|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
za biegi i inne ćwiczenia ![]() Melduję 60 min na fitnessie (active pilates) ![]() Planowałam zostać na drugie zajęcia, ale jednak prawie doba w autobusie dała mi trochę w kość Za to jutro idę znowu ![]() Rodzice przywieźli z wakacji chałwę (byli w Albanii i mieli stamtąd wycieczkę do Grecji) Będzie to grzech jak dorzucę kawałeczek do owsianki na śniadanie?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1682 | ||
|
Tajka
|
Melduję:
Warm Up z Mel B ABS z Mel B Tiffany Waist Workout Cool Down z Mel B 10x 14kg na nogi 10x 14kg podciąganie na ręce po 10x 5kg hantle na rękę 8 pompek męskich 20min HH 50 przysiadów I jestem głodna
|
|
#1683 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też dodaję jogurt naturalny,a na to grzanki z razowcaCytat:
za bieg za dobry dzieńCytat:
za fitnessoj,tam-mała kosteczka nie ![]() Cytat:
![]() kończę już posiedzenie przy kompie teraz poczytam trochę i spać,dobrej nocy! |
||||
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Elsay chyba Cie widziałam ale nie jestem pewna - tam było TYLU ludzi że tłumy napierały Bo chyba Cie widziałam jak szłaś na aule na wykład z matmy Swoją drogą - byłaś na samej górze? Tam byl wykład językowy i taki zaje.bi.ście przystojny student że |
|
|
|
#1685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i dziękuję oczywiście Cytat:
Cytat:
![]() jutro idę na pożegnalne piwko ze znajomymi. jedno, może dwa. ewentualnie siedem ![]() Cytat:
|
|
#1686 |
|
Rozeznanie
|
Miśki kochane, jak zwykle z doskoku, nie nadrabiałam, bo przeczuwam zapalenie spojowek (łapie mnie raz do roku i mniej więcej zaczyna się tak jak teraz) i nie chcę się doprawić.
Jutro jadę do Warszawy z H., wracamy w czwartek wieczorem więc pewnie wtedy, albo w piątek się odezwę i zdam relację. Postaram się być grzeczna Do usłyszenia kochane
|
#1687 | |||||
|
Zakorzenienie
|
zaraz nadrobię, ale nie wierzę
nieeee---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie cierpię chałwy![]() Cytat:
![]() Cytat:
w Krakowie tak ?
|
|||||
|
|
|
#1688 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Maliny + mleko + lody + lód
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za spodnie i za ćwiczeniaCytat:
![]() ![]() Cytat:
szalejesz Cytat:
(No ale to jest moja lewa więc jeżeli stałaś gdzieś naprzeciwko mnie to dla ciebie to była prawa ) Cały czas się rozglądałam ale cię nie widziałam (chociaż może widziałam, ale nie skojarzyłam, że to ty ) Szkoda :/ I fakt, takich dzikich tłumów to ja dawno nie widziałam. ![]() Nie byłam tam , byłam na czymś o językach ale jakaś babka to prowadziła.I jeszcze rozcięłam sobie palca ulotką AGH ... czyżby znak, że nie powinnam tam iść? Nie, jeszcze studiujemy wcale. Byłyśmy obie na krakowskim salonie maturzystów. ![]() Idę spać, bo jutro niestety trzeba iść normalnie do szkoły, więc pobudka o 5.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-09-24 o 22:52 |
|||||
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1690 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ten fitness. Ja już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia jak 1 raz pójdę(na nową siłownię) . Co do chałwy to pewnie, że próbuj, nie będziesz miała szybko szansy spróbować tej pyszności z tamtych stron (chyba, że Twoi rodzice co roku tam jeżdżą ). Ja się przyznaję do malutkiego kawałka sękacza-tata przywiózł z mazur . A jak zjesz chałwę do śniadania to spalisz przez cały dzień.Cytat:
![]() Cytat:
ładnie ten czas leci.![]() nieważna skala roku, tylko że leci w dół Ja w skali roku trochę lepiej, ale dziwię się, bo nie było takiego miesiąca w którym w 100% trzymałam się diety lub treningów. Tu czasami siłownia, tu bieganie, tu dietka.. I jakoś te kilogramy nie wracają tylko powolutku lecą, więc
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-09-24 o 23:31 |
|||||
|
|
|
#1691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). A w cukiernii jakbyś dopadła ciacho to mogło być o wiele gorzej To idźcie na jeden kierunek, traficie do jednej grupy i super będziecie pilnować siebie nawzajem by nie podjadać ![]() Co do "TYLKO 5km" to jak biegam ostatnio non stop po 10, to 5 mnie tylko wkurzyło w klubie napisałam o moich ambitnych planach, a tu nagle taki słaby bieg ![]() Dziś dzień jako tako niezły. Na koniec po biegu zjadłam jogurt z moimi domowymi musli w sumie to węgle, ale wyczytałam, że po biegu można je zjeść jak najbardziej, tylko nie w ogromnych ilościach. Dziś oprócz tego słabszego biegu zaliczyłam też 5-kilometrowy spacer. Jutro podobnie-idę z koleżankami na spacer(chyba nawet dłuższy) a oprócz tego chcę przebiec dyszkę ![]() agula mierzysz ile km biegasz jakąś aplikacją? bo tak z ciekawości chciałam wiedzieć ile km mniej więcej robisz w te 40 minut
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Anns póki co nie wiem sama ile robię.. bo mam słaby tel:/ a biegam po polnych drogach, jak będę na stancji już to po mieście i Endomondo mi wyliczy ładnie trasę
|
|
|
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Hejo, znów będzie krótko bo już mega późno
![]() Rety ile wy ćwiczycie :O ![]() Odbudowuję powoli formę 15 min szybki marsz ( chcę zrobić podejście do biegania numer 2) 30 min HH Polubiłam endomondo, chcę wszystkie spacery itp tam załączać, ciekawa jestem ile wyjdzie.
|
#1694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
MAAAADZIA Cytat:
będzie lepiej! zawsze po deszczu wychodzi słonko... zawsze!
|
||||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
za ćwiczenia
![]() ja siedzę w ciuchach
|
#1696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby w czasie wakacji tak schudnąć, to niezły wynik, bo wiadomo, że pokus jest więcej oby tak dalej o proszę a Budva odwiedzona może? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaraz lecę do Klubu |
||||
|
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, ja bym mogła nawet zacząć tydzień wcześniej, byleby sesji nie mieć w 1 tygodniu lipca
![]() dobranoc
|
|
|
#1698 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za ćwiczenia mnie też wątek poprawia humor super, że już niedługo będziesz w PL! ![]() Cytat:
za spacerkowanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie, że dobry dzionek miałaś
|
||||||
|
|
|
#1699 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki grzeszek, że wcale nie grzech Cytat:
![]() Cytat:
nie widziałam, ale słyszałam ![]() Cytat:
było gadać, to byśmy się spiknęły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Hej Nadrobiłam wątek, ale relację z dzisiaj zdam jutro rano, bo jest już późno, wróciłam przed 23 i czuję się jak ku.pa... gardło nawala, z nosa cieknie jak mi to nie przejdzie w najbliższych dniach, to trzeba będzie do lekarza, bo tydzień takiego kaszlu nie wróży dobrze...Powiem tylko tyle, że bawiłam się dziś z "moimi" Włochami genialnie i dzień zaliczam do jednych z fajniejszych ![]() Zdjęcie też jakieś mam, to do Klubu jutro podrzucę ![]() Śpijcie dobrze |
||||||
|
|
|
#1700 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? A chałwę jak najbardziej próbuj! dieta byłaby koszmarem gdyby nie można było nawet takich rzeczy próbować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj: śniadanie: dwie kanapki słonecznikowego z pastą rybną i serem holenderskim z ogórkiem małosolnym. obiad: dwa krokiety z grzybami + kubek barszczyku czerwonego kawa z mlekiem i cukrem trzcinowym na kolacje dwie kanapki z bazyliowo-jajeczną pastą i pomidorkami koktajlowymi do tego dwa kubki zielonej herbaty i 3 kostki czekolady z orzechami a przećwiczyłam dzisiaj: 1h - steper (35 minut), rowerek (15min), brzuszki (10 min) i 55 minut fitnessu na stepie.
|
|
#1701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla wszystkich ćwiczących
![]() To prawda ![]() Zamierzam choć wiem, że z dietką pewnie będzie na bakier ![]() Ale wrócę to zrzucę najwyżej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym jestem pewna, że osiągniesz celCytat:
Byłam w firmie na godzinę bo policja przyjechała na kontrolę (czasem przyjeżdżają sprawdzić czy wszystko ok) a ja nie powinnam tam być więc uciekałam bocznym wyjściem Tak więc jestem już w domku i się obijam. Nie chce mi się ćwiczyć, chyba odpuszczę I tak czeka mnie dłuuuugi dzień bo wylot mam dopiero przed północą.Dziewczyny znacie jakiś sposób na zmarszczki mimiczne? ![]() Stoję wczoraj przed lustrem i zauważyłam, że jak się śmieje robią mi się zmarszczki w okolicach oczu i mówię do TZ, że zmarszczki mimiczne mi się robią, ten pyta gdzie, uśmiecham się i pokazując mówię 'tu 3 kreski takie' a on do mnie "ooo adidas" ![]() Nie mam siły do niego ![]() Za dwie godziny mam dostać wyniki badań, podobno prawie wszystko w normie...lekarka powiedziała, że coś tu nie gra a ja już głupieje.
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wczorajsze ćwiczenia dla Was dziewczyny! Dla każdej z osobna.Usnęłam po 2. Nie mogłam uwierzyć w przegraną naszych siatkarzy, naprawdę. Po pierwszych 2 setach myślałam, że w końcu na odpowiedni poziom weszli i tak już będzie im dobrze szlo do ćwierćfinału, półfinału. Już tak wybiegałam w przyszłość. A tu Nie poszłam dziś do szkoły, leżę w łóżku i odpoczywam cały czas, jak mi nie przejdzie ten ból to w piątek pójdę do lekarza sportowego, bo to jest masakra
|
|
|
|
|
#1703 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam z zielonego groszku coś czuję, że dzisiaj albo jutro sobie zrobię
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za udany dzieńCytat:
a od odrobiny nic Ci się nie stanie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() katienn gratuluję spadku, naprawdę bardzo ładnie ![]() heroine będę studiowała technologię żywności i żywienia człowieka ![]() Hej ale dzisiaj ładne słoneczko ale zimnoooo strasznie
|
||||||||
|
|
|
#1704 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Widzę, że aktywnie wczoraj było więc dla każdej z Was za ćwiczenia ![]() ![]() Kolega Tż z pracy miał wczoraj urodziny więc byłam złożyć życzenia, poczęstował piwkiem oczywiście, a w sobotę szykuje imprezę z jeszcze innym ![]() Szaleje tutaj im bardziej jesienne dni tym bardziej ja siedzę z kalendarzem i liczę dni do wyjazdu (chociaż wiem, że i tak nie przyspiesze tego) to każdy dzień do przodu bardzo mnie cieszy
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Tajka
|
za ćwiczenia Widzę, że motywacja wraca ![]() Zauważyłam ostatnio, że bardziej zaczęłam zwracać uwagę na to, czy na moim brzuchu uwidaczniają się mięśnie, niż czy na wadze jest mniejsza cyferka. Melduję się rano. Wczoraj wróciłam do Tiffany Waist Workout po długim czasie i mnie tak talia boli i brzuch, że czuję czuję, a jak kocham czuć efekty ćwiczeń Teraz potem węglowe śniadanie, a po basenie białko. Tj. posiłek białkowy Natalia, jak tam u ciebie się l-karnityna spisuje ?
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę niedobrze, jak tak się dzieje.. kręgosłup czy coś jeszcze? ![]() Sikorko z tymm adidasem to Tż-tem wypalił a podczas pobytu nie przytyjesz, co najwyżej będzie delikatna nadwyżka i szybko to zgubuisz, więc się nie przejmuj a i mama będzie spokojna, bo zobaczy, że jesz![]() hej Jestem po sniadaniu. humor do
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Aga i jeszcze długo długo będą gadać o tym, bo to była klęska, po raz kolejny..
Nie idzie im od jakiegoś czasu.To moze rzeczywiście zrób sobie przerwę? Lepiej nei pogłębiać, nawet przeziębienia, czy kataru.U mnie to kręgosłup- lędźwie i promieniuje mi na boki cały tylni dół czuje, czy to siedzę, czy leżę.
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz aż do piątku czekać na lekarza? nie da się wcześniej? może coś Ci przepisze, bo już dość długo Cię trzyma Taki dzień, że najchętniej z łóżka bym nie wychodziła i poszła spać ehhh. |
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się, że już bez AA Tak do piątku, bo w pt przyjmuje sportowców.. a teraz się nasmarowałam rozgrzewającym balsamem. |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i planuję jakiś meczyk koniecznie w przyszłym roku Ty to luzzz najdłuższe wakacje w życiu![]() ojoj to jeszcze 2 dni, może akurat przejdzie nie wiem czy wytrzymam dzisiaj siedzieć w domu, korci mnie się przebiec potem mamy iść do kolegi potem, bo ma urodziny, zamierzam nie jeść tortu, ani nic z tych rzeczy.. i na alko nie mam ochoty zbyt, może piwo jakieś, dwa...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

za biegi i inne ćwiczenia 

Za to jutro idę znowu
(byli w Albanii i mieli stamtąd wycieczkę do Grecji) Będzie to grzech jak dorzucę kawałeczek do owsianki na śniadanie?

Swoją drogą - byłaś na samej górze? Tam byl wykład językowy i taki zaje.bi.ście przystojny student że 

teraz lecimy dalej 

będzie lepiej! zawsze po deszczu wychodzi słonko... zawsze! 

potem węglowe śniadanie, a po basenie białko. Tj. posiłek białkowy