12:38   #2935
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
trzeba przeboleć, bo rzeczywiśćie będzie problem

katarzyna super ze juz w domku!!
No na Klinicznej kochana to taśmowo idzie. W środę cc a w piątek w domu.
Stary 2013-09-24, 12:42   #2936
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No na Klinicznej kochana to taśmowo idzie. W środę cc a w piątek w domu.
a pamiętasz kto przyjmował poród? rozmawiałam wczoraj z połozną, to mówi, że generalnie oblężenie rodzących
Stary 2013-09-24, 12:44   #2937
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
agusia, a ty na ktg chodzisz? masz jeszcze jakaś wizyte u gin w planach?[COLOR="Silver"]

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:44   #2938
agravka
Wtajemniczenie

buterfly- zmieni, jak nie bedzie mial wyjscia, jak gdzies wyjdziesz czy cos, no przeciez nie zostawi dziecka w kupie wyjdz " po bulki" jak uslyszysz ze kupka idzie

Cytat:
polecam chuste!!!

Cytat:

na stronce podać dane i mejla i za free wysyłają
eee supcio!!! wlasnie sie zarejestrowalam! dlugo sie czeka?
Stary 2013-09-24, 12:45   #2939
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
a pamiętasz kto przyjmował poród? rozmawiałam wczoraj z połozną, to mówi, że generalnie oblężenie rodzących
Lekarzy było dwóch i pamiętam nazwisko jednego: Grzybowski (mam nadzieję że nie pokręciłam) a pani anestezjolog była moją imienniczką, bardzo fajna a co do oblężenia to się zgodzę. Na pooperacyjnej sali pięcioosobowej w było nas w środę pod wieczór osiem kobietek. Szał normalnie
Stary 2013-09-24, 12:48   #2940
agravka
Wtajemniczenie

martwie sie o inwersje, macie moze jakies info co u niej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości